Discoland.fi

Närkästynyt

Hei ja hyvää kesää kaikille! Haluaisin antaa varoituksen sanaa teille kaikille jotka aikovat tehdä musiikkialan ostokset tuolla otsikon nettikaupassa. Tilasin tässä taannoin sieltä kitaran, plektran ja lisäksi ääniraudan, jotta tilaus ylittäisi 50 € eikä minun näin ollen tarvitsisi maksaa 5 € pientoimituslisää. Noh, kitara ja plektra tulivat sitten ajallaan, mutta äänirautaa ei kuulunut. -> Tämä johtui siitä että kauppa halusi pelata omaan pussiinsa. He saivat näin ollen sen 5 € itselleen. Jälkeenpäin kun kyselin raudasta minulle ei enää edes vastattu kyseisestä kompuksesta, ja rauta jäi saamatta. Myöskin postikulujen mukaan nettikauppa keplotteli ostoksilleni korkeamman hinnan kuin mitä se todellisuudessa edes olisi ollut.

Kehotan kyseisessä nettikaupassa asioivia harkitsemaan. Vaikka kyseessäni on suhteellisen pienimuotoinen "huijaus" rahallisesti, niin pistää miettimään discoland.fi nettikaupan todellista luonnetta. Kuinka paljon he vetäisivät välistä kun isompi kauppa olisi kyseessä? Lisäksi saamani tuotteen eivät olleet edes maksuhinnan arvoisia, vaan juuri tämmöinen halpismaissa kasattu malli. Informoiminen oli tehotonta kun yritin saada vastauksia kysymyksiini varsinaiselta kaupustelijalta, joka pyörittää käsitykseni ´mukaan koko kyseisen liikelaitoksen toimintaa täällä suomessa. On vaikea ruveta sitten jälkeenpäin penäämään asioita satojen kilometrien päähän.

Joten, harkitkaa. Kyseisen tuohtumusta aiheuttavan komplikaation johdosta minulle on jäänyt näin suoraan sanottuna paskanmaku suuhun. Ei ei, nyt on lähdetty asiakaskeskeisen kaupankäynnin ulkopuoliseen, voittoa tavoittelevaan toimintaa keinoja kaihtamatta. :(

Positiivinen palaute nettikaupan suhteen menee freerecordshop.fi :lle, joka on toiminut asiakaspalvelun suhteen todella ymmärtäväisesti ja ystävällisesti. Kehotan käyttämään kyseistä medialiikettä IHAN KYMPILLÄ! :) , toisin kuin aiemmin mainitsemaani huijarifirmaa.

Vielä kerran, lämmintä ja harkitsevaista loppukesää!

33

11966

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sari ..

      Vahinko että noin pääsi käymään mutta itse olen saanut aivan loistavaa palvelua.
      Viime jouluna tilasin mm. tuli/ilmapatoja ja kuinka ollakkaan Posti lähetti ne väärää kaupunginosaan vaikka lähettäjä oli laittanut aivan oikean osoitteen ( 00730 oli postin mukaan 00370 ) Posti vain pahoitteli että voi voi nyt jää joulupaketit saamatta mutta Discolandista olisivat itse lähteneet hakemaan ko. paketteja postista ja tuoneet ne jopa kotiovelleni. Onneksi posti tajusi mokansa ja sainkin joululahjani ajoissa perille. Harvoin ( ja tuskin koskaan ) olen saanut näin hyvää palvelua. - Kiitos -

      • tn

        Alkuperäisen kijoittajan linjoilla. Hillitöntä vedätystä koko mesta. Kannattaa huvikseen katsoa kuinka paljon kyseisen lafkan edustajat kirjoittavat tänne anonyymisti "Sari Helsingistä" tms. nimimerkeillä. Voi myös miettiä heidän motiiviaan kirjoittaa tänne.

        nimimerkkiä "Pirkko Tampereelta saanut PARASTA PALVELUA IKINÄ!" odotellessa...


      • Anonyymi

        Olet firman aputyttö,


    • Potaatti

      Omg. Enpäs teekkään tilausta tuolta.

    • P**kaland

      Pysykää oikeasti kaukana. En jaksa alkaa edes avautumaan mitä kaikkea kivaa firman kanssa on käynyt. Ihan varmasti joku peitelafka. Karmeaa asiakaspalvelua.

      • Anonyymi

        palvelu pelaa kyllä, haistakaa paska


    • Epäilyttävää

      Kävin taannoin puljussa paikan päällä... täytyy kyllä sanoa etten ikinä ole noin epäilyttävään paikkaan jalallani astunut. Ihan mukavat myyjät, ei siinä mitään.. Kavereiden juttuja kuulleena firma vetää kyllä niin paljon kotiin päin kun vain pystyy.

    • musikkimies

      Discolandin toiminta on kyllä ainakin minun kohdalla ollut erittäin asiallista ja normaalia hyvän kauppatavan mukaista, en nääs teekkää jotain vitosen nappikauppa vaan ihan oikeita ostoksia, te rutisette aivan turhasta paskasta kun isot hujarit istuu hallitusessa ja vie oikeesti rahanne käsistänne;)) he he näin on.

      • Anonyymi

        Joo vai nappikauppaa, palvelu on kaikin puolin mukaavaa jutustelua , mutta tavaran palautus onkin eri asia silloin muuttuu äänj kellossa. Eli kun uutena myydään asiakas palautettu tuote jossa selvät naarmut niin alkaa urputus, onko 200€ tuote nappikauppaa.


    • Vältä tätä liikettä

      Paskin kauppa missä olen käynyt vuosikymmenen!

      Tuli lafkasta ostettua tuote X. Vahingossa ostin vääränlaisen ja olin palauttamassa tuotetta 2 päivän päästä kun liike oli viikonlopun kiinni.
      Kylmästi sanoivat että et saa rahoja takaisin ja että ennakkotapauksia on kuluttaja-asiamiehenkin kanssa.

      WTF?!? Ihmettelin kovasti että tämähän on täysin avaamaton tuote enkä tarvitse mitään muuta. Tiedän että liikkeellä on oikeus antaa rahat takaisin tai ei, mutta tuote on täysin avaamaton.

      Sovin että antavat minulle lahjakortin.... NOH ei kuulemma ole lahjakortteja mutta sanoivat että laittavat tiedon asiasta koneellensa. Pyysin tositetta asiasta ja antoivat vain tuotteen tilauslapun joka olisi maksettu kortilla ja että tuote odottaa noutoa. Tätäkin ihmettelin ja myyjällä oli harvinaisen tyhjä katse silmissä.
      Sanoin että tutustun asiaan tarkemmin ja olen yhteyksissä.

      Palvelu oli kaikinpuolin järkyttävän huonoa eikä ketään kiinnostanut asiakaspalvelun laatu tai miten asiakasta kohdellaan.

      Vältä tätä liikettä !

      T: n.18 vuotta työskennellyt palvelualan myyjä.

    • Tonari

      Ihan asia kauppa. Ei pieni kotimainen pysty taipumaan ihan mihin vaan. Hintataso kuitenkin ok ja tuotteen näkee liikkeessä ennen kauppaa.

    • ihanookoo1

      "Kylmästi sanoivat että et saa rahoja takaisin ja että ennakkotapauksia on kuluttaja-asiamiehenkin kanssa."

      No joo. Johonkin täytyy kaupankäynnissä raja vetää! Vaikka tuote on avaamaton on se kuitenkin sinulle myyty ja olet kaupan näin ollen hyväksynyt.

      Ei liikkeellä ole velvollisuutta ottaa takaisin väärin ostamiasi tuotteita. Vastuu on ostajallakin!

      Lahjakortti tai vaihto muuhun on mielestäni aivan normaali tapa! Ei se rahan edestakaisin siirtelykään ilmaista ole!!!

    • 66767

      Onko kenelläkään uusia kokemuksia tästä paikasta? Yksi vähän tuoreempi kommentti ja sekään ei kauhean hyvää ole :)

      • Timppa911

        Ostin savukoneen ja pienen käytön jälkeen hajos. Meni sentään takuuseen. Uusi kone kesti vähän kauemmin. Alkoi haisemaan palaneelta. Johto liitokset sulaneet ja kärventyneet. Ei tarvi IKINÄ edes kusta tuon firman suuntaan !!!


      • Lapinämmä

        Kysyinen pulju discoland täys huijaria koko sakkia ..... Perivät tuplasti toimituskuluja vaikka yks lähetys tullut. Maksoin vahingossa kahteen kertaan saman laskun ei vielläkään hyvitystä liika maksusta. Kukaan ei halua hoitaa asiaa puhelimessa ,kukaan ei halua hoitaa asiaa sähköpostia kun lähettänyt. Vastaus oli mitä maksoit kahteen kertaan... käsitämätöntä asiakaspalvelua. Oisko konkurssin partaalla oleva pulju.... ???


    • pettynyt11

      Tilasin tuolta kuulokkeet joulukuun alussa. Tarkoitus oli saada kuulokkeet pukin konttiin. Kuulokkeita ei ole kuulunut tähän päivään mennessä. Heidän mukaansa tuotetta olisi kuitenkin varastossa että jaa..

      • Kontulan kundi

        Asustelen aika lähellä Discolandin myymälää ja olen pyrkinyt "kontulalaisesta kotiseuturakkaudesta" suosimaan puotia, mutta pakko myöntää, että luvatut toimitusajat pitävät kyllä hyvin harvoin, jos ollenkaan. Taas olen kuukauden päivät odotellut tuotetta, joka piti tulla "noin viikossa". Palvelualttius liikkeessä on parin heebon osalta myös sellaista "mitäs tänne tuppaat" -tasoa. Jatkossa hankin kyllä musan teossa tarvitsemaani välineistöä muualta, että thanks ja no thanks tälle shopille!


    • Toel

      En voi missään nimessä suositella...! Sen tarkemmin menemättä yksityiskohtiin, kaikki asiat kyseisen puljun kanssa mennyt pieleen.

      Ei Ei Ei!

    • joopa joo

      Suht tuore kokemus: Kyselin sähköpostilla kaiuttimista, koska kokemusta ei löytynyt paljoa. Ei mitään mainintaa, että toinen ehdokkaistani olisi loppu. No tilasin ja maksoin, sitten myöhemmin illalla katsoin sähköpostia ja oli pahoittelut, mutta tuote josta kyselin onkin loppunut.

      Nyt sitten pitikin odottaa 2 päivää, että rahat sai takaisin, jotta voisi yrittää uudelleen toivon mukaan sitten saisikin kaiuttimet jostain muusta liikkeestä.

    • Surkeinpalvelukinä

      Kaiuttimien takuukorjaus kestänyt jo yli puolivuotta, ihmeellisiä selityksiä aina kun asiaa tiedustellut. Kiertäkää kaukaa ko. Liike

    • zxqqx

      Älä vaan ikinä erehdy ostamaan mitään tästä firmasta.

    • kkkssss

      Tuotetta joutui odottelemaan noin pari viikkoa ja sitten kävi ilmi, ettei kyestä tuotetta ollutkaan saatavilla, sovimme uuden tuotteen ja sain sen jo etukäteen maksamallani hinalla, vaikka uusi tuote oli arvokkaampi kuin alun perin tilaamani.
      Viesteihin vastattiin aina nopeasti ja asiallisesti.
      Vaikka pitkä aika odotella pakettia, aion varmaan tilata tulevaisuudessa jotain jos tarvii.

    • Välttäkää
    • Hermona

      24 heinäkuuta tilasin 2 kpl subbaria sielttä ei ole tietenkän ole tullut perille tilaus numero 96675.

      Niko Kankanpää

      Kaukalonraitti 4 as 2

      61410 Ylistaro

      040-8130980

      [email protected]

      Hermona.:(

    • Vonyx

      Ite just tilasin kaiuttimen synttäribileisiin. Nyt kun luin näitä niin alko mietityttään kerkiääkö koko kaiutin perille ennen kemuja. Sähköpostilla ainakin palvelu pelas ja antoivat päivämäärän millon pitäs olla perillä.

      • Vonyx

        Eli tähän edelliseen. Tilaamaani tuotetta ei saanutkaan mutta soitin ja kysyin vastaavaa. No vastaava laite löytyi varastosta ja tuli perillekkin kahden päivän päästä. Olen tyytyväinen tuotteen laatuun ja täytyy sanoa että kyllä tolla vehkeellä naapurit tärisee jos antaa volyymiä. :D Palvelu oli asiallista ja koska uusi laite oli hieman halvempi sain lähes heti rahat takaisin tilille. Aion tilata jatkossakin discolandista jos poppivehkeitä tarviin.


    • kusetettu689

      Täysi paska firma!

    • EiJatkoon

      Lähettivät naarmuisen vahvistimen, jota oli yritetty tökerösti paikkailla mustalla tussilla.

    • Enemän

      Tuossa pari vuotta sitten tilasin skytech pa pääte missä piti olla 2x1500 wattia 8 ohm.

      Mutta se hytyi heti eli sinä ei ollut tehoa niin sitten ne suositteli Yamaha pa pääte niin se oli noin 200,- ege kallimpi.

      Niin se 200,- ege piti maksa lisä ja sitten lähettä takasin sen skytech pa pääte.

      Aika nopeasti kyllä tuli toi yamaha pa pääte perille mutta toi sähköposti että yamaha pa pääte on tullut perille ei tullut sittä piti pyytä eriksen.

      Ja olihan se aika tehokas se yamaha pa pääte 2 x 500 wattia 8 ohm ja 2 x 700 wattia 4 ohm.

      Se yamaha pa pääte tuntui olevan tehokas ja on hyvin toiminnut.

      Ja sitten tilasin omnitronic koko ääni alue pa kaiuttimet joka ovat 8 ohm ja 2 x 15” bassot.

      Ja kyllä minä lukuttin nillä täysillä yamaha pa päätellä ja hyvin vaikutta olevan tehonkesto kestivät 500 wattia jatkuva tehoa kpl eikä puhekelat palanet.

      Mutta sinä oli se harmitava puoli että basso ajureiden likke poikeama oli niin lyhyt ainoastan 5 mm että aina kun oli joku bisi mitä haluasi kunella vähän reilumalla äänellä ja laittoi vähän ääntä niin ottivat basso ajurit pohjan.

      Mutten oli ihan ok ja painovat 40 kg kpl mutta harmitta kun nillä joutui niin hilja kunella mutten ottivat basso ajurit pohjan.

    • Jaakko222

      Paskaa palvelua saa Discolandista edelleen.

    • Anonyymi

      Aivan huijarilafka, ei kannata kustakaan siihen suuntaan!

    • Anonyymi

      Huono homma, ettei ole vastuunsa tuntevia yrittäjiä, näin ihmisille mielenkiintoisten/tärkeiden tuotteiden myynnissä. Hyvä kello, kauas kuuluu, huono vielä kauemmaksi.

    • Anonyymi

      Discolandin verkkosivulla että myymälässä on sujuvaa palvelua. Paketit saapuvat ajallaan ja erittäin nopeasti, esim tänne pohjois savoon. Mielestäni heillä on antaa erittäin laadukkaat tiedot tuoteistaan ja heillä on hyvin laaja ja kattava valiukoima. Discolandin tuotteet ovat markkinahintojen mukaisia,
      Suosittelen kaikille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      41
      2911
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      178
      1704
    3. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      147
      1585
    4. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1565
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1279
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      332
      1107
    7. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      1004
    8. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      85
      976
    9. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      93
      946
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      920
    Aihe