Kolpeneentien kerrostalo

987657

Onko kukaan asunut tai tietääkö muuten mitään siitä valkoisesta kerrostalosta? Onko ollut mitään home- tai muita ongelmia? Siellä on nyt myynnissä edullisia yksiöitä. Kiinnostais mutta onko pommi koko talo?

22

3024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuulemma

      Aika lailla kokonaisuudessaan levotonta aluetta. Talojen terveydestä en sitten tiedä, mutta kuullut olen että asukit eivät välttämättä ole kaikki terveimmästä päästä.

      • Koetahan sinäkin

        kömpiä tähän päivään! Ehkä jo pikkasen myöhästyit.


    • i know.

      minä tiedän ainakin sen että kolpeneenlinna talossa on ollut jotakin matoja, taisivat olla lutikoita! ja ihan rehellisyydellä sanoen se todellakin on rauhatonta aluetta. en suosittelisi sieltä talon ostamista varsinkaan lapsiperheen. Juoppoja ja narkkareita. ystäväni asuu siinä kolpeneenlinnassa ja juoppo narkkareita he ovat, ei nyt silti varmasti kaikki talon asukkaat, mutta aika moni! sori vaikka sanon näin mutta asia on tosi!

      • 987654

        mistä tiedät madoista? Onko siitä joskus ollut jossain tiedotusvälineissä tai muualla juttua mistä asian voisi tarkastaa?


    • Kolpeneesta

      Se valkoinen kerrostalo eli Kolpeneentorni on valmistumassa isosta remontista. Kyllä se ennen remonttia oli rauhaton ja hirveässä kunnossa ja siellä asui juoppoja, narkkareita, hulluja, ties mitä, mutta näiden entisten asukkaiden vuokrasopimukset luonnollisesti irtisanottiin, eivätkä varmasti ole tulossa uudestaan Kolpeneen torniin asumaan.

      Kolpeneentornin yksiöt ovat siistejä, kompakteja ja kivan mallisia, joten mikä ettei sieltä ostamaan yksiötä, jos etäisyys palveluista ei pelota. Kerrostalo on mielestäni kaunis ja näkymätkin ovat kauniit.

      • käynyt

        kolppasen tornitalossa jokusen vuosi sitten.. ja voi helevetti. Ihan kuin venäjälle olis menny. Yhdenkin asunnon ovi oli teljetty laudoilla umpeen..en tiä miksi? Seinissä oli verta, hissikuilu täynnä tumppeja..ja se haju. Puistattaa..


    • paikalla käynyt

      Kolpeneen tornitalo näyttää hyvältä, huoneistot erittäin siistit, eikä puliveivarit enää vaivaa. Mistä muualta Rovaniemeltä saa samaan rahaan vastaavia asuntoja? Kuitenkin lähellä keskustaa ja kaunis vesimaisema.

      • jumme

        Tuohan on ihan kuin kiinteistönvälittäjän suusta.


    • kokemuksella

      Huhujen mukaan talo oli ennen levoton ja sottainen, mutta nyt entiset asukit on todellakin häädetty ja asunnot täysin remontoitu. Alue siisti ja rauhallinen. Uskallan liikkua pimeälläkin yksin. Talossa häiritsee ainoastaan rakennustyöt, sillä suurin osa asunnoista vielä vaiheessa. Mistään haju- tai mato-ongelmista ei ole tietoakaan. Onhan talossa vähän viileää ja rappukäytävä kolkko, kun työt on vielä kesken ja uusia asukkaita asumassa kokonaista kolme. Terveisin: viimeaikoina talossa asustellut.

      • opiskelemaan hivistä huolim...

        Mites digi-tv näkyy? Siellä vissiin antenniverkko, pätkiikö? Millaiset tietoliikenneyhteydet?


    • joku1232

      Siis tarkoitatteko että olisi nykyään ihan surkeita kun olisin sinne muuttamasa.

    • Ei Roista.....

      Onko tällä" Kolpeneen tornilla" osoitetta? Kuka niitä asuntoja myy?

    • ...

      Kaks kaveria asuu niissä ekoissa taloissa mitä on ku tullaan siwalta päin.
      Oon ollu siellä yötäki eikä siellä mekkalaa ole ollu vaikka oli viikonloppukin.
      Surkeet äänieritykset tosin niissä asunnoissa... Ja jos jotain vikaa on niin isännöitsijaa saa hoputtaa moneen kertaa ennnen ku mitään tapahtuu

    • tornista

      Kolpeneen valkean tornin osoite Kolpeneentie 67. Talo on mitä rauhallisin ja Rovaniemeläisten kiinteistönvälittäjien sivuilta saattaa löytyä muutama myynti-ilmoitus.

    • mietteliäs2

      ihan mielenkiinnolla kyselen että mikäs tilanne on tänä päivänä? kolpeneentie 67 ois meidän uusi osoite ja mitä olen ymmärtänyt niin sekoilut on poissa nykypäivänä?

    • enmäävaantiedäkuullutoon

      Oliko tämä se tapaus jossa pitivät suuremmalla joukolla spiritistisen istunnon ja kaikki meni vituksi? Tarvittiin 100 pappia ja 5-säiliöautollista pyhää vettä, jotta tilanne rauhoittui.

    • tyuko

      Omapa on häpeäs jos ostat sieltä, vaikka olis kuinka edukas en ikinä ostais edes sijoitusasunnoksi.
      Miksi koska en tule saamaan arvon nousua asunnolle ja maisemat ovat ilmaisia.
      On typerää mennä siihen lankaan kun välittäjä kehuu maisemia niin sanottu maisema lisä hinnassa.

    • mietteliäs2

      niin mutta mitenkäs se rauhallisuus? ihan vuokralle itse ainakin menossa. rovaniemi vaan melko tuntematon kaupunki niin olis kiva tietää että saa suht rauhassa elää.

    • Naapuri2017

      Rauhaisaa on.

    • Asukas

      Rauhallinen ja mukava talo asua nykypäivänä. Eipä juuri moittimista varsinkaan siihen nähden kuinka vanha talo on.
      Tälläkin hetkellä suurin osa asunnoista on omistajien itsensä asumia ja monella kakkosasuntona kun käyvät rovaniemellä. Eli ainakin tähän asti ollut kaikki aivan hyvin! Vanhat huhut eivät pidä enään tänä päivänä paikkaansa niistä ajoista on about 15 vuotta aikaa silloin kuntayhtymä omisti ja vuokras ennen remonttia asuntoja kaikenlaiselle jengille. Eipä ainakaan vastaavaan hintaan saa mistään päin rolloa asuntoa josta ikkunoista ranta ja järvimaisema.. jokimaisemaa toki löytyy paljon mutta ne on sitten aivan eriasia niiden asuntojen hinnat 😂

    • kunu

      Jo ammoin tiedettiin että se joka oli joutunu kolpeneelle oli kusessa, josta oli paha nousta.
      mutta muuten hyvä siinä mielessä ettei tarvinnu ovea itse sulkea, sen tekivät hoitaja/vartijat.

    • Talossaasuneenystävä

      Ei todellakaan kannata muuttaa kyseiseen taloon vuokralle... remontteja tulossa sekä taloyhtiön viralliset asiat ovat...... melko sekavia... kannattaa muuttaa sinne hos haluaa asua todella sekavassa ja huonosti hoidetussa talossa jossa on pskat äänieristykset sekä huonosti saneerattuja asuntoja!!
      Maisemat vaikka olisi hyvät niin siellä on kaikki muut yhtiön asiat kuulemma päin vittua ja kuulin tämän erittäin luotettavalta viranomaistaholta!! Itse en ainakaan ostaisi tai haluaisi omistaakyseisestä ongelma pesästä asuntoa!! Enkä kyllä muttaisi vuokrallekkaan vaikka se olisi viimeinen vaihtoehto ikinä!


      Terveisin: talossa vasta asuneen ystävä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe