Pieni lepokoko vituttaa helvetisti!

opiskelija24

Koko ikänsä on saanu hävetä ku vehje on miltei aina sisään vetäytyneenä ja kivekset samoin. Ainoastaan ku on ollu vähän aikaa saunomassa niin penistä työntyy hieman ulos ja pallit roikkuu normaalisti.

Erektiossa on iha ok 16cm kalu, mutta lepokoko onkin sitten ihan vauvaluokkaa...

Koulussa ja joskus kaveripiirissäkin on saanu kuulla kuittailua aiheesta, ja luulis että mulla on kohtalontovereita paljon Suomessa. Kai tää voi johtua osaltaan verenkierrosta ku mulla on kans usein sormet ja välillä varpaatkin kylminä, niin kai sitten vehjenkin on vetäytyneenä ku kylmällä ilmalla.

Naisen kanssa oon kyllä ollu, mutta tää ongelma on vaikuttanu todella haitallisesti itsetuntoon ja tuntuu että oon luopunu todella paljosta tän aiheuttaman epävarmuuden vuoksi. Vaikeeta olla täysin hauska oma ittensä joka tilanteessa kun alastomuus pelottaa ja tuo nuoruuden huonoja muistoja mieleen.

26

8300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mulla kans

      Mää oon 195cm ja painan 115kg. Iso olen ku helvetti ja riski ku mikäki. Noh, kyrpäni on sellainen normaali, eli keskisormeni mittainen, eli 10-13cm velttona. Ja ei se näytä tällaisessa karjussa millekkään!! Stondiksessa mittaa on 16-18cm riippuen miten keulii. Isohan mulla siis on, mutta ei se näytä minussa isolle.

      Niin ja tuo saunahomma, niin mulla ainaki kutistuu yleisessä saunassa. Mulla aina ollu vilkas ääreisverenkierto ja saunassa kuumuus aiheuttaa munan nysähtämisen. Ja tietenkin sekin jännitus piinaa ja aiheuttaa kutistumista. Naisen kanssa saunoessa minulla ei ole ongelmia pienen lepokoon takia, koska kullini saa siloin hieman vilkkaampaa verenkiertoa jopa veltonakin ollessaan.

      • wootO_O

        sulle on tärkeintä esitellä "virkeetä" lepomittaa jätkille? homo


    • Rahikainen2

      Sama homma, seisokki 16-18 cm riippuen kuinka kiimassa on, mutta levossa onneton nysä. Kuten Charlien veli 2&1/2 Men -sarjassa sanoo: "I'm a grower, not a shower!". Vielä kun karvat eivät ole kiharaisia, vetäytyy keppi "heinikön" sekaan niin että välillä jää karvoja esinahan alle ja nipistelee! Täytyy tämän takia ajella karvat lyhkäisiksi. Kerran olin lääkärissä esinahan tulehduksen vuoksi ja mieslääkärin ottaessa liikkuvia taakse tuntui että heppi juoksi niin karkuun lantion sisään että hyvä kun oli enää vartta jäljellä mihin esinahan vetää! :-D

      Olen joskus kokeillut penispumppuja ja ne antoi lisämittaa muutaman sentin (pumpussa oli mitta joka kerran käväisi jo 20cm:ssä), mutta se toimi vaan niin kauan kuin pumppasi joka päivä. Mutta mielestäni vaikutus näkyi juuri lepotilassa (enempi lisäsenttejä verrattuna seisokkiin). Vaikutukset hävisivät lopetettua.

      Eihän siihen mitään parannusta ole kuin että hyväksyä vain että näin on. Tai no, jos nyt haluaa ottaa riskin ja mennä leikkaukseen niin...

      • mun mielestä

        homoilla kasvaa yleisessä miestensaunassa ja heteroilla kutistuu. Kyllä se paree olis jos olis vaan ajattelematta munansa pienuutta ettei ikutistu jännittäessä entisestään..


    • 10/16

      että mitä nahattomampi ja normaalikokoisempi velttona, sitä isommaksi täyslihafileeksi kasvaa? Ei nysästä tule isoa kun toijii, mutta ei tuu kullä katkaravustakaan.

    • Höh.

      Huomauttelevatko miehet todellakin toisilleen vehkeistään? Meillä naisilla ainakin olisi törkein mahdollinen loukkaus huomautella jotain toisen kropasta tai ulkonäöstä.

      • vain.

        Ei miehet huomauttele suoraan, mutta takanapäin kyllä joku saattaa letkauttaa sen juuri poistuneen kaverin vehkeen koosta... useammin kylläkin silloin kun kyseessä on ns. iso.

        Ja alkuperäiselle kirjoittajalle, älä turhaan ota stressiä tuosta. Pääasia että vehje toimii tarvittaessa. Ihan sama juttu mullakin on ja jos siitä joku joskus on letkautellut niin olen vaan sanonut että en kai mä nyt saunomista tai kusemista varten sitä metrikaupalla ulos kelaa! :)


      • huomauttelee

        ja se onkin yllättävää, koska miesten jos joidenkin pitäisi tietää, että lepokoolla ei ole mitään tekemistä erektiokoon kanssa joka kuitenkin tärkein. Ainakin minulla se on milloin minkäkin kokoinen, joskus hyvinkin käpertynyt ja sitten taas välillä normikokoinen. Siihen vaikuttaa ilmanlämpö, mitä mielessä on juuri sillä hetkellä, onko muuten iloisella vai surullisella mielellä, missä asennossa on (istunko, makaanko) yms.

        Ja täytyy muistaa, että esim.alusvaatemainoksissa suurimmalla osalla on puolikovana, pornoelokuvissa pelataa aika paljon kamerakulmien kanssa(toki niissä on jättimelojakin), mutta niihin valitaankin vain parhaat yksilöt siltä osin. Vaikka nykymaailmassa onkin sen koko puheenaihe, niin monet on jopa myuöntäneet, että heillä on suht pieni ja hyväksynyt että olemme sellaisia miksi meidät on luotu. Ja Mick Jagger esimerkiksi ei kuulemma ole koolla pilattu, niin tuntuu sillä silti vientiä riittävän.


    • toinen samanlainen

      Itellä on joku 17/4 penis erektiossa, mutta levossa näkyy vain osa terskasta! Vehkeet on siis ku avannostanousun jälkeen ja miltei aina!

      Itsetunto paranis huikeesti JOS lepokoko olis edes normaali, mitään erektiopituuden pidennystä en oikeastaan tarvitse vaikka ainahan muutama lisäsentti tekis hyvää.

      Naimisissa olen, mutta koskaan en ole kehdannu mennä yleisiin saunoihin kun vehje todellakin vetäytyy sisään.

    • valitatte

      Teillä on sentään hyvä juhlakoko. Itsellä levossa 3-senttinen eikä se siitä veny kuin 10 senttiä lisää innostuneena.

      • abbacd

        On se vaan raakaa.


    • kasikytluku

      heh. itselläni on sitten kai pieni lepokoossa. toisaalta enpäs oikein tiedä miten tuo mokoma mitataan levossa. n. 6cm-> ja varmasti uinnin jälkeen vain nysä! mutta samaan kastiin menee kyllä ystävienikin veijarit, lukuunottamatta muutamaa. toisaalta, eikös tuo mittailu ole hieman järjellisesti köyhien ja lasten hommaa. muistan kyllä kun intissä saunassa yhdellä oli aikas suuri velttona ja hieman ihmettelinkin (lähinnä miehen suuntautumista)..

      jos tytöt tulisivat mittailemaan lepokokoja saunan jälkeen ja joku tytöistä tuntisi vielä ylpeyttä miehensä upeasta veltokkaasta niin kyllä hymyssä olisi pitelemistä. vaikkakin varmasti myös ärsyttäisi ylpeyden luonne.. tyttöystäväni ja minun (lähes) yhteinen salaisuus nousee 18senttimetriin, ei se lepo- ja juhlapenis kyllä korreloi. toisaalta varmasti niin päin, että jos on 15cm velttona niin jäykkänä tuskin tuota alle. :)

      Olen erittäin tyytyväinen, että lepokokoni on pieni. Ei haittaa harrastuksissa, voin kerta toisensa jälkeen yllättää tyttöystäväni, sekä nauraa, jos joku tekee johtopäätöksiä millään foorumilla tai keskusteluissa lepokoon mukaan. Uskon myös, että pieni lepotila vaikuttaa kovuuteen! Toisaalta viuhahtelu on hieman jäänyt, vaikkakin hieman sitäkin olen harrastanut.

      • lepokoko liikaa!!

        Löydän paljon enemmän hyviä puolia pienestä/normaalista lepokoostani kuin suuresta tiellä olevasta veltokkaasta..


    • täällä myös

      " Kai tää voi johtua osaltaan verenkierrosta ku mulla on kans usein sormet ja välillä varpaatkin kylminä, niin kai sitten vehjenkin on vetäytyneenä ku kylmällä ilmalla. "

      Minullakin on sormet ja varpaat helposti jäässä ja penis välillä aika pienessä lepotilassa, eli varsinkin saunan jälkeen kylmässä ulkoilmassa ym. Jos olisi hellesäätä alituisesti olisi lepokokokin varmasti 3-4cm pidempi. Näin ainakin minulla.

      lepokoolla en kuitenkaan tunne olevan mitään merkitystä

      • Lerssi-Late

        saunassa omani on kuin tönkkösuolattu muikki, siis kutistuneena/ tönkissä. Suihkussa kullini on suurija naisessa toli myös 18cm armoton lerssi.


    • miettiä,.

      Kaikkihan normaali ihmiset nuo asiat tietää ja eivät siihen kiinnitä huomiota,pelkästään homppelit tutkii toisten vehkeitä ja vertailee,eiköhän tämäkin "ongelma" niin yleinen ettei siitä kannata ottaa taakkaa,kukin kepluttelee niillä vehkeillä jonka luonto on antanut,toimivuushan tärkeintä.

    • döfklasd

      Itellä on levossa normaalisti 15-16cm ja juhlakunnossa 19cm. Erektion jälkeen kalu osottaa velttona alaspäin yhtä isona ja paksuna kuin erektiossa pitkän aikaa, sillon vois luulla että mulla olis vaikka jotain 25cm puntissa! :D

      Sitten kun oon viä hoikka 171cm pitkä mies, niin ei ole ainakaan saunoissa tarvinnu hävetä varustusta. Mutta totta puhuen kyllä se peniksen toimivuus ja toimintakoko ovat todellakin tärkeämpiä kuin lepopituus, jolla ei oikeastaan tee mitään. Itselle ei ikinä tulisi mieleen naljalla kenellekään, edes selän takana, kullin koosta! Se olisi samaa kun vittuilisi jollekin tämän pituudesta, ja se vasta ärsyttävää onkin!

      • jokulaine

        ole voinut vaikuttaa siihen millaisena on tähän maailmaan syntynyt.

        Ja totuushan on, että kun "loppupelit" ovat ohi, kaikki me olemme matojen ruokana maan povessa tai kasa tuhkaa uurnassa...


      • Varo-syystuulia-pienok

        Siinä on 171cm tappi, joka kompensoi pienuuttaan mittaamalla mulkunkin väärin. Oikeasti hänellä on ison näköinen 14cm, kun seisoo. Se on iso tuollaiselle satiaiselle.


    • muuris

      lopeta muniensa mittailua?
      Surkea rakastaja on ainoastaan sellainen mies, joka on huolissaan mulkkunsa mitoista. Yleensä kuvioon kuuluu "homman" jälkeen kysymys: olinko hyvä?

      Olen nainen. Jo 25v ja oppinut, et rakastelu on suita, sormia, himoa... ja mulkun koko ei siinä vaiheessa enää ole ratkaiseva:)

      Mittamiesten kaa en panohommiin ala. Kyllä miehen täytyy olla mies. Panee eikä kysele..

      • mirkkuli32

        MInä taas lähden tarkat mitat antaneen matkaan ja kouraisen varuilta ettei mitta ole otettu perseestä asti alakautta peukalo välissä. Jos mies inisee pienestä lepomitasta pyydän pientä kovetusta ja yleensä ei sellaista saa vaan huorittelua ja ukko poistuu naama punaisena pois. :D


      • Jooopajoiiooiioiii

        No siis rakastelu on harvoin muuta kuin panoa ja kyllä isolla 15cm mulkulla on kiva naida.m naista ja tuottaa nautintoa. Moni vain mittaa 15cm 20 sentiksi. Mutta minkä ne tyhmyydelleen voi?


      • Anonyymi
        Jooopajoiiooiioiii kirjoitti:

        No siis rakastelu on harvoin muuta kuin panoa ja kyllä isolla 15cm mulkulla on kiva naida.m naista ja tuottaa nautintoa. Moni vain mittaa 15cm 20 sentiksi. Mutta minkä ne tyhmyydelleen voi?

        15 cm ei ole iso, paitsi ehkä jos on todella paksu


    • KYÄ LÄHTEE!

      Eroon tuppikullista - esinahka pysyvästi taakse, ja jopa alkaa pää pilkottaa.

    • Anonyymi

      mullapahan on nuin11-12 senttivä ka oikein venyttämällä mitathu ja on mulla viisi lasthtakin (5 kakara) ja kuussi lastenlasta, akat sanoo et mie olen sonni panemahan. isuampiakin on kuulenna saaneet, mut ei ole kovan voittanutta etehen kuulema tullut.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe