Tosi tarinaa!

Juri

MATKASAARNAAJA HUIJASI MILJOONIA! osa 1.
-TALOUSRIKOSRYHMÄ-

Talousrikoksiin erikoistunut ryhmämme on saanut paljon yhteydenottoja Suomen oloissa erikoisesta rikossarjasta. Julkaisemme nyt 2-osaisen artikkelin tästä lähinnä vanhuksiin ja helluntaiseurakuntaan kuuluviin kohdistuneesta petossarjasta. Kyse on syvästi uskovaisen helluntaiseurakuntaan kuuluvan matkasaarnaajan tekemistä rötöksistä. Kymmeniä, jopa satoja ihmisiä ympäri Suomen on joutunut lipevän matkasaarnaajan höynäyttämäksi. Tämä uskovaisuutensa lisäksi syvästi rikollinen saarnamies on muutamassa vuodessa saanut huijattua miljoonia markkoja viattomien ja hyväuskoisten ihmisten rahoja. Tragikoomista asiassa on se, että matkasaarnaaja menetti suurimman osan rahoista Jippiin kurssilaskussa! Jippii on entinen Saunalahden Serveri nykyinen Saunalahti, joka on yhteistyössä rikollista toimintaa harjoittavan Aquasourcen kanssa.


PETOKSIA JO 80-LUVUN PUOLIVÄLISTÄ ALKAEN

Suomalainen helluntaisaarnaaja Jukka-Pekka Vihko lähti petoksien tielle jo 80-luvun puolivälissä. Jukka-Pekka syyllistyi jo tuolloin - kasinovuosina - useiden satojen tuhansien markkojen huijauksiin Suomessa. Jukka-Pekka oli jo varhaisessa nuoruudessaan mieltynyt rahaan, jota hänen mielestään piti saada paljon ja nopeasti. Suomen pakkasista huolimatta maa alkoi pian polttamaan Jukka-Pekan jalkojen alla, joten hän päätti siirtää itsensä rapakon taakse Amerikkaan. Useimmilla ihmisillä on Amerikkaan siirtyessään mielessään jokin rehellinen ja toteuttamiskelpoinen liikeidea. Jukka-Pekalla ei kuitenkaan ollut tiedossa mitään rehellisiä bisneksiä, mutta siitä huolimatta hän uhosi vielä vuolevansa kultaa. Yksinkertaisimmaksi kullan vuolemisen keinoksi Jukka-Pekka näki ihmisten huijaamisen, joka oli ja on hänellä edelleen verissä.


J-P VIHKO INVESTMENT CLUB SYNTYY

Amerikassa Jukka-Pekka perusti nopeasti eräänlaisen sijoituskerhon. Sijoituskerhon nimi oli mahtipontisesti J-P Vihko Investment Club. Tämän klubin varsinaista liikeideaa ei kukaan oikein näyttänyt tietävän, mutta kun Jukka-Pekka lupasi sijoittajille huikeita korkotuottoja, ei se tuolloin ketään suuremmin kiinnostanutkaan. Myöhemmin näille sijoittajille oli kuitenkin valkeneva karuakin karumpi totuus. Härmästä Amerikkaan siirtynyt Jukka-Pekka oli pystyttänyt ns. pyramidihuijauksen. Pyramidihuijauksessa sijoittaja ottaa vastaan varoja, joille luvataan suuria korkoja, riskittömästi ja lyhyessä ajassa. Jotta huijaustoiminnan vetäjä saa hankittua yhä enemmän pääomaa ja houkuteltua jatkuvasti uusia sijoittajia mukaan toimintaan, pyrkii hän mahdollisuuksien mukaan myös todellisuudessa maksamaan korkoja. Jukka-Pekkakin maksoi aluksi korkoja ja kaikki näyttivät olevan tyytyväisiä.

Jukka-Pekan pahaksi onneksi suomalaiset viranomaiset eivät kuitenkaan olleet vuosien saatossa häntä täysin unohtaneet. Kun suomalaiset viranomaiset pyysivät Jukka-Pekan luovuttamistaan Suomeen, Jukka-Pekan pyramidin rakentaminen loppui ja samalla sen luhistuminen alkoi. Jukka-Pekan kohdatessa nuo komeroonsa piilotetut 80-luvun luurangot, menneisyytensä haamut, alkoivat amerikkalaisetkin viranomaiset kiinnostua tästä suursijoittajasta.

Juuri kun suomalaiset viranomaiset olivat saaneet järjestettyä Jukka-Pekan Amerikasta suomalaisen leivättömän pöydän ääreen, saivat he yllätyksekseen hänestä vastaavanlaisen luovutuspyynnön takaisin Amerikkaan. Kun Jukka-Pekka oli luovutettu Suomeen, ei hän pystynyt enää maksamaan korkoja tai pääomia takaisin, jolloin hänen Amerikassa tekemät rikokset olivat paljastuneet. Jukka-Pekka oli muuttunut ikään kuin baseball-palloksi, jota yritettiin heitellä edestakaisin Suomen ja Amerikan välillä. Vaikka Suomi onkin hanakka pyytämään ja vaatimaan kansalaisiensa luovuttamista takaisin Suomeen, ei Suomi kuitenkaan luovuta omia kansalaisiaan toiseen maahan, vaikka vieras valtio sitä kuinka pyytäisi. Baseball-pallo jäi tällä erää suomalaiseen pesään.


JUKKA-PEKKA OTETAAN KIINNI KANADASSA

Koska suomalainen oikeusistuin ei pitänyt Jukka-Pekkaa hänelle antamastaan vankeustuomiosta huolimatta vangittuna, pääsi hän vapaasti matkustelemaan. Voisi kuvitella, että Jukka-Pekka olisi pysytellyt kaukana hänen luovuttamistaan vaatineesta valtiosta - Amerikasta. Jukka-Pekalla oli kuitenkin muuta mielessä. Hänellä oli yhä Amerikassa kätkettynä varoja, joita hän palavasti halusi. Jukka-Pekka päätti yrittää päästä huomaamatta Amerikkaan, ottaa rahansa ja livistää sitten takaisin hänen kannaltaan turvalliseen Suomeen. Pahaksi epäonneksi kanadalaiset rajaviranomaiset olivat valppaina ja Jukka-Pekka napattiin kiinni. Muodollisen prosessin jälkeen Jukka-Pekka luovutettiin Virginian osavaltioon vastaamaan "sijoituksistaan". Baseball-pallo lyötiin nyt amerikkalaiseen pesään, mutta Jukka-Pekka ei varmastikaan arvannut kuinka pitkäksi aikaa.


JUKKA-PEKALLE MÄTKÄISTÄÄN 222 VUOTTA VANKEUTTA!!!

Jukka-Pekka huijasi amerikkalaisen sijoituskerhonsa toiminnan aikana kaikkia mahdollisia ihmisiä ikäryhmään, rotuun tai sukupuoleen katsomatta. Jukka-Pekan huijaamiksi joutui mm. vanhuksia, hänen oma tyttöystävänsä sekä hänen vanhempansa, jotka kaikki menettivät Jukka-Pekan sijoituksissa omaisuutensa. Suurta julkisuuttakin saaneessa oikeudenkäynnissä oli mukana kymmeniä huijauksien uhreja. Oikeudenkäynnin kuluessa Jukka-Pekan todettiin sijoittaneen miljoonia huijaamistaan varoista omaan makeaan elämäänsä. Jukka-Pekka tuomittiin tekemistään rikoksista peräti 222 vuoden vankeuteen!!! Kyseessä on pisin suomalaisen koskaan missään päin maailmaa saama vankeusrangaistus. Toisin kuin Suomessa, Jukka-Pekka passitettiin välittömästi amerikkalaiseen vankityrmään. Voisi sanoa, että baseball-pallo oli lopullisesti kotipesässä.


Seuraavassa numerossa artikkelisarjan 2. ja viimeinen osa.


-rikostoimitus, Totuus.net-

www.totuus.net

24

2686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuullut olen tarinaa

      kerrotaanko seuraavassa jatkoromaanissa kuinka hän hartolan helluntaiherätyksessä olevaa vanhemmiston asemaa hyväksikäyttäen huijasi seurakunnan henkilöiltä hurjasti rahaa
      niillä rahoilla käytiin lehtimaja juhlissa israelissa ja hän maksoi usean hell srk jäsenen matkatkin
      kunnan johtotyöntekijäkin haki isänsä kanssa pankista lainaa ja sijoitti vihkolle rahat jotka jäi sitten saamatta tuottoina, eräs vanhempi pariskunta sijoitti miljoona markkaa ja saamatta jäi kaikki

    • nutri.

      Älä valehtele, kukaan syvästi uskova ei rötöstele.


      X Kyse on syvästi uskovaisen helluntaiseurakuntaan kuuluvan matkasaarnaajan tekemistä rötöksistä.X

    • Jaha taitaa olla ateisti-mirkan sepistyxiä taas vauhdissa ja yhdyn edelliseen että Uskova ei valehtelee ja hujjaa...

    • hellari83

      mutta meitä uskovia voi huijata uskovaiseksi tekeytyvä. Monet uskovaisista kun luottaa siihen että toinen itseään uskovaiseksi sanova ei voi tehdä tai sanoa mitään väärää.

      Olen kuullut muitakin tällaisia tosijuttuja. Ja yrittäähän jotkut rikolliset saada tuomiotaan lievemmäksi tekeytymällä uskovaisiksi. Mutta sitten on onneksi niitäkin, jotka oikeasti uskovat.

      Ja onhan eri seurakunnissa paljastunut esim. rahastonhoitajien laittaneen seurakunnan varoja omaan pussiinsa.

      Eikös Jeesuskin puhunut susista lampaiden vaatteissa. Ainakin nuo edellä mainitsemani ovat juuri niitä. Tulevat uskovien joukkoon uskovaisina hyötyäkseen meistä hyväuskoisista. (Eikös suurin osa uskovaisista usko kanssaihmisten hyvyyteen?)

      • Pakis.

        niinpä

        "mutta meitä uskovia voi huijata uskovaiseksi tekeytyvä."

        Tuossa olisi oppisen paikka teillä uskovillakin. Yleensä uskovat ovat hömpäytettävissä helposti, ja jos hömpäyttäjä tulee oman väen joukosta niin silloin eritoten on helppo hömpäyttää.

        "Tulevat uskovien joukkoon uskovaisina hyötyäkseen meistä hyväuskoisista. "

        Juuri noin, hyvä kun olet oivaltanut tuon asian. Ei kaikki paha maailmasta tule vaan se käärme luikertelee omiensa joukossa, lähempänä kuin arvaatkaan.


      • Pakis. kirjoitti:

        niinpä

        "mutta meitä uskovia voi huijata uskovaiseksi tekeytyvä."

        Tuossa olisi oppisen paikka teillä uskovillakin. Yleensä uskovat ovat hömpäytettävissä helposti, ja jos hömpäyttäjä tulee oman väen joukosta niin silloin eritoten on helppo hömpäyttää.

        "Tulevat uskovien joukkoon uskovaisina hyötyäkseen meistä hyväuskoisista. "

        Juuri noin, hyvä kun olet oivaltanut tuon asian. Ei kaikki paha maailmasta tule vaan se käärme luikertelee omiensa joukossa, lähempänä kuin arvaatkaan.

        Suomen helluntaiherätystä kokonaisuudessakin huijataan.
        Reinhard Bonnke on hyvä esimerkki eikä edes kiinnijäänti tekaistusta kuolleista herättämisestä heilauta suosiota.
        Bonnken koulutusjuhla oli viime kesän suurin tapahtuma helluntailaisille ja sen varjoon jäi juhannuskonferenssikin.


      • capiche
        Pakis. kirjoitti:

        niinpä

        "mutta meitä uskovia voi huijata uskovaiseksi tekeytyvä."

        Tuossa olisi oppisen paikka teillä uskovillakin. Yleensä uskovat ovat hömpäytettävissä helposti, ja jos hömpäyttäjä tulee oman väen joukosta niin silloin eritoten on helppo hömpäyttää.

        "Tulevat uskovien joukkoon uskovaisina hyötyäkseen meistä hyväuskoisista. "

        Juuri noin, hyvä kun olet oivaltanut tuon asian. Ei kaikki paha maailmasta tule vaan se käärme luikertelee omiensa joukossa, lähempänä kuin arvaatkaan.

        Jokainen jolla on järki ja silmät päässä, on jo kauan sitten huomannut, että seurakuntien ympärillä liikkuu aina myös huijareita, joilla ei ole aikomustakaan tehdä parannusta. He kyllä teeskentelevät olevansa uskovaisia, jotta huijaus onnistuisi. Ja jos huijaus ei onnistu, niin alkaa kauhea vinkuminen uskovaisten pahuudesta.

        Kaikki huijaus ei liity rahaan. Yksi huijariryhmä ovat miehet, jotka tulevat seurakuntiin iskemään uskovaisia naisia pyrkimyksenään saada heidät luopumaan uskosta. Kyseessä on psykologinen peli, jonka osaa luonnollisesti myös naissukupuoli. Amerikassa on tunnettu tosiasia, että seurakunnissa pyörii naisia, jotka pyrkivät päätoimisesti viettelemään pastoreita. He istuvat hameet korvissa etupenkissä ja käyvät roikkumassa pastorien kaulassa sielunhoitotilanteissa.

        Olen henkilökohtaisesti törmännyt näihin kaikkiin kategorioihin seurakuntaelämäni aikana.


    • Pakis.

      Nyt kyllä ihan empatia iskee helluntailaisuutta kohtaan, jos koko liikettä huijataan kokonaisuudessaan.

      Se kun on sitä, että tarvitsee saada kaiken maailman uskonhuruja Suomeen puhumaan Jumalan Sanaa, niin kuin nämä omat eivät osaisi tulkita Raamattua ihan tarpeeksi itselleen, mutta kun ei, aina tarvii olla tuoretta verta lavalle, jotta ylistys ja meno jaksaisi olla ja kestää.

      Usko ei näytkään olevan luonnoltaan uusiutuva elementti: tarvii saada aina vain uusia Sanan selittäjiä...rajahyöty katoaa muuten lopullisesti...

      • Hyvää iltaa Pakis.

        Noin se menee että helluntaikansa vaatii uusia sananselittäjiä Raamatun tilalle.

        Koko helluntaiherätystähän siinä on huijattu kun Ristin Voitto, Netmission ym. taustajärjestöt on Bonnkea tuomassa esiin ja vastustajina on vain yksittäisjäseniä, joita laitetaan ruotuun.


      • capiche

        Pakiksen olisi hyvä muistaa amerikkalainen sanonta: voit huijata joitakin ihmisiä jonkun aikaa, mutta et koskaan kaikkia kaiken aikaa. Ei suurin osa uskovistakaan rahojaan kritiikittömästi jakele, koska joku sattuu vetoavasti pyytämään.

        Aloituksessa kerrotun tapaiset henkilöt ovat ammattihuijareita, jotka ovat kehittäneet huijauksestaan taidemuodon. Siinä täytyy olla takana joku psykopaattinen persoonallisuus. Lukemattomat fiksutkin ovat langenneet hurmaaviin psykopaatteihin, koska he osaavat vetää kunkin ihmisen kohdalla oikeasta narusta.

        Tulee tässä mieleen eräs vasta valittu amerikkalainen valittu presidentti, joka on kirvoittanut uskoviltakin lähes uskonnonomaista palvontaa.


    • body

      Noissa järjestöissä ei siedetä vapaa keskustelua, sillä kaikkien pitää huojua samaan suuntaan, muuten se on epäuskoa.

      • capiche

        Ei pidä paikkaansa. Seurakunnissa on erilaista porukkaa. Toiset pelkäävät kysymyksiä ja keskustelua ja pyrkivät toppuuttelemaan muitakin. Toiset tykkäävät haastaa itsensä ja muut pohtimalla vaikeita asioita. Kyse on luonne-eroista.

        Yksi hellaripastori otsikoi taannoin bloginsa: Uskalla epäillä. Ja pointti oli tietenkin se, että kyselevät eivät ole epäuskoisia, vaan he pyrkivät ymmärtämällä syventämään uskoaan. Ulkoaopitun on siirryttävä sydämen tietoudeksi, ennen kuin usko kestää koetuksen. Ne, jotka lakaisevat häiritsevät kysymykset maton alle, ovat itse asiassa suuremmassa vaarassa luopua uskostaan, kun vaikeuksia tulee.

        Esim. minä olen aina pohtinut ja kysellyt, eikä kukaan ole vielä potkinut mistään pois. Keskustelun pitää tietenkin pysyä Jumalan seurakunnassa rakentavana. Räyhäämiseen ja riitelyyn pitääkin puuttua.


    • Korpi-Jaakoppi

      Kuinka on mahdollista päästä 222 vuoden vankila tuomion jälkeen vuodeksi 2006 Suomalaiseen vankilaan??

      • capiche

        Rikoksentekijäin luovuttamissopimuksen vuoksi. Jos maiden välillä on tämä sopimus, niin suomalainenkin vanki voidaan tietyissä tapauksissa siirtää kotimaahan kärsimään rangaistusta.


    • Michaw

      Miten ihmeessä tuo tyyppi on vielä vapaalla jalalla??!! Nyt mun läheinen on tämän tyypin uhri tällä hetkellä!!!

    • Paras.Mies.Virkaan

      JP VIHKO ARKKIPIISPAKSI!!!

    • Sj72

      Kuulin juuri todella ikävän asian vanhempieni kannalta. Tämä samainen mies on törkeästi käyttänyt isäni luottamusta hyväkseen ja varastanut vanhemiltani heidän eläkkeet 10 kuukauden ajalta. Vanhempani asuvat Israelissa mutta saavat eläkettä Suomessa koska ovat täällä olleet työelämässä. Samainen Juha -Pekka vihko on ottanut velkoja ja lainoja vanhempieni nimiin. Todella surullista kuulla että tämmönen ihminen esiintyy uskovaisena.

      • vanhatuttu

        ai, sinäkin olet täällä!


    • lkkinjuyb

      saatanan palvelijat ovat saatanan palvelijoita olevatpa sitten minkä tahansa, rikollis kristinuskon yli 3500 lahkosta maailmalla!

    • Nunneli

      Kuulin vastaavanlaista ruotsalaisesta "Livets ord" saarnaajasta.
      Hän oli perustajiin kuuluva, srk:n tukipilari, jolla oli sana hallussaan.
      Hän matkusteli ympäri maailmaa - kai vaimonsa kanssa - ja veti
      mahtavasti tuloja esitelmillään srk:n tietysti maksaessa hänen matkansa ja hotellinsa ja kaikki muut kulut tietysti.
      Minua sieppasi eniten se, että hän Ruosista lähtiessään keräsi rahoja
      köyhille uskonveljille eri maihin, mutta nämä köyhät uskonveljet saivat
      vastaavasti kerätä rahoja hänen mukaansa toiseen maahan!
      Esitelmät maksoivat, kuten matkat ja hotellit.
      Missään maassa köyhät uskonveljet eivät saaneet "tuliaisia", vaan
      ne menivät kaikki puhujan henkilökohtaiseen pankkitiliin.
      Sitten viime vuosina yllättäen tämä puhuja muuttikin katoliseksi.
      Kaikki mitä hän ennen oli puhunut olikin vain sepitettyä lorua.
      Hän pilkkasi ihmisiä, jotka luulivat OSTAVANSA JUMALAN HYVÄKSYMYKSEN JA IKUISEN ELÄMÄN RAHALLA!
      Niin hän itse naureskeli siinä ruotsalaisessa TV-ohjelmassa.
      Missä lie itä-valtiossa olevat uskontoverit ottivat sen kuitenkin rauhallisesti ja kertoivat pahoilla mielin kokemuksistaan toimittajalle.
      Mitä me tästä opimme?
      Lukekaa hyvät ihmiset itse Raamattua, valitkaa oma käännöksenne!

      • Nunneli

        Wikipediassa puhujaparin nimi Ulf ja Birgitta Ekman,
        jotka perustivat "Livets ord" 1983 Uppsalassa. Vapaakirkko.
        Sieltä löytyy lisätietoa tarinalle.


      • capiche
        Nunneli kirjoitti:

        Wikipediassa puhujaparin nimi Ulf ja Birgitta Ekman,
        jotka perustivat "Livets ord" 1983 Uppsalassa. Vapaakirkko.
        Sieltä löytyy lisätietoa tarinalle.

        Livets Ord on Uskon Sana -seurakunta. Ei Vapaakirkko, joka on kokonaan toinen seurakunta. Ellet nyt sitten tarkoittanut termillä yleisesti vapaisiin suuntiin kuuluvaa seurakuntaa.


    • joheij

      mikä on jp:n status tällä hetkellä, onko vedetty turpaan tavattaessa, onko näkynyt hartolassa tai jyväskylän cityseurakunnassa?

    • Meikämanne

      Kyllä tämä J-P Hartolassa asuu .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe