Kantamatkoilla?

saakko77

Onko kenelläkään kokemusta Pieksämäkiläisestä yrityksestä Kantamatkat? Tutun tutulle kävi todella huonosti, halusin vain nyt varoittaa kaikkia matkaajia. He olivat ottaneet tämän (vankilassakin istuneen!) matkanjärjestäjän kautta ruskamatkan lappiin ja paikanpäällä selvisi, että majoitus ei ollutkaan missään hotellissa vaan TELTTAMAJOITUS jossakin tunturin kupeessa. Luvattu ruokailu järjestyi niin, että bussinkuljettaja keitti nuotiolla hernekeittoa ja paistettiin makkaraa. Matkustajien siinä valittaessa, että ei tämän pitänyt näin mennä matkanjärjestäjä kehoitti heitä valittamaan puutteista kuluttjavirastoon ja sanoi vielä, että ajatelkaapas tätä eksotiikkaa, hän ei edes veloita tästä mitään lisää!
Että VAROKAA! Tältä äijältä ei saa sitä, mitä lupaa!

30

7348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedetään!

      Kyllä Tapsa tiedetään, mutta sen mukaanhan todella lähtevät eksotiikkaa kaipaavat!

      • Toinen Tapsa

        Mukavampi kyllä tietää etukäteen mistä maksaa. Odottamaton eksotiikka teltassa ei ole sitä mitä lähden matkoiltani etsimään. Jos maksan hotellista hotellissa haluan myös yöpyä. Ja todella hankala tuolta kuluttajaviraston kautta sitten rahojaan takaisin pyytää.


      • Raaka-Reino
        Toinen Tapsa kirjoitti:

        Mukavampi kyllä tietää etukäteen mistä maksaa. Odottamaton eksotiikka teltassa ei ole sitä mitä lähden matkoiltani etsimään. Jos maksan hotellista hotellissa haluan myös yöpyä. Ja todella hankala tuolta kuluttajaviraston kautta sitten rahojaan takaisin pyytää.

        koko äijä on tunnettu huijari kautta maan. Ei maksa mitään ja kusee silmään asiakkaitaan, mutta vain kerran. Tyttärensä on opissa nyt. Varokaa tätä firmaa!


    • toistenkin!

      mukana Kantamatkojen reissulla Virossa. Yksi yö Pärnussa ja toinen Tartossa. Matka oli edullinen ja mielestäni kaikki pelasi hienosti. Hotellit olivat pieniä perhehotelleja, mutta siistejä. Olimme tosi tyytyväisiä matkaan.

    • .

      Kahdesti ollaan oltu Pärnussa Kantamatkojen reissulla ja kummallakaan kerralla ei ole ollut mitään valittamista. Molemmilla kerroilla oli tytär kuskina.

      • ilmotapani

        hanurista koko huijarifirma,


      • SL
        ilmotapani kirjoitti:

        hanurista koko huijarifirma,

        me oltiin tallinnanreissussa mukana,ei mitään valittamista päinvastoin


      • Kävelijät

        Olin ystävättäreni kanssa hotelli matkalla Tallinnassa. Kaikki pelasi hyvin ja meillä oli tosi onnistunut matka. Suosittelen !!!!


    • äiti64

      Kahdelle matkalle olen yrittänyt ja molemmat peruuntuneet lähtijöiden vähyyden vuoksi....kolmannen reissun taidan varata muualta.

      • asta ja meeri

        Joo, täysi mulkku koko äijä


      • Junttikuski

        Nk. "palvelu" täysin kateissa. Oli firman kautta pyydetty erityisjärjestelyä laivalle siirrymisessä. Se oli vahvistettu matkavekan tst:sta. Kuski kuitenkaan ei tiennyt Tallinnassa koko asiasta:"Emme ole valmiissa maailmassa, että voihan se olla tai ei." Pyörätuolikuljetus!
        Voihan se olla???? Kun oli etukäteen useaan otteeseen varmistettu.


    • ei mittään uutta val

      olen eriyyäin tyytyväinen Kantmatkojen palveluun Pärnun matkallani

    • baltia

      Itsekkin poikkesin Kantamatkojen, kautta Virossa (Baltic Princess) ja täytyy sanoa, että ihan hyvä oli. Kaikki mitä oli luvattu pidettiin ja jopa keskustaan vei meidät erääseen kauppaan, vaikka lähtiötä ei ollut paljoa lisäksi hyvin kilpailukykyiset hinnat. suosittelen!

    • Lammasmiehen kaveri

      Hyvin meni reissu! Päästiin viroon ja vielä poiskin!

      • Matkalle?

        Siis ihan totta?? Tekisi mieli lähteä risteilylle, mutta kun lukee noita aiempia kirjotuksia niin epäilyttää?? Uskallanko varata matkan? Tai peruuntuuko se viime hetkellä?


      • tyytyväinen asiakas
        Matkalle? kirjoitti:

        Siis ihan totta?? Tekisi mieli lähteä risteilylle, mutta kun lukee noita aiempia kirjotuksia niin epäilyttää?? Uskallanko varata matkan? Tai peruuntuuko se viime hetkellä?

        Olimme Kuopiosta kolmen hengen porukka n. vuosi sitten Tallinnan matkalla ja kaikki toimi erittäin hyvin. Hotelli oli hyvä ja aikataulut piti. Hintakin on niin kohtuullinen, että sopii yrittää muidenkin kilpailla samalla hinta-laatusuhteella. Nyt aion tilata toisen vastaavan matkan.


      • huijattu
        tyytyväinen asiakas kirjoitti:

        Olimme Kuopiosta kolmen hengen porukka n. vuosi sitten Tallinnan matkalla ja kaikki toimi erittäin hyvin. Hotelli oli hyvä ja aikataulut piti. Hintakin on niin kohtuullinen, että sopii yrittää muidenkin kilpailla samalla hinta-laatusuhteella. Nyt aion tilata toisen vastaavan matkan.

        Sinne vaan, pidä lompsastasi kiinni ja vakuutukset kunnossa.


    • Uusille matkoille

      Olen sitä mieltä että useamman kerran Kantamatkojen järjestämillä matkoilla olleena tiedän että hinta-/laatusuhde on kohdallaan ja palvelu ollut aina erinomainen ja kuskina ollut joka kerralla tyttö..... Kiitos Janna olet asiaakaspalvelija!!!!

    • Eestiin

      Onhan se hinta/laatusuhde varmaankin kohdallaan jos ei kuljettajille makseta sitä palkkaa ja lisiä mitä tuollaisella Viron matkalla kuuluu maksaa. Mutta sehän ei ole asikkaan vika jos kuljettajai ei saa kunnon palkkaa.

      Kokemusta tlausajoliikenteestä itselläni on noin viidenvuoden ajalta, joten itselleni tulee aina eräänlainen epäillys mistä johtuu,että jotkut firmat tekee reissuja edullisenpaan hintaan kuin joku jossa maksetaan kuljettajille se mitä pitääkin. En enää ole ollut alalla muutamaan vuoteen, kait sitä tuli joku kolmenkympin kriisi joten kouluttauduin ihan toiselle alalle,Pidin kyllä siitä työstä ja asiakkaspalvelusta,mutta ainainen vääntö palkoista sai vaihtamaan toisiin tehtäviin.

    • tare

      Olen ollut Kantamatkojen mukana useita kertoja viimeksi Pärnussa pari viikkoa sitten. Sekä Tapsa että Janna ovat erinomaisia asiakaspalvelijoita. Tuntuu erittäin pahalta miten yrittäjän työtä vaikeutetaan tällaisilla kirjoituksilla. olen matkannut maailmmaa kaikilla mantereilla ja aina on joku valittaja olemassa.

    • kultasormi1

      Taitaa yrittäjä itse kiitellä itseään. Täysi mulkku ja huijari, tytär opissa. Äiteensä tulleet molemmat. Ei tytär pärjännyt Suomen paras kuski kisassa. Asennevamma.

    • Asta, Mikkelistä

      Jaaha, johtajako on sitten ruvennut palvelemaan, ennen ei pystynyt edes mikrofoniin puhumaan. Verottaja jää varmasti näppejään nuolemaan tämänkin yrityksen kanssa kuten aikaisempienkin. Naarajärven reissukin oli turha, yhdessä yössä kerkeää piilottamaan perintörahat hyvin verottajalta. Henkilökunta oli ennen varsinaista sekatyöläistä ja ammattitaito sen mukaista kuljettajissa. Kun sai ajaa niin ei muusta väliä. Ei voi suositella kenellekään täysijärkiselle tuon matkatoimiston käyttämistä.

      • MINÄ.VAAN

        TÄMÄ ON ASIATONTA KIRJOITTELUA,ANNETTU ILMI JA TOIVOTTAVASTI POISTUU.
        ALOITUSTEKSTI ON TÄYSIN TUULESTA TEMMATTU!


      • vartija3
        MINÄ.VAAN kirjoitti:

        TÄMÄ ON ASIATONTA KIRJOITTELUA,ANNETTU ILMI JA TOIVOTTAVASTI POISTUU.
        ALOITUSTEKSTI ON TÄYSIN TUULESTA TEMMATTU!

        Elä itke pikkuinen, konkka on tulossa ja Naaralla tuttu selli.


    • matkaaja2

      Kuittiahan sieltä ei ole saanut koskaan...

    • Pirjo3

      Tulinpa juuri ekalta Kantamatkojeni reissulta Tallinnaan...ja eipä ole valittamista mistään...Kuski Janna oli tosi mukava ja pysyi aikataulussa lähestulkoon minuutilleen:) Kiitoksia Jannalle,,tavataan taas:))

    • Henca

      Olemme olleet Kantamatkojen reissuilla vuodesta 2012 lähtien lähes kymmenen kertaa Viroon Pärnuun ja Tallinnaan ja kaikki toimii hienosti. Ei voi valittaa.
      Mikä valittajilla mättää? Lähdemme taas 15.111.2015 Pärnuun Kantamatkoilla tietenkin.
      Antti ja Leena eläkeläiset Pieksämäeltä. Paluumuuttajia Ruotsista.

      • Huh

        Ehkäpä muilla on IHAN AIKUISTEN OIKEASTI eri kokemus! Itselläni ainakin!


    • nostoo

      eli uppii!

    • Mitenkäson

      Pitäisi päästä viemään koira eläinlääkäriin enkä omista autoa,joten ottaako Kantamatkat yhtiön bussi koiran kyytiin jos se on kiltti ihmisille, käyttäytyy hyvin eikä häiriköi kenellekään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe