NESTE SÖRNÄINEN HELSINKI 30min. pysäköinti tai Parkkifirma SAKKO

Viimeinen asiakas

NESTE SÖRNÄINEN HELSINKI 30min. pysäköintiaika muuten sakottaa parkkifirma


NESTE SÖRNÄINEN HELSINKI

Kietäkää kaikki tämä huoltamo, olen käynyt siellä 80 luvulta asti ja sitten jostain syystä keksivät että jos autoa pitää yli 30.min parkkipaikalla on se 50 euron sakkomaksu. Yksityinen parkkifirman työntekijä kyttää siinä toisella puolella autoja kellon kanssa.

Ennen tuolla huoltamolla sai olla rauhassa ja juoda kahvit, se oli eräänlainen kohtaamis paikka joka oli läpi yön auki, rentoa oleskelua ja kahvin juontia. Nyt siellä ulkona istuu parkkifirman tyyppi ja vahtii autoasi. Lopetin ja toivon että kaikki lukevat tämän viestin ja myös lopettavat asioinnin tuossa puljussa. En siis enään monen kymmenen vuoden hyvän ajan jälkeen enää käy tuolla kyseisellä asemalla eikä tule lapseni eikä lapsen lapseni enään kaymään.


Sain itse 50e sakon kun pesin siellä autoni ja ostin tankin täyteen ja sitten erehdyin vielä ostamaan siihen päällle pulla kahvit, sillä aika ulkona toinen Loinen oli autoni kimpussa.

Ei koskaan enään tätä huoltamoa...en edes viitsi vannoa kun sitä ei tarvitse.

25

1851

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maksava asiakas

      Kyllä 30 min riittää vallan hyvin pullakahvien nauttimiseen kaikessa rauhassa. Jos enemmän aikaa tarvitsee, niin kysymys on lorvimisesta.
      Hyvä, että paikkoja löytyy nyt maksaville asiakkaille, niin sisäpuolelta kuin autolle pihaltakin. Hyvä rajoitus.

    • Taksimies99

      Hintit juo kahvinsa yleensä nopeasti. Huono rajoitus.

      • Ei taida taksimiehellä olla omaa tonttia, jolla pitkäaikainen pysäköinti voisi
        joskus aiheuttaa harmia!


      • Mistäs tiedät?

        Anna kun arvaan; olet nähnyt jonkun söpön pojan juovan kahvia huoltamolla ja olet yrittänyt pientä silmäpeliä hänen kanssaan - tarkoituksena vokotella poika taksisi takapenkille. Jostain kumman syystä nämä nuorukaiset ovat kavahtaneet eltaantunutta ulkonäköäsi ja hörppäisseet kahvinsa nopeasti häipyen salamana paikalta. Tästä siis johtopäätöksesi "hintit juo kahvinsa yleensä nopeasti".


    • MINÄMINÄMINÄMIN

      Erikoista sakkia. Mitä helvetin syytä kenelläkään on boikotoida jotain huoltamoa siksi, kun sinä olet rikkonut pysäköintisääntöjä ja saanut siitä hyvästä ansaitsemasi muistutuksen. Kyllä noille rajoitetuille pysäköintiajoille on jokin tarkoitus. Pysäköi oikein ja lopeta se narina.

    • pärkäle

      Tulen varmasti boikotoimaan. Perkele mitä asiakkaiden kyykytystä. Pitäkööt pullansa, on niitä parempiakin huoltoasemia.

    • Helsingin city-asema

      Tässä itse Parkkifirmanjohtaja jättää sakon maksamatta tuolla kyseisellä bensa asemalla: ILTALEHTI 2011

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011030513270838_uu.shtml

      Uskomaton mesta autoilijoille tämä Sörnäisten bensa-asema. Romanialaiset pyörii siellä pelikoneiden ääressä riepuun käärittyjen pikkulasten kanssa ja jos meinaa käsiä pestä vessassa on lattialla useita märkiä litattuja vessapaperirullia jotka tarttuvat kenkiin, löyhkä sietämätön. Seinään kiinni niitattu teräspeili josta voi koittaa nähdä kasvonsa sinistä huumevaloa vasten. Hei tarviitko partakonetta?, kysyy talvipakkasella ulko oven hämärässä syvennyksessä nojaileva sätkää polttava paidaton mies. Auton viereen on kassalla käynnin aikana saapunut ahnas joukko raivon vallassa kirkuvia mustia variksia jotka raakkuvat ja repivät hullunlailla tapellen maahan heitettystä makkarapaketista. Pihalla pyörivät muovipussit lentelevät ympäriinsä tuulen mukana ja saavat oman kontrastinsa kadulle sikinsokin heitettyjen rasvaisten trasseli tukkojen lomassa jossa avonaiset puoliksi tyhjät lasol ja masinol pullot odottavat vain kipinää räjähtääkseen.

      Lentää vielä joku päivä tuo koko saatanan asema taivaan tuuliin, noiden räjähtävien aineiden huonon säilytyksen vuoksi, katsokaa siihen oven eteen missä on kaikenlaista muutakin moskaa kasattuna kulmiin, ne tulee nyt hyvin esiin kun lumi sulaa.

      Sanotaanko niin että tämän aseman muut palomääräykset ym. ehkä se on parempi ettei niistä aleta puimaan täällä foorumeilla sen enempää. Eikä puhuta varsinkaan sitä mitä kuulemma niiden pehmeiden pullien sisällä oikeesti on?

    • Utelias kuulemaan

      Mitä niitten pehmeiden pullien sisällä kuulema on? Rupesi kiinnostamaan.

    • boikotoi NEste

      oma tarina Eläintarhan Nesteeltä.

      Eräs päivä siellä oli kova ryysis, paljon tankkaajia jne.
      Lopulta pääsin tankille, sitten siirsin auton siihen "päätyyn"
      että muuta pääsevät tankkaamaan sillä aikaa kun itse maksan.

      Menin sisälle, sielläkin jonoa. Maksoin bensat, tuulilasinpesuainetta,
      ja muistaakseni iltapäivälehden, ostokset about 100euroa.

      Palaan autolle noin 9min kuluessa ja LASISSA SAKKO!
      Vttu meinaisin kaataa koko bensiksen!

      Ja sieltä sanottiin että pitää kirjallisesti valittaa sakotusfirmaan!

    • Kalliolainen

      Käyttäkää sitä pysäköintikiekkoa, kuten kyltissä sanotaan. Sekä Sörnäisten että Eläintarhan Nestellä saa pysäköidä kiekolla 30 minuuttia, eli käytännössä puolesta tunnista tuntiin saapumisajasta riippuen. Maksavan asiakkaan laskuttaminen valvontamaksulla ei tietenkään ole hyvää bisnestä, mutta ei ole ilmaisen parkkipaikan pitäminenkään. Pysäköinti yksityisalueella ei ole saavutettu etu. Siitä ei voi pitää kiinni valvonnan tiukentuessa, vaan pitää sopeutua maanomistajan tahtoon.

    • ABC-XXX

      Yksityinen pysäköintifirma on liikeyritys jonka tavoite on tuottaa omistajilleen voittoa !!

      ... ja joku täällä puhuu 'pysäköintilakien' rikkomisesta,että sakot muka ansaittuja.

      Nämä firmathan niitä 'lakeja' luo.

    • Kaikki meni

      Kävin tässä Sörnaisten Nesteen huoltamolla eilen ja huomasin yllätyksekseni että parkkipaikat olivat muuttuneen maksuttomiksi jälleen. Parkkifirman " parkkeeraamalla hyväksyt ehdot " kyltit oli revitty joka ikinen pois. Asiakakato ja tuska on varmaan raju minkä tuo parkkifirma heille kokonaisuudessaan aiheutti ja sai aikaan tällä toiminnallaan. Myös se tuskallinen häpeä minkä asiakaspalvelussa olevat huoltamon työntekijät joutuivat päivittäin kokemaan vihaisten asiakkaiden saapuessa perintälappu kourassa kyselemään oikeuksiaan, on nyt vihdoin ja helpottuneesti myös heiltä onneksi pois. Huoltamon herkät tytöthän siitä kaiken syyn ja häpeän saivat pienille hartioilleen. Kova kärsimys myös varmasti huoltamoyrittäjälle kun on laskeskellut että huoltamon tuotto romahti totaalisella voimalla tämän parkkifirman tulon jälkeen... Kestää myös kauan ennenkuin asiakkaat palaavat jos eivät sitten ehkä koskaan enään.. Huvittaa vielä tuo kun kaikenkukkaraksi parkkifirman johtaja ei itse maksanut sakkoaan?

    • yksihaukkausliikaa

      PÄIVITYS 1.9.2017 klo 23.15 Paikallista Euro aikaa.

      Sörnäisten Neste vaihtanut uuden omistajan " Parkkeeraamalla hyväksyt ehdot" kyltit palautuneet jälleen pihalle?.. " I`lL BE BACK "... Yksisilmäinen kyttääjä kammennut ylös kuraojasta mustan laukkunsa kanssa. Vahvempana kuin koskaan ennen...

      Uskotteko tämän jos rehellisesti kirjoitan istuin siellä sisällä pöydässä ja otin haukkua ostamastani pullasta kahvin kera jutellessani tuttuni kanssa ja siinä istuskelimme ja sellanen huonosti pukeutuva haalarimies karvaisine naamoineen tuli pöydän viereen ja ensiksi luulin että kysyisi kolikoita? sitten katsoin harmaan haalariasun olkapäätä jossa logo " Parkki-Pate" kysyi että onko meillä kiekko autossa?. Voi kun käsi puristui nyrkkiin, humautanko nyt vai kohta? saatanan karvanaama keskelle taulua?..... Eli siis tämä PARKKI PATEN karvanaama tuli pöydän viereen seisomaan ja kyselemään kiekkoa kun maksava asiakas istuu kahvikupposen ääressä rauhallisesti niinkuin me suomalaiset vietämme aikaamme...

      Oli hotkaistava pulla ja kahvi lennossa ja mentävä katsomaan auton tuulilasia, osaatteko arvata fiilikset? Kädet olivat kokoajan iskuvalmiina täydessä latingissa..

      Nyt tuo huoltoasema saa taas jäädä, välttäkää hyvät ihmiset niin kauan kun ahneus loppuu.

      Pitäisikö tuonne nyt saada oikeasti joku tarkastaja katsomaan niitä hemmetin pullia? Kun niistä on täällä kovaan äänen supistu?.. ennenkuin joku vielä kuolee?...

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Yrittäjän pitääkin tehdä todella kovaa tiliä että pystyy maksamaan palkat lakisääteiset makset aseman verot vuokrat hankkimansa tavrat ym.
        Ei huoltoasema ole mikään hyväntekeväisyyslaitos .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrittäjän pitääkin tehdä todella kovaa tiliä että pystyy maksamaan palkat lakisääteiset makset aseman verot vuokrat hankkimansa tavrat ym.
        Ei huoltoasema ole mikään hyväntekeväisyyslaitos .

        Tulos muodostuu kun on kaikki kulut (vuokrat, palkat, verot... Kaikki) maksettu.

        Tuloksesta tai siis vapaasta pääomasta, yrittäjä voi nostaa itselleen vuosittain osinkoa vajaa 10 %, maksamatta siitä veroa.


    • Anonyymi

      parkkifirmat pitäisi kieltää, ne ovat pelkkää vittuilua ja turhaa ylimääräistä rahastamista varten eikä mitään kunnollista asiaa!
      Kyllä ei ennen tuollaista jonniinjoutavaa kyttäystä ja rahastusta hyvällä katseltu...

      • Anonyymi

        Parkkifirmat olis ok jos 'valvontamaksu' menisi valtiolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parkkifirmat olis ok jos 'valvontamaksu' menisi valtiolle.

        Ei valtio tarvi sitä parkkimaksua, sillähän on jo ennestääkin liikaa niin, että voi lähettää sinne eteläiseen Eurooppaa ihan miljarditolkulla ylimääräisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei valtio tarvi sitä parkkimaksua, sillähän on jo ennestääkin liikaa niin, että voi lähettää sinne eteläiseen Eurooppaa ihan miljarditolkulla ylimääräisiä.

        Parkkifirmat lähettää nekin ne valvontamaksunsa veroparatiisimaihin lihottamaan ulkomaisten omistajien perstaskua entisestään... saatanan siat!


      • Anonyymi

        Taloyhtiöiden, bensiksien, työpaikkojen ym. on ollut pakko ottaa parkkifirmat hoitamaan pihojen pysäköintiä, koska uudessa tieliikennelaissa poistettiin kielto pysäköimisestä yksityisalueelle ilman tontinomistajan lupaa. Nyt voi vapaasti pysäköidä vaikkapa keskustatalon pihalle jos kadulla ei ole tilaa. Tätä varten otetaan parkkifirma laittamaan kieltokilvet ja vahtimaan että kieltoa noudatetaan. Valtio antoi siis hyvän bisneksen parkkifirmoille (olikohan lain käsittelyn aikaan eduskunnassa hyvä lobbari).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taloyhtiöiden, bensiksien, työpaikkojen ym. on ollut pakko ottaa parkkifirmat hoitamaan pihojen pysäköintiä, koska uudessa tieliikennelaissa poistettiin kielto pysäköimisestä yksityisalueelle ilman tontinomistajan lupaa. Nyt voi vapaasti pysäköidä vaikkapa keskustatalon pihalle jos kadulla ei ole tilaa. Tätä varten otetaan parkkifirma laittamaan kieltokilvet ja vahtimaan että kieltoa noudatetaan. Valtio antoi siis hyvän bisneksen parkkifirmoille (olikohan lain käsittelyn aikaan eduskunnassa hyvä lobbari).

        Korkein oikeus totesi vuonna 1985, että kerrostalon piha ei ole tieliikennelain tarkoittamaa tietä. Hieman myöhemmin antamassaan toisessa päätöksessään se vahvisti, että sama koskee myös omakotitalon pihaa.

        Vuonna 1996 voimaan astuneen maastoliikennelain perusteluissa todettiin puolestaan, että kaikki tien ulkopuoliset maa-alueet ovat maastoa paitsi ”kisko- ja ilmaliikennealueet” eli käytännössä siis rautatiet ja lentokentät.

        Maasstoliikennelaki ei ole muuttunut.
        Mikään pysäköinti ei vapautunut.


    • Anonyymi

      Onko omistajan rouva pattajan ruusuja, kuka toi ekana härmään?

    • Anonyymi

      Paikan pyörittäjä Savolainen, niillähän on tapana pyytää enemmän kuin laki sallii.

      Samaa kastia kuin Lipposet, kataiset ym...

    • Anonyymi

      Kävin kahvilla paikassa, kyllä on likainen paikka, lattioita ikkuna pöytien alta ei varmaan ole siivottu pariin vuoteen, kahvi laihaa, sämpylä varmaan edellispäivän tai vanhempi - oli sen verran kova.
      Keittiöön kurkistin ja ihme on jos ei yöllä rotat siellä pyöri, ei noin likaista voi olla missään missä vaaditaan hygieniaa.
      Toisaalta onha nuo rakennukset ulkopäinkin ihan purku kunnossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      176
      1319
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      142
      983
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      21
      964
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      862
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      830
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      825
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      798
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      758
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      732
    Aihe