ihana jukola

n...sompiok

oon tk eläkkeellä oleva n ja tykkään asua jukolassa jo vuodesta 88 ja 6 eri asunnos. k kauppa on parempi ku s-market, myyjät mukavia. tekes parempi kuin linna. katuma kaamee...mielummin kiikkuun kun sinne asumaan. kulkija parempi kuin jussi. kirjottakaa oma kalluppinne tänne. jukola for ever.....

32

1142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ymmärrän tai en

      Jokinhan mättää, kuudes asunto, mikä pistää vaihtamaan?

    • czqdwxzvf

      Jukola pilataan liialla rakentamisella ei niin kovin viihtyisä enää. Joka pelto on kohta tönöjä täys ja asfaltti peittää kohta soratiet. Kaikki viheriöt on kohta tuhottu, viihtyvyys on jo kärsinyt.

      • ar

        Niin ja se kauhea roskaaminen.Miksi helvetissä pitää syytää roskat pitkin piha alueita? Voe helevetin helevetti,mitä apinoita Jukolassa


    • kyttämummo...

      Jukolassa kokontuu iso nuorisosakki kirjaston edessä ja sotkevat ja rikkovat. Mutta on turha kuvitella että ne kaikki nuoret on jukolasta ei vaan voutilasta, nummelta, hirsimäestä, luolajasta eli lähialueilta tulevat mopoineen ja polkupyörineen.Nykyajan nuoret ei vaan tiedä mikä on roskakori, vaikka se olisi käden ulottuvissa niin roska heitetään maahan. Jukolan ostarin ympäristö on ihan hirveän näköinen viikonloppuisin mutta siellä kyllä sikailee myös aikuiset.....

      • huuhhuh

        hankippa sinne kirjastollekki roskakori ni ei tarvi valittaa......


    • JJ13500

      Jukola ei sovellu kyllä työssäkäyvälle asuinpaikaksi.
      Sen ajan kun itse siellä JOUDUIN asumaan niin yläkerran "vapaamatkustajat" juhlivat 24/7, ei erottanut onko vappu,juhannus vai normaali tiistai, meno oli sen mukaista. Jukolasta ei jäänyt oikeastaan mitään hyvää muistoa.
      Olihan se mieltä ylentävää skrapata talvella auton lasejakin jäästä klo7 töihin lähtiessä kun yläkerran juoppo kävelee samaan aikaan 12packin kanssa kaupasta ja jatkaa vapaamatkustajana kulkua. (silloin vielä alkoholia myytiin heti kun kauppa aukesi, tämänkin muutoksen ymmärrän paremmin,kiitos Jukola vuosien).
      Surku käy niitä jotka erehtyvät ostamaan esim Aurinkorinteestä rivarin pätkän, samat palvelut "yhteiskunnan kerman" kanssa ja voi että mitkä maisemat: betonipunkkeria peräkanaa ja takapihalta kuuluvaan örveltämiseen nukahtaminenkaan ei varmaan ole mikään hieno kokemus.

    • m

      Oikeesti hienoa että joku näkee siinä paikassa jotain hyvää! Lasten kanssa en kyllä itse sinne muuttaisi.

    • Loukkurotta

      Jukola on oikein hyvä paikka lapsille oppia kunnioittamaan toista ja hänen ihmisarvoaan. Jukolan ala-aste opettaa suvaitsevaisuutta jo pakostakin, kansallisuuksia löytynee jotain 50. Samoin opitaan elämään ahtaasti pienessä tilassa köyhinä ja sovussa. Lapsista kasvaa humaaneja ihmisiä, jotka sietävät myös erilaisuutta. Naapureihin suhtaudutaan hieman erilailla kuin ehkä jossain hienolla rivarialueella jossa riidat koostuvat nurmikon pituudesta tai auton väristä. On vahinko, että jukolan asukkaita kadehditaan, kun elävät täällä ilman töitä ja köyhyysloukussa onnellisina. Tervetuloa joukkoon kirjavaan!! Kohtaa pelkosi tai ole hiljaa! Ehkä sinäkin opit elämään, ilman turhia hienouksia, kuten taulu-tv. Möykystäkin näkee.

    • Oikaisua.s

      Jukolan K-Market on muuten varmasti Hämeenlinnan surkein. Ainakin kassaneidit tuppaa olemaan harvinaisen töykeitä. Lisäksi hinnat ovat hyllyillä yli 10% tuotteissa ihan muuta kuin mitä lopulta kassalla ilmoitetaan. Ja havainto perustuu ostoksiin Heinäkuussa 2011.

      Asioin mielummin S-Marketissa.

    • HHOIHIOUGIUIU

      Joo, toi K- marketti on huomattu, vituttaa kun täytyy hakea sieltä postipaketti, kun sitä ei muualta saa. Vittu sitä odottuttamista ja purkanjauhantaa. Ja onahn postimerkinkin ostaminen yhtä tuskaa, ihan kun ei huvittais, maksaakos se kauppias näille palkka vai onko ottanut jostain työkokeilluun ilmatteks? se kyllä selittäis asenteen, postiin aion tehdä valituksen, koska siellä on pakko asioida.

    • Aapelikkkii

      Joo Jukolan K-kaupassa pitää olla skarppina. Kauppias ei selväsikään halua myydä tuotteitaan alihintaan. K-kaupan kartelliketjun mainos lupaa esim kahvia halvalla. Jukolan kaupassa ei ole asiaa millään lailla huomioitu. Joko niin, etä hyllyssä ei lue tarjoushinnasta mitään, mutta kassalta sen saa alennuksella, tai sitten niin, että kassaltakaan ei saa alennushintaa, jolloin asiakas joutuu kiusalliseen väittelyyn kassan kanssa. Vihdoin alennusmainos kaivetaan jostain ja todetaan että aha, joo olihan se sittenkin tarjouksessa, mitä mä nyt teen kun kone ei anna tota hintaa. Siinä vaiheessa tietenkin haaveilen jo S- marketista, jossa ei näihin ongelmiin törmää kovin usein. Ei kaupassa käyminen sais olla noin vaikeeta.

    • jebajab

      Siis apua! Onko jossain jouduttu hetki odottamaan??? :D Ja joo, tee ehdottomasti tuosta purkanjaumisesta juttu. Aivan kaameeta suorastaan.

      Jukolan kaupoista olen saanut poikkeuksetta hyvää palvelua, ei ole pahaa sanottavaa ässästä eikä koosta. Jukolassa on muutenkin palvelut kohdillaan. Muuten todella näpsäkkä asuinalue (lähellä keskustaa, koulut sun muut löytyy, apteekin kun vielä sais), mutta tommoset kaljanlitkijät pilaa koko paikan.

      • Odotan, hartaudella

        Mihinkäs se esikoulu on karannut? Nyt siinä on tyhjää tilaa, joten Sokerileipuri Suominen, Teehuone, Laurell tjmv., ottakaapa onkeenne! Iso valoisa tila valmiina kahvilaksi. Ainoa huono puoli on se, ettei siihen voi laittaa ulos pöytiä, kun on talon sisäänkäyntiliuska niin lähellä ja nurkan taakse pitää päästä roskiksille. Mutta kesäaikaan torille teltat pystyyn ja sinne pöytiin tarjoilu, niin johan kauppa käy.

        K-kauppias ei ole osannut hyödyntää liiketalossaan olevia tiloja (entinen leipomo ja kahvilatila eli nyk. Jukolan Jussi), joten nyt on tuhannen taalan paikka jollekulle tuoda kunnollinen kahvila tähän kaupunginosaan. Kahvila, josta saisi erilaatuisia kahveja, teetä, kaakaota yms. juomia ynnä leivoksia, kakkua, pullaa, viinereitä, sämpylöitä, voileipiä, vaikka salaattia ja mehua.

        Kuka tarttuu ekana syöttiin ja ottaa yhteyttä SATOon, joka talon omistaa?
        http://www.sato.fi/


    • Asukas....

      Mulla on tuttavia jotka käyvät K-kaupassa kauempaakin kun on hyvä lihatiski. Itse käytän molempia kauppoja. Toivoen etteivät lopeta, moni käy Tiiriössä, minä en. Tosiaan Apteekki kun saataisiin takaisin olisi hyvä. Toinen kuppila joutaisi pois.....

    • tsuppadui

      no huh huh, en tiedä missä päin porukka on jukolassa asunut mutta ihme mesoomista :D itse olen asunutkauppojen vieressä (ja kyllä käyn töissä!! 2-vuoroo) ei ole koskaan häirinnyt naapurit.ei kaupat eikä iloinenkulkija/jussi. Jukolan k-kaupassa hämeenlinnan paras palvelu. iloinen kulkija viihtyisin kuppila koko hämeenlinnassa, ja muutenki jukola on sijainniltaan hyvä. ja hei! mun vanhemmat osti asunnon aurinkorinteestä 2008, eikä niitä ole hetkeekään kaduttanu! Nyt muutan itsekkin takaisin jukolaan kuralasta, koska jukola on paljon mukavampi paikka. (en ole alkoholisti enkä huumeiden käyttäjä) nytkyn on eläin klinikkakin vieressä niin kissallakin on mukavampaa, vielä kun sais sen apteekin takas niin oli bueno!

    • Lehtiä lukenut

      Apteekkihan on tulossa takaisin. Tulee S-marketin rakennukseen kunhan ne remontoivat sen. Kukkatalohan muuttaa kuukauden vai parin päästä entisiin postin tiloihin, eli siihen K-kaupan päätyyn automaattien viereen. Kukkatalon alueesta tulee S-marketin uusi parkkipaikka eli se talo menee purkuun.

    • Tyytyväinen asiakas

      Pakko liittyy keskusteluun noista Jukolan kaupoista. K-kauppa ylivoimasesti parempi, monipuolisempi ja mukavampi kuin S-market. Ässään kun menee, hyllyt tyhjinä ja myyjät unessa. K:ssa asiat paljon paremmin, lihatiskin monipuolinen tarjonta, todella mukavat myyjät ja hyllyt täynnä tuotteita. Ja joku taisikin valittaa K-kaupan hinnoista, mutta ettekö ymmärrä sitä, että K-kauppa Jukolassakin on Yksityisen omistuksissa ? S-kaupat ovat "samaa kauppaa" koko Suomen alueella mukaanlukien pankit yms. Isona plussana K-kaupalle toi posti. Hienoo että se on kaupan yhteydessä ja näkevät vaivaa sen eteen. Muistetaan kuiteskin se kanssa, että on meissä asiakkaissakin vikaa.
      P.S. Hyvä että syövät purukumia, sehä tarkottaa että suositaan terveellisiä elämäntapoja ?

      • Jukola julli

        Kiitos kauppiaalle, että jaksat lukea näitä kirjoituksia.


    • Ässä on valttia!

      K-kapuassa hyvä lihatiski?? Samaa tavaraa se on kuin niissä valmispakkauksissa, mutta se laitetaan kalliimmalla hinnalla sinulle toiseen pakettiin.:)
      Harmi, että posti on nimenomaan K-kaupassa, sillä siellä saa joko odottaa virkailijaa jostain takahuoneesta iäisyyden tai jono kulkee niin hitaasti, että ehdit käydä S-marketissa ostoksilla ennen omaa vuoroasi.
      Purukumin jauhaminen asiakaspalvelussa EI todellakaan kuulu asiaan! Eikä säädytön pukeutuminen, jossa kaula-aukko on lähes vyötäröllä.
      S-marketissa on paljon mukavammat ja palvelualttiimmat myyjät kuin K-marketissa.
      Onhan se yleisesti tiedossa, että K-marketin asiakkaat ovat rikkaita, joille ei ole väliä, mitä siellä joutuu maksamaan tai niitä, jotka haluavat näyttää rikkailta käymällä siellä.
      Monipuolisuudesta; mihin kukaan tarvitsee kymmentä erilaista ketsuppia? S-marketin edullisuus perustuu nimenomaan siihen, että siellä on ihan tavallisia tuotteita omalla merkillään, eikä turhia merkkivalikoimia. Kun vähän viitsit katsella tuotetietoja, huomaat, että niissä omamerkkisissä on ihan samaa tavaraa kuin brändituotteissa. Tietenkin, koska ne ovat saman tehtaan valmistamia, mutta pakattu eri pakkauksiin!
      Tärkein valintaperuste kauppojen välillä on kuitenkin se, että bonuksia saa enemmän kuin plussapisteitä. Sinun on ostettava 500 eurolla ruokaa, että saat viiden euron plussaedun,
      https://www.plussa.com/wps/wcm/connect/plussacom/Plussacom/Kaikki Plussasta/Plussan_kertyminen/
      mutta saman summan, siis 5e, saat ostamalla S-marketista 250 eurolla S-etukorttia käyttämällä.
      http://www.hok-elanto.fi/bonuslaskuri/
      Siis kumpi onkaan edullisempi??
      Yleensä kauppaan mennään ostoksille, eikä hengailemaan, joten ei joka paikan tarvitsekaan olla kuin muotiliikkeessä ja kimaltaa ja kiiltää.
      Tyhjät hyllyt kertovat vain siitä, että asiakkaita riittää ja tavara liikkuu, eikä jää hyllyjen koristeeksi.

    • savu nousee

      Ja nyt siel palaa joku. S-marketis, meinaan.

    • dippadappaduu

      Taisi olla pihalla se auto, joka kärysi.:)

    • Omenat eivät putoa k

      Kirjaston nurkissa notkuvista nuorista/lapsista sen verran, että otaksun, että ovat paikallisia.Omiamme emme päästäisi, (eivätkä he halua mennä) sinne. Myöskään lastemme kaverit, eivät notku siellä. Miksi notkuisivat, kun kustannamme ja kuskaamme heitä mielekkäisiin harrastuksiin ja kaverit ovat tervetulleita koteihimme. Omista menoista ja vapaa-ajastamme joudumme kyllä tinkimään, mutta se näyttää kannattavan, koska lapsilla menee hyvin. Aikansa kuitenkin kutakin.

      Käytän joskus itse Jukolankin kirjastoa (suosittelen Jukolalaistenkin teinien/lasten vanhemmille) ja ihmettelen suuresti näiden lasten/nuorten touhuja. Tupakat roikkuvat suupielistä ja joka toinen sana on v...u Kotikasvatuksesta ei todellakaan ole tietoa. Kirjaston nurkkia rikotaan jatkuvasti, jaksamista vaan kirjastonhoitajille!

      • totuus on kovaa...

        Valitettavasti olet väärässä. Yksi ilta oikein iltalenkillä seurasin mopo/pyörä poikien/tyttöjen lähtöä kyseisestä paikasta. Ja tien otiselle puolelle menivät niin nummellepäin kun luoljaankin päin, että pidä sinä vaan lapsenusko siitä että vaan jukolalaiset sotkevat ......eihän meidän mutta muut....


    • missä?????????????+

      Mustaffi on menneyt?

      MISSÄ ON KYSYN NYT VIELÄ RAUha!!
      KOHTA HERMOSTUU!!!!!!!!!!!!!!

    • hermostuu.

      Ketään ei kiinnosta missä se on joten ole hiljaa!

    • jukolan hurja

      älä sinä tule puhumaan kuule mistään kotikasvatuksista!! se ei sulta pois oo jos meijän nuorten huulissa roikkuu tupakka tai joka toinen sana on v***u... ja jos me nuoret hengataan jukolan kirjastolla nii tarkottaako se sitä että me ei voitas harrastaa jotain mielekästä tai että meijän koteihin ei ois kaverit tervetulleita... ja mitä v***ua sä niistä kirjaston nurkkien rikkomisesta tiiät. ja jaksamista vaan sun lapsilles.. jokainen elää nuoruutensa omalla tavalla!

    • Ymmyrkäisenä

      Miksköhän noita kauppoja ei saa arvostella? Plussat ja miinukset ei toimi niissä. Hyvä veli-järjestelmä toimii tällä palstallakinko???

    • pilattu maisema..

      Jukola pilataan liialla rakentamisella. Joka pelto ja niitty on kaavoiteetu ja nyt nousee taas kahteen paikkaan talot kerrostalot??? Poismuuttamista harkitsen nyt vakavasti ekan kerran, olen viihtynyt kun on niin vihreää ollut ja väljää. Prinvuoden päästä pelkkä asfaltoitu kivikylä ja ongelmat sen mukaiset. Eikö päättäjillä ole mitään visioita tulevaisuudesta, vaan setelinkuvat silmissä rakennetaan hullun lailla....

    • Myllymäessä toisin

      En kuuna kullan valkeana muuttaisi Jukolaan, kierrän sen kaukaa jos vain voin. Joskus lenkillä tulee ohitettua. Kaljaukkoja istuu kuin näyteikkunalla keskellä kauppa-aukiota. Kaupunki yrittää koristaa kukkasin samaista aukiota ja näyttäviä kukka-asetelmia ne ovatkin, mutta tuskin nuo kaljan kittaajat niitä osaavat arvostaa. Nuoriso on kaupungin pahinta raggariporukkaa, kertoo R-kioskin myyjä. Roskien määrä pistää silmään. Kirjasto yrittää sentään sinnitellä sivistämässä tätä slummia.

    • pilattu maisema..

      Myllymäki oli aikoinaan viinatrokareden paratiisi ja köyhällistön asuma-alue. Olen itsekkin Myllymäen takaa Ansiomäestä kotoisin, mutta en minä Myllymäkeen muuttaisi sinnekkin rakennetaan kokoajan ja on se koulukin siellä päällä pilaamassa. Jukola ollut hyvä paikka asua en asu kauppojen vieressä enkä ole tutustunut yöelämään ostarilla. Nuoriso joka notkuu ostarilla/kirjastonedessä on jokapuoleta aluetta tulevia nuoria eivät yksin jukolasta. Niinhän se menee että joka itsensä ylentää, se alennetaan.....

    • Myllymäessä toisin

      Nyt se on eliitin ja kovien veronmaksajien paratiisi - Hämeenlinnan westend - suosituin asuinalue. Asuntojen hinnat tosin hipovat pilviä, mutta syystä. On ihan sama mitä se oli aikoinaan.

      • pilattu maisema..

        Tympeetä mäkeä koko alue, tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa....niin ja onhan siellä sininauhan viihtyisät puukerrostalot....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1285
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      661
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      355
      650
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe