KYSYMYS JOHON KAIKKI MIEHET HALUAVAT VASTATA

näin vai noin

MOI.

Kertokaapa miehet oma mielipiteenne. kumpi miellyttää silmää enemmän? Kumpi houkuttelee enemmän? Kumpi on seksikkäämpi? Kumpi on kauniimpi? Kumpi kerää pisteet? Vaihtoehdot ovat tässä:

1. 20-35 vuotias, ruskettunut nainen, jonka lihaserottuvuus on hyvä eli vatsalihakset, selkälihakset ja käsivarsien lihakset erottuvat. miksei myös jalkalihakset. Ei miehekkäästi liikaa mutta niin että näkee urheilua selvästi harrastetun. Kuppikoko B eli ei aivan minit ja peppua on, se ei ole mikään poikapeppu, muttei kovin reheväkään. ISOHKO ehkä oikea sana.

VAI

2. 20-35 v, ruskettunut nainen, jonka lihakset eivät erotu, vatsa on joko vain litteä, mutta josta mitään lihaksia ei erotu tai vatsaa jopa vähän on ulospäin, ei kuitenkaan lihava. Kuppi C ja siitä isompi. Peppu on iso eikä niin kovin kiinteä, kuten kohdassa 1.

Eli kumpaa te katsotte ihaillen? timmiä naista jonka rasvaprosentti on kohtuu pieni mutta jolla on tisut ja peppua, ei siis lauta VAI "naisenmuotoista" naista, jolla on isot tissit ja iso ja löysä peppu, mutta litteä vaikkakin lihakseton vatsa? vastauksia kiitos! laittakaa vaan numero 1 tai 2 ja ikänne.

37

793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 30v, älykäs

      1, 2, 3 kilometriä ja pinkaisen lujaa pakoon, sillä en halua tyhmää naista vaikka peppu olis taivaassa tehty ja tissit nirvanassa. En yleensäkään kulje kaupungilla mittanauha kädessäni.

    • startteri

      en siitä mitään puhunutkaan. mutta olet varmaan nähnyt kummankinlaisen naisen. ulkonäköasiat mietityttävät niin fiksuja kuin vähemmän fiksujakin naisia ja miehiä. vaikka kuinka esität ni kyllä ne suakin jossain määrin kiinnostaa. jos olet mielestäsi noin selkeästi tämän kaiken yläpuolella niin sulla on väärät sivut auki, mitä täällä lueskelet sitten saatika kommentoit.

      • Mies 46 v.

        Varmasti ulkonäköasiat mietityttävät mutteivat tuossa kategoriassa ja suhteessa kuin oma kysymyksesi, Mitä ihmeen merkitystä sillä on kumpi miellyttää enemmän kun kaiken laisille naisille on ihailijoita.


    • Essspe

      2. 47

    • vcvxcvcxcvxc

      Mieluiten hoikka nainen, jolla on kiinteä peppu ja kiinteät a-b tissit. Pieni pömppis sallitaan jos siinä ei ole liikaa rasvaa, vaan vatsalihakset ovat vain niin huonot, että saa vatsan hieman pömpöttämään.

      Rusketuksella ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Itseasiassa saatan tuntea vaaleampi-ihoiset seksikkäämmiksi kuin ruskettuneet, koska kauniit naiset tuntuvat rakastavan nykyään solariumia ja noiden oranssien naisten katselu alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään. Mielestäni kesällä ruskettunut ja talvella vaalea on paras.

    • jurpourpo

      1 45

    • lapsellista...

      Ei kumpikaan noista naisista, joidenn kriteereitä en edes viitsinyt lukea miellytä silmääni....vai kaikki miehet haluaa tuohon paskaan vastata.. .:))

    • No jos on pakko valita niin 2:n, mutta vatsaa saa olla enemmänkin. Niin ja 27v.

    • 1231231

      Mieluummin 2, mutta 1 voi olla yhtä lailla seksikäs. Plaah. Noin pienissä eroissa melkeen tärkeämpää on se miten suhtautuu vartaloonsa. Ja mielellään ei sellaista superrusketusta. :D

    • Tällanen..

      Ei todellakaan mitään rusketusta, eikä erottuvia lihaksia.

      Normaali kroppa ja liikkuvuus, hyvä ryhti. Kaunis hymy ja perteä olemus. Luonnollinen.

    • ..................

      Etsipä kuva molemmista. Sepustuksesta ei voi tehdä päätelmiä. Lonkalta sanoisin 1, mutta "hyvä lihaserottuvuus" on niin suhteellinen käsite.

    • derp

      2. 18.

    • 45

      Sulla taitaa olla itsetunto ongelma ja paha semmonen. kumman takia miehes sut jätti ?

      • hnfcgjfvcjn

        Eiku se on itte toi ykkönen - ja sitä jurppii, kun sen kaveri, joka on kakkonen eikä oo tehnyt töitä lihaksiensa eteen sun muuta, vie kuitenkin parhaat miehet...


    • sttarter

      Kiitos, olihan sielä sentään ihan asiallisiakin vastauksia, en tiedä mikä siinä on niin vaikeaa osalle vastata vaan kun kaikessa fiksuudessaan alentuu kuitenkin näille sivuille lukemaan näitä "typeryyksiä". Eikös tämä koko "ihannenainen ja mies" juttu ole aika pinnallista paskaa :D vähän saa välillä olla pinnallinen, tottakai tiedän ettei kuori ole tärkeintä ja se ratkaiseva asia että ihan rauhassa ihmiset, älkääs nyt tämmöisestä hiiltykö. Pariin viime viestiin en taida vastata, yleisesti kysyin, ei mennä henkilökohtaisuuksiin. Koitan kuvat etsiä! :)

    • cup-ido.

      Jotain on pielessä jos naisella on yhtäaikaa sekä pieni rasvaprosentti että hyvänkokoiset rinnat . Rinnat eivät ainakaan ole silloin aidot vaan silarit. Rinnat koostuvat enimmäkseen rasvakudoksesta. Jos naisella alkaa lihakset erottua, en tykkää siitä. Näyttää niin maskuliiniselta. Kiinteä voi nainen muuten olla mutta ei niin että lihakset jo erottuu.

    • SVB

      2 ja 26v

    • 38

      Mieluummin kakkonen, joka on luonnollinen pehmeä nainen. Kovat lihakset naisella ovat luotaantyöntävät, samoin liiallinen laihuus. Muotoja ja peppua saa olla sopivassa määrin. Voimakas rusketuskaan ei ole naisessa mieleen, mieluummin kevyt suloinen rusotus. Ruskeat kovat lihakset ovat liian miehekkäät miehen hellittäväksi.

      Hyvin treenattu nainen herättää epäilyksen, että kyseessä on kovin ulkonäkökeskeinen ihminen, joka käyttää liikaa aikaa itsensä trimmaamiseen. Luonnollisempi naisellisuus viittaa siihen että naisella on muutakin ajateltavaa ja aikaa ja huomiota riittää myös muille ihmisille.

    • Miesssssssssssssssss

      1. 37v

      Käyn itsekin salilla jonkun verran ja siellä noita ykkösiä näkee, kelpais kyllä mullekkin :-)

    • sttttarter

      Hyvii vastauksii alkanu tulee! lupasin niitä kuvia, mutta helpompi varmaan näin. Ykköstä edustaa melko hyvin Jessica Alba ja myös aika pitkälti Megan Fox, kakkosta taas Kim Kardashian. Eli googlettamalla heidät, näette. Ero heissä ei ole NIIN suuri enkä ykkösen kohdalla tarkoita missään nimessä mitään "kovia" lihaksia, mutta että näyttää treenatulta, ei amazonilta. Kakkonen ei niin kovasti treenaa, mutta miettii vähän mitä syö, syöden silti vapaammin kuin ykkönen. kakkonen on muodokkaampi kuin ykkönen, ykkönen sporttisempi kuin kakkonen.

    • Vaihtoehto nro. 1

      1. Ikää 23v

    • huonot esimerkit

      Megan Fox ei edusta kohtaa 1. Sillä nyt vaan on silikonit.. ei sillä ennen niitä mitään tissejä ollut ei oikein edes A-kuppia. Eikä harrasta mitään liikuntaa kuulemma inhoaa liikkumista.
      Jessica Alba on hyvä 1.
      Kim Kardashia taas on aika ääritapaus mitä peppuun tulee..Parempi 2 olisi esim. Marilyn Monroe. Realistisempi.

      Itse ottaisin sporttisen hoikan, mutta en Megania eli laihaa plastiikkakirurgian ihmettä. Ikä 34.

    • waldemari

      Kim Kardashian noista :)

      Mutta ykkosen ja kakkosen yhdistelma, tyyliin Jennifer Lopezkin kylla kavisi ;) Urheilulliset ja timmit mimmit ovat kylla hyvannakoisia, mutta jotenkin sellainen pehmealinjainen ja naisellinen nainen saa sulamaan. 30v. Eika liikaa rusketusta, paivetys kyllakin on kaunista.

    • ........

      Postatkaa kuvanne niin katsotaan.

    • kakkonen

      2. Mieluummin Marilyn kuin Madonna. - 25

    • kurvikas kakkonen

      Mahtaa muijaa nyt ketuttaa kun on hankkinut ne kovat lihakset ja luonnottoman rusinarusketuksen ja sitten kakkostyyppi viekin voiton.
      Sanokaa nyt joku edes säälistä että 1.

    • m-26-

      Joo aloittaja taitaa olla ite toi ykköstyyppi kun sitä niin kehuskeli ja vaivihkaisesti mollasi kakkosta.

      Taitaa vaan tyttöä harmittaa että me miehet pidetään enemmän naisellisista, muodokkaista naisista kuin ah, niin"kiinteistä" lihaksikkaista aerobik-hirmuista ;)

      Ykkösen vartalon kuvauksesta tulee tosiaan mieleen kuivakka Madonna, kakkosesta joku seksikäs, vaikka sit se Kim Kardashian tai Marilyn Monroe.

      Olen 26-vuotias mies.

    • ROTIA

      MOI IHMISEEN PITÄÄ TUTUSTUA REHELLISYYS, HELLYYS TOISEN ARVOSTAMINEN JOS NE LOYTYY HYVÄ PYLLYSELTÄ TAI ISO PERÄSELTÄ NIIN KUMPIKIN ON RAKASTETTAVIA NEITOJA. OLEMME LUOJAN LUOMIA ALKÄÄ VÄHÄTELKÖ KAUNEUTTANNE.

    • -.k,fhjdf

      Ei ap nyt varmaan mitään Madonna-tyyppistä ekstreemiksi treenattua takoittanut... Vaan hoikkaa ja liikunnnallista. Tuski joku Jessica Alba nyt kauheen paha miesten mielestä on. Tai suomalaisista ei-niin laihoista misseistä, vaikka Satu Tuomisto. On hoikka ja liikunnallinen, ja onpa kamala!

      • sejokaaloitti

        NIMENOMAAN. KIITOS!!!! Itse en ois jaksanut edes vastata tuohon jonkun nälvimiseen ja v***iluun, mutta JUURI tälläista tarkoitin ykkösessä. liikunnallista ja hoikkaa naista, esim Jessica Alba, joka ei tosiaan kauhean montaa miestä varmasti ällötä.


    • D.S.

      1 (mutta myös 2 ... muutkin asiat kun merkitsevät)
      45-50

    • 43

      Missimittaista naista vois esitellä toisille hyvänä valloituksena, pehmeämpää ja naisellisempaa naista katsella itse, helliä ja himoita

    • 1

    • Sen verran lähellä toisiaan, että sanoisin että vaatteet ratkaisee. Jos molemmat on pukeutunut samanlailla niin luultavasti vaihtoehto no 2. Ikäni on 32 vuotta.

    • Anteeksi miehet

      TÄMÄ ON JO MIESTEN ALIARVIOIMISTA!!! Sinun täytyy pitää miehiä ihan ääliöinä. Pyydän anteeksi puolestasi tämän palstan miehiltä. T: Nainen 45

    • kolmen raidan adidas

      En mielelläni katsele mitään pakkoruskettajia ja lihassäikeiden kyylääjiä. Sairas ihmistyyppi kaikinpuolin sukupuolesta riippumatta. Jo kysymyksen asettelu viittaa tällaiseen.

      t. urheileva terve akateeminen mies 39v

    • w46je5tyukjtrku

      Sen jolla on kauniimmat kasvot.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      421
      2502
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      88
      2345
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      226
      1679
    4. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      167
      1490
    5. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      70
      1350
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      83
      1297
    7. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      89
      1285
    8. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      86
      1229
    9. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      1085
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      286
      1065
    Aihe