Yrittävätkö kaverit parittaa?

Noor mees

Miten usein teitä on yritetty parittaa? Eli saattaa yhteen jonkun tuttavan tuttavan kanssa tms.

Kaverin vaimo laittoi viime viikolla miehensä sanansaattajaksi ja kyseli, haluaisinko minä lähteä treffeille jonkun hänen kaverinsa kanssa. Kerran aiemmin olen ollut vastaavilla treffeillä, jossa siis vastapuolena kaverin tyttöystävän ystävätär (kyse eri ihmisistä). Eräs kolmas kaverin tyttöystävä on joskus lähettänyt minulle yöllä humalaisen tekstiviestin, että tule tänne baariin, niin esittelen sinut yhdelle tutulle (minulla oli kännykkä äänettömällä tjs., joten jäi menemättä). Ja kerran puolituttu tyttö järjesteli sinkkupäivällisiä, mutta niille en päässyt ulkomaanmatkan takia.

Eli neljä naista on minua yrittänyt parittaa. Taitaa olla niin, että naisilla on tämä paritusgeeni vahvempana kuin miehillä. Mikä on sinänsä ihan hyvä asia, eli jos nämä uusimmat sokkotreffit toteutuvat, lähden ihan mielelläni katsomaan senkin kortin, vaikken mitään ihmerakastumisia odotakaan.

10

1932

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mua ei kyllä ole ikinä yritetty parittaa..
      Johtuu varmaan siitä, että kavereina on lähinnä miehiä.

    • xcvxcvxcvxc

      Ainakin kymmenen kertaa ja olen laittanut hommalle pisteen välittömästi. Mielestäni raivostuttavaa tuollaiset paritukset. Haluan ainakin henkilökohtaisesti löytää kumppanini itse enkä jaksa, että minulle tyrkytetään naisia. Varsinkin kun jotkut naispuoliset ystävät haluavat parittaa minua koko kaveripiirilleen.

    • Tietääkseni kerran on yritetty livessä parittaa, mutta en oikein lämmennyt ajatukselle.
      Yleensäkään en lämpene mihinkään sellaiseen että mun puolesta jotain päätetään. Haluan pitää kontrollin omissa asioissani aina itsellä.

    • ,.,.,.,.,.,.,.,.,.

      On yritetty, eikä siinä mitään muuta... mutta koskaan ei kysytty, etsinkö edes sillä hetkellä ketään - vastaus olisi ollut negatiivinen. Noi on ikäviä tilanteita, jos se toinen paritettava osapuoli taas etsii vakavassa mielessä kumppania ja sille luodaan tietynlaisia odotuksia kysymättä muilta mitään. Sikäli parittajat voivat tuottaa vähän huonoakin mieltä ympäristölleen.

      Parittaminen on hassuakin. Tuodaan jostain täysin tuntematon ihminen odotusarvolla, että molemmat alkaisivat välittömästi tuntea romanttisia tunteita toisiaan kohtaan. Itse preferoin tutustumisessa aina alkuun kaveripohjaa, vailla mitään odotuksia.

      • ,.,.,.,.,.,.,.,.,..,

        "Itse preferoin tutustumisessa aina alkuun kaveripohjaa, vailla mitään odotuksia."

        Sillä tavalla näkee vähitellen, millainen ihminen oikeasti on. Eli, saa hänestä oman kuvansa. - Ehkä parittaminen sopii ihmisille, jotka eivät välitä arvioida ihmisiä itse, vaan menevät sen perusteella, mitä joku toinen sanoo.


    • Onhan noita nähty

      Yksi kaveri yritti parittaa minua entiselle miesystävälleen, koska tämän oli niin kovin vaikea löytää naista. Oli muuttunut epäsiistiksi ja lihonut hurjasti, joten ei ihmekään. Minäkään en uhrautunut.

      Toinen kerta oli rumempi: yksi kaverikseni väkisin tuppautunut kollega halusi raskauskaverin ja jopa soitteli minun ollessani hetken muualla minun kännykästäni kolmeen siitä löytämäänsä numeroon ja kertoi, että minä olin ujo mutta oikeasti tosi kiinnostunut. Minulla oli noissa puheluissa kova selitteleminen jälkeenpäin. Tuo hyvin pian entinen kaveri ei muuten ole vieläkään tullut raskaaksi, karman laki toimii (vaikken minä siihen uskokaan).

      On noita muitakin tapauksia, mutta tavalliseen tapaan: baarissa joku nousuhumalainen alkaa järjestellä muiden ihmissuhteita riemusta kiljahdellen. Ja aina on muuten järjestelijänä ihminen, joka itse on parisuhteessa.

      • Kas, eri tarina...

        Mun tutuissa järjestelijänä on aina ollut ikisinkku, jolla - ehkä itse sitä tiedostamattaan - on ollut erityisen kova halu löytää joku itselleen, mutta koskaan ei silti oikein tärppää. Siirtyvät järjestelemään kavereiden asioita, kun taitotietoa oman yrityksen näkökulmasta on. ;-D


    • Älyn haamu

      Ei koskaan. Ainoa kaverini jota näen on ATM eli ei hänellä ole tuttavanaisia jolle parittaa.

    • 34-34-34

      "Vanhassa Maailmassa" oli ns. puhemieskäytäntö, jossa jonkun ujon ihmisen, yleensä miehen, kaveri yritti toimia eräänlaisena välimiehenä ja esitelijänä sen ujon puolesta, sellaiselle naiselle,josta ujo oli kiinnostunut, mutta ei itse uskaltanut tehdä aloitetta, eli tämä puhemies oli siis tämän ujon kaverinsa eräänlainen PR-henkilö.

      Kyse ei siis ole aivan tarkalleen samasta asiasta kuin tässä on nyt puhe mutta sivuaa kuitenkin aihetta.

    • Reipas Mies

      No tässä on Ap naisten vietit ja vaistot kaukana, olet siis tarpeeksi laadukas mies jotta olet sosiaalisesti hyväksytty näiden naisten näkökannasta. Olet herättänyt huomion ja naisten mielenkkiinnon.

      Sinut on siis hyväksytty ja siitä toivotaan romanttista liikehdintää tätä naista kohtaan.

      Eli kohteliaasti sanottuna olet statuksellasi JO SKIPANNUT voitokkaasti iskemisen perimmäisen olemuksen! Hitonmoinen saavutus!

      Laita jotain oikein värikästä vaatetta päälle treffeillesi ja ehkä stetsonikin, sillä tätä ei Suomessa tapahdu kuin LAADUKKAILLE MIEHILLE.

      ps. eräs kamunaiseni aikoja sitten koetti vongata minua seksin merkeissä "big time". Kunnon miehenä en moiseen yhden viikonlopun hekumaan lähtenyt.

      Ps2. En lähtisi kamujen järjestetyille "armo treffeille" minkään naisen kanssa. Minun supliikkinj ja
      jännittävyyteni PITÄÄ riittää treffattavalle naiselle ilman välikäsiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      424
      2588
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      90
      2447
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      227
      1725
    4. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      180
      1567
    5. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      75
      1459
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      86
      1341
    7. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      89
      1305
    8. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      91
      1296
    9. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      1105
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      286
      1085
    Aihe