Fonectan media-asiantuntija

*töihin*

Aiemmin hakivat myyntineuvottelijoita, onko tuo media-asiantuntija nyt vaan hienompi nimi samasta duunista? Paljonko mahtaa olla pohjapalkka? Entä sen 2,5 vkon koulutuksen ajalta?

17

3579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhelinmyyntiä on

      http://www.fonecta.com/toihin/

      Näyttäisi olevan normaalia puhelinmyyntityötä.

      Ovat vain keksineet sille "hienomman" nimen ;-)

      Palkasta ei tietoa, mutta pääasiassa provisiopalkka, kuten muissakin puhelinmyyntihommissa.

    • jsfse

      Pohjapalkka n.1500€/kk, siihen provisio päälle. Ensimmäisen kuukauden palkka sisältäen koulutusajan palkan oli jotain 1800€.

      Normaali kuukausiansio provikoineen n.2200-4000€ riippuen omista myynneistä. Toki jotkut huiput tienaa tätäkin enemmän. Keskimäärin 2000-3000€/kk yleinen palkkataso.

    • vieras11

      millainen on fonectan työhaastattelu? ite menos huomen ja kyseessä on jonkunlainen ryhmätyöhaastattelu...

    • 1+2

      Heh heh. Yleinen palkkataso 100 - 500 e kuussa. Ylläolevat viestit ovat Fonectan pomojen laittamia.

      • Tirppana

        Pohjapalkan ollessa n. 1500 € ei ansio voi jäädä noin pieneksi.


    • Hyvä vitsi

      Todella naurettava titteli, mikä media-asiantuntija on joku pystymetsästä töihin otettu puhelinmyyjä, kysyn vaan? Olen itse tehnyt 20 vuotta mediamyyntiä ja kyllä tuollainen loukkaa oikeita media-asiantuntijoita.

    • tykinruokaa

      Yleensä provikkataulukossa on mahdollisuus 4000e/kk palkkaan, mutta totuus on että 99,9% myyjistä jää 2000e/kk ja sekin hyvänä kuukautena. Yleensä siis se on 1800e/kk.

      En ole Fonectalla, mutta olen työssäni nähnyt näitä hienoja taulukoita, joilla huijataan töihin. Toki on olemassa sadan joukossa se yksi myyjä joka vetää lähemmäs 5000e/kk. Se onkin joku, joka on matkalla ylemmäs.

      • Eroonoletuksista

        Kyseisessä yrityksessä kyseisen tittelin alla työskentelevänä, voin oikaista näitä uskomuksia hieman 😊 Tänä päivänä Fonectan media-asiantuntijat ovat alan kovinta kärkeä, ja tästä syystä kukaan ei voi "pystymetsästä" työssä pärjätäkään ilman todellista kunnianhimoa, pitkää kouluttautumista ja tahtoa tehdä asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä myyntiä. Asiakas on keskiössä ja toki työssä on kovat paineet mutta hyvä työ palkitsee. Omassa yksilössäni palkkataso on 2200-6000 e ja suurin osa kuitenkin tienaa yli 3000.


    • luuri19

      Vastaavassa duunissa Fonectalla palkka oli kokonaisuudessaan 2000-3000e/kk. Mun pohjapalkka oli noin 1300e, se nousi tuonne 1500e pian lähtöni jälkeen.

      Työ voi olla jopa ihan mukavaa jonkin aikaa, asiallinen koulutus (palkallinen), osaavat esimiehet ja hyvät henkilöstöedut. Mutta puuduttaahan se pidemmän aikaa tehdä outboundia..

    • juuri pois päässyt

      Näyttää hurjalta katsoa tätä viestiketjua ja palkkoja vuosien takaa.
      Fonectalla on ajettu palkkoja järjestelmällisesti alas jo pitkään. tällä hetkellä media-asiantuntijoiden palkat keskimäärin n. 1600 - 2600 €, palkka on sidoksissa tavoitteen saavuttamiseen (eli saat palkkaa sen mukaan miten lähelle asetettua tavoiteeta pääset) Eli käytännössä kuun alussa pomo kertoo millaisella summalla sinun on kk aikana myytävä (summa voi helposti nousta kuun aikana) summa voi olla mitä tahansa muutaman tuhannen ja n. 30 000 € väliltä. Joskus 100% suoritus ja 2600€ palkka voi siis tarkoittaa muutamalla tuhannella myymistä, mutta toisinaan voit saman summan Fonectalle tuotettuasi eli saman euromäärän myytyäsi jäädä 20% suoritukseen ja siis vain 20% palkkaan, jos sinulle on summamutikassa "laskettu" vaikka 25 000 € kuukausitavoite. Tavoitteen nostaminen kesken kk ja tavoitteen vaihteleminen eri kuukausina on tavallista. työntekijöille ei myöskään kerrota mihin tavoite perustuu... ja kysyttäessä käsketään keskittyä vain "omiin asioihin. (eli myös kohtelu on melko lapsellista)

      Tästä syystä Fonectalla onkin jatkuva rekry päällä, ja kova pula myyjistä, kun myyjät/"media-asiantuntijat" ovat viimeaikoina paenneet joukolla kilpaileviin yrityksiin. Nyt rekryssä onkin alettu painottaa mahdollisimman nuoria ja kokemattomia ja myyntityössä kokemattomampia nuoria ihmisiä joilla on mahd. vähän kokommusta työelämästä, työntekijän oikeuksista ja myyjien todellisista palkoista.

      • Pitääkösmunnytjotaki

        Tämä on sitä nykyaikaa! Kyykytystä, jujutusta, alentamista ym. Ei paljon inspiroi tälläiset työt.


    • still suffering

      Tuttua, niin tuttua... Olen itse tällä hetkellä Foenctalla töissä. Palkat ovat todellakin laskeneet ja työntekijöiden kohtelu ei ole tasa-arvoista ja reilua. Pitkään talossa olleille on jaettu parhaat asiakkaat (lue isoimmat firmat, pitkäaikaiset asiakkaat, korkea liikevaihto jne.) Myöhemmin tulleiden hommaksi jääkin sitten käydä läpi pöytälaatikkoon haudattuja toiminimiä, yhdistyksiä, osa-aikayrittäjiä jne. ja väkisin tyrkyttää Fonectan Voimaa, hankala ja monimutkaista interenetnäkyvyys palvelua, joka ei juuri käy kaupaksi (tästä syystä ainakin meiltä on lähtenyt niin paljon myyjiä. Tuote on myyntikelvoton, eikä asiakkaalle saa myydä muuta, vaikka muitakin tuotteita on tarjolla ja asiakas niitä jopa pyytää)

    • swordvärja

      Jep, tuo kertomasi piti paikkansa vielä kk sitten.
      Fonectalta on viimeaikoina lähtenyt TODELLA paljon myyjiä/media-asiantuntijoita kävelemään sillä myyjien palkkoja poljetaan sillä, että kaikki Fonectan palvelut ovat nyt kestotilauksia, eli myyjä tekee VAIN uusasiakashankintaa, eikä koskaan pääse nauttimaan työnsä hedelmistä jatko - ja lisämyynnin muodossa. Se on kauppa ja karkuun ja jos sinun hankkimasi asiakas haluaa joskus jatkossa ostaa jotakin muuta tai kasvattaa panostustaan, sinä myyjänä ET SAA myydä vaan asiakkaita hoitavat staff pointin kirjoilla olevat asiakasvastuulliset, eli asiakaspalvelijat, joille ei jatko - ja lisämyynnistä tarvitse maksaa lainkaan provisiota. Myyjien tehtäväksi jääkin siis hoitaa irtisanottujen asiakkaiden takaisin vokottelu ja uusasiakashankinta. Ja irtisanoutuneita asiakkaita on nykyisin paljon enenmmän, kuin myynti ehtii kiskoa sisään, sillä eihän staff pointin pätkätyöläiselle ole mitään merkitystä irtisanooko asiakas sopimuksensa vai ei...
      En suosittele Fonectan mediamyyntiä/media.asiantuntijan hommaa kenellekään. Missä tahansa muualla saat varmasti ainakin jossain vaiheessa ruveta keräämään itse itsellesi asiakaskuntaa, josta jatkossakin huolehtia, Fonectalla näin ei pääse enää käymään, vaan sinä vaini toimit ikuisena sisänheittäjänä ja pettyneiden takaisin ruikuttajana, eikä tekemistäsi juuri arvosteta, vaan se on tulos tai ulos.

      • Rahaataiei

        Epäonnistujat ruikuttaa täällä(=


    • LaiskaLasse

      Itse tällä hetkellä Fonectalla töissä ja HELVETIN tyytyväinen palkkaan käteen jää/kk noin. 2500€(tästä siis verot, lounarit autopaikat yms vähennetty) voi moni yrittää samaa jossain toisessa firmassa. Missään muualla ei edes saa tehdä nii helppoa ja rentoa työtä.

      • LaiskaLasse

        Siis nimenomaan Puhelimessa myyntityötä


    • toivoton

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe