Naisen huulet ovat hedelmällisyyden merkki

mies valmiina

Varsinkin kesällä on pakko katsella naisten muhkeita ja viehättäviä huulia, amorinkaarta ja eroottisia hentoja räkärännejä. Muhkeat huulet ovat pepun jälkeen paras asia naisessa. Ne suorastaan kielivät hedelmällisyydestä ja kutsuvat rakastelemaan. Suomessa on ihan sieviä naisia, mutta usein huuletonta mallia.

16

1896

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • --------------------

      Totta ja peput myös on huonoja lattapeppuja. Semmoinen pusuhuulinen ja pyöreäpeppuinen olis kyllä ihana, mutta kun ei niitä mistään löydy. Onko kukaan törmännyt tällaiseen harvinaisuuteen ja jos niin missä? Olisin valmis lähteä metsästään häntä! :-D

      • nimierkki,,

        naughtyamerikan hyllyypeppuja kukaa kaipaa. peppu ei hylly yhtää sillo on kiitee ku lyykkii takkaapäi


      • kijuhygfdd

        Tääläpä ois yks pusuhuuli :-) Länsirannikolta


    • ....................

      isopeppuisista naisista tulee mieleen Iines Ankka. Kävelevät sillai hassusti "perse ojossa", hieman etukenossa. Jopa pyöräilevät niin että koittavat oikein korostaa pehvaansa. Ihmetyttää se tyyli, rintamies kun olen. Huulissa en tykkää niistä muhkeahuulista, mutta ei viivahuulikaan kiva ole. Muhkeahuulinen nainen näyttää kuin ei tajuaisi jotain asiaa, viivahuulinen näyttää kiukkuiselta.

      • ^^

        Eli lattapeppuinen isotissinen suht. viivasuinen nainen siellä vastaa! :D Älä välitä -on paljo yleisempää, että suomalaiset miehet tykkää isoista tisseistä, eikä ees huomaa naamaa ja muuta, joten anna peppuja ja pusuhuulia ihailevien miesten ihailla muunlaisia naisia. Kadehti ennemmin isotissisiä, teitä kun on suomessa paaaaaaaljon enenpi kuin hyvä peppuisia ja pusuhuulisia naisia. Ei sun tarvi niiden muutaman harvinaisuuden kanssa alkaa tukkanuottasille, vaan toisten tissibeibejen. ;) Sitäpaitti ei ne hyväpyllyiset naiset pyöräile ja kävele sillain korostaakseen peppuaan, vaan se tyyli johtuu niiden ruumiinrakenteesta. Niillä on sillain kauniisti kaareutuva alaselkä, niin se tekee sen asennon. Tissibeibet kyllä korostaa tissejään kulkemalla antavissa kaula-aikoissa tissivako paljaana... Mua se ei tosin haittaa ollenkaan, sillä tykkään myös tisseistä! ;) Mä tahtoisin naisen, jolla ois hyvä pyöreä peppu, isot tissit ja pusuhuulet ah! Se olis ihana... Sit jos ei oo mahiksii saada sellasta, niin joko peppu tai tissit, mutta pusuhuulet pitää olla -ne on kauniit, ja tekee naisesta tosi seksikkään ja kauniin näköisen.


      • I love boobs

        Joo... Täytyy todeta munki, et nainenhan siel kirjottelee. Aito tissimies niinku mä, ei tollasia pyllynasentoja laita ees merkille. En mä ees kato pyllyä, mä katon vaan tissejä. Nii ja huulia! :D Mä kans tykkään kunnon turbohuulista... Aika outo ajatus sulla, että muka nainen, jolla on muhkeat huulet näyttää siltä kuin ei tajuais jotain asiaa. Miten se suu siihen vaikuttaa? Sähän tolla sanot periaatteessa että esim. kaikki afrikkalaiset on tyhmän näkösii, niillä kun yleensä on ne muhkeat huulet. Mun mielestä tyhmyys näkyy kyl silmistä, ja kaikis tyhmin nainen mitä ikinä oon tavannu, on kyllä viivasuu... Mutta siis mä tahdon naisen, jolla on kunnon tissit ja kunnon huulet. :D


    • kaunokaula

      minulla molemmat kohdallaan,ja silläkös saan tosi usein miehet veteliks,ja tittitkään eivät ole vetelät

    • jasmineeh

      paksut huulet ja pyöreä kiinteä peppu:) niin sanotut latino piirteet aidolla blondilla.. miehet kyylää liikaa ällöttää..

    • slurps.....läääh.

    • TurboMegaSuperHyper

      Just nää hönöt jotka tykkää kunnon turbo-huulista tykkää myös ajella jollain Ylituunatulla hirvityksellä (vanha Bemari yleensä) jossa on camberit ihan metsässä ja saakelinmoinen spoileri takana. Maalin alla jo ruostevaurio odottaa uutta kukkaan puhkeamista. Kyllä teidät hönöt jo tunnetaan.

    • Ei taas hedelmiä

      Kaikki saavat ihan rauhassa tykätä mistä haluavat, mutta hedelmällisyyden kanssa isoilla tai pienillä huulilla ei ole kyllä mitään tekemistä. En muutenkaan ymmärrä miksi naisen (tai miehen) hedelmällisyys oikeasti vetäisi ketään puoleensa _merkittävästi_, kyllä se on pitkälti vaan omaa kauneusihannetta vastaava ulkonäkö. Joka voi olla melkein mitä vaan. Nämä kaikennäköiset hedelmällisyysperustelut pomppivat välillä esiin aina iltalehtien "tiede"jutuissa, mutta kyllä monia vetää puoleensa myös piirteet jotka kertovat kaikesta muusta kuin yksilön suvunjatkamiskyvyistä.

      • houkuttelevat.

        Huulten tarkoitus on houkutella miehiä. Siksi kauniin naisen huulet ovat kiehtovat ja verekkäät. Ne kertovat myös, millaista alakerrassa on tarjolla.


      • ?
        houkuttelevat. kirjoitti:

        Huulten tarkoitus on houkutella miehiä. Siksi kauniin naisen huulet ovat kiehtovat ja verekkäät. Ne kertovat myös, millaista alakerrassa on tarjolla.

        Ai mitä tarkoitat? Mitä ne pusuhuulet sitten kertoo siitä, mitä siellä alakerrassa on?


      • Anonyymi
        ? kirjoitti:

        Ai mitä tarkoitat? Mitä ne pusuhuulet sitten kertoo siitä, mitä siellä alakerrassa on?

        Kertoo alakerran huulista. Pitää paikkaansa... Miehet ovat hulluina pusuhuuliin, pyöreään pyllyyn ja pyöreisiin rintoihin. Latino mutta blondi 😂


    • Anonyymi

      Aha. Omista sekä muhkeat huulet, että herkkupepun. Olen kuitenkin synnynnäisesti maho. Revi siitä.

    • Anonyymi

      Kyllä se on justiin niin, että mitä muhkeammat huulet, sen seksikkäämpi pimu.

      Muhkeus on muutenkin hieno ominaisuus naisessa. Pyöreä peppu ja isot tissit lienevät täyteläisten pusuhuulten ohella parhaita asioita maailmassa! Eikä pidä unohtaa pienempiäkään asioita. Suuret silmät, pitkät kauniisti lakatut kynnet ja tuuheat keinoripset tekee naisesta tosi seksikkään. Ja vaatteet, jotka korostavat muotoja. Sitä ei pidä unohtaa. Avujaan ei kannata piilotella.

      Kyllä kesä on hienoa aikaa, kun kadut on täynnä naiskauneutta! Tällaisia viimeisen päälle laitettuja kaunokaisia on ikävän harvassa, mutta kyllä niitäkin kesäisessä kaupungissa aika ajoin bongaa. Ja silloin alkaa mielessä pyöriä muhkeiden huulten lisäksi se toinen lämmin ja kostea...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe