Muunneltu lentoemäntädieetti ;)

Rotta laihiksella

Monet varmasti tuntevat lentoemäntädieetin (löytyy esim googlettamalla) jonka sanotaan poistavan 4 kiloa 4 päivässä. Olen sitä itsekin kokeillut joskus vuosia sitten muutaman päivän herkuttelun jälkeen ja kyllä sillä ilman kovaa liikuntaa se 3-4 kiloa lähti mutta raskaan liikunnan kanssa ei sujunut koska 3. päivän iltana meni kirjaimellisesti jalat alta.

Nyt olen tilanteessa että onnettomuuden jälkeen kovat lääkkeet nostivat painoa monta kiloa lyhyessä ajassa ja lääkityksen lopettamisen jälkeen jäi silti pari kiloa extraa. Olo on myös ällö ja turvonnut joten meinasin taas turvautua lentoemäntädieettiin. Ongelmana vain on että vihreät pavut munat ja vihreät pavut kurkku kukkakaali -ateriat ällöttävät oksennusrefleksiin asti ja esim omenoille olen allerginen yms. Päätin siis törkeästi soveltaa dieettiä, korvata pavut ja omenat ja lisätä rasvojakin. Mielenkiinnolla odotan millaisia tuloksia tulee.

Kirjoittelen nyt tännekin kokemuksia ja tuloksia kun niin usein olen lukenut ihmettelyä että voikohan sitä ja tätä dieettiä soveltaa vai meneekö teho heti. Tässähän se selviää toimiiko tämmöinen soveltaminen. Ainakin syön 4 päivää kevyitä safkoja joiden mausta pidän. Jos lähtisi edes 3 kiloa niin olisin jo taivaassa! Hyötyliikuntaa tulee 2-3 tuntia päivässä ja mitään sen kummempaa en aio edes yrittää. Saikulla ollessa onnistuu kivasti aterioiden kokkailu ja jos väsyttää niin eikun päiväunille =)

No asiaan, eli dieettini:

AAMIAINEN JOKA PÄIVÄ:
- 1 verigreippi 1/4 ananas
- paljon teetä (jota juon myös päivän mittaan)
- omega-kapselit ja monivitamiinipilleri

1. JA 3. PÄIVÄ:
- Lounas: 3 kananmunaa, 1/2 kurkku, 10 ml oliiviöljyä
- Illallinen: 200g kananfilettä, salaattia, tomaatti, 10 ml oliiviöljyä ja mausteina tilkka sinappia, chiliä ja sitruunaa

2. JA 4. PÄIVÄ:
- Lounas: purkki tonnikalaa, 1/3 kukkakaalia, 1 dl tomaattisosetta, 10 ml oliiviöljyä ja mausteina hiukan sinappia ja chiliä
- Illallinen: sianfilepihvi (100-150g), salaattia, 1/2 tomaatti, 10 ml oliiviöljyä
ja mausteina tilkka sinappia, chiliä ja sitruunaa

Saa kommentoida tai vaikka liittyä seuraan! Aloitusmittani 175cm/70,6kg.

Nyt on menossa 1. päivän ilta ja ihan hyvin on mennyt. Nälkä on kyllä ollut kun olen tottunut syömään enemmän ja mielitekoja olisi ollut paljonkin sokeriholistina. Helpotti varmaan kuitenkin se että nukuin yli puolenpäivän niin ei tarvinnut hirveää tuntimäärää aterioitaan odotella... Teetä (enimmäkseen vihreää) olen juonut 1,5 litraa ja vettä litran. N. 2,5 tuntia hyötyliikuntaa ja ihan hyvin jaksoin, muuten olen sitten vain levännyt kotona.

18

11447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rotta laihiksella

      2. päivä koittaa :)

      Aamupaino oli 69,4kg eli -1,2 kg eilisestä! Olen tosi tyytyväinen :D

      Tosin yöllä iski ihan tolkuton jano ja onnistuin kittaamaan vielä litran teetä joten juomiset olivat kokonaisuudessaan 3,5 litraa ja yöllä sai kyllä juosta vessassa. Mutta aamulla oli vatsa mielestäni litteämpi kuin yleensä niin että kyllä minä ravaan vessassa ihan mielelläni jos sillä saa turvotukset häipymään ;)

      Nyt odotan mielenkiinnolla että kun kerran on nesteitä lähtenyt liikkeelle niin tyssääkö se painon lasku nyt tähän vai jatkuuko suurena. No, sehän nähdään..

    • Rotta laihiksella

      Jatkanpa taas yksinpuhelua...

      2. päivä oli tosi rankka. Illalla nälkä vaivasi ja väsytti ja kiukutti ja oli hirveä sokerinhimo. Tuo tosin ei varmaan liity dieettiin sinäänsä vaan sokerista vieroittautumiseen kun syön muuten tosi paljon makeaa. Sisulla kestin siinä toivossa että kroppa vähän kaunistuisi kun läskit lähtevät.

      3. päivän aamupaino oli 69,3 eli huimat -100 gramma putosi edellisestä aamusta. Vatsa vaikutti litistyneen entisestään ja housut vaikuttavat suurentuneen. Oli muuten ihan tolkuttoman pitkä ja rankka päivä kun sain juosta kaiken maailman asioilla pitkin maita ja mantuja koko päivän. Niimpä esim. automatkalla nakersin kurkkua ja söin munakasta muovikupista, onneksi ei ollut kukaan näkemässä =P Fyysistä puuhailuakin oli monta tuntia ja kello soi aivan liian aikaisin joten mietin jo että miten ihmeellä selviän kaikista toimista, huoltoasemista, kaupoista, herkkuautomaateista ja liikunnasta ilman repsahduksia. Juomalla paljon. Meni yhteensä 4 litraa vettä, teetä ja pepsi maxia. Ja lisääkin menisi mutta yritän olla juomatta hurjia määriä myöhään ettei koko yötä tarvitse pomppia sängyn ja vessan väliä. Mielenkiinnolla odotan taas aamupainoa. Veikkaan että putoaa selvästi, ainakin TOIVON niin :) Tavoite päästä alle 69 kilon...

      Tänään tilasin netin kautta tosi ihanan punaisen mekon joka päällä meinasin mennä poikakaverin kanssa ulos viikonloppuna, toivottavasti silminnähden solakoituneena. Toivotaan vaan että mekko ehtii ajoissa postilaatikkoon kun pe aamuna aikaisin olisi lähdettävä viikonlopuksi toiselle paikkakunnalle.

      Ääh, en jaksa odottaa aamupunnitusta!

      • Rotta laihiksella

        No niin... 4. päivä menossa ja aamupaino oli 68,3 kg =D Jeeee!!!

        Nyt kyllä kummittelee mielessä vaikka mitä ruokia ja herkkuja. Tänään olisi ollut normaalisti ohjelmassa tiettyyn sosiaalisen tilanteeseen liittyvä yhteinen ruokailu jossa tarjolla leipää, keittoa ja erilaisia jugurtti- ja maitojuomia sekä ateriakeksejä ja mehua. Teki ihan tajuttomasti mieli osallistua ja mietinkin että olisiko sillä ollut niin väliä jos olisi pitänyt sen dieetin 4. päivän vasta huomenna ja syönyt tänään normiruokaa kevyesti huomisen sijasta. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että huomenna sitten harmittaisi jos näin tekisi kun olisi vielä "extra" dieettipäivä jäljellä. Eikä nuo dieettiruoat tuolla jääkaapissa parane vanhetessaan, ainakaan ananas... Joten jätin sitten kiltisti syömingit väliin ja kokkailin itselleni tonnikala-kukkakaalipöperön. Johon muuten kuuluu hiukan selleriäkin, unohdin mainita ruokalistassa! Tänään heitin myös hiukan kuituleseitä joukkoon että vatsa toimisi normaalisti.

        No niin, huomenna kun herään on 4 päivän dieetti ohi ja yritän jatkaa kevyesti syömällä eteenpäin jotta pudonneet kilot pysyisivät poissa ja vielä lisääkin lähtisi. Nyt ottaa tosi koville kun mieli huutaa ruokaa eikä oikein osaa keskittyä mihinkään järkevään tekemiseen kun pyörii vain ruoka mielessä. Höh... Silti ei yhtään kaduta että dieetin aloitin koska olin ihan jumissa siinä sokerinmussutuskierteessä. Toisaalta ei kyllä ihan heti tee mieli hommaa toistaakaan eli se toimikoon motivaationa ruokavalioremontissa ;) Seurailen painoa ja syömisiä nyt päivittäin ihan mielenkiinnosta että näkee yrittävätkö kadonneet kilot hiipiä takaisin...


    • erkkaks

      Kiva seurata tätä testiä! Olisi kiva kuulla myös kuinka nopeasti paino nousi takaisin, vai nousiko?

    • mmmmmmmmmmm

      mulla toinen päivä lentoemo dieettiä menossa. paino eilen 72kg ja tänään 71.4kg. mulla on muuten vähän erilainen ohje ku sulla, tai oikeastaan muuten sama mut ilman oliiviöljyä.
      onko ollut helpompi aloittaa kevyempi ruokailu? mites makeanhimo? mulla suurin ongelma on makeanhimo, joka lähtee joka päivä käsistä...

    • Rotta laihiksella

      Haa, 4 päivän dieetti on ohi! Aamupaino oli 67,9kg. Vaaka sähläsi jotenkin ja näytti jo välillä niinkin alhaista painoa kuin 67,6 kg mutta uskon sitten kuitenkin sitä alkuperäistä 67,9 lukemaa. Eipähän ainakaan tule pettymyksiä niin helposti. Pudotusta siis 2,7 kg 4 päivässä, joka on mielestäni oikein hyvä tulos normaalipainossa.

      Eilen, eli 4. päivän ilta meni vähän hassusti... Oli edelleen semmoinen hutera takapuoli-juuttui-sohvaan olo ja väsytti niin paljon että ehdin jo pariksi minuutiksi torkahdella. Sitten piti kuitenkin liikkua kevyesti pari tuntia ja henkeni pitimiksi kävin taas kaupassa hakemassa 1,5 litran pullon pepsi maxia. Ja voi hyvä elämä, että yht'äkkiä riitti virtaa. Kofeiinihumala? 8P En juo koskaan kahvia, mutta teetä ja cola-juomiakin vain tyylin kylässä, ulkonakäydessä tai jos on pitänyt pysyä hereillä vähällä unella esim kokeisiin lukiessa, autoa ajaessa 500km, unettoman yön jälkeen yms. Tai dieetillä. No, hyvin sitten pärjäsin illalliseen asti mutta menivät myös yöunet... Eli kello 6 aamulla odottelin yhä unta...

      Tänään sitten tuli (yllätys ;)) nukuttua pitkään. Olen syönyt 2 lautasellista samaa tonnikala-kukkakaalipöperöä kuin eilenkin, tosin sillä erotuksella että heitin joukkoon 2 pientä sipulia ja 3/4 desiä riisiä ja käytin tonnikalaa öljyssä dieetin loppumisen kunniaksi. Suunnitelmissa vielä 500g kevytrahkaa jossa seassa hiukan kaurahiutaleita ja kanelia (laihis-murokeksintöni). Katson sitten että syönkö vielä jotain muutakin, rippunee tuleeko nälkä.

      @ erkkaks: ilmoittelen kyllä miten menee syömiset ja painot. Tavoitteena olisi että painan muutaman päivän päästä saman kuin nytkin vaikka syönkin vähän enemmän ja myös enemmän hiilihydraatteja. Ja sitten saisi taas paino lähteä laskuun..

      @ mmmmmmmmmmm: onnea matkaan! Kerro ihmeessä miten menee! Minä olen tosiaan sovellellut sitä alkuperäistä dieettiä itselleni sopivammaksi eli sama alkuperäinen ohje on varmasti ollut kyseessä. Nyt 4 päivän kärvistelyn jälkeen tuntuu paljon entistä helpommalta syödä kevyesti, jo edellä mainituista sipuleista ja riisistä olin ihan onnessani X) Makeanhimo on laantunut kovasti, nyt tuntuu siltä että voi VALITA että syö kevyesti eikä mussuta normaalia jätski-karkki-leivos-suklaa linjaa. Minulla on myös ollut suurimpana ongelmana tolkuton, rajaton ja hallitsematon makean/sokerinhimo eli vaikka olen normaalipainoinen niin varmaan yli puolet päivän kaloreista on tullut makeista herkuista vaikka muuten olenkin syönyt tosi kevyesti.

      Toivon että makeanhimo ei palaa heti kun ensimmäisen kerran jotain makeaa suuhunsa pistää... Tänään koetan elää suhteellisen askeettisesti ruokailujen suhteen, huomenna syön muiden kanssa poissa kotoa ja viikonloppu menee poikaystävällä. En siis aio loppuviikkoa syödä minkään tietyn listan mukaan vaan katsoa annoskokoja ja jos välillä tulee syötyä raskaammin, yrittää sitten taas muilta osin kevennellä.

      Tavoitepaino on n. 61 (ja risat) kg paikkeilla, mutta koska paino aina tiukkojen dieettien jälkeen vaikuttaa nousevan 1-2 kg, meinaan ihan suosiolla laihistella siihen asti että paino alkaa vitosella. Eli kun vaaka näyttää 59,9kg niin sitten alkaa painonhallinta eikä haittaa vaikka reilun kilon paino nousisikin kun taas saa syödä kulutuksensa mukaan. Miten sinulla mmmmmmmmmmm on tarkoitus jatkaa lentoemodieetin jälkeen?

    • Rotta laihiksella

      Ajattelin nyt käydä kertomassa että nyt, 2 kk myöhemmin, paino on edelleen samoissa lukemissa kuin heti lentoemäntädieetin jälkeenkin (: Eli ei grammaakaan ole takaisin tullut! =D

    • asdsd

      Mikä ihme tuo lentoemäntä dieetti siis on?

      • googlellaan

        Googleta, sieltä löytyy vastaus!


    • Monen vuoden jälkeen

      En ole pitänyt vuosiin lentoemäntädieettiä, kunnes nyt.
      Piti päästä esiintymispukuun.

      Aloitin eilen, tänä aamuna oli 1,3 kiloa vähemmän.

      Nyt sinnittelen toista päivää. Olen tuplannut kuurin vielä thai-teellä, just nyt ei ole niin fiksu olo.
      Kylmi, joten panin saunan päälle ja istuin siellä jonkin aikaa, tuntuu paremmalta.

      Illalla on hommia, joten ilta menee hyvin.
      Kukkakaalia ja harcotverssiä ja omenahilloa. Kaupasta ei löytynyt skvossia, voin ottaa vaikka salaattia sen tilalle.
      Paistan vähässä rasvassa broileria valmiiksi huomiseksi.

      Eka päivänä söin keitettyä turskaa, kun en tykkää tonnikalasta.

      Ja vettä.

      Raportoin huomenna mikä on tilanne.

    • -myy-

      Löysin tämän topicin Googlen kautta ja ajattelin aloittaa maanantaina. Olisko ketään muita mukana? :)

    • -kitistelijä-

      Löysin lauantaina tämän topicin ja päätin pistää heti maanantaista hösseliksi - eli tänään =D Lähtömitat 163cm/60,9kg aamupainona ja toivottavasti 59kg pintaan pääsis tällä neljän päivän rutistuksella ja siitä sitten vielä pari kiloa alaspäin... pliiiiis ;D

      Alkuperäistä lentoemäntädieettiä en ole ikinä kokeillut, kuullostaa vähän turhan "eksoottisilta" minun makuun ne ruoka-aineet, mutta tämä mukaeltu, alkuperäisen kirjoittajan tekemä sovellus, kuullostaa paljon paremmalta joten testiin!

      Nyt siis eka päivä vetelee loppujaan ja päivän syömiset meni näin:
      aamupalaksi keitetty kananmuna ja teetä maidolla (teet menee aina maidolla kun en osaa juoda muutenkaan, tästä siis tulee kertymään ekstrakaloreita ja -hiilareita, mutta tuskin maata kaatavasti ;))
      Niin ja mitään hedelmää ei kotona ollut niin varastin lounaalta yhden munan aamupalalle ;)
      Lounaaksi kaksi öljyssä paistettua kananmunaa ja puolikas kurkku
      Iltapäivällä kuppi teetä
      Päivälliseksi 1,5 broilerinfilettä (paistettu oliiviöljyssä), salaattia kurkulla ja tomaatilla
      Ruokajuomina vettä ja illalla vielä kuppi teetä ja toki vettä muutenkin pitkin päivää, määriä en ole laskenut mutta juon sitä muutenkin aika reilusti niin eiköhän se riitä =)

      Huomenna on pakko ottaa töihin evääksi tämän päivän ylijääneet päivällistarpeet ja syön sitten vaikka illalla sitä tonnikalaa (jonka just muistin unohtaneeni ostaa kaupasta).

      Tämä päivä oli vapaapäivä joten meni sillai mukavasti, nälkähän se meinaa olla aika ajoin, mutta kuppi teetä vähän pelasti aina tilannetta. Huomista hieman pelkään, ei ole aivan normaali työvuoro vaan syön aamupalan jo puol kuuden maita ja lounaalle en varmaan ehdi ennen puoltapäivää ja kotona olen sitten vasta puol viiden maita :/ Aamupalaksi ajattelin syödä vain greipin ja teetä ja jättää ananaspurkin hätä varaksi aamupäivälle jos aivan nälkäkuolema iskee...

      Toivottavasti ehdin huomisiltana kirjoittelemaan miten on päivä menny ja mielenkiinnolla odotan tuloksia!! Paree näkyä niitä kanssa!!! =D

    • -kitistelijä-

      Toinen päivä takana ja ihan hyvin menee! Nälkä toki meinaa vaivata, mutta sen yli kyllä pääsee -varsinki ku tietää että tätä ei montaa päivää jatku =)

      Aamulla join ison kupin teetä maidolla ja yritin syödä verigreippiä, mutta hyi vattu että osas olla pahaa... :S Ostin tänään tilalle ihan vaan appelsiineja eli tästä tulee mukaellun mukaeltu lentoemäntädieetti =D

      Aamupäivällä söin töissä ananaspurkin ja lounaaksi puolilta päivin kaks pienehköä broilerinfilettä salaatin kanssa.

      Illalla kuuden aikaan söin keitettyä kukkakaalta about 200-300g ja purkin tonnikalaa kera ketsupin kun se tomaattisose sitten jäi ostamatta. Hyvin lähti kyllä nälkä ja tuli jopa ähky olo tuon jälkeen. Sen päälle vielä kuppi teetä. Sitä ei ole mennykään tänään niin paljon ku eilen eli maitomääräkin jäänyt pienemmäksi.

      Huomenna joudun taas varmaan muokkaamaan syömisiä sen verran, että syön töissä tuon saman kun nyt illalla eli kukkakaalta kera tonnikalan ja illaksi paistan sitten possunpihvejä ja salaattia.

      Ei oo enää ku kaks päivää jäljellä ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa - ainakin vielä - töötöillään menemään!! =) OIkeinki hyvältä vaikuttaa!!

    • -kitistelijä-

      Kolmas päivä alkoi samoilla lukemilla kuin toinenkin, jonka näköjään oon unohtanu eilen merkata tänne eli 60,0kg eli -900g :/ Liian vähän jos minulta kysytään, mutta onhan tässä kuitenki vielä kaks aamua punnitsematta; toivossa on hyvä elää =)

      Tämäkin päivä menny oikein mukavasti, pienestä näläntunteesta huolimatta. Aamut on pahimpia kun olen kuitenkin tottunut syömään pari-kolme hapankorppua teen kanssa niin ei tuo pelkkä tee oikein tunnu missään. Tänä aamuna söin teen lisäksi puolikkaan appelsiinin.

      Lounaaksi puol yhden maita samaa kuin illallakin eli 200g keitettyä kukkakaalta ja purkki tonnikalaa ja päälle vähän ketsuppia.

      Päivälliseksi kuuden jälkeen tein uunissa porsaanfilepihvejä joita söin puoltoista kappaletta ja salaattia. Illalla oli pakko saada pari lasia zero colaa. Meinasin muuten päivällä ratketa ostamaan pienen karkkipussin - ei ehkä mikään paras aika kuukaudesta ollut lähteä toteuttamaan tätä dieettiä, makeanhimo kun jyllää aika vahvasti ;)

      Laskin vasiten ravintoarvot kolmelta päivältä:
      ma: energia 740kcal, hh 21g, prot 78g, rasva 37g
      ti: 680kcal, hh 40g, prot 88g, rasva 15g
      ke: 610kcal, hh 44g, prot 72g, rasva 12g

      Kokonaisenergiansaanti ollut kyllä hirmu matalalla vaikka tuntuukin, että olen syönyt itseni ihan ähkyyn noilla lämpimillä ruuilla. Ei näköjään haittais vaikka näitä laskis vähän useamminki ja pitempi kestoisesti niin näkisi, että saako energiaa tarpeeksi. Tuppaan kituuttamaan vähän turhan vähillä ruuilla aina välillä...

      Odotan jo innolla, että pääsen lisämään ruokavalioon kohta jo vähän rasvaa. Unelmoin pihvistä ja salaatista kera fetajuuston, slurps. Tarkoitus olisi tiukistella nyt tämä lokakuu ja katsoa saanko taas vähähiilarisella tuloksia - juhlamekko odottaa käyttäjäänsä ;) Niin ja pienemmät työhousut, piti vaihtaa keväällä isompiin :/ Öy nöy.

      Raporttia seuraa taas viimeistään perjantaina, huomenna on iltavuoro niin en välttämättä enää sen jälkeen jaksa tulla kertomaan fiiliksiä.

    • Tavoitteena -5kg

      Heippa!

      Seuraan mielenkiinnolla kokeiluasi! Jos haluat kirjoitella porukassa pidempäänkin niin tule ihmeessä juttelemaan meidän muutamia kiloja kiristelevien seuraan ketjuun "Ne viimeiset kilot, tsemppiä 2"! Löytyy myös täältä laihduttajien tukiryhmästä! Meitä on nyt siellä useampi uusi alottanut ja olisit hyvin tervetullut mukaan!

      Tsemppiä loppurutistukseen!

    • Lennitar

      Samalla dietillä olen ollut nyt kaksi päivää. Ihan hyvin mennyt, joskin nälkä ja mieliteot vaivaavat ajoittain. Pudotusta painossa tapahtunut vajaa 1kg tähän mennessä. Tosin itselleni tämä on ennemminkin eräänlaista oman sinnikkyyden ja sietokyvyn testaamista, en niinkään aio perätä kiloja tai grammoja. Hienointa ollut huomata - tällaisena mielitekoihin helposti sortuvana - että kylläpä sitä ihminen selviääkin ilman "normaalia" ruokavaliotaan, eikä se pieni nälkä aina vaadi vatsan täyttämistä välittömästi :) mutta haaveilen myöskin jo monista ihanista ruoista, joita pääsen dietin jälkeen nauttimaan, thihiii :p

    • Lennitar

      Kolmas ilta pian päätöksessään ja mieli on hyvä vaikka vatsa kurnii. Lähinnä olen ylpeä tähän astisesta selviytymisestä ja iloinen siitä, että huominen on dietin viimeinen päivä ja sitten on hyvä palata normiruokailuihin :) hyvä kokeilu ja hieno huomata etteivät ne kilot kuitenkaan oikeasti itselle niinkään merkitse vaan ennemminkin järkevä kohtuus nautintojen suhteen ja siitä koetan jatkossakin pitää kiinni!

      • aloittelija

        Tänään mä alotan tämän:) siis kuuluuko tähän nyt sitten se perus jokapäiväinen lenkki vai mitä? Nyt on hyvä aika aloittaa kun on vapaalla :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4266
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2199
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1704
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1390
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1116
    10. 22
      1076
    Aihe