Liian kaunis tyttöystävä

ruma mies

Tyttöystäväni on liian seksikäs. Hänen kanssaan liikkuminen julkisilla paikoilla saa aina aikaan järkettömät mustasukkaisuustunteet. Kaveritkin ovat lähes jokainen yrittänyt jossain vaiheessa iskeä naistani. Miten saan miesten yrittämiset loppumaan??

28

4002

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nöpöskä_

      Omm.. Onko oikeasti niin että jos olet selvästi tyttöystäväsi kanssa liikenteessä (käsi kädessä tms. että porukat tietää daamin olevan sun) että ihmiset tulee törkeesti vaan pokailee pirkkoasi??

    • rumempi mies

      Muiden miesten iskemisyrityksiä et saa loppumaan millään ilman toisen alistamista johonkin pukeutumiseen tai kotona pysymiseen.

      Ainut mitä voit tehdä on kehittää omaa itsetuntoasi niin, että muiden miesten teot eivät sinua haittaa sekä alat luottamaan ettei tyttöystäväsi mene tekemään mitään typerää.

      Tai sitten vaan bodaat itsellesi järjettömän ruhon ja kävelet ympäriinsä "sanot jotain niin lyön ennekuin ehdit lausetta lopettamaan" -ilmeellä (ehkä ei se paras vaihtoehto)

    • Psychomaniac

      Et saa sitä loppuun mitenkä.. vaikka kaveriporukassas pystyisitkin sopiin asiat siten ettei flirttailua tai vastaavaa synny.. niin aina on joku urpo esim. baarissa tai muuten yleisellä paikalla kieli pitkällä yrittämässä.. puhumattaka sellasista tapauksista joissa et ole paikalla.. et voi kuitenkaan vahtia toista 24/7

      mutta koita iskostaa päähän se että akka on ny sun kanssa.. jos sitä joku muu kiinnostais niin kaiketi se jonkun muun kanssa sillon olisi myös.. joten ota asteella rennommin.. ja jos teillä suhde toimii moitteettomasti siten ettei ole paljoa riitoja sun muuta niin suurempaa hätäähän ei ole.. koita kuitenkin jutella sen muijas kanssa tilanteesta.. eihän se emäntäs vika ole että sällit tulee jutteleen.. mutta kuitenkin ymmärtää tilantees huomattavasti paremmin.. kanssa hyvä on jutella jos satut tekeen jotain harkitsematonta..

    • Tää on tätä

      Nyt sun pitää varmaan olla ylpeä siitä hei? Eikös miehet just halua se Megan Foxin ja sitten kun saa niin ei hyvä sekään...

    • näin siinä käy

      Sun tyttöystäväs tajuaa kohta kuinka ruma olet ja sitten se jättää sut kun joku komea mies tulee iskemään

    • Ei mitenkään. Molempien pitää selvemmin tehdä selväksi, että olette pari.

      • 8447tgol

        Se voi hillitä jonkin verran mutta ei lopeta muiden miesten lähentelyjä. Miehet ovat sellaisia, asialle ei voi tehdä mitään. Tosin mielestäni kaverien pitäisi osata kunnioittaa suhdetta, eivät he muuten mitään kavereita ole.


    • ruma mies

      Luotan kyllä naiseeni mutta silti huolettaa päästää hänet yksin esim matkustelemaan kavereidensa kanssa kun tiedän että miehet ovat koko ajan yrittämässä. Hän ei ole mikään megan fox kuten joku mainitsi vaan kaunis ja suloinen mukava ja iloinen juuri sellainen jota on helppo lähestyä :(

      • ehhheheei

        älä huoli, jos hän on kaiken lisäkis fiksu, tietää sen että kaikki vanhenee ja kauneuskin katoaa. Jäljelle jää luonne ja äly. Se myös ratkaisee että muija kehtaa mennä kauppaan ja lenkille ilman maskia. Jos on pakko meikata ennen kuin nenänsä ulos pistää, hän tahtookin vain esiintyä muille!!!! Ellei ole ihan teini. Hehän ovat vielä lapsia ja harjoittelevat oikeaa elämää.


      • Megan Fox.

        Me naiset ollaan totuttu sanomaan EI! Miehiltä se onnistuu huonommin mutta luulen että sun typykälläsi on jo kokemusta kieltäytymisestä. Eiköhän sitä miehet ole vonkgannut jo ennen suakin. Se Megan Fox on monen unelma ja tuo sinun neitosi on sinun unelmasi. Ihan sama. Miehet haluaa unelmansa mutta kun saavat eivät osaa iloita sitten siitä. Voi kääk.


    • että näin

      Nainen ei ajattele vain ulkonäköäsi. Minkä hän kauneudelleen voi? Sinun pitää vain luottaa että hän rakastaa sinua yhtä paljon kuin sinä häntä.. Mustasukkaisuudesta ja alistamisesta seuraa vain kengän jälki takapuoleen, jos hän yhtään osaa omaaetuaan ajatella..

    • asdgsadg

      Mustasukkaisuudellas ajat vain eukkos inhoamaan sua ja etääntymään susta. Lähtee vielä "komeamman" mukaan tuolla menolla.

    • vanhaviisas

      On ihmisillä nykyään hirmu vaikeaa elämä Suomessa : )
      Somaliassa ei ehtisi moista suremaan, vaan sitä selviääkö itse ja selviääkö perhe hengissä huomiseen.
      Tiedätkö, ruma ja huolestunut miekkonen, mikä on esine nimeltä kihlasormus, miten se vaikuttaa a) kantajansa b) muoden miesten käyttäytymiseen?
      Siis, vielä rautalankakerä esiin, ennen kuin olet kihlannut tytön ja/tai taluttanut papin pakeille tai maistraattiin ottaaksesi hänet vaimoksi, hän tosiasiassa on vapaata riistaa muiden miesten mielestä. Kunhan synkistelyistäsi selviät, ajattele joskus happy endiä, sinua huolehtivana perheenisänä ja tyttöystävääsi ehkä hieman pyöristyneenä mutta kauniina, nuorena äitinä. Eivät enää kollit perässä mourua : ) yksinhuoltajia ja yleensä äitejä pelkäävät ja kammoavat kaikki nuoret sinkkumiehet, näin olen ymmärtänyt : )

    • mies 36 v

      Vanhaviisas on kyllä hakoteillä.
      Yksinhuoltaja äidit on ihan samaan verrattavissa kun ei yksinhuoltajat. Sulla on alkukantainen ajatustapa. Olet uudistusta vailla.
      Sekö tekee naisesta huonomman jos on lapsi,älä hölmöile.

      • vanhaviisas

        No kiitos vain mielipiteestäsi, mies 36. Siis ihan kivaa vaihtelua. Esim. nettideittailu-puolella vapaat miehet kertovat että ehdottomasti eivät huoli yhäriä vaan "vaativat" vapaan, lapsettoman eli siis tasokkaan naisen omakseen, itselleen. Olen itse avoeronnut äiti kolmelle, ja jo sinua vanhempi, eikä kovasti naurata oma osani. Vanhuus yksin on realismia vaikka ei oma valintani. Mieluusti olisin vielä rakastanut. Ja edes joskus päässyt naimisiin.


    • jep jep

      " Kaveritkin ovat lähes jokainen yrittänyt jossain vaiheessa iskeä naistani. Miten saan miesten yrittämiset loppumaan??"

      Hanki raivohullun maine niin ei ainakaan kaverit uskalla iskeä.

    • Sama tilanne

      >Minä sain toisten miesten katsomiset sillä kuriin ,että tyttökaverini
      pitää tyttöporukassa (5 n ja 5m) pahimmat katselijat heille saunaillan
      ja mihin minä en osallistu. He pitivät sellaisen ja Heli kertoi miesten
      kertoneen heidän katselleen vain uteliaisuudesta. Nyt he haluavat
      pitää uuden saunaillan syyskuussa ,mutta nämä ovat Helin sanojen
      mukaan täysin viattomia.

    • 1+1 =11

      Ja sitten...... sinä heräsit.

    • 150 kg

      Ollappa tommonen kuuma kissa naisystävänä,minun naistani ei kukaan uskaltaisi edes kattoo kun ite oon tämmönen kaapinkokoinen tatuoitu häiskä jolla kirveellä veistetty naama enkä mikään mammanpojan näkönen. Multa olisi aivan turha yrittää ottaa kaunista misua pois!

    • riiiiiiiiiiinna

      Okkei joo.. Itse olen sellainen nainen että monet tutut yrittävät iskeä. Harvemmin baarissa käyn edes. mutta kylläö sielläkin niitä pokailijoita riittää. tykkään kyllä huomiosta ja on se kivaa aina miettii et joo tollekkin olisin kelvannu yms...

      Ruma kelliksellä teininä ollu ukkoseni odottelee minua kotona, hyvä ja kehityskelpoinen sängyssä , on symppis mukava, ihana, juo harvoin , ei polta, hauskuuttaa minua ja ei tartte olla mustasukkanen siitä. ainakaan hirveesti.. :) monet kaveritkin sanoo että olisit nyt paremman hankkinu mut ei ne nää pintaa syvemmälle.. :)

    • riiiiiiiiiiinna

      Okkei joo.. Itse olen sellainen nainen että monet tutut yrittävät iskeä. Harvemmin baarissa käyn edes. mutta kylläö sielläkin niitä pokailijoita riittää. tykkään kyllä huomiosta ja on se kivaa aina miettii et joo tollekkin olisin kelvannu yms...

      Ruma kelliksellä teininä ollu ukkoseni odottelee minua kotona, hyvä ja kehityskelpoinen sängyssä , on symppis mukava, ihana, juo harvoin , ei polta, hauskuuttaa minua ja ei tartte olla mustasukkanen siitä. ainakaan hirveesti.. :) monet kaveritkin sanoo että olisit nyt paremman hankkinu mut ei ne nää pintaa syvemmälle.. :)

      • kysyyvanha

        Mikä on suomennus termille "kelliksellä ollut"?


    • vjkbtd

      Vaihda tyttöystävää!

    • 1christian2

      Ei se pelkastaan kauneudesta ole kiinni. Itse seurustelin superkauniin mallin kanssa, ja miehet saattoivat vain katsoa, mutta varmasti ei kukaan uskaltanut edes lahestya. Ainakaan sillatavalla harskisti ja suoraan. Ehka muka jonkun verukkeen kautta.

      Uskoisin etta siina on kaksi asiaa, se miten paljon sinulla on auktoriteettia, jos miehet kokevat sinut kunnioitusta herattavaksi, he eivat lahesty daamiasi. Eli ethan nayta noyristelevalta tms?

      Toinen on tyttoystavasi _kaytos_ . Katseleeko ja hymyileeko han ymparilleen, ja keskittyy muihin enemman kuin sinuun? Nain hanta ei ikaankuin liiteta sinuun, koska han lahettaa signaaleja ymparistoon olevansa "avoin" muille. Tama taas liittyy hanen persoonaansa ja on vaikea muuttaa. Ehka siita viis kuitenkin keskustella?

      Eksaltani opin sen, etta kaunis nainen kylla on oppinut keinoja vaikuttaa siihen lahestytaanko hanta vai ei. Kylma, ja valinpitamaton ote muihin miehiin ei kylla saa miesta uskaltautumaan lahestymaan, vaikka naista kauniina pitaakin!

    • jupesjepsjooops

      Et varmasti ole ruma mies. Sinulla on vain huono itsetunto naisesi rinnalla.

      Minulla ja miehelläni sama juttu. Mieheni kihiree raivosta, kun muut miehet tuijottavat minua. En todellakaan kehu sillä, ei, en. Mutta pisti teksti silmään. Itse en ole sellainen, että nautin muiden katseista tai, että tujoittaisin kaikkia mahdollisia, jotka minua tuijottavat. Onko sinun naisesi avoin kaikille katseille, nauttiiko hän siitä selvästi; nauttiiko hän niin paljon, että syrjäyttää sinut sinähetkellä? Miten hän reagoi muihin miehiin?

    • YhdenMiehenNainen4ev

      Heijj, se nainen on sun kanssa, ja sillä on varmasti hyvät perustelut!
      Ei kukaan (noh, onhan niitäkin) ole kenenkään kanssa pelkästään ulkonäön vuoksi! Jokainen tahtoo lähelleen turvallisen miehen (tai naisen) johon luottaa koko sydämestään ja rakastaa tätä tämän itsensä vuoksi!

      Minua ei pahemmin vieraat miehet lähesty, kun aina kuljen katse maassa tai avomiehessäni :) En oikein edes jaksa tiedostaa muita ihmisiä ympärilläni vaan keskityn siihen tärkeimpään. Jos kuitenkin tulee tilanne, että joku miekkonen tulee tiedustelemaan minusta niin nappasen ukkoani käsivarresta ja vetäydyn hänen kainaloonsa, jolloin viesti menee aika hyvin perille.

      Naisen käytös todellakin vaikuttaa aika paljon siihen, kuinka miehet lähestyvät. Joitain (ikävä kyllä) kiinnostaa tuo välinpitämätön ja muka "salaperäinen" käytös, mutta kun vaan antaa ymmärtää, että mulla on se oma kulta jo niin kyllä ne rauhaan jättää... .:)

    • ikävää mutta totta

      Totuushan on että miehet kiinnostuu ns oikeasti naisesta joka on välinpitämätön heitä kohtaan. Miehet haluaa testata tälläista naista joka ei joka ukon kelkkaan hyppää. Niitä rumpuruusuja löytyy kapakat pullollaan mutta harvemmin tapaat naisen joka todella tuntuu saavuttamattomalta,siis fiksun ja kunnollisen naisen. Tälläisia naisia miehet yrittää kaikinkeinoin vaikka mukana olisi naisen miesystävä,mikä kertoo taas metsästävän miehen tyhmyydestä tai kokeilusta onko hän parempi kuin tuo toinen. Usein fiksu nainen on täysin syytön näihin miesten katsomisiin ja iskuyrityksiin. Voi jopa tuollainen mies saada pahaa aikaan toisten parisuhteessa.

    • Anonyymi

      Aina ajatellaan, että kaunis nainen tai komea mies ovat kaikki helposti vieteltävissä ja lähtisi helposti toisten kelkaan Ei, jokainen ihminen on erilainen myös luonteeltaan ja persoonaltaan, maailman tyhmintä on yrittää niputtaa ihmisiä samaan kastiin pelkän ulkonäön perusteella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe