Korkea otsa = ruma?

puuufh...

Onko teidän mielestä korkea otsa ruma? Itselläni on melko korkea otsa, ja siitä johtuen hieman masentunut olo koska se näyttää mielestäni typerältä. Ja tarkoitan nyt siis nimenomaan että hiusrajani on vain korkea luonnostaan eli hiukset EIVÄT OLE lähtemässä. Minua harmittaa eritoten se että haluaisin pitää suht lyhyttä tukkaa sekä käytännön (parempi urheillessa) että tyylin vuoksi koska pidän nyt vain enemmän lyhyestä tukasta, mutta kun on se typerän korkea otsa niin, niin... :( Pidemmästä mallista esim. otsatukasta en oikein tykkää siksi että se liiskaantuu hikoillessa otsaan, on kuuma eikä näytä hyvältä.

Mutta, kertokaas mitä mieltä olette, ja kuinka korkeita otsia teillä on.
Itselläni on vähän alle 7.5cm kulmakarvoista hiusrajaan.

38

15604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä jo olet

      ja paremmaksi voit kasvaa. On turha murehtia asioita, joita ei voi muuttaa. Ulkoisia asioita ei aina voi muuttaa, niin sisäisiä voi.

    • puolenhehtaarinotsa

      olet varmasti kaunis sellaisena kuin olet, ja uskon ettei kukaan muu ole ajatellut että "ompas hänellä kamalan korkea otsa", sinut nähdessään. mutta jos se häiritsee sinua itseäsi, leikkauta jonkunsortin otsatukka, se voi olla kiva piristys itsellesi, voit jutella parturisi kanssa että saisit sellaisen otsatukan jonka voisi urheillessa laittaa helposti vaikka pinnillä tai pannalla kiinni, ettei se liiskautuisi niin pahasti, hikoillessa.

    • ChinChin:)

      Mulla on samanlainen ongelma. Ainoa ratkaisu on jonkunlainen otsatukka :) Eihän sen tarvii olla sellainen suora, vinoon leikattu on muodikas ja hoitaa homman samalla tavalla. Urheillessa voi laittaa pinnillä kiinni, tuskin kukaan välitä miltä näyttää urheillessa? Kuohkea kampaus/hiusleikkaus saa myös otsan näyttämään visuaalisesti pienemmältä. Ja kulmakarvat vaikuttaa myös ilmeeseen aika paljon! Jos olet epävarma, suosittelen että kysyt kosmetologilta/kampaajalta millainen muoto sulle sopis, ne voi nyppiäkin, ei maksa ku joku 10 €

    • On mullakin korkea otsa ja siksi haluaisin otsiksen...mutta itsepintainen pyörylä juuri etuhiuksien kohdalla tekee tämän mahdottomaksi...

    • epätoivoinen

      Mulla on myös tosi korkea otsa ja haluaisin normaalin otsan. Mulla on kokoajan ostatukka , mutta mietin aina kun muilla on niin nätitsti hiukset nutturalla ilman että on otsatukka otsan peittona tai muutenkaan. olisin niin onnellinen jos pääsisin jotenkin tästä eroon , mutta ei se taida olla koskaan mahdollista :( olisin paljon onnellisempi jos omistaisin ns. normikokoisen otsan jolloin olisin paljon itsevarmempi.

      • onvielätoivoo

        Ittelläni on otsa noin 5,5 cm ja oon pitäny hiuksii niinku sillee pystyssä julkisesti eikä oo naurettu tai haukuttu. Mut onhan jollain teistä melkee 8 cm otsa mut en usko et haukuttais


    • Aika korka
    • Pallopää2

      Mutta mullapa on sekä korkea että leveä otsa ja pyöreät kasvot :) En tykkää siksi pitää kireitä kampauksia, vaikka se olis nopea ja helppo. Tosiaan löysä/kuohkea kampaus ja ainakin osittain otsalle tulevat hiukset kyllä kivasti hämää. Tavallinen suora otsatukka ei niinkään, mutta sellainen sivuttain menevä.

    • 20+15

      Mulla on korkea otsa ja kaiken lisäksi ohuet/hennot hiukset, joten otsahiuksistakin voin vaan haaveilla. Saati sitten normaalista otsasta. Hiukset ei todellakaan pysy etuhiuksina jos en laita pullollista lakkaa ja sitähän en viitsi tehdä. Mulla on siis jakaus vähän sivussa, jolloin osa hiuksista peittää vähän otsaakin. Mutta kyllä se silti näkyy ja ärsyttää, kun jotkut on kysyneetkin ihan, että miten mun hiukset on oikein leikattu "kun ne menee tolleen"... Eli siis ihmettelee, kun hiusraja alkaa niin korkealta. Mummollani ja isälläni on ollut sama juttu, joten perittyä siis. En vaan pidä tästä ominaisuudesta yhtään.

    • mikitär

      Onko kelläkään muulla naisella kuin minulla ns. mikkihiiri-hiusrajaa? Siinä ei otsatukkakaan oikein auta, kun pienikin särö otsiksen linjaan paljastaa ruman hiusrajan. Niin ja on mulla korkea otsakin tietysti, sehän kuuluu tähän. Varmasti montaa alkoi naurattamaan tuo mikkihiiri-termi, mutta mun mielestä se on tosi kuvaava.... En ole ikinä pitänyt itseäni erityisen kauniina. Suht hyvä iho onneks kompensoi vähän huvittavaa hiusrajaa..

      • draculan sisko

        Tarkoitatko nk. vampyyrikampausotsaa? Miehillä olen nähnyt sellaisia ja siinä on se mukava ominaisuus, että tuo vampyyrikolmio jää jäljelle ihoon, vaikka tukka häipyy.


    • dfhgjbhgfdfhgj

      toi on oikeesti ikuinen vaiva itelläniki toi korkee otsa. lyhyestä tukasta itsekin pitäisin mutta en voi muuta kun pitää otsatukkaa...

    • Minnihiirihiukset

      Onneksi näköjään muutkin kärsivät samasta vaivasta! Luulin jo olevani kummajainen. Suvussa kulkee täälläkin tuo korkea otsa ja mikkihiiri-hiusraja.. Ei kiva ja kaikissa kuvissa näytän mielestäni aivan hirveältä, mutta yritän unohtaa asian ja käyttää juuri niitä kampauksia joita haluan tai joihin milloinkin riittää aamulla aika. Tosin jos voittaisin lotossa, olisi yksi ensimmäisistä investointikohteista kyllä varmasti hiustenistutus :/

    • 19+19

      Taidokas leikkaus ja oikein valittu hiusmalli pelastaa paljon ja tietenkin jos oikein pahasti häiritsee joku ominaisuus, varjostuksilla voi "muotoilla" kasvoja.

      Kannattaa käydä kampaajalla ja kertoa kasvojen häiritsevästä osasta. Voitte yhdessä miettiä millainen olisi paras malli sinulle. Ammattimeikkaaja osaa neuvoa miten voi häivyttää jotain ikävää ominaisuutta kasvoissa. Kun on oikeat välineet ja aineet ja opettelee tekniikan, se sujuu arkiaamuinakin nopeasti.

    • ihanteita turhaan

      Korkea otsa on kaunis! Itselläni ei sitä ole, ja kiva olisi, jos olisi korkea otsa.
      Sehän on aatelisen näköinen ja moni olisi iloinen omistaessaan sen.

      Mutta se taitaa olla niin, että ihmiset hakevat vikoja ulkomuodossaan, vaikka olisivat kauniita. Ajatelkaa vaikka prinsessa Letitian kauneusleikkauksia.
      Kaunis korkea (mutta ei liian korkea ) nenä on nyt tavallinen suora.
      Mielelläni olisin ottanut sellaisen aristokraattisen nenän.

    • jokunen_psyke

      Älkäätte murehtiko. Yleisellä tasolla on olettamus että korkeaotsaisille on myös korkeampi äo kuin "normi"päillä :D. Eikä ole välttämättä kaukaa haettu koska otsalohkossa sijaitsee ongelmaratkaisuun yms loogiseen ajatteluun sijaitseva äly. Ihmisen ja simpanssin suurin ero pään osalta on juuri otsassa joka on ihmisellä huomattavasti korkeampi kuin simpanssilla.

    • jjjjjjj4

      Mullakin on korkea otsa enkä todellakaan viitsi julkisesti pitää otsahiuksia ylhäällä koska näyttäisin kaljulta. Muutenkin mulla on iso pää joka on tosi ärsyttävää. Lapsena mulle ei sopineet kunnolla esim. lasten pyöräilykypärät päähän, piti olla aikuisen malli. Myöskin hattuja pitää aina ensin kokeilla ennen kuin ostaa että sopii varmasti. Ois niin helppoa kun ois siro vartalo ja kasvot, helppoo olis vain laittaa otsahiukset ylös. Mulla mitta on jotain 6,5-7 cm kulmakarvoista mitattuna hiusrajaan. Tuntuu että otsahiuksetkaan ei pelasta tilannetta, hiuksia kyllä riittää otsan eteen mutta omasta mielestäni se näyttää oudolta kun kulmakarvojen jälkeen päätä jatkuu ylöspäin vielä niin paljon.

    • tyratyra

      Onko Tyra Banks ruma? Silläkin on korkea otsa, älä huoli!

    • mies_vm86_--

      Ei ole kyllä toistaiseksi tullut niin korkeaotsaista naista vastaan ettenkö muuten olisi lähtenyt sänkyyn samantien. Eli eise mistään otsasta jää kiinni jos on muuten normaalissa painolukemissa.... Onkos muuten jotakin ideaa miten mies sais peitettyä korkean ja leveän otsansa?

      • Gkroeoeigjjrvb

        Onkohan juuri tuolla mikkihiirihiusrajalla vaikutusta ns pin-up otsatukan muotoutumiseen. Aika monesti vaan näkee sellaisia hiusrajoja kasvojenmallissa, jossa poskipäät ovat enemmän esillä ja leukalinja on sitten soikeampi, siis ei kovin neliömäinen. Ja tuo pin-up otsis passaa mun mielestä just niin hyvin korkeisiin poskipäihin ja siroon terävään leukaan.

        Tuossa ylhäällä Pamsun kuvan linkittäjä kommentoi korkeaa otsaa. Siihen vielä ajattelisin, että myös kulmakarvojen muotoilulla on ratkaiseva merkitys otsan malliin. Jos kuvitellaan Pamsulle suorat kulmakarvat noiden kaarevaksi korostettujen tilalle, niin johan näyttäisi otsakin erilaiselta.


    • Korkeaotsainen

      Ei.
      Korkea otsaisia sanotaan viisaiksi 😊

      • hhhhhhhhhhhhhhhhh

        Ja Frankensteiniksi...


    • Anonyymi

      No siis mulla on 8 cm kulmista hiusrajaan ja must vaan tuntuu et se näyttää ihan hirveeltä😓 ja joo omistan myös tän Mikkihiiri hiusrajan tosin neki on vaa baby hairei ja koulussa on mun ulkonäköö pilkattu yms enkä mä oikeesti tiiä mitä tekisin tälle😓😓

    • Anonyymi

      Korkea otsa on paremi kuin matala.

    • Anonyymi

      No vittu mulla on myös korkee otsa joku 4,5-5,5 cm. Ei nyt mikää ihan korkein mitoissa mutta näyttää kyllä korkeemalta. Menossa vasta syksyllä yläasteelle ja joo oon hävenny tätäki. Kaiken maailman kauneus life hacksit testattu tuloksetta. Tuntuu että jään ikuisesti yksinäiseks tän otsan takii. Äitillä löytyy myös korkee otsa eli sieltä päin periytyy. Mutta mul on kyllä madaltunu tää otsa vuosien aikana ainaki kuvien perusteella.

      • Anonyymi

        4,5-5,5cm otsa EI OLE yhtään korkea. Itellä on 7cm, mutta haluisin 5cm


      • Anonyymi

        ÄLÄ JAKSA BROOO... Haeks huomioo?? Ihan ku joku suunnillee 5cm on korkea. Itellä joku 7.5-8cm eikä mua oikeen ees haitannu ennen ku mulle vittuiltiin siitä.


    • Anonyymi

      Mun otsa on 8-9 cm, ja oon 12v!!
      Oon kokeillut otsista mutta se näyttää hassulta kun se alkaa keskeltä päätä.

    • Anonyymi

      No niin, eipäs nyt panikoida =D! Kasvojen mittasuhteita täytyy katsoa, eikä pelkästään otsaa viivaimella. Kiinalainen kasvoistaluenta on ikivanha taito, jota harjoitetaan Aasiassa paljon ihan harrastusmielessäkin. Korkea otsa kuvaa juuri älykkyyttä. Itselläni pitkänomaiset (soikeat) kasvot, jossa sekä otsa, että leuka on kookkaat ja vahvat, mutta mitä ei voi piilottaa, kannattaa korostaa ;-).

      Jos lontoon murre taipuu yhtään, niin täällä on teille korkeasta otsasta ja mikki-hiiri hiusrajasta:
      https://www.yourchineseastrology.com/face-reading/forehead/hairline/

    • Anonyymi

      Pitipä mitata oikein, mulla on 7cm kulmista hiusrajaan, en pidä mitään typerää etutukkaa vaan joko jakauksella tai taakse soljilla. Korkea otsa on kaunis, katsekkin avoin.

    • Anonyymi

      No mulla on 9cm otsa ja ajattelin leikata hiukset siiliks ku en vaa jaksa sitä et mun itsevarmuus horjuu jonku saakelin otsan koon takii.

    • otsatukka on ruma

    • Anonyymi

      Itellä korkea otsa on muute vitu ruma ja mua on kiusattu koko mun elämän siitä🥹 Jos vain sinun rahatilanne sallii leikkaa se vitun iso otsa pois😂😂

    • Anonyymi

      Olen myöhässä mutta siis mulla on suunnillee 7cm otsa....
      Veljet vertas mua Megamindiin ja sano että mun otsalle vois laskeutua lentokone. :D

      • Anonyymi

        älä huoli mua on sanottu vantaan lentokentäksi ja mäki oon vähän myöhässä mutta yritän lukea näitä jotta saisin vertais tukea. mulla on kulmakarvoista hiusrajaan 6.5-7cm ja kuulen koulussa joka päivä vittuilua kuinka megamind ja kuinka pallokala ja kaikkea..


    • Anonyymi

      Viittaat Putiniin ?

    • Anonyymi

      Veljelläni on putunin otsa ja luokiteltiin ihan huippuälykkääksi saturnuksessa

      • Anonyymi

        kekkoset


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe