Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kulmien kestopigmentointi epäonnistui!!!

pj

Eli kävin torstaina Helsingissä kulmies kestopigmentoinnissa enkä ole ollenkaan tyytyväinen. Ensinnäkin väri on edelleen liian tumma ja luonnottoman näköinen, vaikka sen pitäisi vaalentua ja nyt kulmiini on tullut ns. vaaleita pystyaukkoja eli värini ei ole yhtenäinen. Se näkyy läheltä varsinkin todella hyvin.

Ja se harmittaa, että saattaa kestää monta vuotta vai voiko tuon pigmentoinnin jotenkin poistaa? Kuukauden päästä olisi se kulmien vahvistus, mikä kuuluu tuohon pigmentointiin, mutta en tiedä haluunko mennä tuohon samaan paikkaan. 390e meni aivan hukkaan.

2

1289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älähän hätäile

      Koska kestopigmentointi säilyy kauan, vaalenemisvaraa on ilmeisesti tehty vähän enemmän. Kannattaa odottaa ainakin tuon kuukauden ja seurata vaaleneeko väri tuona aikana. Ilmeisesti tuolla "aukkoisuudella" on haettu luonnomukaista kulmakarvaa, yhtenäinen piirto on mielestäni luonnottoman näköinen. Todennäköisesti nuo aukot ei näy metrin-parin päästä joka on yleisin lähin katseluetäisyys. Jos jälkivahvennus kuukauden kuluttua kuuluu hintaan, siinä kannattaa käydä. Ainakin ne aukot paikataan ja samalla voit antaa palautetta kokonaistyöstä.

      Olen joskus ottanut kulmiin kestovärjäyksen ja sen perusteella en ole uskaltanut edes kokeilla pigmentointia. Vaikka annoin tuolloin ohjeet kulmien mallista ja tekijällä oli nähtävillä itse kulmakynällä piirtämäni kulmat, malli toteutettiin väärin. Onneksi värjäys hävisi nopeasti, pigmentoinnin kanssa olisin ollut pulassa pitkään.

    • Upper lip

      Älkää ihmeessä pigmentoiko kasvojanne.Nykymeikit kestävät hyvin ja jos pigmentointi epäonnistuu voitte olla loppuelämänne peittelyn vankeja.Siitä on vapaus ja helppous kaukana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe