Maailman kauneimmat kasvot heillä! (linkki)

åpomåpå

http://www.aijaa.com/v.php?i=008858538411.jpg

Katsokaa linkki. Eivätkö olekin jumalaisen kauniita naisia? Ketä muuta miellyttää tuon tyyppiset kasvot? Noistahan osa on hyvin samannäköisiä keskenään, tietty myös siksi että sisaruksetkin kuvista löytyy. Älkää välittäkö kahdesta oikeimmanpuoleisesta kuvasta (ne siis ovat samat henkilöt kuin 1 & 2 jos joku ei siis erota)

Kuka on teidän mielestä kaunein noista? Ah ihania kaikki mun mielestä mutta 1. on tietty ykkönen. ;)

20

1071

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kelpaisi kyllä

      Hyvännäköisiä naisia kaikki, mutta ei kukaan mielestäni kaunis sanan varsinaisessa merkityksessä. Toisaalta varmaan kuka tahansa noista kelpaisi miehelle kuin miehelle, mutta ketään katsoessa ei tule sellainen fiilis, että "onpa kaunis". En osaa selittää, mikä sen tekee. Varmaan kasvojen oudot mittasuhteet, jotka tekevät kaikista vähän ärsyttävän näköisiä.

    • No ei todellakaan. Mun mielestä ei yksikään säväytä, et joo mulla on erilainen mieltymys.

    • Ihananainen<3333

      Kaikki rumia. :)

    • pode&

      Ei nappaa yksikään noista mimmeistä,itse olen nähny ihan suomessa yhden todella kauniin muijan, joka on 1000 kertaa kauniinpi kuin noi kuvat.

    • 10+12

      minä pidän enmmän pyöreän mallisista kasvoista. Noista monet on aika kylmän näköisiä. Vaikka tunnistan noista yleisen kauneusihanteen en pidä moniakaan kovin kauniina.

      • :--)

        Kiva kuulla, että joku ajattelee näinkin. Itse haluaisin palavasti, että kasvoni olisivat "kulmikkaammat" (kuten kuvan naisilla), omasta mielestäni rumin piirteeni on pyöreähköt kasvot. Mutta hyvä jos se ei kaikkien mielestä olisi niin.


    • ihana natalie

      Kolmonen on todella kaunis, muut tusinakamaa.

    • 12

      Kim Basinger, Kate Moss, Eva Longoria, Brigitte Bardot, Vanessa Mae, Jo Sweet,...

      - Intensiiviset silmät, joko isot tai kiimaiset
      - Korkeat poskipäät
      - Korkea amorin kaari, runsaat huulet
      - söpö naisellinen leuka
      - korkeahko pyöreä otsa

      Panisin pakottamatta, lisääntyisin mielelläni.

    • 2+11

      hot hot! tollasia kissamaisia ;)) Itsellänikin pyöreähköt tai no neliömäiset kasvot vaikka muuten olen hoikka. Haluaisin enemmän tuollaiset kulmikkaat juuri. Mun pärstä on tylsä.

      • suomalaiset piirteet

        meillä on leveät pottunokat, matala otsa, olematon leuka, samea iho... mutta onneksi melkein meillä kaikilla, joten et sinäkään erotu


    • mies 37v.

      Kutonen on kiva, loput karmeita.

    • påpåpå

      ei oo karmeita.... ;) ihania!

    • Nainen.

      Miksi useat on sitä mieltä, että noilla naisilla olisi kulmikkaat kasvot? Eihän heillä ole, vaan piirteet on pikemmin aika pehmeät. Tuleeko mieleen kulmikkuus sitten siitä, kun kaikilla on aika terävä nenä, vai siitä kun kaikilla on tuo leuan alus hyvin kireä, eli ei ole taipumusta kaksoisleukaan. Omasta mielestä ehkä Dannii Minoguella on vähän kulmikkaat kasvot noista naisista, tai pikemmin luisevat. Ehkä muutamalla muullakin on vähän luisevat kasvot, eli jos lihottaisivat pikkuisen, niin luisevuus poistuisi... Minusta nuo kaikki on oikein kauniita naisia.

    • påpåpå

      "Tuleeko mieleen kulmikkuus sitten siitä, kun kaikilla on aika terävä nenä, vai siitä kun kaikilla on tuo leuan alus hyvin kireä, eli ei ole taipumusta kaksoisleukaan."

      Oikeastaan juuri tätä tarkoitin, kulmikkuus oli ehkä väärä sana? Kellään noista ei ole pyöreitä kasvoja ja poskipäät aika korkeat joten kulmikkuuden vaikutelma voi tulla siitäkin.

      • Nainen.

        Minusta taas kulmikkuudesta tulee mieleen sellaiset "kirveellä veistetyt" kasvot, eli että esim. kulmaluut ovat särmikkäät ja terävät, kuten myös poskipäät (ei sama asia kuin korkeat, sillä korkeat eivät ole välttämättä terävät), on terävä nenä ja kenties jotenkin miehekäs ja terävä leuankärki -sellainen neliömäinen. Minusta noilla naisilla, vaikka onkin korkeat poskipäät ne eivät ole terävät -vaan muodoltaan pyöreät kuitenkin, ja tällä pyöreydellä tarkoitan luuston rakennetta, en lihaksia ja rasvaa, mitä kasvoissa on.


      • påppåpå
        Nainen. kirjoitti:

        Minusta taas kulmikkuudesta tulee mieleen sellaiset "kirveellä veistetyt" kasvot, eli että esim. kulmaluut ovat särmikkäät ja terävät, kuten myös poskipäät (ei sama asia kuin korkeat, sillä korkeat eivät ole välttämättä terävät), on terävä nenä ja kenties jotenkin miehekäs ja terävä leuankärki -sellainen neliömäinen. Minusta noilla naisilla, vaikka onkin korkeat poskipäät ne eivät ole terävät -vaan muodoltaan pyöreät kuitenkin, ja tällä pyöreydellä tarkoitan luuston rakennetta, en lihaksia ja rasvaa, mitä kasvoissa on.

        Juuri tätä minäkin ajattelin, en vain osannut käyttää ihan oikeita sanoja :D Kulmikkuudesta tuleekin just mieleen tollanen miehekkyys mitä juuri kuvailit.


    • +10 kg

      Mun mielestä melko miehekkäät kasvot monella. Ei kovin naisellisen kauniita naisia vaan sellaisia vähän kolhon komeita. Noin 10 kg lisää, niin kaikki olisivat suht sieviä.

      • Eh..?

        Linkitä ihmeessä naiselliset kasvot omaavasta naisesta sitten kuva tähän, jos nuo on miehekkäitä! Oikeasti... Kiinnostaa tietää, minkä näköistä naista pidät naisen näköisenä.


      • åpåpåpå

        Joo siis mitä ihmettä... mietin samaa. Jos nuo naiset eivät mielestäsi näytä naisellisilta niin millaiset sitten? :D Kiinnostas kans nähä esimerkkilinkki sinun mielestäsi naisellisesta naisesta. Noista ei saa miehekkäitä tekemälläkään.


    • sommaren är där

      Erittäin hyvännäköisiä kasvoja, varsinkin Imbruglia. Haluaisin kyllä nähdä myös kuka on kaunis, jos ei kukaan noista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      94
      2578
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      186
      1661
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      79
      1608
    4. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      93
      1350
    5. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      76
      1002
    6. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      82
      837
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      35
      810
    8. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      18
      749
    9. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      42
      690
    10. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      34
      688
    Aihe