pukumaailma

tuulinen11

hei, onko joku jo ehtinyt tilata vanhojentanssimekkoa tästä uudesta pukumaailma.fi verkkokaupasta ? itse tanssin vanhat seuraavaksi, ja minua epäilyttävät nuo halvat hinnat ja kuitenkin erittäinkin hienot puvut . myöskin se, että tilaus maksetaan ennakkoon mietityttää minua, toivottavasti jollain olisi mielteisiä kokemuksia tästä nettisivustosta !

49

5171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wanhat tanssiva

      Mulla ihan samallalainen tilanne! :D
      Hinnat on kyllä siellä epäilyttävän halpoja... Ja juuri tuo ennakkomaksukin.
      Aattelin ite et jos sinne ottaa yhteyttä soittaen ja katsoo jos sitä mekkoa vois jo ennalta mennä kattomaan. Muuten en kyllä aio tilata tuolta mitään.

    • kastis

      sama täällä! mekot on aivan ihania ja halpa hinta houkuttelee, mutta sen verran uusi yritys on ettei ihmisillä ole kokemuksia vielä, että onko luotettava. mutta y-tunnus on ainakin kunnossa ja tiedot täsmää, ja nettisivutkin on kivat ja facebookissakin heillä on oma fanisivusto ja kaikkea, niin näkisikö joku tämän kaiken vaivan huijauksen takia... no toivotaaan että pian joku kertoisi kokemuksia! :)

    • musis

      Onko joku jo tilannut täältä jotain ? Kiinnostaisi tietää että onko firma luotettava !:)

    • kastis

      mä uskaltauduin tilaamaan puvun sieltä, infoilen tänne sitten että oliko luotettava kun puku saapuu! :)

    • jivdidv

      heippa! ainakin halpoja ne on siksi, että ne on tilattu kiinasta. siellä ne maksaa jotakuinkin 50-100 €. firmat ostaa niitä tänne ja myy kalliilla suomessa :( vähän huijaustahan se on kun itsekin sieltä kiinasta voi halvemmalla tilata mutta pitää ottaa huomioon tullikulut ym.

    • vanhat

      Mä tilasin eilen sieltä puvun. Ihan asiallisilta ne vaikutti, kun mua teitittelivätkin puhelimessa (soitin jotta voisin tilata värikartan kotiin, koska epäselvä netissä). Mäkin aluks kattelin että ompas vaan halpoja (yleiskoon ostin) vaan kyllä sitä hintaa sitten tuli ku puvun (199€) lisäks piti ostaa kolmivanteinen hame, maksaa lisää siitä ettei ota kuvan väriä ja sitten vielä postimaksut. Hintaa tuli 302 euroa yhteensä, maksettiin netissä tilisiirrolla. Kohta selviää kannattiko :)

      • vanhoihin

        Mä tilasin jo elokuussa. Ajoissa tuli ja ihana oli :) Ainaki ite oon tyytyväinen. Ja kyl se paljon halvemmaks tuli, ku kattelee muiden juhlapukuliikkeiden hintoja, eikä Kiinastakaan oikeen saa alle satasella.. Ja muuallaki pitää maksaa erikseen alushameesta ja toimituskuluista.


    • kastis

      vastasko sun puku miten odotuksia, minkä niistä tilasit? :) mua jotenkin jännittää kovasti tää, kun toi on niin uusi paikka eikä monella ole kokemuksia kaupasta, mutta toivotaan että on luotettava ja puku olisi ihana! ja vielä kysymys, että vastasko sulle mies vai nainen? :D katsoin netistä sen y-tunnusta, niin sen perusteella omistaja on mies ja liike on "miesten vaateliike" ;o

    • jdskjfds

      hei sinä joka olit jo saanut puvun kotiin! vastasivatko yleiskoot ns. suomen vaatekokoja? vai pitkikö tilata isompaa/ pienempää kuin normaali vaatekoko suomessa? :)

    • kastis

      jeii mun puku tuli perille ja oli tosi ihana, just semmonen mitä kuvassakin! :--) ja koko vastas aika samaa mitä suomessakin, esim h&mn kokoja. suosittelen lämpimästi tilaamista!

    • Tiia2012

      En suosittele! :(

    • asdcvbn

      Tiia2012, haluaisitko kertoa miksi et suosittele tilaamista ? Tilasitko itse mekon ja jotain ei ollut kohillaan ? ja oliko sun mekkos tässä tapauksessa yleiskokoo vaiko mittatilaus ? Kiinnostaa koska itsellä tässä kovassa aprikoinnissa että pitäisikö tilata kun löysin aivan ihanan mekon minkä kovasti haluaisin. Kiitän jo etukäteen !

    • lappalaineen

      Ei mulle ainakaan mitään rättiä tullut. Mekko oli tosi ihana ja huolella tehty! Yleiskokona tilasin.

    • Miraaa

      Voin kyllä suositella! Nopea ja hyvä asiakaspalvelu ja mekko oli just sopivan kokoinen.

    • 4*äiti

      En suosittele. Valitettavasti puku meni jo kertaalleen korjattavaksi sillä puku näytti olevan 6-vuotiaan pikkutytön ompelujäljiltä. Malli ei myöskään ollut kuvan mukainen ja siinä oli useita virheitä yksityiskohdissa. Valitettavasti tällaiset huijarifirmat onnistuu pilaamaan lukiolaisten tyttöjen vanhojentanssit, jotka pitäisi olla meidän prinsessoillemme unohtumattomat. Saatu kolttu menee menee nyt kotona tuunattavaksi. Toivon muiden varovan kauppoja tämän yrityksen kanssa.

    • miiilla

      Sain todella ihanan puvun. Tilasin mittatilauksena ja koko oli juuri sopiva vaikka yleensä mittatilaustuotteetkin voivat olla hieman eri kokoisia. Malli kyllä vastasi hyvin mallikuvaa ja kangas oli laadukas kuten myös ompelujälkikin. Olen kyllä kaikin puolin tyytyväinen palveluun. Voin suositella!

    • kysymysmerkki

      Kuinka kauan miiiilla sulla meni et se puku tuli ? :) ite tilasin 3 vk sitten eikä mitää oo kuulunu ?

    • tanssija2012

      Huono kokemus kaupasta täälläki. Huonosti ommeltu, leikkaus ei istunut oikein päälle. Saimme suurehkolla kuluilla puvun itse kuntoon. Ompelijalle meni 138 euroa! Tuurinkauppaa laadun kans.

    • tilaaja1

      Mulle tuli ihan onnistunu mekko,vähän piti muokkauksia tehdä. Esim kuvassa olleet kaistaleet etupuolella olivat niin lörpöllä,että piti tiuksentaa ne sopiviksi eikä oikein istunut kunnolla,mutta sillä mennään !

    • Hääpuvut32131

      Itse olen etsiny sopivaa juhlapukua jo jonkin aikaa. Kai tuo on pakko pian ulkomailta tilata, kun juhlat lähestyvät, eikä Suomesta tunnu löytyvän oikein omaan makuun sopivaa.

      Olen alkanut pitää blogia hääpuvun etsimisestäni osoitteessa http://haapuku.kotisivuja.org/

    • johann

      Itse tilasin tuolta, ja koko oli juuri passeli ja eikä mitään valittamista. (:

    • pukuagain

      Tilasin puvuun pukumaailmasa, tuli n.3 viikossa perille. puku on halpa versio kuvassa olevasta, petyin todella suuresti. Helmikirjailut on osaksi tehty pelkällä langalla ja ne satunnaiset paljetit joita on sinne tänne läiskitty, tippuivat puvun päältä heti ottaessani sen paketista pois. Ei tuota voi korjatakaan, puku lähtee luultavasti nyt takaisin. En todellakaan suosittele tuolta tilaamista.

    • tyytyväinen

      Tilasin mekon ja totesin, että ompelujälki oli parempaa kuin liikkeissä sovittamissani mekoissa. Super tyytyväinen olen siis ollut, vaikka tilatessa suhtauduin vähän varauksella. Kun ottaa huomioon miten paljon jo esim. itsetehtynä kankaineen maksaisi, puhumattakaan vaivasta. Mekko tuli myös kuten nettisivuilla ilmoitettu eli 5 vkon sisään. Tilaisin yleiskokona ja ilman värimuutosta tai kustomointia.

    • katts1

      Älkää ostako! ihan paskoja, anteeksi vaan. Tosiaan petyin todella paljon, kun sivuilla näkyy vielä suomen lipun kuva ja ruman mekkoni kyljessä lukee "made in china" ihan kusetusta. Mekko on väärän värinen ja sen verran väljä, että äidin käsi meni selkää pitkin ihan persukseen asti. Ja huom, mittatilaus mekko nyöreillä, ei saa sillon olla liian iso kun nyörit on niin tiukalla kun vaan voi saada. Yläosa mekosta näyttää pötäliinalta johon on koneella kirjailtu kukkia ja helma on jostain intiaani hameesta johon on vähän jatkettu kangasta. En vähättele kiinalaisten ammattitaitoa, mutta kuvan mekko ei ollut läheskään samanlainen. Erittäin pettynyt!

    • BÖÖÖHHH

      Mun mekko oli liian iso joten vaihdettiin pienempään. Vaihto onnistu tosi hyvin, eikä ollut mitään ongelmaa, kesti vain vähän kauemmin. Ei tullut mitään lisämaksujakaan! Tyytyväinen olen! :) P.s Mekot ei näytä MISSÄÄN samanlaiselta kuin kuvassa, sehän on jo sanomattakin selvää. Lisäksi kuvien mallit ovat oikein laitettu, joten tottakai mekko näyttää hienolta niiden päällä, kaikilla ihmisillä kuitenkin erinlaiset vartalotkin, joten mekot näyttää erilaisilta eri ihmisten päällä.

      • morsein

        Olen samaa mieltä kanssasi! Nykyään kuvia voidaan muokata ihan minkälaisiksi tahansa. Tilasin hääpuvun 2viikkoa sitten, nyt täälä jännityneenä odotan mitä sieltä tulee. :) Sen tiedän, ettei puku tule näyttämään samanlaiselta kuin kuvassa. Mallikin on niin laiha! :D http://www.pukumaailma.fi/tuote.php?kategoria=haapuvut&&id=2


      • bride2be
        morsein kirjoitti:

        Olen samaa mieltä kanssasi! Nykyään kuvia voidaan muokata ihan minkälaisiksi tahansa. Tilasin hääpuvun 2viikkoa sitten, nyt täälä jännityneenä odotan mitä sieltä tulee. :) Sen tiedän, ettei puku tule näyttämään samanlaiselta kuin kuvassa. Mallikin on niin laiha! :D http://www.pukumaailma.fi/tuote.php?kategoria=haapuvut&&id=2

        Hei, morsein! Oletko saanut pukusi ja millainen se oli? Kuinka se istui ja millä mielellä olet? Olen itse ajatellut juuri tuota samaa pukua, mutta vähän jänskättää, päivä kun on aika tärkeä ja puku samoin. Olen itse aika hoikka, joten ajattelin puvun voivan sopia ihan hyvin. Kuinka kävi sinulle?


    • WANHA2013

      Itse tilasin tuolta mekon ja tuli postissa pari päivää sitten, ite tykkäsin tosi paljon c: Väri j kankaan materiaali näytti samalta kun kuvissa! Ja kun jotkut on valittanu, että tilauksen hinta on reilusti yli 199€, eihän sivun mainoksissa puhutakkaan koko tilauksesta vaan pelkästään mekosta? Mekko yksinään maksaa kyllä 199€ ja joutuuhan muissakin nettikaupoissa maksamaan postikulut ja tilaamaan alushameen..
      SUOSITTELEN !! (=

    • emilia7

      Harmittaa että kaikki muut on ilmeisesti saaneet hyvän puvun, mutta itse en todellakaan saanut.
      Puku ei istunut päällä, ja kaikki timantit tai mitkä koristeet olivatkaan, olivat 2laatua ja irtoilivat ennenkuin sain edes pukua päälle.
      Lisäksi puvun postitukseen meni monia kuukausia ja palauttaminen oli työlästä :(

    • tyytyväinen silti

      Hei, itse tilasin vanhojentanssimekon pukumaailmalta ja puku näytti upealta. Puku haisi jonkin takia kuvottavalle, ja nyörityskujassa oli pikkukohta rikki, muuten puku oli täydellinen, mitä nyt vähän liian iso joten ompelijalle kavennuttamaan, sitten kun saanut vastauksen pukumaailmalta korjauksesta yms. :) Mutta suosittelen silti! Ja aiemmissa viesteissä luki et made in china, ei mulla semmosta lappua ollut ja mainostavat itseään sillä että puvut tehdään suomessa. Ja palvelu ystävällistä ja tuli juuri siinä ajassa minkä lupasivatkin eli 5-7vko:ssa

    • tyytyväinen silti

      ja tilasin siis mittatilauksena.

    • irrris

      No joo! Mä tilasin sieltä ja ihana mekko, mitä nyt hieman liian pitkä, mutta se nyt ei ollut mekon vika, itse kun lyhyt olen. Eka vika oli siinä, että musta tarha heti siinä edessä ja vilkkus aika ikävästi. Myös toisella kerralla, kun sovitin, niin vetoketju meni rikki!! Olin aika tyytyväinen ja huomasin sitä sitten nyhtäessäni, että sisäpuolella oli joku kiinankielinen lappu, mihin oli merkattu kynällä numeroita. Eli mekot on varmaan tuotu jostain kiinasta? Ainakin ite sain sellasen käsityksen, että tehtäis suomessa! En tilais enää toista kertaa mitään, koska toi vetoketju juttuki oli tosi kiva ku ei sitä enää ennen tansseja ehdi korjata. Mut hyvä jos jollain on ollu kestäviä! :)

    • ÄrsyyntynytWANHA

      Älkää tilatko pukumaailmasta!!!

      Ensinnäkin, se laatu ei ole parasta mahdollista, eikä näytä samanlaiselta kuin mitä siellä kuvissa on! Toiseksi, on vaara, että toisella tanssijalla on samanlainen puku kuin sinulla ja et voi tehdä itse mitään estääkseni asiaa! Itselleni kävi näin tänä vuonna! Tilasin pukuni jo syyskuussa(kysyin heiltä, onko kyseistä pukua jo tilattu minun lukiooni, ei oltu, ilmoitin tilauksessa myös oman lukioni). MUTTA. Vanhojenpäivänä sainkin huomata ettei se riitä, koska toisella tanssijalla oli SAMANLAINEN puku kuin minulla! Kyllä meni siinä vuosia odottamani päivä pilalle ja oli tosi lähellä etten pystynyt tanssimaan, koska pelkäsin että alan itkeä kesken tanssien!
      Laitoin heille tästä viestiä eivätkä he aio korvata mitään minulle! Heille kun ei ole pakko ilmoittaa lukiota! Älkää siis tilatko sieltä, jos ette halua pilata ihanaa päiväänne!

      • nooris123

        No onhan se nyt sanomattakin selvää että he lähettävät mekon jos joku sen tilaa eivätkä kysele lukiota sen tarkempaan. Voihan olla että joku on tilannut sen vaikka joulukuussa. Tilaamalla noin laajasta verkkokaupasta pitäs kyllä olla tietoinen siitä riskistä että jollakin on samanlainen puku kuin sinulla. Olisi varmaan kannattanut teettää yksityisellä ompelijalla jos aivan uniikkia pukua etsit? Eihän mikään verkkokauppa ole korvausvelvollinen millään tavalla jos joku toinenkin on tilannut heiltä samanlaisen puvun.

        Huono juttu jos olit pettynyt laatuun, mutta eihän se koskaan ole sama miltä näyttää kuvissa. Varmasti silti näytit kauniilta prinsessapäivänäsi!


      • ghjklö

        Samanlaisia pukuja myydään monilla eri sivuilla...


      • Lollollol---
        nooris123 kirjoitti:

        No onhan se nyt sanomattakin selvää että he lähettävät mekon jos joku sen tilaa eivätkä kysele lukiota sen tarkempaan. Voihan olla että joku on tilannut sen vaikka joulukuussa. Tilaamalla noin laajasta verkkokaupasta pitäs kyllä olla tietoinen siitä riskistä että jollakin on samanlainen puku kuin sinulla. Olisi varmaan kannattanut teettää yksityisellä ompelijalla jos aivan uniikkia pukua etsit? Eihän mikään verkkokauppa ole korvausvelvollinen millään tavalla jos joku toinenkin on tilannut heiltä samanlaisen puvun.

        Huono juttu jos olit pettynyt laatuun, mutta eihän se koskaan ole sama miltä näyttää kuvissa. Varmasti silti näytit kauniilta prinsessapäivänäsi!

        Jos he kysyvät tilausta tehdessä, että mistä lukiosta tilaus tulee, niin silloin he antavat mielikuvan, etteivät myy samanlaista pukua samaan lukioon. Tämä on sitä paitsi yleinen käytäntö lähes jokaisessa vanhojentanssipukuja myyvässä liikkeessä.


      • Lollollol---
        ghjklö kirjoitti:

        Samanlaisia pukuja myydään monilla eri sivuilla...

        Oli samasta kaupasta. Kysyin toiselta tanssijana juuri sen takia, etten olisi lähtenyt valittamaan Pukumaailmaan turhan takia.


    • ADSSDAGG

      Wedding Dresses Prom Dresses www.weddingdressesmore.com offer 2013 Wedding Dresses, Bridesmaid Dresses, Evening Dresses ,2013 Prom Dresses ,Flower Girl Dresses And Mother Of The Bridal Dresses. www.weddingdressesmore.com 2013 spring wedding dresses at www.weddingdressesmore.com offer 2013 Wedding Dresses,Bridesmaid Dresses, Evening Dresses,2013 Prom Dresses ,Flower Girl Dresses And Mother Of The Bridal Dresses.

    • ASDASRRRRS

      Prom dresses Prom dresses Prom dresses
      www.weddingdressesmore.com offer 2013 newest Wedding Dresses, Bridesmaid Dresses, Evening Dresses ,2013 Prom Dresses ,Flower Girl Dresses And Mother Of The Bridal Dresses.
      www.weddingdressesmore.com Prom dresses Prom dresses Prom dresses

    • pettynyt5

      Itse tilasin pukuni pukumaailmasta ja olin pettynyt pukuuni. Mekko ei näyttänyt yhtään samanlaiselta kuin kuvassa. Kangas näytti halvalta ja koristeet olivat tosi raskailta. Valitettavasti en suosittele tätä liikettä.

    • jenppa1

      Ihan pakko on myös äitinä kommentoida tähän ketjuun. Tilasimme puvun, toimitus kesti 5 viikkoa, väri ei täsmännyt kuvaan ollenkaan, laatu oli erittäin huonoa ja ainakaan n.170 cm puvut eivät ole tarpeeksi pitkiä. Pettymys oli tyttärelle aivan suunnaton. Mekko takaisin pussiin ja palautukseen. Toivottavasti palautus sujuu mallikkaasti, niin firmasta jää edes kohtuullinen mielikuva. Hinta on edullinen, mutta kyllä sillä pitäisi kuitenkin jonkun tasoista laatua saada.

    • -sssa

      En suosittele tilamaan pukumaailmasta pukua. Itse sieltä tilasin ja puvun piti olla vaaleanpunainen mutta olikin tumman pinkki ja paljetteja piti kuvan mukaan olla yläosassa tietyissä kohdissa niin että se peittäisi kankaan, mutta sen sijaan sainkin puvun jossa oli paljeteista tehtyjä koukeroita puvussa.. eli siis aivan erilainen kuin kuvassa.. Itse silti pidin mekon koska en viiti maksaa enempää puvusta ja ei se niin kamala kai ole, mutta ihan eri mitä kuvassa ja mitä olisin halunnut!

    • mekko3

      Uskaltaako Pukumaailmasta tilata mekon? Onko kellään kokemusta, onko kankaat laadukkaita ja pysyvätkö paljetit ym kiinni?

    • abi

      Surkea puku tuli, työn jälki huonoa.... en suosittele. Puku ratkeili kesken tanssien ja vannehame oli 30cm liian lyhyt. Palauttaa en kerennyt:(

    • pettynyt..

      En suosittele.
      Tilasin viime vuoden vanhojentansseihin mekon, ja se ei vastannut yhtään kuvan mekkoa. Mekko näytti ihan halvalta kiiltävältä muovilta ja oli helmasta ryppyinen eikä sitä pystynyt silittämäänkään. Lisäksi nyörien alla oli pieni kangaspala joka lähti heti irti koska se oli muutamalla neulanvedolla kiinnI?? ja yritimme ommella paikoilleen, mutta palautuksen yhteydessä meiltä perittiin lisämaksua kun kangaspala oli lähtenyt irti ja olimme itse koittaneet ommella sitä nätisti.
      Tuli vaan kalliiksi koko touhu enkä voisi suositella kenellekkään. Onneksi ehdimme etsiä toisen vanhojentanssimekon liikkeestä, sillä siellä ainakin saa realistisen kuvan millainen mekko oikeasti on eikä tarvitse pettyä ja maksaa turhaan.

    • lentävä pupu

      En todellakaan suosittele Pukumaailman mekkoja! Itselleni sieltä saapui väärin ommeltu ja likainen mekko eikä kangaskaan kovin laadukkaalta vaikuttanut. Kaiken huippu oli, että vannehameessa oli valmiiksi reikiä! Mitkä lie tuuletusaukot?
      Onneksi olin hankkimassa mekkoa hyvissä ajoin ja ehdin hommata uuden ja täydellisen tilalle.

    • Tyytyväinen

      Tilasin mekon viikko sitten ja tuli perille jo nyt! En edes valinnut nopeaa tilausta vaan varauduin odottamaan 3-5 viikkoa. Puvun väri oli mielestäni erilainen kuin kuvassa (mikä on täysin ymmärretävää ja johtuu kameroista, näytöistä ja valoista) mutta ehkä jopa kauniimpi! Kokokartan mukaan tilattu koko juuri sopiva ja nyörityksen ansiosta sopii monenkokoisille. Puku ehkä vähän liian pitkä, joutuu lyhentämään vaikka olen 170cm. Malli vastasi odotuksiani hyvin eivätkä koristeet irtoilleet. Olen kaikin puolin tyytyväinen pukuun ja toimitukseen, suosittelen!:)

      • Meimo

        Suosittelen lämpimästi! Upea mekko saapui todella nopeasti, vaikka emme valinneetkaan nopeaa tilausta. Pakkaus oli näppärän kokoinen vannehameen kanssa, joten säilytysongelmaakaan ei ole tiedossa ( jota hiemen pelkäsin, kun tilasimme hameen jo heinäkuussa). Mekko todella kaunis ja sopivan kokoinen nyörikiinnityksen vuoksi.
        Olimme tarkoituksella "liikkeellä" hyvissä ajoin, jos mekko olisi tuottanut pettymyksen, mutta turhaan!


    • Gkfjrjrjrjrb

      En suosittele, jos et halua, että luokkakaverilla sattuu olemaan samanlainen puku. Minun hurjan 25 parin porukassa kävi näin. Itselleni. Juuri ennen tansseja hallin pukuhuoneessa huomasin saman puvun. Meni tanssit pilalle. Alkuperäisessä tanssijärjestyksessä oltaisiin tanssittu vielä samalla rivillä vierekkäin. Onneksi kaverit tajusi tilanteen ja sitten vaihdettiin...
      Valitin pukumaailmaan, eikä edes anteeksipyyntöä tullut. Sivustolla kysytään mistä lukiosta on, mutta koska eivät sitä vaadi, niin on täysin mahdollista, ettei toinen ilmoita sitä. Näin kävi minun tapauksessani.

      Mekon laatu ei todellakaan hyvä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe