Mikä on liian pitkä välimatka?

julietta1988

Kuinka pitkä välimatka on suhteen kannalta liikaa? Ja mikäli suhde kehittyy, niin kuinka pian toisen pitäisi olla valmis muuttamaan uudelle paikkakunnalla?

Läysin nettideitistä todella kiinnostavan oloisen ja mielestäni komean miehen (ei ehkä mikään klassisen komee, mutta sellainen mun makuuni oleva). Hän asuu eripaikkakunnalla ja välimatkaa reippaasti yli 100 km. Mietin, että kannattaako edes ottaa yhdeyttähäneen (tai no laitoin viestiä missä kehuin profiilia ja miehen ulkonäköä. Hän on laittanut mulle flirttikutsun ja hyväksyin sen) ja koittaa alkaa tutustumaan. Vai onko välimatka niin pitkä, että se on esteenä?

14

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....

      Onhan se aika pitkä matka.

    • Cuba Pete

      Niin,itse haen neitokaista 0-150km säteellä omasta paikkakunnasta.Multa löytyy auto,jotenka melko moneen paikkaan ajaa reilussa tunnissa tuon 150 kilometrin säteellä.
      Nyt sehän riippu onko sulla tai sillä toisella autoa,jollei niin millä voisit kulkea välimatkat ja oletko valmis näkemään sen vaivan että kuljet joka viikko ainakin kerran sen välimatkan.
      Tuohon muuttamiskysymyksen kannattaa myös asennettua siten että olisitko sinä valmis muuttamaan ja jos niin miten pian.
      Itse en lähtökohtaisestikkaan muuttaisi kenenkään kanssa yhteen alle vuoden seurustelun.Ihan ensimäisten kuukausien alkuhuumasssa sitä ei välttämättä näe kaikkea ja muuttaminen sekä mahdollinen irtisanoutuminen on kuitenkin isoja asioita.
      Jos kuitenkin päätät jatkaa tutustumista niin Onnea matkaan :)

      • julietta1988

        Eihän sitä yhteen tarvitse muuttaa, vaikka muutettaisiinksi toisiamme tai jopa samalle paikkakunnalle.

        Irtisanoituminen on tietenkin iso juttu. Itse olen keväällä valmistunut ja nyt on löytynyt vain lyhyt määräaikainen työsuhde. Ja etsin kokoajan paremmin koulutustani vastaavaa työtä. Olen valmis muuttamaan työnperässä uudelle paikkakunnalle, joten perjaatteessa muuttaminen ei ole minulle ongelma.


    • Mulle välimatka on liian pitkä jos aikaa kuluu ajaen sinne yli 2 tuntia, tietty poikkeuksiakin on että jos vaikuttaa todella hyvälle siis todella niin kyllä sitä menee pitempääkin matkaa. Mut joo välimatka on vain hidaste ei este.

    • Reipas 100 kilometriä ei ole paljon jos on käytettävissä henkilöauto ja/tai toimivat julkisen liikenteen yhteydet. Vaatii toki joustamista ja kompromisseja puolin ja toisin.

      Cuba Petellä hyviä pointteja tuosta yhteen muuttamisesta. Tosin en nyt itse olisi valmis minkään etukäteen asetetun aikarajan asettamiseen, koska ovat henkilökohtaisia ja suhteesta riippuvaisia nuo asiat. Jotkut onnistuvat parisuhteessaan vaikka ovat muuttaneet yhteen jo muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Työstä irtisanoutuminen tai opiskelupaikan vaihtaminen on sitten aika isoja asioita tehdä lyhyen suhteen vuoksi.

      • ....

        Ap. kertoo olevansa tällä hetkellä työnhakija, joten silloinhan voi yrittää löytää töitä sieltäpäin maata missä mies asuu.


      • .... kirjoitti:

        Ap. kertoo olevansa tällä hetkellä työnhakija, joten silloinhan voi yrittää löytää töitä sieltäpäin maata missä mies asuu.

        Juu, koodasin sen viestin vasta lähetettyäni vastaukseni.


      • häh???
        .... kirjoitti:

        Ap. kertoo olevansa tällä hetkellä työnhakija, joten silloinhan voi yrittää löytää töitä sieltäpäin maata missä mies asuu.

        No ei kai naisen oo järkee etsiä työpaikkaa sieltäpäin missä mies asuu, kun hyvin suurella todennäköisyydellä jutusta ei kuitenkaan kehity mitään?


    • 5+16

      Tavatkaa ja mieti asiaa vasta sitten, jos ylipäänsä on tarpeen.

      • ....

        On varmaan hieman korkeampi kynnys järjestää tapaaminen jonkun kaukana asuvan kanssa kuin samalla paikkakunlla asuvien kanssa. Samalla paikkakunnalla tai naapuripaikkakunnalla asuvan kanssa on helppo lähteä kahville, kun ei se vaadi paljoa aikaa ja järkkäämistä.

        Mutta kun välimatkaa on yli 100 km, niin ainakin toisen pitää matkustaa pitkä matka tapaamisen takia. Sillon siis pitää olla enemmän aikaa tapaamiseen. Ja siihen pitää tavallaan panostaa paljon enemmän. Silloin ehkä tulee mietittyä tarkemmin kenen kanssa viitsii treffeille lähteä.


    • krukkaiste

      Aika ja matka on suhteellinen käsite. Itse kyllä pöristelen iohan huoleti puoltoistatuntia hyvän asian puolesta :)

    • cvxcxvds

      Noin 18 cm.

    • tööööööth

      Riippuu siitä, miten sopivan miehen löydät ja mitkä mahdollisuutesi saada mies ovat. Jos mies sinulle sopiva jne ja/tai jos mahkusi miesmaailmassa eivät ole suuret, kilometrien merkitys vähenee.

      Vertailukohtana: hc-ATM:t voisivat matkustaa vaikka kuuhun eivätkä silti saa ketään, koska heidän ihannenaisensäa on heille epäsopiva ja epärealistinen ja koska heidän mahduknsa naismaailmassa on heidän mädän mielensä ja ilkeyden takia nolla.

      • julietta1988

        No eiköhän mulla olis mahdollista löytää sopiva mies lähempääkin. Vaikka ei se sopivan miehen löytäminen aina kovin helpolle tunnu.

        Mutta joka tapauksessa laitoin sille miehelle viestiä. Eihän se nyt suuri vaika oo muutamaan viestiä kirjottaa ja kuullostella millainen mies on. Ja eiköhän se tapaaminenkin onnistu, mikäli mies vaikuttaa sellaiselle, että sen haluan tavata.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      97
      2668
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      196
      1747
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      84
      1692
    4. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      93
      1370
    5. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      117
      1209
    6. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      36
      884
    7. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      83
      874
    8. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      20
      843
    9. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      37
      734
    10. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      42
      720
    Aihe