Kannattaako lihavan naisen edes etsiä seuraa S24 deitistä?

lihava nainen

Tätä nettideittailu palstaa seuranneena mietityttää onko mitään järkeä edes laittaa profiilia S24 treffeihin. Kiivaimpien kannanottojen mukaan lihavilla naisilla ei ole edes ihmisarvoa.
Joskus välissä välähtää lihaviin myönteisestikin suhtautuvien kommentteja, mutta miten heitä oikeasti löytää nettitreffeissä?

Turha kehottaa laihduttamaan, sillä sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa.

Välillä yksinäisyys vaan lyö kasvoille niin kovasti, että alkaa miettimään että josko sittenkin kumppanin löytäminen onnistuisi....

Niin ja lisäksi minulla on tämä toinenkin kauhistus, eli olen työtön. Taidan olla siis aivan toivoton tapaus....

27

1012

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielipide tämäkin

      Kannattaa. Mitä sinulla on menetettävää?

    • vastaava mies

      ainahan NAISEN kannattaa seuraa hakea,aina sulle joku jotain kirjottaa......

    • Eiköhän jokaiselle joku täältä löydy. Löytyykö sitten omilta kyliltä vai tarviiko laajentaa metsästys reviiriä, se onkin jo toinen juttu. Omaani olen pitäny vielä melke pienenä kun en näe tarpeelliseksi mennä toisten laitumille syömään. Vaik siel vois hiukan vihreempää ollakin tai sitten ei. ;)

    • sinisilmä luonnostaa

      Mikä hemmetin vika lihavissa naisissa olisi. Robensḱin niitä maalasi. Pyöreä nainen on äitiyden tunnuskuva ikävä juttu vain on että alan olla heidän ihailemiseen liian vanha...... ainkin muiden silmissä

    • KG

      Niin no, varmaan tässä asiassa kannattaa katsoa itseään ensin. Enkä nyt tarkoita peiliin.

      Minun mielestä, ja tarkoitan siis todella omasta mielestäni, mikä ei ole mikään totuuden torvi, vaan ihan oma mielipiteeni vain, niin ihmiset tavoittelee useinkin saavuttamatonta.

      Että ei se, millainen olet estä sua saamasta yhteyttä ihmisiin, mutta et tyydy siihen mitä sitten lopulta saisit. Tuolla varmasti on miehiä, jotka ottaisivat sut kumppanikseen, mutta joku juttu estää sua itseäsi kiinostumasta tai sitoutumasta heihin. Koeta vain vielä yrittää, ja avaa ehkä omia kriteerejäsi, niin kyllä se siitä :)

      Itse olen yrittänyt olla avoinmin mielin liikenteessä, mutta valehtelisin ettei ulkonäkö merkkaisi mitään. Joku kirjoitti sen hyvin - Ulkonäköön ihastutaan, mutta siihen sisimpään rakastutaan. Olen yllättynyt hyvin positiivisesti S24n toimivuudesta ja juuri nyt näyttää tosi hyvältä :)

    • 13+9

      Minä en saanut Suomi24:stä yhtäkään viestiä. Ne, joista itse kiinnostuin, olivat rajanneet pyöreät ja ylipainoiset hakunsa ulkopuolelle vaikka olivat itse vähintään pyöreitä. Kävin läpi kaikki Suomen ilmoitukset, myös kuvattomat. Iältään kaksi vuotta itseäni nuoremmista kymmenen vuotta itseäni vanhempiin. Muina ehtoina minulla oli savuttomuus ja se, ettei halua lapsia. Koulutuksen suhteen ei ollut mitään ehtoja, tuloista puhumattakaan. Sellaisia profiileja en edes lukenut tarkemmin, joissa oli valtavasti kirjoitusvirheitä tai selkeästi haluttiin vain seksiseuraa.

      Deitille-palvelusta poistin ilmoitukseni eilen koska sitäkään kautta ei tullut yhtään ainutta yhteydenottoa enkä liioin itse löytänyt sellaista miestä, josta olisin kiinnostunut.

      • 170/100

        Saman kokeillut. Kävin kaikki profiilit läpi, hakukriteereillä tupakoimaton, ei alkoholia, lapset jo tehnyt, ei halua enää lapsia, ja omaa ikäluokkaa. Muutama sopiva löytyi, mutta olivat joko jotenkin "outoja" / ilmo kirj.virheitä täynnä tai heillä oli kotieläimiä. Olen niin allerginen kaikelle, että en voi haaveillakaan suhteesta eläimiä omistavaan henkilöön. Tonne treffeille pitäisikin laittaa yhdeksi vaihtoehdoksi eläimiä/ei eläimiä.


    • KG

      Nopea haku vaikka nyt sitten ylipainoisten miesten suhteen tuotti 129 tulosta. Näistä ainakin viisi ensimmäistä olivat luokitelleet ihannekumppaninsa olevan ihan mitä vain melkein - hoikasta pyöreään. Eli tsemppiä vain ja vähän ehkä avointa mieltä lisää.

    • paksukainen24

      Olen 20kg ylipainoinen. Löysin täältä miehen, komea ja urheilullinen. Toivoa on, pitää vaaan löytää se yksi sopiva ;)

    • 18+11

      Kokeilin. Haku omalta alueeltani tuotti viisi miestä (ikä -2/ 10 v omaani verrattuna; eronnut, sinkku tai leski; tupakoimaton; ei halua lapsia; hetero).

      Eka: kävin silloin profiilissa ja hän vieraili omassani. Minulla kuva, hänellä ei. Koska mitään yhteydenottoa ei tullut niin päättelin että en kiinnosta.

      Toka: Hakee reilusti nuorempaa, en mahtuisi ikärajan lähellekään.

      Kolmas: Etsii naista joka pystyy lähtemään ulkomaille tuosta vaan monta kertaa vuodessa

      Neljäs: Harrastaa asiaa, joka on täysin minun arvojeni vastainen. Ei mikään pikkujuttu vaan tarkoittaisi käytännössä että ei olisi juuri lainkaan yhteistä aikaa. Ilmoitus on ollut pitkään, siinä puhutaan ihan eri vuodenajasta.

      Viides ja vanhin: En mahdu ikäraameihin, hakee itseään vähintään 12 vuotta nuorempaa.

      Eli tältä alueelta löytyisi yksi, kuvaton mies jolle kirjoittaa. Ja koska tosiaan oma ulkonäköni ei ilmeisesti häntä kiinnostanut niin miksi kirjoittaa? Eikä uusia profiileja näytä sen jälkeen tulleen kun oma ilmoitukseni tuolla oli.

      Koko Suomea en nyt viitsi skannata läpi.

      • Anonyymi

        "En mahdu ikäraameihin, hakee itseään vähintään 12 vuotta nuorempaa."

        Suhtaudu ikäeroihin suvaitsevammin, molempiin suuntiin, niin olet varattu nopeammin kuin luuletkaan!

        Alkuperäisen kirjoituksen ajankohtana olin itsekin sinkku, nyt naimisissa, ja ikäeroa on niin paljon, että eräästä tunnetutusta deittipalvelusta en olisi voinut vaimoani löytää, koska siellä on max. 15 vuoden ikäero ja vaimoni on yli 15v minua nuorempi ja silti pitää minua komeana, samoin kuin kaikki hänen kaverinsa ja sukulaisensa.


    • KG

      Sigh...

      No, sitten varmaan jäät yksin. Mut melkein voisin sanoa tässä tapauksessa että jäät yksin aivan omasta valinnastasi. Jos et ymmärrä mitä tarkoitan, niin et ymmärtäisi sitä vaikka se selitettäisiinkin.

      Mutta kaikkea hyvää, sinkkuna olossa on ihan hyvätkin puolensa.

    • älä_loukkaannu

      Nyt työttömänä ja hienoilla syysilmoilla sinulla on rajattomasti aikaa lenkkeillä raikkaassa syysluonnossa. Ihmeellisiä tuloksia saa esim. dieetillä, joka antaa aamuisin luvan syodä vehnäleipää ihan yllin kyllin, sitten aamupäivällä pari paistettua kananmunaa, loppupäivänä saa syödä vapaasti keitettyä täysjyväriisiä ja kaali-vihannessoppaa (reseptiä en ryhdy laittamaan, löytynee muualta).
      Eli ehdotan, että jos koet itsesi kohtalon kolhimaksi bermudan kolmiossa työttömyys-lihavuus-yksinäisyys, niin aloittamalla kunntoilun ja laihduttamalla saat liikkeelle positiivisen vyöryn, eli parempi kunto hoikempana parantavat huomattavasti työnsaanti- ja seurustelumahdollisuuksiasi. Mene vaikka Hyvän painon ystävät-porukkaan mukaan, jos yksin tuntuu mahdottomalta. Tämä kaikessa ystävyydessä lievästi ylipainoiselta naiselta toiselle. Kysymys on myös satsauksesta omaan terveyteesi, diabetes ei ole kiva asia vaan vältettävissä, monien muiden kremppojen ohella.

      • Ei laihan vinkkejä

        Ei kannattaisi antaa laihdutus ohjeita, jos ei ole koskaan itse ollut ylipainoinen! Epäilen kirjoituksestasi huolimatta, ette ole ollut koskaan lihava...

        Tuo sinun laatimasi dietti on epäterveellinen ja siinä ei ole minkäänlaista tasapainoa. Ja se tuskin maistuu kovin hyvältä. Laihduttajallakin on oikeus maittavaan ruokaan. Olen huomannut, että lihavat ihmiset harvoin juovat pelkkää vettä janojuomanaan. Eli ensin kannattaa vaihtaa virvoitusjuomat veteen, jonka makuun kyllä tottuu. Lisäksi on sellaisia lihavia ihmisiä, jotka eivät juo edes sitä tarvittavaa litraa vettä päivässä. Tälläiset henkilöt ovat kuivia ja heidän aineen vaihduntansa on hidastunut. Laihduttajan kannattaa siis opetella juomaan lasillinen vettä pitkin päivää, se myös pitää näläntunnetta poissa.

        Aamulla: Kuppi kahvia, lasi appelsiinituoremehua, ruisleivän siivu ja joughurtti.
        Lounas: Lasi maitoa, näkkileipä ja keittoa (välillä päivän pasta).
        Välipala: Päärynä, Omena tai banaani. Tai muu hedelmä.
        Päivällinen: Paistettua kalaa tai kanaa, grillattuja kasviksia ja riisiä tai perunaa.
        Iltapala: Muutama suolakeksi, ranskalaisia juustoja, parmankikkua, oliiveja, viinirypäleitä, melonia, hedelmiä ja vaikka lasi viiniä.

        Laihduttajan ei pidä kieltää itseltään nautintoja vaan muuttaa ruokailumääriään pienemmiksi. Jos on tottunut hieman mässäilemään niin silloin pitää mässäillä myös laihiksella, paino sanalla hieman.

        Laihduttajan ei kannata alkaa liikkumaan pakkomielteisesti. Monella laihduttajalla on huonoja kokemuksia liikunnasta, he ovat yleensä sitä porukkaa jotka häpeät liikkua. Heidät on koulussa valittu joukkueisiin liikuntatunneilla aina viimeisinä kerta toisensa perään vuosi vuodelta. Laihduttajien kannattaa liikkua omaan tahtiinsa ja silloin kuin huvittaa tai hyvältä tuntuu. Pelkästään kohtuullisella syömisellä pystyy pudottamaan painoaan.


      • Anonyymi
        Ei laihan vinkkejä kirjoitti:

        Ei kannattaisi antaa laihdutus ohjeita, jos ei ole koskaan itse ollut ylipainoinen! Epäilen kirjoituksestasi huolimatta, ette ole ollut koskaan lihava...

        Tuo sinun laatimasi dietti on epäterveellinen ja siinä ei ole minkäänlaista tasapainoa. Ja se tuskin maistuu kovin hyvältä. Laihduttajallakin on oikeus maittavaan ruokaan. Olen huomannut, että lihavat ihmiset harvoin juovat pelkkää vettä janojuomanaan. Eli ensin kannattaa vaihtaa virvoitusjuomat veteen, jonka makuun kyllä tottuu. Lisäksi on sellaisia lihavia ihmisiä, jotka eivät juo edes sitä tarvittavaa litraa vettä päivässä. Tälläiset henkilöt ovat kuivia ja heidän aineen vaihduntansa on hidastunut. Laihduttajan kannattaa siis opetella juomaan lasillinen vettä pitkin päivää, se myös pitää näläntunnetta poissa.

        Aamulla: Kuppi kahvia, lasi appelsiinituoremehua, ruisleivän siivu ja joughurtti.
        Lounas: Lasi maitoa, näkkileipä ja keittoa (välillä päivän pasta).
        Välipala: Päärynä, Omena tai banaani. Tai muu hedelmä.
        Päivällinen: Paistettua kalaa tai kanaa, grillattuja kasviksia ja riisiä tai perunaa.
        Iltapala: Muutama suolakeksi, ranskalaisia juustoja, parmankikkua, oliiveja, viinirypäleitä, melonia, hedelmiä ja vaikka lasi viiniä.

        Laihduttajan ei pidä kieltää itseltään nautintoja vaan muuttaa ruokailumääriään pienemmiksi. Jos on tottunut hieman mässäilemään niin silloin pitää mässäillä myös laihiksella, paino sanalla hieman.

        Laihduttajan ei kannata alkaa liikkumaan pakkomielteisesti. Monella laihduttajalla on huonoja kokemuksia liikunnasta, he ovat yleensä sitä porukkaa jotka häpeät liikkua. Heidät on koulussa valittu joukkueisiin liikuntatunneilla aina viimeisinä kerta toisensa perään vuosi vuodelta. Laihduttajien kannattaa liikkua omaan tahtiinsa ja silloin kuin huvittaa tai hyvältä tuntuu. Pelkästään kohtuullisella syömisellä pystyy pudottamaan painoaan.

        Kerronpa nyt omankin kokemukseni tähän kun pullukka nainen olen...olin kymmeniä kiloja liikapainoinen ja kyllästyin siihen rumuuden tunteeseen viime talvena.
        Aloitin kalorien laskennan ja tiukan dieetin ja nyt on jo kaksikymmentä kiloa tippunut. Tippuu tasaisesti loputkin koska olen tähän askeesiin tottunut jo.
        Ainakin minulle tuli nettideiteissä paljon vastauksia,minulla oli ihan kivat kuvat itsestäni.
        Suosittelen kyllä sinuakin laihduttamaan,ihan se että itse viihdyt kropassasi ja tunnet itsesi viehättäväksi saa aikaan sen että miehetkin huomaavat sinut.


    • ......

      Menee nyt hiukan aiheen vierestä, mutta eikö sinulla ole lääkitystä tuohon kilpparin vajaatoimintaan? Ja eikö tyroksiinin syöminen normalisoi aineenvaihduntaa niin että painonpudotus voisi onnistua? Vai eikö se kaikilla vaikuta niin?

      • lihava nainen

        Juu, kyllä minulla on tyroksiinilääkitys ollu jo 4 vuotta. Paino ei ole laskenut kiloakaan vaikka arvot ovat nyt kohdillaan.
        Syömistäkään ei voi oikein syyttää kun syön noin 700-1700 kaloria päivässä, vaihdellen rahatilanteen mukaan. Ilmeisesti aineenvaihduntani on niin säästöliekillä kuin olla voi.
        Olen ollut kiloklubissa jo jonkun aikaa eli kirjoitan ylös kaiken mitäs syön ja näen sen myötä hiilarit, proteiinit, rasvat ja kalorit.


    • Nainen 26

      Pistä se profiili sinne, äläkä turhaan mieti mitään!

      Itsellänikin on profiili siellä kuvalla ja rohkeasti olen laittanut siinne, että olen ylipainoinen. Minun ei tarvitse miellyttää ketään, riittää että olen sinut itseni kanssa.

      Minusta on ollut monenlaiset miehet kiinnostuneita, jopa urheilijat! Suljin profiilini kesällä, kun aloin tapailemaan yhtä todella kiinnostavaa miestä, mutta ei meidän suhteesta mitään tullut, koska oltiin liian erilaisia. Tällä viikolla avasin profiilini uudestaan ja jo tänään olen saanut kolmelta mieheltä viestiä.

      "Läskinä" voin sanoa, että näillä palstoilla olevat negatiiveset ja naurettavat kommentit eivät päde treffien puolella. Siellä kukaan ei tule valittavaan sinulle mitään. Oikeasti sinusta kiinnostuneet henkilöt lähettävät sinulle viestejä. Tulet kuule oikein yllättymään miten paljon vientiä riittää :) Tosin siihen voi kyllä vaikuttaa itse henkilökohtaiset piirteetkin...

    • lihava nainen

      Kiitos kaikille asiallisista viesteistä! Olen suorastaan hämmästynyt tästä kannustuksesta.
      Oikein hyvää syksyä kaikille!

    • Anonyymi

      Jos täällä joku xxl-xxxxxl nainen haluaa nuorempaa mies seuraa niin täällä olis m19 180/63
      [email protected]

    • Anonyymi

      Kuten huomaat: lihavatkin naiset saavat kyllä seksiseuraa.

      Mutta kysymyksesi oli kannattaako lihavan naisen etsiä seuraa netistä tai vaikka tinderistä. Vastaan: riippuu millaista seuraa etsit. Seksiseuraa sinäkin lihava nainen varmasti saat, mutta parisuhdetta et välttämättä saa jos sinun pitää saada komea, 190cm pitkä ja urheilullinen salikundi. Seksiä voit tälläisiltä miehiltä saada, mutta ei kannata luulla, että tälläisillä miehillä ei ole mitään vaatimuksia naiselle.

      • Anonyymi

        Varmaan itse laitoit kommentin epätoivossasi


    • Anonyymi

      Olikohan kysymys kuitenkin kannattaako lihavan naisen etsiä hoikkaa ja urheilullista miestä parisuhteeseen?

      Lihavat naiset saavat kyllä lihavia miehiä parisuhteisiin, mutta lihava mies ei lihavalle naiselle kelpaa.

    • Anonyymi

      Miehilläkin on erillaisia makuja ja arvoja joten laita pois. Toisealta kannattaa myös itse hyväksyä että mies on ylipainoinen eikä roikkua niissä salikuvien laittajissa koska sieltä todennäköisesti harvemmin innostusta löytyy pyöreisiin naisiin.

    • Anonyymi

      Aluksi en meinannut uskaltaa avata tätä ketjua, koska ajattelin, että täällä on pelkkiä ikäviä viestejä aiheen takia. Olikin täysi yllätys miten asiallinen ketju tämä oli. Olen myös pyöreä nainen, mutta viehättävä. Vientiå on riittänyt jossain määrin, mutta jutut on lopahtaneet ihan muuhun kuin ulkonäköön. Eli ehkä meillä pyöreilläkin on toivoa. Ehkä ongelma on omien korvien välissä, itse tulee toisinaan arvosteltua itseä eniten eli ehkä omaan itsetuntoon kilot vaikuttaa eniten. Niin ja minullakin on kipparin vajaatoiminta.

      • Anonyymi

        Niin ja vaikka olen pyöreä, niin kyllä saan yhteydenottoja kaikenlaisilta miehiltä, oikeastaan eniten viestejä laittaa juuri komeat ja nuoret miehet. Itse en ole koskaan etsinyt mitään bodaria tai mallinmitoissa olevaa miestä. Tykkään ihan tavallisista miehistä ja että miehellä on lihaa luiden ympärillä eli vähän saa olla mahaakin, se on tosi seksikästä.


    • Anonyymi

      Ylipainoisella naisella on tuhatkertaisesti ihmisarvoa verrattuna ätmikilttimieheen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      138
      10080
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2924
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      188
      2727
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1546
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe