Kehuista viihteellä tai baarissa olessa

Ei ihan gallup

Kuinka usein saatte kehuja joltakin vastakkaisensukupuolen edustajalta? Mistä ominaisuuksista silloin on yleensä ollut kyse, eli mitä on kehuttu? Kuinka usein kehu on tullut joltakin täysin tuntemattomilta? Miten olette suhtatuneet niihin tai vastanneet?

Kuinka usein te olette kehuneette jotakin vastakkaisensukupuolen edustajaa? Mistä ominaisuuksista silloin on yleensä ollut kyse, eli mitä kehuttu? Kuinka usein kehu on kohdistuu johonkin täysin tuntemattomaan? Miten teidän antamiin kehuihin on yleensä suhtauduttu?

8

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen 85

      Monta kertaa olen kuullut: Ihana hymy, kauniit hiukset, nätit silmät, upea nainen, ihanat pohkeet, huuma nauru.... Lista on loputun, miehet tulee etenkin humalassa juttelemaan näitä valheitaan mulle. Paras kaikista on kuitenkin tuo miten olen upea nainen ja tyyppi tyyliin alkaa kourimaan heti rintoja. Hyvä, etten lyönyt häntä.

      Kehuessani miehiä saan yleensä vastauksi hymähdyksen, hymyn, vähättelyä tai sitten vasta kommentin itsestäni.

      • koita tajuta

        Tietenkin saat miehiltä tuollaisia vastauksia, koska et pidä komeina miehinä kuin niitä leffatähden näköisiä miehiä, ja siten kehut vain niitä miehiä, joita kaikki muutkin naiset kehuvat.


    • Kertis

      En nyt juurikaan muista muita kehuja, kuin mitä on joiltain naispuolisilta työkavereilta saanut jossain pitemmäksi venähtäneissä kemuissa. Enimmäkseen sellaista yleistä "sä oot tosi jees"-juttua, jota nyt tietyn juomamäärän jälkeen tuppaa ihmisiltä enemmän tai vähemmän totuudenmukaisesti tulemaan, jotain on joskus ulkonäkökin ilmeisesti viehättänyt. Ja harrastuskuvioissa toki asiapohjalta eli aikaansaannoksista.

      Mitä kehuja sitten on itse tullut annettua... no, kesällä kehuin yhden työkaverinaisen asua, joka oli oikeastikin nätti. Baarissa saattaa lähteä pientä imartelukehua tunnelman nostattamana ja nostattamiseksi. Kyllähän juomat ja hämärä valaistus osaltaan vielä lisäävät kauneutta katsojan silmissä, pakko myöntää.

    • leeatuulia

      Mie nyt en oikeestaan paljon liiku missään, missä törmäisin ihmisiin, jotka voisivat kehua.. Eli tosi harvoin kehutaan :) Silmiä kehutaan eniten, kauniiksi. Kasvoja myös toisinaan. Ja muutenkin aina joskus harvoin miuta kokonaan, mutta en sitten tiijä miten paljon siinä on mukana sen hetkistä mielialaa (= kun on tosi iloisella päällä, niin kukatahansahan on kaunis, silmät loistavat ja muuta :), ei ulkonäköä luultavasti ollenkaan.

      Töissä sitten hymyä ja luonnetta, pirteyttä (jos on hyvä päivä, niin oon hyvä siinä, ihmiset tykkää, jos taas huono, niin eipä sitten mitään erikoista, homma menee rutiinilla). Tosi harvoin kukaan kommaa mitään, ja häkellyn kyllä aina, mutta koitan opetella ottamaan kehuja vastaan ja kiittää niistä (miulle on joskus loukkaannuttu, kun aloin vähätellä vastauksena johonkin kaunis -hokemaan tai vastaavaan).

      Itte oon kanssa aika huono kehumaan, varsinkin jos ulkonäöstä sanoo, niin tuntuu niin henkilökohtaiselta. Yleensä jotain tyyliin, että tosi kivat hiukset / paita / mitä ikinä. Tai vitsit kun ootkin hyvä tässä. Mikä nyt vaan sattuu herättämään toisessa huomion (en tosiaan kiinnitä kauheesti huomiota ulkonäköasioihin, en ikinä muista miten kenelläkin on hiukset tai vaatteet..). Yleensä kehun varmaan jotain luonteenpiirrettä tai taitoa. Ja useimmiten varmaan tuttuja (työkavereita, veljiä..), enkä muista miten ne on otettu, varmaan vaan nyökkäyksellä ja hymyllä tai jotain.

    • Noor mees

      Hmm. Jos seurustelusuhteen tai vakihoitojen antamat kehut jätetään laskuista pois, niin eipä kauhean tavallista ole, että naiset ryhtyisivät minua kehumaan esimerkiksi baarissa. Riippuu siitä, mikä lasketaan kehumiseksi, en laske nyt esimerkiksi sitä, jos nainen sanoo pitävänsä jotain harrastustani hienona tai mielenkiintoisena. Mutta kyllä joskus on tullut hyvinkin positiivisia kommentteja. Edellisessä työpaikassani muutaman vuoden itseäni vanhempi nainen kierrätti minua talossa ja esitteli minut yhdelle toiselle naiselle: ”Meille on tulossa töihin tällainen miellyttävän näköinen nuori mies.”

      Kehuja kokonaan tuntemattomilta naisilta tulee erittäin harvoin.

      Itse en yleensä uskalla kehua tuntemattomia naisia, vaikka mieli tekisikin. Olen kyllä yrittänyt skarpata, koska eihän siinä mitään menetettävää olisi. Esimerkiksi tänään yhdellä tytöllä oli punaiset kumisaappaat ja valkoinen neulepaita, jossa oli punaisia raitoja – eli siinä meni hyvin sävy sävyyn, eikä se varmaankaan ollut sattumaa. Tässä olisi ollut kehun paikka, mutta se olisi vaatinut tytön pysäyttämistä (kävelimme vastakkaisiin suuntiin), mikä puolestaan olisi tuntunut turhan friikiltä. Jokin aika sitten kehuin baarissa työskentelevän tytön tukkaa, kun hän oli taiteillut itselleen sellaiset nätit saparot. Tyttö suhtautui ihan hyvin ja kiitteli.

    • tazhpa

      No mun mielestä jo se on tavallaan "kehu" että joku tuntematon tulee baarissa tai viihteellä ollessa juttelemaan. Aika yleisiä mitä on sanottu on esim. "soitatsä jossain bändissä" ja "jos sul ois korvis ja ajaisit parran ni sä oisit melkeen ku ylppö". Oon sen verran röyhkee heppu että otin ne kehuina, siinäkin tapauksessa ettei kyseiset naiset diggaisi Ylpön luukista tai musasta ensinkään tai ajattelisivat muusikoiden olevan kipeitä ja köyhiä (ei, en soita bändissä ja ei, en näytä Ylpöltä). Sit on ne perusjutut jotka aina tulee, eli "sä ootki kohtelias/ huomaavainen/ muu,mikä?" kun luonne ja ulkonäkö ei kuljekaan käsi kädessä toisen osapuolen ennakkokäsityksen kanssa :) Määriä? En käy kovinkaan usein baarissa niin pakko sanoa et harvoinhan niitä kehuja täten tulee. Eiköhän tää oo ihan "mitä useammin - sitä useammin" -juttu.

      En mä kehtaa tässä sanoa miten oon muita kehunut, ne on aina henkilökohtaisia juttuja just kyseiselle henkilölle. Totta niissä puheissa on kuitenkin ollut joka sana, en oo yleensä kovinkaan humalassa kun vihaan krapulaa yli kaiken, enkä usko että nainen sillä miestä valitsisi kuka kehuu illan aikana vuolaimmin. Onhan sekin "kehu" mun mielestä kun kertoo tai kuulee hauskan jutun ja toinen nauraa sille, tai juttelee muuten kiinnostavia tämän kanssa. Siis, että viihtyy toisen seurassa. En mä oikeen parempaakaan kehua äkkiä keksi, koska useimmat naiset on mun mielestä jollain tavalla kauniita ja monista löytyy jotain söpöä, mut kaikkien kanssa ei vaan tuu samalla tavalla juttuun.

    • En yleensä käy paljon missään, mutta silloin tällöin kun käyn jossain missä on mahdollista jutella niin niitä tulee harvakseltaan. Yksi asia näissä toistuu se että kehujana on yleensä ollut vanhempi nainen, paljon harvemmin joku nuorempi tai samanikäinen. Suhtaudun noihin vain normaalisti olemalla sen kummemmin reagoimatta.

      Itte kehun kyllä tosi harvoin, silloinkin vain jos on jokin syy menetellä niin. Yleensä vastauksena on tullut vain että no kiitti tai muuta vastaavaa tai täyttä hiljaisuutta. Tuntematonta kehun kyllä erittäin harvoin koska ei juurikaan ole tullut tilaisuutta sellaiseen.

    • vbvegq

      Vain keski-ikäiset naiset uskaltavat kehua minua ja ihmetellä miten voin olla sinkku. Oman ikäisiltäni saan vain kiinnosuneita katseita. Tai kyllä yksi hyvän näköinen oman ikäiseni nainen rupesi kerran jopa juttelemaan kanssani. Hän oli tietysti varattu. Mikä siinä on, että vain ne jotka tietävät etteivät voi saada minua uskaltavat tehdä jotain aloitteen tapaista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      102
      2790
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      235
      1913
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      112
      1866
    4. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      135
      1548
    5. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      93
      1400
    6. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      23
      954
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      37
      944
    8. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      90
      926
    9. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      46
      798
    10. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      43
      794
    Aihe