Ringeten aloittaminen Helsingissä?

inkkuuh

Oon siis 14v. ja haluisin alottaa ringeten. Oon siis ainoastaan koulun liikkatunneilla pelannu ringettee ja mun mielestä se on ihan superkivaa! :D
Pitääkö mun käydä aluks joku 'ringetteluistelukoulu' -juttu vai mitä? Pitääkö ekalla kerralla olla kaikki omat kamat? Ja tiiättekö jotain kivoja ringette-seuroja Helsingissä? :)

5

1319

Vastaukset

 • Moi:D
  Oon Turusta, ni enpä oikeestaa tiiä Hesan seuroista, mut jos osaat luistella, ni sun ei tarvii mennä ringetteluistelukouluu:D ja kamat pitää joo olla ekalla kerralla.
  Muista, tytöille on omallaine alasuoja!:D
  :)

  • Ite pelaan ringettee Kuopiossa.. Mun mielestä ekalla kerralla ei tarvii olla kamoja.. :/ Ekalle kerralle riittää luistimet, kaulasuoja, kypärä ja ne luistimet. Maila pitäs saada seuralta lainaan.. Jos jatkaa pelaamista ni sitte voi rueta niitä kamoja ostelemaan ja sillei. :)


 • mä oon harrastanut ringetteä nyt 7 vuotta ja joo kannattaa aloittaa ja kato ekana ihan netistä ja soita valmentajille ja kysy voitko mennä kokeilee joskus.

 • oot pelannu rigettee ja osaat jonki verran joten sun ei tarvii käydä ringette kouluu kaikki varusteita ei tarvii ekal kerral olla mut luistimet kypärä ja vaik polvarit ois hyvä olla mut peleis varusteet mukaa mä harrastin vaa noin 4 vuotta ja sit lopetin ku en enää jaksanu pukee varusteit jatkuvasti ja käyttää vapaa aikaa siihe mut rigettee kanattaa ainki kokeilaa on see kivaa voisin alottaa sen taas=D mut siit on jo kolme vuotta ku oon harrastanu

 • Moi. Oon 13v. ringeten pelaaja Kangasniemeltä. Mä en oikein tiiä Helsingin joukkueista, mut ikäs perusteella sun pitäis pelata D-junioreissa, koska C-nuoret on jo niin kova sarja, joten se on ehkä ns aloittelijalle kova sarja. :)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3533
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1631
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1195