Joey Jordison

Rockote

Mistä ootte saanu päähänne että on lähelläkään maailman parasta rumpalia? Sellasta reipastahtista taustamuzakkiahan se kyllä pistelee menemään, mutta siihen se jääkin.

14

1197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omena..

      Uskon, että vain 12-vuotiaat Slipknot fanit ajattelevat Jordisonin olevan paras rumpali. Todellisuudessa äijä hakkaa vain randomisti kannuja.
      Itse pidän enemmän Dave Lombardosta, Gene Hoglanista, Paul Bostaphista, Tom Huntingista ja Mike Portnoysta (vaikka soittaakin huonossa bändissä).

      Mutta kyllähän se paras on Peter Criss!!! XD

      • Anonyymi

        Kyllä se paras rumpali on aaron kitcher


    • Rockote

      Se Portnoyn edeltäjäkin oli taitavampi kuin Jordison. Portnoysta tuli mieleen, että Mangini on jotain ihan omaa luokkaansa teknisesti ja myöskin nopeuden saralla.

    • Kannnanabis

      Kukahan mahtaa muka oikeasti luulla Jordisonin olevan loistava? Siis joku muu kuin yläasteikäiset pojat. Slipknot on muutenkin soitannallisesti todella yksinkertaista metallia.

      • Rockote

        No sitä mä juuri ihmettelen, että kun tätä kehua tulee muiltakin kuin uusilta yläastelaisilta. Jordison yksi tylsimmistä ja ennalta-arvattavimmista rumpaleista mitä maa päällään kantaa.
        Mutta jos joku hitån metallilehdykäinen järjestää paras rumpali-äänestyksen, niin JJ on varmasti top 10 seassa Jussi69:n kanssa.


      • exhorder/m/
        Rockote kirjoitti:

        No sitä mä juuri ihmettelen, että kun tätä kehua tulee muiltakin kuin uusilta yläastelaisilta. Jordison yksi tylsimmistä ja ennalta-arvattavimmista rumpaleista mitä maa päällään kantaa.
        Mutta jos joku hitån metallilehdykäinen järjestää paras rumpali-äänestyksen, niin JJ on varmasti top 10 seassa Jussi69:n kanssa.

        Nuo listat on ihan perseestä, monesti jopa Lars Ulrich on top-5 joukossa. Mutta ei niitä listoja kannata ottaa tosissaan, itsekkin nauran niille perusteluille mitä sieltä löytyy. Harvoin näkee esim. Vinnie Paulia, Seth Davisia tai edes Ian Paicea mainittavan lehdissä.
        Jordison osaa vain hakata rumpuja nopeasti, siihen se jääkin. Rumpujen soitossa tarvitaan muutakin kuin nopeutta. Kyllähän monet rumpalit ovat nopeampia kun Jordison, mutta lisäksi heillä on paljon enemmän muita rumpujen soittoon tarvittavia taitoja kuin Jordisonilla.


    • wanha hevari

      Kyllä me sen parhaimpien joukkoon lukisin mutten maailman parhaaksi.

      • Vanha-Hevari

        Juupa juu. Hyvä nimimerkki sulla ainakin ;D

        Neil Peart, Dave Lombardo, Charlie Benante, Ian Paice, John Bonham, Mike Portnoy ja Keith Moon kuuluvat omiin suosikeihin.

        Ja niin kuin edellä joku jo totesi, niin eipä tuo nopeus ole todellakaan niitä ainoita mitattavia asioita kun puhutaan rumpalin taidoista.

        Jos puhutaan pelkästä nopeudesta, niin Jordison ei siltikään ole lähellä kärkeä, esim. George Kolliasia tai Mike Manginia.


    • Kireät housut

      Mistä sinä oot saanut päähäs että joey on meidän mielestämme lähelläkään maailman parasta rumpalia? Kotimainen joutsen lipulla merkitty Malmbergin hessu pistelee sellaisia komppeja että Jordisonilta loksahtaa leuka lattiaan.

      Itse oon koittanut matkia korvakuulolta Heikin rumpujuttuja, ja äijä on kyllä sen verran ilmiömäinen että monet jutut menee yli hilseen :)

      Meiltä suomesta löytyy paljon rumpaleita ja pelimanneja jotka vetää paremmin kuin isojen ja kuuluisien bändien soittoniekat. Kai Hahto on myös aivan omaa luokkaansa..

      • RockOte

        Tiedän, että moni tiet ää asioiden laidan. Silti tota JJ-hehkutusta kuulee vähän väliä sieltä sun täältä. Otinpa puheeksi.


    • Retkuilija

      Ian Paice on sellainen kannuttaja että soittaa ihan mitä tahansa!

    • Kumu

      Paice on hyvä ja arvostettu rumpali, ja eikö kyseinen herra ollut ensimmäinen joka kokeili tuplabasareita rummuissa? Biisi on purplen fireball vuodelta 71.

      Itse olen kans sitä mieltä että soitin kuin soitin, niin nopeudella ei ole mitään tekemistä sen kans oletko kuitenkaan hyvä soittaan sitä instrumenttia? Hevimiehet tietysti pitävät hevirumpaleita kovina kannuttajina, mutta odotas kun setin taakse istahtaa proge/jazz-rumpali niin ai jai. Luultavasti tänä päivänä nuoret jannut ottaa vaikutuksia omaan soittamiseensa paljon laajemmalla omaksumisella mitä joskus aiemmin on ollut.

      Ei millään pahalla mutta mun mielestä esim jonku Jörg Michaelin rumputyöskentely on niin kertakaikkisen tiettyyn (saksalaiseen powermetal)muottiin valettua että se alkaa jo allekirjoittanutta ärsyttään. Raskaamman hevin puolelta löytyy muutamia rumpaleita jotka osaa tehdä rummuista soittimena melkeimpä tärkeämmän kuin kitaran/kitarat. Näitä ovat Reidar Horghagen, Nicholas Barker ja Jan Axel Blomberg. Ja nämät miehet osaa vetää muutakin kuin blast beattia :)

      Proge puolelta löytyy paljon hyviä, joista yksi mainittavan arvoinen on Neil Peart.

    • RockOte

      "Hevimiehet tietysti pitävät hevirumpaleita kovina kannuttajina, mutta odotas kun setin taakse istahtaa proge/jazz-rumpali niin ai jai. "

      Kyllä nykyään taitaa huippumetallirumpaleiden oppi-isät olla ihan jossain muualla kuin siellä blast beat-osastolla. Se musiikki jota soitetaan ei kerro soittajan taidoista yhtään mitään. Sillä perusteella Kuoppamäki olis ihan huono kun se soittelee lastenlauluja elokuvien soundtrackeille.
      Nopeutta saa varmasti nuoruuden raivolla treenattua tiettyyn pisteeseen asti, mutta äärimmäisyyksiin tarvitaan teknistä osaamista. Noita huippukannuttajia kun juutubesta kattelee, niin ei siinä paljon enää aaltosen remun opeilla paljoakaan ole tekemistä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      260
      2832
    2. 197
      2822
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      67
      2395
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      207
      1886
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1348
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1275
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      49
      1245
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1162
    Aihe