Hyvä kosmetologi miehelle Tampereella?

Neuvoton mies

Kasvohoito olisi tarpeen: ihoni on nyppyisä, kuiva, ryppyisä ja väsynyt.
Koen moisen enempi naisten ja homppeleiden touhuksi, eikä minulla ole Tampereella naisystävää jolta kysyä vihjeitä. Tarve moiselle minulla on silti selvä, vaikka en ole aiemmin moisessa käynyt.
"Rakennekynsinarttujen" raavittavaksi en halua ja pikkutyttöjen kikatusta en jaksa kuunnella: toivon löytäväni ja saavani nautinnollisen ja hyödyllisen kasvohoidon työnsä osaavalta miellyttävältä ja asialliselta ihmiseltä, toki mieluusti naiselta.
Kokemuksia hyvistä ja huonoista?

19

1689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neuvoton mies

      Kokemuksia; suosituksia tai antisuosituksia?

      • dugfisghsdz

        Ota maineikas ja kauan toiminut liike hyvällä sijainnilla. Usein hoitoluettelossa on vaihtoehto 'miehen kasvohoito' tms. Jos ei ole, kysy. Yleensä pitkään toimineessa liikkeessä ei ole kikattajiakaan. Hyvä paikka on vakuuttava alusta alkaen.


    • muutama kokemus

      Henkilönä suosittelisin Kaisu Hyttistä, olen ollut hänen käsittelyssään ennen kuin hän on perustanut oman liikkeen ja hän jäi mieleen taitavana ja mukavana kosmetologina. Tuli nyt vasta mieleen kun kysymys pomppasi tässä esiin.

      Poikani (akne)ihoa on puhdistettu Koskikeskuksen Koski-Beautyssä, kaksi eri kosmetologia, joista toinen oli ilmeisesti mieluisampi, valitettavasti en muista kumpi, molemmat nuoria mutta sinänsä taitavia.

      Epämiellyttäviä käsittelyitä ja niitä tekeviä henkilöitä ei ole tullut vastaan, mutta Rautatienkadun kosmetologiliikkeen omistajarouva (iäkkäämpi) on erikoinen tapaus, aina jotakin muuta menossa, hän ei ole koskaan tehnyt mulle hoitoja, en tiedä tekeekö lainkaan itse mutta en pidä ihmistyypistä.

    • Neuvoton mies

      "Ota maineikas ja kauan toiminut liike hyvällä sijainnilla."
      Osaatko nimetä yhtään tällaista Tampereella?

      • fgs

        Petite Cabinette


    • iho focuksessa

      Suosittelisin sinulle ihotautilääkärin tekemiä ihoa uudistavia hoitoja Koskiklinikassa. Mutta lääkäri on kyllä mies toivomasi naisen sijaan. Mutta tuon asiallisuuden vaatimuksen hän kyllä täyttää.

    • TyytyväinenN

      Aikuinen, asiallinen ja ammattitaitoinen kosmetologi löytyy Kauneuspiste Valoresta (Anitta Järvenpää). Hoitola sijaitsee Pirkkalassa....muistaakseni osoite on Patokuja 1.

    • Anneaa

      Hei. Jos tuut käymään Oulussa niin suosittelen BellaBellaa. Katso lisätietoja www.bellabella.fi Ostin miehelleni lahjakortin ko. liikkeeseen ja hän sai kuulemma
      hienoa palvelua ja ammattitaitoinen kosmetologi tiesi mitä teki.. suosittelen.

      • ei paha

        Kokeile Bio Pur Ihokuntokeskus. Tre keskustassa.


      • agen008

        Kokeile Kauneuspiste Milva. Hyvä ja ammattitaitoinen kosmetologi myös miehelle . Hoitola sijaitsee Tre keskustassa. www.kauneuspistemilva.com


      • Tyytyväine

        Eilen kävin sen testaamassa ja tykkäsin, suosittelen!


    • iloinen asiakas

      vähän myöhässä tulee tämä ehdotus. Osuma.fistä katselin kauneushoitolaa itselleni ja kiinnitin huomiota Diva Nails- nimiseen hoitolaan, kävin sen testaamassa ja tykkäsin valtavasti. Ihana ihminen se yrityksen omistaja, joka siis on kosmetologi. Hän oikeasti tuntuu välittävän siitä mitä tekee ja on aidosti kiinnostunut asiakkaista. Nyt olen hoitolassa jo muutaman kerran käynyt ja huomannut että siellä käy myös miehiä. Muutama miespuolinen ystävänikin on siellä käynyt suositusteni vuoksi ja ovat tykästyneet paikkaan. Tykkään itse ottaa kaikki tarvitsemani palvelut samassa paikassa ja täällä tarjontaa ja valinnan varaa on. Varmistin asian vielä paikan omistajalta ja heidän hinnastonsa kaikki palvelut on tehtävissä myös miehille. Menkääs miehet kokeilemaan.

    • tarviskans

      Olisikos tähän päivityksiä? Tars kans.

    • Kauneushoitola Diona. www.diona2015.com

      • Teemo

        iIhana paikka ja ihana hoitaja, Suosittelen!


    • 28.12

      Valitettavasti pelkkä kosmetologikäynti ei riitä, siitä saa hyvän ensiavun, mutta ihonhoidon kuuluu olla säännöllistä, päivittäistä. Yön aikana iho on vastaanottavimmillaan, joten yövoiteen käyttö on tarpeellista. Iho myös uudistuu yön aikana, joten yövoide saa olla päivävoidetta raskaampi. Päivittäisen hoidon lisäksi tarvitaan kuorinta ja naamio kerran, pari viikossa pitämään ihon kuntoa yllä. Yleensä niiden kuuluu olla syväpuhdistavia ja kosteuttavia, tai sitten ns. anti age-tuotteita. Marketeistakin saa ihan hyviä tuotteita, kosmetologilla ne tuppaa olemaan vaan niin kalliita. Valitse joku tuttu, kotimainen tuotemerkki kuten esimerkiksi Lumene tai Nivea. Tarvitset ensin puhdistusgeelin, jota käytetään kuin saippuaa. Sen jälkeen tulee kasvovesi, vaikka samaa sarjaa kuin puhdistusgeelikin. Pumpulituppo kostutetaan kasvoveteen ja sillä pyyhitään kasvot huolellisesti läpi vaikka useamman kerran. Tuotetta ei huuhdella iholta. Sitten on kosteutuksen vuoro, päivävoide aamuisin ja yövoide iltaisin. Vähän joutuu näkemään vaivaa, mutta on se sen arvoista. Jos iho on erityisen kuiva vielä päivä-ja yövoiteesta huolimatta, voit lisätä iholle vielä kerroksen apteekista saatavaa perusvoidetta.

    • Onsesentäänmies

      Apteekista Sebamed-pesuneste, saatavana eri kokoisia pakkauksia, vauvaöljy ja perusvoide. Tee näin: pese kasvosi sebamad pesunesteellä normaalisti, huuhtele, mutta älä kuivaa vaan levitä Natusan vauvaöljyä iholle vaikuttamaan pariksi minuutiksi kostealle iholle. Sen jälkeen huuhtaise kasvosi ja kuivaa ne. Iho tuntuu huuhtaisun jälkeen vielä öljyiseltä eikä sitä kuulukaan huuhdella pois, mutta kun kuivaat kasvosi rasvaisuuden tunne poistuu ja iho on puhdas ja pehmeä. Lisää siihen vielä kerros perusvoidetta, josta apteekkari voi kertoa enemmän. Tehokasta, edullista, helppoa. Vaimo opetti ja onkin viisas nainen.

    • Timppa7

      Suosittelen Sanna Lehtimäkeä Kauneushoitola Kahdesas Aisti, todellinen ammattilainen. www.8aisti.com

      • Teemu3Jokinen

        Mun pisteet menee kanssa Sanna Lehtimäelle, parasta kokemus ikinä !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe