Voihan pinnallisuus !!!

Pinnallinen bitch

Avaan sateenvarjon jo ennen kuin aloitan.. Olen tapaillut monin tavoin unelmien miestä. Koulutettu, keskustelutaitoinen, älykäs, huomaavainen, romanttinen, lempeä, miehekäs, rauhallinen, sporttinen, kiinnostava, hyvä suutelemaan...mutta ulkonäkö ei aivan viehätä. Miten ihmeessä saisin pääni naksahtamaan vaihteelle, jossa sillä ulkonäöllä ei niin ole väliä? Mitä tehdä, jos toinen näyttää typerältä?!

Haluaisin ajatella hänestä niin että "aaaah rakkaani" kaihoten, mutta hänen ulkonäössään valitettavasti on hyvin vähän mitään kaihottavaa. Olen ihastunut kaikkiin muihin ominaisuuksiin ja on varsin miellyttävää olla kerrankin jonkun kunnollisen miehen kanssa. Muutama viimeinen kumppani on ollut toista maata..

Ehkä olemassa ei ole sellaista miestä, jolla on kultaa sekä sisällä että ulkona? Jommasta kummasta pitää siis tinkiä, ja mieluummin tinkisin sitten ulkoisesta...noin aatteellisesti. Nyt olen tinkimistilanteessa ja on tämäkin vaikeaa! Varsinkin, kun olen tähän asti uskonut, ettei sen oikean löytyessä tarvitse tinkiä mistään. Kukaan ei ole täydellinen, mutta silti noin ruusunpunaisten kakkuloiden läpi katsellen ;)

27

1284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen+20

      jos tarpeeksi pitää toisesta, niin unohtaa sen ulkokuoren..ilmeisesti et ole vielä niin pitkällä..eikä siinä mitään :) Ei se ole sinun vikasi. Yleensa aika auttaa ja saa unohtamaan ulkokuoren kokonaan, kun oppii ns. näkemään toisen sisälle, kun keskustelut jatkuvat pidempään.

    • kemiallinenystävyys

      pane sitä. eks tästä just ollu oikee josai lehdes että sitä todellista kiintymystä aiheuttavaa hormoonia vapautuu kun oikee panee. oksitosiinia tai jotai

    • en vaan ymmärrä..

      Mulla on täysin sama tilanne, 2 ihan mahtavaa äijää tiedossa, samalla aaltopituudella, fiksuja, kivoja ja aidosti ihania ja luotettavia ihmisiä - mutta en voi kuvitella kummankaan kanssa seurustelua ulkonäön takia! En ymmärrä miksi! koska olen todellakin pitänyt ns. "rumista" ihmisistä ennenkin, tarkoitan siis ihmisiä, joita ei voi mallin mittoihin laittaa. Mikä ihme siinä siis on, kun joku aivan mahtava, ihana ja kiva ihminen ei muutukaan silmissä komeaksi? vaikka normaalisti muuttuu? Puuttuuko sittenkin joku kemia vai mitä? Molempia voisin jopa kuvitella ******ni mutta en voisi koskaan kuvitella rakastuvani...wtf:/

    • Rottweil

      Kyllä tuossa jokin mättää. Kerroit miehen olevan miehekäs ja sporttinen, mitä useimmat suomalaiset miehet eivät ole. Ellei se noiden muiden ominaisuuksien jälkeen riitä sinulle, niin sitten sinun on jatkettava etsintää. Jos sinua ärsyttää jokin piirre hänen ulkonäössään nyt, niin miten paljon se ärsyttää arjen ristiriitatilanteissa. Normaalisti ihastuessaan ihminen alkaa pitää toisen piirteistä, vaikka ne eivät aluksi välttämättä miellyttäneetkään. Et siis ole riittävän ihastunut.

    • Ap.

      Sporttinen kyllä. Mies on lähes rasvaton (hormonihäiriö...rasvaa ei muodostu), mutta myös massaton, eli todella laiha. En voi sanoa lihakseton, koska ruumiinrakenne on kuin kestävyysurkeilijalla, vähän mutta sitkeää. Voimaa ja kestävyyttä siis piisaa, vaikka riuku onkin. Tämä piirre toistuu vain kasvoissakin, jotka ovat hyvin kulmikkaat, koska sitä rasvaa ei ole. Charmikas oli ensivaikutelmani, mutta se karisi, kun opin tuntemaan. Itsetunto on hyvä, mikä paikkaa paljon. Miehekäs...no ääni on hyvin matala, josta pidän todella paljon.

      Kehotettiin panemaan. No olen kokeillut kahdesti. Se vaatii harjoitusta.. Varustelu on potentiaalisesti hyvä, mutta enpä siitäkään hormooniryöppyä saanut. Ehkä hän on kokemattomampi kuin minä, vaikka pitkä suhdekin on takana ja kyllä sellaisessa kai tulee kokeiltua kaikenlaista. Tai sitten se olen vain minä ;D Ehkä oli typerää olettaa, että kaikki miehet löytävät sisään takaapäin, mutta se osoittautui todella hankalaksi. Miehen piti nähdä, minne sohaisee, jotta osuu..anteeksi suoruuteni. Eli paneminenkin oli vähän sellaista "no jaa"-tason settiä.

      Olen jotenkin ajatellut, että jospa nyt kerrankin suhde saisi alkunsa enemmänkin ystävyyden pohjalta ilman sitä korviahuumaavaa ihastumista? Ennen olen ihastunut suunnattomasti entisiin kumppaneihini, mutta eipä niistä ole pysyviksi ketään jäänyt ja viimeisin kertakaikkiaan oli floppi. Itseasiassa niin suuri floppi, että en ole varma, kykenenkö enää ikinä edes ihastumaan keneenkään samalla tavoin. Silläpä en haluaisi luovuttaa ajatuksesta, etten voisi rakastua ihmiseen ihastumatta ensin. Meillä ei ole sellaista alkuhuuman rakasteluvaihetta ollenkaan. Sessiot yleensä tuppaavat vähenemään alusta huomattavasti ja se suorastaan pelottaa!

      Voiko ongelma olla vain kemioissa? Hänen puolestaan kemiat toimivat varsin hyvin ja hän on hyvin ihastunut, mikä hieman ehkä ahdistaakin, kun en itse ole samassa tilassa.

      • 24

        Ehkäpä teiltä puuttuu jotain?

        Exäni ei ollut mikään kovinkaan nätti (jos nyt ihan rehellisiä ollaan), mutta rakastin häntä hyvin paljon alusta lähtien ja olen vasta jälkikäteen miettinyt, ettei oltu samasta puusta veistetty. Tämä fiilis tuli tosiaan kun rakkaus hiipui vasta vuoden eron jälkeen.. Pointti: Jos oikeasti olet ihastunut uuteen mieheesi, ulkonäöllä ei ole mitään väliä enään.


      • Ap.
        24 kirjoitti:

        Ehkäpä teiltä puuttuu jotain?

        Exäni ei ollut mikään kovinkaan nätti (jos nyt ihan rehellisiä ollaan), mutta rakastin häntä hyvin paljon alusta lähtien ja olen vasta jälkikäteen miettinyt, ettei oltu samasta puusta veistetty. Tämä fiilis tuli tosiaan kun rakkaus hiipui vasta vuoden eron jälkeen.. Pointti: Jos oikeasti olet ihastunut uuteen mieheesi, ulkonäöllä ei ole mitään väliä enään.

        Sehän tässä rassaakin, kun sitä ihastumista ei tapahtunut voimakkaasti! Toisaalta onhan noita tarinoita kuultu, ettei alussa tarvitse olla sitä suurta rakettien räjähtelyä ja huumaa.. Siihen nyt tähtään. Tai yritän tähdätä. On mulla ennenkin ollut sellaisia miehiä, joissa rassaa jokin ulkoinen piirre, mutta silmä on niihin tottunut ja olen pitänyt niitä jopa hyveinä.

        Tämä mies on kyllä jotain muuta. Välillä näen hänet ihan hyvännäköisenä ja vetävänä, välillä taas en. Todella hankalaa. Fyysistä vetovoimaa ei ole päässyt muodostumaan, koska seksi oli latteaa. Tiedän, että saisin seksiin ajan mittaan kipinää, mutta nyt kiinnostaa enemmän nukkuminen kuin pelehtiminen, ja se tuntuu pahalta.

        Ehkä annan ajan kulua ja katson mihin tilanne kehittyy. Kiirettä ei ole suuntaan eikä toiseen :) Ehkä kasvamme yhteen tai sitten emme.

        Voinko rakastua, jos en ole ihastunut?


    • elämä on+0987654

      Mä luin noi muutkin vastaukset. Eli sanot siellä että välillä mies näyttääkin hyvältä ja välillä ei. Vika on siis seksissä, koska tosiasiassa se oli se mihin olit pettynyt. Ei hänessä mitään muuta vikaa ollut. Mutta sehän nyt on helppo korjata harjoituksella, vai onko sinua aina pantava vain takaa päin? Yleensä naiset valittavat huonosta seksistä, kun eivät itse osaa opastaa, ottaa ohjia, kertoa, puhua, siis viedä seksiä itse haluamaansa suuntaan, sillä vaikka täysin kokemattoman kanssa saa seksin kyllä onnistumaan... Ja sitä sinäkin olet joskus ollut, että jos kokemattomuus olisi toivotonta, me kaikki ja myös sinä olisimme lähtkohtaisesti toivottomia, eikä seksistä tulisi mitään.

      Poikkeuksena tosin, on olemassa miehiä, jotka passivoituvat tai eivät kuuntele, eivät tee mitään mitä nainen sitten haluaa. Mutta tuo ei kuulosta siltä.

      Mutta joo, siis täydellisyyttä voi etsiä kyllä, saattaa sellainen jostain löytyäkin. Mutta varaudu pitkään etsintään ja nolla tulokseen, mutta voihan elämäänsä yksinkin elää.

      Kuulostaa siltä, että sinä odotat jotain vanhaa suhdettasi ja pidät itseäsi kokeneena. No, niin kokenut et tunnu olevan, että saisit seksiä paremmaksi parissa kerrassa. Siis mies on aikaisemmin ehkä ollut suoran varmempi ja pitänyt ohjat, sinä olet peesaillut. Nyt pitäisi itsekin osata kertoa ja tehdä seksin eteen jotain. Ota se haasteena, joskus voi olla jännempää rakentaa jotain kun saada kaikki valmiina. Kokeile, ja lopeta ruikuttaminen ulkonäöstä ja siitä kun aivan kaikki ei toimi heti ja justiinsa. Kokeile, ja siis pari kertaa ja muutama viikko ei kerro mitään. Puhu vuoden päästä, jos kerran noin pitkälle olet jo mennyt ja päässyt.

      Olet aikaisemmin ajatellut ettei sen oikean löytyessä tarvitse tinkiä mistään. No, elämä on siinä tapauksessa pettymyksiä täynnä, sillä mikä on täydellistä? Tarjoatko miehelle täydellistä naista, ilman puutteita, jonka kanssa ei tarvitse tinkiä mistään? Miten? Mitä jos hän ajattelee sinun ulkonäkövikojasi? Mitä jos hänen mielestään sinulla on huonoja puolia? Mitä jos hän ajattelee että on tylsä nainen kun ei osaa seksistä nauttia eikä kerro mitään? Mitä jos se oletkin sinä, kenen takia täytyy jonkun tinkiä?

    • el koo koo

      Ei asialla ole mitään tekemistä ulkonäön kanssa. Luulet ihastuneesi hänen ominaisuuksiinsa, vaikka todellisuudessa ne ovat vain ominaisuuksia, joita arvostat.

      Aito ihastuminen on kemiaa, feromonit saavat sinut tuntemaan ihastusta ja vetoa toiseen ihmiseen. Sillon ominaisuuksilla ja ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä, koska et voi kemialle mitään. Ainoa mihin voit vaikuttaa, on se että toimitko tuntemustesi mukaan vai et.

      Jos miehessä ei ns. ole mitään vikaa, mutta koet että hänen ulkonäkönsä ei miellytä, sinun kannattaa luottaa tunteeseesi. Välillänne ei sillon ole aitoa "kemiaa", eli ette ole biologisesti yhteensopivat, vaikka miehellä olisi miten hyviä ominaisuuksia.,

      Anna alitajuntasi, vaistojesi ja aivokemiasi tehdä parinvalinta, niin osut varmasti oikeaan. Jos taas etsit tiettyjä ominaisuuksia ja huippumallin ulkonäköä, täytyy sinun hyväksyä se tosiasia, että vaikka löytäisit kuinka hyvän miehen, et silti välttämättä tunne häneen vetoa, jos valitset hänet väärin kriteerein.

      • järki myös mukaan

        Jotenkin ärsyttävää tekstiä. "et voi kemialle mitään." Kuulostaa tosi hyvältä pohjalta tehdä ehkä elämänmittaisia päätöksiä.


      • ?
        järki myös mukaan kirjoitti:

        Jotenkin ärsyttävää tekstiä. "et voi kemialle mitään." Kuulostaa tosi hyvältä pohjalta tehdä ehkä elämänmittaisia päätöksiä.

        Järki myös mukaan, mutta pelkkä järki ei riitä. Niin monen ihmisen kanssa voisi olla juuri yhtä järkevästi vailla minkäänlaista miehen ja naisen välistä kipinää. Pelkästään kaverillinen suhde voi alkaa tuntua hyvin tarkoituksettomalta jossain vaiheessa, tyypillisesti silloin kun mikään muukaan ei ole enää hyvin - sellaisesta on helpompi lähteä.


      • Fool in Love....

        Tämä on niin totta... vaikka kuinka kuulostaisi Järjevältä tehdä järkipäätöksiä ja olla järkevä niin sitä ei pysty tekemään silloin kun mainitsemasi kemiat, feromonit ovat toiminnassa. Siinä tilassa järki sumenee, ja ei kertakaikkiaan ole vaihtoehtoa miettiä järjellä. Se tunnemylläkkä, ne kemiat ovat ainoa mitä voi seurata, itsellä ainakin tila on huumekoukkuun verrattava tila...tuntuu että jokainen ihosolu, sielu, mieli, minä kokonaisvaltaisesti fyysiesti ja henkisesti huudan häneen perään.

        Jos ei satu törmäämään henkilöön joka saa sukat pyörimään kunnollla jalassa ja paljon muuta, niin uskon että helposti ajautuu tilanteeseen jossa on valmis "kelpuuttamaan" jonkun vähemmän vetoavan kumppanikseen.

        Tai en tiedä onko mahdollista ettei ikinä elämänsä aikana kohtaa sellaista ihmistä joka alitajunnan, vaistojen ja aivokemian perusteella kolahtaa täysillä? Silloin väistämättä tulee tehtyä järkikriteerein näitä valintoja,,,

        Entä voiko olla mahdollista että tämän kemian tuntee vain toinen? Tai toinen tuntee sen voimakkaammin kuin toinen?


    • samankokenut

      Ei kannata. Mulla on omakohtaista kokemusta tällaisesta tilanteesta ja vein sen vähän pidemmälle kuin sinä. lopputuloksena oli toiseen mieheen ihastunut minä ja surullisesti loppunut suhde hyvin tyypin kanssa.

      Sitä kemiaa ei valitettavasti korvaa mikään ja miehelle on tosi kurjaa se jos hän ei viehätä sinua seksuaalisesti pitkän päälle.

      Itse aloin inhota oman tuolloisen poikaystäväni kosketusta alle vuodessa ja on vaikeaa selittää toisella miksi suhdetta ei voida jatkaa kun periaatteessa kaikki on hyivn. En tosiaanaakn voinut sanoa, etten voi koskettaa sinua koska ulkonäkösi on alkanut ällöttää minua niin paljon. tämä mies oli myöskin todella siististi pukeutuva mutta kamalan laiha.

    • Ap.

      Onko minua aina pantava takaapäin? :D No ei, mutta onhan sekin mukavaa ja erityisesti nautin pikaisista suihkussa. Minkäs itsellesi teet, jos seinää vasten tai pesukoneen päällä on kiva olla...tää menee niin yksityiskohtaiseksi nyt...hah hah! K18! Voin kyllä elää ilman akteja seisaallaan, ei se siitä kiinni ole.

      Miehellä on ilmeitä, jotka aavistuksen inhottavat jo nyt. Kömpiessään peiton alta päälleni "seksikkäänä" kaikki on vielä hyvin, mutta kun se pää tumpsahtaa peiton alta näkyviin niin päällä on kerrassaan typerä ilme pyöreiden silmien kanssa. Voiko se olla, että naama pilaa kaiken?

      Olen riittävän monta opastanut oikealle suunnalle seksissä, enkä enää haluaisi aloittaa aivan alusta vaan haluaisin, että tietty perustaso olisi jo olemassa. Seksin sujuvuus on kuitenkin nyt aaaaivan sivuseikka, koska sitä on ollut vähän ja tiedän, että harjoituksella paranee, mutta mitäs kun ei haluta harjotella? Kyllä mä itseni kiihottumaan saan, jos laitan silmät kiinni, mutta en mä nyt niinkään halua tehdä. Kuulostaa niin törkeeltä...apua!

      Välillä mies on ihan hyvän näköinen, mutta useimmiten katson, että voi vi**u että onkin urpon näköinen, vaikka piiskaan itseäni moisista ajatuksista. Hänellä on inhottaviakin ilmeitä. Lisäksi hänestä on nyt paljastunut pilkunviilaaja ja saivartelija, mikä on alkanut hankaloittaa keskustelua. En voi puhua mistään ilman saivartelua. Ärsyttää, kun koko aihe menee ohi, kun pitää vääntää yksityiskohdista. Jäljelle jää harmistunut olo. Se voi olla hänen mielestään tosi nokkelaa ja hauskaa, mutta minunkaan huumorintaju ei taivu siihen. Olen siitä jo huomauttanutkin, mutta mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsee??

      En etsi täydellistä, mutta olen ollut siinä uskossa, että kun se oikea löytyy, sitä hyväksyy ne viatkin. En edes haluaisi täydellistä. Mielestäni komea mies ei ole kiiltokuvamainen mallipoju. Historiassani useimmat miehet ovat jollain tapaa persoonallisen näköisiä, särmikkäitä, erilaisia, eivät enemmistön suosikkeja. Mutta minun silmääni ne osuvat

      • yksopiniooni

        Ei nyt kuulosta kovin hyvältä. Itse jättäisin tämän suhteen. Et taida tulla onnelliseksi ja toisaalta tämä mieskin on oikeutettu olemaan naisen kanssa, joka hyväksyy myös hänen ulkonäkönsä. Ja kerrot myös, että et pidä miehen saivartelevasta keskustelutyylistä. Vuorovaikutuksen ongelmat ovat aika rassaavia pitkän päälle. Luultavasti ärsyynnyt tästä piirteestä jatkossa yhä enemmän. Mutta tämä oli vain minun mielipiteeni. Sinä teet tulevaisuutesi. Toimi viisaasti itsesi ja muiden parhaaksi.


    • hähähää

      huora avautuu taas epäonnistuneesta huorausreissustaan!!!

      • Heheheeeex

        Miten niin taas? Fantasioit, että tämäkin on taas joku sun tuttavahuoria? Paljon tunnutkin sellaisia "tuntevan", ja kiinnostaakin enemmän kuin mikään.


    • relaa3

      Ehkä teidän kannattaisi ottaa tauko, pari viikkoa ilman toisianne kerta kaikkiaan. Jos alat kaivata häntä, kiva..mutta ei todennäköistä. Pidä ihan reilu sydämenparanteluloma, selibaattia about puolvuotta, mieti asioita, matkustele, tutustu monenlaisiin ihmisiin. Muistele, oliko sinulla ketään naispuolisia ystäviä, keksi kivoja harrastuksia itsellesi, opettele uusia taitoja. Näe että elämää on seurustelun ulkopuolellakin.
      Olet nuori, kaikki järjestyy.

    • et kultaa

      "Ehkä olemassa ei ole sellaista miestä, jolla on kultaa sekä sisällä että ulkona? "

      Juttusi perusteella käy ainakin selvästi ilmi, mistä sinä et ole kultaa.

      • Ap.

        Kyllä mäkin jollekin olen :) En vaan ole löytänyt sitä miestä vielä.


    • Ap.

      Kyllä tämä on nyt katsottu, nähty ja todettu. Ei meillä ole tulevaisuutta romanttisessa suhteessa. Kaverina jees, mutta en halua muuta. Kiva hengailla ja muuta, mutta en halua viettää öitäni hänen kanssaan. Toivottavasti hän löytää vielä arvoisensa naisen, sillä sydän on kyllä paikallaan, mutta omani ei hänelle suostunut sykkimään. Harmi.

    • Joku voi olla fyysisesti täydellinen, komea, kaunis ja hyvä kroppainen (aka "hottis"), mutta saa sulla sukkia pyörimään jaloissa. Joku toinen taas voi olla vähän jopa ruma, tai omata jonkun sinua ällöttävän piirteen, mutta silti pidät tyyppiä seksikkäänä, koska sillä on esim. itsetuntoa, charmia tai luonne joka vetoaa suhun. Seksikkyys ei ole pelkkää hyvää ulkonäköä.

      • Ap.

        Kokonaisuus ratkaisee ;)

        Tämän ketjun tapauksessa ei osunut luonnekaan ihanteisiin, jotenka hylkäyshän siitä tuli. Ensimmäisenä kismitti kyllä ällöttävä ulkomuoto ja se sai itseni vähän miettimään arvojani.


    • FF

      Kokemuksesta tiedän, ettei kannata yrittää väkisin. Jos toinen ei saa sukkia pyörimään jaloissa alussa niin hän ei taatusti tee sitä myöhemminkään.

      • sitä odotellessa

        Samaa mieltä. Heti aluksi on oltava jotain värinää.


    • 44445

      Oletko koskaan oikeasti rauhoittunut pohtimaan elämääsi? Nyt tulee tunne, että juokset suhteesta seuraavaan. Haluat elää intohimoa yhä uudelleen ja kokemuksesta voin kertoa, ettei elämäsi tule muuttumaan miksikään, sillä olisihan sinun pitänyt nähdä niitä sinua niin yököttäviä piirteitä miehestäsi jo ennen ensimmäisiä panojanne?

      Kumppaninsa ei niin täydellisiä piirteitä ja heikkouksia oppii suvaitsemaan, kun näkee oman sen todellisen "peilikuvansa" ja oppii rakastamaan oikeasti. Intohimoinen rakkaus on ohimenevää, se palaa uudestaan ja uudestaan kuten minulla ja vaimollani.

      Mies Taka-Töölöstä

    • yksinkinvoiolla

      voihan läheisriippuvuus! onko pakko olla joku, että kokee olevansa tärkeä ja arvokas? tutustu itseesi ja opi rakastamaan ensin itseäsi, jotta voit löytää oikaen rakkauden. älä pelkää yksinäisyyttä. olet varmasti kokonainen ilman miestä, jolta puuttuu joku palanen. ei ole oikein miestä kohtaan, ettet hyväksy häntä sellaisena kuin hän on. miltä tuntuisi, jos hän ajattelisi samoin sinusta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe