Millaisia tunteita herättää pitkä nainen?

177senttiä

Ja miten pitkä on mielestäsi pitkä nainen?

17

575

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi kysyt?

      Pitkä nainen OK, kunhan hyvä panemaan! Mieluummin pitkä kuin lihava. Mutta valitettavan usein ne lihavat ovat hyviä panemaan ja pitkät keskittyvät utheiluun ja ovat surkeita panemaan.

    • mustasilmänenmiäs

      yli 166-senttinen on yli keskiarvopituuden (suomessa). pitkäksi miellän kuitenkin yli 180-senttisen.

    • ewjfj 32903939

      oon 178 senttiä. jos nainen on paljain jaloin mun pituinen tai yli niin on "tosi pitkä". tunnen ehkä kolme takuulla yli 180 senttistä naista. eli harvinaisia ovat. naisten pitkät jalat saa heidät näyttämään vielä pitemmälle kuin ovatkaan. ja korot tietysti kans.

      samoja tunteita kuin muutkin. ei pituudessa ole mitään negatiivista.

      • kaija kaija

        siks naisen pitää olla pitkä et se saa duunat akikki ukkojen hommat.Mitä isompi hirvi sitä isompi lehmä.


    • Jätkä 26

      No ainakin 177cm. Ei pitkät muuten ole niin mieleeni, mutta poikkeuksiakin toki on. Yhdellä hyvällä ystävälläni on 180cm nainen, muuten ihan riittävän kaunis paketti(niin ulkoisesti kun jopa sisäisestikin), mutta alkaa vaan pituus olemaan jo sillä rajalla että se tuntuisi vaan liian jättiläiseltä itselleen, mikä vaan jotenkin häiritsisi. Mutta onneksi kumminkin itse löytänyt kumppanin, jonka kanssa hyvin onnellinen ja kummatkin rakastaa tosi paljon toisiaan. Niin ja tämä mielipide oli kyllä sitten lyhkäiselta mieheltä, joten mitäpä se teitä pitkiä naisia yleensä haittaakaan :).

    • mies192cm

      pitkät naiset saavat ainaki multa enemmän huomiota kun lyhyet :)

    • aabee860

      Ihan käytännön syistä olisi optimi jos nainen olisi sen 5-15cm itseä lyhyempi. :) Ei pituus naisella kyllä ainakaan mikään rumentava tekijä ole. Jos sitä todella ihastuisi johonkin itseä pidempään, niin tuskin se ainakaan siihen pituuteen kaatuisi. Yli 180cm ja vielä korot päälle tuntuis kyllä varmaan aika jättiläiseltä.

    • senttijamilli

      Pituus ei ole mitenkään tärkeä piirre naisessa, joten se ei herätä mitään. Voi olla lyhyt tai pitkä, muut piirteet herättävät ne tunteet.

    • gjioerjgjerigiogjji

      Kyllä pitkä nainen menee sinne yli 190-kategoriaan mun mielikuvissa. 177-senttinen on vielä hyvinkin normalikokoinen. Sinänsä yksi lysti, kunhan on mukava.

      • asdahww

        itseasiassa NAISEKSI tuo 177cm on kyllä jo pitkä.


      • ioeho
        asdahww kirjoitti:

        itseasiassa NAISEKSI tuo 177cm on kyllä jo pitkä.

        No antaa olla vaan. Kuten joku totesikin 166 senttimetriä on suomalaisnaisten keskiarvo pituus (ja on muuten euroopan kolmanneksi pisin), joten voimme tästä päätellä että kaikki yli keskiarvon ovat pitkiä, vastaavasti taas alle keskiarvon ovat lyhyitä. Kyse olikin siitä minkä mieltää pitkäksi. Sinä miellät 177 senttisen jo pitkäksi, kaikki eivät.


    • pitkä tai pätkä

      Onko tästä aiheesta taas pakko jauhaa?

      • arvaukseni

        naiset katsoo miehessä pituutta ja luulee että miehetkin katsoo naisessa.


      • klodd
        arvaukseni kirjoitti:

        naiset katsoo miehessä pituutta ja luulee että miehetkin katsoo naisessa.

        kyl mä ainakin miehenä vähän sitäkin katson. en haluaisi olla itseäni pidemmän (yli 188 cm) naisen tai jonkun kainalokeppipituisen kanssa. ihan vaan senkin takia et lyhkästä joutuis jeesaan koko ajan, ja seksi ois varmaan hankalaa. mieluummin pitkä joo. mut ei todellakaan tärkein ominaisuus naisessa, jos on hyvännäköinen ja kiva muuten, voisin syödä sanani.


    • Anonyymi

      Oltiin ravintolassa vaimon kanssa, viereisessä pöydässä baarin puolella istui pitkä nainen ehkä 190 cm. Oli lyhyt hame ja aika isot rinnat katsoin välillä siihenpäin vaimo kuiskasi onko sinusta seksikäs sanoin suoraan kauniit pitkät jalat ja onhan komiat rinnat käännyin vaimoon päin kuiskasin olisi muva suudella pitkiä jalkoja, no eikö rintoja hymyilin sinne olis pitkä matka, tyttönen sai istua yksin kävi välillä ehkä vessassa. Menin ulos tupakalle ja jäin vähäksi aikaa kun tulin takaisin vaimo istui naisen pöydässä kysyin saanko istua naisella oli kaunis hymy ja nyökkäsi, kertoi että pituudesta on haittaa kukaan ei hae tanssimaan mutta on tottunut. Katseli kelloon kysyin onko kiire sanoi lähden kohta ylös huoneeseen, sanoin tule meidän huoneeseen istutaan ja juodaan jotain hymyili kauniisti voisinko ja lähdettiin hississä olin vieressä Merja nauroi on teillä pituus eroa tämä Sonja otti kainaloon ei se niin iso ole käännyin rinnat oli silmien edessä sanoin varomattomasti wau. Naiset nauroi nyt meni sanattomaksi.
      Istui sohvatuoliin Merja ja Sonja istui sängylle, en tiedä mistä johtui Sonja istui niin että pitkien jalkojen välistä näkyi nätit alushousut katsoi vaan minua välillä hymyillen juotiin ja keskusteltiin Merja sanoi Esa tykkää kuulema pitkistä jaloista Sonja nosti hametta näistäkö Merja hyväili sievästi jalkaa hymyili näistä ja kaatoi Sonjan seljälleen näin pisiset housut, Naiset suuteli Merja sanoi älä jännitä tule koskemaan nousin sängylle Sonja veti puseroa pois Merja katsoi kun Sonja laski liivejä tosi pitkät nännit pullahti esiin Merja huokasi siirtyi lähelle ja kosketti huulillaan niitä otin sääristä kiinni menin kontalleen laskin hienot sukat alas ja suutelin jakoja käsillä hyväilin melkein pillusta, sonja huokaili vihdoinkin vihdoinkin ja veti Merjaa lähelle katsoin kun sievästi suukottelivat suukotin jalkoja työnsin hametta Sonja nosti pyllyä olin lähellä häpyä haistoin kiiman suutelin housun päältä Sonja vapisi tutkin kielellä Sonja tarrautu Merjaan nousin ja vedin Merjan alas työnsin olkapäistä haaroihin Merja veti housuja alas ja suuteli Sonja nosti selkää ylös suutelin rintoja Sonja veti pääni ylös ja suuteli kuiskas korvaan vaimosi haluaa pillua katsoin kuinka innokkaana imi ja nuoli Sonja koski kaluun kuiskas en ole saanut vuoteen ja sekin semmoista ähellystä kuiskas paljaalla sitten, aukoi housuja avasin itse ja potkin pois Sonja kääntyi kontalleen lattialle pylly oli korkealla otti kalun suuhun tät tätä olen odottanut iso suu imaisi pitkästi kalua Merja nuoli pillua ja pyllyä kuiski äkkiä tänne nousin ja menin taakse vaimo imaisi ja kostutti ohjasi sisään meni Sonjan viereen ja alle imi nännejä pillu oli tosimärkä mutta tiukka Sonja kijahti kun painoin syvälle nyt huomasin kuinka leviä ja kiinteä pylly oli Merja sanoi saat kyrpää koko yön ja suutelivat Sonja vapisi otin kunnon otteen Merja sanoi nyt sinua raiskataan kunnolla jalat leveni ja vapina jatkui laukesin sisään kuului ulinaa ja sonja lysähti mahalleen. Nousin ja Merja katsoi nuoli tippuvaa spermaa pillusta Son ja ryömi sänkyyn riisui loput vaatteet sonja oli välissä oltin sen kainalossa kuiskas ensi kertaa sain paljasta sisään. Merja jo nukahti sonja katsoi kalua kuiskas tämän takia ja suukotti sitä ilahtui kun se paisui kääntyi niin että laski pillun suuhun painoin pillua suuta vasten Sonja imi ja imi nousi ja kääntyi istui kalun sisäänsä kuiskas olen tätä haaveillut työnteli pilluaan ja kuiskas tuntuu pohjassa ihanasti näytti sormella SHyys rakasteltiin hiljaa tunsin miten välillä värisi kohta uudelleen ja sitten tarrautu ja vapisi laukesin sisään oltiin sisäkkäin Sonja nukahti käänsin viereen.
      Aamulla heräsin naiset oli jo ylhäällä, vaimo sanoi mene aamupalalle ja antoi kurottaen suukon Sonjalle sonja seisoi vieressä hyväilin jalkoja nousin istuelleen ja suutelin lisää kun suutelin häpyä alkoi naimaan suuta vasten nopeaan pillu valui naama kastui kiljahti ja painoin suuta pilluun, laskeutu ja imi kalua meni seljälleen menin sisään Sonja kuiskas vaimosi sanoi anna naida pitkät jalat leveni työntelin tiukkaan pilluun sanoi haluan ja paljon alkoi vapista kuiski pane pane kivasti vapisi koko ajan ja laukesin.
      Makoiltiin sängyssä kun vaimo tuli nauroi oletteko naineet koko ajan Son kuiskas ollaan ja lisää, vaimo katsoi peilitä itseään käyn kävelyllä mutta kääntyi nuoli pillua Sonja levitti haarat nuole kulta nuole, vaimo kävi pesemässä naaman ja lähti.
      Sonja sanoi jäänkö yksin kun lähdettä, sanoin et jää vain soitto ja tavataan.
      Kotonas vaimo huusi tule katsomaan Sonja pelasi lentopalloa, kun tuli lähikuvia takaapäin Merja hieroi kalua tuota olet nainut hulluna on nätti pylly olin kalu kovana ja katsoin peliä Merja imi kalua, otin kuvan ja lähetin Sonjalle katsotaan sun peliä olet hyvä ja seksy. Suihkusta tuli kuva isot pyöreät rinnat ja teksti kaipaamme sinua. Sonja tuli muutaman päivän päästä, oli meidän pantavana illan ja päivän.
      Merja sanoikin että on vähän rakastunut Sonjaan. Meni aikaa eikä kuulunut mitään??

    • Anonyymi

      Tarpeeksi pitkällä naisella on tissit aina valmiiksi nuolemiskorkeudella.

    • Anonyymi

      Ei mitään. Siinähän on pitkä nainen. Minun tunteitani ei herätä mikään muu kuin henkilökohtainen positiivinen huomio ja vire sellaiselta naiselta joka kaikilta elementeiltään on vähintään ok.

      Pituus ei kuulu tärkeiden asioiden listalle lainkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe