ihastunut opettajaan

ei jaksa enäään

Eli oon 15v tyttö ja oon todella ihastunut n.35v mies opettajaani. Oon ollut koko yläasteen ajan mutta tunne on vain voimistunut nyt kun olen kasvanut ja naisellistunut.
Numeroni kyseisessä aineessa ovat nousseet kahdella ja kaikki tunnit vain ihailen häntä. En todellakaan kuvittele saavani häntä, hänellä on vaimo ja lapsikin. Haluaisin tästä tunteesta eroon. On ihan kamalaa nähdä miestä joka päivä ja tietää etten ikinä saa edes suudella häntä.
Asiaa pahentaa se että mies on opettajan huoneessa "ylistänyt" minua muille opettajille ja aina tunneilla luokkalaisilleni on kertonut miten olen parantanut koulunkäyntiäni. Arviointikeskustelussa hän kertoi kuinka ylpeä minusta on.
No tuo on vain opettajan tehtävä kehua, mutta olen todella imarreltu.
Tunneilla hän katsoo minua silmiin opettaessaan ja yhtenä päivänä kun tunnin jälkeen kaverini jäi kysymään häneltä jotai ja minä ja muita luokkalaisiamme oli odottamassa luokassa, mies katsoi minua koko ajan silmiin ja näytti kuin ei kuuntelisikaan kaveriani. Käänsin katseeni pois koska hämmennyin ja kun katsoin taas, hän katsoi minua vieläkin syvälle silmiin vakavana.
Juuri tota katsetta en kestä. Miksei hän voi lopettaa. Sitten kun yläaste loppuu varmaan kuolen surusta kun pitää jättää hänet pois elämästä.

Mitä teen että saan pikku teini ajan ihastukseni pois mielestäni? Tää on mulle niin suuri juttu ja sattuu ajatella tuota miestä. Haluan hänet mutta en saa ikinä. En jaksa tätä pelleilyä enään.

18

7437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oij hitto

      hmm ,hmm joo kuulostaa et tuo jeppe ois varmasti ihan valmis . vinkki: kun oot täyttäny 16 ja yläaste loppuu nii lähetä sille joku lyhyt vihjaava viesti: " saat mut kuumaksi ,en kestä enää " ja sit joku terveisin vinkki kuka oot tai pelkkä etunimi.. toimii ;)

    • nonnniii

      78 lukukertaa ja vain 2 vastausta :>

    • hei hei

      Jos joku saa tietää et olet ihastunut opettajaasi niin opettajasi saa potkut ja syytteen pedofiiliasta, koska suomen laki on aivan hanurista et syyttömistäkin tehdään syyllisiä

      • mitäää

        miten se voisi saada potkut kun ei ole tehnyt mitään? :o


      • hsdkfhksfks
        mitäää kirjoitti:

        miten se voisi saada potkut kun ei ole tehnyt mitään? :o

        Jos tuo ap yrittää sitä ja saa pakit, niin se nostaa pian suutuksissaan syytteet. Tällaistakin on tapahtunut kuulemma, eikä ihan yhtä tai kahta kertaa.


    • lähes mummeli

      Kuulehan nyt.... ymmärrän, että ihastuminen vie jalat alta niin nuorelta kuin vanhaltakin, se ei ikää katso. Mutta koulumaailmassa päivittäin työskentelevänä voin sanoa sinulle, että nyt olet lukenut rivien välistä ihan omia tarinoitasi. Jotkut opettajat vaan ovat ystävällisiä oppilailleen ja kannustavat ja yrittävät parhaansa, että oppilas menestyisi, hyvä niin. Ja hyvä myös jos opettaja onnistuu tavoittamaan oppilaan kiinnostuksen oppiaineeseen. Luokilla on aina myös opettajan "lellikkejä", hyvässä mielessä, siis tarkoitan, että kemiat sattuu yksiin. Tätä ystävällisyyttä ei pidä sotkea kiinnostukseen. Toivoisin, että unohtaisit tuon ihastuksesi. Ensinnäkin on vaarana oikeasti, että opettajaasi syytetään sellaisesta mihin hän ei ole ollut osallisena, hän ei sitä ansaitse. Toisekseen hän ei perheellisenä sorru kaksikymmentä vuotta nuorempaan alaikäiseen tyttöön, teillä kuitenkin on vielä tuossa vaiheessa liian paljon ikäeroa, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Etsi sieltä koulusta itsesi ikäinen kiva poika tai muualta muutamaa vuotta vanhempi, usko pois aikansa saa paremminkin kulutetttua kuin mahdottomasta haaveilemalla. Aina kun ajatuksesi harhailevat häneen siirrä ne pois järjestelmällisesti. Tsemppiä! :)

    • Meowness

      Tiedoksi, että kun kyseessä on opettaja tai muu auktoriteettihenkilö niin Suomen laki sanoo, että ikäraja seurustelemiseenkin on se 18-vuotta nuoren tapauksessa. Muuten se on rikos.

      Noh mutta, onneksi itsekin tiedostat, ettet tätä miestä tule saamaan. Etkä myöskään ansaitse, sillä hänellä on vaimo ja lapsia. Pilaisit avioliiton ja rikkoisit perheen.

      Onhan kuitenkin mahdollista, että mies pitää sinua vetävänä, vaikkei sinuun ikimaailmassa koskisikaan. Ehkä sinun on vain tyydyttävä siihen, että olet hänen märkä unensa (vaikka voi olla ettet olekaan) ja pyrkiä pelkästään tähän. Voit sitten yrittää tyytyä siihen ajatukseen, että hän haluaa sinua, muttei aio ikinä koskea.

      Ainoa konsti millä saat hänet kunnolla pois päästäsi on kuitenkin uusi ihastus, joten alahan katselemaan miehiä omalla ikärintamallasi. : )

    • jjjjjjgh

      Ei sitä tiedä tuleeko tosta mitään. Itselläni oli yläasteella myöskin opettajaihastus, jolla siis myös oli vaimo, lapsia ei .me harrastimme seksiä ja tapailimme salaa, itseasiassa yhä edelleen ja olenhan sentään jo 23 että aika pitkä suhde ollut. Ei kukaan voi sanoa etteikö opettaja voisi tehdäkkin jotain.näin ainakin minun tapauksessani.

    • läääääh

      kyllä opettajatkin nussii pitkin poikin opettajien huonetta.
      ja mikäs sen herkumpaa kuin just yläasteelta pois lähtenyt parhaassa karvassa oleva 16-v tiukkatissinen ja -vakonen kikkarapää, joka läähättää

    • Anonyymi

      Mullakin on ihan sama juttu. Oon 14.v tyttö ja oon ihastunut noin 45.v mies opettajaan. Tää opettaja on sellane jota melkein kaikki vihaa. Se on kyllä tosi ärsyttävä ja siks just mä en ymmärrä miksi tykkään siitä. Se on iha jäätävän hyvän näkönen ni varmaan siks. Mä oon yrittäny unohtaa sen mutta en vaan pysty. Ajattelen sitä jokapäivä ainakin vähän. Nyt varsinki kun on kesäloma ni on ihan kamalan tuskallista ku en nää sitä yli kahteen kuukauteen. Ainaki nään sen ni mulle tulee sellanen outo olo ja teen ihan mitä vaan et saisin sen huomion kiinnittymään muhun. Ja nyt vielä pelkää etten ehkä nää sitä enää koskaan

      • Anonyymi

        Miks vanha ukko leikit nuorta tyttöä?? Trolli.. 14v ei kirjota tolleen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miks vanha ukko leikit nuorta tyttöä?? Trolli.. 14v ei kirjota tolleen

        Mistäs sinä sen tiiät, että hän on trolli. Ei kaikki puhu tai kirjota samalla tavalla.


      • Anonyymi

        Siis mulla tää täysin sama ja nyt varsinki ku oon lähteny kyseisestä koulusta ja en enää ikinä nää sitä :(


    • Anonyymi

      Kyll maar mää ole ihastunu naapuri akkaa vaikk mää ole jo vanhaäijä.

    • Anonyymi

      Kuten jo ylempänä todettiin, odota että let 16 ja koulu loppu. Sen jälkeen voitkin mennä opettajasi luo ja sanoa että halusit suudella häntä. Mutta katso ettei sen vaimo ja lapset ole kuulemassa. Eikä kovin moni muukaan sillä muuten juorut leviää todella nopeasti.

      Se ken uskaltaa, voittaa.

    • Anonyymi

      joo sama täällä. oon 13-vuotias kahdeksannella luokalla oleva tyttö ja olen aivan hulluna yhestä opettajasta. Ja itsekkin tiedustan etten tule saamaan häntä ikinä, enkä haluaisi koska se on laitonta ja muutenkin aika ällöttävää, vaikka hän onkin sinkku. En tiedä mitä teen, koska on vain 2 lukuvuotta aikaa katsella ja ihailla häntä ja haluaisin päästä hänestä yli. Hän ei siis ole oma opettajani vaan random opettaja meidän koulussa. Hän ei ole ollut ikinä yhteyksissä minuun mutta se on alkanut tuijottamaan minua mutta tiedän että hän on tainnut huomata että tuijotan häntä takaisin aina. oon yrittäny päästä yli mut mikään ei toimi. pahempaan suuntaan menny vaa koska oon nykyää kiinnostunu yhestä toisestakin samantapaisesta opettajasta. En haluais jäädä itkee molempien perään ku lukioon meen

    • Anonyymi

      Vittu ihastuksen pois mielestä, nauti siitä

    • Anonyymi

      Hjälp oon 12-vuotias 6. luokkaa käyvä tyttö. Oon ehkä "vähän" kiinnostunut yhdestä opettajastani. Hän on naimisissa ja lapsiakin on. Tiedän, että en saa häntä ikinä. Hän on vaan niin kamalan kaunis ja hänen luonnekin on ihana. Hän tuo meidän kouluun hyvän ilmapiirin. Tykkään jutella hänelle ja tunneilla hän aina tuijottaa minuun. Ajattelen tätä opettajaa koko ajan... Mitä mun pitäis tehdä?? Vinkkejä, please!?!?! D:

      Ja siis hän on halannu mua ja kaikkee...

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3079
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2771
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2568
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2558
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2436
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2285
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1703
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1657
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1496
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1362
    Aihe