Paasto alkoi 19.10.2011 klo 13.30

Lihavan hoikistumine

Painoni juuri punnitsin. Se on 110,3kg. Paastoni ainoa tavoite on laihtua. En tiedä kauan paastoa. Tarkoitus on paastota niin kauan kuin sisua riittää vedellä, limulla, kaakaolla, kahvilla. Juomia vaan pääasiassa kalorittomia tai vähäkalorisia.

Tavoitepainoa en osaa määrittää. Katsotaan nyt mihin se päätyy. Huomenna lopetan tupakoinnin. Edessä on siis aikamoisia päiviä. Olin loppukesästä tupakatta 29vrk ilman nikotiinipurkkaa. Sitten aloin polttamaan taas kun tuumin, että kun kerran pystyn lopettamaan niin tuopakoinnin niin poltankin vielä ja alan hieman ennen talvea lopettamaan tupakointia.

Mitään suolentyhjennystä en kokeile ellen sitten työnnä käsisuihkua perseeseen jossain vaiheessa aikani kuluksi ja tee sillä tavalla suolentyhjennystä. En ole suolentyhjennystä ennen tehnytkään joten ehkä kokeilenkin tai sitten en. Vettä tiedän, että pitää alkaa juomaan enemmän kuin normaalisti juon. Sellaiset 2 litraa ainakin olisi hyvä jaksaa juoda.

Mitäs muuta. Ei kai muuta kun ei mieleen muuta paastoon liittyen tule. Jaa, yksi syy lihavuuteni lisäksi on se, että päivittäin närästää muutamia kertoja ja vielä 5kg hoikempana ei närästänyt. Jossain 106-107 kilossa alkoi närästämään.

Kirjoittelen fiiliksien mukaan miten menee tää paasto vai loppuuko syömiseen. Kerron sitten kun homma on paaston osalta ohi. Paasto ei niinkään pelota mutta tupakkaoireet on kyllä perseestä eikä se ole kivaa olla nälkäisenä ja vähäenergisenäkään. Tähän nyt suhtaudun niin, että mut on somalit ottaneet vangiksi ja pitävät vankina kunnes lunnaat on maksettu. 27 min sitten alkoi paasto. Jatkuu ensi kerralla.

4

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19.10.2011 klo 13.30

      Huomenta. Asetuin makuuasentoon pahnalle klo 18:36 ja heräsin klo 04.07. Tässä nyt sitten katselen tv7:aa. Sieltä tulee hengellinen laulu, jota laulaa 4:n miehen lauluryhmä, joilla on puvut päällä. Laulu loppui ja yleisö taputti. Ennen tuota laulua tuli Kiinan kommunismista jutta ja kuinka se vaikutta kristittyihin Kiinassa. Siellä uskovia hakataan, tuomitaan vankiloihin, tapetaan, siksi että ovat uskossa. Pahuutta riittää Kiinassa.

      Nyt tulee Jonathan Hessenin juontama news Israel, avausuutisena on Hamasin vankeudesta vapautettu Shalit. 5v 4kk terroristien vankina.Varmasti kirjoittaa kirjan kokemuksistaan vankivuosiltaan. Saatanan Hamasin rikolliset islamistiset saatanan asialla olevat sian jätökset. Itse en ulkomaanmatkoja tee mihinkään maahan, jossa on islamin saatanauskonto pääuskontona valheessa elävillä harhaanjohdetuilla pelleillä.

      Paino on laskenut. 109,0kg näytti vaaka. Tänään pitäisi aloittaa tupakoinninlopetus ja pelkästään sen kelaaminen aiheuttaa ärsytystä. 2 tupakkaa jäljellä. Ostaisko vielä askin ja lopettaisi tupakoinni mihin aikaan vai onko järkevää lopettaa tupakka ja ruoka samaan aikajatkumoon. Voihan vithu.

      Tuossa naapuriketjussa joku anorektikko kyseli haluaisiko joku alkaa hänen kanssaan syyspaastoamaan, jotta voisivat tsempata ja saada nautinnonväreitä toistensa tsemppihuohotuksesta. Tuli mieleen, että mitä se yhdessä laihduttaminen tarkoittaa. Kyllä periaatteessa voisi nykäistäkin hoikkaa naista hiuksista kun hän makaa pullean vatsani alla vatsallaan mutta tuskin Jeesus tykkää jos esiaviollisen keksin paheellisuuden rapeakuorisuuden makua alkaisin kahvin kera paastolla ollessa maistelemaan keksinhimon houkuttelemana.

      Opettelen heprean kieltä tässä samalla. En kirjoitellut tähän vähään aikaan. Unohtui tämäkin. Holech = kävellä, mennä. Joskus haluan mennä Israeliin ja jutella juutalaisten kanssa ja tehdä sen hoikkana ja pitkäpartaisena. Haluan 25cm pitkän leukaparran, jota voi käyttää lautasliinana.

      Lausutaan holeh, ceetä ei lausuta. Palaan asiaan tuonnempana, shalom!

      http://tv7.fi/vod/player.html?id=15742

      Paastosta ohjelmaa linkissä.

    • 19.10.2011 klo 13.30

      Keskityn rakkaudessa vaeltamisen. Vaelsin alepaan äsken ja ostin sieltä paprikoita, kurkun, malluaskin, 2 krt 1,5litraa zero cokista, 3 prk tonniklaa, joista yksi tomaatissa ja 2 chilissä. Muistin kaupassa kyllä että ruokaa ei pidä ostaa mutta varalle on muutamaksi päiväksi 3 espanjalaista paprikaa ( tarjous nyt alepoissa 3 paprikaa 0,89 senttiä pussi )ja kurkku on suomalainen, joten se kyllä kestää jääkaapissa viikonkin hyvin.

      Kouluun pitää lähteä kohta. Tänään paikalle klo 10.15 mennessä. Vielä tässä ehtii röökin polttaa. Pieraisin nyt. Pieni pieraisu isosta perseenreiästä suurten pakaroiden keskeltä. Nälkä ei ole mutta näin ei ole aina ollut. Aamulla herätessä teki mieli syödä kun oli lievähköä pääkipua, jonka syytä arvailin. Pää oli nukkuessa vinossa tai siis niska tai sitten tämä syömättömyys tekee sen kun ei muista juoda tarpeeksi.

      Join hiukan vettä ja nyt pää on oireeton. TV7 edelleen auki. Matti Vuolanne alkaa puhumaan omintakeiseen tapaansa, jossa on historian havinaa kuultavissa.

      Jaahas, paino tosiaan illan 5h valvomisen aikana ilman ruokaa yhdistettynä unijaksoon alensi painon 1,3 kilolla. Odotan innolla huomisaamua ja painonpunnitusta. Jospa tänään paskannan ja huomenna painan 108 kiloa kun saa paskat sisältä pois.

      On tässä pieni ajatus virinnyt, että painotavoitettakin pidän paaston ajalle. Kiva paino voisi olla 95 kiloa mutta onhan se suoralla paastolla epäinhimillinen suoritus mulle. Pituutta mulla on 191cm ja ikää 19. Olen ollut nyt syömättä vasjaat 6h alle 24h.

    • 19.10.2011 klo 13.30

      Somalit vapauttivat mut ja pääsen kohta syömään. Olin paastolla reilun 24h. Kohta ruokaa on saatavilla ja nälkä on. Siirryn tästä paastopalstalta ruokailun kautta tapahtuvaan lauhdutukseen. Syynä nälkä ja epämiellyttävä olo.

      108,7 kiloon sain painon ilman paskannusta. Jatkuu tästä laihduttaen syöden mun osalta.

    • paastossa parastaika

      Ystävä hyvä. Ei kuulosta hyvältä paasto suunnitelmasi. Enemmänkin ajattelevat yrittäväsi laihtua kuin paastota. Paaston laihduttavakin vaikutus perustuu kuona-aineiden poistamiseen kehosta ja sulamattoman aineksen poistaminen suolten pinnoilta. Sinä "paastoat" ja samaan aikaan lisäät kehoosi myrkkyjä juomalla limuja yms. Paastoaineenvaihdunta ei ala kun annat elimistöllesi energiaa limujen ja kaakaon muodossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe