vanhempaa naista

yrittänyt olen

kertokaahan nyt miks ei turusta saa ikinä mukaan vanhempaa naista 38 oon 26 v ja mielestäni ihan hyvännäköinen. ei ymmärrä :)

niissä vaan on jotain paljon enemmän kun disco paikan teineissä...

16

3922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joonasHKIII

      Ehkä etsit vääristä ravintoloista? Oletko itse aloitteellinen? Naiset usein odottavat, että aloitteen tekee mies. Mielestäni miehet, jotka kiinnostuvat itseään huomattavasti vanhemmista naisista ovat yleensä ikäisiään miehiä kehittyneempiä intellektuaalisesti eivätkä jaksa ikäisiään tyttöjä. Ainakin itse koen olevani sellainen ja näin moni on minulle todennutkin.

      Itselläni selkeä syy kiinnostuksestani itseäni vanhempiin on se, etten jaksa usein tyhjänpäiväistä diipadaapaa tai monien ikäisteni tyttöjen tietynlaista "tyttöasennetta". Täytyy myös sanoa, että seksi on aivan eri tasolla hieman vanhemman naisen kanssa, koska he ovat kuumempia sängyssä ;).

      Olen 23-vuotias nuorimies, mutta nainen saisi olla mielellään reippaasti yli kolmekymppinen. Tiedän siis tarkalleen tuon tunteen, ettei "diskotytöt" oikein jaksa innostaa pidemmällä tähtäimellä. Jos haluat vanhemman naisen, siirry paikkoihin, jossa heitä on enemmän ja vältä ns. teiniravintoloita.

    • Eihän se ole vaan ulkonäöstä kiinni. Mua lähinnä naurattaa kun pikkupojat tulee iskemään. Sit niil on viel pornoleffojen luoma käsitys "vanhempien" naisten kiimaisuudesta nuorten poikien perään. Aika moni meistä on kiinnostunut aikuisista miehistä.

    • eräs mies vanhempaa

      Sanoit, että monet naiset ovat kiinnostuneita "aikuisista miehistä". Mutta samanlailla monet miehet ovat kiinnostuneita "aikuisista naisista". Miksi vain naisille olisi sallittua kiinnostua itseään vanhemmista? Naura vain rauhassa, jos olet vielä niin lapsellinen! En mä sun tyylistä naista tuliskaan iskemään, vaikka vanhempi oletkin! On sentään jotain kriteerejä meilläkin!

      • Kyllähän miehet saa olla vanhemmista naisista kiinnostunut, ei tässä mikään naisten yksin oikeus ole kyseessä.
        Musta vaan on kornia kun vähän yli kakskymppiset pojat tulee iskemään kuvitellen että heti kusen hunajaa. Mun näkövinkkelistä vasta yli kolmekymppiset ovat aikuisia miehiä. Mut tää on vaan mun näkemys. Ja makuasioitahan nää on.


    • tyttönen 30v.

      Mikä tekee miehestä aikuisen? Ikäkö? Siis se, että on ylittänyt kolmenkympin rajan? Mä en oo ihan varma tuosta. Oon nimittäin nähnyt rafloissa nelikymppisiä miehiä, jotka käyttäytyvät kuin teinit! Ja sitten on näitä vanhempia miehiä, jotka laittavat hääsormuksen taskuun raflailtana ja kuvittelvat saavansa jonkun naisen sillä keinolla mukaansa jonnekin hotellille.

      Vastaavasti olen törmännyt myös fiksuihin päälle parikymppisiin miehiin raflojen ulkopuolella. Sanotaan, että jos miesten raflakäyttäytymistä katsoo, niin en ole nähnyt kovinkaan paljon eroja noin 25-45-vuotiaiden miesten käytöksessä. Ihan samanlaista se on kaikissa ikäluokissa eli kuvitellaan just, että nainen sulaa heti heidän edessään. Ja samanlaista kyttäämistä ja lepertelyä se on. Sanoisin, että päälle nelikymppisillä jopa pahempaa.

      • Henkisesti epäkypsiä löytyy vielä yli viiskymppisistäkin. Ei ikä sitä korjaa.

        Näin 4-kymppisenä sinkkumarkkinoille palanneena olen vaan kokenut tuon poikien puuma innostuksen jotenkin kornina. Varmasti on kyseessä vaan mun omasta asenteesta. Mut olen mä kokeeksi muutamia parikymppisiä jututtanut, jotka ovat väittäneet olevansa aikuisen kypsiä. Heillä elämä on alussa, opiskellaan, bailataan, etsitään itseään. Jutut on niin kaukana mun maailmasta.

        3-kymppiset sentään näyttää jo miehiltä mun silmissä. Vähän on jo ryppyjä tullut ja nuoruuden rusotus hävinnyt. Silti jotku heistä elää edelleen biletysvaiheessa ja ovat yhtä lapsellisia kuin 10 vuotta aikaisemmin.

        Mut joo, mä en muutenkaan harrasta yhden illan juttuja joten taidan olla väärä ihminen tätät enempää kommentoimaan. Eron jälkeen muutaman kerran kokeilin ja totesin et kiitos ei.


    • Mies Turussa..marina palace ..vanhempaa näistä yli 60v

    • Anonyymi

      Silloin, kun minä olin joku 23 vuotias niin huomasin vanhempien naisten kiinnostuksen minuun.
      En edes varsinaisesti yrittänyt heitä pokata ja siinä ei mitään ihme temppuja tarvita.
      Läsnäolo ja olemus ratkaisee.
      Niitä yhden illan juttuja alkoi olla sitten aika paljonkin vanhempien naisten kanssa.
      Olen aika rauhallinen persoona olemukseltani ja naisten seurassa enemmänkin kuuntelijan asemassa. En lähtenyt yrittämällä yrittämään hyvää vaikutusta, eli en käyttänyt mitään valmiiksi keksittyjä puujalka vitsejä. En myöskään osoittanut että olisin vanhempaa naista pokaamassa vaikka minua testailtiinkin usein juuri sellaisilla kysymyksillä, että
      " mitä sinunlaisesi hyvän näköinen nuorimies viettää tämän ikäisen naisen kanssa aikaa, eikö sinun pitäisi enemmän olla ikäistesi kanssa ? "
      Kannattaa muistaa, että jotkut tuon tyyppiset kysymykset ovat sudenkuoppia jolloin vastauksesi voi hyvinkin nopeasti ratkaista, että nouseeko vai laskeeko naisen kiinnostus miestä kohtaan.
      Hyvät keskustelutaidot ovat aina plussaa ja se miten ilmaisee mielipiteet tai kysymykset, mutta en suosittele sitä että on koko ajan äänessä, eli älä ole hiiri, muttä älä ole myöskään tiikeri. Jätä saalistus naiselle hän kyllä maistaa sinua jos häntä kiinnostaa. Usko minua se se ole loppujen lopuksi mitään kovin kummoista silloin, kun alkoholi on läsnä illan vietossa. Humalassa tapahtuu helposti pikaihastuksia ja siksi kiinnostuksen osoittaminen voi päättyä yhtä nopeasti, kuin alkoikin.

    • Anonyymi

      Sain soiton esimiehen esimiehetä kysyi missä olen sanoin kaupungilla pyysi että veisin sen vaimon kotiin oli nyrjäyttänyt nilkkansa sanoi humalassa kuten tiedät niitä tapahtuu. Kävin firman mökillä, Tero tuli ja sanoi vaimo ei halunnut taksilla tulee puheita. Tero sanoi että on täällä yötä vieraiden kanssa, voin tulla aamulla korvaa ja saan syödä.
      Miljalla noin 65v oli päällä hopenkiiltavä ilta puku, ei oluut pahoillaan sanoi jäykät juhlat ja otin vähän huolimattomasti portaissa ja nauroi parempi näin sain nuoren mukaan.
      Kun päästiin sisälle Milja nojasi minuun kun otin korko kengät pois, nojasi vielä silloinkin sanoi harmissaan olen liian vanha katsoin vierestä kysyin mihin. Milja katsoi tähän ja suuteli pehmeillä huulilla yllättyi kun vastasin avasin ruskeat hiukset auki sanoin Miljalle olet näin hurjempi. Katsoin tummiin silmiin suutelin uudelleen nyt vastasi kunnolla avasin takaa ilta pukua laskin olkaimet Milja sanoi ne on vanhat kun rinnat tuli näkyviin hyväilin niitä ja suutelin silloin vähän epäröi jatkoin puvun laskua ja alla oli mustat pikku housut sanoin laitoit seksyt housut ja kokeilin kuiskasin olet märkä Milja sanoi olet sitten koko yön jos ja suudeltiin.
      Hyväilin ja suutelin koko vartaloa olen aina halunnut vanhempaa ja nyt sain tehdä kaikkea Milja oli hulluna kun nuolin vaati saada välillä kyrpää kuten kuiskas korvaan haluan kyrpää ja kovaa sellaista yritti kaiken keinoin estää kun halusin uudelleen imeä kiljui että ei voi olla totta ja sai taas, nousin päälle ja panin sievästi Milja oli kuin käärme aian piti jotenkin kiinni aamulla pantiin vielä kaksi kertaa kun soitti eka kerran jälkeen miehelleen ja siellä vasta heräiltiin kertoi että nilkka on kunnossa, samalla suutelin nilkkaa ja siitä ylöspäin lopetti ennenkuin koskin huulilla pilluun ja nousin päälle halasi ja kuiskas olet nainut minua hurjasti ja olen halunnut enemään ja enemmän kysyi miksi halusin. Sanoin halua vain ja suutelin nännejä Milja veti päälleen en päästä vielä kiljui haluan hulluna ja tuli vapisi kivasti kuiskasin olen tyhjä ei paljon tule, silitti hiuksua voi poloista täti imi kuiviin ja nauroi.
      Ollaan tavattu muualla pois silmistä aina joskus Milja on mun täti niinkuin sanoo.

    • Anonyymi

      Työreissulla olin hotellin ravintolassa, kello oli noin yhdeksän baariin tuli vanhempi nainen noin 65-70v. kaunis iltapuku päällä katseli ympärilleen kun joi jotain trinkkiä.
      Menin tiskille ja tilasin wiskin. Sanoin muutaman sanan hänelle nainen lähti hissille odotin vähän aikaa ja lähdin huoneeseen kolmas kerros astuin hissistä nainen istui sohvalla tervehdin katsoin naisen silmiin oli vähän surullisen näköiset istahdin ja esittelin itseni nainen oli Aini, kertoi heti että miehensä oli ottanut liikaa ja alkanut nukkumaan eikä lähtenyt syömään, sanoin minä voin lähteä katsoi ihmeissään kysyi miksi? sanoin olenmenossa kun käyn huoneessa lähde mukaan, otin kädestä ja nainen nousi huoneessa tarjosin wiskiä maistoi ja sanoi vähän väkevää nauroin on vähän erilaista kuin drinkkisi alhaalla hymyili tätä miehenikin joi ja nukahti sanoin siinä on sänky jos nukahdat. Juotiin kaksi lasia Aini vapautu jo jonkin verran kävi vessassa kaadoin lisää ja vaihdoin vaatteita pyysin anteeksi kun tässä vaihdan Aini katsoi ja sanoi voi kun olet noin nuori olin 28v, Sanoin virkeä sinäkin olet Aini sanoi mun aika on jo mennyt. Käänsin Ainia no katso iso vartalo peili oli edessä seisoin takana ja panin kädet olkapäille Aini sanoi kun nämä kuorii olen vanha, vedin vetoketjun auki takaa Aini katsoi silmiin laskin olkaimet, katsoi ja sanoi ei parane yhtään laskin olkaimet alas koskin rintoihin ohuet liivit oli päällä Aini sulki silmät kuiskas älä enää tunnut hyvältä tulin taakse kiinni sanoin tunnetko kalu painoi pyllyä hyväilin rintoja laskin iltapukua sanoin katso Ainilla oli alla mustat pikkuhousut ei mitkään mummo housut hyväilin leviää lantiota Aini huokaili miten se ruoka sanoin sen kerkiää avasin liivit Aini katsoi peiliä mun pitää lähteä vein istumaan sängyn reunalle annoin suukon rintaan ja toiseen avasin tukan pitkä pöllytin sitä ja kaadoin sänkyyn imin nännejä ne oli pisimmät mitä olen nähnyt Aini sanoi siitä on pitkä aika vuosia hyväilin vatsaa jossa ei ollut ylimääräistä kun käsi koski pikkareihin jännittyi koskin pyhimpään Aini koski housunpäältä kaluun huokasi pelottaa tämä on iso ja laski housut silloin laitoin sormet sisään huokasi pitkään sanoi tule työnnyin kerralla kuiski oi oi oi kun tuntuu hyvältä annan vaikka mikä tulisi ja kietoi jalkoja ympärille kietoi kädet ympärille ja vapisi sanoi olet iso ja kova sanoi kostun vaikka luulin se on ohi muutama työntö ja oli kotea käski välillä odottaa sanoi haluan nauttia nauroi voi luoja annan vieraan naida kiristi jalkoja nosteli lantiota panin voimalla kiljahteli suutelin rintoja alkoi huokailemaan luoja kun on iso panin nyt kunnolla Aini jäykisty ja värisi levitti kädet huusi pane koko vartalo vapisi vatsa jäykisteli laukesin sisään heti takertui jaloin ja käsin oltiin sisäkkäin pitkään Ainin silmät oli kosteat halasi ja suuteli kuiskas et tiedä kuinka nautin. Nauroi ukko nukkuu nukkukoon. Käytiin suihkussa pidin hiuksia että ei kastu, Aini pesi minuakin kun pidin hiuksia hieroi kaluun saippuaaa nauroi pesen hyvin virutteli suihkulla suukotti on se kaunis kalu laskeutu otti suuhun sanoi en muista milloin sain tätä imi aika pitkään Aini nousi juostiin sänkyyn jatkoi imemistä vedin päälle aini oli kiihkeänä asetti kalun heti sisään hyväilin vähän roikkuvia pyöreitä rintoja aini hakkasi lantiota nopeaan ja kiljahti jäi makaamaan vapisi ja suuteli nauroi olen kuin huora kuiskasin olet minun huora lantio alkoi liikkumaan huokaili huora haluan kyrpää , voi miten olen hullu kuiski tule tule haluan tuntea laukesin sisään taas pesulle.
      Aini pukeutui laitettiin hiuksia vähän kiinni Aini katsoi peiliin hymyil näkeekö että olen saanut halasin takaa kyllä vähän posket punottaa hyväilin vähän kuiskas haluttaa vieläkin en voi mitään ja lähti. Jonkin ajan päästä puhelin soi kuiski ukko nukkuu nukkukoon sanoin tule aamupalalle.
      Aamulla pirahti puhelin,oveen koputus aini livahti sisään, halasi ja sanoi tulin kuin rengin luo ja hyväili housujen päältä Ainilla oli hame nostin sitä nauroi ei housuja haluanheti työnsin sänkyyn ja painoin sisään kuiski olen ollut turrana koko yön sun kalu sai sen aikaan tunnen nytkin terskan ja nauroi olen törkeä mutta se on ihana haluan että saan myöhemminkin pane toimitusjohtajan vaimoa siveää ja kunnollista levitti haaroja veti hametta selän alle kuiskas pane pane kunnolla voi että minä rakastan tätä pidin pohjassa pitkään kiljui pane pidin vaan alkoi vapista sanoi pane pidin vaan kuiskasin nyt siitän sinut silloin laukesi huusi ja vapisi laukesin puri heti kaulaan kun vähän rauhottui suuteli ja suuteli nauroi olen kuin tyttönen ihana tunne annoin paperia , älä sotke hametta, katsoi kelloa pitää lähteä jos ukko lähtis syömään. menin ala kertaan syömään, aini istui ikkunan vieressä yksin kysyin voinko istua syötiin ja naurettiin Aini sanoi valuu ihanasti tiedätkö mitä en pese näitä housuja nuuskin nittä ja nauroi , saatiin syötyä soitti miehelleen ei vastausta.
      Noustiin hissiin kuiskasin onko neiti hutsu, mentiin huoneeaseen ja nyt pantiin kaksi kertaa.

    • Anonyymi

      Ei paljon kiinnosta omien aikuisten lasten ikäiset miehet.
      Olen 50v, lapset on vähän yli 20 ja 30.
      Olen joillekin eräänlainen fetissi, ties miksi. Mutta jos miehille olisi jokin alaikäraja, se voisi olla 35-36.

    • Anonyymi

      Minulle vanhempi nainen noin45 ehdotti suoraan haluaisinko panna, istuin baaritiskillä juoden viskiä hiljakseen kysyin miksi nauroi haluttaa vierasta miestä. Sanoin mennään, hississä vähän epäröi sanoin käydään edes huoneessa.
      Riitta oli rintava nainen ja huutenkin himoittava perä. annoin paukun ja suukotin sievästi, vähän epäröi halsin ja sanoin haluan imeä rintojasi ja pillua vähän rutisti kuiskas sievästikkö siitä alkoi riisuminen Työnsin Riitan sängylle ja rintojen kimppuun oli heti valmis imin nännejä ja näykin työnsin käden pilluun huokasi hävettää olen niin valmis imiessä siirryin haarojen väliin kuiskas onko kumia työnnyin sisään tosi liukkaaseen naiseen hyuokasi en halua kumia ihanaa ja nosti lantiota kuiskas ihanna ja hullua kuiskasin oletko karannut mieheltä kuiskas olen saan vain peiton alla työntelin lujaa kiljui ihanaa olla pantavana vapaasti sanoi tulen hulluksi paina paina pillu lotisi jo kunnolla kuiskas olen kiimassa voi luoja sinua otat vaan levitti kädet kuiskas pane minua olen aivan hullu huusi ja vapisi nosti jalat vaati tule tule laukesin sisään rutisti tule tule, kun nousin pyysi anteeksi että on näin halukas, Istuimme jonkin aikaa ja juotiin lassilliset, sanoi pitää lähteä ja nousi, suutelin heti vatsaa ja hieroin housujen läpi huokasi ei kai enää laskin housut ja nuolin minkä voin seisaaltaa antoi työntää sängylle nuolin pillua kun nousin että menen päälle työnsi sivuun otti kalun suuhun ja imi kuiskas olen kyllä huora imen vieraan kyrpää ja jatkoi vedin päälle ohjasin kalun sisään hieroen pyllyllä sai oko kalun sisään keinui ja vapisi luoja kun on syvällä nai halusta vedin käsistä alemmas imin nännejä paukutti luita vasten kuiski anna anna olin jo märkä naisen kiimasta kramppasi ja vapisi laukesin sisään lysähti päälle nauroi ja sanoi halusin hulluna kunnon panoa nyt pitää kyllä nousta käytiin suihkussa ja Riitta pukeutui, antoi suukon ja kiitti. Aloin nukkumaan kello oli noin kolme kuului koputus Riitta tuli sisään riisui ja tuli peiton alle, hymyili olen Sarin luna yötä. Panin Riittaa vielä kahdesti kovaa ja hellästi. Lähti aamupalan jälkeen, sain viestin olet minun panomies, vastasin AINA. Ollaan tavattu aina joskus,

    • Anonyymi

      Olen luotto kuski toimitusjohtajalle, taas oltiin jossakin juhlissa johtajan vaimo Marita on ainakin kymmenen vuotta nuorempi ja aika timmi nainen johtaja taas paksu mies.
      Toin kesken illan juhlista huojuvaa johtajaa otti vielä konjakit kotona Marita sanoi älä enää Ukko urahti mene vielä juhliin saat mennä Jukka kuskaa sanoi saat auton käyttöön.
      Lähedettiin ajamaan Marita sanoi en itse saa juhlia koskaan, kysyin mihin mennään ei ainakaan samaan kalja rysään ja mauroi, hitsi kun on nämä vaatteet katsoin hyväthän nuo on koskin pitsi sukkiin kivan tuntuiset koskin vähän hameen allekkin Marita sanoi mutta on kuuma sanoin takki pois niin ei tarvi rouvaa jäähdyttää Maritaa en halua kuulla rouva. Katsoin sivulle sanoin noin toppauksissa varmaan tuleekin kuuma, nauroi en halunnut että kaikki tuijottaa irroitteli liivit puseron alaa ja nakkasi takapenkille sanoi huh helpotti, pysähdyin autiolle parkkipaikalle sanoin mihin mennään?
      Katsoin Maritaa , no mitä nyt sanoin olet nyt parempi Marita katsoi puseroa hui helkkari silitin sievästi rintoja Marita huokasi sinä osaat miellyttää sanoin seksikkäät saanko ja kumarruin imaisin vähän Marita kuiskas et näemmä tarvi lupaa. työnsin kädet puseron alle kuiskasin tarvin luvan Marita nauroi saat. nostin puseroa imin paljasta rintaa Marita kysyi haluttaako pomon vaimoa nostin päätä ei sinä halutat. Lähdin ajamaan Marita sanoi ajetaan sun luo.
      Päästiin sisään hymyili niin poikamiehen asunto ja kääntyi suuteli kivasti suukottelin ja suudeltiin pitkään kuiskasin mennään peiton alle Marita nauroi peiton alle riisui kävellessään katsoin kaarevia pakaroita kun katosi oikeasti peiton alle riisuin housut, Marita kuiskas hui sinua. Meninpeiton alla päälle pidin käsiä kiinni imin nännejä Marita huokaili otatko aina väkisin pidin kiinni vedin kädet lantion viereen pakotin jalat erilleen ja imaisin Marita huokasi tässä olisin aina lantio liikkui kuin napa tanssijan Marita veti ylöspäin laitoin suoraan pilluun Marita huokasija taas ihanasti heti nosti jalat sanoi kuule kultsi ollaan aamuun Marita oli tosi liukas huudahteli ihanan kova ja tyrkytti pillua nostaen lantiota huusi anna ja vapisi laukesin sisään kuiskasin olisinko saanut halasi olisit sinä saat tunsitko kuinka halusin en vuosiin ole saanut olen vain nukke ikkunalla .
      Käytiin suihkussa pesin hellästi Maritaa kuiskas älä kastele tukkaa, sanoin tehdäänkö posliini Marita halasi tehdään kun leikkasin pisimmät ja ajoin koneella sain sileän viruttelin sanoin koske Marita kosketteli voi hurjaa miltä tuntuu, halasi olen tini pikku teini ja hieroi kalua, kuiskas voi setä mikä tuo on ja suuteli.
      Oltiin sängyssä Marita kuiskas panisitko teiniä nousin ja panin sisään kuiskas sänki tuntuu olen kuin alasti, sinä olet tuhma setä ja sanoi panet pientä pillu kstui nousin ja käänsin Marita sanoi ei, laitoin pilluun työnsi vastaan panin voimalla Marita kiljui panet väkisin et saa pyllynousi ja kuului ulinaa ja vapis laukesin sisään Marita jäi vatsalleen, kuiskas nukutaanko vähän . Heräsin kun Marita nousi, katsoin noin hyvin säilynyt kävellessä keittiöön näkyi hyvin haarain väli käveli keinuen varmaan tuntui puleissa huulissa kalu nousi kovaksi laitoin silmät kiinni Marita tuli katsoi laskeutu sievästi alas ja otti suuhun avasin simät Marita hymyili oli niin nätisti nousi päälle kuiskasi on pakko ja laittoi sisään keinui ja keinui lasketu ja suuteli ihanasti sisässä minun tulee ikävä tätä, kuiskasin ei tule saat tulla kun haluat hyväilin pulleita rintoja keinui taas kuiskas ihanaaaaa ja alkoi liikkua kuiskas olen aivan jotain olen kiimassa ja suuteli rakasteltiin pitkään. Marita lähti ja suukoteltiin kuiskas sun pitää tuoda auto mene taksilla jätit minut sitten hotellille illalla.

      Vein auton, ja lähdin kotia, olin normaalisti töissä kukaan ei tiennyt mitään, Maritalta tuli vain viestejä ja hymyöitä.
      Mevi kuukausi tuli viesti oletko prjantaina kotona, ja vapaa !!!.

    • Anonyymi

      En yleistä mutta vanhemmat naiset etsii hyvin usein rakkautta ja loppuelämän parisuhdetta eikä mitään nuorta gigoloa joka elää omille fantasioilleen. Omalla kohdalla ainakin näin. Voisin vakavasti harkita 26v miestä jos kolahtaa mutta todella tapauskohtaisesti ja mies joutuu olemaan kyllä aloitteellinen jos tosissaan on. En etsi leikkikaveria.

    • Anonyymi

      Ravintolassa oli pikkujoulu ilta oli jo pitkällä puhelin soi, Maikku 59 vuotias soitti tutko limukkaa alhaalta olin jo menossa nukkumaan janottaa, mitä maksat annatko tissiä, nauroi jos siitä on kiinni annan. Maikku on mukava leski ollut leskenä jo parikymmentä vuotta. Olen katsellut ob isot rinnat ja muuten aivan kopakka. Koputin oveen, vautsi olet jo yöpuvussa ja annoin limukkapullon Maikku päästi sisään avasi limukan ja joi kerralla lasillisen sanoi vieläkin huippaa ne teidän boolit.
      Istuin sohvalla Maikku sanoi mitä, näytin kovana tököttäviä tissejä. Et kai sinä tosissaan ollut sanoin maksu mikä maksu. Maikku tuli eteen kosketin rintaa näin silmistä vähän surullisen katseen nostin yöpaitaa kuiskas mulla on rumat pikkarit nostin hekmaa sain rinnat näkyviin masitelin kumpaakin vähän Maikku peräänty sanoin tänneppäin tuli eteen imin molempia huokasi olet sinä velmu antoi imeä kuiskas siitä kymmeniä vuosia suukotin rintoja muualtakin sanoin jo oli aika otin kossu pullon povesta tehdään paukut, katsoin kun liikkui nännit oli koko ajan kovina juotiin vierekkäin, naurahti tuntui muuten hyvältä hyväilin sievästi nämä menee hukkaan jos ei koske, antoi hyväillä nostin pyllyn alta ypaidan ja imin uudestaan Maikku joutui vähän selkä asentoon yritti ylös laitoin jalan haarojen väliin ja imin huokasi taas et usko miltä tuntuu. Tunsin puristi jaloilla työnsin käden haaroihin suoraan pöksyihin kuiskas älä sieltä jatkon sormien liikttelua puristi käsivarsista ja antoi hieroa laittoi silmät kiinni ja nautti pillu oli jo tosi märkä laskin pikku housuja antoi tehdä menin jalkojen väliin oli niin kiihdyksissä että pääsin lähelle ohjasin sisään silmät aukeni katsoi silmiin työnnyin perille piti kyljistä ja veti kuiskas oihanan kova, olen haaveillut ja nyt totta kääntyi nojaamaan paremmin ja pääsin syvemmälle, halsi moneen otteeseen ja kyiskas heran jumala työnnä työnnä ja kiljahteli halsi ja kun tunsi että tulen kuiski kuumaa kuumaa. Nousin ylös sanoin otin enemmän kuin pusun näihin ja suutelin niitä, hain paperia nauroi en muistanut että sitäkin tarvii. Istuttiin tuolilla sanoi nyt se on ohi, sanoin ei ole käyn kylässä, nousi ja halasi ihan totta tuletko. Sanoin nyt olen aanuun asti.
      Kahteen otteeseen rakasteltiin vapaasti.
      Aamulla olin aamupalalla kun Maikku tuli, vinkkasin pöytään, moni kyseli mihin menittä kun ette vastannut puhelimeen, sanoin minä ainakin nukuin en tiedä Maikusta.
      Meni toista viikkoa kun menin kylään, Maikku oli kuin nuori teini halusi koko ajan ja sitä kesti kuukausia kunnes löysi eläke miehen joka jaksoi.

    • Anonyymi

      Olin komennukasella majoitus halvemmasta hotellissa join jonkin verran kävin suihkussa ja suoraan alas tiskille, viereen tuli nuori nainen selvittämään ryhmän toimia, kysyin oletko vetäjä nauroi olen naiset ovat harmistuneita kun ei ole ukkoja tansittamaan puhuttiin jonkin aikaa tuli kolme vanhempaa naista ja sanoi vat täällä iseket ainutta miestä tyttö nauroi näytin tulkaa 112 huoneeseen tyttö nauroi siinä teille. Naiset puhui jonkin aikaa yksi joi hitaammin. Oli varmaa 55 vuotias rinnat oli isot mutta lantio normaali, kertoi ensikertaa reissussa kun on kotona jatkuvaa työtä nauroin silloin pitää nauttia keskustelin jonkin aikaa ja otin avaimen nauroin oli jäädä.
      Istuin juomia ottaen huoneessa oli noin kymmenen oveen koputettiin, nainen sanoi moi sanoin sisään vaan. esitteli Esteriksi pyysi anteeksi että työntyy nauroi sanoit 112. nyt oli päällä paita joka ei peitellyt rintoja ja hame päällä sanoi ei alhaalla mitään, annoin juomaa yskähti ompa väkevää ja katseli ulos, puhelin soi kääntyi kämppäkaveri soittaa, sano tuttu kävi kylään tulen aimakin aamupalalle katsoi pitkään ja vastasi sanoi mitä käskin. Menin vierren miltä tuntu nauroi luulin että on menoja saa tanssia. Laitoin hidasta puhelimella kumarrin juotiin loppuun juomat yski olipa kovaa en ole tottunut tanssittiin kertoi että ei ole tanssinut vuosiin. Istuttiin välillä sanoin nyt ei ole kiirettä. Esteri sanoi suraan katsoit sillälailla siksi tulin. Tansittiin uudelleen sanoin nyt rentoudut kun olet yksin nostin kädet kaulalle ja pidin lantiosta kiinni Esteri hengitti kivasti kaulaan hyväilin kupeita ja lähestyin rintoja kysyin lopetanko oli hiljaa älä lopeta en vuosiin ole näin halunnut ja saanut.
      vedin lähelle kuiskasi oi vähän pelottaa mutta painoi lantiota kysyi olenko hyono sanoin et nauti, nojasi kaulaan suuteli vähän kuiskasin haluan sun rintoja ja sinua painui vasten.
      Kun mentiin istumaan Esteri sanoi en mieti kotiasioita, sanoin tanssitaan vähillä vaatteilla riisuin Esterin paidan itse puotti hameen laskin housut.
      Kun tansittiin, Esteri kuiskas olenko huono avasin liivit kuiskasin nyt ollaan tasoissa, painoin lantiota Esteri kuiskas ihana tuntuinen suutelin Esteriä epäröi ja suuteli kiihkeästi kalu oli tosi pystyssä sanoin Esterille sänkyyn.
      Sängyn edessä laskin Esterin housut työnsin sänkyyn ja suutelin pillua, piti jalkoja yhdessä kuiskas kukaan ei ole tehnyt noin levitin jalkoja ja nuolin huokas ihanaa sanoin älä jännitä Esteri nautti hieroin rintoja kuiskas ne on herkät, nousin ja imin nännejä hieroin sormilla Esteri sanoin olen huora olen huora ihanaa haluan olla näykin niinettä kiljahteli ei voi olla totta ja sai orgasmia nousin ja työnnyin sisäään vähän esteli työnnin pohjaan huusi älä laske älä.... vielä. Esteri suuteli kuiskas en ole koskaaan ihanaa tulen taas saanut näin panin ja panin kun laukesin halasi tunsin kuinka pillu supisteli. Menin viereen Esteri sanoi...panin sormen suulle, olet ihana. Makoiltiin toin paperia Esteri nousi en olis eilen tiennyt, kiitos.
      Esteri sanoi pitää lähteä sanoin aamulla nauroi en minä, suutelin rintoja et mene Esteri huokaili mistä tiedät että haluan ei haittaa haluan ime kukaan ei ole noin pitkään imenyt kuiskas voin saada nänni orgasmin hieroin ja imin Esteri huusi nyyyt ensi kertaa painoin sormet sisään kuiskas tuntuuuu pillu supisteli. Esteri oli kainalossa sanoin ethän lähde, nauroi olen sukulaisissa.
      Kävin sämpylöitä alhaalta firman laskuun. Syötiin Esteri sanoi oli ihanaa ja syötiin ja otettiin juomia sanoin huommenna ilta vuoro Ruukilla.
      Esteri makasi vatsallaan sanoi ihana olo ehkä vähän nukahti, katsoin pyllyä pillua näkyi nätisti nousin ja levitin sievästi jalkoja paksut huulet punaisena työnnyin sisään Esteti kuiskas mietin tuletko nosti pyllyä et tidä kuinka haluan olen aivan kuin pallo odotan isoa voinko olla enää kotona sanoin voit mietit soitatatko, soitan soitan pane tulen olen odottanut Esteri oli heti mukana kuiskas haluan että tulet se on ihanaa, äkkiä Esteri pani vaan ouw ouw ja vapisi laskin sisään kuului uuuurmmm sillai- Esteri nukahti katsoin ja menin viereen Esteri sai enemmäm kuin tiesi.
      Aaamuyöllä nousi mitä minä täällä teen, en tiennyt että humaltu niin.
      Sanoin tulit ja naitiin, sanoi hiljaa siltä tuntuu, kuka sinä olet? Seppo etkö muista muistan naitiin annoinko luvan sanoin halusit. Makasi vieressä olinko sanoin olit, mietin mitä nyt Esteri katsoi minusta tuntuu että olen saanut, sanoin halusit.
      Oltiin vähän aikaa Esteri kysyi olinko hyvä. Sanoin olit ja hyväilin kuiskas haluan uudestaan. Sanoin nyt aamupalalleEsteri kysyi saako tulla kun on syöny.
      Esteri tuli oli vähän hiljainen, sanoin housut pois, katsoi eikä, sanoin kyllä.
      Tuli viereen kuiskas koko aamun on tuntunut hyvältä suutelin rintoja pitkään huokas tule tule hyvämies kun työnnin pohjaan ja pidin sanoi haluan haluan kuiskin niin minäkin suutelin samalla kun Esteri pikku hiljaa nosti jalat kuiskas tule pane rakasteltiin pitkään nousin ylös tuossa on paperia. Sanoin pitää lähteä hakemaan kavereita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe