12€/h

Mitä työtä teette/tekisitte 12€/h palkalla?
Ilmoita

Kaikki hommat käy!
Oon valmis tekemään 9e/päivä hommia, voittaa kotona istumisen.

t: Suomen mittapuun mukaan köyhä
2 VASTAUSTA:
Parempi vaihtoehto on seuraava:

Menet vaan kerjäämään rahaa kadun varteen niin saat 10 - 15€ / pvä,näin ainakin Romanian mannet omien sanojensa mukaan tienaavat.
Sitä mitä nykyäänkin teen 9.8e tuntipalkalla...
+Lisää kommentti
meidän perheessa kumpikin tekee alle tuon 12 euron tuntipalkalla töitä, tosin minulla tulee sit lisät päälle. Viisi suuta ruokittavana omien lisäksi. Meillä menee nyt oikein hyvin. Palkan isäksi 2 lapsesta lapsilisä, eikä muita tuloja.
On kituuttettu tällä sakilla alle 200o euronkin nettotuloilla per kk mun opiskeluaikana ja siitäkin selvittiin ilman sos.tukia.
Käteen jää kuukaudessa meidän palkoista yhteensä noin 3000 euroa, kyllä sillä elä. on ja reissaakin.
1 VASTAUS:
Näin on jos osaa järjestellä taloutensa! En ymmärrä tätä kitisemistä "asun yksin ja tienaan 1500 euroa kuussa, käteen ei jää mitään ja joudun sossun luukulle!". Jos osaa käyttää järkeään, niin tulee toimeen pienemmälläkin palkalla ilman että tarvii tinkiä mistään!
+Lisää kommentti
Insinöörin hommia tein..saivat vielä työllistämistukeakin...elämä on, tuo oli vaihtoehto tyhjälle, mutta onneksi poiki oikean työn.
Ilmoita
Tekisin kyllä samaa työtä, mutta en samalla vastuulla.

Kyllähän 12 egellä jotain kevyttä ja kiireetöntä sekä muiden tekemisistä vastuuvapaata työtä voisi tehdä. Jos ei muuta saisi, niin väliaikaisesti. Jopa pidempäänkin jos työ itsessään olisi miellyttävää. Vaikkapa etätyönä nettifoorumien tms valvomisesta voisin tuon 12 egee ottaa.. en tiedä onko miellyttävää mutta ei siinä stressiä pääse kertymään.

Samoin joku toimistolla graafinen räpläily tietokoneella voisi onnistua tuolla palkalla, mutta mitään kovin tiukkoja deadlineja en soisi ilman bonuksia.

Majakanvartijana voisin ottaa 12e/h, siis 24 tuntia vuorokaudessa jos siellä pitäisi asua työajat.

Tosiasiassa perusduunari tienaa about tuon 12e tunti(lisineen keskiarvo) juurikin suoritustason töissä: kassamyyjät, toimistoapulaiset, kirjanpidon apulaiset, excelin wordin tms näpertäjät, vahtimestarit, tehtaiden linjatyöntekijät tms.
2 VASTAUSTA:
Herää todellisuuteen.
qweqweqwe kirjoitti:
Herää todellisuuteen.
Olen jo siellä ja tienaan melkein tuplasti tuon 12e/tunti. Siksi en tekisi nykyistä työtäni 12 eurolla tunti. Ehkä jotain helvetin helppoa ja yksinkertaista voisin, kuten asian ilmaisin.
+Lisää kommentti
12e/h- palkalle teksin melkein mitä tahansa. Nykyään teen töitä 9.90 e/h- palkalla :(
Ilmoita
Se on vähäisellä työkokemuksella olevan toimistotyöntekijän palkka. Kaupan alalla tuo palkka puolestaan on jo kokeneemman konkarin ansiotasoa. En väitä sen olevan huippupalkka, mutta palkka pitää aina suhteuttaa työntekijään.
Ilmoita
Kovat on pojilla rokat ja sopat noilla palakoolla... Eipä sitä paljon tuon parempaa ovi tavan työstä suahakkaan, vuan väliökö tuolla kun tiällä korvessa asumiskustannukset on 25% pääkaupunkiseudun vastaavista.. 70 neliön kämppä 400 kuussa.. hoho
Ilmoita
Voi, tekisin vaikka mitä töitä 12e/h palkalla (no, ei nyt mitä tahansa, kuten huoraamista ym..). Koko työurani olen tehnyt eri alojen töitä alle 10 e:n tuntipalkalla :(
Ilmoita
Olen tehnyt työtä alle tuon ja nykyään yli tuon palkan. Noin 6v sitten palkkani oli tuntipalkaksi laskettuna juurikin noin 12e/h. Eli kyllä nykyistä työtäni tekisin tuolla palkalla jos olisi pakko: parempipalkkaista ei olisi heti saatavilla jne.

Nykyisten menojen takia 12e/h tekisin vain sen aikaa kun hakisin jotain parempaa tilalle. Ei asuntolainaa, auton lyhennyksiä muine kuluineen jne pk-seudulla käytännössä kykene maksamaan 12 euron tuntipalkalla, ellei sitten satu olemaan hyvin tienaavaa puolisoa tai muita tuloja.

Käytännössä edes kaksi ihmistä pariskuntana, jotka tienaavat 12e/h/nuppi, eivät saa kovin helpolla ostettua omaa asuntoa pk-seudulta ilman pitkäaikaisia säästöjä/omaisten mukaantuloa.

On se elämää..
1 VASTAUS:
vvai niin oiskohan mun keskipalkka osaaiasen ja töyttömyyden ja 5v yhtjaksoputki huomoiden ollu jotai 8-9e...ja talosta puolet maksettu..valmistumisesta 13v...
+Lisää kommentti
Jotain fyysisesti ja ETENKIN henkisesti kevyttä hommaa voisin tehdä.
Ilmoita
Kaikkea, paitsi huoraamaan.
Ilmoita
nykyisin en mitään, kun saan 60€/h..:P
Ilmoita
Ei tolla12€ palkalla ole mitään kevyttä työtä mitä voisi tehdä, mitään raskasta en tekisi sekuntiakaan moisella paskaliksalla. Terveisiä vaan sinne Uuteenkaupunkiin linjalle.
Ilmoita
Kaupan varasto. Pakkaamista. 11 € tunti. Sukulaislikalle kesätöissä maksoivat 4 senttiä tunnilta enempi. Kiva pikkuperheyritys. Kolmessa polvessa.
Ilmoita
Ehkä jotain siivoushommia.
Ilmoita
15 € tunti pitää vähintään saada joka hommasta.
Ilmoita
Leimaan tuolla leikkirahalla kellokortin ja lähen takas kotiin jos tulee kenkää niin käy vallan hyvin.
Ilmoita
Lähihoitaja tekee vähän vielä pienemmällä tuntipalkalla, onneksi on nuo lisät.
Ilmoita
En mitään, tällä hetkellä tienaan 20€/h putkiasennus/hitsaus hommista!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

12€/h

Mitä työtä teette/tekisitte 12€/h palkalla?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta