Hei sinä siellä jossain HAE apua itsellesi...JOOKO

Parantumaton DON JUA

Nautit naisten suosion saavuttamisesta ja luot kuviteltuja henkilöhahmoja ollaksesi jotain kokonaisempaa kuin pirstaloitunut minuutesi. Vaihdat naamioitasi ja olet tottunut katsomaan itseäsi ulkopuolelta, määrittelet kuka milloinkin olet ja mitä milloinkin haluat, minkälaisena kuvittelet miellyttäväsi milloin ketäkin naista.

Etsit loputtomasti ihannetta, joka näyttäytyy naisessa toisensa jälkeen. Kun saat halusi kohteen käsiisi, taikalamppusi sammuu ja huomaat, että valloittamasi nainen on sama tavara, joka ennenkin on sinua ikävystyttänyt.

Kerskut valloituksillasi, itket yksinäsi epätoivon ja kaikkivoipaisuutesi raunioilla. Milloin olet vakuuttunut omasta vastustamattomuudestasi ja miehisestä ylemmyydestä, milloin olen hakemassa haulikkoa päättääksesi koko pelin.

Istun yksin kivellä, se on halki ja minua palelee. Ajattelen sinua ja minua palelee.

16

1019

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liian kiltti...

      ystäväni Don Juan
      Hei. kaksi vuotta sitten ihastuin Don Juaniini. Hän tarjosi minulle juuri sitä mitä kaipasin. Hän avasi itsensä minulle ja tutustuin häneen läpikotaisin. Välillä huomasin hänen roolinsa ja aloin huomautella hänelle siitä. Kävin niin syvällä hänen kanssaan, etten koskaan kenenkään. Kesti usean vuoden päästä hänestä. Nyt monen vuoden jälkeen pidän meitä ystävinä, vaikka hän yrittääkin pakonomaisesti viritellä jotain muuta. En kunnioita hänen elämäntapaansa, mutta pidän hänestä ihmisenä silti.

      • Elämä on ....

        Don on mies joka ei pihtaile..

        DJ pyrki olemaan jokaisen mahdollisen naisen kanssa yhdyntään. Naisen iällä tai ulkonäöllä ei ollut mitään merkitystä asiaan.

        DJ kuitenkin rakastaa ja jumaloi naisia. Hän ei käyttänyt heitä hyväkseen, vaan halusi tuottaa naisille mahdollisimman paljon nautintoa.. Ehkä juuri siksi DJ.LLä normaalista poikkeavan käytöksen takia, hän oli erittäin suosittu naisten keskuudessa. Hänen maineensa kyvykkäänä ja aistikkaana rakastaja kiiri naisten parissa. DJ ei siis varsinaisesti tarvinnut kovinkaan paljon vietellä naisia, halukkaita kumppaneita riitti lähes loputtomiin.


    • miiees es

      "Ehkä juuri siksi DJ.LLä normaalista poikkeavan käytöksen takia, hän oli erittäin suosittu naisten keskuudessa. Hänen maineensa kyvykkäänä ja aistikkaana rakastaja kiiri naisten parissa. DJ ei siis varsinaisesti tarvinnut kovinkaan paljon vietellä naisia, halukkaita kumppaneita riitti lähes loputtomiin."

      Hyi prkl! Toivottavasti en koskaan törmää tuollaisiin naisiin..

    • Helppoja naisia

      Naiset älkää antako liian helposti
      Olkaa edes olevinanne hankalia, vaikeita, monimutkaisia, neuroottisia, peloissanne, niin miehet säikkyvät, tai kyllästyvät, eivätkä ne huonoimmat pääse lähellekään.

      • Tällä hetkellä...

        Kadonneen Don Juanin metsästys .

        Don Juan matkailee trooppisille rannoille, ehkä jonkinlaisen loistohotellin uima-altaille ja terasseille lekottelemaan ja vokottelemaan, kauas, kauas ikävästä Suomestamme.


    • Olisi saanut jäädä

      Don Juan on lähellä.

      Tutustuin sellaiseen kevät talvella täällä. Nuorekas jollain lailla komeakin, tekee sellaisia asiota joita miehet eivät yleensä tee huomioi sinut jatkuvasti alkuun tulee joka kanavan kautta lähelle tunkeutuu elämääsi syvälle kertoo haluavansa vielä löytää sen yhden ja ainoan.
      Mutta kun on saanut sinut pauloihinsa jatkaa kyllä sinun pitämistäsi tyytyväisenä ja huomioi kaiken aikaa. Mutta huomaat että mies on juoppo, jota hän on todella hyvin osannut peittää syömällä jatkuvasti valkosipulia ja jota hän laittaa voimakkaasti ruokaasi,ettet haistaisi. hän otti kuulema päivällä ruuan kanssa kaljan jos hajusta kyselin.
      Luulin että seurustelimme koska olimme suurin piirtein päivittäin yhdessä ja saman katon alla jonkin aikaa asuimmekin.Oli ennen tai nuorena miehenä ollut jos vaikka kuin hyvä urheilija mutta perheelämä oli pilannut mahdollisuudet, hän elää vieläkin niin että tämä urheilu kuuluu hänen elämänsä niinkuin harrastaisi sitä vielä itsekin vaikkei tee muutakuin istuu töllön edessä ja juo kaljaa. kun sitten olimme jatkuvasti yhdessä alkoi selviämään että kun hän meni paikalliseen niin eipä osannut sieltä kotiin vaan jonkun känniämmän kainaloon, ja jatkuvasti oli jollain kanavalla uutta uhria etsimässä.
      No nyt se on sitten löytynyt löytyi varakas nainen. ei mene kauaakaan kun on kakkonen kainalossa kunj yhteen ei osaa tyytyä. Yhtään naista hänen elämässää ei ole jota hän ei olisi pettänyt

      • hyh,hyy.

        Hyi prkl! Toivottavasti en koskaan törmää tuollaisiin naisiin..


      • ilmihän se tulee

        Sä kerroit niin selvästi mun exästä. Niin samanlainen ettei voisi uskoa todeksi kaikki noin urheilullisuus, kaljan junti ja sen salaaminen, toiset naiset saman aikaisesti. Äijä istui telkkarin tai tietokoneen ääressä kaljaa juoden.


    • Hoitoon Mars...

      Hakeudu itse hoitoon olosi vaan pahenee!!!!!!

    • Minttu&Ville

      Hukkasitko päiväkirjasi??Se on jollain jätkällä Hesassa oli jääny sulta junaan???
      Mulla on niiden email..niin saadaan kirjasi takaisin muutamalla satasella...
      Tule jo takaisin kotiin ok..

    • Uhri nro ?

      Hei Olisi saanut jäädä!
      Tarkenna vähän, mistä päin Suomea tällainen ex-urheilija Don Juan löytyy? Ja minkä ikäinen....

    • hillo.....

      haistkaa vitu

    • hyh.

      ***** KUN OIKEIN TERAPEUTIT TAAS ASILLA TÄÄLLÄ SUOMI24 KUKA NOITAKIN USKOO EI OLE OLEMASSA MITÄÄN RAKKAUTTA VAAN VETO VOIMA SITÄ VIE KAHDEN AIKUISEN KOHTAMISTA JOKA VOI JOHTAA SEKSIIN JA ORGASMIIN SITTEN KUN MUIJA ILMOITTAA ET ON BEIPI TILASSA OTAKO VASTUUN VAI ET YLEENSÄ MIEHET SANOO MITÄ ****** PUHUT SE EI OLE MINUN SITTEN MENNÄÄN ISYYSTESTIIN JOS MIES SANOO MUT NAINEN EI VÄLTÄMÄTTÄ EI SUOSTU KOSKA SEN EI OLE PAKKO KUN SOSSU ELÄTÄÄ ON NIIN MONTA KOKEMUSTA NÄISTÄ ASIOISTA KUINKA NAISET KUSETTAA MUT MUN KOHDALLA EI OLE ONNISTUNUT MUT ***** ON SITÄ VARTEN ETÄ SITÄ KÄYTETÄÄN NAISET HALUU SITÄ ET SITÄ KÄYTETÄÄN JOKA HUORAAMALLA TAI PARISUHTEESSA SYYNÄ ON NAISEN JATKUVA POLLTTO ALAPÄÄSSÄ JOS EI IKUKAAN HELPOTA SITÄ NIIN NAISET MYYVÄT SITÄ NIIN SAAVAT HELPOTUSTA JOS ERÄS NAINEN EI OLIS KEKSINYT TÄTÄ PULLASSAN NIIN NAISTEN ASIAT JOLIS TOISIN EI OLE MITÄÄN RAKKAUTTTA VAAN IHMIS VETO MUT SE EI TOIMI KAIKKIEN KOHDALLA SE ON SURULLISTA KAIKKI NÄISET TARVII PANOO MUT MITÄ TULEE MINUUN OLEN NUSSINUT MONEN KANSAKUNNANNAISII EI OLE KOSKAAN RTARVINNUT PETTYII HEIHIN MUT KYLLÄ SEN HISTAA JOS TAUTI PÄÄLLÄ ON NAISELA HAJU SITETÄMÄTÖN

    • DJ25

      Olin Don Juan, täysin moraaliton ja petollinen ihminen. Niin täynnä itseäni, luulin vain kun olen niin karismaattisen puoleensa vetävä että pystyin tehdä mitä halusin, tein juuri sitä useamman vuoden ajan. Elämässäni on ollut pari naista jotka oikeasti rakasti, virheistä huolimatta ja aina puolusti viimeiseen asti. Tuotin heille vain surua, tuskaa ja pettymyksen. Ne naiset jotka vain otti, halusi vain yhtä asiaa no heidän jälkeensä vedin aina uhrin roolia, olin kolhittu ja epäonninen mies. Ehkä he vain huomasivat mikä olin..

      Hain apua (edelleen olen) narsistiseen, epäsosiaaliseen luonteeseeni. Kadun nyt todella kaikkea mitä tein, mitä olin ja kaikki vasta sitten kun menetin kaiken heräsin ja katsoin peiliin ja löysin syypään sieltä. Jätin menneen taakseni kaikki, ystäväpiirin ja vanhat pahat tapani. Koin romahtamisen, masennuin ja edelleen olen sen kourissa. Nyt päivä kerrallaan eteenpäin.

    • Peilin toisella puol

      Noinkohan??Mikä on sinulle Don juanin määritelmä ja paljonko on paljon???

    • Elä höpötä

      Ei se mitään kadu!!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe