Aihe

ketä kiinnostaa....??

MayheM

On se tuo euroviisuhomma jännä kun ei kukaan taida enää edes muistaa koko "voittajaa" ja ei se varmaan edes saa myytyä paskahuussia loppuun...

7

505

  Vastaukset

  • sinkku on juuri ilmestynyt kauppoihin kuten myös koko euroviisu taltioiti saatavana nyt myös dvd:llä alle 30 euron hintaan.

   • Ketä vittu kiinnostaa??


   • MayheM kirjoitti:

    Ketä vittu kiinnostaa??

    Kuka ostaa euroviisut dvd:llä...? Tai tietysti harrastaja tai keräilijä joka ostaa aina kerää tiedot joka vuosi mutta noin muuten.

    Pakko kyllä myöntää että itse kuulun siihen väkeen joka ei osaa kyllä nimetä voittajaa saati edes suoralta kädeltä muuten kuin arvauksina mitä maita siellä edes on ollut.

    Sellainen muistikuva taas olisi että suomi siellä ei ollut tänä vuonna mutta varma en ole siitäkään. Sen muistan että siitä jostain Sillanpään enkelinsiipi esiintymisasusta paljon kohistiin euroviisuista puhumisen yhteydessä mutta siinäpä kaikki mitä itse muistan...Mutta eikös sekin ollut suomen joku esiintymisjuttu.


  • Tuohon aikaan Euroviisut oli paljon parempia kun nykyään... Varmasti ihmisiä kiinnosti. Harmi että synnyin vasta 2005 enkä muista 00-luvusta oikein mitään.
   Osaan suoralta kädeltä sanoa että Ukrainahan se voitti vuonna 2004 omaperäisellä biisillä.
   Muutaman viimeisen vuoden ajan Euroviisut on vähän toistaneet itseään. En edes muista tämän vuoden voittobiisiä, mieleen jäi vaan Islanti, Norja ja Portugali. Ja kyllä Darudella olisi ollut potentiaalia parempaan biisiin niin ehkä ainakin niitä meemiääniä olisi sadellut.
   Paras osuus koko finaalissa oli väliaikanumero, jossa oli Conchita, Måns, Verka ja Eleni <3 Ja se joku vanha Israelin voittaja.

   • Eli väliaikanumero jossa oli viisujen friikkisirkus hall of fame (jossa Lordikin on mukana).


   • Miten Måns ja Eleni Foureira liittyvät friikkisirkukseen? Lordi nyt on ihan omaa luokkaansa, ollaan ylpeitä siitä että saavutettiin jotain, mihin tuskin tulemme yltämään enää toista kertaa.

    Verkalla oli Helsingin kisoissa ehdottomasti koko historian paras huumoriviisu, toisin kuin esimerkiksi samana vuonna esiintyneellä brittien lentoemoryhmällä. Yrittivät vähän liikaa.

    Silti pitäisin 70-80-lukuja Euroviisujen parhaana aikakautena. Edes 00-luku ei niitä onnistu päihittämään.


  • On se iso historiallinen tapahtuma, vie Eurooppa kuvaa maailmalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13500
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   9432