Ähkivät pikkujoulumestarit

Tästä varmaan tulee vähän naisasialuuserimainen avaus, mutta kun ärsyttää. Taannoin yksi kilttinä pitämäni työkaveri, sellainen samanikäinen mies, kehuskeli eräässä palaverissa, miten hän on oli ollut viihteellä, ja joku tyttö oli väkisin tullut iholle ja pussailemaan. Seurusteleva mies, ja oli antanut sen tapahtua, eikä ollut edes kovin kännissä kertoman mukaan.

Tänään bussissa olin syventynyt kirjaani (sci-fiä, niin kuin kunnon naista-ansaitsemattoman hyypiön pirtaan sopii), kun takanani joku nuori mies alkoi kovaan ääneen juttelemaan kaverilleen tuoreista pikkujouluista, jossa hän oli jonkun naistyökaverinsa kanssa "vain halaillut" yökerhossa, ollut koko ajan samaan aikaan tupakalla, ja sitten olivat "jotenkin vaan" päätynyt samalle taksimatkalle ja ilmeisesti samaan sänkyyn. Aamuksi mies oli kai ehtinyt kotiinsa avovaimon luokse (tai niin ymmärsin). Sitten mies kertoi, että oli melkein narahtanutkin kun oli jutellut puhelimessa jonkun kaverinsa kanssa avokin kuullen. Sonni.

Sitä vaan, että on se saakura kun nämä seurustelevat ja ilmeisen säännöllistä seksielämää viettäville miehille tarjoutuu naisseuralaisia ovista ja ikkunoista, ja sitten me jotkut saamme viettää ikuista selibaattia. Kyllä minäkin olen pikkujouluissa ja useamman jatkoilla tälläkin kaudella ollut, mutta yhtään seikkailun alkiotakaan en ole kokenut, lähinnä kuunnellut neljä-viiskymppisten naisten tilitystä ja käynyt heilahtamassa tanssilattialla, mikä sekin olisi saavutus, ellen häpeäisi kehoani.

24

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :((

      Ehdottomasti surullisinta on se, että kiltit naisetkin pitävät tuollaisista miehistä.

    • Hämärän rajoilta

      Seksin epätasainen jakautuminen ei enää ylitä uutiskynnystä, joten puutun vain yhteen kohtaan:

      "-- käynyt heilahtamassa tanssilattialla, mikä sekin olisi saavutus, ellen häpeäisi kehoani."

      Eikö se nyt nimenomaan ole saavutus, kun voitit - ainakin hetkeksi - häpeän ja uskaltauduit kaikesta huolimatta mukaan parketin pyörteisiin? Niin päin minä sen näkisin.

      • Koen sen lähinnä saavutuksenomaisena rimanalituksena, en minään mistä voisi olla ylpeä, kuten voisi olla ylpeä "mukavuusalueelta" poistumisesta.


      • Hämärän rajoilta
        LordBoredom kirjoitti:

        Koen sen lähinnä saavutuksenomaisena rimanalituksena, en minään mistä voisi olla ylpeä, kuten voisi olla ylpeä "mukavuusalueelta" poistumisesta.

        Itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa tahdon korostaa, että tässä maassa nuorten miesten kuuluukin olla ylpeitä "saavutuksenomaisista rimanalituksista".

        Case study: Jääkiekkoilija Anssi Salmela. Pilaili ilkeästi (kännissä) MM-kullan jälkeen joukkueen nimettyjen mutta turnauksessa pelaamattomien pelaajien kustannuksella, halaili ja tanssitti (kännissä) presidentti Halosta torijuhlissa hieman liian innokkaasti ja pitkän kaavan mukaan - ja nyt Linnan juhlassa (todennäköisesti kännissä) unohti kätellä tohtori Arajärven (jonka jääminen erottamatta taustatapetin hillitystä kuviosta toki on jossakin määrin inhimillistä ja voisi tapahtua kenelle hyvänsä).

        Mutta hei, äijämeininkii! Ja eikö jo Niitse sanonut että katumuksen tunteminen tehdyn typeryyden jälkeen on vain toinen typeryys. MIES sen sijaan vaan porskuttaa ja kulkee omaa polkua eteenpäin, alittaa riman ylpeästi kerta toisensa jälkeen tietenkään oppimatta mitään. Se on peräänantamatonta miehuutta ja suomalaisuutta se!

        Eli jos tanssit niin mahaa paljaaksi vaan ja tassuja tyttösten takapuolille. Ympäriinsä oksentelusta ja portsarin kanssa painimisesta plussaa.


    • Reipas Mies

      Vaikka tässä olen aina LBD:tä korkean sivistyksen miehenä arvostanut, niin juuri olet käsittänyt käytännössä mistä PS-ja seksimarkkinoillamme on kyse: on näitä mestari miehiä joille kaikki nami jakautuu kuin itsestään kun he muodostavat sen ytimen, johon naisten suosio kohdistuu.

      Olen aina ohjeistanut: kun mies on naisten suosiossa niin naiset kilpailevat tästä miehestä vaikka olisi varattukin: onhan hänen vonkaus pikkujoulu munan himoiselle baarinaiselle meriitti jos mikä.

      Nämä "pikkujoulu mestarit" kuten erityisesti varatut baariasiamestarit ovat juuri niitä paskoja miehiä-m utta ah, niin kysyttyjä naisten taholta. Tyyliä, tehoa ja supliikkia-toki!

      Eihän heidän ole pakko vongata, kun kotona on pesää. Ei, he nakkelevat seksistisiä vitsejä, hyvää läppää ja "voi ompas sulla oikein kuuma lookki"-
      reploja random naisille kun ei ole mitään menetettävää iskemisessä. Sitten mestari mies voi jo antaa naisille pakkeja, eihän pano liian tutun naisen kanssa oikein sovi, käytännön syistä toki.

      Mielestäni kaikkein alinta kuonaa, Einot ovat mielestäni jalompia koska vain panevat iskemiään random naisia eivätkä varaa yhtä naista suhteeseen pettäkseen tilaisuuden tullen ja pitääksen näitä toisia juhlista iskettyjä naisia sitten sivupanoina itsellään.

      Rehellinen huorissa käynti olisi hyvä teko pikkujoulu panemiseen nähden.

      Jostain syystä minulla on kauhea tarve mennä niihin hien, viinan ja himon kattauksella kuorrutettuihin pikkujouluihin- vain todistaakseni miten korruptioituneita "hyvätkin" tyypit voivat houkutuksen tullen olla. Minä en.

      • EI tässä sinänsä mitään uutta ollut - siitä on puhuttu aina normaalienkin (ei vain markkina-arvoteoreetikkojen) piirissä, että kihlasormus on varmin takaus siitä että naisseuralaisia riittää. Näitä tuttavia on ollut aiemminkin, enkä ole koskaan epäillyt etteikö näin olisi. Silti vähän ärsyttää havaita se käytännössä ja jotenkin vielä näin suoraan. Edes tämä tuttava ei yrittänyt puolustella itseään, vaan vaikutti ylpeältä. Tosin hän ei kai pidemmälle mennytkään, enkä nyt sitten voi ihan tarkkaan tietää, millainen se hänen seurustelusuhde on, kun en naista sen tarkemmin tunne eikä tämä työkaverikaan ole ihan läheisimpiä, jos ei nyt etäisimpiäkään.


      • näin onnnn

        " Eihän heidän ole pakko vongata, kun kotona on pesää. Ei, he nakkelevat seksistisiä vitsejä, hyvää läppää ja "voi ompas sulla oikein kuuma lookki"-
        reploja random naisille kun ei ole mitään menetettävää iskemisessä. Sitten mestari mies voi jo antaa naisille pakkeja, eihän pano liian tutun naisen kanssa oikein sovi, käytännön syistä toki."

        Juuri tasan tarkkaan näin se on minustakin aina mennyt jossain lähiöbaareissakin, missä parisuhteessa olevat miehet parveilevat naista iskemässä. He vetoavat naisiin juuri siksi koska yhtäältä he voivat ja osaavat rennosti flirttailla eivätkä he siksi näytä epätoivoisilta luusereilta niinkuin naisettomat sinkkumiehet, ja toisaalta siksi koska naiset tietävät että näillä miehillä on se nainen kotona(tai ainakin on nainen heillä ollut kotona) ja he siten todisatettavasti ovat muidenkin naisten hyväksymiä parittelukumppaneita. Lisäksi monet naiset haluavat iskeä miehen nimenomaan joltakin toiselta naiselta.
        Ei nämä miehet siis niinkään vetoa naisiin huippuunsa kehitellyillä naisten iskemis- ja käsittelytekniikoilla tai hyvällä ulkonäöllä ja/tai varallisuudellaan niinkuin YT-miehet, jotka eivät esim. lähiöbaareissa paljon edes käy.
        Monet yksinäiset sinkku-AT-miehet voivat myös olla näitä miehiä paljonkin komeampia ja varakkaampia, mutta eivät he silti juuri naisia kiinnosta.


      • "kun mies on naisten suosiossa niin naiset kilpailevat tästä miehestä vaikka olisi varattukin"
        Se on juurikin noin... omakohtaisia kokemuksia tästä lukuisia. Siis vaikka ei olisikaan varattu, niin riittää että olet jonkun ikäisesi naisen kanssa viettämässä rennosti pidemmästi aikaa... jolloin näitä tulee että joitain muita naisia rupeaa kiinnostamaan jostain syystä. Ja juu olen kokenut tällaisia "iskemis" yrityksiä monesti kun olen vaan ollut viettämässä aikaa esim. jonkun kamunaisen kanssa.

        Mutta sitten kun olet yksin liikenteessä niin sellaisia tilanteitapa ei tule juuri lainkaan.

        Ihmetyttää että mitähän kummaa logiikkaa se on että jos on jo toisen naisen seurassa, niin joutuu tuollaisen kohteeksi.


    • No tulee ensiksi mieleen että onpa tyhmiä tapauksia. Minä osaisin olla hiljaa.

      • Sama tuli varsinkin tästä bussityypistä mieleen. Siis mies valittelee kaverilleen, että oli täpärällä ettei narahtanut tyttöystävälleen, ja samaan aikaan kovaan ääneen kertoo seikkailuistaan. En siis yrittänyt mitenkään salakuunnella, luin ihan oikeasti kirjaa, ja silti kuulin aivan kaiken, selvästi, niin kuin minulle olisi juttua kerrottu. Ja niin varmasti kuuli moni muukin matkustaja. Ehkä jopa joku tyypin tai sen tyttöystävän tuttu.


      • Itse ... En nyt sano minkä yhteisön... Ei nykyinen työyhteisö kuitenkaan, voin täsmentää... Siis yhden naisporukan laivamatkasta kerran kuuntelin juttua, niin olisiko tämä samaa. Tietyissä ympäristöissä tietyllä dynamiikalla sitä tehdään vähän mitä sattuu.

        Jotkut osaa uskaltaa ja pystyy tarttumaan tilaisuuksiin. Me jotkut emme sitä oikein hallitse.


      • hahmotelma kirjoitti:

        Itse ... En nyt sano minkä yhteisön... Ei nykyinen työyhteisö kuitenkaan, voin täsmentää... Siis yhden naisporukan laivamatkasta kerran kuuntelin juttua, niin olisiko tämä samaa. Tietyissä ympäristöissä tietyllä dynamiikalla sitä tehdään vähän mitä sattuu.

        Jotkut osaa uskaltaa ja pystyy tarttumaan tilaisuuksiin. Me jotkut emme sitä oikein hallitse.

        Offtopic: huhhuh...kuumat henkelit.


      • gloriana_demeter kirjoitti:

        Offtopic: huhhuh...kuumat henkelit.

        Niin muuten on.


      • Jeesuksen rakastaja
        gloriana_demeter kirjoitti:

        Offtopic: huhhuh...kuumat henkelit.

        Ateistihihhulit löysivät vihdoin toisensa?


      • Jeesuksen rakastaja kirjoitti:

        Ateistihihhulit löysivät vihdoin toisensa?

        Ei vaan henkselit.


      • haaaaaa
        hahmotelma kirjoitti:

        Ei vaan henkselit.

        Saako henkseleillä naisia?


      • haaaaaa kirjoitti:

        Saako henkseleillä naisia?

        En tiedä vielä, kun ostin vasta tiistaina nämä, eli ei ole paljoa käyttöä nähneet vielä.


      • ooo,l
        haaaaaa kirjoitti:

        Saako henkseleillä naisia?

        Hipit tykkää, mutta hahmis on turhan raamikas hippitytöille, jotka haluavat huonoryhtisen "musiikki pelasti minut liikunnalta" -sätkäkonehippimiehen.


      • ooo,l kirjoitti:

        Hipit tykkää, mutta hahmis on turhan raamikas hippitytöille, jotka haluavat huonoryhtisen "musiikki pelasti minut liikunnalta" -sätkäkonehippimiehen.

        Tykkään minäkin, siis henkseleistä, enkä ole hippityttö, joka tykkää tupakoivista huonoryhtisistä miehistä.


    • Naisasialooseri.

      Seksi ei jakaudu oikeudenmukaisesti yhteiskunnassamme vaan se kaikki menee pienelle osalle YT-miehiä ja toiset ovat tuomittuja yksinäisyyteen ja masturbaatioon.

      Aivan samalla tavalla kuin rahakin jakautuu kapitalistisessa järjestelmässä, jota seksuaalinen liberalismikin edustaa.

      • Paskavarvas

        No kyllä nyt melkein joka ukko saa piparia aina joskus kun edes yrittää eikä vain roiku vinkumassa atm-mantraansa näillä nettipalstoilla. Enpä taida tuntea yhtään neitsytmiestä tässä kolmenkympin hujakoilla pyöriessä vaikka tutut hemmot itseni mukaan lukien kuuluvat ehkä ktm-kategoriaan. Jopa yksi atm-kriteerit täyttävä nettihullu vanhapoikakaveri on päässyt maistelemaan lihan iloja. Syy? Teki asialle jotain eikä vain runkkaillut kotona.


      • Suuri Isä
        Paskavarvas kirjoitti:

        No kyllä nyt melkein joka ukko saa piparia aina joskus kun edes yrittää eikä vain roiku vinkumassa atm-mantraansa näillä nettipalstoilla. Enpä taida tuntea yhtään neitsytmiestä tässä kolmenkympin hujakoilla pyöriessä vaikka tutut hemmot itseni mukaan lukien kuuluvat ehkä ktm-kategoriaan. Jopa yksi atm-kriteerit täyttävä nettihullu vanhapoikakaveri on päässyt maistelemaan lihan iloja. Syy? Teki asialle jotain eikä vain runkkaillut kotona.

        Niin mutku naiset on pelottavia.


      • %%%%%%%kkkkkkkkkkkkk
        Paskavarvas kirjoitti:

        No kyllä nyt melkein joka ukko saa piparia aina joskus kun edes yrittää eikä vain roiku vinkumassa atm-mantraansa näillä nettipalstoilla. Enpä taida tuntea yhtään neitsytmiestä tässä kolmenkympin hujakoilla pyöriessä vaikka tutut hemmot itseni mukaan lukien kuuluvat ehkä ktm-kategoriaan. Jopa yksi atm-kriteerit täyttävä nettihullu vanhapoikakaveri on päässyt maistelemaan lihan iloja. Syy? Teki asialle jotain eikä vain runkkaillut kotona.

        " Teki asialle jotain eikä vain runkkaillut kotona."

        Myös sinäkin tässä ihan tyypillisesti tällä kommentillasikin pyrit parhaan kykysi mukaan leimaamaan naisettomat miehet mahdollisimman kielteisesti 'kotonaan peräkammarissa runkkailijoiksi' Eiköhän tämä ole nykykulttuurimme huomioiden niitä kaikkein kielteisempiä leimoja joita miehelle voi keksiä, ja siksi sinäkin sen tähän olet valinnut.
        No joo. Tämä kuuluu juuri siihen naisettomaksi jääneen miehen p/s-markkinoilta syrjäyttävään kierteeseen ollen sitä kulttuurista palautetta häneen päin.


      • kulttuurinen palaute
        %%%%%%%kkkkkkkkkkkkk kirjoitti:

        " Teki asialle jotain eikä vain runkkaillut kotona."

        Myös sinäkin tässä ihan tyypillisesti tällä kommentillasikin pyrit parhaan kykysi mukaan leimaamaan naisettomat miehet mahdollisimman kielteisesti 'kotonaan peräkammarissa runkkailijoiksi' Eiköhän tämä ole nykykulttuurimme huomioiden niitä kaikkein kielteisempiä leimoja joita miehelle voi keksiä, ja siksi sinäkin sen tähän olet valinnut.
        No joo. Tämä kuuluu juuri siihen naisettomaksi jääneen miehen p/s-markkinoilta syrjäyttävään kierteeseen ollen sitä kulttuurista palautetta häneen päin.

        Tais osua kohdalle kuitenkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      166
      2770
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1268
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      40
      929
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      926
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      89
      795
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      52
      793
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      67
      762
    8. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      720
    9. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      57
      717
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      73
      706
    Aihe