Suomalainen mies - ruma ja tylsä?

Suomalainen mies

Tällainen näkemys ei ole täysin tuulesta temmattu vaikka tietenkään se ei päde läheskään kaikkiin suomalaisiin miehiin. Monet miehistä pukeutuvat tyylikkäästi, ovat kohteliaita, pitävät itsestään huolta. Mutta itsekin miehenä sanoisin, että naisten kritiikille suomalaisesta miehestä löytyy vahvasti katetta. Suomalaisen miehen yleisilme on ehkä sittenkin tämä: melkoisen avuton tyylitaju, huono pukeutumismaku, kökkö ulosanti vaikka kuvittelee usein itse olevansa kovakin huulenheittäjä, kankea argumentointi, taipumus puhua matalalla synkähköllä äänellä. voittopuolisesti negatiivinen, parhaimmassakin tapauksessa aneeminen, vailla aitoa elämäniloa, heikko estetiikan ja kauneuden taju, harmaa, ikävähkö "demari".

Itse suomalaisena miehenä, jolle kaikenaikaa on pakkosyötetty tätä maunokoivistolaisuutta jota vastaan olen joutunut koko ikäni taistelemaan, en yhtään ihmettele jos suomalainen nainen on alkanut viime vuosina lisääntyvässä määrin katsella ulkomaalaista miestä. Mutta onko kulttuurimme niin vankka että se lopulta muuttaa myös vierasmaalaiset tässä maassa lopulta synkiksi einoleinoiksi. Onko Suomi siis tuomittu ikuiseksi murheellisten laulujen maaksi?

46

2709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en usko

      Vierasmaalaisilla on vahva kulttuuri ja tiiviit siteet perheeseen. Voi olla että julkisesti ulkomaalaiset välttelevät suomalaisia ja esiintyvät hillitysti, mutta kotona on toinen ääni kellossa.
      Sitä en usko, että suomalainen melankolia koskaan häipyy lauluista. Se on niin nättiä säveltä.

    • Shole

      Nythän on kovasti muodikasta hävetä kaikkea mikä on ikinä liitetty Suomeen tai suomalaisuuteen. Sellainen välimerellinen rehtiys ja täsmällisyys olisi ilmeisen ihanteellista. Siellä on muodikastakin.

      • Sillan alta vastaa

        Jos ryhtisimme välimerellistä "rehtiyttä ja täsmällisyyttä" oikeasti haluamaan, saisimme opetella elämään puukko selässä ja tyhjyys kukkarossa.

        Alkuperäinen kirjoittaja osaa myös niellä ne muutamat huonot esimerkit ja yleistää niitä yleisenä totuutena. Olet myös hieno toitottamaan "no nuo ovat niin sitä ja tätä mutta enhän MINÄ mihinkään sellaiseen rupea!"

        Mitäpä jos jokainen teistä käsittelisi ihmisiä yksilöinä, ja vaikkapa koittaisitte puhua sellaisella elämänilottomalle, harmaalle "demari" suomalaismiehelle? Usein sieltä alta löytyy joku ihan mukava kaveri jonka niskaan on nyt sattunut kaatumaan liikaa skeidaa liian pitkän aikaa.


      • jinuijsrteoiösrjtölh

        nyt onkin kyse mitä ilmeisemmin HOMOISTA!!! siis kullin lutkuttajista!!


    • Totisen harmaa torvi

      Jos nyt ollaan rehellisiä, niin tuolla pimeessä räntäsateessa seisoskelu ei hirveämmin herätä mitään iloisia tunnepurkauksia-edes kännissä. Tämä "aidon ilon" vaatiminen on kummallista-koska sitä ei voi määritellä mitenkään.

      "kökkö ulosanti vaikka kuvittelee usein itse olevansa kovakin huulenheittäjä"...tämä pätee muuten muuallakin maailmassa.

      "melkoisen avuton tyylitaju, huono pukeutumismaku"...tämä väite vaatii perusteluita, sillä suomalaisen pukeutumisen peruslähtökohtiin kuuluu käytännönläheisyys, että myös vallitsevien sääolojen huomioonottaminen.

      "heikko estetiikan ja kauneuden taju"...onko tämä ymmärrettävä niin, että jos en varsinaisesti ole tavannut yhtään rumaa ihmistä, se on VIKA, eikä ominaisuus?

      "harmaa, ikävähkö "demari"."...mutta harmaa on sävy sekin, siinä missä viha on tunne. Suomalaista miestä ei voi syyttää TEENNÄISEKSI ainakaan.

    • dkfgjldfgkj

      Täytyy kyllä aika pitkälle yhtyä noihin, vaikka jotkut väitteet olivat vähän perusteettomia. Esim. tuo "estetiikan, kauneuden taju"... Osaan kyllä arvostaa vaikka naisten ja heidän pukeutumisensa kauneutta, mutta en lähde rakentamaan itsestäni mitään tyyli-ikonia, en ole kokenut sitä tärkeänä juttuna. Pukeudun kyllä mielestäni ihan tyylikkäästi.

      Näin ekstroverttina toivoisi vähän lennokkaampaa menoa vähemmälläkin alkoholin määrällä syntyvän.

      Muutenhan täältä löytyy varsin hyvää asennetta, mutta aloittaja olikin keskittynyt niihin seuraelämän kannalta ikävämpiin ominaisuuksiin,.

    • Yks finni

      LOOOOOOOOOOOL :D

      No katsoppa suomalaisia naisia ja vertaa heitä ulkomaalaisiin.
      Tässä se totuus
      "Suomalaisen naisen yleisilme on ehkä sittenkin tämä: melkoisen avuton tyylitaju, huono pukeutumismaku, kökkö ulosanti vaikka kuvittelee usein itse olevansa kovakin huulenheittäjä, kankea argumentointi, taipumus puhua matalalla synkähköllä äänellä. voittopuolisesti negatiivinen, parhaimmassakin tapauksessa aneeminen, vailla aitoa elämäniloa, heikko estetiikan ja kauneuden taju, harmaa, ikävähkö "demari"."

      Tuohon kun lisätään naisten ylipaino, odotukset tasa-arvolle ja silti kuitenkin sille että "mies on mies eikä ämmä" jne., naisten puhdas huo-ramaisuus, naisten korkeat kriteerit miehelle vaikkei heillä olisi varaa odottaa paljoakaan niin alat ymmärtää mikä miehiä Suomessa masentaa. ;)

      Tämän lisäksi naisilla on todella paska kuva mielessään suomalaisista miehistä joka tarkoittaa että miehen tulee tehdä kova vaikutus naiseen, ulkomaalaisten miesten ei tarvitse koska suomalainen nainen on heti sulaa vahaa heidän käsissään kunhan mies on "tumma ja tulinen".

      Miehen pitää Suomessa olla samaan aikaan "oma ittensä", toisaalta sopeutua naisten odotuksiin neitimäisistä asioista ja toisaalta olla "äijä".

      Ulkomaiset naiset puolestaan ottavat mm. suomalaisen miehen avuliaammin vastaan ja ovat heti miestä arvostavia koska heille on opetettu niin että mieskin on ihminen sekä mies ilman että sitä pitää koko ajan todistella.

      Naisilla Suomessa on asennevamma ja totta kai se saa näyttämään miehet huonoilta.

      Itse muuten poikkean miesmassasta Suomessa, mutta eihän sitä heti päällepäin tunnista ellei omaa tummaa perimää, aksenttia ja pukeudu kuin riikinkukko ja käyttäydy siten kuin olisi tunkion kingi.

      Ja se on se johon naiset kiinnittävät aina huomiota.

      Mitä tulee tuohon synkistelyyn niin olen huomannut että naiset Suomessa eivät kestän huumorin heittoa sosiaalisesta statuksesta. Heidän mielestään pitää olla rentoja ja "ei ottaa kaikkea niin vakavasti" kunhan olet kova kilpailija ja suorittaja sekä "sopeudut muihin harmaa varpusiin" kuten kaikki muutkin tekevät.

      Suomessa ei saa heiluttaa tuota venettä ja nauraa suomalaiselle typeryydelle ja sosiaalisille "totuuksille".

      Paitsi jos on ulkomaalainen mies.

      Miksikö? Koska naiset ovat pinnallisia ja paras tapa miehelle usein on sentään kuulua siihen porukkaan jossa ollaan "miehiä" eikää sihen jossa ollaan poikkevia noista miehistä ja siten naisten mielestä "epämiehiä".

      Sen vuoksi suomalaiset miehet ovat tuollaisia kuten aloittaja kuvailI:
      A) Koska naiset haluavat että mies sopeutuu joukkoon ja on "mies"
      B) Koska naiset ovat samanlaisia kuin omat maanmiehensä
      C) Koska kaikki poikkeava on kauhea loukkaus heteronormatiivisuutta vastaan paitsi jos mies on ihana ulkomaalainen

      • mielestäni

        suomalaisissa miehissä ei ole muuta vikaa kuin liika viinan käyttö, huono ulosanti ja tunteiden piilottelu. Ei suomalaisten miesten ulkonäössä mitään vikaa ole ja monet on hyviä/fiksuja töissä.


      • Yks finni
        mielestäni kirjoitti:

        suomalaisissa miehissä ei ole muuta vikaa kuin liika viinan käyttö, huono ulosanti ja tunteiden piilottelu. Ei suomalaisten miesten ulkonäössä mitään vikaa ole ja monet on hyviä/fiksuja töissä.

        Jaah, no en ole varmaan sitten suomalainen tai mies koska en käytä paljoa viinaa, ulosantia on kehuttu fiksuksi ja huumorintajuiseksi sekä tunteita en piilottele paitsi silloin kun se aiheuttaa toisille haittaa.

        "Ei suomalaisten miesten ulkonäössä mitään vikaa ole"

        Olen kyllä kuullut ulkonäöstä kaikkea muuta että pitäisi olla sitä tätä ja tuota sekä ennen kaikkea ulkomaalaisen näköinen.


      • fernande, -74

        "Ulkomaalaiset naiset ottavat mm. ottavat suomalaisen miehen avuliaammin vastaan..."

        Monet naiset, kansallisuudesta riippumatta, ottavat miehen avuliaasti vastaan, jos tällä on rahaa. Suomalainen nainen ei kuitenkaan aina nai miestä rahan vuoksi, ja selviää yksinkin juuri siitä syystä, että on taloudellisesti riippumaton. Tämä luo en harhakuvan, että "ulkomaalainen nainen" jotenkin erityisesti arvostaisi miehiä.


      • upeanainen_

        No niin löytyihän täältä yks jota tuo satutti jopa niin paljon että piti alkaa naisia haukkumaan, katsoppas peiliin=D


      • kleopatraa

        Bullsh!t. Oikeanlainen mies saa aina naisia. Suomalaisten miesten arvomaailma on urakeskeinen. Se ei ole naisten mielestä seksikästä. Kun Pedro saapuu etelästä haistattamaan pitkät koko järjestelmälle, hän poikkeaa käytöksellään munattomista suomalaisista. Siksi naiset haluavat häneltä munaa.

        Ei ole mitään esteitä, etteikö suomalainenkin mies voisi käyttäytyä samoin. Kyseinen käytös herättää täällä vain niin suurta paheksuntaa, että kyseinen käyttäytymismalli kitkeytyy pois ennemmin tai myöhemmin, myös ulkomaalaiselta.


      • Repe-erkki
        kleopatraa kirjoitti:

        Bullsh!t. Oikeanlainen mies saa aina naisia. Suomalaisten miesten arvomaailma on urakeskeinen. Se ei ole naisten mielestä seksikästä. Kun Pedro saapuu etelästä haistattamaan pitkät koko järjestelmälle, hän poikkeaa käytöksellään munattomista suomalaisista. Siksi naiset haluavat häneltä munaa.

        Ei ole mitään esteitä, etteikö suomalainenkin mies voisi käyttäytyä samoin. Kyseinen käytös herättää täällä vain niin suurta paheksuntaa, että kyseinen käyttäytymismalli kitkeytyy pois ennemmin tai myöhemmin, myös ulkomaalaiselta.

        En tiedä mitä konkreettisesti tarkoitat sillä että "haistattaa pitkät koko järjestelmälle"

        Mutta jos se on jonkinlaista vastuuttomuutta ja laiskuutta, niin jos suomalainen mies tekee niin, eli haistattaa pitkät koko järjestelmälle, niin hänet leimataan luuseriksi, mutta kun ulkomaalainen mies tekee niin, niin hän on vain "mielenkiintoinen ja jännittävä" mies.


      • jnini
        Yks finni kirjoitti:

        Jaah, no en ole varmaan sitten suomalainen tai mies koska en käytä paljoa viinaa, ulosantia on kehuttu fiksuksi ja huumorintajuiseksi sekä tunteita en piilottele paitsi silloin kun se aiheuttaa toisille haittaa.

        "Ei suomalaisten miesten ulkonäössä mitään vikaa ole"

        Olen kyllä kuullut ulkonäöstä kaikkea muuta että pitäisi olla sitä tätä ja tuota sekä ennen kaikkea ulkomaalaisen näköinen.

        oot törmännyt vaan vääränlaisiin naisiin.


    • Shole

      Mitä melankoliaan tulee, niin minkä sille voi, että surulliset tarinat ja mollivoittoiset sävelmät ovat kauneimpia?

      • intialaisilla

        on myös aivan iiiihania surumielisiä rakkaussäveliä ja tarinoita.


      • Yks finni

        Mutta kun Suomessa nämä tarinat eivät ole sellaisia katkeran suloisia tai huumoria sisältäviä vaan sellaisia "saatana-kun-ämmä/ukko-lähti/kuoli-perkele-juon-kaljaa-ja-nyt-on-kamalaa-tämä-elämä-vittu!".

        Suomessa kuvitellaan että jatkuvassa kaamosmasennuksessa eläminen ja "arkinen" sohjossa räpeltäminen sekä niistä "melankolisesti" runoilu on jotenkin tosi syvällistä.

        Ei. Se on vain vitun masentavaa.


      • Shole
        Yks finni kirjoitti:

        Mutta kun Suomessa nämä tarinat eivät ole sellaisia katkeran suloisia tai huumoria sisältäviä vaan sellaisia "saatana-kun-ämmä/ukko-lähti/kuoli-perkele-juon-kaljaa-ja-nyt-on-kamalaa-tämä-elämä-vittu!".

        Suomessa kuvitellaan että jatkuvassa kaamosmasennuksessa eläminen ja "arkinen" sohjossa räpeltäminen sekä niistä "melankolisesti" runoilu on jotenkin tosi syvällistä.

        Ei. Se on vain vitun masentavaa.

        ""*******-kun-ämmä/ukko-lähti/kuoli-*******-juon-kaljaa-ja-nyt-on-kamalaa-tämä-elämä-*****!".

        Kuvailemasi kaltaiset tarinat ovat hyvinkin kuvailemasi kaltaisia.

        On kuitenkin olemassa muitakin suomenkielisiä teoksia kuin Juomalaulut 1 ja Juomalaulut 2.

        Yksi suurimmista suomalaisessa tavallisuudessa uiututtavia asioita on se detalji, kun tehdään remonttia, niin aina maalarinvalkoista. Uskokaa nyt, se ei ole väri!
        :P


    • useinkin

      ruma ja tylsä = uskollinen,rehellinen,kiltti ja tunnollinen

      • Anonyymi

        Jätä kiltti pois, sen tilalle katkeruus. Niin se vaan useimmiten on.


    • e56k7r67ktyil

      Taas tällaista kummallista yleistämistä josta on vaikea saada oikeaa keskustelua.
      Moni tulee tänne ketjuun kertomaan että "minä ainakaan en ole sitä sun tätä" ja siinäpä se lähinnä on.

      Totuus on että kaikki on maapallolla yksilöitä. Kyllä suomalaiselle aina toinen suomalainen kelpaa, mutta miksei kelpaisi ulkomaalainenkin?

      • Yks finni

        Tiedätkö, varsinkin Suomessa kannattaa unohtaa tuo "yksilöllisyys".
        Ihmiset ovat kuin sikoja karsinassa toisia röhnöttäjiä seuraten.

        Jos olet yksilö ja kohtelet toisia yksilöinä ja olet mies niin kuten kerroin tuossa ylempänä, tuon määritelmän mukaan et ole Suomessa enää varsinaisesti "mies".

        Suomessa pitää olla osa sitä samaa ryhmää jotta olisi mies ja kohdella naisia tietyllä tavalla että naiset pitäisivät sinua miehenä.

        Yksilöllisyys Suomessa on pelkkää valhetta ja kätevä tapa jäädä yksin.


    • kiekkoo_ja_olutta

      Kuka senkin on mukamas päättänyt että suomalainen mies kaipaa vaan ...

      Kieltämättä suomalainen lätkän ja oluen siivittämä kulttuuri on niin epäluuloisen epäsosiaalista että oikeasti komeat ja kivatkin miehet kuvittelevat olevansa "huonoja"."Ei musta ole mihinkään"-perusasenteen, johon liittyy toinen "ei sustakaan ole mihinkään" -asenne, toivoisin korvautuvan positiivisemmalla.

      • Yks finni

        "oikeasti komeat ja kivatkin miehet kuvittelevat olevansa "huonoja"."Ei musta ole mihinkään"-perusasenteen, johon liittyy toinen "ei sustakaan ole mihinkään" -asenne, toivoisin korvautuvan positiivisemmalla. "

        Niin just, "oikeasti komeat ja kivatkin" miehet.

        ja sitten mietit että mistä miesten epäluulo johtuu? :D

        Johtuisko se siitä että miehen pitää olla oikeasti komea ja kiva että naisia miellyttäisi joten miehet miettii koko ajan ovatko komeita ja kivoja?

        Miten ihmeessä pysyt positiivisena jos joudut miettimään tuollaisia varsinkaan kun naiset Suomessa eivät ole toisaalta erityisen kauniita ja kivoja juuri tuon asian takia?


      • 11
        Yks finni kirjoitti:

        "oikeasti komeat ja kivatkin miehet kuvittelevat olevansa "huonoja"."Ei musta ole mihinkään"-perusasenteen, johon liittyy toinen "ei sustakaan ole mihinkään" -asenne, toivoisin korvautuvan positiivisemmalla. "

        Niin just, "oikeasti komeat ja kivatkin" miehet.

        ja sitten mietit että mistä miesten epäluulo johtuu? :D

        Johtuisko se siitä että miehen pitää olla oikeasti komea ja kiva että naisia miellyttäisi joten miehet miettii koko ajan ovatko komeita ja kivoja?

        Miten ihmeessä pysyt positiivisena jos joudut miettimään tuollaisia varsinkaan kun naiset Suomessa eivät ole toisaalta erityisen kauniita ja kivoja juuri tuon asian takia?

        Ei epäluuloisuus poistu sillä, että naiset alkavat pitää rumista ja inhottavista öykkäreistä.


      • k_ot
        Yks finni kirjoitti:

        "oikeasti komeat ja kivatkin miehet kuvittelevat olevansa "huonoja"."Ei musta ole mihinkään"-perusasenteen, johon liittyy toinen "ei sustakaan ole mihinkään" -asenne, toivoisin korvautuvan positiivisemmalla. "

        Niin just, "oikeasti komeat ja kivatkin" miehet.

        ja sitten mietit että mistä miesten epäluulo johtuu? :D

        Johtuisko se siitä että miehen pitää olla oikeasti komea ja kiva että naisia miellyttäisi joten miehet miettii koko ajan ovatko komeita ja kivoja?

        Miten ihmeessä pysyt positiivisena jos joudut miettimään tuollaisia varsinkaan kun naiset Suomessa eivät ole toisaalta erityisen kauniita ja kivoja juuri tuon asian takia?

        Tarkoitin, että vellotaan huonommuuden tai "vääränlaisuuden" tunteessa, vaikka ei olisi mitään syytä siihen, vaan päinvastoin itsessä on paljon positiivisia asioita.

        Sinä selkeästi negatiivisena ihmisenä heti ajattelit, että et itse kuulu "komeisiin ja kivoihin" miehiin. Joku toinen voi lukea tekstin toisin : )

        Kaikista ei voi pitää, tietenkään. Sehän nyt on järjetön ajatus, että minä pitäisin jokaisesta suomalaisesta miehestä, olivat he minkälaisia tahansa. Puhun heistä jotka tunnen, ja joiden tunnelmista välitän.


    • 7, Ettei tapeta

      Hampaat näyttävät pestyiltä (käsitellyiltä) molemmilla?

    • vastaavasti

      suomalainen nainen on viimeisen päälle seksikäs ja puoleensavetävä??????
      Persjalkaisuus ja lihavuus eivät ole seksikkyyden mittareita, tajutkaa se jo!!!!

      • 11

        kenelle sä puhut?

        aika monen näköisiä, kokoisia ja muotoisia naisia tässä massa....


    • Vahnha ja Vhiisas

      Nainen ja Mies. Mikä oiva pariskunta.

    • suominainen on

      keskimäärin lähemmäs 100 kiloa kuin 60 kiloa.
      Eipä luulisi naisten hirveämmin miehiä arvostelevan.

    • Ruma.. ja tylsä - suomalainen mies. En pidä suomalaisia miehiä rumina, niitä jotka huolehtivat ulkonäöstään, ja nämähän on niin makuasioita (ja hyvä niin) toinen tykkää muhkumasta, toinen karvaisesta toinen karvattomasta, kolmas rauhallisesta ja joku ihmisestä joka höpöttää taukoamatta. Mä ite oon aina ihmetelly näit miehiä jotka toitottelee suureen ääneen että "voiku suomalaiset naiset on niin lihavia ja ei ne meikkaa ja plaa plaa" samaan aikaan ku itse kasvattaa kaljamahaa ja joulupukin partaa... Minusta turha odottaa sellasta siistiä ihmistä vierelleen jos ei itsekään oo niin tarkka ulkonäöstänsä.

      Kuiteski eniten mua harmittaa kun monet suomalaiset miehet ei osaa keskustella, olla romanttisia tai pukeutua tai käydä siellä kampaajalla jos mun ei anna laittaa sitä tukkaa.

      Offtopic: miksi naiset leikkaa tukan siiliksi kun ne menee naimisiin?

    • Mutta minä olen kepe

      Suomalaisen miehen suurin pelko on, että häntä luullaan homoksi, tämä johtaa valitettavasti miehenä olemisen kärjistämiseen, jottei vaan kukaan tuntematonkaan erehtyisi luulemaan homoksi.

      Tarkoitan tällä miehenä olon kärjistämisellä sitä, että me miehet tarkkailemme kovasti itseämme ja toisiamme, jotta emme vaan

      -näyttäisi homolta
      -käyttäytyisi kuin homo, (tai naismaisesti)

      Tämä johtaa sitten raskasmieliseen elämänasenteeseen, suomalaisen miehen elämästä puuttuu kaikenlainen kepeys ja iloittelu, edes kännissä se ei onnistu, paitsi tietenkin suomenruotsalaisilta, mutta se taas on kokonaan eri juttu.

      Silloinkin kun suomalainen mies on iloinen, se ilmenee siten, että karaokessa lauletaan jokin raskas, synkkä ja melankolinen laulu, vaikkapa Juicen viidestoista yö.

      Raskasmielinen elämänasenne, joka on tyypillisellä suomalaisella miehellä, on tosi rasittava ja ahdistava, ja kun kaikkea tekemistä ja olemista leimaa se, ettei vaan luulla homoksi, niin siinä meihet menettää paljon sellaisia asioita ja kokemuksia, joita vois kokea,, jos ei pelkäisi koko ajan, että luullaan vielä homoksi, jos teen niin tai näin.

      Tämä koskee laajemminkin miehenä olemista, on koko ajan oltava todistelemassa kavereille ja muille, että tässä ollaan mies eikä marjanpoimija, ja jos joku mies osoittaa hiukankin pehmeyttä, kepeyttä ja iloisuutta, niin heti huudetaan hametta päälle.

      Suomlaisena miehenä oleminen on kaiken kaikkiaan siis raskasta, ahdistavaa ja kapeakatseista, ilotonta elämässä raahustamista, jossa koko ajan mietitään sitä, mitä muut minusta mahtavat ajatella, ja minä he minua pitävät. Toivottavasti ei ainakaan homona ja neitimäisenä.

      • tuota noin

        onko korvien välissä jotain pahasti vialla, jos jatkuvasti luo fantasiamaailmaa homoista tai homoudesta? Ei naisetkaan mieti, että heitä luullaan lesboiksi, jos pukeutuu käytännöllisesti tai leikkaa letin, heittää ronskia huumoria.


      • kepeä mies
        tuota noin kirjoitti:

        onko korvien välissä jotain pahasti vialla, jos jatkuvasti luo fantasiamaailmaa homoista tai homoudesta? Ei naisetkaan mieti, että heitä luullaan lesboiksi, jos pukeutuu käytännöllisesti tai leikkaa letin, heittää ronskia huumoria.

        Kerron esimerkin, jos menee vaikka Pubiin ja tilaakin siellä valkoviniä sen perinteisen tuopin sijasta, niin jos se saa jonkin putkiaivopisen pubin miesasiakkaan epäilemään että viinin juoja on homo, kun "Pubissa kuuluu miehen juoda olutta"


      • hehheh
        kepeä mies kirjoitti:

        Kerron esimerkin, jos menee vaikka Pubiin ja tilaakin siellä valkoviniä sen perinteisen tuopin sijasta, niin jos se saa jonkin putkiaivopisen pubin miesasiakkaan epäilemään että viinin juoja on homo, kun "Pubissa kuuluu miehen juoda olutta"

        No kyllähän pitäisi sen verran terve ja hyvä itsetunto olla, että vaikka menet ja tarjoat sille miehellekin lasin punkkua............ Eihän heterot muuksi muutu, eikä homot eikä lesbot.


      • sorge
        hehheh kirjoitti:

        No kyllähän pitäisi sen verran terve ja hyvä itsetunto olla, että vaikka menet ja tarjoat sille miehellekin lasin punkkua............ Eihän heterot muuksi muutu, eikä homot eikä lesbot.

        siis valkkaria :D


      • Kysymysmerkki
        kepeä mies kirjoitti:

        Kerron esimerkin, jos menee vaikka Pubiin ja tilaakin siellä valkoviniä sen perinteisen tuopin sijasta, niin jos se saa jonkin putkiaivopisen pubin miesasiakkaan epäilemään että viinin juoja on homo, kun "Pubissa kuuluu miehen juoda olutta"

        No mitä hiton väliä sillä on mitä joku ääliö ajattelee?


      • en oo ikinä itkeny

        ymmärrän kyllä, mutta ei se nyt noin kumminkaan ole, tuo homouden pelko, ettet vain olisi niin että itse haluaisit käyttäytyä toisin, mutta pelkäät tai olet jo saanut negatiivista palautetta..

        Jos minä joutuisin vetämään punaiset housut jalkaan, valkoiset kengät siihen päälle, ja vielä joku röyhelöinen pinkki paita päälle, niin en oikein tuntisi itseäni mieheksi, ja jos en tuntisi itseäni mieheksi, niin oloni ei ole hyvä. Vähän sama asia jos naisen pitäisi puketua miesmäisemmäksi, silloin hän ei tuntisi oloaan hyväksi niin tamineissa.
        .


    • nainenh

      Suomalaiset miehet on lyhyitä

    • m33v...

      Täällä päin on paljon ulkomaalaisia, ja ei minusta he mitenkään sen paremmin pukeudu kuin alkuperäinen väestö, omasta mielestäni vielä huonommin.
      -
      Toisaalta mitä sitten tarkoitat tuolla pukeutumisella, tai ei osaa pukeutua,

      Tässä poikkesin eräässä liikkeessä joka myy miestenvaatteita, siellä oli myyjänä mies, jolla oli lyhyt hihainen t-paita, ja kaulassa paksu kaulaliina, siis voiko enää säälittävämpää olla ???
      -
      Ajatelkaa nyt sisällä liikeessä lämmin kuin mikä, mutta kaveri silpasee siihen vielä kaulaliinan, se on sama asia jos pitää sisällä t-paitaa ja paksuja kintaita, ihan sen takia kun se nyt vaan on muotia. Minusta tuo on typerää. Mennään täysin muodin mukana..

      Omasta mielestäni osaan pukeutua hyvin, jos niin tahdon, tosin mitään homahtavan tapasia vaatteita en päälleni laita.

    • Shole

      Mielestäni osaan kyllä pukeutua. Eilen kun kävin koiran kanssa iltakävelyllä, minulla oli kumisaappaat, vihreät vaellushousut, goretextakki ja musta heijastinliivi. Mitä tuonne pilkkopimeään sohjoon sitten pitäisi muka laittaa päälle?
      Baarissa otan kahvia tai jäävettä, eikä kukaan ole homoksi haukkunut. Yhtä paljon minua ihmetyttää homokammo kuin pyrkimys sukupuolineutraaliuteen. Koska tiedän olevani heteroseksuaali mies, voin yhtä hyvin näyttää heteroseksuaalilta mieheltä, eikä hävetä sitä. Näin ollen en myöskään keksi yhtään syytä, miksi minun pitäisi kammota homoseksuaaleja, varsinkaan miehiä. Ei ne mun apajilla ole, enkä pelkää rakastuvani mieheen.

      Synkkää tätäkin päivää kaikille.

    • Anonyymi

      Totta. Ulkomailla asuin15 vuotta, ympäri maailman. Palasin Suomeen. Täältä ei löydy miestä mun makuun. Menkääpä katsomaan miehiä vaikka Hollantiin, Englantiin, Jenkkeihin jne. Löytyy todella paljon komeita, hyvinpukeutuvia, fiksuja miehiä. Täältä todella vaikea löytää valitettavasti. Terv. Maapallon ympäri 3 kertaa reissannut.

    • No rumuus ja kauneus riippuu katsojan silmistä, mutta jos verrataan suomalaisia muusikkoja ja laulajia kuten esim. Juice, Badding, Mikko Alatalo ulkomaalaisiin samanaikaisiin muusikoihin ja laulajiin esim. Robert Plant, David Coverdale, Paul Rodgers, Rob Halford, Jimmy Page, jopa Paul MacCartney, niin kyllä ulkonäöllisesti nuo muunmaalaiset soittelijat ja laulajat pesee nuo suomalaiset (musiikillisissa taidoissa sitten taas suomestakin on löytynyt ja löytyy hyviä kuten esim. Badding ja Juice ja Kari Tapio).

      Kyllä täältä pimeästä pohjolastakin löytyy kaikenlaisia, vaikka nämä täkäläiset miehet ovat kyllä joskus kuin Uuno Turhapuro. Tosin löytyy niitä turhapuromaisia muistakin maista, ei kaikki ulkomaalaiset miehet ole adoniksia tai muulla tavalla viehättäviä. Kansalaisuus ei vielä sano sitä onko ihminen viehättävä vai ei.

    • Mutta niin kuin Kari Kuuva lauloi vuoden 2013 kappaleessaan "Juoni elämäsi sun", että "Mies tylsä tavallinen oon, menen tänään kirjastoon", niin näin se saattaa olla jonkun mielestä, että toinen on tylsä, jos on vaan tavallinen ja puuhastelee tavallisia asioita kuten käy kirjastossa. Kappaleessa nainen jättää miehen, kun hänestä mies on liian tavallinen ja tylsä, kun menee vaikka tuonne kirjastoon.

    • Kirjastoon menemisessä ei mitään vikaa, itsekin käyn välillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe