Aihealueet

Listaukset

  Minne lähettää Itsetehdyt sanoitukset?

  fldjgndlcn.

  Tietääkö kukaan, minne voi lähettää omia laulun SANOITUKSIA? levy-yhtiöihinkö vain, vai kenties suoraan artistille? ja miten tämä "suoraan artistille" onnistuu? tuskin heidän sähköpostinsa on kaikkien nähtävillä.

  Miten toimia?

  484

  3901

   Vastaukset

   • Levy-yhtiöille voi lähettää. Artistille se on hankalaa ja turhaa, koska yleensä he eivät itse valitse biisejään. Paras tapa on olla kimpassa jonkun säveltäjän kanssa. Haluatko laittaa näytteen minulle? Annan yhteystiedot, jos kiinnostaa.

    • Erityyppisiä sanoituksia pursuaa minunkin pöytälaatikostani... Jos tohdit tänne yhteystietosi laittaa, niin kiitos etukäteen - vaikken alkuperäinen viestittäjä olekaan.


    • Rimi Riimittelijä kirjoitti:

     Erityyppisiä sanoituksia pursuaa minunkin pöytälaatikostani... Jos tohdit tänne yhteystietosi laittaa, niin kiitos etukäteen - vaikken alkuperäinen viestittäjä olekaan.

     Avasin sähköpostiluukun tätä varten.
     Alkuosa on: hellujarei
     Sitten tulele: @
     Loppuosa on: hotmail.fi

     Ottakaa ihmeessä yhteyttä.


    • Rimi Riimittelijä kirjoitti:

     Erityyppisiä sanoituksia pursuaa minunkin pöytälaatikostani... Jos tohdit tänne yhteystietosi laittaa, niin kiitos etukäteen - vaikken alkuperäinen viestittäjä olekaan.

     Hei,molemmat sanoittajat,voitteko lähettä minullekin jonkun laulun teksti mieluummin iskelmä,country,pop,tanssi ja jos hyvin menee jo tänään saatte palautetta.Olen säveltanut kymmeniä vuosia eli on kokemusta.Ainoa ongelma on että hyviä sanoituksia puuttuu. Kiitos! Minun e-maail osoitteni on:kajforma@suomi24.fi


    • nord76man kirjoitti:

     Hei,molemmat sanoittajat,voitteko lähettä minullekin jonkun laulun teksti mieluummin iskelmä,country,pop,tanssi ja jos hyvin menee jo tänään saatte palautetta.Olen säveltanut kymmeniä vuosia eli on kokemusta.Ainoa ongelma on että hyviä sanoituksia puuttuu. Kiitos! Minun e-maail osoitteni on:kajforma@suomi24.fi

     Olen myös itse kirjoitellut omaksi ilokseni lyriikoita. Niitä voi käydä kuuntelemassa youtubessa nimimerkillä Exild92.
     Ääni ei ole välttämättä kummonen, mutta ne onkin enemmän kokeilumielessä julkaistuja, sillä omasta mielestäni lyriikathan sisältöineen on tärkeimpiä.
     En osaa myöskään säveltää itse ja olis mielenkiintosta saada palautetta lyriikoistani sekä mahdollisesti myös sävellysapua, sillä noikin kyhäelmät kuulostais paljon vakuuttavimmilta musiikin kanssa.

     Käykää ihmeessä kuuntelemassa ja antamassa palautetta, jos kiinnostaa niitä oon sinne lataillu jo yli parikymmentä kappaletta:)


    • nord76man kirjoitti:

     Hei,molemmat sanoittajat,voitteko lähettä minullekin jonkun laulun teksti mieluummin iskelmä,country,pop,tanssi ja jos hyvin menee jo tänään saatte palautetta.Olen säveltanut kymmeniä vuosia eli on kokemusta.Ainoa ongelma on että hyviä sanoituksia puuttuu. Kiitos! Minun e-maail osoitteni on:kajforma@suomi24.fi

     Minulla on iskelmien sanoituksia: valssiin, tangoon, foxiin, humppaan, ym...Kenelle voisin niitä tarjota? Ps. Myös Joululaulujen sanoituksia löytyy....


   • Olen kirjoittanut pitkään runoja ja teen myös laulujen sanoituksia. Ottakaa minuun yhteyttä, jos tarvitsette lauluihin sanoituksia. e-mail: lumihelmi@outlook.com

   • Otan mielelläni vastaan kaikki sanoitukset ja ajan myötä lähetän sovitukset takaisinpäin! Ota siis yhteyttä!
    sähköpostiosoite------> musicbell@hotmail.com

   • Musiikkituottaja levy-yhtiössä on se taho jolle sanoitukset viedään näytille, tai säveltäjälle/m-sovittajalle joka sovittaa tekstin musiikkiin.

    Käynti levy-yhtiössä takaa sen että myös jatkossakin omistat sanoituksesi.

    Biisien sanoituksien (sävellykset) virallinen omistusoikeus tekijälle tulee tekijänoikeudellisuuden piiriin vasta kun se julkaistaan, joko musiikkina, tai nuottipaperissa.

    Jos m-tuottaja on kiinnostunut sanoituksistasi, teet musiikkikustannussopimuksen m-kustannusyhtiön kanssa (et levy-yhtiön kanssa, koska levy-yhtiö saa sanoituksesi musiikkikustantajaltasi) joka kerää rahat ja antaa puolet sinulle. Nyt voi lähettää suoraan m-kustantajalle sanoituksesi.

    Musiikkikustantaja on se taho joka huolehtii säveltäjien ja sanoittajien oikeuksista, eli musiikkikustannussopimus, sinulle 50% ja musikkikustantajalle 50% tuotosta.

    • "Biisien sanoituksien (sävellykset) virallinen omistusoikeus tekijälle tulee tekijänoikeudellisuuden piiriin vasta kun se julkaistaan, joko musiikkina, tai nuottipaperissa."

     Jaa, lieneekö tosiasiassa muka näin?! Kyllähän kirjallisena tuotoksena tekstin tekijänoikeuden pitäisi syntyä sillä hetkellä kun mikä tahansa teksti luodaan. Toki mitään korvauksia ei sanoituksesta voi saada ennen kuin se julkaistaan. Mutta kyllä käsittääkseni sanoitukseenkin pitäisi olla täydet oikeudet heti sen synnyttyä. Eihän kuvataiteilijakaan tarvitse teostaan näyttelyyn viedä tai myydä, että omaisi siihen oikeudet. Ja ihan sama se käsittääkseni on tekstipuolellakin.

     Kertokoon mihin lakipykälään perustuu, jos olen tässä täysin väärässä?! Mutta jos niin on, niin jokuhan ammattilainen voi helposti kopioida jonkun "amatöörin" tekstin jota ei ole julkaistu, ja julkaista sen omanaan, eihän se mitenkään niin voine mennä?! Ja tekijänoikeusjärjestöthän on olemassa, että ne näitä oikeuksia valvovat, ne on lakiin perustuvia, eivät liity tuotantosopimuksiin tm.siis millään tavalla.

     Sehän on nytkin "vaara", että jos tänne kirjoitat biisin sanat, että joku sen voisi muunnella omakseen, kysehän on plagioinnista. Saati jos kirjoittajalla ei olisi ennen julkaisua muka mitään oikeuksia sanoituksiin?! Sehän tekisi koko prosessista täysvallattoman, kun kuka hyvänsä voisi kopioida omanaan minkä tahansa tekstin, jota ei vielä olisi julkaistu ...


   • Minua jäi myös kiinnostamaan. Isäni on omaksi ilokseen kirjoittanut laulujen sanoja. On menehtynyt vuosi sitten. Saisiko niitä lähetellä mihinkään. Harmi jos jää vain minun lipastoon ja aikaa myöten hävitetään. Ei tulevat polvet niistä perusta.

   • Mulla on kans paljon sanoituksia tarjolla. Tässä esimerkiksi yksi biisi, mitä oon nyt työstänyt:

    "Kappale: Kuminen hirvi.

    Pihatie. Bileet tonttujen kartanossa katoaa taas. Pentti menee vuorten taa. Pihatiellä höyryävä pökäle salaisuudet paljastaa ja voimansa ulkoavaruudesta valjastaa.

    Anna mulle anteeksi suurtonttu enosi ruuhkavuodet, tuo takaisin haju tuonpuoleinen. Sininen jööti pihatiellä mummolan!

    Pihatie. Leijonat yöhön katoaa. Pentti tulee vuorten takaa. Kakka pohjoisen huurteinen kysyy miksi viidakossa leijona pysyy?

    Anna mulle anteeksi kerttutonttu pertin eväsreissut, luo kiiltävä meiläinen. Punainen pelikaani pihatiellä mummolaan.

    Kuusi yötä enää. Kierrän kehää kuussa lusikallinen puuroa suussa. Hymy huuliltani katoaa kunnes yö laskeutuu korvatunturille. Siivoa isi kakkakörö pihatieltä.
    "

   • Moi,
    Olisko kiinnostusta tehdä koemielessä muutamaan mun omaaan biisiin sanat?
    Lähettäkää viestiä s-postilla, jos kiinnostaa.
    timo@rajala.co

   • Jep, sama homma että sanoituksia alkaa olla paikat puolillaan, tai jotain sinne päin. Koetin etsiä jotain sanoituskilpailujakin, mutta niissä taitaa olla käytäntö, että sävellyskin pitäisi jo olla olemassa.
    Tämä ketju on sen verran vanha, että en enää edellisiin emailihin kehtaa yhteyttä ottaa, jos joku tänäpäivänä kiinnostunut olisi niin kirjoittakoon jotain tuoretta tänne mailin kera, mieluusti.

    Itsellä etupäässä iskelmä - tyylisiä, varsin perinteistä henkeä kenties nuo sanoitukset. Paljon on myöskin sellaista tavaraa, joka taipuisi tangon tahtiin, näin ainakin olen kuvitellut. Ja kolmas ryhmä jota tuotettua tullut on jotain etnohenkeä, joka ammentaa suomalaisesta perinteestä, joka kuvittelisin voivat esim.kanteleella soittaa, tai yleensä sellaista "surumielistä", mutta samalla toiveikasta ...

    Kerrottakoon vielä sen verran että olen reilu nelikymppinen mieshenkilö, ja olen muuten kirjoittamisen kanssa ollut aika paljon tekemisissä. Mutta kun musiikillista pohjaa ei itsellä ole, niin mihinkään säveltämiseen tm.ei tuntumaa ole. Sitä kautta kuitenkin myös tullut biisiä kirjoiteltua, varsinkin muutaman viimevuoden aikana yhä enemmän olen niistä lauluja pyrkinytkin tekemään.
    Jos joku siis sanoituksia yllämainittua osastoa kaipaa, niin täällä jotain sattaisi olla ...

   • Pienen pähkäilyn jälkeen päätin laittaa pienen näytteen tännekin. Tämä on ihan tänä torstai-iltana synnytetystä kappaleesta, joka kertoo rakkaudesta, milloin se on oikein ja milloin ei, ja milloin se mahdollisesti satuttaa, eli aihe on ainakin perinteinen. Tätä voisi tulkita hitaana iskelmänä tai esim.kanteleen tai vastaavan soittimenkin kautta. Kappaleen nimi "vapaus yhä rakastaa":

    "vapaus yhä rakastaa
    se yhä sisällä kaivertaa
    voiko olla niin tai tunne suurin se on?
    kerran kujillakin me kohdattiin
    ja löysin kohtalon kohtaloton
    sitä ennen ohdakkeista oli niin

    taivalta taittuu eteenpäin tie
    koskaan tiedä mihin se vie
    vaan kaikki portit taivaiseen
    tai sinne alas Roomaan johtaa yhä uudelleen
    lieskat helvetinkin kestän; kun sua muistan kerran suudelleen
    ja enkelit varmaan takaisin kutovat reitin

    vapaus yhä rakastaa
    sen kun jo kuin nurkkahan heitin
    ... "

    (tuossa noin 1/3 kappaleesta !)
    Jne., tuossa esiintyy myös kaksi maneeriani eli kertosäkeestä (tässä biisissä vain 1 rivi) biisi alkaa ja pohdinnan ja melankolian jälkeen tuntuu jotain toivoa kuitenkin olevan maailmassa.

    Jees, toivoisin että jollekin kolahtaa, vaikka kuka näitä täällä lukee, en tiedä. Jos joku tietää minne tämänkaltaisilla sanoituksilla kannattaisi yhteyttä ottaa, niin sekin tieto kiva tietysti. Muuten tässä pitänee johonkin tuotantoyhtiöön mailia laittaa, kun näitä aika mukavasti iltoina syntyilee, kiitos !

   • Määki aattelin laittaa pari värssyä, niiku tuo tt tunturi. en oo koskaan sanotuksiani kellekkää tyrkyttäny, eipä ne ois kellekkää tuskin kelvanukkaa. kuhan itelle kirjottelen ja kännissä niitä sitten hoilottelen, ok tän kappaleen nimi on: Roskisdyykkäri.

    Kun ilta koittaa lauantaina, alan psyykkaamaan... Kun kohta täytyy roskiksia, lähtee dyykkaamaan... Roskalotjut jättikaupan, parhaimmat on nää... Kun ruokalöydöt niistä voi, sut joskus yllättää.
    Vaan yleensä kun kannen avaa, ruoka siel on aina samaa... Lihaa kanaa kakkaraa ja vanhaan lenkkimakkaraa... Myös leivät juustot viilipurkin, niistä päivämäärät urkin... Sitten kun sen aarteen löytää, kattaa se nyt ruokapöytää.
    Roskis roskis roskis roskis, roskisdyykkäri... Mä roskis roskis roskis olen, roskisdyykkäri... Roskis roskis roskis olen, roskisdyykkäri... Vaik likasta tää joskus on, en ole pyykkäri.
    On onni ollut mulla myötä, vaikken ole saanut työtä... Yhteiskunta jätti varjoon, roskis silti ruokaa tarjoo...
    No joo... eiköhän se ollu tässä. Se on hölökyn kölökyn..!

   • kyl maar munki täytyy laitta yks ehkä suamen paras teksti. tää on nimeltäsä: Orvokki eksy mettään. No ni, ny se alkka: Mul oli jalas karvaset tossut, mis oli pääl sellaset kirjallut vaaleenpunaset possut. No nää tossut jalas, mä leikkasi pahvia ja huvikseni join siin kahvia. Sit kävi kauhia moka, kahvetta kaatu tän toisen tossun päälle ja mä manasi siin, mä en kestä. nyt täyty tää helekatin tossu pestä. Mä kannoin kahville kaunaa, kun täytty mennä ulos pihasaunaa. No mä sinne saunaan sit meen ja lämmitän veen ja pesen sen tossun, ja kappas kummaa, oon hävitänä siitä sen possun. Miksi näin kävi en tiedä, mut mä aattelin mitä kerron sille toiselle tossulle, et näin kävi toiselle possulle. Mä mietin kaikkee ihan turhaa, aattelin sen possun takii jopa itsemurhaa. Kumpa se possu viel paikallasa ois, miks helkatissa mä pesin sen pois. No ni, nyt tule niiku sit kerttosäe, ny se si alkka: On ikävä kattoo tossuu kun ikävöi se possuu, siks otan mä nyt kossuu ja hynät ku loppuu, otan yhteyttä sossuun. Se oli siin ja ny jatkuu se ite laulu, no ni, ny se alkka: No sit mä ostin uuden tossun, missä oli kuva possun. sit mä näytin, siis mä näytin niiku tän uuden tossun sille tossulle, missä oli se possu tallella ja sen vanhan tossun, mis ei ollu enää sitä possua, ni sen mä viskasin roskiin, No ni jatkuu: Sai tossu uuden tossunpossun miekin sain myös uuden kossun, siinä sitte senku oltiin... Nyt täytty sano, et ilta alka olla aikas pitkällä ja kossuki alkka tekemäs tehtäväs. Mä sano, täs piti tulla, yks ehkä suamen paras sanotus, ihan mihi piisii tahasa, mut ny kävi sillai, et mä luule et akku loppuu mietintämyssyt, ku kossu vaan teki työnsä, josta sille maksettii. Mut hei, tän piisin vois säveltää jotenki kantrimaiseen jatsitangoon ja jos jokku kuuluisuus, kute kyösti kallio tai urho kekkonen lukee tän, ottaka yhteyttä ni laulellaan. se on mooooooooooorrrrrrrrrroooooooooooooo.

   • "kyl maar munki täytyy laitta yks ehkä suamen paras teksti."

    Tät parempata ei sit nii siunakkoon kyl oo. Vaik kyl mun nyt tarttee sul kerto, että ei tää nyt menis varman ees läpitte muual ku suomes. Ja se jo kertto jo paljo että tääl se maar vois mennäki läpitte. Sit ei täs ny passa kerto, et mist se tääl vois läpitte ihan mennä, mut ainakin liidokkin piha läpitten vois.
    Mut varmaan kyl on ihan maar parattis, mitä suomes tehty koskan on. Tai en mää ainaskan oo ratiosta tai mistän yhtä hyvä kerrassan ikuna enne kuullunna vielä enne. Millons tää maar sit tule soitton?!

   • Kävin kuuntelemassa tuon EXILD 92 tekeleitä... Esimerkkinä kappale, Rakkauden aterimet... Ensiksi, liian pitkä ja pitkäveteinen, eli täyttää SONTAAAAAAAA... Niinkuin kaikki muutkin kappaleet, mitä se siellä nyt mylviikään.

    • Pitänee käydä katselemassa joskus, jos muitakin löytyisi.
     Mutta suoraan sanoen minusta kyllä radiossakin soitetaan paljon sitä SONTAAAAAAAAAAAA (nimenomaan isolla), ehkä just sanoituksissa on suurin heikkous ollut jo pitkään. Koetetaan joko kertoa jotain "epätarinaa" tai ei tiedetä mistä biisi kertoo, jolloin se ei voi välittyä muillekaan. Tai sitten toistellaan jotain yksinkertaistettua hokemaa, mitä ei pidä sekoittaa sitten siihen, että liikaakaan ei pidä koettaa kertoa, mutta jotain ikään kuin, vaikka vain tunnelmia ja tunnelmoida.
     Kolmiyhteyden pyhyys on sitten se että 1.hyvät sanat - 2.hyvä sävel - ja 3.hyvä tulkitsija. Hyvä tulkinta tekee keskinkertaisestakin kappaleesta usein hyvän tai päinvastoin. Mutta kaikella kai pitäisi olla jokin tarkoitus, jos ei tiedä mikä tarkoitus jollakin biisilla on ja ei saa sitä puettua, niin tuskin sitä sitten kannattaa minnekään muualle tarjotakaan kuin roskakoriin. Mutta mielestäni nimenomaan hyviä sanottajia on nykyään aivan liian vähän, ja siitähän se biisi monesti alkukipinän saa ... Moni voi olla toki toistakin mieltä, kun "sellaista" musiikkia paljon kuitenkin myydään ...


   • Joo, exild92 löytyy edelleen noita youtube - videoita, ja tulkinnathan on ihan hirveää kammopöpöä. Sanoituksissa on jotain hyvää, mutta paljon enemmän jalostettavaa. Biisien nimi ja alkuideat on usein ihan ok, mutta sitten mennään päin kuusta, raitaa, ja koivua, eikä edes perinteistä männikköä.
    Kehottaisin jos vielä kys.nimierkki lukee näitä, miettimään tosiaan paljon, ja enemmänkin tarkalleen että mistä biisissä kertoo, ja haluaa kerrottava, nyt alusta asti nuo hajoaa ihan hirveään siksakkiin.
    Tätä kautta uskoo, että niissä Idolseissa on tosiaan vielä tehty karsintoja. Mutta todellakin jos ei edes osaa laulaa, niin miksi pitää edes yrittää?! Enhän minäkään yritä juurikin sen vuoksi, ja laulan puolet ehkä jopa paremmin, ja kuulostaa jo itsestäni sekin kauhealta ...

   • Kävin taas kattomas tän EXILD 92 tekeleitä, niin tämä mm. SAKOT kappale... Isäänsä siinä jotenkin vähättelee, sit jotkut sanat kuten, tuli maksettavaksi sakkoja ja... nyt on hauska, jalkapohjaan rakkoja..? Mitä vit... Sitten isä on niitä harvoja. joka ei omista elämän arvoja..? Siis mitä????????? Ois mielummis mylvinyt, et isä on niitä harvoja, jolla riittää tuuheita persekarvoja... Kun että isäänsä alkaa vähättelemään. Olen varma et tää kaveri on jossain pitseriassa töissä tiskaajana. Ja sitten............ ATEISTIN ILTARUKOUS..! KESTO: 5:08 Huh huh, ensimmäisestä sekunnista loppuun asti, yhtä helvetin kidutusta, Jos olisi sota-aika ja pitäis viholliselta kaivaa tietoja, niin uskon ettei sähkö, aseella uhkaus, kidutus tai muu vastaava sais vihollista murtumaan, mut tämä ateistin rukous... heh kaksi minuuttia ja kaveri kertois kaikki tietonsa, kunhan ei tarvitsisi enään kuunnella. Täyttä SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Uskon että VVAARA on samaa mieltä.

   • Käykää ihmiset kattomassa you tubessa tän exild92 sanotuksia ja kommentoikaa.

   • kävin katsomassa you tubessa tämän Exild92 sanotuksia tai laulua, ei ne minusta ole mitään huonoja. En ymmärrä miksi tämä rahjus oikein sättii tätä poikaa, tai nyt taitaa jo olla nuori mies, mutta miksi tämä rahjus on niin agressiivinen ? Onko käynyt niin, että itsellään ei ole runosuoni alkanut kukkimaan ja jos joku yrittää, mikä on upeeta, niin tälläiset rahjukset alkaa heti yrittää alistaa ja lannistaa muita, ettei hekään saisi yrittää. Säälittävää.

   • Kuuleppas sinä Merja, en tiedä minkä ikänen, kokonen tai värinen oot, mutta... Älä sinä kuule ämmä tule ikinä minulle sanomaan, mitä minä muka teen. Onko selvä perkkkkk... Jos minä sanon et joku exildi on huono. niin se on minun mielipide, pidä sinä oma mielipitees onko tämä SELVÄ......!!!!!

   • No selväksi tuli. En puutu asioihisi enään, eikä kuule vähempää voisi kiinnostaakkaan.

    • Eihän täällä kenenkään asioihin pidä (kenenkään) puuttuakaan. Ja jokainen voi olla mitä mieltä haluaa, ja mielipiteen ilmaisu ei ole kai kiellettyä. Sehän on jokaisen riski, jos esim.sanoituksiaan näinkin julkiseen paikkaan laittaa, että eri mielipiteitä tulee.
     Mutta turha kai kenenkään mielipiteistä on kiistellä, ehkä enemminkin siitä jos kirjoittaa ihan satunnaista "päiväkirjaa", jota ei aiheeseen millään tavoin saa liitettyä ...


   • Meitsikin kävi zekkamassa, tai kuuntelemassa tän exild92 sanotuksia. No joo ehkä jotkut ovat vähän liian pitkiä, mutta on siellä ihan ok sanotuksia. Toki tästä on aikaa kun kaveri on näitä laittanut tubeen, mutta Jorma Uotisen sanoin; Ei huono. Mitähän mahtaa kaverille nykyään kuulua ?

   • Minäkin kävin kattomassa tätä exildin tuotantoa, hmm... no hiinä ja hiinä, kyl siel ihan ehkä vois olla jotain matskua, mistä joku voisi jotain muokata. Mutta ei missään nimessä ole mitään sellasta, mitä tuo rahjus antaa ymmärtää. Joo olen samaa mieltä kolakollin kanssa, ois kiva tietää mitä kaverille nykyään kuuluupi ja mitä mahtaa nykyään touhuta.

   • Exild- Tekemätön paikka. (kappaleen nimi) arvostelu 1-10 vastaus: plöööööh.

   • Kävin uudestaan kuuntelemassa exildin kappaleen tekemätön paikka ja kaksi kertaa peräkkäin... Käykää kuuntelemassa se you tubessa se kappale. Siis en löydä sanoja, miten kuvailla sitä. Rahjus huutaa aina SONTAAAAAAAAAAAAA... Mutta minä kyllä huudan että LANTAAAAAAAAAAA....

   • Minäkin nyt kävin katsomassa kyseisen exildin laulua tai kappaletta, miksi miehet eivät näytä tunteitaan. Mitähän tähän nyt sit kommentois ? Kaveri, silloin äänestä päätellen nuori, julkaistu 2011 ja tilaajia 5 kpl ja näyttökertoja 229. Sanotaan näin, että kaverin, joka ei ole sanoituksessa vielä oikeestaan kypsä, niin pitäisi jokunen vuosi kokea elämää ja asioita joka kantilta. Silloin myöhemmin iän ja kokemuksen kautta se lahjakkuuskin alkaa vasta näkymään ja toimimaan. Voin vakuuttaa, että tämä exild, kun kuuntelee näitä juttujaan 20 vuotta myöhemmin, niin silloin hän näkee näissä sanotuksissaan, sen lapsellisuuden, mikä vielä poikaa silloin selvasti hallitsi. Tiedän kokemuksesta. Mut se on varma, että lahjakkaasta kaverista on kyse, kunhan sitä ikää ja kokemusta karttuu, uskon että tulet tekemään vielä monelle artistille hittikappaleita.

   • minä kävin kans kattomas exildin... MIKSI MIEHET EIVÄT NÄYTÄ TUNTEITAAN... Tuo elämääkokenut, yrittää nyt olla joku Mooses ja viedä exildin luvattuun maahan ! Mutta minä sanon, että, exildin kaikki jutut on nyt, huomenna, ensi viikolla, ensi vuonna ja kahdenkymmenen vuoden päästä, ei sontaa, vaan LANTAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......!!!!!!!!!!!!!

   • Nyt on avohoito potilaan hoitaja varmasti joutunut sairaslomalle, kun lääkitys on selvästi jäänyt ottamatta. ai niin eihän robotit arvitse lääkettä. Mutta oikeesti olet kuka olet, käyttäydy nyt asiallisesti. Jos sinulla on joku ongelma, kyllä siihen apu löytyy. Oikeesti "olen robotti" apu löytyy.

   • Elämääkokenut ! paista sinä haska

   • Juu... Hyvää yötä.

   • plöööööööööööööhhhhhhhh.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • ttunturin sanotus/ VAPAUS YHÄ RAKASTAA... Hah hah, voi kamelin pieru sentään... nelikymppinen äijä ja päästään suoltaa tuollaista SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Onneksi et sentään kirjaillu koko juttua, puuttu enään että väinämöinen pulpahtaisi jossain säkeessä. Täss on sulle sanotus lainattuna ja muunneltuna, Edesmenneen, uskon, Suomen valovoimaisimman tulkitsijan Aki Sirkesalon kappaleesta... Annoin keskisormen, jo hais koko käsi, annoin keskisormen, jo hais koko käsi, lähdin pimpillä leikkimää, tein sen salaa, lähdin pimpillä leikkimään, haju muistutti kalaa, annoin keskisormen, jo hais koko käsi. Siinä on sulle kunnon matskua, eikä mitään SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....

   • Mitä tuo rahjus on mitään sanomaan kenenkään sanotuksista, kun itse ei pysty muuhun, kuin toisilta ottamaan ideoita ja tekemään niistä "tosi hauskoja." Kylläpä on tuo edellä oleva, Aki Sirkesalon kappaleesta muunneltu, tosi lapsellinen ja typerä juttu. Minun mielestäni, ttunturin sanoituksensa ... Vapaus yhä rakastaa, on todella hyvä. Ihmettelen, mitä tuo rahjus täällä oikein marisee. Hanki elämä tai ehkä hän sen vuoksi juuri mariseekin, kun hänellä ei ole muuta elämää.

    • Kiitos "Nnainen", että pidät. En oikein edelleen tiedä mitä tekisin näille. Mutta illalla ja joskus aamullakin näitä vain ottaa ja syntyy nykyisin. Vihjeitä ottaisin vastaan, että ketä kiinnostaisi.

     Niin, sana on muuten toki vapaa, mutta kova toive on, että kritisointi (joka on ihan hyvä homma, asioista pitää keskustella, ja aina ei omia virheitä näekään ...) olisi jollakin lailla edes perusteltua.
     En oikein tiedä sivuja, joissa sanoituksista voisi keskustella, tiedän vaan joitakin palveluja, jossa muutama satanen nyhdetään, jotta saa "virallisen" lausunnon tekeleistään. Sikäli kyllä mielelläni kuulen ja kuulisinkin enemmänkin ihan normi mielipiteitä, jotka toki saa olla mitä on, en kenenkään makuun yms.voi puuttua.

     Muuten vielä se, että tuohan pätkä jonka laitoin aiemmin esille on ihan satunnainen pätkä, sitä juuri sillä hetkellä olin kirjoittamassa. Kyse on iskelmäsanoituksesta (joskus muustakin ... ), johon toki käy eri teemat kuin vaikka heavyrockin sanoituksiin, sen varmaan voi jokainen ymmärtää.
     "Vapaus rakastaa" - idea lähti siitä, että monesti rakkaudelta haetaan vapautta, mutta monesti rakkaus myös rajoittaa ja kahlitsee, mikä siis on todella sellaista rakkautta, joka ei kahlitse ...

     Eli laittakaa toki vihjeitä tai kommentteja, mutta ajatelkaa vähän pitemmälle, kuin turhaan puhisemista ja ähisemistä kiitos, höyryt voi vapauttaa itsestään muutenkin kuin suomi24:aan kirjoittamalla, ruvetkaa käymään vaikkaa aamulenkillä, nytkin raikas lauantaipäivä koettaa ...


   • nö oon känis mitä tou akka länkättää teen mitä teeen ja kaiki on paskaa ja oon mikö oon en jaska enää selittää nii känis on min' saa nähä meenkö robotin läpi kosa oon ihan jurisa tuo nnainen tuu täne ni mä panen suo yritän päässä roboyin läpi tänne

   • Tulimpa katsomaan tänne näin yön tunteina, mitä tänne kuuluu ... Mutta tuo rahjus näyttää tietä että kannattaa samantien mennä mualle. Kiitos

   • kuule sinö venemies elä ala muule soippaa suuta siinä köy hoonosti purkale m ä oon vetövy kohty kossun ja sillai

   • kuka on venemies ja kuka on menevämies, ketähän lie tarkoitti, en tiedä mutta nyt lähden nukkumaan

   • ole minin puolesta vaika sittisoniaine ihan sama saatanana apina

   • Olen lähettänyt pöytälaatikon kautta roskikseen.

   • Kävin katsomassa tämän ttunturin tekstiä ja olen samaa mieltä Nnaisen kanssa, ihan turhaa se rahjus täällä rähisee. Ihan ok tekstiä ttunturi kirjailee, oletko muuten ttunturi käynyt Jademagiamucik sivulla..? Käy vilkasemassa.

    • Tuo Jademagia on siis puhdas biisijalostamo, eikä biisivälittämö.
     Eli biisien jalostamisesta eri tavoin ottavat tuntitaksan, sille joka palvelun tilaa. Halvemmalla pääsee jos menee kansalaisopiston kursseilla vaikkapa.
     Joillekin vaiheessa X oleville voi sopia tuollainenkin työskentelytapa, mutta pääsääntöisesti kai jokainen selväjärkinen biisiteosta haluaa rahaa, eikä itse maksaa siitä, ja sitä kautta vielä pienentää omaa panostaan. Palvelu siis sopii ehkä sellaisille, jotka ei itse osaa oikein kirjoittaa, mutta haluaisiat oppia sitä paremmin muusikon näkökulmasta ...


    • Hieman vaikeasti on siis asiat selitetty tuolla sivustolla, mutta esim.tuntitaksat löytyy kun tarpeeksi availee. Eli kyse on viimeisen päälle musiikkibisneksestä, jonka avulla ei suoraa pääse varmasti vielä yhtää minnekään, paitsi maksamaan siitä että tekstejäsi muokataan, ja että saat siitä palautteen ...


   • älä sinä kuhojusti-juhokusti lässytä siinä, eyt sä saa siltä pimppaa, koska sillä ei oo pimppii tunturila on sellane helvetin iso PEEEEEEEEENIS jolle on sekä hevoset että mustat miehet kateellisia eli mies on kasvanu kalunsa varteen eikä päin vastoin................... uskovaiset uskoo mihin uskoo mut humala on mun jumala ja sitä palvon päivin js öin................ nyt vielä pytsyy kirjottaa ihan oikeenmut kohta alkaa sormet heittää kossu kossu kossu kossu mun rakas kossu kossu rakaspulloni mielen täytää................... mä oon sitä mieltä jos joku apina multa kysyykuka on tämän maa paras kautta aikojen tyyliin niiku sanotaa............. paras tulkiksia koko historian kolme nimee anna niin ...... ehdoton ykkönen on ilmamuuta VESAMATTI LOIRI......................... AKI SIRKESALO..................... JA PAULA KOIVUNIEMI ja sitte tulee tunturi siellä sijala 373.sori

   • surfaillin täällä ihan piruuttani kerroppa rahjus, miksi kyseiset artistit ovat mielestäsi suomen parhaat, näin ainakin ymmärsin asian, olisi kiva kuulla kantasi, koska onhan paljon muitakin hyviä artisteja kuten Toni Virtanen, Ville Valo, cheek tiihonen, elastinen ym, ym, kerro jos olet kuulolla vielä mitä mieltä olet näistä mainituista artisteista ?

   • No täällä ollaan kossun voimalla vielä mut koha taitaa lampu sammuu mut joo ...................toni virtane totta kai kuuluu tän maan parhaimpiin se on selvä sanomattaki ville valo samala lailla kuulu parhaimpii totakai cheeki todella ikävää et suomen toiseks paras räpäri lopettaa mut onneks suomen paras räppäri jatkaa lei ELASTINE

   • heh heh hyvin perustelit, oon samaa mieltä kanssasi.

   • mut vesamatti loiri aki srkesalo ja paula koivuniemi on tämän maan best. täyty lukee tarkkaa ku kossu taas tekee tepposiaan

   • heh heh heh .. Rahjus ok hyvät yöt.

   • yöt ja öyt kokobilli

   • Tällä hra Rahjuksella on kyllä äärettömän huono maku ... valitettavasti kertoo noita kaupallisia nimiä, joista pitää, ei se hyvää tee että tälläinen rahjustelija altyylillä yrittää olla kaikkitietävät, vaikka onhan noita nähty ennekin ... mitä surua ja maannielemää miehen taustoilla löytyykään, että pitää turhaan kiukkuaan purkaa tuollaiseen alaikäiseen kiukutteluun ...

   • jaahas käynpä taas kuuntelemassa exild92 tuotantoa heh... Myöhemmin tulee sit kommentit.

   • Joo olen kiertoni käynyt ja kulkuni kulkenut. kossua on oettu sopivasi ja täytyy kirottaa hitaasti, että tulee oikeen kijotettuu. nyt viel homma pelittää ei oo koko lestiä vedetty ei perkele sentää. mut maamiehet ja naiset, kävin taas kuikulemasa exildin kapaleita. ekana agorafobia....... mitähä mokoma ees tarkotaa, en tiiä mut sen tiiän että SONTAAAAAAA........... joku helvatan argofobia.... käykää ihmiset kattomassa tämä ROSKA.................. sit täl jäkällä ei oo mitään sävelkorvaa, samaaa satanan ykstoikosta pajatusta koko aika joka helvetin yperän kapalleen kohalla. tää jätkä ois varmati asterixisa se saakelin truparuksi mikä aina on lopuks sidottu sinne puuhun kiin ettei laula. sitte kappale.......... viimenenv tuomio?????????????? SOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA............ ja kermana kakun päälä............... kun tie nousee pystyyn............................SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. jumalauta eiks tää jätkä voinu alkaa vaikka baletti tansiaksi kun että MYLVII kun............ oikeesti vois luulla et robotti kun kaikki mölinät ihan samala tyylillä. kossu maistuu................ jos muuten menään naisartisteihi ni ykkösenä ehdottomasi jenni vartiainen totta kai.... kaunis, ihana ja tekis mieli syödä koko nainen ja toinen ihana on rasmus laten ex, paula vesala myöskin tosi ihana, samulin taitaa olla nykyään edelmanin joka myös on huippu tulkitsia. hitto mul on mennyt varaan kohta tunti tähän kirjottamiseenkun koko aika pitää korjata virheitä ja ola tarkkana. Laura voutilauinen, eerin, annapuu, saija varjus, nää kaiki ok............... mut paula koivuniemi, ja sit tää pikkulika joka se pää sisnisenä ....... mikä helvetti se oli mut laulaa tosi hyvin ihan ok se oli siin vain elämää jutus en nyt jaksa musita olikse nyt tuli mieleen ellinora se laulaa sen mitä vittua........... mut nää koivuniemet ja ellinoorat ja saijat ihan ooookkkk................... ei helvetti pitäiköhä käydä nukkumaan joo ,,,,,,,,,,,,,,,vedän loput kosusta ja se on ................ ai nii mun piti runo tänne kertoo se kuulu tälleeen..............siihen paikkaan se naiminen jäi.......... kun pillusta löytyi se punainen täi,,,,,,hah hah hah hah hah hh hah hah hah hh hah hah hh hah........................................................ siis ihan fakin hauska juttu saatanan apinat! moi on aika häipyä moi moi mloi

   • ai niin nyt kun on sen verran vintissä virtaa vielä riittää ni pitää vielä kertoa et reterik on äijä on se äijä jumalauta yheksänkymppinen äijä vielä paahtaa menee, se on todella ÄIJÄ............... ja danny 50 vuotta nuoremman kanssa on yhdessä ..................... YÖKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK mitä vittua se teinipillu siinä muumiossa näkee......................... eihän sitä voi kiektää danny nuorena oli varmasti naistenkaataja ja sai pimppiä niin paljin kun halus........... tähänkin oon miljoon kertaa korjannut kirjotukset et ne on edes vähän oikeen ei viddu nyt lähen nukkuu moiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii limanuljaskat

   • Jaahas se on aika taas rahjuksen... Mutta mitä minä huomaan täällä selaillessani..? Täältähän on poistettu, jos oikein muistan, niin minun viesti..? Ryökäleet, ei saa mennä poistamaan minun viestejä koska ne on TÄRKEITÄ... mokomat..! Kyllä rahjus on nyt yhtä vihanen kuin Nasse setä, perkales sentään. Eikö äiti oo opettanut..? Ei saa puuttua muitten asioihin... no, en muista nyt mitä kirjotin, saatto olla ehkä epäasiallista. Mutta jotain se oli tuolle "röh" en muista mitä se oli. No mutta nythän tiedän, ettää täällä kannattaa olla asiallinen, niinkuin yleensä olen. En edes muista että oon Dannystä kirjottanut mitään noin tyhmää... Eihän Danny mikään muumio ole, vaikka vanha jo onkin, kaikkihan me vanhetaan perskale vieköön. Kyl nyt näin vasta pari paukkua ottanenna, täytyy tunnustaa, onkohan meikäläiseltä pari muumia karannut kaalista, kun lukee noita kirjotuksia. Koosu, kossu sen tekee. Nytkin tässä taas alottelin, kun ei kerinnyt aikasemmin. Sus siunakkoon sano Jooseppi. Mutta katellaan...

   • vitun apinat saatanan tanhupallot miksi kukaan ei soittanut mulle sitä saatanan ukulela vaikka pyysin roistot.............................................................................................................................................

   • Rahjus tässä taas rakkaat karvaperseet... mikä heleevetin fryyksie tänne tulee mun mestoille rähisee..! Kuule työnnä sinä se ukuleles sinne, minne ei aurinko eikä kuu paista ja aina kun päästät suolikaasun ilmoille, niin siellä se sitten ukulele alkaa aina soittamaan sulle Ukkon Nooan sävelmää. Että siinä on sulle sitten loppu elämäks ukulelen soittoa kerrakseen. Lähempä tässä taas kierroksille kattelemaan ihmisten epätoivoisia juttuuja ja tekeleitä. Palataan arvostelemaan sitten myöhemmin jos muistetaan, mutta se on kossu skool ja kutpai.

   • Pimeyden Ruhtinas

    Paha huutaa erämaassa, onko meillä kuningas...
    Käy tuulenhenki kuiskaamassa, tulossa on ruhtinas.

    Mistä päin ja milloin saapuu, kuka taitaa sanoa...
    Vain muinaisajan tarustot, sen kaikille voi kertoa.

    Hän taivaasta on astuva, on tuonelasta nouseva...
    Hän maailman aikoo valloittaa, hän pahuudestaan voimaa saa.

    Hän kantaa vihaa sielussaan, myös pahuus sykkii rinnassaan...
    Ei pelkää edes Jumalaa, hän tekee mitä haluaa.

    Lie pahuudessa vertaistaan, ei toista löydy milloinkaan...
    Hän pimeyden on ruhtinas, on kaiken pahan kuningas.

    Nouskaa pahat hurraamaan, hän saapunut on maailmaan...
    Nouskaa pahat palvomaan, hän uhraa kaiken aikanaan.

    Iloitkaa ja riemuitkaa, kun väkivaltaan hukkuu maa...
    Te ylistäen huutakaa, johtajaanne Saatanaa.

    Kun ruhtinas on valmiina, hän kutsuu henget luoksensa...
    Hän maailmaan heidät lähettää, tehtäväänsä täyttämään.

    Nyt riivaajat nuo mellastaa, kun maailma etsii auttajaa...
    On suuri uhka saapunut, on hyvän toivo kaatunut.

    Kun pahanvoimat hallitsee, niin epätoivo vallitsee...
    Ei kestä enään kauaakaan, kun koko maailman omistaa.

    Nyt henget palaa takaisin, on saaneet maailman sekaisin...
    Ei mikään ole enään pyhää, kaikki paha on vain hyvää.

    Nouskaa pahat hurraamaan, hän saapunut on maailmaan...
    Nouskaa pahat palvomaan, hän uhraa kaiken aikanaan.

    Iloitkaa ja riemuitkaa, kun väkivaltaan hukkuu maa...
    Te ylistäen huutakaa, johtajaanne Saatanaa.

    Ruhtinas nyt ylistää, riivajien tehtävää...
    Se hänelle on mieluista, hän nauttii heidän teoista.

    Myös suunnitelman paljastaa, hän kansat sotaan valjastaa...
    Hän pahuudessaan yrittää, koko maailman hävittää.

    Hän uskottomat kokoaa, hän sotavaunut aseistaa...
    Ei lukumäärää isompaa, nyt kukaan pysty laskemaan.

    Vaan pieni joukko vastustaa, he palvovat vain Jumalaa...
    Kun paholainen kuulla saa, hän vihaansa nyt raivoaa.

    Menkää luo ja tuhotkaa, ei eloon jäädä kukaan saa...
    Repikää ja raastakaa, te vihantulta kantakaa.

    Nouskaa pahat hurraamaan, hän saapunut on maailmaan.
    Nouskaa pahat palvomaan, hän uhraa kaiken aikanaan.

    Iloitka ja rimuitkaa, kun väkivaltaan hukkuu maa...
    Te ylistäen huutakaa, johtajaanne Saatanaa.

    On melu korviin huumaavaa, kun joukot lähtökäskyn saa...
    Hän riemun tuntee rinnassaan, kun saaliinsa hän tavoittaa.

    Hän ryhtyy pilkkaa Jumalaa, kun pienen ryhmän nähdä saa...
    Nuoko muka vastustaa, hän nauraa voitonriemuaan.

    Vaan ihmeen nähdä kaikki saa, kun taivaankansi aukeaa...
    Kirkas tuli leimahtaa, se pahan päälle lankeaa.

    On paha poissa joukkoineen, aseineen ja vaunuineen.
    Ei kuulu enään nauruaan, ei myöskään pilkkapuheitaan.

    Nyt maailma vihdoin rauhan saa, kiittäkää te Jumalaa...
    Ei koskaan enään Saatanaa, nähdä missään päällä maan.

   • Mikä saatanan hihhuli täne on livahtanu läsytämää... SIPILÄ perkele.. vitu äijä keskelä yotä tänne nyt vittu paasaamaa jotain vitun paholaista perkele... vitun jooseppi,,, hanki vittu sinne edukuntaa elämä lesta ni trvi tänne tula lässyttämää jotain saatanaa joukahaista perkele......... oon varmas et sipilä on kirottanu ton helvetin runon.......SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Mul ois rakaat karvaperseet niiiiiin paljo kirotettavaa ja arvosteltavaa käymissäni jutuissa mut toi sipilän juttu ja alkoholin aehutama känitla on taas vieny äijästä voiton meen kosii moi LIMANULJASKAT ei ku koooooisiiiiii moi LIIIIIIMAAAAAANUUULLLJASSSKAAAAAAAT..........

   • Olen lukenut tämän Rahjuksen juttuja jo aika uein, siksi ihmettelen vaan, onko kyseessä ihan tuiki tavallinen, uskon, mies vaiko vähän epätavallinen, edelleen uskon, mies. Vai onko hän, niinkuin antaa ymmärtää, alkoholisti, joka täällä sitten purkaa pahaa tuntoaan humalassa ihmisille, jotka hänen elämäänsä eivät milläänlailla, ole vaikuttaneet.

   • Miksi pitää purkaa itseään tänne kirjoittamalla, ilman että mitään sisältöä on mitä kertoa?!
    En yhtään ymmärrä, eikö viesteissä pitäisi pysyä kuitenkin aiheessa, nyt aihe alkaa hukkua kun yksi vaan on ja rahjustelee, oli oikeasti alkoholisti tai muu rahjustelija vaan ...

    Mahonki "pimeyden ruhtinas": No joo, ehkä johonkin metallimusiikin genreen sopisi, mutta ei "Perinteiseen" kyllä sanat sovi laulettaviksi. Toisaalta "ruhtinaan" tuloa alustetaan, ja sitten lopussa vaan tuho kohtaa kun "taivaankansi aukeaa", se koko alustus tuntuu sikäli turhalta. Pimeys jos olisikin jo ehtinyt peittää kaiken, jää se kuva että suurin osa sanoista on turhaan olemassa kun tuho sitten yhtäkkiä vaan "ruhtinaan" kadottaa, lopun katharsis tulee siis liian yhtäkkiä kun "Pahaa" on alustettu ensin noinkin pitkään. Periaatteessa kyllä pidän hyvistä "ilmestyskirjamaisista" tunnelmista, mutta harvoin siinä onnistutaan. Oletko Mahonkin (&muut) lukeneet William Blaken runoutta koskaan?! Hyvä esimerkki "ilmestyskirjamaisuudesta" kyllä ...

   • Ja täällä jälleen... RAAAAAAAAAHJUUUUS... Terve rakkaat karvaperseet ja Limanuljaskat......!!!!!! Tuossa olen näköjään ottanut viime yönä kantaa, Pimeyden Ruhtinas, mikä lienee runo tai joku sinne päin ja että Sipilä ois sen raapustanut...? Kyllä nyt vähän epäilen, että Sipilä olisi täällä runoja ruksaamassa. Mutta jos puhutaan runoudesta, niin kyllä mullakin aina yks jos toinenkin runo irtoaa. Tässä olisi ainakin yksi ja sen nimi on, Kukko tuli kanalaan: Eräässä talossa asui ukko, joka päätti, että kyllä kanalassa pitäisi olla ees yksi kukko. No ukko hankki kukon ja kanalan oveen myös lukon. Kanalassa oli kymmenen kanaa, ja pari niistä alko kukon tuloa manaa. Kattokaa kanssasiskot ton kukon munia, kohta taidetaan joutuu alkamaan munia, ellei joku aijo koko juttua sitten täysin munia. No ei siinä tarvita paljoo sanoja, kun tietää että kukko alkoi hoitelee näitä kanoja. Siinä ilmapiiri muuttui vähän viileeks, kun kukko pani joka kanan tiineeks. Nyt siitä on kulunut hemmetisti aikaa ja kukkokin kasvaa jo harmaita hapsia ja sillä on nyt tuhottomasti lapsia ja lapsenlapsia ja lapsenlapsen lapsia ja lapsenlapsenlapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsenlapsenlapsia ja veli jonka nimi on REINO. Tässä oli se mun runo. Jos jollekki kolahti niin toiveita vaan niin raaputan näitä lisää. toisen runon nimi on kaksi homokukkoa tuli kanalaan, mutta siitä myöhemmin. Jaaha jos tästä ytaas häipyisi toisille palstoille, nähään LIMANULJAAAAAASKAT...

   • Arvatkaa kuka tuli...????? NO RAAAAAAAAHJUS tietenkin, hyvät LIMANULJAAAAASKAT........... Eikö kukaan teistä karvaperseistä ole toivonut lisää runoja???????? Että täällä on helevetin yksinäistä kun kukaan ei käy täällä kun silloin tällöin ja missä kaikki naisetkin on!!!!!!!!! GRRRRR..........

   • Rahjus, heh heh, suuri pieru ei päälikköä. Rahjus oikeesti, jos jatkat tällä linjalla, niin olet ihan hauska kaveri ja tänne voi tulla myös naisia, niinkuin aikasemmin tuolla peräänkuulutit, että missä kaikki naiset on. Aikasemmat juttusi, mitä olen täällä aika ajoin lukenut, niin ovat todella aika ala-arvosia. Mutta minkä vuoksi tulin tänne taas käymään, oli siinä, että ajattelin pyytää, että jos tuo "ttunturi" voisi laittaa, jos hän käy täällä, niin jonkun muun sanoituksen, tuon, Vapaus yhä rakastaa... lisäksi, olisin todella kiitollinen ja "ttunturi" mielellään koko kappale jos sinulle käy. Uskon että olet todella lahjkas sanottaja. kiittäen Nnainen.

   • helevatalaene ännä muija. miulla kuule ois siulle sellane sanotuksen rätinki pöytää, et sie kusisit hunajaa koko akka. Kuule miulla on sellane teksti kirjotettu, et siinä on naapurki ihmeissään. Ja sie vonkaat tiällä jonkuu helekatin tunturin perrään. Mokomakkii akanryökäle, kehtaakkii. Miun mielest pittää olla jonnii vertaa pilke silmäkulmas ja sillee, perkales vieköön. Miun sanotuksis pittää olla kuule sellane kunnon miehekäs MIES, eikä mikkää marjanpoimia. Mie tollasist rakkauden jorinoist välitä helskatti soikoon. Se pittää olla sellane tarina, et ukko löyvetään ja sit perustetaan se iso perhe ja kakroita pittää olla, niitä pittää olla nii palajo, ettei muistaa ies laskee mokomii. Kakarat on ihanii, mut miulla on palajon kirjotettuu tekstii, mut ukko aena kehtoo sannoo, et elä sie elma itteäs mokomilla jorinoillas iha itteäis ihan pillaa, ko eihä mokomia raaputuksia kukkaa halluu kuulla. Mut joskus mie tien sen et ukkoki on ihmeissään.

   • nii mie kerroin tään jutun tuolle ännä muijalle, elikkä Nnaiselle, ka hää tästä sit ymmärtää ymmärtää.

   • Kävin katsomassa vielä näin yön pikkutunneilla, olisiko "ttunturi" käynyt täällä... Täytyy myös alkaa käyttämään näitä pisteitä, kun täällä näköjään moni käyttää niitä.......................................( Rahjus ) ........... Voi kuule ihana Elmamalma, en tiedä mistäpäin olet, mutta tuo sinun ihana murteesi lyö ihan ällikällä, oot ihastuttava ja toivottavasti, pistät "ukon" ruotuun ja laita ihmeessä vaan tekstiäsi tänne, ilman muuta

    • 15.10. -18 "ttunturi"

     korppi yllä taivaan liitävä
     kuin hetki syksyn ohikiitävä
     lehdet punertuvat hiljaa
     tuuli lakaisee vielä viljaa

     siivet suuret
     kuin maan juuret
     purppuraan ja kauas iltaan
     sateiseen sumun siltaan

     miksi musta katselet niin
     yli vaarojen, me tavattiin
     silmäsi säteet, loistaa
     viimeinkö surun poistaa?

     korppi yllä taivaan liitävä
     kuin hetki syksyn ohikiitävä
     lehdet punertuvat hiljaa
     tuuli lakaisee vielä viljaa

     lähtee lintu musta
     sinussakin monta arvoitusta
     maailmojen pieneen iltahan
     siihen sumun siltahan

     tunnen sykkeen siipien
     ja lyönnit sydämien, kuin hiljaa hiipien
     katoaa arvoitus öiseen tummaan
     hiipii ajatus, mieliimme kummaan

     korppi yllä taivaan liitävä
     kuin hetki syksyn ohikiitävä
     lehdet punertuvat hiljaa
     tuuli lakaisee vielä viljaa

     Miltä kuuulostaan "Nnainen"?! Kirjoitettu juuri nyt kys.päivämäärällä noin kello 17:15?!
     Muuten en taida kokonaisia (aikaisemmin kirjoittamia) kappaleita tänne laittaa. Kun täälläkin liian paljon liian sekalaista porukkaa kummine juttuinen tuntuu pyörivän. Kun olisi vähän suljetumpi (kirjautumisen vaativa) sivusto jossain, niin sinne voisi sitten paremmin laittaa.
     Tällä tavalla "tartu hetkeen" - tyylillä voin vastakin kirjoittaa. Ja ehkä voisin sähköpostiisi laittaa jotain, jos hyvä arvostelija olet (ei siis pakko kehuakaan pelkästään). Vaikka en tiedä kannattaako tänne vakisähköpostiaan laittaa, mutta voihan toisen avata ...

     Päätin jokatapauksessa vielä pistäytyä katsomassa, onko jotain vinkkejä tullut, kun täältä tuli niitä udeltua tuolloin taannoin. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että hommat on lähteneet eteenpäin pyörimään jollakin muotoa, vaikka ei vielä ole tarkkaa tietoa minne se johtaa.

     Terkkuja "Nnaiselle" ja muillekin tasapuolisesti !


    • "Korppi liitävä" olkoon ed.säkeitten nimi, eikä suinkaan "ttunturi", vaikka niin tuossa alussa nyt sitten lukee !


   • Olen rahjuksen kanssa samaa mieltä, kyllä se naisen pimppi on pimppi eikä mikään, niinkuin rahjuskin sanoi, isolla täytyy ilmoittaa ja pisteillä .................................................EMÄTIN.

   • Nyt oikeesi tunturi vitun punturi.................. ny on sellasta tekstii et tälä voi äijjjjjjjjä viddddu päästäkki johki vitun mauseleumiin------------------- eiku iha viun oikeesi.... ny tällä sun jutula on tarina vittu eikä mitään vitun.......en mä muisa mikä vitttu se aikasemmi vilun paska oli mut tää vitun korpi juttu ihan hyvä tosta o tehä piisin ihankuka vaa vittu mä oon taas nii jurrissa sano aikonaa kirka seeeee duurissa mut vitun tunturi loeta noi vitun rakkausjutut ja tee täl'sii korpi jutui ihan helvetin yvä sanotus perkele...................................... vittuäijässä onkin mäköjään vittu pontertiaalia vai mik ä viituu se sana on pontliaania.............. no oli mikä oi mut tunturi viitu äjässä onki sisäne runolija ..............okeeti tää korppi teksti tää oo ihan virtun hyvöä

   • Kuuleppas rahjus.................................. Minäkin käytän nyt näitä pisteitä, niinkuin kaikki muutkin. Sinä nyt kehuit tämän tunturin sanotuksia hyväksi, mutta kuule, ei se ole hyvä jos vain se sinua kiinnostaa. Esimerkiksi minua tuo hänen voisiko sanoa hmmm...... lyriikka ei oikein osu kohdalleen, anteeksi vain. mitä olet mieltä ja pisteitä .....................................................................

   • Totta varmasti, että vaatisi "koristeluja" ja lisäyksiä, että tuosta saisi oikean lyriikan. "Korppi liitää" on tuollaisenaan vielä enemmän "runomuotoinen", yksin luettuna voi kuulostaa hyvältä, mutta jalostamista kaipaisi, että saisi laulettavaan muotoon.
    No, ei se hullumpi ole sikäli kai kuitenkaan että 10 minuutissa kirjoittettu aivan äkkiseltään.

   • Jaanukka olen kanssasi eri mieltä, kyllä tuo "ttunturin" sanotus on aivan loistava, jopa "rahjuskin" on näköjään kehunut sitä ja se on paljon se. Olet "ttunturi" todella lahjakas, sanoo muut sitten mitä sanoo. Olen varma, että joku päivä joku näkee nämä sanotuksesi ja siitä alkaa rattaat pyörimään. Ei muuta "tt" kun lisää vain sanotuksia, niitä on kiva lueskella iltatuimaan.

   • ARVATKAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........KUKA TULI....oikein rakkaat...... KAAAAAAAAAAAAAAAARVAPERSEEEEEEEEEEEET JA LIMAAAAAAAAAAAAAANULJASKAT................ RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHJUUUSSSSS....... Täytyy sanoa. ettei täällä ainakaan liikaa oo liikennettä.... Nnainen 3.5 tuntia sitten...?

   • jään odottamaan vastaustasi.... PS. Ei kannata sitten liian kauan odotuttaa vastausta, koska minulle suorastaan, sataa naisilta viestejä ........

   • 18.10.-18 "syksyn askelee"

    syksy ja nuo askeleet
    myrsky pauhaa, minne meet
    ei ole rauhaa, mitä vieläkin teet
    rauhattomia, mustia on veet

    loskainen on katu ja maat
    ei ole tämä satu, jonka tuntea saat
    näin kirkauden ja sen harjanteen
    enkä tiedä nyt minne meen

    tunnen yhä muistoni, ja sen vanhan arven
    näen lentävän torniin, ylös naakkaparven
    yhden sulan poimin sen alta itsellein
    ja siitä taikanauhan itselleni tein

    syksy ja nuo askeleet
    myrsky pauhaa, minne meet
    ei ole rauhaa, mitä vieläkin teet
    rauhattomia, mustia on veet

    jossain susi koditon huutaa kutsuaan
    tunnen kuin syntynyt oisin tänne uudestaan
    vesipisaran ja silmissäsi kyyneleen
    enkä tiedä nyt minne meen

    sataa, tuulee, ja kaatu jo puitakin
    yksinäisyyden sisälläni tunnen yhä useammin
    käyvän kuin sen yli harmaan
    tämän kohtaloni päivänkin varmaan

    syksy ja nuo askeleet
    myrsky pauhaa, minne meet
    ei ole rauhaa, mitä vieläkin teet
    rauhattomia, mustia on veet

    Siinä on noin 15min kirjoitettu toinen syksy - aihe. Kertokaa mistä aiheesta voisi tänne kirjoittaa joku jos keksii aiheita ... Sillä tekniikalla voin keretessäni käydä jotain joskus taas kirjoittamassa ... Toisaalta tosiaan lyriikoita (=laulettavuutta) pitäisi aina kehitellä ja miettiä vähän kauemmin... Terkkuja !

   • 18.10.-18 "Yksin"

    yksin, yksinkö on jälleen
    kuiskaa hän ainoalle ystävälleen
    kissa tuo, vaistojen ja vietin
    ystäväni ainoa, jonka kanssa hiljaa mietin

    miksi jälleen ja mitenkä näin
    kuin joku tuntisi jossain minunkin ikäväin
    rauhan toivoa ja vastuuta huomiseen
    kirjoittajan, lyriikankin luomiseen

    kuluu taas tunnit, hetken kun kirjoitan
    sattumaltako vain, vai kiireeseenkö maailman
    rytmiin väsymättömään, tai väsyinkin
    silti niin turhaan taas jotain odotin

    miksi kohdata ja saada vastaan näin
    jossain kaipaan ja käyn unohdusta päin
    kuulen jotain tai niin luulen
    kun ikävä kaikuu yli tuonkin tuulen

    yksin, yksinkö on jälleen
    kuiskaa hän ainoalle ystävälleen
    kissa tuo, vaistojen ja vietin
    ystäväni ainoa, jonka kanssa hiljaa mietin

    askeleet hiljaa käyvät taloissa
    kissa tuo pyörii taas jaloissa
    kiinnostusta osoittaa ja jotain saa
    minut ja ikäväni ehkä unohtaa

    on mieli täällä kuin melankoliaa
    jokainen joskus tarpeekseen rutiineista saa
    edessä kuin tovin
    raivoaa syysmyrskyt kovin

    mutta aina tehdä täytyy ja kirjoittaa
    jotain, mistä unohduksen kääntäisi kohti maailmaa
    ei ole vain niin että harmaina päivät käyvät kovin
    kun yksin kanssa kissani, sain kirjoittaa taas tovin

    yksin, yksinkö on jälleen
    kuiskaa hän ainoalle ystävälleen
    kissa tuo, vaistojen ja vietin
    ystäväni ainoa, jonka kanssa hiljaa mietin

    Tälläisiä teemoja tulee tähän aikaan siis vuodesta ! Jotain vaan kun katsoo ulos, tässä on se tulos ... Mutta jostain ne aiheet pitäisi aina keksiä, tai etsiä ...

   • Rakkaat karvaperseet ja limanuljaskat................ Täällä taas RRRRRRRRRRAAAAHJUS.......... Tunturi se täällä taas yrittää tehä Nnaiseen vaikutusta............ Mut nyt meikäläinen pistää Nnaiselle sellasen sanotuksen, että se lentää perseelleen. Alkufanfaari... Diddididiiii diddididiiii....... Tää on kans kissa juttu, niiku tunturilla.......... PS. mut parempi.............

    ( Kissa ja mä )

    Olen ulkona ja kävelytän kissaa... Joka jalkaansa nostaa ja tolpan juureen pissaa.
    Katti kulkee joka ilta samaa piiriä ja yrittää pyydystää mokoma peto hiiriä.
    Otan taskustani keksin jonka hotkasen ja joskus kissaa leikisti vähän perseelle potkasen.
    Siitäkö katti vähän suuttuen sähisee, mä sille sanon, älä ala siinä kähisee.

    En ole mä Batman, en ole mä Robin.
    Vaan olen mä Catman ja katiltani opin.
    Jos luonnossa käy paskalla, niin se pitää aina peittää.
    Vetensäkin voi samaan kohtaan, paskan päälle heittää.

    Mä kissan kaa iltaisin, kahden aina ollaan.
    Katti on ihmeissään, kun ihmisii tääll mollaasn.
    Joskus kossukänissä, pistän kunnon settiä.
    Siksi kaikki siellä vieroksuu, tämän palstan nettiä.

    En ole mä Batman, en ole mä Robin.
    vaan olen mä Catman ja katiltani opin.
    Jos luonnossa käy paskalla, niin se pitää aina peittää.
    Vetensäkin voi samaan kohtaan, paskan päälle heittää.

    On syksy lehti putoaa ja hämis verkko kutoaa.
    Mä puita uuniin lapan ja hämiksen mä tapan.
    Katti seuraa ihmeissään, kun hämiksen mä listin.
    Kun katti jatko pällistelyy, sen kohta ulos pistin.

    En ole mä Batman, en ole mä Robin.
    Vaan olen mä Catman ja katiltani opin.
    Jos luonnossa käy paskalla, niin se pitää aina peittää.
    Vetensäkin voi samaan kohtaan, paskan päälle heittää.

    Jumaleisson, että tään kun Nnainen lukasee, niin se on myyty, vaik meikäläisen luona lappaa noita naisia ihan pilven pimeinä, joskus oon ihan ihmeissäni niitten kaa, mut ei auta, jonkuhan se on otettava se naistenmies rooli ja se nyt vaan sattuu olemaan meikäläinen, jolle tää on siunaantunu.

   • öörr rakat karapreet ja lumanulka ei vyttu seom kutpai

   • ............ Nahjus ..................... rahjus:han se oli ................ ei tämä kuule mikään kontaktipalsta ole .............. ihan mukava kun kerrot noita humoristissävyisiäkin juttujasi ihan säännöllisestikin, mutta ........................ niin lyriikoista on kuitenkin se aihe täällä ............................... mikä aihe nyt ..................... kenelläkin lähellä ..................... että mukavat vaan ja sillä lailla ........................

   • Tahtooko joku kirjoittaa lyriikan aiheesta "kaikkivaltias minä" (engl."grandious self") ... Kyselin itse aiheita, mutta tuossa olisi jollekin aihe. Alustan termiä: ihmisissä elää lapsena koettu "kaikkivaltiaan" vaihe, jossa koetaan olevansa turvassa ja täydellisiä. Monesti se osanen, suvereenisuus, riippumattomuus kaikesta, elää aikuisillakin mukana, ja tulee esiin mm.luovilla ihmisillä, toki myös muilla joissain tilanteissa... Aihetta voisi siis käsitellä monella tapaa: luovuuden, kehityspsykologian, jonkin (ihmisten välillä) näkemänsä tai kokemansa ym.kautta, tai miten ihminen yleensä ja ylipäätään haluaa olla turvassa ja täydellinen. Tähänhän moni edelleen pyrkii, ja sitä kautta ihmisen ego myös toimii, monet uhoavat nettipalstoillakin, että tämä osa pääsisi esiin, ihan normi juttu ...

    Olen itse pohtinut tuota aihetta lähinnä luovuuden kannalta, mutta en ole päässyt kirjoittamisessa oikein pitkälle tämän aiheen kanssa. Sikäli huutelen, että josko joku haluasi kokeilla jäpillä geetä ...
    Itseäni kiehtoo mm.se miten "grandious" - vaihe vaikuttaa yleensä ihmisten välillä, milloin ego painaa jonkun päälle, ja sysää kaveritkin muualle ... Tätähän elämä on: ylä- ja alamäkiä, tasapainon hetket on aika harvassa, kun ego ottaa jossakin lähipiirissä vallan. Aiheesta löytynee lisää netistä ainakin englanniksi ("grandious self" tai "grandiosity"). Luovuus on siis narsismia, varokaatte vaan :D ... Tämä on tälläinen pieni haaste siis, jos jotain tästä aiheesta, joka on lopulta aika jokapäiväinen, normien alla piilevä, kiinnostaa kirjoittaa ... Ehkä itsekin kirjoitan, jos löydän tavan ...

   • Rahjus, voi noita sun juttujas. Ei niille voi muuta kun nauraa, mutta ei noilla runoilla kuule naista saada lentämään "pepulleen" Ihmettelen, miten sinulla on naisia ihan tungoksi asti, kun aikasemmin paasasit, ettet saa mistään..? No lue itse mitä olet ollut vailla. Tuossa, no sanotaan nyt vaikka runossasikin kerroit, kuinka vietät kissasi kanssa aina kahdestaan iltaa..? Taitaa olla, niinkuin uskon, tilanne olla päinvastainen. Mutta voitko lopettaa ihan oikeesti nuo minua koskevat lörpötyksesi..! En ole täällä sinua varten, vaan olen täällä ainoastaan sitä varten, että voin lukea "ttunturin" upeaa tekstitystä. Kiitos "ttunturi" taas aivan mielettömästä... Sanoisinko, mielikuvien rikkauden ja sanoiksi pukemisen lahjakkuudesta, jota selvästi hallitset paljon paremmin, kuin lukuisat laulujen sanoittajat, joita lauluissa kuullaan. Joidenkin kappaleiden sanat ovat TÄYSIN, mitään sanomattomia, mitkä ei anna yhtään mitään. Kiitos "ttunturi" luen näitä jatkossakin, jos vain niitä laitat tänne ja tuon rahjuksen jutuista älä välitä. Kyseessä taitaa olla joku syrjäytynyt teini, joka täällä purkaa vain pahaa mieltään.

   • Rahjus, oletko IDIOOTTI.

   • on se...

   • No huh huh rahjus...

   • Moi ystävät kalliit. Rakkaita terveisiä täältä Rahjus-sedältä. Miten teillä on ilta mennyt..? Mulla on mennyt ihan mukavasti. Juon tässä lämmintä maitoa ja juuri valmistelen tässä "kanavaneulontaa" kuvaksi tulee Titinalle ja Muumipeikko. Ai että miten oli "IHANAA" tänään käyskennellä syksyisessä metsässä ilosta hypellen, kuin nuori valkohäntäpeura konsanaan. Päivällä lähettelin ihanille ystävilleni "tekstareita" ja kiitin heitä kaikkia, että ovat rakkaita ystäviäni ja jokaiselle laitoin mukaan pienen runon. Oli niin "IHANAA" saada heiltä kiitostekstarit takaisin, että ihan silmäni kostuivat kyyneliin ja tämä juuri innoitti minut tekemään "kanavaneulontaa" Tidättekö mitä.....? Arvaanko kertoa.... IIIIIK... Aijon ensi kuussa liittyä vatsatanssiryhmään ja nyt mua jännittää ihan kauheesti. IIIIK... Mä ihan leijun ilmassa. APUA..!!! Tälläistäkö lässytystä RAAAAAAHJUKSEN pitää kirjottaa, että tekstit pysyy ruudussa.......??????????

   • Rahjus heh heh heh...

   • vuan miullapa on semmone runonrätinki, missä rahjuski on kummissaan. tään nimi ompi vuan ihan pelekkä; Mies ehtii pariaan. No pitemittä puhetta, tästä se alakoo; Oli hää mies jostain tulluna, mistä liennöö, jottainha tuo kantaa, mihin sitte vienöö... Isohko lie saapas jalas, oliko äijän mokoma sitteki kalas. Vuan kuka tiettää sanuva, liekö ukko siinä vanuva. Etti ukkon rohjake, aisapariaan, naistaha tuota ommaa Sariaan. Vuan eepähän tuota löötänä, ja ko söi evväittää, ni eikö tää pitännä tuohireppuunsä pöötänää. Siinähän tuo rääkänä otti puujuurella pienet unentirsut ja jaloissa oli sellaaset tuohivirsut. Karhuha, tuo mehtän kontio se ukon retaleen herheille herkis ja ukko siinä matkaan joutu, minkä kintuistaan kerkis ja kontio perässä, Vaan otso vanha jo lie, eikä pysynnä perässä. Tää ol mun runo ja rahjus, tätä älä parjaa äläkä suustas piästele joutavia.

   • rahjus on varmaan jo sammunut!

   • jaska enää luekee mitää mut palaa asiaa peikot

   • kuka tuli... RAAHJUS............. Nyt on tilanne se, että yritän pitää muutaman päivän ihan selvin päin, alkaa jo pikku ukot hyppii pöydillä palataan joskus, kuulemiin rakkaat karvaperseet ja limanuljaskat.........

   • Katoppa, Rahjus on näköjään alkanut takomaan tolkkua päähänsä. heh heh...

   • Arvatkaa kuka tuli......... RAAAAHJUUUS!!!!!!! Onko ollu ikävä..... RAKKAAAT KAAAAAAAARVAPERSEET JA LIIIIIIIMANULJASKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ei näköjään ole ollut.......????? Viimeks kun mä olen käynyt täällä, niin YKSI ainut on käynyt täällä... HÖH... Missä on Nnaine ja ttunturi....?????????? Noh... Sauli Lehtosen lauluin, miten se nyt meni... Kun näen katseenne kylmenneen, ettekä enään vastaa katseeseen, niin ymmärrän, mun aika mennä on....

   • apinat perkele

   • Ei jaksa Nahjus ... siis Rahjuskaan joka yö tänne enää kirjoitella. Mistä moinen velttous johtuukaan, tyyli on miehenpuolella sama kuitenkin ollut, kun jaksaa vaan pinnistää, ja pitäähän sitä jaksaakin ...

    No, päätti ttunturi tänne vielä yhden sanoituksen kiepauttaa. Tätä on pohjustettava: eli olen Helsinki - aihetta joskus aiemminkin jotenkin "Poikkitaiteellisesti" käsitellyt valamassani tuotannossa, ja joskus siinä jopa (kaiketi, enemmän tai vähemmän) onnistunutkin. Noh, näin tuossa eräänä yönä unen, jossa katselin Helsinkiä ylhäältä käsin, kuin olisin liidellyt siinä sen kaupunkipahaisen yllä. Ja mistäs tietää vaikka liitelinkin, unissahan voi tapahtua tai olla missä vaan ... No, siinä unessa näin kaikkea mitä tapahtuu siellä, ja kuinka kiire kaikkialla on ja paljon rakennetaan uutta ja vanhaa puretaan pois tieltä, semmoistahan se kaikkialla vähän on, kun yhteiskunnan "vaatimukset" on mitä on. Kuitenkin sen kaupungin keskus oli siinä kuin meripihkamainen iso pähkinä, tosin hieman rosoisempi kuin pähkinät esim.reunoiltaan. Siis näin sellaisen "pähkinän" jonakin auramaisena kaiken muun päällä. Jotenkin se uni sanoi minulle, että tämä on jokin "voima" jolla on parantava, ja muistoja tuova vaikutus, ja siitä mitä ja miten se uni antoi sen ymmärtää, tuli oikein hyvä ja raukea olo, johon heräsin, ja kirjasin unen muistiin. En tiedä kuulostaako hassulle vai mille, mutta unissa voi kaikkea tosiaan sattua. Myöhemmin tein siitä tälläisen sanoituksen:

    Helsinki on kuin pähkinä

    Helsinki on kuin pähkinä
    meripihkan sisällä
    se parantuu
    ja muistot vanhat palautuu

    ennen aikaan oli toisenlaista
    ihmiset kuin yhteen kuuluivat
    valhe vähitellen poltti erilaista
    toiset eri koulukuntiin muuttivat

    jamassa me samassa niin aina ollaan
    pitäisi yhteen hiilee siksi pyrkiä tai puhaltaa
    takaisin kehityksen kaaret nuo laskea nollaan
    ja yhtävertaisena pitää ketä vaan

    Helsinki on kuin pähkinä
    meripihkan sisällä
    se parantuu
    ja muistot vanhat palautuu

    kaikkea vain nykyään maailmalla arvoitetaan
    rahan voima petollinen meitä eriarvoistaa
    silti moni täällä kasvaa enemmän kuin kulkee joskus vaikka vikaan
    se kulkija voi olla kuka meistä vaan

    paljon täällä yritetään väärin johtaa
    monet lähtökohtaisesti oikeassa muka on
    se kipinä kun ahneuden löi kerran siellä kiveen vääryyden
    siksi pitäisi taas muistot vanhat ymmärtää ja antaa parantaa

    Helsinki on kuin pähkinä
    meripihkan sisällä
    se parantuu
    ja muistot vanhat palautuu

    Niin, ja toivottavasti kukaan ei tätä näe poliittisena lauluna, kun en nyt sellaisia oikein harrasta, enkä haluakaan harrastaa. Eli vaikka puhutaan "yhdenvertaisuudesta" tai "rahan voimasta", niin en sitä missään poliittisessa mielessä halua kirjoitella, vaan ihan yleismaailmallisessa toivossa, sen sellaisessa kenties utopistisessa haaveessa että maailma ei niin eriarvoinen olisi, kuin miksi se on mennyt viime vuosikymmeninä ... Ok, ehkä sitä ei täysin voi siitä politiikastakaan erottaa, mutta toivon että ymmärrätte. Katsotaan palaanko vielä asiaan, mutta kun keskustelua on syntynyt niin ehkä vielä ... Rahjus, aukaise jo se kaljapullo siellä !!!

   • No niin kaikki karvaperseet ja limanuljaskat... Täällä RAAAAAAAHJUS........ Taas hauskuuttamassa teitä........ Mun piti lopettaa alkoholin käyttö.... Tänään hain 3 pulloa koskista.. HAH HAH HAAAAH.... Aattelin pitää tipattoman loppuvuoden....... HAH HAH HAH HAAAAAAH,,,,, Mut sit mä tajusin, etten koskaan ole juonu mitään tippa kerralla..... HAH HAH HAH HAH.... Ja eiku pullo auki ja ääntä kohti..... Mut on mulla teille karvaperseet ja limanuljaskat vitsikin heittää........... Joo tää juttu on Lapista.... Siellä kun ei ole noita vaimoihmisiä, kuin aika harvakseltaan, niin Oula oli päättänyt tilata sellasen ilmatäytteisen kumppanin itelleen, sellasen pumpattavan Barbaran..... No sitten ko se tuli perille, niin postimies Aslak lähti sitä kelkalla viemään Oulalle. Ja kuulkaa, eikö tää helekatin Aslak ajo siinä kantoon, mikä oli hangen alla piilossa ja kelkka, Aslak ja tää paketti lensi pitkinpoikin ja se paketti aukes ja sieltä pullahti esiin se Oulan tuleva morsian. No Aslak sitä siinä tutkiskeli ja huomasi mikä se on, niin päätti testata sitä ja käytön jälkeen, asetti sen takasin nätisti pakettiin ja vei sen perille Oulan luo. siinä meni jokunen viikko ja Oula tuli kylälle ja näki Aslakin ja siinä kuulumisien jälkeen, Oula alkoi kertomaan Aslakille: Kuuleha sie Aslak, mie khun ostin shellasen phumppattavan tekonaisen itelle, khyllä ne vaan tekhee niistä jo nii aidon thuntusii..? Miunkaa ei tharvinnu ko kerran sitä polkasta, ni mie sain shiltä... THIPPURIN.... HA HA HA HA HAAAAH HAH HAH HAH... tippurin.... hah hah hah hah hah hah hah .... On mulla lisääki näitä... tässä tulee vielä yksi. Matti ja Teppo oli ollut keikalla ja ne meni yöksi leirintäalueelle ja yöllä Matti herätti Tepon .... Teppo, Teppo herää... No mitä nyt..? Ihmetteli Teppo..? Näetkö nuo tähdet tuolla ylhäällä..? Kysyi Matti..? Joo kyl mä ne nään, vastasi Teppo ja jatko.... Mitä niistä..? No mitä ne kertoo sulle, edelleen Matti kysyi Tepolta..? No ainakin sen, että huomenna on poutapäivä, tokaisi teppo ja jatkoi... no mitä noi tähret sulle sitte kertoo..? Siihen Matti vastasi... Mulle ne kertoo sen, että meilt on varastettu teltta. HAH HAH HAAAH HAH HAH HAH HAAAAH........ Varastettu teltta..... RUAH HAH HAH HAH HAH.... Joo....... Sitten asiaan...hmmmm ?????? Mä en ole niin huppelissa, että jaksaisin ttunturin... Tai itse asiassa, ei toi oikeestaan oo toi "tunskan" sanotus nyt ihan niin SONTAAAAAAAAAAAAAAAAA.... On se nyt parempi, kuin se mikä helvetin exild92 koilotti niitä lorinoitaan, en oo jaksanut enään käydä ees kuuntelemassa niitä.... Koska SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........... Mut "tunska" näitä sun juttujas ei kukaan, oikeesti tule säveltämään tai ottamaan tuotantoonsa ikinä... Ainakaan niin kauaa, kun et saa naamaas johonkin mediaan tai voita jotain hemmetin runokisaa tai vastaavaa.... Nnainen jos lukee tätä, niin missä luuraat, vai eikö ole tarpeeksi "munaa" tulla heittä läppää... On mullakin tarpeeksi "pimpsaa" tulla tänne........

   • Haloo Rahjus: Sanoittajia on kohtuullisen paljon, tosin harva niillä hyvin elää, mutta kuitenkin. Eikä kovin moni ole mitään "runokisaa" ole heistä voittanut koskaan. Vaikka runot ja laululyriikka nyt sukua toisilleen onkin, ja runokisoja on kai paljon enemmän kuin sanoituskilpailuja.
    Eikä sanoittajat nyt minnekkään mediaan tarvitsekaan naamaansa näyttää, ei kirjoitustyö vaadi julkisuudessa oloa. Ehkä jos tekee levy-yhtiön kanssa yhteistyötä tiiviisti tai on sellaisen palkkalistoilla, ja toki muutenkin. Mutta suurin osa sanoittajista on hyvin vähän julkisuudessa, ei se työ sitä vaadi. Ei kannata sanoittajaa sekoittaa kirjailijaankin, kirjamessut taas oli ja meni. Herää !!

   • Nuo tv:n "laulu"kilpailut jollain sairaalla tavalla mystifioineet koko musiikkialan, ja niiden muassa sanoitukset on nykyään yhtä jollotusta ja suoraan sanoen Rahjuksen mielisanoihin lukeutuvaa p..skaa.
    Kokonainen sukupolvi on aivopesty tuottamalla tyhjää jodlausta ja aivopuritettua kuonaa, jossa hoetaan jotain kuolaavia lurituksia, unohdettu, että sanoituksellakin pitäisi jotain aina kertoa, ja vaikka ei kerrottaisikaan, niin silti sillä välittyy paljon nimenomaan tekijöistä, tekijöitten ajatuksista ja maailmankuvasta. Kun tuotetaan vaan höyrypäistä kuolaa joka tähtää rahastukseen, niin unohdetaan että musiikkikin on monella ammatti (tai joillekin vaan harraste), ei mikään kuonaisen haaveilun amerikkalainen rikastamo, jolla mediaseksikkäästi kustaan pöksyihinsä jo ennen kuin ne on ihan jalkaankaan laitettu ... Ei siis tarvitse kuvitellun amerikkalaiset tuottaa jotain kimalteista kuvaa itsestään, vaan riittää että osaa hommansa, ja homman taustalla on jonkinlainen sielu ja sydän, on asioita joita haluaa kertoa, ja ehkä maailmankuva, joka biiseistä välittyy.
    Kannattaa siis opetella ensin tavaamaan ennen kuin lähtee isommin kirjoittelemaan, mutta toisaalta kun osaa homman, niin ei se sinänsä mitään koristeluja tarvitse. Musiikin tekeminen voi olla asenne, mutta se on myös työ siinä kuin mikä toinen duuni tahansa. Kiiltokuvien keräily on sitten erikseen, mutta siitä vaan tälläkin alalla puuttu se nk.maailmankuva, jäljellä muotit ja ne koristelut... get it??!!

   • Täällä RAAAAAAHJUS........ Hyvät KAAAAARVAPERSEET JA LIMANUUUUULJASKAT........ Jaahas...??? Tänne on näköjään eksynyt joku filosofi IMMANUEL KANT viisastelemaan... !!!! Jos asia on niin, kuin tämä "metsämökin tonttu" Antaa ymmärtää, niin miksi ei Ttunskan sanotukset ole koskaan, ikinä, milloinkaan kelvannu kellekkään?????? Vaikka jos vertaa näitä tunskan lepertelyjä vaikka, kuka sen nyt laulaakaan... Joku SANNI..... Tai mikä se ELLINOORA Laulaakaan esimerkiks sen FIDUN PASKAN.... Miten se menee.... ÄLÄ ROPPAA MUN TUNNELMAA... ÄLÄ ROPPAA MUN TUNNELMAA,,, Täyttä SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... Niin kyl nää tunskan raaputukset on .... noh... asteen verran ehkä parempia... Mut ei paljoo... Mitäs niitä muita on mitkä mua raastaa tai mä listaan 10 kappaletta KARMEIMMASTA aina SONTAAN asti.... YKKÖNEN ja ehdottomasti KAAAAARMEIN ikinä tehty kappale... VIIKONLOPPU ISÄ.... En tiedä kuka sen mylvii, mut täyttä SONTAAAAAA..... TOINEN on... KUUMAT KYYNELEET... Voiko enempää itsesäälissä piahtaroida, kun siinä tämä tuntematon mylviä tekee.... KOLMAS kappale ... Jos joku käy tämän kuuntelemassa, ottakoon oksennusämpärin viereensä..... Tässä Annika Metsäketo nöösinä laulaa ilmeisesti äitinsä kanssa ja kappaleen nimi on....ILMAN PALKKAA.... YÖÖÖÖÖÖÖK.... NELJÄS kappale on.... Juhani Markolan... ÄÄNI PUHELIMESSA.... Imelin ikinä tehty kappale... Jos joku kuuntelee sen 3 kertaa peräkkäin, varmasti saa diabetksen, sen imelyyden takia... Siis täyttä SONTAAAAAAAAAAA... VIIDES kappale on.... Laura Närhin... MÄ ANNAN SUT POIS... Huh huh kukahan senkin paskan on sanottanut...???? Varmaan tethy jossain viinihöyryissä ja juuri jätettynä.... Mielummin " TUNSKAN " jorinoita kun tätä SONTAAAAAAAAAAAAAA..... KUUDES kappale.... Just tää, en tiedä kuka tän määkii, mut tää juuri... ÄLÄ ROPPAA MUN TUNNELMAA, ÄLÄ ROPPAA MUN TUNNELMAA.... Hirveetä SONTAAAAAAAAAA.... SEITSÄMÄNTENÄ .... Meinaa laatta lentää... Hallikaisen HALIPULA..... Voi paksusuoli sentään, voiko tollasta PASKAA edes kukaan tehdä...... KAHDEKSAS.... kattelin tos taannoin vanhoja syksyn sävel kilpailuja ja sieltä löyty tällänen ROSKAKAPPALE.... Kuin KYLLÄ JUUSTOSSA LÖYTYY.... Mikähän fidun Edamin mainos kappale sekin oikein on.... JÄRKYTTÄVÄ KAPPALE.... Kyllä "TUNSKA" tässäkin tapauksessa meni ohi heittämällä.... YHDEKSÄS.... Tauskin koko tuotanto, eli... SINÄ VAIN... Ei kai sillä muuta ookkaan, paitsi tietenkin kaksi nyrkkiä, mitkä laulaa aika usein.... KYMMENES.... En muista sen muijan nimeä mut se koilottaa sen ärsyttävän..... Vieläkö on villihevosia..... SONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....... No ne oli siinä, mut tälle "metsätontulle" vielä sen verran, että sen vuoksi nämä nuoret ihmiset osallistuvat näihin Idols, Voice of Finland tai X Faktor ohjelmiin, koska he haluavat juuri sitä Amerikkalaista huumaa ja kimalletta osakseen. Vai luuletko, että nämä ihmiset osallistuvat näihin kilpailuihin sitä varten, että ne sitten esiintyisivät jossain hämärissä keskikalja kuppiloiden nurkissa laulamassa jotain Rentunruusua , että meneppä kuule aikakoneeseen ja tule tänne 2000 luvulle sieltä 70 luvulta pois, niin otamme sinut avoinsylin vastaan.

   • rahjus pitäisi laittaa hoitoon.

   • Kuka tuli....?????? RAAAAAAAAHJUS...!!!!!!! Hyvät homeiset KAAARVAPERSEET ja LIMANUUUUULJASKAT.....!!!!!! Ois taas pari vit... vit... vitsiä...!!!!!!! Joo... Isäntä läks siinä hirvimettälle ja parin tunnin päästä tuli takas ja emäntä kysy, että tuliko saalista..? No isäntä tokas siihen, ettei nähnyt muuta kun vain jälkiä. No siihen emäntä puolestaan tokaisi... Tänään syödään sitten pelkästään JÄLKIRUOKAA...????? HAH HA HAAAH HAH HAH HAH,,,,, Voi helvettiläinen,,,,, Jälkiruokaa.... Tää oli hyvä. No onhan täällä vielä toinenkin....?????? Isäntä tuli kauheella tohinalla kotiin ja pisti teeveen päälle ja sano emännälleen joka siinä siivoili paikkoja, että tämä antaisi hälle jääkaapista yhden oluen, kun kohta se alkaa... No emäntä haki oluen ja antoi sen isännälle, joka joi sen, jonka jälkeen sanoi... Annatko vielä yhden oluen, kun se alkaa ihan kohta...? Emäntä siinä askareidensa keskellä mulkaisi isäntää, mutta haki tälle oluen. Isäntä siinä sohvalla lipitti olutta ja katseli teeveetä ja kun olutpullo oli tyhjä, isäntä jälleen sanoi... Annatko vielä yhden oluen, se alkaa ihan just, ihan kohta se alkaa...??? Emäntä haki pullon ja iski sen miehen kouraan ja aloitti.... Ei tästä tule mitään, minä täällä siivoan, tiskaan, pesen herran pyykit, laitan ruuat ja vielä saan sinulle kantaa kaljat sohvalle...!!! Tähän isäntä vastasi... No ni, nyt se alko.... RUAHAH HAH HAH HAH HAH..... Sen emännän mäkätys... HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAAAAAH..... Voi eläimen käsi.... Empä malta olla kertomatta.... Hyvät karvaperseet ja limanuljaskat, vielä yhtä juttua.... Tossa muutama vuosi sitten, entinen työkaveri oli muuttanut tänne etelään jostain.... No en kerro mistä mutta pohjoisesta päin, sellasesta pienestä kylästä. Sit kun mä silt kyselin kotikylästään, se sano, että se oli helevetin köyhä kylä, että joskus kuulemma seitkytluvulla, siellä oli käynyt sellasessa pienessä pankissa rosvo..??? Sen rosvon oli kuulemma pitänyt lainata virkailijalle parisataa markkaa, että se oli voinut ryöstää sen pankin..... HAH HAH HAAAH HAH HAH HAAAH HAH HAH HAH ... Juu moi ja nähään taas KARVAPERSEET JA IHANAT LIMANUUUULJASKAT....

   • Nonnnnniiiiiii..... HOMEISET KARVAPERSEET JA KAUNIIT LIMANUUUULJASKAT.... RAAAAAHJUUS TÄSSÄ.... Se ois vit... vit... vitsin paikka..... Joo, siilin kutale kerran käveli mettässä ja hoki mennessään.... Mä oon sika, mä oon sika, mä oon sika...... No orava kuuli sen puunoksalle ja huusi siilille.... Et sinä ole sika, vaan sinä olet SIILI...!!!!. Mutta siili vain jatkoi matkaa hokien.... Mä oon sika, mä oon sika, mä oon sika, jolloin orava hyppeli puusta toiseen ja taas huusi.... Et sinä ole mikään sika, vaan sinä olet SIILI..! Kuulitko... SIILI...!!!. Mutta siili vain jatkoi matkaa hokien.... Mä oon sika, mä oon sika, mä oon sika, lopulta orava hermostu ja hyppäs maahan siilin eteen pysäyttäen tämän ja sanoi.... Tajuatko sinä olet SIILI... SIILI...!!!! Silloin siili nappas oravasta kiinni ja raiskasi sen ja jatkoi matkaa hokien.... Mä oon sika, mä oon sika, mä oon sika..... Hah hah hah heh heh hah hah heh.... Raiskas oravan... hah haah hah hah haaah.... Haluaako homeiset karvaperseet ja limanuljaskat kuulla toisen vitsin....???? Ai ette...??? No mä kerron........ Tää on hyvä... Oli kaksi vanhapoikaa jostain härmästä mistä lie, aamulla kun veljekset heräsivät, vanhempi sano nuoremmalle.... See oon sitte sun vuaro teherä tänään lämmityspuut..! Siinä päivä sitten vierähti iltaan, jolloin nuorempi vastasi vanhemmalle.... Kyllä see vaan on sun vuaro teherä ne puut...! Seuraavana aamuna kun nuorempi heräs, niin vanhempi veli oli jättänyt kirjelappusen pöydälle missä luki.... lähärin pariksi päiväksi muualle rauhoottumaa, ku oli eilen sitä sanaharkkaa.... RUAHAH HA HAH HA HA HAH HAH HAH HAAAAAAAAAAAAHHHH...... Sanaharkkaa... Toinen sano aamulla ja toinen vastas illalla.... hah hah hah hah hah hah ... Pyytäkää vaan lisää niin täältä löytyy.... Ja niiku kaikki voi huomata, olette olleet karvaperseet ja limanuljaskat hyvin, hyvin "aktiivisia" pyytämään lisää näitä hyviä vitsejä..... Haluaako joku lisää vitsejä...? Ai eikö vieläkään, no tässä vielä yksi.... Tää on hyvä myös.... Mies meni lääkäriin ja valitti virtaamisongelmista ja lääkäri pyysi tuomaan virtsanäytteen.... No äijä kysy milloin sen näytteen voisi tuoda, kun ei sillä hetkellä tippaakaan tätä kusettanut. Lääkärillä oli siinä kädet täynnä työtä ja tarkasteli kalenteria ja sanoi että se menisi 3 kuukauden päähän uusi aika, jolloin äijä voisi tuoda sen näytteen. No äijä lähti ja palas 3 kuukauden päästä takaisin ja nosti kannun pöydälle.... Mikä tuo on...? kysyi lääkäri..??? Siihen ukko vastas... Tää on Jerrykannu... ( jos joku ei tiedä mikä on Jerrykannu.... se on sellanen metallinen bensakanisteri, mikä on yleensä, jokainen on nähnyt Jeepin takaosassa kiinnitettynä ) Mitä siinä on...?? Kysyi lääkäri....???? Siinä on mun virtsanäyte ja matkahuollossa on 17 kannua lisää.... HAH HAH HUAH HUAH HUAH HUAH HAH HAH HAH ... Se ukko oli kussu koko 3 kuukautta niihin kannuihin näitä näytteitä, ku ei ymmärtänyt, että kupillinen ois riittänyt.... HAH HAH HAAAAAH HAH HAH ..... toivokaa lisää, kyllä näitä löytyy, mut nyt häivyn muualle .... skool alottelin just kossun oton.... JEAAAAH...

   • ny rajus tli vpiti vitsi ut ei jksa hyvat yöyt

   • "Kalinka, kalinka, kalinka maya,
    f sadu yagoda malinka, malinka maya ... "

    Näin alkaa tunnetun koiranheisipuusta kertovan venäläislaulun sanat. No, kerran eräs "nahjus" näitä venäläisiä sanoja tapaili, ja kysyi sitten hätäpäänä venäläiseltä tutultaan seuraavan kysymyksen: miksi sanotte kaka, kaka, kaka (govnó) niin monta kertaa, että eikö teillä riitä yksikään kerta?????

    Tästä, sanotaanko trjapka:sta ei ole kultu sen jälkeen, sietää tutustua siis ennen kuin kenellekään alkaa jauhaa sitä govnó:a ... Tai mitä rok:ia itselle kukin haluaa :(

   • Täällä taas RA... RA... RA... RA... RA... RAH... RAH... RAH... RAH... RAHJ... RAHJ... RAHJ... RAHJU... RAHJU... RAHJU... RAHJU... RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHJJJJUUUUUSSSSSS..... Moi kaikki te HOMEISET KAAAAAARVAPERSEET JA LIMANUUUULJASKAT....... Kalin... kakalin, kaklin kammaajaa... Sadukjama kamalin kamalin kammaa jaa... Siin on sulle... Heil SS opka kakatusta...!!!!!!!! Mutta se on nyt HOMEISET KARVAPERSEET JA LIMANULJASKAT VITSIN PAAAAAAAIKKA....... Joo, Intiaani päällikön poika kysyi kerran isältään.... Isä, miten meille intiaaneille annetaan oikein nimet...??? Jaahas poikani, jaahas poikani,,, tuumaili päälikkö ja vastasi.... Jos näen lapsen syntymähetkellä taivaalla kotkan, niin poijan nimeksi tulee... Lentävä Kotka... tai jos näen lapsen syntymähetkellä hirven juokseva, niin lapsen nimeksi tulee... Juokseva Hirvi... Tai jos näen lapsen syntymähetkellä karhun karjahtelevan, niin lapsen nimeksi tulee... Uriseva Karhu... Miksi kysyt tätä, oi Runkkaava Soturi...???? HAH HAH HAH HAAAAH HAH HAH HAH HAAHH Voi lehmänläjä sentään.... Runkaava Soturi.... Heh heh heh tää oli hyvä.... Haluaako joku kuulla lisää...??? OK täältä tulee.... Hullujen huoneelle oli hankittu ihan oma uima-allas ja oli sitten hulluille järjestetty uimatunti.... No hullut siinä olivat altaassa ja jotku uskallikot hyppivät kuka ykksös, kuka kakkos ja kuka kolmostasanteelta alas, jonka jälkeen alko jumalaton karjunta jokaiselta. No tunnin jälkeen ohjaaja kysyi, mitä hullut piti uudesta uima-altaasta????? Hullut eivät haluneet enään tulla uima-altaalle, ni siihen ohjaaja vastas.... Älkää nyt antako periksi, ensi viikolla on sitten mukavampaa kunhan saadaan altaaseen vettä...... HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH Voi kimalaisen pieru... heh hah heh hah heh,.... altaaseen vettä.... tääkin oli hyvä...!!!! Mutta nyt KAIKKI TE HOMEISET KARVAPERSEET JA KAUNIIT LIMANULJASKAT.... SE ON TAAS MOOOOOOIIII.

   • TEEEEEERVE KAIKKI HOMEISET KARVAPERSEET JA LIMANULJASKAT... Se on RAAAAHJUS taas täällä.... Viddu mä kuulin tänään sellasen uutisen, että ensi vuoden alussa, ajokortti ei kelpaa enään henkilötodistuksena.... Tulee niikun mieleen, että minkä vitun takia ei kelpaa... Mihin tää niiku perustuu... Perkele!!!!! Se on kumma kun se saatanan pellelauma, mitä ikinä ne päättää siellä eduskunnassa, niin aina.... AINA ne on väestövastaisia... On se kumma, kun ihmiset äänestää ne sinne, että ne vaalisivat ja tekisivät sellaisia päätöksiä, mitkä edesauttavat kansalaisia, niin paskanVITUT!!!!! Olen samaa mieltä, kun joku joskus jossain sanoi.... Vaikka tää PELLELAUMA vaihdettaisiin apinalaumaan, kukaan ei huomaisi eroa.... Yhtä järjetöntä se touhu olisi silloinkin tai ehkä apinoilta tulisi järkevämpiä päätöksiä kun näillä nykyisillä pelleiltä. En ole ite aikoihin käyny äänestämässä, mutta nyt kun on vaalit aijon äänestää, niinkuin tiedän lukuisat muutkin, jotka eivät ole käyneet äänestämässä, nyt menevät, että tämä pellelauman touhu loppuu. En mä sitä sano... Etteikö tämä PÄÄPELLE ollut alussa ihan hauska, kun se sitä kotiaankin tarjosi näille ulkomualaisille ja sitten myi se äkkiä pois ettei tarvii antaa..... Ni sillon tää pelle oli hauska, mut nyt on jutut ehtyneet eikä tää PELLE.... TODELLAKAAN enään naurata...!!!!!!!!!!! Ja muutenkin pitäisi olla laki, ettei mikään LAHKOLAISHIHHULI saisi osallistua politiikkaan millään lailla...... Koska nää on niissä lahkoissaan jo muutenkin päästänsä vinksahtaneita. Mut sen verran tästä henkilöölisyysjutuista, et tää ei ole mitään muuta, kuin silkkaa rahastusta taas..... Sama kuin nää saatanan hygeniapassit.... Pelkkää rahastusta... Nyt tietenkin joku yliälykäs-älykääpiö tulee vielä kommentoimaan näitä juttuja näistä helvetin passeista....... Mut tiedä sinä älyniekka, ole mitä mieltä tahansa, minä en välitä paskaakaan..... Mutta ettei kaikki olisi näin harmaata, niin olisi taas vitsi......... Mustalaispojalle alkoi koulu ekalle luokalle ja poika lähti sinä aamuna kouluun ja oli siellä koko päivän ja kun tuli kotiin, niin tämä sanoi äidilleen että oli ihan kivaa ja vois sinne mennä joskus muulloinkin.... hah hah hah hah hah..... No koska haluatte lisää vitsejä niin tässä tulee...... Opettaja kysyi Jussilta.... Jussi, kuka kirjoitti kirjan, Seitsämän Veljestä...?????? Jussi ei vastannut mitään, joten opettaja tivasi uudestaan..... Jussi, kuka kirjoitti Seitsämän Veljestä...?????? Mutta Jussi pysyi vaiti ja siihen opettaja vielä kerran korottaen äänensä...... JUSSI, KUKA KIRJOITTI KIRJAN, SEITSÄMÄN VELJESTÄ...!!!!!!!!!!!!! Siihen Jussi tiuskasi.... No vittu Aleksis Kivi. Tämän kuulutuaan, opettaja sanoi tulevansa Jussin kotiin kertomaan isälleen mitä tämä sanoi ja illalla opettaja menikin Jussin kotiin ja kertoi tämän isälle.... Minä kysyi pojaltanne Jussilta ja kolmeen kertaan, kuka kirjoitti kirjan, Seitsämän Veljestä, niin lopulta poikanne vastasi näilla sanoilla.... No vittu Aleksis Kivi..... Isä siinä ihmeissään ihmetteli ja kysyi.... Sanoiko poika todella noin...???? Kyllä sanoi.... vastasi opettaja.... Siinä isä edelleen uteli.... sanoiko poika tosiaankin, että ihan.... VITTU...????? Opettaja vastasi... Kyllä hän niin sanoi.... Isä tuumasi aikansa ja sanoi.... jos poika sanoi, että Aleksis Kivi ja vielä V; sanalla vahvistaen, niin kyllä sen silloin on pakko olla Aleksis Kivi, joka sen kirjan on kirjoittanut...... HAH HAAH HAH HAAH HAH HAAH HAH HAAH HAH HAAH TÄÄ OLI HYVÄ.... Mut nyt homeiset karvaperseet ja limanuljaskat..... Rahjustaas häippäsee....

   • Tästä Hra "Rahjuksen" jutuista tulee mieleen lähinnä tarina "oopperan kummituksesta". Kaveri joka piilottelee jossain maankolossa normielämän alla, ja tulee paikalle pyytämättä ja yllättäen kertomaan juttujaan jotka tuskin juuri ketään kiinnostaa. Vai onko joku joskus paikalla, joka lukenut Rahjuksen jutut alusta loppuun? Niin arvelinkin, mutta tietystikin aina huomionkipeys johtuu jostain, kenties tyttöystävän jättämisestä, peliongelmasta, maksamattomista lainoista tai alkoholi tm.ongelmista sekä yleisestä saamattomuudestakin kenties. Tätähän voimme oikeasti vain arvailla, kun emme tiedä.

    Hei Rahjus, älä nyt saatanassa vaan tiputa sitä kattokruunua, siitä ei kuule seuraa mitään hyvää ikinä ...

   • Aha, no jos itse tykkäät homostelusta Rahjus, niin ei vähemmistöjen oikeuksiakaan ole tässä maassa tietääkseni kielletty. Mutta älä sekoita fantasiaa ja alatyyliä toisiinsa, äläkä toisiin.
    Kuvitelmat ja fantasiat voisi pitää sivuston mainitsemissa puitteissa, ja mauttomuudet, ym.persoonaan käynnit ja loukkaukset kuuluisi karsia. Muuten omituiseksi menee, jos täysin aihee ja minkä tahansa hengen tyyliset mauttomuudet saa kirjoitella mitä sattuu.
    Jos sivuston ylläpitäjät ei näihin puutu, niin pitänee ottaa yhteysiä tahoihin joilla on sekä VOIMAA että TAHTOA puuttua. Mikään syy ei voi olla siinä, että kunnianloukkauksia julkaistaan miten sattuu.
    Palaillaan.

   • No huh huh........ Kyl mä nyt hylkään tän sivun ja lähen sellaselle sivustolle, missä tosi miehet ottavat yltiöpäisesti mittaa toisistaan raa,alla sanansäilällä sääliä tuntematta, armoa antamatta, Missä pelkkä katse jo voisi tappaa yhtä nopeasti, kuin Mustalesken, tuon hiuksia nostattavan ja niin pirullisen hämähäkin purema aiheuttaa........ Tänne jääköön kaikenlaiset neiti-peipposet ja sun muut viher-PP-piipertäjät..... Se on.... KARVASET HOMEPERSEET JA LIMANULJASKAT HYVÄSTI JÄTTÖJEN AIKA....... PS: NIIN TEILLE KARVAPERSEET JA LIMANULJASKAT..... Toivon teille VOIMAA että TAHTOA... Tai TAHTOA että VOIMAA... Tai TAHTOA VOIMAAN ja VAHTOA TOIMAAN... Tai VOIMAAN TAHTOA ja TAIMAAAN VOHTOA... Älkääkä loukatko kunniaa, koska kunnialla tulee paha mieli.... Muistakaa KARVAPERSEET ja LIMANULJASKAT tämä TÄÄÄRKIÄ asia..... Kunnia on hauras kuin perhosen siipi, jos sitä loukkaa, niin se tarvitsee terapiahoitoa ja sitähän me ei kunnialle kukaan haluta... EIHÄN.... Nostetaan KUNNIA parrikaadeille koko planeetalle ja MAAILMA PELAAAAASTUUUU...... Älkääkä, tämä neuvoksi KARVAPERSEET JA LIMANULJASKAT.... Älkää kirjottako MAUTTOMUUKSIA... Laittakaa niihin kirjotuksiin riapus suolaa ja ehkä maustettua dippikastiketta, niin hyvä tulee...... Mutta jos kirjotuksenne on mauttomia, niitä ei kukaan halua lukea..... Eihän kukaan halua syödä mautonta ruokaakaan...?????? SE....... ON.........HYVÄSTI......... RAH... RAH... RAH... RAAAAAHJUS......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Voi noita Rahjuksen juttuja. Joskus ne ärsyttää todella paljon ja joskus, no, ihan melkein säälittää. Uskon kuitenkin, kun hän tuosta vanhenee ja kasvaa, niin jututkin alkavat olemaan jopa asiallisia. Ei tämä Rahjus voi olla, jotain teininuorta paljoa vanhempi, sillä näin aikuisena naisena, kyllä sen huomaa, mikä on miehen kirjoittamaa ja mikä poikasen. Rahjus, minne menetkin tai missä ikinä oletkin, niin yritä edes vähän miehistyä. Tsemppiä !

   • vetu kävi ktomas vittu känis iha haiskaa joka vitu

    • Huomenta hyvät ihmiset ja Rahjus myös ... Ei vaan kyllähän kaikilla on sisällään aina jotain toivoakin ja sen sellaista, ei vaan koskaan tiedä mihin polut johtavat, ja niin edelleen ... Oli pitkästä aikaa aamuyön tunnit sellaisia että kirjoitettua tekstiä tuli. Kun en nyt varsinaista haittapuoltakaan ole nähnyt, että tänne aina jonkun "värssyn" laittaa, niin yksi uusi tulee taas, "perinteistä syvämietteistä iskelmää", tosin kyllähän "modernimpaakin" voin kirjoittaa, tässä on ehkä tullut liiankin suppea kuva annettua jossain määrin omista teksteistä. Pitäisi ehkä jos jatkossa laitan tänne jotain, niin muuttaa linjaa vähän modernimpaan ilmaisuun tai blues:maiseen alakuloon, tai no ... katsotaan, ja kiinnostuneet: ottakaa yhteyttä ja laittakaa faksi laulamaan, numero on sama :)

     22.11.-18

     kuljen taas kaipuuta kohden

     kuljen taas kaipuuta kohden
     kumma hohde kuin peittää mua
     kuin se jonnekin kuljettais johdattaen
     kuin valittua, näyttäisi tien toivoen

     lumpeet liikkuvat aaltojen mukaan
     vesi värisee, taivaskin aukeaa
     mieli rauhoittuu varjojen takaa
     kuin lumpeen kukat vastauksia rakentaa

     polku oikea pian taas tieksi muuttuu
     jostain vastaan rajoilta kaukaisuuteen
     tai olisi jotain mitä vielä elämästä puuttuu
     tai rannalle hiljaa lyö aallot mielen rauhoittuneen

     missä valintasi kohtaat tällä tiellä
     jossain kai tunne, ymmärrys, vajavainen
     joskus vastaan tulee petos, jota vaikeaa on niellä
     mutta kuljet vain kasvua kohden ihmislapsonen

     ääretön tuo aava, meri edessä nyt aukeaa
     yhä jossain ovat piilossa sielujen haavat nuo
     muttei mitään ole mitei voisi uskaltaa
     kun oikein valitsee, ja elämä yhä aina valintojaan suo ...

     sanat: theodozyskow tunturi


   • Kiitos Ttunturi jälleen, olihan taas mukava lukea ja todeta tätä luovaa lahjakkuutasi. Mietin vaan, että onko siellä tosiaan joku "amatööri" joka luo vain niin sanotusti, omaksi ilokseen näitä tekstejä, vai onko siellä taustalla oikeasti joku ammattilainen, joka vain esittää olevansa tälläinen "amatööri" koska se, mitä olen lukenut myös näiden ammattilaisten tekstejä, niin nämä Ttunturin sanoitukset eivät häpeä yhtään niiden rinnalla. Mutta oli miten oli, olet todella lahjakas. Kiitos.

   • "Nnainen": Asia on ihan kuin sen olen ensimmäisissä tähän ketjuun laittamissani viesteissä kertonut, reilut 2 kk sitten. Että kyllä kirjoittamisessa olen muuten aika ammattilainenkin ollut aika ajoin. Mutta lyriikat ja tämän kaltainen kirjoittaminen on ihan oikeastaan viime vuosina esilletullut luova harrastus. Toisinsanoen en ammattilainen (vielä ainakaan) ole missään nimessä. Ja kai pelkästään lyriikkaa/biisintekoa harjoittavat täysammattilaiset on tässä maassa ihan aniharvassa.
    Monesti sanoittajilla on myös itse muusikkotaustaa, tekevät itselleen, omille kokoonpanoilleen biiseja jne., itselläni (senhän maininnut tuolloin myös) ei ole muusikkotaustaa. Sekin taitaa olla vähän sisäpiirien juttua, että ulkopuolisen pitäisi sitten esim.tuottajien kautta saada biisejä ns.tilaustöinä tuotettua. Näinhän myös paljon tapahtuu, ja tekstin tuottaminen on toisaalta ihan omanlaistaan työtä, ja tämä lyriikkojen kirjoittaminen taas ihan omanlaistaa tekstin tuottamista, jossa pitää osata ottaa ihan tiettyjä asioita huomioon.
    Mutta tämä on (minulle) ollut viime ajat sellaista hauskaa ja luovaa työtä. Monesti aamuyöstä tulee se vaihe kirjoittaa, ja tunnin-parin aikana saattaa syntyä noin 10-15 tekstiä, toiset on valmiimpia kuin toiset, ja jalostaahan tekstiä jälkikäteenkin voi, yleensä tiivistäen jalostaminen ei kai lyriikankaan kirjoittamisessa ole paha asia. Kun pitäisi aina osata miettiä sitäkin miten teksti olisi laulettavissa/tulkittavissa. Eli tekstin toimivuus sinänsä ei vielä riitä, vaan se että teksti on kirjoitettava nimenomaan jollekin/joillekin tulkittavaksi.
    Hyvänä pidän keskustelua ja yleensä palautteen saamista. Se että on keskustelua ja että tietää mitä mieltä ihmiset on siitä mitä tekee. Tosin tämä suomi24 - palstat on nyt tälläinen "villi länsi", mutta eipä tälläiseen juuri suljetumpaakaan yhteisöä taida olla. Ja toisaalta sitten kun tekstejä läpi saa, niin kaikkien kuultavissahan ne on, niin hyvien, pahojen kuin muidenkin rumien. Että toisaalta se on omasta päänupista kiinni, että miten minkäkin ottaa vastaan, pitää ymmärtää, että taustahuutelijoita on aina, jokainen jalostaa itseään joskus. Ja ei tekstejä voi suoraan kenenkään mieliksi, ainakaan jatkuvasti, tehdä. Mutta näistä "palautteistakin" voi poimia jotain, siinä määrin kun ne on järkevissä rajoissa. Toisaalta kirjoittaessa itsessään on unohdettava sitten kaikki muu.

    No, toivottavasti tuli selvennettyä ... Kiitos sinulle ja muillekin jotka jotain mukavaa on kirjoittaneet !

    No, pitää vielä yksi asia kertoa: "retkahdin" tähän lyriikan kirjoittamiseen siitä kun pari talvea sitten kirjoitin sellaisia hauskoja "cover - sanoituksia" mm.suomalaisista rock- & muista klassikoista lähinnä muutamien tuttavien iloksi ja naurattamiseksi. Sitä kautta tuli jokunen "oikea" biisintapainen tehtyä, ja sitten tekstiä alkoi syntyä kuin itsestään vähitellen ... jotain pitäisi tehdä noille tekstikasoille, kun ei kirjoituspöydän jalan allakaan niitä enää tarvitse pitää (=korjattu jo !) ... Vita Portabit !

   • ARVATKAAS HOMEISET KARVAPERSEET JA LIMANULJASKAT KUKA TULI TAAS........... HAH HAH HAH HAH........ RAHJUUUUUUUUUS......!!!!!!!! HAH HAAAH HAH HAH HAH......... Jaahas mitäs täällä on tapahtunut poissa ollessani.......... Kuka perkeleen apina täällä matkii meikäläistä...?????? Tarkoitan tuota (RAHJOUSTA) saatana....... Mä en enään kännissä kirjottele tänne mitään paskaa, koska en juo enään samoja määriä kuin ennen, vaan nykyään juon vielä enemmän..... RUAHA HA HAH HAAAH HAHAH HAH HAH...... Mutta aloitan vasta näin myöhempää, että jokainen faneistani saa selvää, mitä raapustan.... Olenhan sentään Jumalanne ja ihailunne kohde, niinkuin tuo rohjuksen pellekin selvästi antaa ymmärtää matkiessaan meikäläistä...... Niinhän ne fanit tekee...... Matkivat idolejaan. Ja mitähän muuta...???????? Mitähän muuta...?????? Mitäääähäään muuuuta....?????? heh heh heh........ Voe voe voe ja vielä kerran VOE VOE VOE........ !!!!!!! Tuntska... Tuntska... Tuntska... Arvaatko mikä on näistä kaikkein turhin ja jonninjoutavin pöly..... A... SIITEPÖLY...? B... HOMEPÖLY...? C... PUUPÖLY...? D... HIEKKAPÖLY...? VAI..... TUNTSKA....????? VAI....... HÖLYNPÖLY....????? Olisiko meidän aika TUNTSKA..... Olisiko meidän aika lopettaa tuon jonninjoutavan hölynpölyn raapustaminen tänne....???? Mulla on sulle Tuntska hyvä neuvo.... Aina kun tekee mieli suoltaa noita jorinoita, niin ystävä rakas.... Kudo patalappu..... Joka kerta kun runosuoni puhkee, niin ota ne sellaset puikot esiin ja kutomaan vaan patalappua... joka kerta... Ja sit kun niitä on tarpeeksi niin torille myymään niitä.... Se varmasti hyödyttää sinua paljon enemmän, kuin nämä lörinät... Ja Nnainen on, kuin yli-imelä laskiaispulla niitä heti kehuskelemaan.... Ihan ärsyttää tollanen mielistely.... Mun juttuja ei kyllä kehuta... Emmä sitä sillä, että olisin jonkun kehuskeluiden tarpeessa... En todellakaan...!!!!!!!!! Mut ei tämän Nnaisen nyt tarvis olla joka kerta kehumassa tuntskaa.... Lahjakas ja lahjakas,,, Ja pyh!!!!!!! Kuka vaan pystyy tekemään samanlaista roskaa.... mullakin esim. ois tos muutama juttu tehtynä, mut en viitti julkasta niitä kun kukaan ei noteeraa niihin..... viimesin minkä tein en kirjota sitä tänne mut se on helevetin hyvä.... kappaleen nimi on VILLASUKAT HUKASSA.... Se kertoo villasista sukista, joita ei löydy helvetti mistään... Tää juttu perustuu tositapahtumiin...... Olihan niissä molemmissa kantapäissä pienet reijät, mut saatana minne voi kadota kesän aikana villasukat.....????? Nyt saa saatana olla varpaat käppyrässä, kun lattia vetää joka nurkasta paremmin, kuin ulkomaan vienti...... No... ettei tää ois niin harmaata.... Niin kaikki homeiset karvaperseet ja limanuljaskat.... vitsin paikka....... Opettaja otti karttapallon esille ja pyöritteli sitä, kunnes lopulta näytti oppilailleen jotain maata sieltä ja kysyi.... Mikähän maa mahtaa olla kyseessä...? Ville viittas ja sanoi opettajalle, että se on Amerikka..... Hyvä Ville... Hyvä Ville.... Amerikkahan se on... Mutta tietääkö kukaan teistä, kuka Amerikan löysi.... Kysyi opettaja johon Kalle vuorostaan viittasi ja opettaja sanoi.... ole hyvä Kalle ja kerro vaan... Kalle siihen vastasi... No opettajahan sen sieltä pallosta löysi... HAH HAAHAH HAH HAH HRUAH HAHA HA HA AHA AH.... Voi homehtunut juustosämpylä sentään.......... Mutta karvaset homeperseet ja limanuljaskat..... Rahjus palailee... En voi pysyä sittenkään poissa koska te tarvitsette meikäläistä. moro

   • MOROOOOOOO..... Te kaikki homeiset KARVAPERSEET..... Te, joidenka karvoissa roikkuvat..... Nuo niin ilkeät ja häiritsevät.... lujasti kiinnittyneinä olevat ulostepapanat, jotka ajan saatoissa ovat kovettuneet persekarvoihin ja siellä nyt kolisevat toisiaan vasten, kuin tuulikello talon kuistilla. Ja MOROOOOOOOO..... Te kaikki LIMANULJASKAT..... Te, joidenka NULJASKAT ovat pitäneet huolta siitä, että maapallo, tämä ainutlaatuinen "lohkare" on kansoitettu ihmiselämällä, kun miehet, nuo "nuljaskaa" himoitsevat luontokappaleet, ovat ladanneet nuo pioloogiset" tykkinsä" ja ampuneet kerralla 7 miljoonaa idioottia nuljaskan perukoille, joista vähintään yksi, aina löytää tiensä perille ja näin on saanut jälleen alkunsa uusi tilastoluku, joka on astunut kuormittamaan maailman muonavahvuutta. No se kohteliaisuuksista..... Se olisi vitsin paikka..... Kaveri oli ostanut naapuriltaan vanhat pontikankeitto välineet... No poliisi oli kuullut jostain, että tämä oli hankkinut ponunteko välineet ja lähtivätkin heti kaverin luo kyselemään, että onko asia näin. No olihan kaverilla autotallissaan nämä välineet ja poliisi totesi, että ne pitää hävittää ja niistä kirjotetaan sakko.....????? No minkä helevetin takia sakko kirjotetaan, kun en ole edes käyttänyt niitä... Mies uteli...????? No sellainen on vain käytäntö... vastasi poliisi, johon mies tiuskasi.... No kirjottakaa samalla sakko raiskauksestakin...!!!! No minkä ihmeen takia, oletteko raiskanneet jonkun.... Kysyi poliisi...????? No en ole, mutta on minulla siihenkin vehkeet olemassa, vastasi mies....... RUAH HAH HAH HAH HAAAH HAH HAH HAH...... Voi kaalilaatikko sentään..... Ja vielä toinen, kun kerran sitä vaaditte.... OK, nyt lähtee.... Eräs mies joutui putkaan humalatilansa vuoksi ja poliisi kysyeli mieheltä kaikenlaista ja kun tultiin, mikä on miehen ammatti, niin mies vastasi olevansa "juuston haistaja"... Vai juustonhaistaja totesivat poliisit ja päättivät tehdä kokeen miehellä ja hakivatkin erilaisia juustoja ja sitoivat miehen silmät, ettei tämä näkisi mikä juusto on kyseessä.... Noh.... Kerroppa mikä juusto tämä on, sanoi poliisi ja ojensi juuston miehen nenän alle ja mies heti vastasi.... Tämä on edam juusto... OK, no mikä tämä juusto on...???? Tämä on sinihomejuusto, mies vastasi... OK... No mikäs juusto tämä on...??? Oltermanni.... Ja näin kaikki juustot, mitkä poliisit haistattivat miehellä, tämä tiesi kaikki. Kyllä se taitaa olla juuston haistaja eräs poliiseista totesi ja päätti tehdä äijälle pienen källin. Poliisi meni putkaan, missä makas sammuneena heidän vakioasiakas vanhan puoleinen nainen ja poliisi uitti tämän jalkovälissään juustonpalaa ja palasi miehen luo ja sanoi.... Mikäs juusto se sitten tämä on ja työnsi naisen jalkovälissä uittamaansa juustoa miehen nenän alle naurua pidellen. Mies nuuhki ja haisteli aikansa ja vastasi.... Ei tämä ole juusto, tämä on Eila Lipponen, Töölönkuja 7:män.... HAH HA RUAH HAH HAAAH HA HAH HAH.... Äijä oli ollut akan "siellä" nenineen, missä muut on munineen HAH HAH HAH HAH HAH HAH........ Ja nyt.... moro!!!!!!

   • kaveri tuolla alussa kyseli, toki lähes 7 vuotta sitten, minne lähettää itsetehdyt sanoitukset ? Tähän, jos kaveri joskus näkee tämän, tähän en pysty sanomaan minne lähettää itsetehtyjä sanotuksia, en pysty sanomaan edes, minne lähettää toisten tekemiä sanotuksia, Sori.

   • Kukaan ei yleensä tee sanoituksia itse. Esim.radiosoittoon sanoitukset ilmestyy säännöllisesti avaryyspölyn mukana toisesta galaksista, josta soittolistat kootaan Tästä hölynpölystä on aikojen saatossa jäänyt rannalle vain yksi kyrpiintynyt mutasammakko, joka kutsuu itseään jo ominaisuuksiensa mukaan "rahjukseksi". Sain kadotan seuraavan pilveen nopeasti ...

   • "Rahjus" hei, joku voisi joskus sinuakin kehua, jos tekisit jotain omaa juttua, etkä jauhaisi rivikaupalla mihinkään liittymätöntä sontaa. Ei sulla mitään syytä ole olla katkera, jos olet kaikan muun lisäksi, niin se on ihan omaa syytäsi. Kenenkää ei tarvitse kirjoitella mitään levottomuuksia yö toisensa jälkeen, ja sitten ihmetellä kun kukaan ei kehu. Katkera paatos ja paskanjauhanta ei ole mitään, missä olisi mitään kehumisen arvoista. Päinvastoin, voisit aloittaa alusta ja palata sinne apukouluun oppiskelemaan, että miten itseään voi ilmaista, että joku voisi sen jotenkin ymmärtää ...
    Äläkä vastaa tähän sillä katkerenkaunaisella sipusopulla, vaan tee se, tai yleensä tee jotain, ennen kuin kuitetut sinne yksiöösi nimesimukaiseksi passiiviseksi kököksi ja kuivetut kaunaasi ...

   • Ok, järjestän homman, että jatkossa kukaan ei kirjoittele tänne taikka muillekaan vastaaville foorumeille, sikäli jos niitä on. Koskaan taikka milloinkaan, kun ei kerran mitään hyötyä ole, ja p..n jauhamista vaan. Rahjus työskentelee jatkossa kivilouhoksella 18h/vrk ilman lomia taikka vapaita ja loput ajasta erään v--mäisen paskabändin roudarina. Jos tahtoa on niin Nnainen voi käydä vapaa-ajalla opettamassa miten pullaa pyöritettään, ei siis mitään leipomista, tai muuta normielämään viittaavaa, vaan sitä piten pullaa nyt pyöritetään, kun sitä kerran jossain pyöritettään ... Nähdään joskus, mutta ei enää tässä tai seuraavissa elämissämme, terkut Rahjus sinne työn arkeen :D

   • "... Ja Nnainen on, kuin yli-imelä laskiaispulla niitä heti kehuskelemaan.... Ihan ärsyttää tollanen mielistely.... Mun juttuja ei kyllä kehuta... Emmä sitä sillä, että olisin jonkun kehuskeluiden tarpeessa... En todellakaan...!!!!!!!!! "

    Et varmaa ... ihan "huvin vuoksi" vaan tästä haastat turhaan ilta toisensa jälkeen. Ei tämä ole kilpailua eikä myöskään kontaktipalsta. Nnainen ei ole mielistellyt, vaan kertonut mielipiteensä, mihinkään muuhun ei ole tarvetta, ainakaan suoranaisesti. Kannattaisi pitää nenukki kunnossa, miettimättä kenenkään luonteenpiirteitä jne., kyse ei ole sellaisienkaan miettimispalstasta, keskity aiheeseen, jos haluat jotenkin olla läsnä, edes vähäisen aiheen kautta, vanha pikkucroisantti ...
    Mistä tiedä mitä kukin hakee/ansaitsee?! Pidä siis se nenukki kiinni, ja juttele asiasta, jos on juteltavaa, siitä saa jutella ... Katso ympärillesi ja näe se, muu on turhaa ...

   • TEEEEEERVEEEEE HOMEISET KARVAPERSEET JA LIMANULJASKAT....... RAAAAHJUS TÄSSÄ TAAS VIIHDYTTÄMÄSSÄ YKSINÄISIÄ ILTOJANNE.......... MITÄ... MITÄ... MITÄ...................!!!!!!!!!!!!! VILLAPIIPERTÄJÄT lähteneet ihan joukolla FANITTAMAAN RAAAAAHJUSTA.... HAH HAAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH.......... Nyt liikuttu RAHJUS näin suuresta huomion osoituksista.... VIHDOINKIN...... Olen niin imareltu, että silmäkulmaan nousi ihan kyynel..... Voi teitä PIKKUPIIPERTÄJIÄ....... Ei olisi tarvinnut, mutta KIITOOOOOS,,,,,, Ossian-kivellä..... HUI.... Nyt kyllä meni yöunet........ Tiedoksi vaan, olen muutaman kerran viettänyt aikaani "talossa" siellä vetelin tuollaisia KAKKOSEEN. HAH HAH HAH HAAH HAH HAH HAH.... Täytyy myöntää. olihan se vähän paskasta hommaa................... Mutta kiitoksia kuitenkin huomiosta, voitaisiin vaikka joskus tavata, se olisi mukavaa....????? Se olisi erittäin mukavaa.... MUTTA...... Te RAHJUKSEN omat PIIPERTÄJÄT, nyt tulee vitsi.......... Voi että olen ihan töpinöissäni näistä huomion osoituksista... kiitos suodatin... Kiitos muurinki... Kiitos ossian... Kiitos möhjzzz... Tää on oikeesti liikaa, voi teitä RAHJUKSEN ikiomia pikkupiipertäjiä.......... No mut nyt vitsi kiitoksena teille kaikille pikku pumpuli pupuseni...... JOO... Mies osti kadulta trokarilta kossupullon ja myyjä antoi vielä numeron miehelle, mistä voisi tilata lisää niin paljon kuin haluaisi.... Mies meni sitten kotiin ja otti paukut, jonka jälkeen kirosi.....PERKELE... Täähän on vettä...!!!!!!! Mies otti numeron, jonka trokari oli antanut ja soitti sinne ja arvatkaa........... SUODATIN.... MUURINKI... OSSIAN... JA MÖHJZZZ.... Te RAHJUKSEN HÖPÖNASSUT, mitä numerossa vastattiin........ ARVATKAA EDES....???????? Voi teitä kehrääviä pikku "kissanpentuja" ......... No siellä vastattiin..... VESIONNINEN...... RUAHA HAH HAH HAH HAAAAAH HAH HAH HAAAAAH HAHAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH H...... vesionninen...... HEH HEH HEH HEH HEH HEH HEH HEH HEH HOHO HOHOOO HOHOH HOH....... VESIONNINEN....... HAH HAH HAH HAAAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH....... VESIONNINEN,,,,, HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HA ....... VEEEEEESIONNINEN.... HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH HAH ...........moi.

   • RAKKAAAAAAAT KAAAAARVAPERSEET JA LIMANUUUUULJASKAT......... RAHJUS-SETÄ TÄÄLLÄ........ Tänään mä fundeerasin vähän asioita niiku vakavalla mielellä ja tulin siihen tulokseen, että se on turhaa hah hah hah hah hah..... Nyt mul on ihan fakin hyvä sanotus jollekki, kelle kelpaa..... kappaleen nimi on yölepakko.... Mä soisin tän sanotuksen.... Mikäs tää jätkä nyt on, no.... en muista, mut oli mikä oli.... Mut kappale menee näin....

    Mä öisin lennän kuin saalistava yölepakko......
    jokin tökkäs peräloveen, se oli Hermannipellen kepakko...
    Mut en siitä meteliä nostanut...
    En Hermannille kostanut.

    Riku räky röky röky röky röky röööööööööööööööö.....

    joo nyt riitti

   • KUKA TULI... KUKA TULI... KUKA TULI... RAAAAAAAAAAAHJUS.......... TERVE KAIKKI HOMEISET KARVAPEEEEEERSEET JA LIMANUUUUULJASKAT......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mä kävin tänään hakemassa pizzan.... Onko ne sit turkkilaisia vai mitä lie ovatkaan, mutta hain pizzan ja kaveri, joka oli kyydissäni, sanoi ettei koskaan hakisi tollasilta "matuilta" mitään.... Ihan periaatteesta..... Mä ihmettelin ja sanoin sille, ettei vihoittelisi niille, nehän tekee työtä elantonsa eteen ja tekevät ainakin täällä päin parhaita pizzoja mitä kuvitella saattaa..... Ihan turhaan näille on vihotella!!!!!????? Eihän ne ole rasite yhteiskunnalle......... Yrittäjiä, niinkuin muutkin..... No kaveri suivaantu ja mesos siinä, että nämä perkeleen muslimit ja somalit vie suomalaisilta työpaikkoja.... Meikäläinen siinä vaiheessa rupes nauramaan ja kysyin.... Kuinka monta somalia tai muslimia se on nähnyt töissä, kun itse en ole nähnyt yhtään.... Ja muutenkin, miksi se vihottelee myös näille.... Niillehän sen pitäis vihotella, jotka tekevät tästä mahdollista, nää Sipilät ja Urpot..... Eiku Orpot.... Ja mitä nyt niitä olikaan.... Vaikka itse kyllä olen sitä mieltä, kun käy netissä kattomassa esim. Syyrian tilannetta.... Onhan se kaaottinen, siellä viattomat ihmiset joutuvat kärsimään ja ihan Puuttinin ja trumpin kädenväännön takia...... Ja meillähän on pinta-alalta väkilukuun nähden.... HELVETIN iso maa, et kyllä täällä jumalauta pitäisi tilaa on muillekkin..... ( ja mitä tulee muuten työpaikkoihin, niin virolaiset ne on, jotka vie täällä työpaikkoja)...... Jos itse saisin päättää, niin virolaisille helevetin isot verot........... Vaikka ite oonkin tällänen vitun pelle.... Mut ihmiset oikeesti...... Mä oon nähnyt ihmisiä jotka eivät tunne muuta kuin pelkkää vihaa muita kohtaan, lopulta se viha kuitenkin tuhoaa isäntänsä.... Sellanen kaveri se viha on.... Rikollisuutta ei pidä hyväksyä, sanon näin EX-rikollisena, Mutta jumalauta, ei me voida ummistaa silmiä, kun naiset ja lapset ja vanhukset saavat kärsiä, kun kaksi pellee (usa/russia) kalistelevat miekkojaan ja vielä heille kuulumattomalla maaperällä..... SAATANAN PELKURIT..... Eivät uskalla ottaa yhteen keskenään, pitää toimia välikäden kautta todistaakseen, kumpi on kovempi....... PUUTTINI ON PIENI SUURI MIES ja TRUMPPI ON SUURI PIENI MIES...... hyvät yöt...............................................

   • OHO.....!!!!!! Rahjus yllätti täysin. Olisin voinut lyödä vaikka vetoa, että jos joku, niin rahjus, on maamme yksi pahimpia rasisteja. Täytyy sanoa, että tässä tapauksessa... Ja VARSINKIN tässä tapauksessa, on mukavaa olla väärässä. Olen samaa mieltä rahjuksen kanssa, meillä on tosiaankin iso maa väkilukuun nähden ja on ihan hullua pitää suurinta osaa maatamme autiona.

   • KU... KU... KU... KU... KUKA TULIIIIIIIIIIIIIIIII.........? RA... RA... RAAAAAAAHJUS.......... TERVEHDYS KAIKKI KARVASET HOMEPERSEET JA LIMANULJASKAT.......... Mitä, mitä, mitä..... Nnainen käyny vähän meikäläistä ylistämässä...... Vaikka kyllähän mä jo tiesin sen ajat sit, et Nnainen sulaa meitsille ennemmin tai myöhemmin...... Tee, tee, " tuntska" saikin pitkän nenän, kun meitsi vei sen nenän eestä Nnaisen....hah... Ei auttanut "tuntskan" raaputukset....HAH... No "tuntska" älä välitä, maailma on naisia täynnä ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.... No mut ettei "tuntskalla" olis kovin paha mieli, niin vitsin paikka...... Joo.. Sellanen vanha mummo meni lääkärin vastaanotolle ja valitti, kun on koko aika kauheita ilmavaivoja.... No miten se vaikuttaa noin yleensä elämään... Kysyi lääkäri..? No mummo siihen, et koko aika vaan saa päästellä kaasua, mutta se on siinä hyvä, että ne ei haise eikä ääni kuulu.... Selitteli mummo. Jaahas, jaahas.... Totesi lääkäri ...... Mumo vielä jatkoi.... Täytyy tunnustaa, että nytkin tämän 10 minuutin aikana, mitä olen tässä ollut, olen päästänyt jo ainakin viisi pierua..... Jaahas, jaahas... Totesi lääkäri edelleen ja sanoi.... Taitaa olla parasta, että tutkimme ensin teidän kuulonne ja hajuaistinne...... ymmärsitkö "tuntska"....????? No lääkäri haistoi ja kuuli ne mummon pierut.... hah hah hah haaah hah hah hah.... Eikö ollu "tuntska" hyvä..... hah hah... Ok "tuntska"... toinen vitsi...... Nyt oli vuorossa vaarin paikka mennä lääkäriin ja vastaanotto tiskillä vaari kovaäänisesti kailotti, että kikkelissä on jotain vikaa...!!!!!!! Siihen vastaanotto virkailia kuiskasi vaarille. ettei täällä saa huutaa noin kovaa tuollaisia asioita..... Pitää sanoa että vaikka kurkku on kipeä ja sitten lääkärille kertoa oikea oire, kun täällä on odotussalissa pieniä lapsia..... No vaari pyyteli anteeksi ja kun hänen vuoronsa tuli, lääkäri kysyi, mikä miestä mahtaa vaivaa...... Vaari vastasi.... miulla on kurkku kipee...... Miten se oireilee kysyi lääkäri....??? Mie en voi kusta, vastasi vaari..... HAH HAH HAH HAH HAH HAAAAAAAH HAH HAH...."TUNTSKA" Eikö ollu HYVÄ....... hah hah hah hah hah hah ..... Joo... Ei muuta kuin Nnainen laitahan jotain yhteystietoja, niin pidetää salatreffit..... ja kannattaa pitää kiirettä, koska meikäläisen naismaailmassa on aikamoinen kuhina päällä..... se on kutpai....

   • TERVEEEEEE.... KAIKKI TE HOMEEEEISEEEET KAAARVAPERSEEEET JA LIMANULJAAAAAAASKAAAAAT............... RAHJUS-SETÄ TÄSSSSSSSSSSSÄ........................ Tänään näin koomillisen jutun, kun pyrähdin keskustaan hakemaan KOOOOOSSUA........ Jonka juuri avasin......nam nam..... Niin, tosiaan näin tänään huvittavan jutun, kun joku spurgu oli todella jurrissa ja kun se yritti mennä eteenpäin, niin se otti aina yhen eteen ja kaksi askelta taakse..... hah hah hah.... Sillon mulla juolahti mieleen, ettei se, minne onkaan sitten menossa, pääse ikinä perille tolla menolla.... heh heh.... Niin silloin juolahti mieleen, pitäisiköhän mennä kääntämään se äijä, niinku selkä meno suuntaan kohti, ni sillon se olisi ottanut yhen askeleen taakse ja kaksi eteen..... hah hah hah hah...... No joo... Pervekarseet ja lumaniljaskat..... SE OLISI VIIIIIIITSIIIIII......... JOO.... Ahti Karjalainen ja Paavo Väyrynen olivat kesäiltaa viettämässä Karjalaisen luona ja Ahti siinä paisteli muurikalla sellaisia isoja lettuja...... Muutaman siinä paistettuaan, Ahti kysyi Paavolta.... Sanoppa Paavo hyvä, kuinka monta tälläistä isoa lettua pystyt syömään tyhjään mahaan....???? No Paavo mietti ja mietti ja mietti, kunnes vastasi..... Varmaan jotain neljä.... väärä vastaus Paavo,,, Väärä vastaus, tokaisi Ahti..... Kuinka niin,kysyi Paavo...???? No katoppas veli hyvä, et sie millään pysty syömään millään tyhjään mahaan neljää lettua, sie kun oot Paavo hyvä syöny sen ekan letun, niin siun mahas ei oo enään sen jälkeen tyhjä..... No siinä kumpikin hekottivat jutun kompaa ja seuraavana viikonloppuna, kuin Paavo oli Johannes Virolaisen luona kylässä, tämä kysyi johannekselta..... Sanoppas Jussi, jos minä paistaisin sinulle sellaisella muurikalla isoja lettuja, niin kuinka monta lettua pystyisit syömään tyhjään mahaan....????? Annahan olla, tuumaili Virolainen aikansa ja vastasi.... Uskoisin, että ainakin kolme lettua..... No voi harmi.... päivitteli Paavo..... Mitenkä niin, ihmetteli Johannes.....???? Silloin Paavo vastasi.... No jos olisit sanonut neljä lettua, niin siihen olisi silloin ollut sellanen hauska jatkojuttu..... HAH HAH HAH HAH HAAAAH HAH HAH HAH HAH HAH............. Paavo luuli. et pitää sanoa neljä lettua, niinkuin se ite oli sanonut, et voi jatkaa sitä kompaa loppuun....... HAH HAH HAH HAAAH HAH HAH.......... Tässä tulee toinen vitsi...... Pikku kalle oli uskonnon tunnilla ja opettaja kysyi..... Muistaako kukaan mitään raamatullista ihmettä, mitä olisi maailmassa tapahtunut.....????? Silloin pikkukalle viittasi ja opettaja antoi luvan vastata..... Sellaisen jutun muistan, kun Israelin kansa lähti Egyptistä ja faarao lähti ajamaan niitä takaa, niin punaisenmeren rannalla jumala avasi meren niin, että israelin kansa kulki kuivaa myöden meren poikki....... Opettaja siihen naurahti ja sanoi.... Ei siinä mikään Jumala avannut merta kahtia, vaan silloin se oli niin matala, että ne kahlasivat sen "meren" poikki..... Ai jaa tuumas pikkukalle ja kohta taas viitasi.... Ole hyvä, sanoi opettaja ja pikkukalle lisäsi..... No se oli ainakin sitten ihme, kun sen faaraon sotajoukot hukku siihen matalaan "mereen" HAH HAH HAAAH HAH HAH HAH HAH ...... Joskus ihan itteekin ärsyttää olla näin hyvä, mut minkäs teet, jonkunhan se pitää olla se ykkönen......... Mut nyt kaikki te sinihomeiset karvaperseet ja limaset tupsunuljaskat...... Seuraavaan kertaan...... kutpaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............

   • ARVATKAA TE KARVAISTAKIN KARVAISEMMAT HOMEPERSEEEEEET JA LIMANULJASKAT..... KUUUUUUUUUKA TULI...!!!!!!!!!! OIKEIN ARVATTU.... RAAAAAAAAAAHJUS......!!!!!!!!!!!!! Ensi kysymykseni kuuluupi...... MISSÄ LUURAA... Nnainen, kun ei ole ottanut mitään yhteyttä, kun meillä piti olla ne sokkotreffit......???????? MISSÄ... MISSÄ... MIIIIIIIISSÄ... Ei kai se vaan ole "Ttunskan" kaa.... JUMALEISSON.... NNAAAAAAAAINEN.... VASTAAAAAAA.... PERK. SOKKOTREFFIT... SOKKOTREFFIT... SOKKOTREFFIT... VASTAAAAAAAAAA.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jään odottamaan yhteystietoja Nnaiselta...... Mutta nyt vitsi.... Mies meni yksityislääkäriin ja lääkäri totesi sillä syövän ja antoi 3 kuukautta elinaikaa, mutta kun mies ei ollut 3 kuukauden päästä maksanut laskua, lääkäri antoi 3 kuukautta lisää.... HAH HAH HAH HAAAAH HAH HAAAH HAH HAH HAH ........... Voi eläimen käsi... tää oli hyvä.... Haluatteko hyvät karvaperseet ja limanuljaskat lisää vitsejä.....???? OK... Täältä tulee..... No joo... Miksi Juha Sipilän ei tarvitse pelätä joutua helvettiin....????? Ei, ei, ei, hyvät karvaperseet ja tupsunuljaskat, ei sen takia, että äijä no joku lestaadi.... Ei, vaan sen vuoksi kun piru ei uskalla ottaa sitä riskiä, että Sipilä pistäisi sielläkin asiat päin "helvettiä"..... HAH HAH HAH HA HAH HAH HAAAAH..... No joo... Sipilästä tulee mielen....... "ITSENÄINEN SUOMI" !!!!!!!!!!!!!..... Mikä vitun "ITSENÄINEN" Ei tää ole mikään itsenäinen, jos nää euroopan "ISOT PELLET" määrää, mitä täällä tehdään ja mitä ei...... Ja sit nää Suomen "PIKKU PELLET" Joutuvat toteuttamaan ja vahtimaan, että kaikki toteutuu, mitä isot pellet määrää....... VAI..... Luuletteko tosissanne oikeesti, että nää URPOT.... Eikun ORPOT ja SIPILÄT.... Ovat oikeesti muka huolissaan jostain somalista tai arabista....?????? HAH... Ja PASKAN VITUT.... Jos nää saatanan pellet ei välitä oman väestönkään ahdingosta, ei niin paskan vertaa, niin miten helvetissä näitä muka kiinnostaisi oikeesti joku somali tai arabi..... Ne vaan tekevät sitä, mitä isot pellet määrää..... En esim. pysty kattomaan mitään saatanan "linnan juhlia" niin pajon kuvottaa ja etoaa se perkeleen teeskentely.... Sit ihmetellään ja kehuskellaan niitä helevetin "RÄTTEJÄ" mitä kullakin on päällään,,,, Voi helevetti soikoon... Oksennus meinaa lentää... Kun ajatteleekin, että suuri osa suomalaisista tälläkin hetkellä miettii, miten pärjätä taas huominen päivä, kun rahat on loppu ja nämä PERKELEEN... "POLIITTISET RIKOLLISET"..... Ovat saattaneet tämän maan tähän tilaan.... Ja sitten siellä näytellään kuinka kallis "PUKU" kullakin on..... Voi PERKELE.....!!!!!!!!!!!! Eivätkä edes ymmärrä hävetä saatanan SIAT.....!!!!!! Mutta sen sanon, vielä tulee sellainen aika, ainakin me köyhät ymmärretään se asia, kun ahneus ei ole sokaissut meitä, että tälläinen helvetillinen kulutuselämä on tulossa siihen lakipisteeseensä, että lopulta se romahtaa.... Silloin loppu juhlat ja ainoastaan vahvat tulevat silloin selviämään ja vahvoja ovat ne, jotka jo nyt taistelevat joka päivä toimeentulostaan, kun puolestaan nämä pinnalliset teeskentelijät, joidenka ei ole tarvinnut olla mistään huolissaan, ne tulevat sortumaan mammonansa mukana, koska Rahamaailman talous on kuin korttitalo, ei tarvii kuin yhtä korttia näppäistä, niin silloin koko paska luhistuu, Köyhille elämän taistelijoille se on ihan sama koska he... Eli ME.... Olemme muutenkin joutuneet tulemaan vähällä toimeen.... Mutta voi näitä haihattelijoita..... Silloin ne kerjäävät, että saisivat edes yhden leipäpalan... Nyt ne eivät välitä paskaakaan, kun me kerjäämme, että saisimme edes yhden leipäpalan.... Mutta karvaperseet ja limanuljaskat..... kuuuuutpai...

   • Mitä ihmettä..? Mistä ihmeen sokkotreffeistä se rahjus oikee höpisee..? Ei ole mitään sokkotreffejä, eikä sellaisia koskaan tule olemaankaan. Se, että käyn täällä sillointällöin lukemassa noita sinun juttujasi, johtuu ainoastaan siitä, että samalla tarkistan, onko "ttunturi" tehnyt lisää sanotuksia. Että älä luule ollenkaan, että olisin täällä sinun takiasi, että olisin muka kiinnostunut sinusta. Täytyy myöntää, etten saa sinusta selkoa, onko siellä, niinkuin luulen, joku nuorehko miehenalku, joka purkaa kiukkuaan tänne tuollaisella älämölöllä, vai onko siellä tosiaan joku ihan ikämies. Sen jotenkuten ymmärrän, jos siellä on joku nuori... Mutta, jos siellä on tosiaan joku iäkkäämpi mies ja tosiaan pitää tuollaista lapsellista älämölöä, niin nainen, joka olisi valmis joka ilta kuuntelemaan jotain tuollaista, täytyisi olla aika epätoivoinen. Kerroit, kuinka "naismaailmassasi" on kuhina päällä............. Nyt täytyy matkia rahjusta itseään.......... HAH HAH HAH HAH HAAAH HAH........ etkö ymmärrä, että ne kaikki naiset ovat vain "mielikuvitusystäviäsi" eivätkä todellisia henkilöitä. Ja mitä tulee Suomen itsenäisyyteen ja linnanjuhliin, olen täysin eri mieltä kanssasi.

   • ARVATKAAPA... TE HOMEEN RAISKAAMAT KAAAAARVAPERSEET JA TUPSUNULJASKAT..... KUKA TULI.....????? OIKEIN....... RAAAAAAAAAAHJUS-SETÄHÄN SE TÄÄLLÄ......... Kuulkaas.... Ette arvaa....????? Mul kävi sillee, kun kaveri lähti eukkonsa kanssa torstaina reissuun ja kysy multa, voinko hoitaa sen koiraa viikon verran......... No mähän suostuin, kun on tollanen pikkunen terrieri tuo koira....... Eilen lähin toisen kaverin kaa ravinteliin ja aattelin, et kai se koira sen aikaa kissan kaa tulee toimeen, ku ei ne torstaina mitään kummempaa toisilleen tehneet....... Mitä nyt kissa sähisi muutaman kerran ja koira tajus pysytellä sivummalla....... Ok ei siinä mitään ja kun tuun siinä kahen jälkeen yöllä himaan, kissan kaa ei koira varmaankaan ollut tapellut, mut JUMALAAAAAAUTA....... Eiks tää SAATANAN....... AIVOTON LUONTOKAPPALE...... KIPPURAKARVAINEN RAKKI........ KUNNOTON PISKI.... HÄIKÄILEMÄTÖN HURTTA...... SAATANAN TUHOLAINEN...... OLI REPINYT RIEKALEIKSI MUN SOHVAN ISTUINTYYNYT..... VOI PERKELE....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kyllä oli molemmat kerrat yhtä aikaa kun meitsi enään pitää tällästä saatanan yksityiskenneliä..... Eli ensimmäinen ja viimeinen kerta..... PERKELE....... Sit saatanan terminaattori pällistelee niin viattomin silmin, ettei ole mitään tehnyt.... Vituttaa katellakkin tollasta saatanan karvaturpaa...... Onneksi sain hillittyä itseni..... No kaverilla tuli sohvan osto eteen, kun tulee reissusta......... Mutta asiasta toiseen...... Mitähän se Nnainen on täällä käynyt eilen lässyttämässä........... Luuleekse et meitsi oikeesti TOSIASSANI kirjottelee sille....HAH... Kunhan heitän "läpyskää"........... Jotkut on vaan sellaisia putkiaivoja, ettei ne ymmärrä, mikä on läppää ja mikä ei.......... Meitsi ei todellakaan oo kiinnostunut jostain viiskymppisestä pullukasta jolla kiinteää paikkaa ei oo muualla, kuin jalkapohjissa........... Pitäköön "tuntska" hyvänään...... MUTTA..! Ettei ilta olisi taas näin ikävä, niin vitsin paikka.... Joo,,,, Mitä eroa on kamelilla ja Andy McCoylla.....? Kameli pystyy olla viikon juomatta... hah hah hah haah hah......... ei jos häipyis..... kutpai

   • A... A... A... AR... AR... AR... VAT... VAT... VAT... KAA... KAA... KAA................... KUKA TULI....???? OIKEIN ... TE KARVAISET HOMEPERSEET JA TUPSU-NULJASKAT.......... RAAAAAAAAHJUS.....!!!! Tänään kun kävin päivällä kaupassa, eikö tämä helevetin koira....... Tämä TERRORISTI....... Oli jumalauta sillä aikaa järsinyt mun yhden kengän pilalle........... Kaikki pitää näköjään laittaa lukkojen taa perkele.... Toi piski on ihan mielenvikainen hulttio........ Tulis nyt äkkiä torstai, et hakisivat ton rakin pois...... Mutta..... homeiset kar.... kar... karvaperseet ja kosteat tup... tup... tupsunuljaskat, se on vitsin paikka.............. JOO..... Tai oikeastaan tämä ei ole vitsi, vaan tämä on eräästä b-luokan elokuvasta jonka tsekkasin joskus aikoja sitten, eli viime viikolla............. JOO.... Siinä oli sellanen kohta, kun eräs nainen soitti miehelle ja kertoi tälle, että hänen miehensä ja tämän vaimo, pettävät heitä keskenään työpaikalla.......... No mies siinä raivostui uutisesta ja räyhäsi siinä puhelimessa haukkuen vaimonsa pataluhaksi........ Lopulta mies kysyi uskomatta vieläkään korviaan, että mitä he tekisivät asian eteen....... Nainen ehdotti miehelle, että he kostaisivat näille pettureille ja pettäisivät puolestaan heitä harrastamalla seksiä keskenään....... Miehestä tämä oli hyvä idea ja he sopivatkin, että mies tulisi erääseen motelliin, missä nainen odottaisi häntä.......... No mies lähti ajamaan kohti motellia ja hoki koko ajan itselleen..... Tätä minä en anna ikinä anteeksi vaimolleni... Tätä minä en anna ikinä anteeksi vaimolleni.... En ikinä.... Lopulta mies tuli motelliin missä peiton alla makasi tämä nainen ja kun mies nosti peiton pois, sen alla makasi alasti, sellaisen ryhävalaan kokoinen läskisäkki...... Mies tuijotti naista jonkin aikaa ja lopulta tokaisi tälle....... Annan sittenkin anteeksi vaimolleni.... hah hah hah hah haaah hah hah hah................................... senjori ikäisillä vanhuksilla oli sellainen harrastaja teatteriryhmä, missä nää näytteli milloin mitäkin näytelmiä, mutta se lakkautettiin, kun porukka dementoitui ja unhohteli vuorosanoja ja viimeinen kuolinisku oli ryhmälle, kun "kuiskaajakin" alkoi unohtamaan kuiskaamisen..... hah hah hah hah haah hah hah haaah hah ........ Varmaan Nnainen ja Tuntska nauravat näitä mun juttuja ihan kippurassa...... No, meitsi on hyvä näissä..... eihän sille mitään voi..... Nää mun vitsit on muuten paljon parempia kuin tuntskan kyseenalaiset lörpötykset......... Jos tuntska lukee tän joskus, niin kysyn vaan, miten ihmeessä äijä viittii kirjotella yökaudet kaikenmaailman saissia, mikä ei kelpaa kellekkään....... No Nnainen saattaa niitä nyt vähä kehuskella, mutta se on vaan kohteliaisuudesta.... Näitä mun juttuja se oikeesti tulee tsekkaamaan.... Näin se vaan on..... Niinkuin kaikki muutkin.... Mä oletan, että mulla on sellaset 10 000 fania täällä vaikkei ne itestään ilmoitakkaan mitään, mutta varmasti käyvät säännöllisesti lukemassa juttujani..... ja miksi,,,,, siksi koska olen raaaaaaaahjus......... kut,,, kut... kut... kut... kutpai homeiset karvaperseet ja kosteat karvatupsut.................

   • ...Ssianpuppua kaikki ... nnainen on ok, mutta ei tämä sivusto ole kutemista varten ... rrahjus:ta varten kai ei mikään sivusto ole .... ppaskan jjauhajille ei kai ole ssivistoa olemassa ...

   • En halunnut tätä kertoa, mutta näin se vaan menee : ystävämme ttunturi on kuollut. Tämä tapahtui monen asian summana 6.12.2018 itsenäisyyspäivänä monen harmilllisen asian ssummana.
    Valitettavasti kirjoitan tätä herra "ttunturi:n" ttietokonneelta jjoka oon kkäytössäni nnyt.
    Nnoh eeipäh ssilti kkaverini ooli llahjakas jjah nnyt mminua ttullaan kkeskeyttämään aapua ...

   • Mikkomämmi eliminoitu ja juotetthuh ... älkhää huolhhehtikoh ... oäh häh hik ... hah ...

   • MOI KAIKKI HOMEEN KYLLÄSTÄMÄT KARVAPERSEET JA KOSTEAT TUPSUNULJASKAT....... KUKA TÄÄLTÄ TULLA JOLKOTTAA..... TAITAA OLLA RAHJUS..... NO RAHJUSHAN SE TÄÄLLÄ........ Mutta mitä minun silmäni näkevätkään.............. Ensin luulin ilokseni, että tänne on lentänyt neljä talitinttiä piipertämään, mutta ei... Ei... EEEEEIIIII....... Kun yhdistin....... OOIKEAN/ MMÄKELÄN/TTERMINAATTORIN JA SSSSUOMEN...... MITÄ NÄISTÄ SYNTYI......????????????????????? No ite TUUUUNTSKA PERKELE........ En tiedä.... Jotenkin näitten kuukausien aikana.... Tuntskasta on tullu vähän niikuin sellane nettikaveri..... Ihan tässä herkistyy.... On meillä täällä ollut omat rankat mielipiteemme, mut on meillä ollu hyvätkin hetkemme ja kun ottaa vielä huomioon, että Nnainen on meitä yhdistänyt ja lähentänyt entisestää....... En tiedä.... on vaan jotenkin mukavaa, että on kuitenkin joku, joka välittää...... Tätä en ikinä olisi uskonut sanovani, mut Tuntska................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... kiitos................................... No se hempeilystä..... Se olisi homeperseet ja limanuljaskat vitsin aika..........JOO..... naapurit lähtivät hirvimettälle ja ykskaks huudahti aseeton mies naapurilleen...... tuolla on hirvi, ammu se ja isäntä ampui, joten kaukana ollut otus kaatui........ aseeton mies hihkui.... Me saatiin se.... Me saatiin se...... Siihen ampunut naapuri tokaisi... Jaa kekkä me...????? Kun miehet sitten tulivat ammutun eläimen luo, se osoittautuikin kolmannen naapurin lehmäksi ja ampuja sanoi...... Voi perkele, me ammuttiin naapurin lehmä ja siihen toinen vuorostaan tokaisi...... Jaa kekkä me....... HAHHAH HAH HAAH HAHAH HAHHAHAHAHAHAHAH.................... Tää oli kans hyvä vai mitä tuntska........ Muutama manne.... tai sanotaan mustalais.... Eiku romaanivitsi........ MIKÄ ON MAAILMAN PIENIN KIRJASTOAUTO???.... 6 romaania on ahtautunut mopoautoon...HAAAAAH HAH..... mustalainen oli kadulla myymässä kelloa ja ohikulkia kokeili sitä ranteeseensa ja lähti lipettiin kello mukanaan ja mustalainen toljotti perään ja sanoi..... Se kello meni hankintahintaan.... hah haaaaah hah.... Mustalaisukot, Kyösti ja jalmari nousivat tilaamaansa taksiin ja Kyösti sanoi suharille..... Pistä sie suhari pilikka liikkeelle... Taksikuski kysy minne sit ajetaan..? Kyösti siihen... Aja sie vaan poika eteenpäin kyl myö sit sanotaa mihi käännytää... Myö mennää kahtomaan Valdemaria Ja kun oltiin ajettu jo hyvän matkaa Jalmari kysy Kyöstiltä... Kai siul Kyösti on suharil antaa peril jonkinlaista rahhaa, ko miul oo lanttiikaa..? MITÄ... Eikö siul oo rahhaa... Kysy Kyösti..? Ei oo... Myönsi Jalmari.., Eikö teillä oo tosiaan rahaa maksaa kyytiä Kysyi vuorostaa taksikuski..? Ei oo.. vastasi miehet yhteen ääneen, johon Kyösti lisäsi...Mut elä sie suhari oo milläskää,, Vie sie meijät vaan kahtomaan Valdemaria, katoha sie poika, kyl asioilla on tapana järjestyä, elä sie huoli..... Siihen taksikuski sanoi... Ainoo paikka mihin vien teidät on poliisiasema, johon Kyösti vastasi... No sinnehä myö ollaan menossaki Valdemaria kahtomaan............ hahahahahahahahahahahahahahaaaaah.... Eikö ollut tuntska hyvä....... hahahahahahahahah...... Mut sitten... Nyt asiani on vakava...... TUNTSKA!!!!!!!!!!..... Kun olet tuolla aijemmin kirjotellu O,OIKEASSA... Peitenimmarilla... Sanot siinä, että olen paskan jauhaja..... Älä minulle vihoittele siitä, ettet ole mikään Vexi Salmi tai Kassu Halonen..... Olen vain huolissani sinusta ystävä kallis... Katsos tuntska, ei sitä kukaan voi kauaa kestää sellaista, että sekä ylä, että alapää suoltaa koko aika skeidaa..... Jompi kumpi pitää lopettaa ja kumpikin meistä tajuaa sen, ettei alapään skeidaamista voi ainakaan lopettaa, joten... TUNTSKA.....??????? Olisiko nyt aika tehdä oikea ratkaisu.... huomenna tuntska,,, huomenna käyt ostamassa villalankaa ja kutimet.... Olen varma, että sinusta tulee todella hyvä patalappujen kutoja.... Mutta kaikki karvaperseet ja häpynuljaskat se on moooooooooooooooooooooooooooooooooooooi.............

   • Täällä se rahjus taas kirjottelee....... Te homeiset ja karvaset kermaperseet ja kosteat häpynuljaskat...... JOO...... Ennen vitsiä, jota tietenkin odotatte kärsimättömänä...... Haluaisin vähän puuttua tohon liikennekulttuuriin...... Ensinnäkin, nää tälläset helevetin kirkkaat ajovalot pitäisi kieltää kokonaan............. Ne perkeleen tuikut ei tuo turvallisuutta lisää, vaan aiheuttavat vain lisää vaaratilanteita......... Perkele kun normaali valoilla ajaa vastaan, niin saat saatana sokkona ajaa, kun et nää yhtään eteen.... PERKELE SENTÄÄN...... Nää tälläset kirkkaat valot meikäläisen mielestä kuuluu erilaisiin työkoneisiin.... Kaivinkoneisiin, metsäkoneisiin ja muihin vastaaviin, millä ei ajella yleisillä teillä....... Ja sit....!!!!!!!! Voi perkele ja kuusi demonia sentään...... Nää saatanan idiootit, jonka nupissa on herneen kokoiset aivot........ Nää helevetin apinat....... Nää jotka laittavat ne pitkät päälle, ennenkuin ovat ohittaneet vastaantulijan....... Jumalauta siinä menee vähän aikaa ennenkuin näkökenttä palautuu takaisin.......... Kerran yks saatanan apina teki mulle tälläisen tempun...... Meitsi käänsi auton tän pellen perään ja ajoin sellaset neljä kilsaa pitkät päällä sen perässä....... Tää mulkku yritti jarruvaloilla viestittää, et mul on pitkät päällä, mut meikäläinen vaan jatko ajoa ja mä funtsin siinä, et jos se pelle pysähtyy, niin minäkin pysähdyn ja sanon sille mulkulle, miten asiat on..... Ja jos äijällä on puheet leeveemmät kuin hartiat, niin tarjoan takakontista Tahkö Pihkalan "nuoriso-ohjaajaa" Ja jos nyt joku ei tiedä, kuka oli Tahko Pihkala...... Se oli äijä joka keksi pesäpallopelin..... Mut eihän se pysähtynyt, joten minäkin kyllästyin leikkiin ja käännyin takaisin......... Mutta....... Varmasti kärisimättömänä jo odotatte, te sinihomeen kyllästämät ja karvoituksin peittämät kermaperseet ja te..... ah..! Niin ihanat ja kosteat posliiniset häpynuljaskat..... VITSIÄ....!!!!!!!!!! OK.. Täältä tulee...... JOO....... Nyt tulee aluksi tälläisiä lyhyehköjä juttuja joo......... Eräs äijä käveli katua pitkin ja päästi sellasen hitonmoisen pierun, eikä huomannut takana tulevaa miestä, joka kysyikin....... Oliko tuo minulle tarkoitettu....... Siihen toinen vastasi... Ottakoon kuka haluaa, irti se ainakin on minusta..... hahahahaahahahaaaahhahahaha............... Eräs toinen ukko myös päästi työpaikallaan jumalattoman pierun ja toiset rupesivat siinä yökkimään, niin tähän äijä tokaisi...... On se kumma kun itelleen vähän tuhnauttaa, niin jo siinä on heti jokainen nokkinensa..... hahahahahahahaaahahahahaha......... Mies tuli vessasta ja sanoi..... siellä se äsken kaksi paskaa erosi toisistaan.... hahahahahahahaaahahahahahahaa.......... No nyt tulee oikea vitsi...... Tätä nauraa tuntskakin, kunhan on läsnä....... JOO..... Eräs äijä oli korkesaaren apinalinnassa ja ihmetteli, miksi yksi apina heiluttaa hänelle pyörimisliikkeellä sormeaan ohimonsa kohdalla..... Äijää alko asia vaivaamaan ja kysyikin hoitajalta, miksi apina koko ajan pyörittää ohimonsa kohdalla hänelle sormeaan..... Siihen hoitaja vastasi vähän vaivautuneena, että se pitää miestä vähän tyhmänä, siitä tämä ele johtuu...... No äijä päätti kostaa apinalle ja osti kahdet sakset ja makkaralenkin. sitten se palas takaisin apinan luo ja takoi rintaansa kuin Tarzan konsanaan ja apinahan matki miestä ja myöskin takoi rintaansa...... Sitten äijä hyppi edestakas kuin apinat hyppii ja apina teki saman perässä..... sitten äijä heitti apinalle toiset sakset ja ujutti makkaralenkin housuihinsa ja otti sen sepaluksesta esiin ja leikkasi siitä pätkän pois...... Apina tuijotti ukkoa vähän aikaa sakset kourassaan ja lopulta alkoi pyörittää sormeaan ohimonsa kohdalla..... hahahahahaahahahahahahaahahahahahahaahaa................. Voi juustohöylä sentään......... Tänkö tuntska lukee, se repee täysin..... Harmillista on vaan se että Nnainen inhoo meitsiä yli kaiken... MUTTA.......... TE.......... PERSEISSÄNNE JÄTTIKARVAT OMAAVAT, JOISSA JO AMMOISISTA AJOISTA, OVAT ULOSTEENNE KUONAPAPANAT TAKERTUNEINA KOVETTUNEET KOVIKSI, KUIN SEMENTTI KONSANAAN JA JOTA SEKÄ SINI, ETTÄ MUSTAHOME VIELÄ NIITÄ KYLLÄSTÄVÄT...... TE KERMAPERSEET JA TIETENKIN.... IHANAT HÄPPÄRINULJASKAT..... SE.....ON.......... MORO SANO NAHJUS..... OHO TULI TUNTSKAT..... EIKUN RAHJUS.....

   • ARVATKAA... ARVATKAA... ARVAT...KAAAAAAA....... TUKA KULI... KUKA TULI... RAA... RAA... RAA... RAAAAAAAAHJUUUUS....... MOIIIII KAIKKI TE PERÄPUKAMIA KASVATTAVAT HOMEPERSEET JA MOIKAT MYÖS HÄPYHUUUUULINULJASKOILLE............... JOO.... Malttakaa, malttakaa... Kyllä vitsi on tulossa, mutta sitä ennen olisi vakavaa asiaa..... asia koskee tätä Oulun raiskausjuttua.... Katsoin tossa ohjelman missä Jussi Halla-aho ja tämä vitun Heinähattu Luoma keskustelivat.... Hallaaho oli ihan OK..... Mut tää toinen helevetin kolperi..... Yritti perkeleen pelle vesittää koko asian...... Ja aina toi vitun sama vanha klisee..... Onhan suomalaiasetkin raiskanneet ja SEKÖ oikeuttaa jonkun somalin tai arabin raiskata täällä ketä vittu haluuvat...... Se on ihan sama jos meitsi menisi turkuun raiskaamaan naisia ja sanois tän jälkeen....... ooooonhan ne turkulaisetki raiskanneet.... Voi vittu... Mikähän olisi tän heinäluoma pellen reaktio ollu, jos joku hänelle tärkeä henkilö olisi raiskattu..... Pitäiskö meijän suomalaisten mennä raiskaamaan näitä somali ja arabi naisia ja sanoo heinäluomalle.... Olet oikeessa.... raiskaavat suomalaisetkin..... Tämän Heinäluoma pellen pitäisi mennä näiden raiskattujen naisten (koko maa) luokse ja lohduttaa näitä naisia sanomalla... raiskaavathan suomalaisetkin....... Se on varmaa, ettei tollasella pellellä olisi ikinä "munaa" sitä tehdä ja jos tekisi.... Mä uskon että jätkä olisi tän jälkeen ainakin 3 kuukautta pilliruokinalla, kun ikenillä on paha syödä velliä vahvempaa.... Mun mielipide on se, että kaikki sotakuntoiset jätkät takaisin sotimaan maataan vapaaksi..... Sekä somalit että arabit... Naiset, lapset ja vanhukset ovat tietenkin eri asia, he ovat se viaton osapuoli näissä kahnauksissa ja jotka joutuvat kärsimään..... Mutta se että tänne otetaan nuoria jätkiä vetelehtimään niin mikä saatanan lokiikka tähän perustuu..... Jos meillä olisi sota-aikana äijät lähteneet vaikka Ruotsiin hakemaan "turvapaikkaa" niin ne olis palautettu SOTAKARKUREINA..... Mutta meidän sotasankareilla oli tärkeempää antaa vaikka henkensä meidän maamme puolesta, kuin juosta karkuun ja jättää se viholliselle. Näille somali ja arabinuorille pitäisi näyttää dokumentteja meidän sodista ja yrittää luoda näille sitä samaa henkeä, mitä meidän sankareilla oli..... Aina kun nään jossain kaatuneiden sotilaidemme muistomerkin, pysähdyn aina ja teen kunniaa näille todellisille SANKAREILLE...... Näille somali ja arabipelkureille voisi sanoa Rokan Antin sanoin, kun Antti sanoo eräälle nuorelle asetoverilleen..... jotenkin näin..... Kuule sie, jos sie juokset karkuun, ni sie saat juosta maailmantappiin, kyl hää peräs tullee, elä sie yhtää sitä epäile...... Onhan toki niin somaliassa, kuin esim. syyriassakin myös näitä todellisia sankareita, jotka mielummin antavat henkensä, kun juoksevat kuin "jänikset" karkuun. En ole mikään rasisti, mutta vituttaa nää pelkurit, jotka tulevat tänne tekemään rikoksia, niinkuin se yks apina siellä turussa..... En tiedä ovatko muut vangit antaneet mokomalle apinalle vähän "sielunho"....... en tiedä......... Mutta niinkuin sanoin, Vanhukset, lapset ja naiset ovat tervetulleita kansalaisuudesta, rodusta ja väristä huolimatta, koska he ovat juuri ne, jotka joutuvat aina kärsimään kaikkein eniten ja SYYTTÄ....... On se järkyttävää katottavaa, kun netistä kattoo syyriankin tilannetta, kun ... ilmeisesti venäläiset moukaroivat niillä koptereilla pommittaen kaupunkeja ja sit ihmiset kaivavat ruumiita raunioista..... Voi perkele..... Kyllä tää maailma tää on niin sairas.... mutta se vitsi, jonka lupasin... Se tulee NYT.... JOO... Millä maagisella sanalla, poikamiehen ei tarvitse enään tiskata, siivota, pestä pyykkiä, laittaa ruokaa tai muitakaan askareita....?????? Ette siis arvaa mikä taikasana on...???? No taikasana on "TAHDON" hahahahahahahahahaaaahahahahahaha..... Mutta..... TE... TE... TE... KAA... KAA... KAA... KAAAAR... KAAAAR... KAAAAR... KAAAARVAISET HOMEEN-NAKERTAMAT JA SILSAN PILAAMAT YÖKÖTTÄVÄT HOMEPERSEET JA TE... JOILLA ON HOUSUISSA NAMI NAMI HÄPYHUULET.......SE ON MOREJENSSS......................................................

   • ARVATKAAPA...... HEH HEH..... TE KÄRPÄSSIENIRIHMASTOA PERÄKOLOISSANNE KASVATTAVAT HOMEPERÄISET KAAAAARVAPERSEET JA TE... PÖKSYISSÄÄN LIMANULJASKAA PIILOTTELEVA IHANAT TUPSUTUSSUT..... KUKAAAAAAAA TULI....????????? NO RAHJUSHAN SE TÄÄLLÄ TAAS TEIDÄN ILOKSENNE ILMAANTUI...... JOO.... Tämmöistä asiaa ois nyt, ennen vitsiä... kyse on nyt......... Hyvin vakavasta asiasta...... Kyse on todellisesta ongelmasta ja se ongelma on...... tv:ssä näytettyjen ja varsinkin amerikkalaisten elokuvien..... LOPPUTEKSTIT....!!!!!! JUMALAUTA että ne on PITKIÄ.....!!!!!!!! Tuntuu joskus, että ne on pitempiä, kuin itse elokuva..... Tossa äskettäin kun kattelin erään elokuvan jonka jälkeen alkoi toinen ohjelma, mitä odotin........ Ni eikö Jumalauta aina vaan riitti sitä lopputekstiä... perkele...... Ja ketä helevettiä yleensä edes kiinnostaa...... kuka on leikkaaja, kuka puvustaja, kuka maskeeraja, kuka tuottaja, kuka äänimies, kuka valomies, kuka säveltäjä, kuka stunttimies, kuka sitä, kuka tätä, kuka tota............... Toitotetaan minuuttikaupalla turhaa tietoa, mikä ei ketään kiinnosta paskaakaan..... Vähän voisi verrata taloa ostavalle asiakkaalle, jolle asunnonesittelijä aloittaisi...... Tämän talon rakensi, rakennusfirma "Vasara & Naula" Listotustyön teki puusepänliike " Höylä & Lastu" Putkityöt teki putkifirma " Putki & Teippi" Lattiamatot asensi "Mattomestarit" Tapetit ja maalaukset suoritti maalausfirma " Iloiset Maalipojat" ....................... Siis varmasti sitä asiakasta kiinnostaisi tietää helevetisti, kuka siinä talossa on mitäkin tehnyt..... Ja paskat, Sitä kiinnostaa vain se, missä kunnossa se talo on ja mikä on hinta..... Että miksi,,,, miksi ei voi vain laittaa elokuvan loppuun THE END.... ja seuraava ohjelma peliin...... Ja sitten on toinen ohjelma-ongelma mihin pitäis jopa valtiovalta puuttua....... On se, että jumalauta pyöritetään viikko tolkulla samoja ohjelmia..... Esimerkkinä.... Suomen hauskin tavis.... Tai joku,,, Suomen seinä... Eks sä tiiä kuka mä oon... posse... Putous.... ym, ym, ym.... Onko tässä maassa tosiaan niin paljon dementikoita, että nämä ohjelmat pitää lähettää monta kertaa..... Ja sitten ne samat lärvit ovat joka ohjelmassa..... Tässä muutama, johon olen enemmän kuin tympääntynyt.... Kirkkaana ykkösenä on... Roope ja krisse Salminen... Niina Lahtinen... Sit tää, mikä se on kristal snow vai mikä se on , mikä sitä kymppitonnia juontaa..... Jumalauta jätkä on kuin joku riikinkukko niissä meikeissään ja kuteissaan..... Aku Hirviniemi, tuo ikuinen "lapsenkasvo"joka vaan pysyy vuodesta toiseen yhtä ärsyttävän lapsellisen näköisenä........ Sitten ne jotka eivät ärsytä ovat.... jostain syystä, en tiedä miksi.... Niin Janne Kataja ei ärsytä.... Janne Katajasta on olemassa hyvä ketsi.... Jannen exän isä opetti tyttärelleen aikoinaan..... Muista tyttö tämä opetus elämän poluillasi, joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.... Ja niinhän siinä lopulta kävi.... hahahahaha..... sitten Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg on Ok..... Riku Nieminen Ok.... Duusonit OK.... Pirkkis OK.... Onhan niitä muitakin mut en nyt muista..... SITTEN... mikä on kaikkien aikojen tyhmin, turhin ja paskaakin paskempi ohjelma mitä olen ikinä nähnyt..... ensin luulin että se on tämä..... Yökylässä Maria Veitola.... mutta kun aikanani surffailin, niin löytyi vielä turhempi ohjelma ja se oli... Antti Holma Show... Siitä olin varma, ettei paskempaa löydy, MUTTA... Sitten löytyi se oikea HELMI....... Se kaikista tyhmin, paskin, idioottimaisin, lapsellisin ja älyttömin ikinä tehty... PASKA, on sellainen roska, kuin SISKONPETI.... HUH HUH.... Noi muut ymmärrän, että ovat tässä ohjelmassa, koska älykkyysosamääränsä varmasti vastaavat tämän tekeleen tasoa..... Ainoa mitä en käsitä, saati ymmärrä, että tämä komiikan todellinen ammattilainen, kuin Pirjo Heikkilä alentuu tälläiseen paskaan mukaan...... Nyt on sen verran heitetty juutuja, ei jaksa enään vitsiä... alkaa meinaan kossu pikkuhiljaa jo vaikuttaa...... kohta voi alkaa kirjaimet heitellä... mutta kaaaaaikki te Myrkkymuraatin peittämät HOMEPERSEEEEEEEET JA TE IHANAT, SÖPÖT, HERKULLISET, KAUNIIT, SYÖTÄVÄN IHANAT VIIIIRUPYLLYT...... Se on morrrrro.... Rahjus jää nyt tauolle joksikin aikaa.... palaillaan.

   • Ajattelin tulla katsomaan hieman neuvoja, mihin lähettää omia sanoituksia, kun itsekkin olen alkanut kokeilemaan sanottamista. Kun tulin tälle sivutolle, ajattelin, että kyllä ainakin neuvojia löytyy, kun yli 140 kertaa on sivustolle kirjoitettu. Aloin tuossa yhdeksän jälkeen lukemaan täällä olevia neuvoja, niin eihän täällä ole kuin alussa joitakin neuvoja ja sitten loput ovat jonkun älykääpiön jonninjoutavaa, ei milläänlailla aiheeseen liittyvää, niinkuin alussa kyseinen avohoitopotilas itse hehkuttaa: TÄYTTÄ SONTAAAAAAAAAAAAAAAA.................... (rahjus)... Miksi tämä tyyppi ei voi mennä esimerkiksi sättiin, koska siellä ihmiset voi jopa ottaa kantaa hänen kyseenalaisiin juttuihinsa. Eihän täällä ole kuin muutamat kommentoineet hänen "tärkeitä asioitaan" No meitä on moneksi, muutenhan täällä olisi ehkä tympeetä, jos kaikki olisi samanlaisia. Kävin muuten, "rahjus" katsomassa tämän Exild 92 sanoituksia ja voin kertoa, ne on paljon parempia, kuin sinun nämä juttusi täällä. Olet myös vähätellyt, nimimerkki "Ttunturin" sanotuksia, mitkä mieletäni ovat ihan ok. Analyysini on sinusta, kun luin, jaksoin sentään, luin nuo juttusi, olet alkoholisoitunut ja yhteiskunnasta syrjäytynyt, katkera, naislle vihainen monista rukkasista johtuen ja kateellinen muille, jotka osaavat tehdä kunnon sanoituksia, kuten juuri "Ttunturi" Siksi olet pelkkä mitään sanomaton ja tyhjänpäiväinen luuseri. Siksi vastaneuvoni on sinulle "rahjus" Tämä, osta sinä, juuri sinä, ne kutimet ja lankaa ja ala tuo katkera vihasi purkamaan niihin patalappuihin. Kiitos ja hyvästi.

   • JAAHAS... JAAAAHAS... JAAAAAAHAS... JAAAAAAAAAAAAHAS... MIKÄ... MIKÄ... MIKÄ... IHMEEN VIHERPEIPPONEN ON TÄNNE TULLU VISERTÄMÄÄN RAHJUKSESTA......... PASKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................... Kudo sinä amatööriapina itelles vaan villalangasta aikuisten vaippoja ja tunge ne kalsareihis ja ole hiljaa........... Olisi varmaan hupaisaa lukea sinun jonninjoutavia roskasanoituksia, mitkä ovat varmaan vielä typerämpiä, kuin tuntskan ala-arvoiset ja jollainlailla lapselliset kyhäelmät...... Joten... Amatööriapina... niin kauan, kun et julkase täällä omaa skeidaroskaasi.... tänne on turha tulla lässyttämään, eli NAAMA UMPEEN......... Mutta... Kaikki te tuhannet ja taas tuhannet karvaperseet ja limanuljaskat, jotka käytte ahkerasti lukemassa rahjuksen hauskoja juttuja....... olisi asiaakin..... joo... Tällä kertaa on kyse...... Ette arvaa...??? Yrittäkää edes...????? No ok, ette arvaa..... Kyse on TELETAPEISTA........ Aamutunneilla kun tänään surffailin tv-kanavilla, eteeni osui ohjelma näistä teletapeista........ Kun siinä kattelin näitten touhuja, olen varma, että nää jätkät vetää varmasti joko kokaiinii tai heroiinii...... Ei vittu..... Niitten se touhu oli täysin päätöntä ja ne oli selvästi nähtävissä, ihan sekaisin koko nelikkö........... Siellä ne pyöri pitkin ruohokenttää, puheista ei saanut juurikaan selvää, ihan aineissa kaikki tyynni....... Siinä on valistusta lapsille......... Ja niitten ne asutkin.... Oon varma että ne on teetetetty, mittatilaustyönä Andy McCoilla...... Andyhän duunaa itelleen kledjut ylleen...... Ei heti uskois...... Onko se sana muuten teetetetty vai teetetty...? vaikeeta.... muutenkin tää suomenkieli on joskus hupaisaa kuultavaa ainakin ulkomaalaisen mielestä,,,,, otetaan esimerkiksi tälläinen sanonta..... Meinaatko polttaa, koko kokon..? Koko kokonko..? Koko kokon... Kuulostaa varmaan svedunkin korvissa aikamoiselta kaakatukselta vailla järkeä,,,,,,, Muuten .......... meitsiä jännittää ihan sikana, tuoko pukki mulle tänä aattona... NAISEN lahjaksi..... Olen sitä toivonut pukilta jo useampana jouluna, mutta EI.....!!!! Saas nähä, vai vietetäänkö kisun kaa taas kaksistaan joulu..... Kisulle oon ostanut muutaman pötkön kissamakkaraa lahjaksi...... Vaan kisu se ei taida tänäkään jouluna hankkia meitsille mitään........ Nooo.... Sitä on jotenkin siihen tottunut, ettei saa mitään tai olen minä ite ostanut itelle lahjan..... Sitten aattona avaan sen ja kisulle siinä avatessa aprikoin, mitähän täällä paketissa on ja kukahan lie, on sen pöytälaatikkoon tuonut....? Varmaan tonttu... ja sit kun lahja paljastu, hihkasen kisulle..... JEEEE KOSSUPULLO....... heh heh... Joulukuusena meitsillä on ite tehty 5 vuotta sitten...... jalustalla oleva puolimetriä korkea pyöreä puu,,,, (harjanvarresta otettu) siihen on porattu 4 reikää johon on vuoltu sopiviksi 4 tappia ja niissä roikkuu 4 kuusenpalloa..... Ei se muuta tarvii ja joukuruokana on saarioisten rusinaton maksalaatikko ja KOSSUPULLO..... Loppuillasta, kun promillet starttaa karaokerahjuksen "käyntiin" niin sit mylvin kisulle joitakin joululauluja..... heheheheh.... Ei se joulu tarvii olla tämän kummempi.... Mutta toki täytyy myöntää, jos se pukki toisi vihdoin, sen ihan aidon naisen... ei mitään piraatikopiota, vaan OIKEAN ja ELÄVÄN VIIRUPYLLYN, niin olisihan se kruunu kaikelle...... Jäädään odottamaan.... Tai voisihan se pukki lainata sitä muoriaan joulunpyhiksi, kyl mä sen sit palauttaisin takaisin joulun jälkeen..... Tai sitten pitäisi olla, niinkuin autovuokraamo, niin naisvuokraamo..... ( en tarkoita nyt pros... pros... pros-tuu.. tuu.. tuu.. to to to toioooo... tituutioooo.. pros.. prostutiiiiiitiiiooooo... eli huoria.. ) Tarkoitan pikemminkin tällä sitä, että jokainen mies voisi vuokrata naisen seuralaiseksi, vilpittömässä mielessä itselleen seuraa pitämään, vaikka juuri juhla-aikojen ajaksi, jottei miesten tarvitsisi olla ihan yksin......... Mitähän mä oikein höpötän..... panemiseksi se menis kuitenkin.... hahahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHA............... Ei maar....... Te ympärileikatut ja ripulipaskan liiteriöimät karvaperseet ja te ihanat viirupyllyt, jotka omistatte nuo syötävän ihanat ja turpeat pusuteltavat sekä ylä, että alahuulet..... se on moro..........

   • rahjus, minä olen nainen ja voin kertoa, että mitä tässä (tuli kaapista ulos) hih, eli olen seurannut täältä piilosta juttujasi, niin voin kertoa, jos jatkat tällä tyylillä mitä olet täällä mesonnut, niin vietät loppuelämäsi joulut ilman naista. Puhut asiaakin, mutta tuo lapsellinen ja turhanpäiväinen älämölö, itse en hauaisi tutustua mieheen, joka pitäisi tuollaista mekkalaa, olet oikeastaan pelottava.

   • Mitä... Mitä... Mitä............ ARVATKAAPAS... PAS... PAS... TE RUOJATTOMAT... PERÄSIMEN LOVESTANNE RIPULIPASKAA TUOTTAVAT.... KARVASET HOOOOOOOMEPERSEET..... JA TIETYSTI MYÖS IHANAT VIIIIIIIIIIIIRUPYLLYT.... VOI... VOI... VOOOOOOIII..... Tainatytteli, ei minua tarvitse pelätä...... Minä olen kiltti, komea ja naisia rakastava mies....... No nyt näin kaamoksen aikana, on ollut vähän hiljasta naisosastolla, mutta annahan olla, kun aurinko alkaa paistamaan, niin jo kuhina alkaa, kuin ampiaispesässä..... Siellä on monia avioliitossakin olevia naisia.... välillä säälittää niitten ukkojen puolesta, mut kun panettaa niin panettaa ja kyl meitsi sit palauttaa ne ukoilleen, kun ei enään jaksa yhtä ja samaa...... Mut tämmönen mä oon..... kiltti ja Hellä ja kaiken lisäksi meikä on käynyt... AKATEEMISEN ALAPÄÄN KIELITUTKINNON.... Et siinä meitsi on hyvä.... Ja mitä tulee siihen "ÄLÄMÖLÖÖN" niin se on vain sellasta purkamista, kun kissalle iltakaudet puhuminen on aika yksipuolista....... Vaikka ei sen puoleen, niin se on täälläkin sama juttu...... No joo.... Se olis karvat ja viirut...... vitsin paikka..... Oli tälläinen pieni maalaiskyläkauppa, missä oli nuori harjottelija omistajan lisäksi.... No poika opetteli myyjän alkeita siinä ja kauppias lähti käymään tukussä ja uskalsi jättää pojan yksin, koska asiakkaita ei kovin paljoa kaupassa käynyt.... No sitten kohta tulikin asiakas ja kysyi pojalta.... Löytyykö teiltä kertakäyttöastioita....? Ei löydy.. vastasi poika. Kun kauppias palasi tukusta, poika kertoi, että asiakas oli käynyt kysymässä kertakäyttöastioita, joita ei ollut. Kauppias katsoi asian sen kerran läpisormien, mutta kun seuraavana päivänä kauppiaan ollessa asioilla, oli asiakas tullut kysymään karkeeta viilaa, jota ei myös ollut tarjottavissa.... No poika taas kertoi uutiset ja kauppias tivahti.... Täytyy olla luovempi kauppamies.... Ai, miten...? Kysyi poika...? No jos joku kysyy karkeeta viilaa niin tarjoa vastikkeeksi vaikka karkeeta santapaperia... Vastasi kauppias,,,,! No hyvä on seuraavaksi teen niin... Lupasi poika... Seuraavana päivänä kauppiaan oli lähdettävä taas tukkuun ja jonkinajan kuluttua tuli asiakas hätääntyneenä... Nyt on kova hätä, löytyykö vessapaperia....? No kauppias oli juuri hakemassa tukusta vessapaperia, koska se oli loppu.... Niin poika vastasi siihen... Ei ole, mutta käykö karkea santapaperi.... HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH........... SANTAPAPERI...... HEH HEH HEH.... VOI LEHMÄNLÄJÄ SENTÄÄ..... Antakaaha olla, ni kerrotaan toinenkin..... joo... eräs pariskunta meni lääkäriin, koska eivät olleet saaneet lapsia....... No tällä lääkärillä ja isännällä oli ollut vähän kränää keskenään ja lääkäri halus kostaa ja pitää miestä pilkkanaan...... Vai ette ole saaneet lapsia...? EI... No minäpä näytän miten se tapahtuu sanoi lääkäri ja käskä vaimon potilaspedille ja käski miestä näyttää valoa, että oppii kun hän "näyttää" miten se tapahtuu ja kun lääkäri oli polkaissut emäntää, niin isäntä kiitti lääkäriä ja he lähtivät kotiinsa..... Siinä sitten parin viikon päästä lääkäri muutti kuopioon ja meni 10 vuotta, kun isäntä ja lääkäri tapasivat kuopion torilla..... Kuulumisten jälkeen, lääkäri kysyi..... No onkos niitä lapsia siunaantunut...? No onhan niitä viisi siunaantunut, se ekahan syntyi sen lääkärin käynnin aikaansaannoksena, mut neljähän niitä on sen jälkeen tullut lisää... Vastasi mies. Lääkäri aprikoi hetken ja arasti kysyi... Onko se ensimmäinen lapsi.... Juu... On se lääkärin saannoksia, tunnusti isäntä.... No ne 4 lasta on jokatapauksessa teidän.... Lohdutteli lääkäri. Eikä ole... Ne on naapurin.. vastasi isäntä. No mitäs te olette sitten tehneet... Hämmästeli lääkäri...???? No mää oon ohjeen mukaan näyttänyt sitä valoa. HAHHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAAAAAAHAHAHAAAHAHAHAAHAHAA......... No mutta... No mutta... No mutta... TE KAIKKI, JOTKA PYSTYTTE JOPA LETITTÄMÄÄN NUO YLIPITKÄT PERSEKARVAT JA JOISSA EDELLEEN ROIKKUVAT NUO KOVETTUNEET JA MUUMIOITUNEET PASKAPAPANAT HAISTEN KUIN KONSANAAN SUNSTRÖMIN HAPANSILAKKA..... JA TE... TE IHANAT VIIRUPYLLYT, JOISTA SAATTAA JOSKUS PIENI SILLINTUOKSU VIVAHTAA, MUTTA EI HAITTAA.... OON JOSKUS AJATELLUT, JOS EI VIIRUPYLLYJÄ OLIS OLEMASSA, NIIN KYL OIS TÄÄ LOHKARE AIKA TYLSÄ PAIKKA ELÄÄ. MUTTA NYT SE ON MOIIIIIIII...... RAHJUS-SETÄ POISTUU NYT VÄHÄKSI AIKAA... ODOTELKAA VIELÄ PALAAN TAKAISIN.......

   • MOI KAIKKI VITJAMUNASET KARVAPERSEET JA TIETENKIN....... MYÖS KAIKKI KOSTEAHUULISET VIIRUPYLLYT...... RAAAAAAAHJUS TÄÄLLÄ TAAS ILTANNE ILOKSI..................... JOO..... Tiedättekö, mikä meitsiä pännii joskus kunnolla..? No sellanen asia, kun meitsi osti muutama viikko sitten kirpparilta sellaiset... Mitkä lie kiinalaiset tosi vanhat onko nää nyt tennistossut vai jotku voimistelutossut.... En tiedä, mut niissä on valkoinen kumipohja ja tossun kärjessä on myös valkoinen kumiosa ja loput tossusta on sinistä kangasta ja valkoiset nauhat.... Ajattelin ostaa nämä sisätossuiksi ja hyvinhän nämä ovat tehtävänsä tehneet, ei palele jalka ja ovat tosi kevyitä ja helppo käyttöset..... Ai mikä sitten pännii..? No mua pännii se näissä tossuissa, kun nää on kumpikin ihan standaari samanlainen, Ei näistä PERKELE huomaa kumpi on vasen ja kumpi on oikea tossu... Vaikka ne vaihtais toistepäin jalkaan, ni ei helevetti huomaa eroa. Kyllä nyt helekatti yleensä sen näkee, onko kengät väärinpäin vai ei... Mut ei näissä mitään eroa huomaa... Vai olenko sitten ostanut kaksi vasenta tai kaksi oikeaa tossua... Täytyy vissiin heittää kolikolla, kumpi on vasen ja kumpi on oikea ja sit kirjottaa kärkiosiin, kummasta tuli oikea ja kummasta vasen....... No sit toinen asia mikä nyppii on se, kun tuossa naapurissa asustelee sellanen iäkäs mamma ja se on jo useampana jouluna laittanut meitsille joulukortin, vaikka olen sanonut, ettei tarvitse laittaa, koska en itsekkään koskaan lähetä kenellekkään mokomia turhanpäiväisiä kortteja..... Niin eikö tämä perkaleen köntys on taas laittanut kortin postilaatikkoon, vaikka kuinka olen kieltänyt ja kun ajatellaan, etten itse ole koskaan lähettänyt hänelle korttia, niin eikö vaan taas tänään oli kortti laatikossa..... Ei siinä kortissa osoitetta ole, on vain laittanut siihen nimeni ja terveiset nimensä keralla.... No meikäläinen teki vastapommin ja otin sen saman kortin ja vedin tussilla henkselit nimeni yli ja kirjoitin viereen tämän mamman nimen ja terveiset taas omalla nimelläni, että saas nähä, tuleeko tämä sama kortti ensi jouluna uudestaan ja nyt tussilla henkselit vedettyna hänen nimensä yli ja taas minun nimelläni joulun toivotukset ja terveiset... Saa sitten nähdä kuinka monta joulua tämä sama kortti kiertää minun ja tämän mamman luona kiertokorttina.... Joo näitä sattuu... Mutta, mutta, mutta..... Te kaikenkarvaiset karvattomat karvaperseet ja limanuljaskaiset viirupyllyt.... VITSI... JOO... Oli tälläinen aikamiespoika joka asui maatilalla kotonaan, eikä hänellä ollut vielä vaimoa vaikka oli jo yli kolmemnkymmenen..... No vanha isäntä otti poikansa puhutteluun ja kertoi olevansa huolissaan pojastaan, jääkö tämä vallan vanhaksipojaksi.... Siksi isäntä antoi pojalleen 100 euroa ja käski mennä kaupunkiin törsäämään rahan naisiin... No aikamiespoika lähti kulkemaan tietä pitkin kohti kaupunkia ja mummonsa tuli vastaan ja kysyi, minne tämä on menossa ja poika kertoi koko jutun ja mummo otti pojalta rahan ja sanoi... Ei täällä ole ennenkään tapana levittää rahoja pitkin maailmaa ja vei pojan latoon ja poika polkasi mummoaan ja palasi kotiin, jolloin vanhaisäntä kysyi... No..? Jokos sitä tultiin takas ja saitko naista..? Silloin poika kertoi mitä oli tapahtunut ja vanhaisäntä alkoi raivoamaan.... Helvetin kolperi, panitko sinä minun äitiä.... Voi jumalauta sentään.....!!!!! Siihen poika vastasi tyyneenä kuin viilipytty.... Mitäs siinä raivoat, itekki olet pannut minun äitiä yli kolmekymmentä vuotta ja minä olen ollut hiljaa.... HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH Voi sarvikuonon pieru sentään........ tää oli HYVÄ....... Toinen.... Miksi ruotsalaiset kesäisin, kun ovat mustikassa, keräävät niitä housut kintuissa..? (vastaus)... Ettei hyttyset ja hirvikärpäset pörrää naamalla.... hahahahahaaahahahaaahahaha...... lisää..? Miksi ruotsalaiset kävelevät kädet taskuissa..? (vastaus)... Ne häpeävät eripituisia sormiaan.... hehehheheheheheheheeh..... Lahialla tiedettiin olevan hyvin nuuka isäntä ja kun siltä kerran kysyttiin, miksi eräällä porsaalla oli vain kolme jalkaa, niin isäntä oli vastannut.... Ei meillä yhden joulun takia ruveta koko sikaa lahtaamaan, heheheheheeheheheeeheheheeehe..... Samaisen isännän luo tuli etelästä turisti jonka oli ylättänyt kova paskahätä ja koska kyseessä oli iso maatila niin turisti poikkesi sinne ja kysyi voiko käydä täällä paskalla..? Isäntä näytti mäenpäällä olevaa ulkohuussia, että sinne voi mennä tarpeilleen. Mies meni paskalle huussiin missä ei ollut ovea ja kun mies oli asiansa toimittanut, palasi isännän luo ja vähän nyreissään sanoi, ettei ollut huussisa ovea ja tätä oli vähän nolottanut. Siihen isäntä vastasi... Ei siinä ole ollut ovea 15 vuoteen, mutta ei sieltä ole koskaan mitään vietykkään.... hahahahahahahahahahahahaha.... Nyt jää rahjus joulutauolle... palataan ensi vuonna... se on moi..! hyvät joulut kaikille....

   • Rahjus on SONTAAAAAAAAAAAAA........

    • Outoa että ylläpito ei poista ylipitkiä viestejä, jotka ei sisällä juuri mitään aiheeseen liittyvää. Vaan päin vastoin sisällöltään lähinnä tyhjänpäivästä jauhamista ... Ilmeisesti kyse on jonkinlaisesta itseterapiasta, tai sitten huonosta unensaannista, jolloin ajatukset on jatkuvasti sekavina päässä, jonka vuoksi niitä pyrkii purkamaa loputtomana ryöppynä. Mutta kun tulisi edes jotenkin tai jossakin järjestyksessä, joka edes jollakin lailla liippaisi aiheen likeltä ...


   • Ai, onko rahjus jäänyt todellakin tauolle ? No toivottavasti vähän pitemmäksi aikaa. En puolusta mitenkään näitä rahjuksen "ylipitkiä" juttuja, vaikka olenkin joitakin vitsejään jopa nauranut. Olen siinä mielessä risinin kanssa samaa mieltä, että jos sivuston otsikko on ( Minne lähettää itsetehdyt sanoitukset ) niin kyllä silloin pitäisi käsitellä kyseistä aihetta jollainlailla. Mutta kun ottaa huomioon rahjuksen, olen tässä joutunut, melkein pakostakin, jo pitemmän aikaa lukemaan kyseisen rahjuksen juttuja, niin eihän tuota tyyppiä voi ottaa mitenkään todesta. Mutta mitä tulee "ylipitkiin" juttuihin, niin meille kaikille on varattu käytettäväksi 5000 lyöntikertaa kirjoittamiseen ja jokainenhan voi halutessaan mielensä mukaan ne käyttää. Mutta siitä olen samaa mieltä, ettei tämä ole tuollaisen järjettömän "älämölön" paikka. Rahjushan voisi luoda oman sivuston, koska hänhän on tavallaan nyt, voisiko sanoa *"kaapannut" tämän sivuston omien juttujensa käyttöön.

   • "Nnainen": KETJUN nimi on "Minne lähettää itsetehdyt sanoitukset", eikä itse sivuston.
    Ja jos kyse on enemmän tai vähemmän trollauksesta, niin kyllä ne lyöntikerrat pitäisi vielä paljon alle tuon 5000 merkin laskea ... Itse ketun tarkoitusha hämärtyy täysin sitä enemmän kun trollit vievät tilaa, ja tämä "rahjus" nyt koettaa lähinnä korostaa itseään. Sekin toki voisi olla sinänsö ok:ta mikäli jutut nyt jotenkin perusteltuna liittyisi itse ketjuun. Mutta kun ne ei liity, niin kyllä tämän kaltaiset itsekorostuksen jukituojat lähinnä terapian tarpeessa kai ovat. Mutta muista miten, ja millä tavalla naiseuttasi julkituot sinäkin "Nnainen", sekin voidaan ymmärtää väärin, kun huutelijoita on, ja niistä otetaan mallia ...

   • Nnainen ja risiini, älkää olko noin turhantärkeitä. Minusta rahjuksen jutut on hauskoja ja niistä pitäisi nähdä se ironia. Risiini, sinä joka nyt täällä tärkeilit tällä "ketjullas" niin sanos, oletko itse puhunut mitään aiheesta, minne lähettää itsetehdyt sanoitukset? Ja sinä Nnainen joka taas tärkeilit tällä "5000:lla lyöntimerkillä" Oletko puhunut ja kuinka usein aiheesta, minne lähettää itsetehdyt sanoitukset? Itse en ole kommentoinut asiaan yhtään mitään, koska mitkään sanotusjutut ei kiinnosta minua, ainoastaan rahjuksen hauskat jutut, niitä tulen tänne naureskelemaan ja jos joku ottaa noista jutuista itteensä, niin sellaisen kannattaisi hankkia itselleen todellinen elämä. Rahjus, jatka vain samalla lailla, äläkä välitä noitten muijien höpinästä. (Toivottavasti et pidä kovin pitkää taukoa)

   • Toki niin, ironiaa voi nähdä ja vaikka mitä. Mutta eikö semmoisia varten pitäisi perustaa vaikka oma blogi, nyt tämän ketjun aloitus on hämärtynyt liki olemattomiin. Jos joku haluaisikin tai tietäisikin kertoa minne sanoituksia voisi lähettää, niin ajattelisi vain, että ei sitä ainakaan täällä kerro kun trollausmainen ripuli on jollakin päällä. Vihjailin itse jo nimimerkilläni siihen suuntaan, että juttu on mennyt joillakin sellaiseksi, että "kaikki ulos ja samassa pötkössä", miksi siinä ei sitten ironiaa voi nähdä, mutta mitä se ironia tähän ketjuun (tai mihinkään ketjuun, jossa keskustellaan jostain oikeasti) liittyy?! Ei nähdäkseni mitenkään, mutta eipä noita 24:lla paljon siivoilla, se on se linja ollut.

    Ainahan trollit saa sitten vastauksia puolin ja toisin, kun kohun nostattaminen on pääasia aiheen kustannuksella. Itse en tähän tule enempää tosin puuttumaan, hyvää joulua ja uutta vuotta myös !!

   • Myös sen tahtoisin "rähmänokka" kuulla että mitä vasten mielestäsi tämä "ironia" sitten näyttäytyy tai näyttäytynyt?!
    Lähinnähän se on ironiaa sitä vastaan, että "hulluja olette kun tänne noita tekeleitänne änkeätte, ei niitä minnekään kelpuuteta kuitenkaan", kun mitään oikeampaakaan sanottavaa ei väliin ole.
    Sikäli tuollainen on vaan joutavaa ajankulua ja jonkinlaista itseterapiaa, joka toki vie huomion pois aiheesta. Eikö niille tosiaan voisi itse kukin keksiä sellaista foorumia, jossa "henkinen ripuli" (joka jokaisella toki suotakoon sinänsä, halutessaan) ei olisi itse varsinaisen aihealueen tiellä?!

   • Jaaha, se olisi joulujärjestelyt saatu viimeinkin valmiiksi huomista varten. Mikähän ihmeen vetovoima oikein vetää tälle sivustolle, että pitää aina vaan tulla katsomaan, no vaikka mahdollisia kommentteja. Siis mitä..? En ole "rähmänokka" kuule tärkeillyt täällä yhtään mitään. Sanoin vaan, että jokaiselle on annettu 5000 lyöntikertaa kirjottaa mielipiteitään, mitä nyt kullakin saattaakaan sitten olla. Joo olet oikeassa, en ole ottanut osaa itse aiheeseen, minne lähettää tekstejä, mutta se kuule johtuu ihan siitä, kun en kertakaikkiaan tiedä, minne kukin voi tekstejään lähettää. Olen täällä käynyt vain lukemassa "ttunturin" sanotuksia. Ikävää vain on se, että hän on varmasti "rahjuksen" takia lopettanut kirjoittelun. siis ainakin tänne, koska se "rahjuksen" häirikkö kommentoi hänen tekstejään aina todella ikävällä tavalla. Mutta jos läsnäoloni noin koskettaa sekä "rähmänokkaa" sekä "risiiniä" niin voin pysyä toki poissa täältä. ( molemmille toivotan kuitenkin hyvää ja rauhallista joulua) hyvästi.

   • Jos et risiini itse nää "rahjuksen " jutuissa ironiaa, sekä itseironiaa, niin en viitsi alkaa rautalangastakaan niitä sinulle vääntämään, selvää asiaa. Ja Nnaiselle sen verran, että läsnäolosi ei kosketa minua milläänlailla, olet täällä tai et, niin ihan sama, ei vähempää voisi kiinnostaa. Tässä oli vähän " joukupähkinää" kummallekkin purtavaksi.

   • kyllä sanonta, kun kissa on poissa, hiiret hyppii pöydällä pitää hyvin paikkansa, koska rahjus kun ei ole ollut täällä nyt vähään aikaan, niin jo on väkeä alkanut tungegsimaan täällä, kuin sosiaalihuollon soppajonossa aikoinaan. Olen itse rahjusfani henkeen ja vereen... alussa, voitte tarkastaa, rahjus kun kommentoi exild 92 sanotuksia... SONTAAAAAAAAAAAAAA...................... Minä, olenrobotti, kommentoin saman exildin kappaleita... LANTAAAAAAAAAAAAAA.................. Minua huvittaa, kun mestari itse on poissa, niin heti ollaan kommentoimassa täällä, mutta kun mestari on paikalla, ollaan hiljaa kuin kusi sukassa. Toivottavasti rahjus vielä palaa takaisin, tai minä otan hänen paikkansa täällä ja voin kertoa, minä olen loppupeleissä vittumainen tyyppi. Yksikään teistä ei tule pärjäämään minulle, jos sanallista sotaa käydään.

    • Tervetuloa vaan terapialiiton käytäville "vittumainen botti". Rahjus/Napoleon - esikuvasi kanssa pääset vaikka kuinka pitkälle tänne suljettujen ovien ja valkotakkisten hoitajien maailmaan.


   • rahjus ja olenrobotti ovat PASKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Rähmänokka ja risiini ovat PASKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nnainen jaTtunturi ovat PASKAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Minä, Tonttutomera olen, KULTAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Jatkuvaa katkeran kaunaista kiukkukihinää on tämä kulttuuri täynnä, ja sitten vieläkin joku miettii miksi radiosta soi vaan PAAAASSSSSSSKAAAAAAAA ... eipä tarvitse miettiä kauaa kun näitä juttuja lukee parikin riviä ... ja sitten on joku rahjus, joka luikkii vielä karkuun kun joku koettaa vähänkään keskustelua herättää, v...ttu mikä pelkuri ja pupupöksy ... No, kyllä suunsoittajat nakataan lopussa sinne minne kuuluvatkin: koppiin, häkkiin, tarhaan, tai häpeämään ...


   • Mikäs ihmeen " PLALESBO" tänne on tullut leipäläpeensä aukomaan. Annahan olla, kun rahjus palaa ja näkee noi kirjotukset, siinä alkaa paska lentämään, uskon näin. Meinaan vaan, kun rahjus aukaisee sanaisen arkkunsa, siinä joku plalesbo on sen jälkeen kuin "tanhupallo" piipittämässä. On meinaan sen verran rahjuksen juttuja luettu. Odotan innolla rahjuksen paluuta ja nauran, kun se alkaa heittämään sellaista sättiä, että siinä plalesbot/ tonttutomerat/ rapulat/ risiinit/ Nnaiset ja ynnämuut katoaa täältä, kuin pieru saharaan. Itse annan mestarille täyden tukeni. Vaviskaa pelkurit, hän on tulossa.

   • Heh heh... Luuletko robotti- botti, sinä tekoälynen ihmiskone, että täällä joku muka pelkäisi jotain älämölö rahjusta ? Oon varma, että jätkä on viety pöpilään ja annettu jonkinlaista sähkösokkia olemattomiin aivoihin, heh. Sinua ei tarvitse viedä edes mihinkään, riittää kun vetää vain töpselin seinästä, heh heh. Kaikki täällä tavallisia älykääpiöitä. Ai niin ei saa sanoa enään tuollai, vaan pitää sanoa, kaikki täällä ovat mieleltään lyhytkasvuisia.

   • "Itse annan mestarille täyden tukeni. "

    Taitaa taas olla hökkeli romahtamassa, varokaa niitä lentäviä seleitä, silppuja, ja nauloja sitten kun tuo toinen hörhö tukee pöpilästä joskus askel vaappuen latoonsa asetelevaa "mestariaan" :D:D:D:D:D:DD:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD:DD:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

   • No ei vieläkään rahjusta näy missään ? Mitähän on tapahtunut ? Onko komiikan suurmestari jättänyt paikkansa ja hylännyt meidät kokonaan ? Toivottavasti ei, koska tämä on muuten todella tylsä, niinkuin Nnainen edellä mainitsi... ( SIVUSTO ) Eikä mikään hemmetin ( KETJU ) Niinkuin joku Hermannipelle yritti aikasemmin viisastella. Ketjut on pyörässä / moottorisahassa / kaulakoristeessa / rannekoristeessa / lisäksi on kauppaketjua, on vilttiketjua, on rekkoihin lumiketjua, ketjuja löytyy myös mopoista ja moottoripyöristä ja monista, monista muista jutuista, mutta ei täältä! Eli, risiiniöljy, ( RISINI ) työnnä se ketjusi sinne, minne aurinko ei anna valoaan, eikä kuu loistettaan. Tai tee risini samanlailla, kuin Koskela Tuntemattomassa sotilaassa, syö rautaa ja paskanna kettinkiä. Tekisi mieleni kertoa tähän tosi hyvä vitsi, mutta en voi viedä mestarin paikkaa, ainakaan vielä, koska se olisi pyhäinhäväistys, tuota sanavalmista vitsimaestroa kohtaan. Odotellaan paluutaan.

   • olen, olenrobotin kanssa samaa mieltä siitä, että rahjuksen pitäisi palata jo takaisin tänne heittää läppää, koska kaikki nämä muut, jotka täällä ovat, ovat todellakin vitun tylsiä tyyppejä. Jotenkin ärsyttää tollaset, jotka ovat olevinaan niin vitun asiallisia, niinkuin toi vitun risini, vitun itkuiikka valittaa kuin aikoinaan pikkusisko nöösinä, jos ei saanut tikkaria kauppareissulla. Ja toinen on joku "mestaaja" voi sentään... Mikähän lienee pojankloppi, joka ei saanutkaan lahjaksi, my little ponya tänä jouluna lahjaksi pukilta.

   • Kuulkaapa, "rähmänokka" ja " olenrobotti"... Luuletteko, että nuo, tämän "rahjuksen" jutut, ovat muka jotenkin hauskoja ? Mielestäni nuo niinsanotut, "alkujuonnot" ovat todella mauttomia ja typeriä. Ne täysin kertovat siitä, minkälainen on tämä kyseinen "rahjus". Hoetaan samoja asioita aina vaan uudestaan ja uudestaan, kuin jossain Putous-ohjelmassa. Myönnettäköön, että joitakin vitsejään, olen jopa minäkin nauranut, mutta suurin osa jutuistaan on joutavanpäiväistä hölinää. Sitten te kaksi, ilmeisesti Kellokosken mielisairaalasta vapautetut huonetoverit tämän "rahjuksen" myötä, odotette nyt tänne takaisin "mestarianne" ja voi vain kuvitella, kun tämä kolmen nuijan trio, alkaa täällä mellastaa, on jututkin sen mukaisia. Tietenkin, jos on joku, joka tykkää tuollaisesta hölinästä, niin heillehän se on jonkinlaista viihdettä... Luulisin. Itse voin naisena kertoa teille, ettei tuollaiset jutut tee minkäänlaista vaikutusta, eikä ne milläänlailla naisiin uppoa. En tätä sano siinä mielessä, että tämä olisi joku "senssifoorumi" vaan sanon tämän sen vuoksi, että jos olette samanlaisia siellä oikeassa elämässä, niin tulette viettämään, niinkuin tämä "rahjus" kissan kanssa aikaanne.

   • Paardit ovat parhaat.

   • Kuuleppa sinä itse, nuorehkonainen, mä kerron sulle nyt yhden elämäni kokemuksen. minulla on tuossa muutaman kilometrin päässä naapuri, jolla on useampia hevosia. Menin tässä taannoin isännän luo kylään ja sanoin tälle, että minä saan hänen, tiedän naarashevonen on tamma, onko se uroshevonen sitten vaan uroshevonen vai onko se ori, en tiedä, mutta kuitenkin sanoin isännälle, että saan hänen uroshevosista kenet vaan nauramaan ja itkemään. Isäntä oli ihmeissään eikä oikein ymmärtänyt, mitä tarkoitin, niin sanoin isännälle, että näyttää vaan minkä hevosen haluaa, että saan nauramaan ja itkemään. No isäntä näytti sitten yhtä, kertoman mukaan tosi villiä hevosta. No niinhän siinä kävi, että sain hevosen sekä nauramaan, että itkemään. No isäntä ihmetteli, miten sen tein, miten ihmeessä sain hevosen nauramaan ? Kerroin hänelle, että kuiskasin hevosen korvaan, että minulla on isompi kalu kuin hevosella. Tämän jälkeen isäntä sitten kysyi, miten sain sitten hevosen itkemään ? Vastasin isännälle, että näytin hevoselle kaluani. Eli... Nuorehkonainen, minulla on kalu isompi kuin hevosella ja vuoto kuin aasilla, kyllä tämä kalu uppoaa naisiin, sinun ei tarvitse sitä epäillä. Ihmetellään vaan sitä, missä on rahjus.

   • Tulin katsomaan, olisiko rapu käynyt pyydykseen ja olihan se ! Onhan täällä robotin kommentti. Missähän viipyy rähmänokan ja rahjuksen kommentit ? No ihan sama. Robotti, olet todella vastenmielinen tyyppi... Olen varma, on vastenmielistä puhuakkaan koko asiasta, mutta olen varma, että se eläin, minkä sait nauramaan ja itkemään, ei ollut hevonen, vaan MARSU.

   • :D ;D :D :D :D..... Hih hih hih..... Marsu, nuorehkonainen se on ylävitonen. Hih hih hih... Voi sanoa robotille, osu ja uppos.

   • Tuijaliini, ylävitonen takas... Äiti on aina sanonut miehistä, paitsi isästä, mutta äiti on aina sanonut miehistä, mitä isommat puheet, sitä pienemmät munat... heh. ( viesti oli myös robotille)

   • hih hih hih hih hih..... pitää varmasti paikkansa, ainakin robotin kohdalla... hih hih hih.

   • Äiti on tälläinen vähän, niinkuin itse on aina sanonut, hieman näsäviisas. Mutta nyt nukkumaan, se on hyvät yöt.

   • hyvät yöt, tekee saman tempun, nukkumaan jo.

   • PERKELEEN AKAT !!! Tarvii tulla viisastelemaan, vaikka mulla olisi hiiren kokoiset munat, niin silti mulla olisi isommat munat, kuin teillä, saakelin munattomat hyypiöt.

   • robotti on kädellinen oranki

   • Onhan tuo Umk, josta saa neuvoja, ku kysyy. Löytyy oma studio. Sitä käyttää kettu ja jäniskin, myös sopuli

   • En tiijä onko tuo "rahjus" tosiaan avohoitopotilas vai muuten jälkeenjäänyt. Mutta onhan kaikki piirteet joukkopsykoosiin jo tässäkin ketjussa olemassa: ihailijat ja naiset pyörii piirissä ympärillä, tosin naiset ei (onneksi) niinkään ihailevaan sävyyn. Tulee mieleen jotain tapauksia mitä USAsta jostain rikossivustoilta lukenut.
    Alussa "rahjus" vieläpä kertoilee että "itsekin voisi kirjoitta tuommoista", eli jokun jälkeenjääneisyys on nyt jossain kiinni, kun tunnustaa halunsa plagioimiseen, joka on rikos tässä maassa, vaikka biisiä ei olisikaan julkaistu. Perehtykää niihin tekijänoikeuksiin: plagioida toisen tekstiä ei saa sen jäljeen KUN SE KIRJOITETTU. Muutenhan tämä toimisikin hyvänä agitaatiopaikkana, kun ammattimuusikot voisi kopioida hyvät biisinalut ja tehdä niistä kaupallista musikkia. Mutta herää "rahjus": luovuus ei ole kilpailemista varten ! Tee omia biisejäsi, ja silloin jos keräät fanikuntaa, niin sen jo hyväksyn, mutta plagioimalla ja paskanpuhumisella (tai -kirjoittamisella) hommaat vaan itsesi vaikeuksiin enemmin taikka myöhemmin, usko siis hyvällä !

   • Ei vain rahjusta näy, ei kuulu ? Mitähän toi Vendetta selittää ? Jätkähän on ihan sekaisin ? Joko jätkä vetää opiaatteja tai sitten lukee rahjuksen juttuja sillä "kolmannella silmällä" Mikään muu selitys ei selitä ton jätkän juttuja. Varmaan kun rahjus palaa ja lukee ton "UHKAILUT" varmaan rahjukselta menee "hätäpaska" housuun. Heh heh. Herää pahvi todellisuuteen ja yritä selvittää pääsi, ihan varmaan tänne, siis TÄNNE, Nyt täytyy PLAGIOIDA... Siis ihan PLAGIOIDA RAHJUSTA ja laittaa HAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA.......................... Luuletko todella, että tänne tulisi joku ammattimuusikko, heh heh heh, jälleen PLAGIOIN, siis PLAGIOIN ja PLAGIOIN ja PLAGIOIN ja PLAGIOIN RAHJUSTA.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA................ Ei kyllä, suokoon rahjus anteeksi, mutta on pakko taas PLAGIOIDA ja PLAGIOIDA ja PLAGIOIDA RAHJUSTA... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA................ hUH HUH. Tulisipa tänne enemmän kommentoimaan tälläisiä avohoitopotilaita, kuin tuollaisia suljetun osaston potilaita.

   • doda mine olen doda sellane ujo

   • Rahjus on--- vuoristogorilla !!!
    Robotti on--- tasankoapina !!!
    Rähmänokka on--- simpanssi !!!
    Vendetta on--- haitarinsoittaja Uusikaarlepyystä !!!
    Persriimi on--- pussihyppelijä Peräseinäjoelta !!!
    Tuijaliini on--- tamppoonityöntekijä Imatralta !!!
    Nuorehkonainen on--- Kauhavan kaljakuppilassa istuva eronnut leskirouva !!!
    Ttunturi on--- Muusalle, runon jumalattarelle, sielunsa menettänyt haihattelija !!!
    Nnainen on--- olosuhteiden uhri, joka hakee lohdutusta Ttunturin teksteistä !!!
    Gay-sir on--- Sir-gay, joka... Enempää en halua tietää !!!
    Vivala on--- Hymypoika Juupajoelta, rakastaa kirnupiimää ja näkkileipää !!!
    Mestaaja on--- Kaveri, jonka puheet on " isoilta pojilta " opittua !!!!
    Plasebo on--- Isätön puoliorpo, jonka miehenkuva on " Nasse-setä "
    Rapula on--- No, rapula on rapula !!!
    Risini on--- Tutkimusmatkaajaksi haaveileva, itäsuomalainen kioskimyyjä !!!
    Tonttutomera on--- Eli minä, olen paras ihminen kautta historian, kun ihminen on osannut lukea ja laskea.

   • Ai joo ja toi doda doda ujo doda röhökäinen on--- erse !!!

   • PERSE---!!!!

   • Muuten , tuli mieleeni, toikohan se joulupukki rahjukselle eukon, kun sitä aikasemmin tuolla kovasti toivoi, ja nyt on akka pistänyt äijän ikeen alle ja herran nuhteeseen, kun ei ole äijästä enään mitään kuulunut ?

   • mää,,, dihih hih, dih hih, hih hih, mää dosa lueskelin, domeran dontun judduja... dih hih, dih hih, niiku reaaliajassa. dih hih, dih hih, hih hih, doi oli hyvä... Mää ihan, dih hih hih hih... mää dossa ihmeddelin, mikä on, erse... dih hih hih, se oliki sid ku uuvesdaa kirjoddi... PERSE ! mää repesin doda iha dodaallisesdi... dih hih hih hih... donddu on paras... mää aijon kyl nyd ku on vaalid, ni äänesdän donddua presidendiks... dih hih hih.... donddu pressaks ! Sipilästä ja niinisdöstähän ensi keväänä dulee kummastakin lakasukoneen kuljeddajia.

   • Just... Voi perkele ! Doda doda dädä dädä eddä doda älä jädä !!! Meneeköhän nämä suoraan täältä Niuvanniemen mielisairaalaan ?

   • dih hih hih hih... donddu... niuvanniemeen, missä sellanen on ? en diijä ? dih hih hih !

   • hyvästi... Sammakonkutu !!!

   • dih hih hih, donddu, donddu... vai sammakonkudu... dih hih hih... ide oot kummokun sadu, dih hih hih... mua väsyddää meen nukkuu.

   • No niin ... nyt ovat sitten releet valmiissa tilassa, ja heti alkavat täysillä soittaa jos/kun jatkossa joku tähän ketjuun vielä uskaltaa kirjoittaa jotain ... Silloin heti alkaa sireenit ulvoen ja vilkut välkkyen pihalle pitkiin riveihin saapua, ja NE tulee muuten loppuun saakka sisälle ja koteihinne, ja vie teidät ja kaiken muunkin lopullisesti mukanaan, tälläista ei saa enää missään/ millään muotoa päästä käymään. Tuottoisaa loppuiltaa oikein sananhelinöitsijät ja muut runoprofeetat, sinne rauhaa !

    "tonttutomera":n lista1.1.2019 23:20 on muuten ihan ok, ja joilta osin käsittääkseni jopa paikkaansapitävä, mitä nyt noista vakoilusatelliiteistani olen tietoja teistä nyt hankkinut.
    Itsehän odotin ja soin ("yleishälytys" kun olen) pitkään Tampereella, mutta kukaan ei kuunnellut, vaikka täysillä vilkuin ja soin joka nurkissa, eli siinä Tampereessakin jotain vialla, missäpä ei ... jokatapauksessa nyttemmin en tiedä enää missä olen, mutta jos muulta muutoshälyltä jossain minut näet ja kuulet (soivan ja vilkkuvan p...rkeleen kovaa), niin tule moikkaamaan, olen yksinäinen !

   • "Tulin katsomaan, olisiko rapu käynyt pyydykseen ja olihan se !"

    Nuorehko nainen, oletko huomannut että täällä liikkuu paljon enemmän siiroja (https://fi.wikipedia.org/wiki/Siirat) rapuja voi ehkä löytää, jos seilaa jonnekin kauas merelle, missä runoilijan aina niin kaihoisa ja kaipuuta luova rauha koskettaa sielun sisintä ja olosuhteitten maallinen meri vajoaa, häviten pian jonnekin synkkään, josta se ehkä taas paluun hetkellä joskus löytyy ...

   • Mää daas, dih hih hih. Mää doda, dihi hih hih. Mää vaan doda ihan vaan doda dulin, dih hih hih. Mua ihan doda huviddaa doi nimimerkki doi, dih hih hih, dih hih hih, doi "sielunpieru" dih hih hih. Aaddelin näkyiskö dondduu, mut ei näy, hm. Misähän mahdaa donddu lymydä ? Oisko mokoma menny, dih hih hih, korvadundurille dakas. En diijä ! Doda nyd, kun se kiljun kyllästämä aivopieru ei ole däällä = ( RAHJUS ) ni uskaldaiskoha kerdoo vuorosdaan vidsin ? Dää, dih hih hih, dää ei oo mikään hyvä, mud ei oo jodku rahjuksenkaa juduisd. Okei... jäniksen pahus, kerran pomppi ilosena meddässä ja se duli jonkun aseddamaan pondikkadehdaan luo, dih hih hih. Siinä pidkäkorva aikansa ihmeddeli, mikähän mahdaa mokoma laidos olla, dih hih hih. No, pahalaisen luondokappale huomas, kun pöndösdä dippu jotain kirkasda doiseen asdiaan, dihi hih hih. No jänöhän meni ja maisdoi ainedda ja sehän maisdui, dihi hih hih. No sidä aikansa lipideddyään, niin eikö dämä dupsuhändä oddi ja sammu ! Höh ! No keddu pahuksen repolainen siihen dulla dupsahdi ja aikoi syödä jäniksen, mudda koska jänö hais niin vahvasdi pondikalle, keddu pääddi ododdaa niin kauan, kun jänö herää ja sid syödä dämän. Eipä siinä kulunud, kun diiman verran aikaa, kun doinen keddu duli paikalle ja aikoi hedi syödä jänön. Doinen siihen sanoi, eddä jänö kuuluu hänelle, mudda doinen keddu vain vänkäs, eddä jänö on hänen ja hän syö sen hedi. No dappeluksha se meni ja niin kauan ne dappeli, eddä kummaldakin lähdi henki. Jänis kun muudaman dunnin kuluddua heräs rapulassa, kaddeli hän aikansa dappelun jälkiä ja kahda verisdä ja selväsdi elodonta keddua, silloin siinä iddekseen duumasi: Jumaluda, eddä sidä humalassa duleeki dehdyä uskomaddomia asioida.

   • KUKA TULI KUKA TULI .................... ISI TULI KOTIIN............ ISI OLI VÄHÄN REISSUSSA......... MITÄ MITÄ MITÄ ........... MITÄ TOSSA NYT NOPEESTI LUESKELIN, NIIN VITJAMUNAT JA PÖMPPÖPIMPIT ON OTTANU AREENAN HALTUUN............. NYT TULI ISI KOTIIN ........ ELI RAAAAAAAAAAAAAAAAHJUUUUUUUUSSSSSS......... NYT VITUN TAKAMETSIENTANELIT........ NYT HEITETÄÄN SUOLAA TAAS OIKEAAN SOPPAAN.......... MIKÄ VITUN DD.... MINÄ DODA MINÄ DODA.................. JÄTKÄ ON PAHEMPI RUNKKARI KUIN PAHIN RUNKKARI............... ELI MINÄ SAATANA................. NYT VITUN UUUUUUURPOT................... JA VITUN UUNIPUUROT MEITSI ON REISSUSTA VÄSYNYT JA PAINUU ITTU KOISIMAAN KATOTAAN SIT MIKÄ ON TILANNE MYÖHEMMIN ................................... VITUN APINAT VITUN PELKURIT ................... RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHJUUUUUUUSSSS ON PALANNUT SAATANAN MULKUUUUUUUUUUUUUUT JA PÖMPPÖPILLUT......................... OON VÄHÄN VITUN KÄNNIS.................... NYT KOISII SELVIIMÄÄ....................................... JA DIT PÖMPPÖPILUT................................ RAHJUUUUUUUS NUOLEEE JOKAISEEEEEENNNN VITON KLITORIKSEN MÄRÄÄÄÄÄÄÄÄÄKSI..................................

   • Mulla on ollut nyt kuulkaas alapää arkana viime päivät ja vasenta nänniä kuumottaa erityisesti. Miten tähän nyt pitäisi tosimielessä suhtautua?
    Joo mä tiedän ettei tämä ole mikään gynekologian palsta, mut kun täällä tuntuu saavan keskustella aivan kaikesta ja hyvällä asenteella, nii aattelin tässä laittaa ilmoille tämmösen propleemin ....
    Jos sä vaikka Rahjuska kiltti kattoisit kun oot kuitenkin tämän oman gorillalaumasi mölisevin uroska?hihihihiihiihhihihihihihihiiiihihihihihihihihihihihihihihhihihihiiihihihihihihihihihiihhihihiihhihihihihiihiiiiiiiiiiiiiiiihihhihihihihihihihihihhiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • "No onkos tullut Rahjus"

    No onkos tullut Rahjus
    taas palstan keskiöön,
    ja laittoikos se jo pesään
    myös pikkutipuille?

    Jo karvaperseet suortuu
    käy jutut kukkimaan,
    pimeitäkin rahjustöitä
    näin ehkä yhä (yli) mustataan

    Ja vanhakin jo mölisee
    kuin lailla gorillaan
    voisko tämän Rahjuksen lauman
    siirtää takaisin Nigeriaan?

    Niin karvaperse hellä
    on mieli Rahjuksen
    Oi jospa jokainen
    ois joskus Rahjuksen lauman alainen !

    Fanfaareja, torvisoittokuntaa, tanssityttöjä, tykinlaukauksia, ilmavoimien ylilento, merivoimien maihinnousu, maavoimien paraati, trumpettisoolo, ja lauman yli mylvivää mölinää palanneelle johtajalleen, ja yligeneralissimus, superaivo, ylinero, lääkintämarsalkka, ylikunniakommendantti, sankarietsivä, maailmanjohtaja, karvaperseiden kunnianeuvonantaja Rahjuksen paluulle !

   • Oi mestari, suurvisiiri, ylijoogi, salametsästäjä, kesänlapsi, talvenpoika, viulunkieli, maamyyrä, työnvieroksuja, juoksupoika, ylihörhö, valtakunnanmigreeni, superhessu Rahjus ! Adjutanttisi löysi "salatusta nurkasta" tälläistä tekstiä, joka on tehty ylistyslauluksi arvon johtajamme pilkaksi, miten tälläiseen nyt täytyisi suhtautua:

    "rahjuksen polkka"

    on mulla hapankaalia aivoissa
    siksi rahjustelen vaan vatsavaivoissa
    on tämä siksi rahjuksen nyt polkka

    ei ole mulla massia taskuissa
    käyn minä pankissa taskuni laskuissa
    on tämä siksi rahjuksen nyt polkka

    karvaperseeni peitän villaisiin housuihini
    jos mulla joskus on auto, niin se on morris mini
    on tämä siksi rahjuksen nyt polkka

    viinantippa on yksi mulla aivoissa
    sieltä se valuu kun olen useimmin krapuloissa, vaivoissa
    on tämä siksi rahjuksen nyt polkka

    limanuljaskat on minullakin niitä sieniä
    tykkäisin tipuistakin
    mutta kun niille on jottain liian pieniä
    on tämä siksi rahjuksen nyt polkka

    joku muukin aukoo päätään näillä palstoilla
    itse rahjus tippuu maahan hajareisin ja ottaa kiinni vielä hanskoilla
    on tämä siksi rahjuksen nyt polkka

    vaan kaikkihan me ollaan täällä ihmisiä
    toisiamme kyrräillään ja veetään veemäisyyvet ihteemmä
    siksi piti mestarille riimit tämänmoiset täten kirjoittaa
    ja niin loppuu siksi tämä rahjuksen nyt polkka ....

   • Voi mestari, hovineitinne löysivät taas yhden tälläisen tekstin piilotettuna kesävillahousujenne reisitaskuun, kuka mahtaa olla se mahtava runollinen sielu, joka näitä teitä ylistääkseen rustailee:

    "rahjuksen päivät"

    ei rahjus vapaata päivää ollut nähnyt vuosiin moniin
    siksi vei tie limanuljaskainen hänet kauas: vankilaan libanoniin
    sieltä rahjus karkasi karvaperse tuo kiiltäen
    alasti kun yössä alas juoksi, tuoksua tuota kaihoisaa seetripuiden viiltäen

    miksi siis yössä libanonin rahjus karkasi ja miksi sieltä
    ei ollut tuossa tilanteessa eikä elämässään rahjuksella mitään mieltä
    kauan hän mietti pienessä sellissään mikä lopun juoni on
    lähtisikö sieltä suoraan lappiin, vaiko jopa ohitse muonion

    hylkäsi tuo rahjus yössä siis libanonin sellin
    hämäykseksi kaatoi kulkureitilleen hän tuon eilisen vellin
    etteivät jäljittäjät häntä enää löydä kera koirien tänne
    vaan minne joutui sieltä sellistään libanonin, rahjus - ystävämme?

    jossain vaeltaa tuo vapaa ja hauras, sielu kuin näädän turkki
    joka jo eilenkin itseään täällä esilletoi, kun täällä palstoillaan kirjoitteli ja kurkki
    ja niinhän on suuri edelleen rahjuksen teksteillä anti
    että antaa hänen kirjoittaa, ja lopullinen sijoituspaikansa olkoon tuo grönlanti

    siellä keskellä ei-mitään voi luova sydän, rauha rahjuksenkin alkaa elää ja kasvaa
    kun ravinnokseen ei enää velliä tai viinaakaan juo, vaan valaan taikka hylkeen rasvaa
    ja jutut luistaa kun hylkeen suolimakkaraan ne suoraan kirjoituttaa
    keikutelleen pientä jakkaraa, rahjus elää, vai vieläkö häntä eläminen ehkä hermostuttaa?

   • Voi kunniakommendantti, näitä ylistyksiänne löytyy tälläkin hetkellä kaikkialta ja kaiken aikaa, emme ehdi enää raportoida jokaisesta, mutta teemme kirjallisen raportin, ja palkitsemme tuon mestarilyyrikon ylenpalttisilla kunnianosoituksilla ja jalokivillä, kunhan löydämme:

    "Rahjuksen"

    Nyt oppipojat unelmoivat
    taas luona Rahjuksen.
    Ne huvikseenko teilasivat,
    tuon ylimmäisen nahjuksen.

    Ne Generalissimus itse heille kertoo
    ja päänsä taivuttaa.
    Eikö löydy Rahjukselle kaljaa, viinantippaa
    eikö Rahjus milloinkaan, koskaan naista saa?

    Rahjuksen, Rahjuksen
    elämä niin risainen.
    Siksi kunniaasi tahdon laulaa,
    sun, Rahjuksen.

    Rahjuksen, Rahjuksen
    mölinäs tuo ainainen.
    Siksi kunniaasi tahdon laulaa,
    Rahjuksen.

    On kirkasta juoda janoovaisten,
    ja jutut Rahjuksenkin ennallaan.
    Ja monet muistot karvaisetkin
    ne Rahjus mukaansa kotiinsa itse saa.

    On paikallansa joka tippa,
    ne kaihon hetkeks sammuttaa,
    jos ei tepsi yksi, koetaampas toinen kikka,
    ehkä joskus vielä Rahjus toivoo, että naista saa.

    Rahjuksen, Rahjuksen
    elämä niin risainen.
    Sun kunniaasi tahdon laulaa,
    Rahjuksen.

    Rahjuksen, Rahjuksen,
    mölinäs tuo ainainen.
    Sun kunniaasi tahdon laulaa,
    Rahjuksen.

    Käy joskus baariin tietä pitkin,
    jos sinne sisään päästetään.
    Muuten kesät talvet itkin,
    sanoi Rahjus kaverinsa nähdessään.

    Ei sanat pienet ihmiskielen
    nyt riitä kertomaan,
    Rahjus kuinka kiitollisen mielen
    kun edes tuopillisen kaljaa saa.

    Rahjuksen, Rahjuksen
    elämä niin risainen.
    Sun kunniaasi tahdon laulaa,
    Rahjuksen.

    Rahjuksen, Rahjuksen
    mölinäs tuo ainainen.
    Sun kunniaasi tahdon laulaa,
    Rahjuksen.

   • Hohhoijaa ... koetin viimeisten oikeiden tekstien lukemisen jälkeen lukea noita "Rahjuksen" juttuja että onko niistä pitsinypläysviikoille taustapapereiksi ... ei oikein, mutta "Rahjus" itse voisi vaikka mennä Raumalle nypläämään pitsiä, kun ajankäyttö menee jonniinjoutavaan p..skanjauhantaan. Lisäksi jos koettaa sanoa jotakin jollekin, niin ei kannata kirjoittaa pitkääturhaanivaskaatylliinäläälämölömölömölömölölä. esim.tälläistä utelit tuossa kerran:

    "Nää mun vitsit on muuten paljon parempia kuin tuntskan kyseenalaiset lörpötykset......... Jos tuntska lukee tän joskus, niin kysyn vaan, miten ihmeessä äijä viittii kirjotella yökaudet kaikenmaailman saissia, mikä ei kelpaa kellekkään......."

    Jos jonkun vitsin edes olisit keksinyt itse, mutta joo joskus voi vanhoille ja surkastuneille vitseillekin nauraa... kyllähän sä "Rahjus" varmaan tiedät ... Mutta jos joskus itse koettaisit kirjoittaa jotain, edes yleensä harrastaa jotain ... Ihmisillä on yleensä jotain ajankulua, mihin ne käyttää aikaansa ja vaivaavat päätään. Turha sulle on varmaa mitään neuvoa antaa, kyllä ne valkotakkiset varmaan neuvoo, kun siellä klinikalla tyhjiä käytäviä tulet aikoinaan vuosikausia kulkemaan ..... PPPPAAAAASSKKAAAAAAAA .... huutaen, ja äitiäsi ja vaikka mitä ... Mutta samassa viestissäsi mm.toteat, että:

    "No Nnainen saattaa niitä nyt vähä kehuskella, mutta se on vaan kohteliaisuudesta.... "

    Mites sitä muuten yleensä kukaan kehuu kun kohteliaisuudesta, voi sitä kriittisesti suhtautua myös ihan kohteliaasti, mutta jos ei joku pikku asia sovi ...... PAAAASSSSSKAAAAAA .... mamistelujen lomassa, niin voi siitä laitoshoidosta kyllä tulla sitten sinulle loppuikäistäsi. Kenenkään ei tarvitse olla mikään "vexisalmi" tai "kassuhalonen", mutta kyllä amatöörikirjoittajia tässä maassa totisesti riittää, jotka käyttää aikaa ja vaivaa siihen, ja ei ikinä tee sitä muuten kuin omaksi huvikseen ... Jokainen kirjoittaja on itsensä, ei ketään kopioimalla tule ikinä miksikään ...
    Itsetoistosi on muuten tosiaankin aika ällöttävää, ja en tosiasiassa tiedä että suustako sulla sitä ..... PPAAAASSSKAAAAAA .... tosiaan valuu, mutta siltä tuo joskus vähän vaikuttaisi. Elämä voi kuitenkin voittaa joskus, ja itsehän jokainen omat huutonsa vastaa, ei millään pahalla, vaan päinvastoin, vaikka mitäpä se sinulle tosiaan meinaa kun juttu on tainnut hämärtyä joskus jo lopullisesti ... Terkkuja sinne koteihin ja koettakaahan jaksaa, vaikka ei ne sitä vielä vieneet !

   • Kovasti alkanut tänään jo näemmä nousemaan täälläkin jutun ja sanoituksien taso ja etenkin niitten sisältö. Toivon täältä vihreän saaren kautta, että taso jatkuu ja pysyy vähintään tälläisenä. Siihen asti "Rahjus" arvoisa, tule (karvaperseinesi) sinäkin tänne poju, naisetkaan ei mitään harppuja täällä ole:

    https://www.youtube.com/watch?v=Cbenhxn8Xwo

   • Doda, mää daas. Mä doda seuraan dädä kedjuu, noin realliajassa ja duun dänne aika ajoin, koska däällä sadduu ja dapahduu. Se on näköjään sid se " kyseenlalinen mesdarikin " näköjään palnnud. Saas... dih hih hih, nähdä, kun donddu näkee, eddä rahjus on palannud. Dih hih hih, ihan nauraddaa, mikä on dondun reakdio. Dih hih hih. Dohon rahjuksen " loppujuondoon" olen näköjään pidänydkin horsmaa, mikä ahderisda pukkaa, niin ylipidkinä persekarvoina, dih hih hih. Nyd vaan ododellaan, eddä alkaa jääkiekko ja Suomi finaaliin.

   • Pitkään tuossa pohdin, tullakko vai ei ? Mutta pakko mikä pakko, vaikka olin jo päättänyt, etten enään tule tänne ikinä. mutta tämä eräs herra ei anna vaihtoehtoja... Rahjus, ihan oikeesti, voitko jo pikkuhiljaa jättää minut ja Ttunturin pois sieltä mielikuvitusmaailmastasi. Niinkuin olen aiemmin sanonut ja Ttunturikin on sanonut, tämä ei ole mikään "mies etsii naista foorumi" Usko jo ! Ja sitä paitsi, mitä se sinulle kuuluu, mitä minä ja Ttunturi täällä keskustellaan ? En yleensä, enkä haluaisi nytkään ottaa tälläistä asiaa esiin, mutta tämä herra ei anna vaihtoehtoja taaskaan, pakko mikä pakko. Kuuleppas rahjus ? Sanoit tuolla aikasemmin, että Ttunturi teksteillään, yrittää "luikerella minun pöksyihin" ???? Tiedätkö rahjus ? Olen varma... ( En tarkoita nyt itseäni )... Olen varma, että Ttunturi on lahjakas, charmikas ja sellainen herrasmies, ettei hänen tarvitse "LUIKERELLA" Naisten pöksyihin... Toivottavasti rahjus, ymmärsit, mitä tarkoitin ? Suokoon Ttunturi minulle anteeksi tämän röyhkeyteni, mutta raivostuttaa jo tuollaiset "rahjukset" joilla ei ole muuta kuin alapääasiat, varmasti ympäri vuorokauden mielessä. Ja mitä tulee rahjus sinun charmiisi, olethan sinä saanut charmillasi sentään kissan kumppaniksesi. Ei huono, siteeraakseni Jorma Uotista.

   • Voi voi doda rahjusda. Ei kai naiselle voi noin rumasdi sanoa. Voi eddä kun donddu ois däällä, niin se sanois rahjukselle suorad sanad. Däällä dosiaan sadduu ja dapahduu. Missähän se donddu oikein luuraa, kun sidä nyt darviddais ? Donddu kyl laiddais rahjukselle luun kurkkuun.

   • Röhökäinen, ei tuollaiselle, todennäköiselle alkoholistille kukaan voi mitään, mutta kiitos kuitenkin. Rahjus... Sinulle ? Ensinnäkin, minä en asu äitini luona, vaan ihan itsenäisesti omassa asunnossani. Ja minä olen ollut naimisissa ja olen yhden aikuistuvan tytön ja yhden teinipojan yksinhuoltajaäiti, joten en ole mikään "vanhapiika". Ja syy, miksi olen yksinhuoltaja on se, että exäni älykkyysosamäärä ei juuri poikennut omastasi. Ja mitä tulee painooni, olen kuule käynyt 8 vuotta säännöllisesti salilla ylläpitämässä kuntoani, joten "pullukkarasvaa" ei ole kehossani. En tiedä, miksi tätä edes kerron sinulle, koska en ole sinulle milläänlailla, vähääkään tilivelvollinen itsestäni. Ehkä onnistuit jotenkin ärsyttämään minut niin, että halusin kertoa, etten ole sitä mitä mielikuvassasi luulet minun olevan. Ehkä olet loppupeleissä sellainen ovela "paskiainen" No... Tuskimpa, ehkä syy on siinä, että olen ottanut pari lasillista viiniä. Se että olen näin myöhään alkanut ottamaan ja aijon ottaa lisää, tosin maltillisesti, on siinä että vähän itsekkin jääkiekkofanina, lupasin pojalleni hänen seurakseen, katsoa alkavan Suomi-Sveitsi ottelun.

   • Joo doda Nnainen... Mää oon samaa mieldä, rahjus on sellanen känniöykkäri. Midä nyd oon lukenud muidden sanomisia, niin rahjus on däällä yhdä suosiddu, kuin Sipilä pääminisderinä.

   • No doda doda en dule, koska kerran kielsid. Ai eddä, mähän nyd sanoakseni dämän, dulin dänne. Edhän rahjus nyd lyö ? Edhän ?

   • HAISDA PIDKÄ PASKA............... RÖHÖKÄINEN!!!!!!

   • No doda kai se doda on kai doda pakko haisdaa jos rahjus käskee..?

   • AAAAAAAAAAAARGGGG,,,,, PERKELE...... URPO....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • No doda ollaan sid doda urpo jos doda rahjus käskee...?

   • EI VITTU................ NYT MEITSI HÄIPYY.............

   • Doda jos deidsi häipyy, niin deidsi häipyy... doda nähhänkö huomen illalla..? Dih hih hih...

   • Jeah... Röhökäiselle tyrmäysvoitto... JEEEE...

   • Kiidos Nnainen, mud nyd lähdee untenmaille.

   • Ok... Hyvät yöt.

   • Yöd...

   • Hah, aika alleviivaavaa, että kaveri, jolla on pakkomielle kirjoitella alapäänjuttuja ja halveksii "siirappimaisia rakkauslauluja" ei pysty itse kirjoittamaan kun ylimielistä halveksuntaa osoittavasti. Olisi tosiaan anteeksipyynnön paikka "Nnaiselle" ... Jokainen voi muuten huvikseen aukaista radion ja laskea senkin, että miten moni radiosoitossa oleva kappale käsittelee tavalla tai toisella "siirappimaista rakkausaihetta", se on iänikuinen teema, ja sellaisena pysyy varmasti ...

   • Ehkä se "siirappisuus" kun menee sitten yli, niin siitä ne ongelmat sitten pikkuhiljaa alkavat. Eli juuri tuo mihin "Rahjus" muun muassa niin usein sortuu: yliampuva ja ylimielinen asenne jatkuvinen mukasuureellisine alapäänjuttuineen, ja sitten hitonmoiset kiukunpuuskat kun joku ei niistä välitä, tai ne tuntuu vastenmielisiltäkin, kun valtaosa noista jutuistaan ei tosiaan liity aiheeseen niin yhtään millään tavalla.
    Miksi se "siirappisuus" häntä sitten inhottaa onkin varmaan piilotajunnallinen juttu, freudilainen kompleksi, jota pitäisi psykoanalysoida tarkasti. Varmaan monella rakkausdessa on yliodotuksia paljon, ja ihmisillä on monesti liian kiire, että ne ehtisi esim.keskustella toistensa kanssa, sitten ihmetellään miksi "toi on tuommoinen" jne. "miksi se tekee noin" tai "Miksi sillä on tuommoinenkin tapa". Kyllä keskustelukulttuuri on aika olematon juttu, ja toisaalta ainakin itsestäni tilannetajuinen ja keskusteleva nainen tai ihminen yleensäkin on sen "siirappisuuden" yläpuolella, ja samat asiathan voi nähdä myöhemmin aivan eri valossa. Jos siis osa käsitellä sitä miksi jonkin asian näkee just tietynlaisena, tai miksi se jotenkin ylimaallisen paljon on alkanut ärsyttämään. Asioita on käsiteltävä älyllisestikin ...
    Ei se mitään auta kuulutella mitään takuuvarmaksi. Elettävä on askel kerrallaan. Mutta yleensä keskusteleminen auttaa, jos elämä jotenkin ällöttää tai joku siinä yleensä mättää, mutta ne vastaukset ei löydy toisia syyttelemällä tai ärsyyntymällä jotain, vaan ihan ikiomasta itsestä jokaiselta !

   • Rahjus on--- kaiken yläpuolella, drone !
    Robotti on--- liian automatisoitu, vähän inhimillisyyttä lisää, please
    Rähmänokka on--- evoluution tuleva avain, jos suuntaus pidetään, mutta heiluntaa tapahtunee vielä
    Vendetta on--- sisiliasta, kantaa viulukoteloa, mutta sisällä on ...
    Persriimi on--- roudareilla on monesti just tälläisia kutsumanimiä
    Tuijaliini on--- keikkamyyjä kaikille sivuilla esiintyville artisteille
    Nuorehkonainen on--- liian nuori rokkamaan, mutta en niinkään bluesiakaan suosittelisi
    Ttunturi on--- 6.12. itsenäisyyspäivänä RIP, kuolinsyy: lyyrikkomainen haihattelu, muusa kuristi !
    Nnainen on--- Jumppaama yksinhuoltaja, ja lopulta aina teräväsanainen misukka
    Gay-sir on--- vähemmistö edustaja, mitä ilmeisemmin, mikäli nikkeli kertoo
    Vivala on--- kuulostaa vallakumoushuudolta, mitähän on tulossa??
    Mestaaja on--- Onneksi inkvisitio ei ole toiminut katolisisakaan maissa pariinsataan vuoteen.
    Plasebo on--- Lumelääkettä, moni tarvitsee jotain mihin tarrautua, moni pitää kiinni lääketeollisuuden tuotteista, vaikutti ne sitten oikeasti, tai vain uskotellusti, näin se vaan ...
    Rapula on--- Vähän, mutta hellittää !
    Risini on--- Ulostuslääkettä se Risini on !
    Tonttutomera on--- Kinkkuyhkänen joulufani, sille pitää olla oma ovi joka tönölle
    yleishälytys on --- Elämä on, ei yleisälytys siihen voi mitenkään vaikuttaa.
    sielunpierut on --- Huh, ihmisestä nyt lähtee eri tilanteissa vaan monenmoisia kaasuja ulos ...
    pimpsa_pikkarinen on ---- mielikuvitusta tai sitten tosibändäri ...
    tötörötööt on ---- Se trumpettisoolo??
    hovisuutarinne_nenälä on--- Arvokkaitten vaatteitten tekijä, näitä ei linnanjuhlissa kukaan näe!!
    adjutanttisi_ on --- yleensä upseeri joka avustaa itseään korkea-arvoisempaa upseeria
    iloinendublinilainen on ---- Tässä on jotenkin kaikkein positiivisin lataus, Irlanti on iloinen !!
    yonin on --- Joku japanifani?!
    kurpio on --- Tämän listan laatinut henkilö, joka jää toivottavasti sinne nurkkaan jatkossakin, vaikka ei mitää häpeilemistä olekaan :)

   • Doda, minä röhökäinen kumarran edessäsi, oi kuninkaani ja herrani. Näin palvelijanasi, oi herrani, haluaisin doda kysyä sellasda juddua, jos sinä, oi kuninkaani, jos doda joskus aijod vallada ja laajendaa valdakundaasi, niin miden me se dehdään..? Älköö kuninkaani ja herrani nyd doda suudduko, mudda kun meidä on niin pirun vähän. Doda, siis minä, roboddi ja rähmänokka..? Kyllähän me doda dällä porukalla, doda voidaan vallada, jonkun leikkipuisdon hiekkalaadikko, mud ei oikein isompaa. Ne on doda nää resurssit, oi kuningas... Resurssit..? Ja uskon doda myös, eddä dämä dulee olemaan pääjoukkomme. Duskimpa kovin suurda värväydymisdä dulee dapaahdumaan..?

   • HAHAHAAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAH......... DODA DODA DOLLO.........?? TÄTEN MINÄ, RAHJUSKUNINKAASI, JULISTAN SINUT NEUVONANTAJAKSENI.........

   • No doda kiidos, oi kuninkaani ja herrani. Olkoon nimeni däsdälähin sidden doda doda dollo.

   • Yridän doda värvädä dondun riveihin, kunhan doda vaan ilmesdyy kuvaan doda mukaan.

   • Doda, suokoon kuninkaani ja herrani, duoda andeeksi dämän luvaddoman , doda niiku dokaisuni, mudda kyllä däällä kuninkaani valdakunnassa, on aika, edden sanoisi, hiljaisda. Doki se däydyy diedenkin oddaa huomioon, eddä dämä kuninkaani ja herrani valdakundahan on silleen aika nuori. Sehän perusdeddiin 5.1-2019 klo: 22.26... Eddä sellasd kohda 3 dundia sidden. Jakun ajadellaan vielä, eddä minun lisäkseni, doda, ei ole muida värväddyjä, kun dondduu, roboddii ja rähmää ei ole näkynyd. Duleekohan täsdä rahjuksen valdakunnasda siddenkään midään ?

   • Voi voi rahjus... Voi noita sinun juttujasi, miten niihin voisi tai pitäisi oikein suhtautua ? Toisaalta nuo juttusi hieman huvittaa ja toisaalta ne myös ärsyttää todella paljon. En kyllä todellakaan ymmärrä, miksi minun pitää edes ylipäätään tulla tänne katsomaan näitä sinun... "Rahjusjuttujasi." Oikeastaan, nyt kun mietin tarkkaan, voisin muuten tullakkin luoksesi, mutta se, mitä annan ja mitä saat minulta, on kunnolla "lättyysi," jos "kuninkaana" suot tälläisen raa,anpuoleisen ilmaisun, tälläiseltä kiltiltä naiselta.

   • Doda noin... Nnainen..? Diedäd varmaan, oled lukenud, eddä minä, endinen röhökäinen, nykyään doda doda dollo, olen rahjuskuninkaamme neuvonandaja, minkä viran, kuninkaamme andoi minulle. Kadson samalla myös, eddä olen vasduussa hänen hyvinvoinnisdaan, siksi minun on esdeddävä sinun aikeesi käydä kuninkaamme kimppuun. Olen däsdä pahoillani, mudda dilandeed muudduu, enkä salli kenenkään vahingoiddavan vasdakruunaddua kuningasdamme, en edes sinun.

   • Ja siinä toinen... Olkoon sanomatta.

   • Rohkenen kysyä "Nnaiselta" kun ahkeraan tänne olet yleensä kirjoitellut, että onko sinulla itsellä mitään taustoja lyriikat tai tekstien yleensä kirjoittamiseen, tai oletko itse esim.musikaalinen?! Ei toki tarvitse olla kumpaakaan, mutta kiinnostaa muuten vaan kun kirjoittelet paljon näemmä, toki kiintoisia tekstejä lukee mielellään kuka vaan, vaikka ei itsellä olisikaan taustaa.

    Toiseksi kehottaisin eräitä kyllä kertaamaan noita palstan sääntöjä, löytyvät tuosta:

    https://www.suomi24.fi/opastus/saannot

    Linkissähän kerrotaan mm.seksistisen tai loukkaavan materiaalin olevan selvästi kiellettyä. Joten kyllä noita navanalusjutuista voisi hyvin ilmotella eteenpäin. Eri asia toki, jos niin ei haluta tehdä, tai ne koetaan pelkästään huumorina. Mutta kyllä ne silti on noitten sääntöjenkin vastaisia ihan muuten suoraan. Että tämöistä vaan, ja anteeksi jos olen ilonpilaaja !!

   • SEEEEE OOOOOOON RAAAAAHJUUUUUS......................... SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... SUOMI ONUUSI MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... SUOMI ON UUSI MAAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... SUOMI ON UUSI MAAILAMNMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI... SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI HEI... MAAILMANMESTARI... ELÄKÖÖN... ELÄKÖÖN... ELÄKÖÖN... ELÄKÖÖÖÖÖÖÖN......................................... Muuten asiasta toiseen.......??? Mitäs se KNUT_POSSU oikein siellä utelee Nnaisen asioita ilman kuninkaan lupaa.....???? Soittakoon Nnainen vaikka flyygeliä sinfonia-orkesterissa tai sähkökitaraa bändissä tai muuten vaan suutaan, niin se ei pitäisi kuulua kenellekkään, paitsi minulle................ Olenhan hänen kuninkaansa ja valtiaansa....!!!!!! JA MISSÄ HITOSSA ON NEUVONANTAJANI DODA DODA DOLLO!!!!!!!!!!!!!!!!! PERKELE, että nykyään on vaikea löytää kunnon neuvovantajia......! DOLLOOOOOOO....!!!!! DOLLOOOOOOO....!!!! varmaan jossain hovihuoneessa hakkaamassa tattia....... PERK... DOLLOOOOOO...!!!!!................... KYYKKYYN MOUKAT...? KUNINGAS POISTUU HUONEESTA.

   • kyllä tämä "rahjus" kyl tää on ihan "umpi urpo" koko jätkä. Sillä oli joskus aikasemmin välillä jopa asiallista asiaakin, Mut nyt, joko sillä on lääkitys loppunut, tai se on alkanut vetämään jotain "lääkkeitä," mitä ei saa apteekista, ei ilman reseptiä, eikä reseptin kanssakaan. En tiedä, onko tuosta enään pitkä matka, siihen omankädenoikeuteen ja lopulliseen ratkaisuun. No oli miten oli, saa ainakin jätkä rauhan sielulleen.

   • Voi hyvänen aika sendään... Onko se doda, kuningas kaivannud minua..? Midähän se nyd sanoo..? Doda, varmasdi huudaa minulle. Voi hyvänen aika..? Kun minä... Minä olin edsimässä donddua, eddä saisin sen värväddyä riveihimme. Midähän se kuningas nyd, doda... Voi hyvänen aika... Olisiko se nyd sidden maasdapaon paikka. Sehän voi, doda, vaikka mesdauddaa... Voi hyvänen aika. Ja vielä sekin, edden edes löydänyt donddua... Sekin vielä. Voi hyvänen aika. Ai mudda..? Milläs se kuningas mesdauddaa, kun doda, ei sillä ole pyöveliä. Ja minä doda, minähän oon ainoa, joka kuuluu kuninkaamme kuningaskundaan. Mudda, mudda..? voisiko se olla..? Ei, en usko..? Vai doda, voisiko siddenkin..? Voisiko kuninkaani käskee minua idseäni mesdauddaa idseni..? Hemmeddi, se voisi doda, olla mahdollisda. Kyllä dollo läjdee nyd jakamaan neuvojaan muualle. Jos näedde donddua, kerdokaa terveiseni.

   • Kantsis ehkä palata tuohon "kaikkivaltias minä" (engl."grandious self") - teemaan ainakin jonkun tänne kirjoittajan :D Sitä jo 19.10.vihjailtu, että "uhmaikä" on pahasti jäänyt päälle jollakin :D

   • "maailma on munankuori"

    maailma on munankuori
    älä rahjus siitäkään huoli
    maailma on munankuori
    ota rahjus jo alles tuoli

    maailma on munankuori
    pois jos et jo täältä suori
    maailma on munankuori
    raavi siis muniasi vaan älä niitä kuori

    maailma on munankuori
    rahjuksella käypi suoli
    maailma on munankuori
    siinä piilee eräs juoni

    maailma on munankuori
    jos et koske taikka kuori
    maailma on munankuori
    älä rahjus puita kuori

    maailma on munankuori
    käypi joskus flaksi, joskus huori
    älä rahjus muita huoli
    elä pitempään, kun toinen jo kuoli

    maailma on munankuori
    rahjus siinä välissä kuorien
    maailma on munankuori
    rahjus siinä välissä ... niiden huorien

    maailma on munankuori
    rahjukselta taas niiden huolien
    joiden välissä kuin kuoressa lukee sulle siinä kuoressa
    on mentävä aukko, ja sun rahjus ... hankittava se eukko
    joka pitää sut aidattuna ja aisoissa noissa
    ja oikeain nimi on kaisa j ... joka on toista

    maailma on munankuori sulle rahjus
    jos haluat tietää lisää, niin laita mulle kirjeessä se ... lahjus ...

   • KUULKAA TE KARVAPERSEISET VITJAMUNAT, JOIDENKA LAUETESSA, TUON KARMIVAN TARTZANHUUDON MYÖTÄ, EI KASSEISTA IRTOA, KUIN PIHAUS ILMAA VINKUEN, KUIN NOITAPILLI KONSANAAN JA TE....... PUNASENA PÖNÖTTÄVÄT, PÖMPPÖPIMPIT......... KUNINKAANNE RAHJUS ON TULLUT HUONEESEEN..... KUMARTAKAA MOUKAT....!!!!!!!!!!!!! TUNTSKA LAITTANUT TAAS KUNNON TEKSTIÄ........ NYT ON TUNTSKA POLKASSUT KUNNON RUNOPRÄTKÄN KÄYNTIIN.......... SAAS NÄHDÄ, MILLON LOIRI RUPEE TULKITSEMAAN TUNTSKAN MATERIAALIA JA HEITTÄMÄLLÄ MENNÄÄN LEINON OHI...... MUTTA. MUTTA MITÄ ÄSKEN LUINKAAN........ DOLLOOOOOOOOOOO...!!!!! HETI TAKAS...!!!!! JUMALAUTA DOLLO..... TÄNNE JA VÄLITTÖMÄSTI TAI ANNAN MESTAUTTAA SINUT.......!!!!!! TIEDÄN, ETTÄ OLET JOSSAIN KUULOLLA....... TÄNNE...!!!!!! DOLLOA ODOTELLESSA, MIKÄ LIENEE LERSSI-KALLE, PIKEMMINKIN KIKKELI-KALLE......... PAITSI SILLOIN ET OLE KIKKELI-KALLE, JOS MENET KUPERKEIKKA ASENTOON JA YLETYT OTTAMAAN ITSELTÄSI SUIHIN, SILLOIN OLET LERSSI-KALLE,,,,,, KOKEILE......... ÄLÄKÄ ENÄÄN PARJAA KUNINGASTASI.......... MOUKKA.... DOLLOOOOOO JUMALAUTA....... TÄNNE JA HETI...!!!!!!!!!

   • Kuningas suokoon andeeksi, eddä doda lymysin, mudda minua peloddi. olen jo doda, ainakin kaksi dundia ododdanu, eddä kuningas dulisi, jodda saisin pyydää andeeksi, eddä meinasin paeda. Mudda minä olin edsimässä donddua eilen.

   • HYVÄ ON DOLLO........ ANNAN ANTEEKSI...... MUTTA ASIASTA TOISEEN, TÄMÄ ON ASIA, MIHIN HALUAN NEUVOA...???? MITÄ MINUN PITÄISI SANOA NNAISELLE, ETTÄ HÄN OLISI MYÖTÄMIELISEMPI MINUA KOHTAAN...????????? MIETI TARKKAAN.....

   • Voi hyvänen aika, doda, eddä midä pidäis sanoa...? Hmm... Voi hyvänen aika, doda, doda..? Oi kuningas, sinun pidää kehua händä, eddä hän on kaunis.

   • NO MITEN HELVETISSÄ VOIN KEHUA KAUNIIKSI JOTAIN, MITÄ EN OLE NÄHNYT.......?????? (TEROTTAA MESTAUSMIEKKAA)

   • No voi hyvänen aika sendään, doda, midäs tähän nyd sanoa..? Voi sendään..? Doda, kuningashan voisi sanoa, eddä dämä Nnainen, jos ei ulkonäkö miellydä, eddä hän on, sisäisesdi kaunis. Eihän kukaan ole koskaan kedään nähnyd sisäldä ja sildi voi sanoa, eddä on sisäisesdi kaunis. Ei kai kukaan, oi kuningas, avaa kedään ja kadso onko perna, maksa keuhkod ja sydän kaunis... Doda, missähän se donddukin... Voi hyvänen aika.

   • HAH HAHAHAHAHAHAAAHAHAHAAA......... DOLLO.... SÄHÄN PUHUT ÄIJÄ JÄRKEÄ..... HYVÄ ON, LAITAN MIEKAN TAKAISIN KAAPPIIN........ HYVÄKSYN NEUVOSI...... SITTEN TOINEN.....????? MITEN SAAN HOUKUTELTUA NNAISEN LUOKSENI NIIN, ETTEN SAA "LÄTTYYN"......???????

   • No voi, doda, nyd däydyy hyväsen ajan sijasda sanoo... Voi pahanen aika sendään..? Doda, jos... Jos kunigas andaisi Nnaiselle vaikka kukkia. Naised dykkää kuulemma kukisda..?

   • KUKKIA...... EI HUONO NEUVO, MUTTA KERROPPA...... KERROPPA RAKAS NEUVONANTAJANI, MITEN SE ONNISTUU NÄIN NETIN VÄLITYKSELLÄ. KUN MINÄ OLEN TÄÄLLÄ JA NNAINEN MISSÄ LIENEEKÄÄN......?????

   • Voi hirviddävä aika sendään... Doda, kun minun pidäisi mennä edsimään donddua...

   • DOLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..........!!!!!!!!!!!!!!!!! ( OTTI MIEKAN TAKAS ESIIN ) MITEN VOIN LÄHETTÄÄ NNAISELLE KUKKIA NETINKAUTTA......???????

   • Dämä on doda doda dollon audomaaddinen puhelinvasdaaja... En juuri ole nyd paikalla, mudda äänimerkin kuulluessa jädä viesdi vasdaajaan niin odan yhdeyddä myöhemmin.... kiidos.

   • DOLLO PERKELE................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Tarkoittaako tämä d,d,dollo, tällä "dondulla" minua, siis "tonttu-tomeraa" ?

   • Dämä on doda doda dollon audomaaddinen puhelinvasdaaja... En juuri ole nyt paikalla. mudda äänikerkin kuuluessa, jos joku kysyy, vaikka esimerkiksi donddu-domera, onko hän se "donddu" niin jos olisin paikalla vastaisin, kyllä. Mudda koska en ole paikalla jädä viesdi. kiidos.

   • heh heh...

   • Donddu olisidko kiinnosdunut liiddymään, kuninkaamme rahjuksen valdakunnan alamaisuudeen ja palvella händä uskollisena alamaisena aina kuolemaasi asdi..?

   • Heh heh... No en hevetissä ole.

   • Doda minä sain kuninkaaldani, neuvoandajan vakanssin, sinä voisid saada sodapäällikön vakassin...? Kiinnosdaako dälläinen donddua..?

   • No kuule ei kiinnosta... Ootko muuten ihan tosissasi eläytynyt tähän "rooliisi" oikeesti ? Koita nyt vähän relata. Ei muuta, mutta ettet jää vaan ihan oikeesti sinne virtuaalimaailmaasi koukkuun.

   • sideraakseni kuningasdani...... MOUKKA...!!!

   • sideraakseni itseäni..... IDIOOTTI....!!!

   • Pyh... ole hyvä donddu ja poisdu.

   • jep, sen teen.

   • tonttu ja homeros

    tonttu, tonttu tomerosta
    lukee hiljaa homerosta
    ei hän käy, eihän tee keikkaa
    kotona istuu, ja vakiota vaan veikkaa

    tonttu, tonttu tomerosta
    lukee hiljaa homerosta
    on hän itsekin myyttiin jo astunut
    menettänyt tai jotain saanut, varpaat joka tapauksessa kastunut

    tonttu, tonttu, tomerosta
    lukee hiljaa homerosta
    ettei tonttu olisikin kun homerostakin
    kiinni jossakin, tai sinne tänne kostaen

    ei, dodadoda donttu veikkaan
    kuin homeros ehkä aikoineen, matkustaa tonttu pitkin poikin kreikkaan
    hän tai jouluna kuin jossain luuli jonkun alamainen
    mutta tonttu joulun tullen, tajusikin olevansa todellinen nainen

    siksi tonttu tomerosta
    lukee vielä homerosta
    odysseijaa, odessaan
    mistä todeksi sen saan?

    vaan tonttu tonttu tomerossa
    lukikin koventaen ääntään homerosta
    ja siitä ääneen luennasta: kreikka tonttua kiitti
    sanoi hiljaa; nyt jo eu:n talousongelmatkin riitti

    siksi tonttu jatkoi lukujaan
    koetti kaiken hiljaa naisellisia pukujaan
    ja jossain piilossa tai paikan kaukaisen ja viekkaan
    tai varo vain, jos rahjusvaltiosta sulle löytävät vielä sen paikan riettaan ....

   • MOI KAIKKI VITJAMUNAT, JOIDENKA KÄYTTÄMÄTTÖMÄT "KASSIT" OVAT UUNINPANKOLLA LEIPÄORRELLA ROIKKUMASSA JA JOIDENKA PERSEKARVAT TYÖNTÄÄ JO RASTAA PITUUTENSA TAKIA.......... JA TE... NIIN TE... LÖRPPÄHUULISET PÖMPPÄPIMPIT........... KELLEKKÄÄN LIENEE TURHA SANOA, KUKA TULI......??????? ONKOS SE HELKATIN KOLPERI TAAS KYTTÄÄMÄSSÄ JOSSAIN, HERRANSA TULOA.......???????? DOLLOOOOOOOO.....!!!!!!! DOOOOOLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • VARMAAN TAAS JOSSAIN HOVIHUONEEN NURKASSA TUMPUTTAMASSA..........???? DOLLOOOOOOOO...!!!!!!!!! NYT SE MÄTÄLIHA KOURASTA JA TÄNNNNNNNNNEEEEEE....!! DOOOOOOLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.........!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • KERRON TEILLE ALAMAISENI TARINAN.......? SE OLI KAUNIS SYKSYINEN PÄIVÄ, KUN TOISIINSA RAKASTUNEET ROLF JA BÖRJE, TÄMÄ RUOTSALAINEN MIESPARI PÄÄTTIVÄT LÄHTEÄ RISTEILYLLE, KIHLAUTUMISENSA KUNNIAKSI. HE KÄSI KÄDESSÄ KÄVELIVÄT ONNELLISINA LAIVAAN JA SIELTÄ HYTTIINSÄ , SUUNNITELLEN ILLAN OHJELMAA. ODOTTAESSAAN ILLAN RAVINTOLAILTAANSA, BÖRJE MAKASI PUNKASSAAN, JOLLOIN ROLF ALKOI KUTITTELEMAAN BÖRJEÄ YMPÄRIINSÄ JA BÖRJE ONNELLISENA KIEMURTELI JA NAURUSTA HYKERRELLEN YRITTI TEENNÄISESTI ESTÄÄ ROLFIA KUTITTAMASTA JA TEATRAALLISESTI HUUSI.......................... ROLF..! EI SAA..! ROLF KULTA LOPETA..! HIH HIH HIH... KUTITTAA, ROLF EI SAA..! LOPULTA ROLF KYLLÄSTYI JA LOPETTI JA NUORIPARI LÄHTIVÄT ONNELLISINA RAVINTOLAAN, MISSÄ ESIINTYI PUOLIALASTOMIA MIEHIÄ TANSSIEN JA ROLFILLA JA BÖRJELLÄ OLI HAUSKAA. MYÖHÄÄN YÖLLÄ KAKSIKKO SITTEN PALASI TAKAISIN HYTTIIN JA ALKOIVAT TULISESTI SUUDELLA TOISIAAN. ROLFILLA ALKOI TEHDÄ MIELI RAKASTELLA BÖRJEÄ, MUTTA BÖRJE YRITTI ESTELLÄ ROLFIA SANOEN, ETTI HÄN VOI KOSKA HÄNELLÄ ON KUUKUTISET. ( TÄSSÄ TAPAUKSESSA SE TARKOITTI, LÖYSÄÄ VATSAA) ROLF EI OTTANUT KUULEVIIN KORVIINSA, VAAN VAATI YHDYNTÄÄ, JOLLOIN BÖRJE LOPULTA SUOSTUI ROLFIN VAATIMUKSEEN. TOKI BÖRJE VAROITTI ROLFIA KUUKUTISISTAAN, ETTÄ VOISI TAPAHTUA VAHINKO, MUTTA ROLF EI VÄLITTÄNYT, VAAN TYÖNTYI BÖRJEEN MIELIHALUSTA HILJAA MURISTEN. EI AIKAAKAAN, KUN BÖRJEN VATSA ALKOI UHKAAVASTI KURISTA JA SITTEN... YKS KAKS............. ENSIN HIRVITTÄVÄ NORSUN PIERU JA SITTEN ALKOI BÖRJEN PERSE TYÖNTYMÄÄN HIRVITTÄVÄLLÄ VOIMALLA VETISTÄ RIPULIPASKAA PAISKATEN ROLFIN KATTOON, JONKA SUU, KORVAT, SIERAIMET KOKO JÄTKÄ YLTÄPÄÄLTÄ BÖRJEN VESIPASKASSA. BÖRJEN PERSE JATKOI VAAN, KUIN SUIHKUHÄVITTÄJÄ, TYÖNTÄEN VETISTÄ PASKAANSA NIIN, ETTÄ KOHTA OLI HYTTI JO PUOLILLAAN PASKAA JA ROLFIN OLI PAETTAVA KÄYTÄVÄÄN, ETTEI HUKKUISI TUOHON BÖRJEN JÄRKYTTÄVÄÄN PASKAVYÖRYYN. KOHTA ALKOI KÄYTÄVÄTKIN TÄYTTYMÄÄN BÖRJEN NILJAKKAALLA ULOSTEELLA JA LISÄÄ TULI KOKO AJAN, SE OLI KUIN GUATEMALAN VUORENRINTEITÄ VALUVA MUTAVYÖRY TUHOTEN KAIKEN TIELTÄÄN. LOPULTA KOKO LAIVA OLI TÄYNNÄ PASKAA HUKUTTAEN SUURIMMAN OSAN MATKUSTAJISTA JA LOPULTA KOKO LAIVA UPPOSI JÄISEEN SUOMENLAHTEEN, VIEDEN KAIKKI MUKANAAN PAITSI BÖRJEN, JOKA TYÖNTYI PASKAN TYÖNTÖVOIMAN AVULLA, KUIN KORKKI PINTAAN JA PASKAN TULO EIKUN JATKUI JA JATKUI NIIN, ETTÄ KOKO SUOMENLAHTI ALKOI OLEMAAN TÄYNNÄ PASKAA. SILLOIN MERVOIMAT ANTOIVAT KÄSKYN, ETTÄ BÖRJE VOIDAAN AMPUA JA VARMUUDEN VUOKSI TYKILLÄ. SOTA-ALUS LÄHTIKIN PURJEHTIMAAN KOHTI BÖRJEÄ, JONKA PERSE TYÖNSI EDELLEEN TÄYDELLÄ TEHOLLA PASKAA SAASTUTTAEN SUOMENLAHTEA PELOTTAVALLA VAUHDILLA. LOPULTA ALUS SAAPUI BÖRJEN LÄHELLE JA LAUKASIVAT KAIKKI TYKINPUTKET JA POMMIT OSUIVAT BÖRJEEN RÄJÄYTTÄEN TÄMÄN KAPPALEIKSI JA NÄIN OLI PAHIN KATASTROFI VÄLTETTY JA NIIN BÖRJE KUOLI JA PASKAN TULO LOPPUI SIIHEN PAIKKAAN. JA KAIKKI TÄMÄ TAPAHTUI VAIN SIKSI, ETTÄ ROLF EI VOINUT HILLITÄ HIMOJAAN.

   • hah hah hah hah... Rolf ja börje... Nyt rahjus yllätti 100-0 heh heh.

   • Kyl mää kans kikatin vedet silmis, kun lukasin ton tarinan Rolfista ja Börjestä.

   • MISSÄ HELVATASSA SE SAAKELIN DOLLO LUURAA......... DOLLOOOOOOOO...!!!!!!!!!!

   • Tonttu ja Homeros ? höh ? Kukahan on nähnyt noin paljon vaivaa, ei kai tuollaista nyt minuutissa kirjoteta ja vielä keksitä. ihmettelee ?

   • SE ON TONTTU,,,, TUNTSKA, JOKA NÄITÄ KIRJOTTELEE TÄÄLLÄ.....? MUTTA TOIHAN ON IHAN OK........ SAIS HELVETIN HYVÄN RÄP-BIISIN, JOS VAIN OIKEE TYYPPI OLIS PAIKALLA. MUTTA MISSÄ VIDUSSA SE DOLLO ON..........!!!!!!!!!!!!!

   • Dollo eilen yritti värvätä minua valtakuntaasi ja lupasi sotapäällikön virkaa, mutta turhaan. sitten se otti herneen nenään, kun sanoin sitä idiootiksi.

   • MIKSI SE HERNEEN OTTAA NENÄÄNSÄ SELLASESTA, MITÄ SE OIKEESTI ON...??????

   • Heh heh heh... Niinpä.

   • Lopettakaa dollon parjaaminen, saakelin pellet ! Ite oo sen parempii !

   • MIKÄ HEMMETIN KIKATTAJA......??????

   • Hih hih hih... Rahjushan se taas täällä vauhdissa ? Okei, okei, rahjus,,, Olihan tuo Rolf ja Börje, ihan hauska. Jostain olet kuullut myönnä pois, et sinä tuollaista omasta päästäsi keksisi ? Mutta se rahjuksesta... tulin tänne, lukiessani tälläisen, kuin knut_possen kysymyksen minulle, olenko musikaallinen tai kirjoitanko lyriikkaa tai muuten vaan sanotuksia... hmm..? (naurahtaa)..? Voi kuule knut_posse, kiitos kysymyksestäsi, mutta pienenä soitin... hih hih hih, kehtaanko edes kertoa ? No pakkohan se on kertoa, kun kerran aloitin ? pienenä, olin ehkä sellanen 10 vuotias, kun isoveljeni rakensi... ( nauraa )... rakensi sellaisen laudanpätkästä, johon löi nauloja erimittoihin, alhaalta ylös, vähän niinkuin kanteleen näköisen, mutta ei sinne päinkään ja niihin nauloihin sitten... ( nauraa) kumilangoista asensi kuin kanteleen kielet. Sitä sitten rämpytin vailla mitään sävelmää ja molemmat veljeni, vanhempi pienistä ja isoista kattiloista asensi rummut ja nuorempi ( jälleen nauraa ) nuorempi veljeni, äidilläni oli sellainen isohko pyöreä ompelurasia, josta nuorempi veljeni otti kannen, mikä oli noin ehkä 30 senttiä halkasialtaan ja vanhempi veli sahasi vanhasta suksesta siihen, niinkuin kitaran otelaudan ja naulasi siihen kanteen sen kiinni ja kumpikin äidin villalangasta pikkunaulojen ympäri sitten tekivät kielet siihen "kitaraan"... hih hih hih... Voi että... Siinä sitten soitettiin muka Beatlesta, minä"kumilankabassoa", nuorempi veli "suksikitaraa" ja vanhempi "kattilarumpuja." Siinä on musiikki taustani, enkä ole oikeastaan mikään "sanottaja" mutta runoja olen joskus, tai jotain "muka runoja " kirjoitellut ystävilleni, lyhyitä sellaisia, kuten hää, syntymä, kaste, ja siihen ikävämpään, hautajaistilaisuuteen, sekä myös muuten vain muiden iloksi muistaen vaikka ystävänpaivänä, muutamalla rivillä. Eli ei mitään Eino Leinoa. Se miksi silloin jokunen kuukausi tulin tänne, oli siinä kun oli tuo otsikko, minne voi lähettää omia sanotuksia, niin ajttelin vain tulla katsomaan, mikä juttu tämä on ja samalla mietin, että jos joskus itseeni iskisi tälläinen "biisikärpänen" että yrittäisi vaikka kokeilla tehdä sanoituksia. Sitten täällä näin Ttunturin sanoituksen... " Vapaus yhä rakastaa" ja vaikka se oli vain pätkä, ei siis kokonaan kirjoitettu, niin ihastuin siihen silti välittömästi, muistan kuinka minua todella harmitti, ettei hän ollut kirjoittanut sitä kokonaan. Meinasin toki sitä pyytää, että Ttunturi kirjoittaisi kokonaan sen tekstin, mutta en viitsinyt pyytää, koska tuo... RAHJUS... Kaiken pahan alku ja juuri, lyttäsi Ttunturin sanotuksia todella ilkeellä tavalla, niin uskoin, ettei Ttunturi viitsi enään edes kirjoittaa tänne mitään rahjuksen takia. Mutta onneksi olin väärässä ja olen saanut, niinkuin hyvästä kirjasta tai runoista saa nauttia, niin olen saanut nauttia Ttunturin hyvistä sanoituksista. Rahjus on aina Ttunturin sanotuksia sekä lytännyt, että pitänyt jotenkin"lällyinä" tai "imelinä"... Mutta hän ei ole sitä tajunnut, siis rahjus, hän ei ole tajunnut Ttunturin sanoituksia ja olen varma siitä, miksi... No siks, i että hän, joko on niin nuori poijankossi, ettei vielä ymmärrä naistenmaailmaa, tai sitten on jo vanha ukko, joka ei ole paljoakaan ollut naisten kanssa missään tekemisissä... ( en ihmettele ) siksi hän oikein tiedosta naisten tunnemaailmaa ja sitä, että me naiset rakastetaan juuri romanttisia ja hempeitä ja ihania asioita, eikä mitään "karskikalle juttuja". Nyt nuo, mitkä luin "rahjuksesta" ja "tonttutomerasta" kenen sanoitukset sitten lieneekään, täytyy sanoa... Ei ainakaan minuu tehnyt mitään vaikutusta, aika typeriä, mutta niistä vain näkee, miten yksinkertaisen tylsiä ilman mitään tunnetasoa tehtyjä riimittelyjä ja ei niin yllätys... yllätys... RAHJUS, juuri pitää näistä. Rahjus myös kovin mainostaa, että Ttunturi on niiden takana, mutta tuskin, en ikinä usko, että Ttunturi tuollaista, mitään sanomatonta tekstiä kirjoittaisi. Nyt tuli kerrankin pitkä tarina minultakin. Mutta ei väliä, huomenna on iltavuoro. Mutta nyt tämä tyttö lähtee nukkumaan. Knut_posselle anteeksipyyntö, että meni aikaa, ennenkuin vastasin, mutta tulin vasta tänään tänne.

   • VIDDU MÄ EN JASKA ENÄÄN LÄNGÄTÄÄ PASKAA SE ON YVÄSTI KAIKILLE VITIJAMUNAT LA PÖMPÄPIMPAT VÄHÄ JURRISSA SANO JARI KURRISA NYT HYYYYYYVVVVVÄÄÄSTI.............. RAHJUS EI TULLE ENÄÄM EI JAKSA ENÄÄN, VITU KAIKKI INHOO VITTU MUA,,, NYT RIITI TÄÄ PASKA,,,,,,,,,,,,,, NNAINENKIM AINA VAAN VALITTAA MUSTA,,,,,,,,,,,,,,,,,, JOO EN OLE OLLUT PLJOA NAISTEN KAA TEKEMS............... EN OLE MIKÄÄN TEINIKOLLI VAAN MIES........................ RAKASTAISIN NAISII JOS NIT OLIS............. MUT VITUT NIITÄ OO................ KU AINA JOKU VITUN KEPPAHEIKKI VIE NE............ OLIN TOOLLA YHESS SÄTISS................EI VITTU JAKDA SE ON HYVÄSTI JA KUDPAI..................NYT PÄÄSITTE RAHJUKSESSA EROON MOUKAT.............. KUNINKKAS POISTUU HUOMEESTA KÖYHÄT KYYKKYYYN MOUKAT.........HYVÄSTI

   • Kyyneltippa nousi nyt silmään Rahjuksan kertoessa Keppaheikin vievän aina häneltä naiset :(
    Hyi Keppaheikki, ei toi sellainen ole yhtään mukavaa, että toiselle ei jätetä mitään ...
    Mutta hei: sitä voi vaan lopulta keskittyä sellaisiin asioihin jotka on ittelle positiivisia, ja lopulta ne keppaheikit alkaa näyttää siltä mitä ne oikeastikin on ... siis keppaheikeiltä ....

   • toive joulupukille ...

    jostain rahjus luolastansa onnettoman
    kuin kyynel silmiinsä tirahtaen
    näillä palstoilla jos isottelee, möykkääkin
    on loppulukemat ihan toista vain

    siis muistakaa te rahjus parkaa
    joka nnaistakin vikittelee
    jossain syvällä sydämessään niin arkaa
    että kun miettii, ihan jo itseäkin pistelee

    jotain esikuvaa kaveriaan
    koettaa saada syvälle luokseen rahjusvaltioon
    ei siis ole syytä uuteen hysteriaan
    vaan uudestaan fanfaareita rahjuksella kukin soittakoon

    ja siellä missä doda doda donttu mietti
    kauanko ja miten joku näitä täällä kirjoittelee
    itse kysyisin missä hän joulunsa nyt vietti?
    mitä itsestänsä luulee, ja miten hän itse laulelee?

    kuitenkin on täällä aina hämminkiä, liikettä
    ehkä aikaa myöten, jostain jalostuvasta viitettä
    ja se on sen jalostuksen tarve, löytää nainen rahjuksen luo
    voi kun doda doda donttu, veisit nämä terveiseni että rahjuksella naisen joskus joulupukki tuo ...

   • "Tonttu ja Homeros ? höh ? Kukahan on nähnyt noin paljon vaivaa, ei kai tuollaista nyt minuutissa kirjoteta ja vielä keksitä. ihmettelee ? "

    Eipä kirjoiteta ei, tämä nykyaika on niin kiireistä, että en itsekään kerkee tätäkään kirjoittaessani kertaakaan pysähtyä, vaan samaan aikaan ajan autoa, juon olutta, virkkaan sukkaa, kirjoita isoäitille, liidätän leijaa ja lennokkia, suutelan vaimoa, sahaan polttopuuta, syön liikelounasta, silitän lemmikkimarsua, nuhtelen pankinjohtajaa, maalaan poliisikilpeä, sekoitan korttipakkaa, järjestän nuottikirjaa, ja luen loppukokeisiin, enkä ole vielä pysähtyny (etenkään miettimään) kertaakaan.

    No, leikki kakseen, yleensähän tommoinen kirjoitetaan nykyään suunnilleen samassa ajassa kun juostaan sata metriä (tosin ei pelkästään juosta, mutta myös ... ) eli noin kymmeneen sekunttiin. Tässä kuitenkin näkyy se mitä jotkut sanovat "ajan kanssa tehdyksi miettimiseksi" eli tämän kirjoittaja pyysi kaveriaan juoksemaan sen sata metriä tällä kertaa vähän hitaammin, jotta kirjoittamiselle jää aikaa. Eli "tonttu ja homeros" on 20 sekunnissa kirjoitettu, menikö läpi??

   • Eräät ne on niin herkkiä :D

   • Doda, onko se kuningas oikeesdi mennyd pois..? En usko, doda, kyllä rahjus vielä palaa. Olen varma, eddä hän ei pysdy olla poissa dääldä. Koska olemmehan me, doda, hänen kaikki alamaisensa däällä. Harmi kun en ole ehdinyd dulla aikasemmin dänne ja esdää händä lähdemäsdä.

   • Ai niin doda, pidi kerdoman sellanen juddu, kun ovad kuulemma herrad kieldäneed, eddei saisi enään andaa koddia työläisille..? Daas Juha Sipilä, Eerikin poika Hussein... on lisää keksinyd, millä ruoskia kansaa. ( Onneksi vaalid lähesdyy ) Kuidenkin, asiani doda, on dämä..? Kaverini kerdoi, kun hän on sellasessa doda, pienessä firmassa döissä ja hän oli dämän judun josdain lukenud, niin hän kerdoi tämän uudisen pomolleen, eddei saisi andaa enään koddia. Mua doda, dih hih hih... Nauraddaa, kun hänen pomonsa oli doda sanonud hänelle dälleen... Ja yksikään hallidusrodda ei päädä, midä hän rahoillaan dekee ja midä ei... Dih hih hih hih hih... Nauraddaa viedäväsdi.

   • Mää ainakaan kuullu tommotteest mittää, et kotti ois kieletty. Mihin semmone ees perustuu, ei mihkää. Vaikka mää mittää kottia koskaa ees pyytäny, mut kuulostaa hullulta. taitaa tuo tollo keksiny koko jutun. Pelleilee mokoma kosupuntti.

   • No en minäkään ole kuullu, mud kaverini sanoi lukeneensa josdain, eddä koddia ei saisi enään andaa. Enkä minä koskaan pelleile vakavalla asialla, eddä diedoksi vaan sinulle, mokoma rehupunddi.

   • Ododdelin kovasdi vasdausda, mud ei näköjään dullu. Ukko doda livahdi varmasdi pois.

   • Emmää mihkä livahtanu, kävimpä kattomas urheilusivut. Mut eksää osaa sanoa tee. Ei dee vaan tee ? Sanos piruuttas teepaita. Siis teepaita, osaaksä, yritä ees.

   • Hm... Deepaida..?

   • Oookko joku iha urpo ? Mä sanosi sulle, sano teepaita, ei deepaida ! Kerääs ny kaikki voimas ja sanos ny TEEPAITA, TEEPAITA !

   • Deepaida...

   • Eiku TEE, perkeleen PAITA !!

   • DEE, perkeleen PAIDA...!

   • No niikait se sitte on, ei se oo mikkää teepaita, se on deepaida. niin sen täytty olla. No tästähä se on hyvä jatka jokkiksen elämmäänsä.

   • Oledko muuden väinämöisenväändäjä, ni doda mämmimies vai puuromies..?

   • Mää oon naistenmies ja ny mää haihdun, kuin pieru saharraan.

   • Höh...?

   • Duleekohan se rahjus dänään dänne dai ylipäädään enään ollenkaan..? Kun lukee don rahjuksen viimeisen viesdin, niin siinä kuvasduu kadkeruus. Mä diedän sen midä on olla ilman naisda ja kuidenkin, kun sellainen luondainen halu saada nainen elämänkumppanikseen on meissä miehissä ja kun sidä oikeeda ei löydy, niin se duo kadkeruudda sydämmeen. Mud mull olis dähän doda hyvä jääke ja ehdodus..? Midäs jos dehdäis silleen, eddä kun dänne dulee noida maahanmuuddaja sinkkunaisia, niin ne anneddais meille sinkkumiehille vaimoiks..? Se ois mun milesd kaikkien edu. Sid me miehed validdais mieleisemme nainen idellemme, ni ei dulis dälläsdä rahjuskadkeruudda, kun diedäis, ed naisia on dulossa ja jokaiselle riiddäis se oma. Mud nyd kun ajadellaan rahjusdakin..? Dämä on selväsdikkin kiinnosdunut Nnaisesda ja Nnainen ei daas anna midään vasdakaikua, niin se dekee miehen kadkeraksi, doddakai. Se on ikävää sellanen.

   • Olen 28 vuotias nainen ja ihan suomalainen syntyjään. Minulla on 4 veljeä, jotka silloin teineinä tekivät kaikenlaisia, niinkuin jokainen tietää, poikien niitä tyhmänrohkeita hölmöjä juttuja, mitä veljeni tekivät. Ihme että jokainen on vielä hengissä. Sitten rakas mieheni, joka myös vieläkin kavereidensa kanssa joskus innostuu tekemään niitä idiootti temppujaan ja jokainen nainen on varmasti samaa mieltä, että miehet ovat ikuisia "pikkupoikia." Ja olen vuosien varrella nähnyt ja kuullut ja lukenut monia " idioottiideaa, " tai tempausta, mutta nyt, kun luin tuon dodadodadollon idean, noista maahanmuuttaja naisista, niin tämä juttu meni heittämällä idioottimaisuuttaan listan kärkeen. Kuuleppa dodadodadollo... Nyt ei eletä mitään Rooman aikaa, missä naisia annettiin orjaksi tuosta vain heiltä kysymättä. Ajatuskin puistattaa, että nuoren naisen pitäisi jättää kotimaansa siellä olevien elämäntilanteiden vuoksi ja sitten tulla tänne ja joutua vuosikausiksi tuollaisten dodadoda tai tuollasen rahjuksen elämänkumppaniksi ja kuunnella teidän juttuja iltakaudet. Minä ainakin valitsisin kahdesta sen pienemmän pahan ja palaisin takaisin niihin kamaliin oloihin, ennenkuin katselisin tuollaisia idiootteja. Toki olen pahoillani puolestanne, jos ette saa naista itsellenne, mutta olisiko itsetutkiskelun paikka, miksi on näin ?

   • No andeeks Duija, ehken ajadellu dädä juddua ihan loppuun. Kiiddi palauduksesda. Jädedään maahanmuuddaja naised rauhaan, paidsi diedenkään sillon, jos rakkaus roihadaa molemmilla.

   • "Tuija28": Vähän aina ihmettelen tuommosia "itsetutkiskelun paikkoja" ja "peiliinkatsomisia" tai "Pitäisi mennä hiljaa itseensä", eikö sitä just toisin päin pitäisi tulla sieltä itsestään nk."Ihmisten ilmoille" kun jätkät haluaa kerran naisen itselleen. Ok, toki noissa ulostuloissa on vähän ... eikun kovinkin paljonkin toivomisen varaa ... Mutta jos on ujo ja kokematon, niin mistä sitä tietää ennen kuin kaikkea on kokeillut. Ehdottaisin siis että vaikka Sinä "Tuija28" ja se "Nnainen" järkkäisitte pystyyn kursseja jossain kurssikeskuksessa jossa vaikka opetettaisiin näille jätkille miten naista pitää lähestyä, ja kaikki semmoista mukavaa, että pojat oppisivat vähitellen, miten se yhteistyö sukupuolien välillä kuuluu pelata, ja ehkä tekin itse oppisitte jotain, ettekä vain lukisi lehdistä miten sen Hallitus on taas töppäillyt ja nostanut veroja ja Sillanpää keikkaillut, ja jäänyt kiinni huumeratsiassa, ja kaikkee sellaista. Ajatus olisi tosiaan, että ei moitita, vaan keskitytään jokaisen vahvoihin alueisiin ja siihen missä jokainen voisi olla hyvä, kuten just esim.hallitus on hyvä töppäilemään ja nostamaan noita veroja aina ... äsh, no tollaista se vaan on mitä se on ...

    Mutta tuosta "Rahjuksen" lähdöstä ja sen ilmoittamisesta olen kyllä kovin huolissani. HEI!! Jos ei Rahjusta näy täällä parina seuraavanakaan iltana, niin meidän pitää järjestää sellaisia etsintäketjuja ja lähteä etsimään Rahjusta eri ilmansuunnista. Onkohan kelään tietoa missä Rahjus olisi viimeksi nähty, tai edes että minkä näköinen se on?! Jos ei niin sittenhän täytyy koluta koko maa, ja kysellä kaikilta vastaan tulijoilta, että "oletko sinä muuten SE Rahjus?". Mutta tämä asia lienee sovittu, että lauantaina lähetään etsimään tästä samasta paikasta, jos ei Rahjus silloin viimeistään ole tänne ilmaantunut, ja mä voin tuoda mehua ja sämpylöitä mukaan, jos tulee kesken etsintöjen vielä nälkä ... No niin, se on tälläkertaan moi !!

   • "kaunankitkemislaulu"

    tuijana tai tuijaliininä täällä puijailen
    ja keppaheikkinä toisten naiset huijailen
    on mulle vetämässä montakiin sopimusta
    mutta jos ne itselleni raukeavat en pidä kiinni sovitusta

    missä lienen itselleni vedän kaiken päivät
    ja urpoiksi kutsun niitä jotka ilman ne jäivät
    en järjestä ekskursioita enkä menestyksen salaisuus - kursseja koskaan
    mutta jos et tarkkana ole niin osotan ja usutan koko hallituksen päällesi, ja hukut kohta moskaan

    itsekseni hiljaa hihittelen kotosalla kun toiset tekosistani kateutta, kaunaa heittää
    ja ne joilla menee valmiiksi jo huonosti, niillä alkaa yhä enemmänkin keittää
    hiphipsuti hei kun kaunan suti minut vei tällä ainoalle oikealla puolelle
    tule tipsuteputei sinä tipuhei, tänne ja heitä hyvästiti noitten toisten roskapäitten huolelle

    on niitä kaikein maailman dodadodadonttu joita höplästä ussein vetelen
    ja omalla nimellä otan rahat pois, vaikka joku sanoisi se on niitten oma tekele
    hiphipsuti hei kun kaunan suti minut vei, tälle ainoalle oikealle puolelle
    tule tipsuteputei sinä tipuhei, tänne ja heitä hyvästiti noitten toisten roskapäitten huolille ....

    Äläkää ottako mallia yllä olevista riveistä, tuota voi toistella ymmärtääkseen miksi kauna aina tulee ja kateus siinä tiellä joillekin vastaan :(
    Niin pahalta tuntuu kun jätkiä haukutaan kun yksin joutuvat näitä elon polkuja tallaamaan, ja missäköhän se Rahjuskin oikein on, toivottavasti löydetään ennen viimoista hätää :/

   • "tohtoriruuti" kyseli 25.11.tälläistä: "kaveri tuolla alussa kyseli, toki lähes 7 vuotta sitten, minne lähettää itsetehdyt sanoitukset ? Tähän, jos kaveri joskus näkee tämän, tähän en pysty sanomaan minne lähettää itsetehtyjä sanotuksia, en pysty sanomaan edes, minne lähettää toisten tekemiä sanotuksia, Sori. "

    Voin kertoa sen verran, että ei kannate kähveltää tai muutenkaa plagioida kenenkään juttuja. Jos sulla "tohtoriruuti" on vielä ne toisten tekemät jutut tallessa, niin lähetä ne viivana niille takaisin !

   • Dollo se dässä daas kurkkaamassa olisiko rahjus jo palannud, mud eipä näy..? Olen "puijadiinin 82" kanssa däysin samaa mieldä. Duija 28 ja Nnainen voisivad dosiaan perusdaa jodain kursseja, missä opededdaisiin, miden mies saa naisen. Varsinkin Nnainen, on däällä aina halveksinud rahjusda, edden ihmeddele, eddä rahjuksella palo käämid. Kellä dahansa palaa, jos näkee, miden nainen inhoo miesdä ja päin naamaa sen vielä kerdoo, niinkuin Nnainen on rahjusda kohdellud. Muisdan omasda kokemuksesda, kun deininä minulla oli paha akne ja olin ihasdunud korvia myöden yhdeen luokan dyddöön. Haaveilin hänesdä usein, mudda en uskaldanut lähesdyä, koska hieman häpesin aknea, mikä peiddi molemmad poskeni. Uskouduin yhdelle kaverilleni ja kerroin, eddä olin ihasdunut dähän dyddöön ja kaveri rohkaisi minua, eddä menisin dydön luo ja kerdoisin, eddä olen kiinnosdunut hänesdä ja mendäisikö, vaikka joskus elokuviin. Dein dyödä käskeddyä ja kun kerroin hänelle olevani kiinnosdunud ja kun ehdodin elokuviin menoa, niin dämä dyddö suorasdaan räjäyddi pommin silmilleni. Siidä on aikaa nyd jodain 25 vuodda, mudda muisdan ne sanad vieläkin däysin selväsdi, kuin hän olisi sanonud ne äsken. Muisdan äänensävynkin, misdä kuvasdui sellainen inho ja pilkallisuus, kun hän sanoi: Hyi helveddi, tollasen rupikonnan kanssa en kehdaisi ikinä mennä mihinkään. Nämä kymmenen sanaa dakasi sen, edden enään sen jälkeen ole koskaan lähesdynyt naisda, muuden kuin arkisissa asioissa. 10 sanaa voi pirsdoa doisen ihmisen dunne-elämän loppuiäksi. Nyd parivuodda sidden näin häned erään kaupan kassalla döissä. En aluksi ollud dundea händä, koska hän oli täysin muododon läskikasa... Voisi sanoa, oikea ihrahirviö. Menin hänen kassalle ja kysyin onko hän dämä dyddö koulusda ja hän myönsi, silloin esiddelin idseni ja siinä hänen käyden osdoksiani piipparin läpi, kyselin nopeasdi kuulumisia ja kun kysyin onko hän naimisissa ja onko perheddä..? Hän vasdasi olleen sinkku koko ikänsä. Silloin ihmeddelin siinä, edden dundenut minkäänlaisda mielihyvää dai jodain kohdalon koston duomaa dyydydysdä, ei vaan pikemminkin dunsin jonkinlaisda sääliä händä kohdaan. Dämän dakia, luulen eddä rahjus on saanud aikanaan samanlaida paskaa osakseen, siksi on älydöndä. eddä joku Nnainen solvaa ja halveeraa rahjusda. Muuden "puijadiin 82 " osallisdun kanssa alkaviin rahjuksen edsintöihin.

   • Kun mää luin dollon tarina, mulla meni iha kaks nessupakettia, kyyneletä kuivasi, hemmetti. Mä lähen mukkaa ettimää rahjust. monen aikka lauantaina sit lähettä ?

   • Liittyy mukaan rahjuksen etsimiseen, jos puijatiini tarjoo mehut ja sämpylät. Joo ehdottomasti mukana.

   • tonttutomera liittyy etsintäjoukkoihin...

   • Nyd sid däydyy äänesdää edsindäpardion johdajaa..? Kuka on johdaja..? Minä äänesdän puijadiidinä 82, koska hän ehdoddi rahjuksen edsindää.

   • Joo sopii ainakin mulle, jos mehua ja sämpylää on tarjolla. olkoon puijatiini johtaja.

   • Yhdyn edellisii puhujii, mut vain sanallisest, olkko puija johtomies.

   • Sopii mullekki puijatiini ottakoon johdon.

   • Minä liityn etsintäpartioon... Jumalauta rahjus on löydyttävä, vaikka pitäis koko pallo käydä kivi kiveltä läpi, mutta jumalauta rahjus on löydettävä !!!! Olkoo puijatiini johtaja aivan sama, mutta jumalauta rahjus on löydyttävä ja palautettava takaisin ruotuun !!!! Onneksi poikkesin pitkästä aikaan tänne... Jumalauta Nnaisen takiakko rahjus on häipynyt ? vai mitä tuo dollo oikein lässyttää. Jumalauta... Kaikki nyt etsimään rahjusta, komiikan mestaria. KAIKKI ETSIMÄÄN RAHJUSTA !!!!!

   • Doda älä roboddi hermosdu, oda rauhallisesdi. Kyllä rahjus löydedään, rauhoidu hyvä mies dai siis hyvä roboddi.

   • Niin ja arvaa robotti mitä ? puijatiini tarjoo etsintäpalkkioksi mehua ja sämpylää.

   • Vitut mä mistään sämpylästä, rahjus on LÖYDYTTÄVÄ..!

   • Nyd kaikki rauhodudaan... Ododedaan huomiseen, eddä puijadiini dulee ja esiddää ohjelman, miden aledaan edsimään rahjusda. Nyd ois parasda, eddä kaikki menis nukkumaan ja kadsodaan huomenna asiaa sidden puijadiinin kanssa... OK !

   • Sopii mulle.

   • Endä roboddi, donddu, väinönvääntäjä... Käykö deille ?

   • sopii.

   • joo sopii mullekkin.

   • OK... Mut jumalauta rahjus on löydettävä..!!!!!

   • Kyllä rahjus löydedään, mud nyd rauhodudaan ja ododedaan.

   • Mitä ihmettä...??? Mitä sinä " dollo " oikein höpiset ? Että minä inhoan rahjusta..? Miten minä voisin inhoa häntä, enhän edes tunne koko ihmistä, miten siis voisin inhota häntä. Enkä ole missään sanonut, että inhoan rahjusta, minua vain ärsyttää jotkut, hänen typerät juttunsa. Se on eri asia, että minä inhoaisin häntä. Jos hän käyttäytyisi asiallisesti, niin hän olisi ihan ok.

   • Joo joo... Seli seli... Sinä olisid voinud olla rahjukselle kuidenkin asiallisempi ja myödämielisempi ?

   • Niinkuin mitä tarkoitat ???

   • No olisid voinud, vaikka jodenkin vähän, sillai vähän vaikka firddailla rahjukselle, eikä ilkeillä.

   • Siis MITÄ...!!! Siis, et ole tosissasi... Nyt meni sanattomaksi. Kerroppa vielä, mitä oikein tarkoitat, niinkuin oikeesti, mitä äsken sanoit ?

   • Niin, olisid voinud silleen "kildisdi" vähän kiusodella rahjusda. Darkoidan, eddä olisid voinud vähän andaa siimaa rahjukselle, eddei hän olisi nyd niin kadkera, koska se ilmeisesdi pidää sinusda.

   • Kerro, mitä on "kiltisti annettua siimaa" ? Kerro, kun aavistelen jotain, mitä en halua aavistaa, mutta kerro.

   • Jaa,a... Midens dän nyd sanois, kun en ole naisden kaa dälläsisdä asioisda oikein keskusdellud... hmm... No, sille oisid voinud sanoo, ed rahjuksella vois olla, vaikka sillai jodenkin... no, sillai vaikka vähän niikun... zuku zuku zuku...

   • Mitä on zuku zuku zuku...????

   • No... Zuku zuku zuku... Se on sellanen Afrikkalainen, no, riduaalidanssi.

   • Rituaalitanssi..? Mitä se pitää sisällään..? Mitä siinä tehdään..?

   • No siinä dehdään sellaisia, edesdakaisia liikkeidä. Loppua kohden liikkeed nopeuduu ja nopeuduu, midä teeveessä oon nähnyd.

   • Kyse on siis panemisesta

   • Luuletko robotti, etten sitä muka tajunnut ?

   • No jos sä tajuut, ni miks et anna rahjukselle, mitä rahjus haluu... Ei sitä pimperoa luoja luonut pelkästään kusemista varten..!

   • Että silleen... Olet samanlainen törkyturpa, kuin rahjuskin... Nyt on hyvien öitten aika. Jopa sinullekkin.

   • Ihan sama...?

   • Helvetti onko kaikki häipynyt ? No, kai minäkin häivyn.

   • Puijatiini82v:n jättämä viesti:

    Sori vaan etsijätoverit ! Asia on nyt niin, että lähdin jo tässä heti aamusta etsimään sitä "Rahjusta", jos en ole palannut niin etsin siis vielä edelleen.
    Oikeastaan jouduin karkaamaan kun olen jo 82v ja omaiset koetti viedä mut vanhainkotiin, mitä siellä näin terve ja viriili ihminen tekisi, ymmärrätte kai?! Lähdin siis etelän suuntaan, ja tarkoitus on etsiä "Rahjusta" sieltä etelän aurinkorannikoilta. Samalla saattanen juoda pari vodkaa ja viskikolaa sekä iskeä pari nuorta tipuakin ehkäpä ... Kjehhehe, mutta onnea teillekin elämässä ja "Rahjuksen" etsinnöissä nyt eritoten, vaikka voihan olla että "Rahjus" löytyy just noista etelän hiekkarannoilta sekin, tipua itselleen iskemästä !
    Ai, niin joo ... valitettavasti jouduin syömään itse ne sämpylät ja juomaan mehut koska matka on pitkä, ja oli jo valmiiksi sen verran nälkä ja jano, toivon että ette ota nokkiinne. Jätin kuitenkin 10€ teille tuonne kiven alle, saatte sillä huoltikselta ainakin parit pullakahvit, kai se sopii?!
    Onnea teille elämässä, ja kasvakaa hyviksi ja terveiksi aikuiksiksi, ja olkaahan kiltisti !

    raikuvin terveisin: "Puijatiini82v"

   • Ohoh, ihme keskustelua täällä tunnutaan käytävän. Hra Rahjus on valtiota ollut itselleen perustamassa, ja alamaisia hankkinut, ja sitten ilmeisestikin kadonnut toistaiseksi?!
    Pitäisikö minunkin alkaa etsimään Rahjusta?! No, tässä laitan sanoituksen, josta Rahjus ei kai pitäisi, mutta tyylejä on monenlaisia, ja kun "ttunturi" on jotenkin leimannut itsensä/leimautunut täällä varsinaiseksi lyyrikoksi, niin tuossa on yksi rakkauslaulu, tai rakkaus - aiheinen laulu taas.
    Toki siitä voisi vääntää kättä vielä paljonkin että kuinka "siirappimaisia" nuo rakkauslauluni on, tämä kuten aiemmatkinhan on rakkauslauluksi aika pohtivia kai. Mutta makuasioista en kiistele, vaikka niistä voi kiistellä, ja liian usein kiistelläänkin, eihän se (makuasioista kiisteleminen) johda niin koskaan mihinkään. Ehkä TTunturikin vielä tännekin jotain muuta tyylisuuntaa innostuu laittamaan, tai sitten aukaisen seuraavaksi jo uuden ketjun, kun tämä alkaa olla pitkä kun hiilinielu.
    Tämä "rakkaus on aina arvoitus" syntyi muuten kun eräänä iltana tuli istutua iltaa, ja oli sellaisia suitsutustikkuja, joitten kyljessä luku "black love". Se aiheutti sitten pohdintaa, että mitä on "Musta rakkaus" onko se jotenkin mustasukkaista, tai jopa petolista, kunnes joku selvitti sanomalla "rakkaus on arvoitus" ... niin, itsekin sorrun joskus liikoja selittämään, pitää jättää vara sille että jokaisella on omat mielikuvat ja omat haaveet ja jokainen etsii tältä elämältä jotain suurta ja ihmeellistä, ja valitettavasti monet pettyy kun ei löydä, eli ehkä ei pitäisi miettiä aina liiankaan valmiiksi, vaan antaa aina asioitten tulla ja mennä, ja nähdä missä vaiheessa ne onnen kultaiset reunatkin voisi joskus taas elämässä alkaa pilkistää sieltä arjen keskeltä ... Kiitos ...

    "rakkaus on aina arvoitus"

    rakkaus on aina arvoitus
    se on leikki, kujeilun
    rakkaus niin kuin syli pimeän
    ja siihen valkeus, johon sulin

    rakkaus on aina arvoitus
    se on jokin leikki mielenkin, ja pimeän syliin
    rakkaus on niin kuin valkeus
    leikki joka menee joiltain kai yli

    ja joskus on niin pimeää
    en koskaan löydä, en polkua nää
    missä kaukana jotain häämöttää
    on niin pimeää

    rakkaus on aina arvoitus
    se on leikki suuremman kehän tai
    rakkaus on kuin tuoksu tuulessa
    jotain mukaan, siitä tuulesta kai

    rakkaus on aina arvoitus
    se on kahahdus tai katse herkimmin
    rakkaus on kuin katse tulinen
    siihen voisi polku johtaa monilla useammin

    ja joskus on niin pimeää
    en koskaan löydä, en polkua nää
    missä kaukana jotain häämöttää
    on niin pimeää

    sillä rakkaus on aina arvoitus
    ei siihen voi koskaan lisätä mitään
    se on kertomus kai elämän siitä puolesta
    jonka joskus näkee, vaikket mitään kylväisikään ....

   • Laitetaanpa peräperään toinen "ttunturin" siirappimainen (?!) sanoitus, tai no ... Ehkä tämä on näitä fariinisokerikuorrutteisia vaihteeksi tai kookosöljyssä haudutettuja?! ...
    Tämä on ihan nyt tässä 12.1.kirjoitettu, aika vähän olen viime aikoina tullu kirjoittaneeksi uutta, vanhempaa tekstiä olen kylläkin koettanut vähän jalostaa, mutta ei siitä nyt sen enempää ... paitsi, että lukaisin tuossa noita omia tänne laitettuja juttuja, en tosin tiedä pitäisikö noita omia hirveästi lukea, mutta jalostamon ja vertailun vuoksi joskus. Hmm ... kyllähän noissakin viime syksyisissä on jonkin verran paranneltavaa, vaikka muistaakseni ne aika äkkiä tänne kyhäsinkin. "Korppi liitävä" on ok ... suunnilleen, ja toinen mitä pitäisin ok:na myös on siirappimainen/kookosöljymäinen "vapaus yhä rakastaa", se pitäisikin varmaan kaivaa se taas esiin arkistoistani ... hmm ... ehkä se on vähän suureellinen "taivas" ja "helvetti" tunnetiloina ihmisessä, ja "alas Roomaan" on vieläpä ollut "ohdakkaista", eli silloin on vaikeaa, kun ei enää näe uutta, pitäisi siis löytää se "vapaus" ... Mutta jatkossa varmaankin avaan "ttunturi" nimellä oman ketjun, kun tätä on tosiaan vaikea selata jo, tai on ihan äärirajoilla menossa, ja siellä voinen pohtia syntyjä syviä ja valon raottumista ikkunasta vähän suljetummin ... Niin syksyisiä tunnelmia noissa omissa edellisissa kyllä, ja vähän ilmaisukin olisi voinut olla ... vaihtelevampaakin ... ehkä ... Niin, se omista jutuista, tässä se viimeinen, ja etsikäähän se "Rahjus" taas jostain takaisin tantereille ...

    "Kissansilmät"

    yössä tuntee onnen, toivon kipinää
    jossain kulkee arvoitus, ei toiset nää

    kissansilmät, kissansilmät, kissansilmät
    ne yössä kulkee toivoen
    kissansilmät, kissansilmät, kissansilmät
    ne jotain etsii yhä kertoen
    kissansilmät, kissansilmät, kissansilmät
    jossain yössä yhä onni väreilee
    kissansilmät, kissansilmät, kissansilmät
    värit jostain yhä välkkyen
    ne on vain kissansilmät, kissansilmät, kissansilmät
    jotka arvoituksen heijastavat toiveitten

    jossain tuntee, jossain tuntee, jossain tuntee
    on yhä arvoitus mi piilee pimeän
    jotain pois se sulkee, pois se sulkee, pois se sulkee
    jotain mikä estäis tarkoitusta tämän elämän

    kissansilmät, kissansilmät, kissansilmät
    odotus on yhä mukanain
    kissansilmät, kissansilmät, kissansilmät
    niissä se onni piilee jota täältä eilen hain
    on monta arvoitusta, arvoitusta, arvoitus
    kun taivallamme poluilla tämän maailman
    ja niin monta tarkoitusta, tarkoitusta, tarkoitusta
    jos joskus yhä ymmärrämme entisen ja saman

    niin kiiluu yössä kissansilmät, kissansilmät, kissansilmät
    ja joku muistaa miten onni kerran hymyili
    ja jostain kaukaa muistoista ne, muistoista ne, muistoista ne
    takaisin elämääni onnekseni piiloistaan ne lymyili
    kiiluu yössä kissansilmät, kissansilmät, kissansilmät
    jotain vaistoista ne meissä kai herättää
    kertoo elämästä arvoitusta arvoitusta, arvoitusta,
    tai jostain jota tuo muisto kallein meissä yhä herättää ...

   • Doda jokos se edsindäpardio on paikalla, kun kaikki dunduu alkavan liikkua vasda ildamyöhällä..? Dai varmaan se johduu siidä, kun rahjus duli aina myöhään, niin kaikki ododdi rahjusda ja sid vasda dulivad. No..? Ei noi D.Dundurin doda, judud nyd niin huonoja oo, kuin rahjus väiddää. Toki, jos kuninkaamme sanoo, eddä ne on huonoja, niin sidden ne on huonoja, mud idse noin henk.kohdaisesdi ( kuiskaa, eddei rahjus kuule ) Ne on ihan ok. Idse en pysdy dollaseen, koska olen mielikuvidus-uusavudon.

   • Kyllä doda nyd ainakin edsindäpardion johdajan pidäisi olla paikalla.

   • Robotti paikalla ! Jaahas, on tänne ainakin yks pölkkypää ilmaantunut. Oletko tollo sokea, vai etkö lue, mitä täällä on aikasemmin tapahtunut ? Puijatiini 82 on lähetynyt etsimään rahjusta jo heti aamusta, eikä tule paikalle.

   • En minä huomannud katsoa, kun D.Dundurin judud vei huomioni, mudda nyd kävin lukemassa puijadiinin 82 viesdin. Midäs nyd dehdään, kun ei ole pardiojohdajaa..?

   • Midäs nyd dehdään... HÖH ! No tietenkin minä alan johtajaksi, sehän on selvä.

   • Sopii mulle, endä muille..? Kunhan dulevad paikalle.

   • Odotellaan, meen vähäksi aikaa lukemaan uutisampparista urheilu uutiset. 10 min. poissa.

   • Roboddii..! Missä ood..?

   • Ttunturi on palannut. JEE... Ihanaa ! Kävin lukemassa jälleen hänen tekstejään. Jos minulla olisi tälläinen musiikkialan yritys tai joku vastaava, ottaisin Ttunturin välittömästi töihin tekemään tekstejä lauluihin.

   • Dulidko Nnainen mukaan edsimään rahjusda ?

   • Pakkohan se oli tulla, kun eilen syyttelit minua, että minä muka olen aiheuttanut rahjukselle jotain traumoja ja muka inhoan häntä.

   • No doda andeeks.

   • ok.

   • Se on robotti kehissä taas mukana...! Mitä helvettiä ? Nyt täytyy lainata rahjuksen sanoja, kyllä tuo Nnainen osaa tosiaan nuoleskella tuota ttunturia ja syvältä.

   • Kuules robotti, monä en nuoleskele ketään, vaan minä sanon mielipiteeni, miten mikin asia on ja jos sinä et kestä sitä, niin onko sinun pakoo tulla tänne. Alat olemaan ärsyttävämpi, kuin rahjus. Mutta en sinuakaan INHOA, mutta osaat olla rasittava.

   • Kuules robotti, monä... heh heh heh. uusi suomenkielinen sana monä... heh heh... Opettele muija kirjottamaan, ennenkuin tulet tänne.

   • Jokainen tekee virheitä, sinäkin, että kiitos vaan.

   • Doda, eddekö voi lopeddaa ?

   • No sano se tuolle robotille.

   • Doda roboddi, voidko lopeddaa sen Nnaisen kiusaamisen ?

   • Jos se lopettaa tuollaiset ylimakeat ylistykset jollekkin, taivaanrannan taavetille ja jos tuo ttunturi tulee tänne, niin terveiseni on... lopeta jo nuo sanoitukset, kun tuo yksi sitten lukee niitä täällä pesä märkänä.

   • Robotti, miksi olet noin ilkeä ?

   • Eikö meidän pitänyt tulla etsimään rahjusta, eikä lukemaan mitään runoja ? Enkä mä mikään ilkee ole, tavallinen suomalainen mies.

   • Missähän doda muud ovad, eddä voidais lähdee eddimään rahjusda ?

   • Odotellaan, minä häivyn vähäksi aikaa you tubeen kattomaan vanhoja jääkiekkomatseja. tuun takas tossa 12 aikiohin... Häipyy.