hyvä deittisivusto?

**ttu mitä touhua

Onko kellään kokemusta hyvästä deittisivustosta? Oon pitänyt pari kuukautta profiilia suomi24:ssä ja voi jeesus sitä porukkaa mitä siellä pyörii...harva siellä on edes ns tositarkoituksella hakemassa kumppania.

Olen siis 30v mies ja etsin suurinpiirtein ikäistäni naista...oon kinnostunut vain ilmaisista deittisivustoista. Niin hullu en ole että tästä maksaisin.

suomi24:ssä naisia vain murto-osa miehiin nähden. Onko jollain sivustolla parempi tilanne?

Ja se tärkein kysymys! Miehet! Oletteko löytäneet netin kautta fiksua naista?
Sori vaan naiset, mutta kun olen viestitellyt muutaman kanssa, niin...sanoisinko että huonot on markkinat... :)

61

11182

  Vastaukset

  • Se on vähän niin, että noilla deittisivustoilla noista naisista yleensäkin vain hyvin pieni osa on sellaisia, jotka yleensäkään ovat kiinnostavia. Yleensä homma kaatuu jo ulkonäköön. Ei taida olla mitenkään harvinaista, että mies saa pyöriä deittisivustoilla sopivaa naista etsimässä jopa vuosia, mutta sitä vaan ei löydy. Jos olet jostain naisesta kiinnostunut, hän ei useinkaan ole sitten sinusta kiinnostunut ja päinvastoin.

   Ehkä kannattaisi unohtaa nämä deittisivustot ja etsiä sitä naista muualta. Voihan se tietysti olla niinkin että sinnikkyys nettideittailussa lopulta palkitaan, ei sitä voi tietää.

   • Deittisivuston valinta riippuu muutamasta tekijästä. Eniten siihen vaikuttaa oma ikä ja se, minkälaista seuraa haluaa löytää. Parikymppiselle seksiseuran perässä juoksevalle nuorukaiselle ei välttämättä sovi sama sivusto kuin nelikymppiselle parisuhdetta toivovalle deittailijalle. Suosio on aika hyvä mittari sille, kuinka hyvä deittisivusto on. Ei se tietenkään kaikkea kerro, mutta antaa aika hyvän kuvan kuitenkin. Jos tuhannet ihmiset käyttävät jotain palvelua vuosi toisensa perään, ei se ihan toimimaton voi olla. Sen vuoksi, jos deittisivusto on hakusessa, kannattaa katsoa suosituimpien sivustojen listaa. http://www.nettideittailu.com/suomen-suosituin-deittisivusto/ on yksi hiljattain päivitetty lista. Löytyy sivustot sekä seksiseuran että parisuhteen hakuun. Noista on hyvä valita.


   • Hyvä deittisivusto - http://hespac.com/datefi.htm Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.


   • Senkin vähän kiinostavan osan naisia kimpussa miehiä pinoksi. Oma tuore kokemus, välttävä näköinen minua vanhempi nainen teki aloitteen, välimatkaa oli jonkin verran, meni tovi vain vihreä merkki loistaa, vaan ei minulle viestiä ole tullut. Oletan et nainen kompastui vanhanaikaiseen, miehiä paljon ja kiinostavaa miestä seuraa pian jälleen uusi kiinostava mies. En ryhdy kilpailemaan naisen suosiosta treffit24llä koska siinä leikissä päänsä likaämäriin vasta kunnolla pohjia myöten työntääkin


   • seuraa101 kirjoitti:

    Deittisivuston valinta riippuu muutamasta tekijästä. Eniten siihen vaikuttaa oma ikä ja se, minkälaista seuraa haluaa löytää. Parikymppiselle seksiseuran perässä juoksevalle nuorukaiselle ei välttämättä sovi sama sivusto kuin nelikymppiselle parisuhdetta toivovalle deittailijalle. Suosio on aika hyvä mittari sille, kuinka hyvä deittisivusto on. Ei se tietenkään kaikkea kerro, mutta antaa aika hyvän kuvan kuitenkin. Jos tuhannet ihmiset käyttävät jotain palvelua vuosi toisensa perään, ei se ihan toimimaton voi olla. Sen vuoksi, jos deittisivusto on hakusessa, kannattaa katsoa suosituimpien sivustojen listaa. http://www.nettideittailu.com/suomen-suosituin-deittisivusto/ on yksi hiljattain päivitetty lista. Löytyy sivustot sekä seksiseuran että parisuhteen hakuun. Noista on hyvä valita.

    Ja tuolla listalla olevista suurin osa on täyttä huijausta....


  • Itselläni on taas sitten hyviä kokemuksia Suomi24sta. Olen kylläkin nainen, mutta olen kaksi kumppania löytänyt treffipalstan kautta. Molemmat tuli loppujen lopuksi helposti, kummallakaan kerralla en käynyt muiden kanssa treffeillä vaan natsasi heti näiden kanssa. Tämän viimeisen kanssa toivotaan, että lopullisesti :).

   Itsekin ajattelin aluksi, että ei helkutti, tästä ei tule mitään, mutta en edes sitten vastaillut sellaisille jotka eivät olleet kiinnostavia, pidin vaan profiilia siellä. Päätin, että katselen ihan rauhassa, ei se profiili mitään siellä maksa.

   Ehdottomasti laita kuva jos sitä ei vielä ole! En vastannut ikinä kuvattomille, kun se on jotenkin vaivalloista aina sitä spostia pyytää ja odotella. Mielestäni jos oikeasti on halua niin sen naaman voi kyllä sinne laittaa. Ja varsinkin kun pitää profiilin rehellisenä eikä yritä esittää mitään maailmanmiestä, niin ei ole mitään menetettävää. Itse ajattelin, että jos joku tuttu tämän nyt näkee niin siinähän se lukee selkeästi millainen olen, eikä siitä mitään uutta ja erikoista minusta pysty vääntämään.

   Ei kannata hermostua, kyllä sieltä saattaa jotain löytyäkin. Kuitenkin uusia profiileja tulee kokoajan ja vanhoja poistuu.

   Oma löytöni on tasokas ja kaikin puolin normaali, kuten minäkin, joten ei siellä pelkkiä kummajaisia pyöri :). Ihan kivoja ihmisiä, jotka ei jaksa etsiä etsimällä.

   • Vieläkö olette yhdessä?


  • Kyllä niihin viesteihin pitäisi vastata aina jotain, vaikkei olisi kiinnostunut. Kaikista idioottimaisinta on just jättää vastaamatta!

   Just tyypillistä naisille, annetaan profiilin vaan olla ja odotetaan että miehet tekevät aloitteen. Aktiivisuutta naiset! Käykää lukemassa miesten ilmoituksia!

   Jostain syystä minunkin profiilissani käy vain itseäni vanhempia naisia, joista en ole kiinnostunut.

   • Eivät miehetkään vastaile naisille joista eivät ole kiinnostuneita.

    Ja miehistäkin yleensä vain ne vanhemmat miehet joista en ole kiinnostunut käyvä jostakin syystä profiilissani. Jos näille kaikille alkaa nassukohtaisesti latelemaan sori et ole tyyppiäni niin siinähän sitten ihmettelet kun joka ukko riitauttaa sen asian ihan kuin he päättäisivät naisen puolesta kuka on tämän tyyppiä ja kuka ei.

    Ikään perustuva rajoitus toimii onneksi kyllä. Mutta silti ne yli-ikäiset jaksavat laitella flirttejään. Miksi heistä jokainen kuvittelee aina olevansa joku poikkeus sääntöön? Taitaa olla sama ilmiö kuin että jokainen mies kuvittelee olevansa keskimääräistä parempi autonkuljettaja...


   • 1+6 kirjoitti:

    Eivät miehetkään vastaile naisille joista eivät ole kiinnostuneita.

    Ja miehistäkin yleensä vain ne vanhemmat miehet joista en ole kiinnostunut käyvä jostakin syystä profiilissani. Jos näille kaikille alkaa nassukohtaisesti latelemaan sori et ole tyyppiäni niin siinähän sitten ihmettelet kun joka ukko riitauttaa sen asian ihan kuin he päättäisivät naisen puolesta kuka on tämän tyyppiä ja kuka ei.

    Ikään perustuva rajoitus toimii onneksi kyllä. Mutta silti ne yli-ikäiset jaksavat laitella flirttejään. Miksi heistä jokainen kuvittelee aina olevansa joku poikkeus sääntöön? Taitaa olla sama ilmiö kuin että jokainen mies kuvittelee olevansa keskimääräistä parempi autonkuljettaja...

    Etsit ilmeisesti liian nuorta miestä.


   • hehj kirjoitti:

    Etsit ilmeisesti liian nuorta miestä.

    Niin että naisille samanikäset on liian nuoria...? Nuoremmille naisille sen sijaan ois kelvattava mitkä vaan papsut.. Jep jep.


  • No siinäpä se. Jos kelpaa 10 v nuorempi, mutta ei esim. 2 v. vanhempi nainen, niin itse en ainakaan ole sellaisesta miehestä kiinnostunut.

  • Ei netissä ole fiksuja naisia jotka tosissaan hakevat miestä.

   • Sanoin eräälle miehelle että olen tosissani hakenut miestä netistä. Tämä sanoi että olen katkera.

    Ei siis saa hakea. Mutta kun ei voi olla hakemattakaan.


  • aikamoista pään seinään hakkaamista tää nettideittailu tuntuu olevan. ne jotka itseäni kiinnostaisivat eivät ole minusta kiinnostuneet ja vice versa.
   Joskus sitten osuu kohilleen joka tuntuu paperilla olevan ihan kiinnostava. Mutta livenä ei sitten ole minkäänlaista kipinää.

   • Minkälaista seuraa etsit?? Iältään ja muutenkin. Oot sentään käynyt tapaamassa ihmisiä et kyllä se kipinä vielä löytyy😉😉 tsemiä vaan ja jos sovin sun kriteereihin mitä etsit niin mieluusti tapaisin sut kun monet vaan pelleilee eikä ole tosissaan. Vastaa mulle ja kerro mitä haluat/etsit ja jos sovin sun ajatuksiin niin olisi kiva tavata.. Laita tänne viestii mulle jos haluat.


  • Kyllähän se tietysti olisi kohteliasta vastata kaikille, mutta kuten jo edellä mainittiin, naisille tulee kohtuullisen paljon viestejä miehiltä ja itse kun on kuvan kanssa liikkeellä ei liikene ymmärrystä kuvattomille hakijoille :(. Se vaan lähinnä ärsyttää kun viestissä lukee 'jos kiinnostuit niin vastaile'. Itse en ikävä kyllä pysty kiinnostumaan ilman kuvaa, koska ulkonäkö on iso iso tekijä ihmisten välisessä alkuinnostuksen luomisessa, vaikkei sitten loppupeleissä olisikaan se isoin asia mitä toisessa katsoo.

   Ja kuten tosiaan edellä jo sanottiinkin, välillä kun vastailin kiitos ei:tä osalle viestittelijöistä, sieltä saattoi tulla takaisin aika kamalaa kommenttia. Siksi ei tullut useinkaan vastattua mitään, paitsi tietysti jos oli kiinnostusta.

   Isoin miinus oli silti se kuvattomuus. Kun oli kymmenen viestiä odottamassa niin alkoi ärsyttää kun yksi toisensa jälkeen kuvaton ja aina sai laittaa saman vastauksen 'voitko laittaa kuvasi osoitteeseen se ja se', sitten odotella ja miettiä kuka tämäkin oli jne jne. Eli kuvia kehiin ihmiset hyvät jos haluatte aktiivista kanssakäymistä naisten kanssa deitin puolella!!

   • Vastauksien saaminen naisilta ei ole millään tavalla kuvasta kiinni kuin ehkä sinun kohdallasi. Maailma vain ei ole tasa-arvoinen paikka kumppanin haussa, eikä netti ole tästä poikkeus eli toiset osaa herättää huomion ja toiset ei . :)

    Itse yleensä skippasin tuollaiset, koska heidän luonteestaan tahtoi saada aina kovin kärsimättömän kuvan. :)


  • Maksulliset sivustot on tosiaan siinä mielessä hyviä että siellä ihmiset on enemmän tosissaan seuraa etsimässä kuin ilmaissivustoilla.

   uusi tyylikäs, suomalainen ja luotettava sivusto, joka on selkeämpi ja halvempi kuin esim. e-kontakti on yhteen.fi

   http://www.yhteen.fi/

  • Hei

   Ilmaista lounasta ei taida olla eli hyvin harvoin ilmainen on hyvää. Nettideittailussa ilmainen sivusto tarkoittaa käytännössä moderoimatonta eli profiilitekstit ja kuvat julkaistaan ilman tarkastusta.

   Maksullisissa saiteissa profiilitekstit ja kuvat esitarkastetaan mikä vaatii oikeita ihmisiä tekemään em. työtä. Tämä taasen vaatii sen, että sivuston tulee olla maksullinen.

   Toisaalta maksun ei tarvitse olla karsiakseen suurimman osan epäasiallisista ilmoittajista.

   Deittisivustoja on monenlaisia ja paras löytyy kokeilemalla. Sivustossa kannattaa kiinnittää huomiota mm. siihen, onko hinnat esitelty selkeästi, onko (suomalaista) asiakaspalvelua, onko kyseessä kertamaksu vai toistuvaislaskutus, jne.

   Ja kyllä, netin kautta voi löytää kumppanin. Suurin perisynti profiiliteksteissä (sekä miehillä, että naisilla) on niiden huonous, liian lyhyitä, paljon kirjoitusvirheitä. Kuva toki auttaa paljon mutta hyvä profiiliteksti pelastaa kuvan puuttumisenkin.

   Eli: Kirjoita hyvä profiiliteksti. Tarkista se kirjoitusvirheiden varalta. Lue profiilitekstisi muutamaan kertaan uusiksi. Päivitä profiilitekstiäsi. Kerro lyhyesti itsestäsi ja siitä mitä haet.

   Onnea kumppanin etsintään :)

  • Hei keskustelijat,

   Pieni korjaus edelliseen: maksuttomassa Suomi24 Treffeissä profiileja ja kuvia moderoidaan. Myös käyttäjillä on mahdollisuus ilmiantaa asiattomia profiileja tai torjua itselle epämieluisia henkilöitä. Suomi24 Treffit on myös suomalainen palvelu ja meillä on töissä suomalaisia asiakaspalvelijoita.

   Se, onko palvelu omia tarpeita vastaava, jääköön jokaisen itse päätettäväksi. Joillain tärppää, toisilla ei. Tässä muutamia onnistumisia:
   http://treffit.suomi24.fi/premiumUser/stories.do

   Niistä toisenlaisista kokemuksistakin löytyy varmasti tietoa tältä palstalta.

   Menestyksekästä treffailua toivottaa,
   Elina
   Suomi24

  • http://www.deittipalvelut.net/
   Tuolta löytyy hyviä deittisivustoja. Itse ainakin olen löytänyt fiksuja naisia netistä. Kyllä mukavia naisia löytyy, kunhan vain jaksaa olla itse aktiivinen. En usko, että sukupuolijakauma vaihtelee merkittävästi eri deittisivustojen välillä. Naisia tuntuu olevan kaikissa deittipalveluissa selvästi miehiä vähemmän.

   • Mielestäni joka palstalla pitäis olla kunnon sheriffit jotka suodattais nämä kukeliskuuhihhulit jo kättelyssä!


  • Onko kellään kokemusta Romanssi.fi-sivustosta? On kotimainen ja ilmainen ainakin, mahtaako olla aktiivinen sitä en tiedä.
   Be2 huijaa liittymään ilmaiseksi, mutta toimii just kuten e-kontaktikin, ei saa mitään viestitystä aikaiseksi ilman maksuja. Aika höh. Sivuilla on kyllä mukavan oloisia ihmisiä ja siksikin harmittaa kun ei voi vastata kenellekään. Ja aika kalliita ovat mielestäni.

  • kovin on hiljaista ja tylsän oloista suomi24 treffit. täytyis löytää parempi sivusto.

   • suunnanvaihdos kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Meni vaan huonommaks nimenvaihdon ja pakkorekisteröinnin myötä. Kun profiilissa ei saa edes mainita sähköpostia jotta joku palstan ulkopuolinenkin vois ottaa yhteyttä, niin on aika selvää että yhteydenottojen määrä on olematon, kun itselle sopivia ehdokkaitakin löytyy yhden käden sormilla laskettava määrä (lue: 1). Tosta sivusta tuli ihan samanlaista tyhjänpäivästä tusinatavaraa kun nää muutkin romanssit ja deitille yms. joihin pitää rekisteröityä yhteydenottoo varten. Ei mitään järkee.. no, ihan sama.. lojukoon profiili siellä toistaseks kunnes seuraa löytyy.


  • 24treffit on ihan kuollut paikka. Sivu ei päivity ja ihmisiä ei liiku, niin kuin ennen uudistusta. Plääh!

  • Deitille.fi-sivustolla käy ainakin kova kuhina. Hieman hämmentävää on ukkomiesten osuus ja tarjolla oleva seksilelujen ostomahdollisuus ???? Täh!

  • No sen verran voin sanoa että Suomi24 on kohtuu hyvä, jos vertaa esim seuraajokaisella.fi sivustoo, siellä on 90% kuvattomia liikenteessä, sivu muuten on kohtuu edullinen mutta en suosittelis, ellei haluais juuri kuvattomana siellä olla!

  • www.datingsiteasia.com

  • alastonsuomi.com

  • Uusi sivusto/yhteisö, vain aikuisille ja kansainvälinen.

   Sivustolla saa laitettua kuvat ja videot itsestäsi, on chatit,
   forumit, blogit, voi laittaa omia tavaroita myyntiin, ostaa
   muilta tavaroita, on työpaikka ilmoitukset.
   Jos olet vaikkapa harrasteleva muusikko, voit laittaa sinne tekemäsi musiikin
   myyntiin.

   Kyseessä on kokonainen sosiaalinen yhteisö.
   Kielinä tällä hetkellä englanti ja venäjä, kieliä on tulossa lisää.
   Esim. suomen kielen käyttöä ei ole myöskään kielletty.

   Käy tsekkaamassa 14 päivän kokeilujaksolla näet ja kokeilet
   asioita, jotka muualla maksaa maltaita.

   Ilmainen kokeilu näyttää olevan kestoltaan 14 päivää ja yksi
   kk maksaa 2€, 2 kuukautta 3€ ja kolme kuukautta 5€.

   Kampanja myös voimassa, 100 ihmistä saa ilmaisen
   30 päivän jäsenyydeen automaattisesti rekisteröitymisen
   yhteydessä.

   Kyse ei ole pelkästään mistään deittailu sivustosta vaan
   kokonaisesta sosiaalisesta yhteisöstä, jossa on paljon
   potentiaalia ja mahdollisuuksia.

   Kaikki jäsenyydet loppuu automaattisesti, jos sitä ei erikseen uudista.
   Jäsenyys poistetaan automaattisesti 120 päivän päästä rekisteröitymisestä.
   Jäsenyyden voi myös kokonaan piilottaa, sekä sen voi
   jälkikäteen aktivoida näkyviin uudestaan.

   http://odonlinedating.com/od/index.php

   Ps.Sivusto on hiljattain avattu, rekisteröidy ja seuraa tilannetta.
   Oman profiilin saa näkymään yleisesti, jäsenille, ystäville tai pelkästään itselle.

  • Maksullisten deittisivujen mainostilapaikka tämä keskustelu ilmeisesti. No omista kokemuksistani. Olen tavannut netin kautta ison liudan naisia - valitetavasti tosin siinä 'ei-niin-vakavassa' mielessä. Kokemuksen perusteella, suomi24 kautta saa erittäin helpolla deittiseuraa, mutta ei treffipalvelun kautta vaan chatin kautta. Trefien kautta naiset ovat huomattavasti empivämpiä. Mikä vaikuttaa kaikken parhaiten on viestin rakenne ja sen pituus ja se kuinka paljon kirjoittaa. Pitkä kuvaava viesti herättää aina mielenkiintoa.
   Aikoinaan käytin paljon deitti.nettiä, kun se oli ilmainen ja sitä kautta tapasin huomattavasti helpommin naisia sekä oman ilmoituksen perusteella kuin vastaamalla.
   Maksulliset eivät oikein houkuta, koska suurimmassa osassa niitä pyritään houkuttelemaan miehiä rekisteröitymään kertomalla valheita sivustossa. tälläkin palstalla mainostettu seuraajokaiselle.fi haiskahtaa pahasti rahankeräys operaatiolta.
   Mutta jos on vakavasti liikkeekkä niin vaikka romanssi.fi on varmaan hyvä ilmainen saitti. Eli siellä jopa ei vakavasti liikkeellä oleva saa paluu vastauksia. Tosin sivusto on tarkoitettu nimenoon vakavan seuran etsijöille ja sieltä oikeasti saa kenkää, jos näin ei ole. Kokemukseta voin kertoa. Mutta sitäkin kautta ehdin tavata muutaman naisen. Joten mikään sivusto ei lopulta ole turvallinen, jos ehdottomasti haluaa tavata oikean prinssin.
   Tosin elämä ei muutenkaan ole mikään turvallinen paikka.
   Hyviä treffiseuran hakuhetkiä
   t:
   R.

   • Jos haet vain seksiseuraa, niin minkä ihmeen takia sitten edes yrität oleilla jossain romanssi.fissä tai pähkäilet sitä miten jollain sivustolla naiset empivät.

    Kyllä seksiseuraa aina saa, sitä voi ihan aidosti hakea ihan sillä omalla nimikkeellään. Eikä tarvitse siihen sekoitella mitään romansseja tai treffejä. Minulle ainakin treffit tarkoittaa tapaamista, mutta ei seksiä. Eri asia on jos käytetään termiä seksitreffit!


   • Mäen Anna kirjoitti:

    Jos haet vain seksiseuraa, niin minkä ihmeen takia sitten edes yrität oleilla jossain romanssi.fissä tai pähkäilet sitä miten jollain sivustolla naiset empivät.

    Kyllä seksiseuraa aina saa, sitä voi ihan aidosti hakea ihan sillä omalla nimikkeellään. Eikä tarvitse siihen sekoitella mitään romansseja tai treffejä. Minulle ainakin treffit tarkoittaa tapaamista, mutta ei seksiä. Eri asia on jos käytetään termiä seksitreffit!

    Luepa paremmin mihin vastaat. Tyhmä vastaus kertoo enemmän kirjoittajasta kuin asian sisällödtä


  • Minullakin on ollut suomi24 sivulla profiili. Enkä ole löytänyt naista ja yleensä ne naiset siellä ovat kummallisia. Jos profiilissasi on yksikin "virhe", miksi et heille kelpaa, he antavat pakit.

   Mutta tässä on sivusto mistä saat seuraa 100% varmasti. Ja naiset on erittäin mukavia, aitoja, kauniita ja heillä on hyvät elämän arvot ja varmasti pitävät sinusta hyvää huolta, myös sängyssä. Ei rupsahtaneita läskiper*eitä, joilla on aina pää kipee, kuten suomi24 on täynnä. Mutta jos joku kysyy rahaa, niin älä lähetä, siellä on nimittäin huijareitaki joukossa.

   http://www.dateinasia.com/

   Itse löysin elämäni naisen sieltä.

   • Täytyy sen verran korjata että olen toki tapaillut muutamia suomi24 kautta, mutta mitään vakavampaa suhdetta heidän kanssa ei ole pystynyt luomaan..

    dateinasia on ilmainen.


  • Eiks nämä ole periaatteessa kaikki samanlaisia, sillä jos olisi joku tietty yks
   hyvä, niin sinnehän ne kaikki olis menneet ja kyllä se sana ois kiirinyt.

   Olen kokeillut myös maksullisia ja yhtä tyhjästä nyhjäämistä oli niissäkin.

  • Siis suominaine on sitä mitä se on, aivan sama minne deittipalstalle menet.
   Mies on suominaiselle koira.
   Suominainen
   - voi vaatia kuvaa mieheltä ilman omaa kuvaa.
   - voi vaatia puh.numeron ilman että itse antaa sitä
   - vaatii komeaa ulkonäköä vaikka itse on ruma
   Jos mies ei toimi naisen ehdolla, homma stoppaa välittömästi siihen. Suominainen on synonyymi itsekyydelle.

   • Totta!


   • Niin on osa suomimiehistäkin ;)


   • Se on sitä suomalaisten käytännöllisyyttä.


  • Kannattaa kokeilla hakea kunnon juttuseuraa vaikka http://kontaktit24.com ja kokeilla löytyykö mieleen olevaa :)

  • öhöm olen gayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy läppä oli :)

  • .

  • Nopsatreffiä tullu ite käytettyä, luotettava ja ominaisuuksiltaan varmaan parhain deitti sivu.. Mitä tulekaan tähän luotettavaan treffi sivustoon se on luotettava sen takia, koska siellä on varmistettuja ja tarkistettuja profiileja suurinpiirtein kaikille.

   Eli jos vanhempikin herrasmies haluaa etsiä itselleen nopeasti luotettavaa seuraa nuoremmasta naikkosesta niin suosittelen kokeilemaan..

   http://www.nopsatreffit.net

  • Mun on pakko sanoa tuosta kuvattomuudesta sen verran, että monilla on hyvä syynsä olla laittamatta kuvaansa koko kansan pällisteltäväksi. Esimerkiksi mulla se on työ. Työskentelen terveydenhuollossa ja kun ei ikinä voi tietää jospa vaikka potilaitanikin sivustolla pyörii....ei kauhean kiva. Mukavalle, useamman viestin lähettäneelle kyllä kuvan mielelläni laitan, kuvaa vastaan.
   Kysmys ei ole todellakaan muusta, kuitenkaan peili ei ole kohdallani särkynyt, saati kukaan karkuun juossut.

  • Mä tykkään edate.fi:ssä, kun siellä voi valita kaverit joille julkaisee kuvia. Kaveripyynnöt kuten facessa ja sitten vaan kuvia jakoon tuolle ryhmälle. Tai sit kuvan voi laittaa salasanan taa ja salasanan voi antaa kenelle haluaa. Näin varmistuu, ettei ainakaan kukaan puolituttu ole sitä katselemassa. Tuo sivusto löytyy siis osoitteesta: http:// www.edate.fi

   • Noinko huutava pula siellä on porukasta kun pitää tänne tulla mainostaan?


  • olisko OkCupid mitään, yllättävän paljon virolaisia miehiä ja naisia

  • Menin sivustolle B2, ja nyt on ongelmana miten saan sen sopimuksen varmasti päättymään. En voi syyttää sivustoa törkyiseksi, enkä ole saanut yhtäkään törky viestiä, en vaan opi olemaan siellä, se on itselleni paljon vastemielisempää kuin luulin, eikä tunnu mitenkään luontevalta.Asiakaspalvelu ei vastaa kyselyihini ja maksoin jäsenyyteni VISA:lla, niin pelkään että se jatkuu.

   Onko kellään neuvoa?

   • Tää pannari on kyl ihan ihme paikka, esim omassa paikkakunnassa (kaupunki oikeastaan) on naurettavan olematon/huono/inactive valikoima miehiä (omasta mielestä en oo huonoimmast pääst ja kuva+kuvaus löytyy) ja sitten samasta paikkakunnasta oleville naisille jos lähetän jonkun hauskan jutun tai kysymyksen jne ni a) lukee mut ei välttämättä vastaa mitään vaikka ei ole viestirajoitusta b) edes aina käy vilkasee profiilii c) jos vastaa niin ei lue mun vastausta d) ei kovin aktiivisesti tunnu kiinnostavan muutenkaan lukea viestejä vaikka etenis pidemmäl e) mitä he siellä edes tekee? Rupeen koht homoks saatana


  • Suositelkaa jotain kansaenvälisiäkin sivuja joissa on ja on myös mahdollisuus hakea suomalaisia seurantarvitsijoita? Vai onko kaikki suomalaiset pitkälti näissä tunnetuimmissa palveluissa?

  • ainoat.fi Suomalainen, ilmainen ja monipuolinen

  • Frinder on varmaan parhain tällä hetkellä

  • Hyvää deittisivustoa ei ole olemassakaan. Samat ihmiset joka sivustolla välttelemässä toisiaan. Voi olla että suurimpana ongelmana on miesten 3-5 kertainen määrä suhteessa naisiin.

  • Somedeitissä tuntuu olevan aika tasaisessa suhteessa kumpaakin sukupuolta. Toisaalta se johtaa isompaan tarjontaan eikä kaikille tule heti vastattua.
   https://somedeitti.com/?p=3

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   322
   3594
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   129
   3057
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   181
   1982
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1465
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   30
   1065