Joulu + muut kilot pois nutraamalla... kaikki halukkaat mukaan!?

Katkisnutraa

Eli näin...
Huomenna alkaa ensin 5 päivän täys nutraus ja sitten jatkuu puolunutrauksella etiäppäin.
Painoa on 83kg ja pituutta 163 cm eli on mistä laihtua jonkin verran...
Motivaatio on korkealla ja huomenna heti aamulla huoltoasemalta rasvatonta maitoa ostamaan kun ei sitä tullut eilen ostettua.
Kaikka vaan innokkaasti mukaan, kirjotellaan täällä onnistumisia ja epäonnistumisia ja kaikkea muuta höpiää ja löpinää:)
tämä on siis minulla ensimmäinen nutraus ikinä joten kaikki tuntemukset tulee yllätyksenä!
T: katkarapu

22

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katkisnutraa

      Täällä heti näin Jouluaamusta:) Näköjään ihmiset vielä nukkuvat tai muuta:)
      NO mutta itsellä näin:
      Aamupala pirtelö(mansikka) syöty ja maku oli ihan siedettävä, vähän vettä pulloon ja sitä samalla niin alas meni:) ja varmaan noihin tottuu.
      muuten fiilikset korkealla ja kohta lenkille.

      Toivottavasti saan muita innokkaita nutraajia mukaan. No kyllä tätä voi itekkii kirjotella mutta ainahan se olisi mukavaa jos olisi joku jonka kanssa kirjotella:)

      Tarkka aamupaino eli aloituspaino on 82.5kg eli siitä on suunta vain alaspäin!
      T: katkarapu

      • katkisnutraa

        Piti tulla heti kommentoimaan että ainakin kasvisliemi on aivan älyttömän hyvää:)

        T: katkarapu


    • Ylensyönyt

      Hepskukkuu! Minä aloitan myös Nutrauksen huomisaamuna. Olo on sikaähky joulumässytyksen jälkeen ja olo ei todellakaan ole hyvä... Olen myös 163 cm pitkä ja painoa oli aamulla 73. Mitä lie nyt kun oon koko päivän mässänny... Olen aiemminkin Nutraillut, enimmäkseen osittain ja ihan hyvällä menestyksellä, sit vaan tuppaa mopo karkaamaan käsistä välillä... Yhden kerran olen aloituspakkauksen kokeillu mutta en pitänyt kaikista tuotteista ja nyt minulla on tuolla kaapissa keittoja, shake-juomia ja patukoita. Kunhan pääsis tässä taas vauhtiin ja itsekurin päälle...

      • katkisnutraa

        JEi! joku muukin :D
        Eilen siis itse jo aloittelin ja menestys oli hmm.. keskinkertainen:D
        illalla juustopasta ei menny alas ja korvasin sen -.- pipareilla, joulutortuilla ja lautasellisella jouluruokaa:D
        mutta nyt taas kurilla jatkuu. tänään menny hyvin ja suklaapirtelön maku ihan yllätti:D sehän maistuu jopa suklaalta:D mutta siis aamupaino (lupasin itselleni olla käymättä puntarilla ennen perjantaita-.-) -1kg joten nesteet ainakin lähtee:D
        KOvalla motivaatiolla siis jatketaan...


    • ouyg

      joo mäki
      176/90, 12päivää oon ollu jo ilman alkoholia. tein tänään soppaa "sairaaladieetti" jota ajattelin vetää ny eka 7vrk. alotan huom.aamupala 1kreipistä puristettu mehu 0,5dl.vettä ja sit lounas, päivällinen, i.pala soppaa..katotaan pe.aamuna paino jne..

      • uztr

        perkule, söin eile aamupala normi 2leipää, lounas 2leipää paljon lohta, sitten 1200jälkeen pelkkää soppaa 3lautasellistä ja vettä, kusetti niin helvetisti kokoajan..aamulla oli pakko kattoo puntarii -2kg. nyt kyllä vähän tekis mieli metukkaa ja ooltermannia, mutta eiköhän ton 7vrk.tätä keittoa syö, laitoin pirusti chiliä, m.pippuria ja tabascoa, hyvää.. oon siis nyt 176/88, yritän saada ennen kesää -10kg, siihen jääköön ja pysyköön..


      • katkisnutraa
        uztr kirjoitti:

        perkule, söin eile aamupala normi 2leipää, lounas 2leipää paljon lohta, sitten 1200jälkeen pelkkää soppaa 3lautasellistä ja vettä, kusetti niin helvetisti kokoajan..aamulla oli pakko kattoo puntarii -2kg. nyt kyllä vähän tekis mieli metukkaa ja ooltermannia, mutta eiköhän ton 7vrk.tätä keittoa syö, laitoin pirusti chiliä, m.pippuria ja tabascoa, hyvää.. oon siis nyt 176/88, yritän saada ennen kesää -10kg, siihen jääköön ja pysyköön..

        Muitakin innokkaita kesäkuntoon haluavia:D
        Täysillä kohti laihempaa minää:)


    • Vichy03

      Kyllä vain kesäkuntoon:), mutta ajattelin aloittaa vasta viikon päästä kun vanha vuosi ja kilot jää:)
      Tsemppiä totta kai kaikille. Täällä kuullaan tuloksista.

    • Ylensyönyt

      Tästä se lähtee... Tapaninpäivä meni kuiteskin vielä mässytyksen merkeissä mutta eilen olin jo ruodussa. Aamukahvin kanssa nutrilett tummasuklaapatukka, lounaaksi söin EasyDietin kalakeiton kun olen kokeilumielessä niitäkin jemmannut jossain vaiheessa. Sit iltavuorossa molemmilla tauoilla join yhen Nutrilett shaken, ja iltapalaksi lämpimänä Mocca shaken. Se onkin lämpimänä todella hyvää, kokeilin eka kerran. Ja aamupaino oliki sit kilon vähemmän ku eilen eli 72 mittarissa.

    • a girl

      itellä pituutta 153cm ja painoa 86kg... eli todella on varaa tiputtaa. osallistuin jutan kolmen viikon kuurille ja toivon siinä olevan potkun auttavan minut alkuun. kertokaas ihmiset mi9ten lapsiperheessä tuo laihdutus onnistuu. itse koen kamalan hankalana tehdä ruokaa lapselle ja sen jälkeen vielä itselle erikseen (lowcarb mm) vinkkejä? :)

    • 74->65

      Täällä yksi =)
      Jos vaan mukaan huolitaan kun käytän herbalifea ja on noita nutripussejakin kaapissa?
      Aloitin 28.12 kuurin ja alkulukemat oli näin joulumässäilyjen jälkeen 74kg ja pituutta minulla on 164cm.
      Olen pari kertaa aikasemminkin nutrannut mutta en koskaan pelkillä pusseilla/pirtelöillä enkä koskaan yli viikkoa pitempään!
      Mitat otan joka keskiviikko ja ajattelin kolme viikkoa olla täysin herboilla/nutreilla(enää siis kaksi jäljellä) ja sen jälkeen sillä jutta dieetillä jatkan.

      Vinkiksi annan mikä ainakin itsellä on pitänyt motivaation yllä että ei käy vaa`alla joka päivä! Koska vaikka alussa painon putoaminen on nopeaa niin se hidastuu siittä ja vaikka onkin pelkillä pusseilla niin silti saattaa olla päiviä jolloin ei ole tapahtunut mitään tai paino on peräti noussut pikkuisen! Se syö motivaatiota. Ainakin minulla!

      Takana on 30 kiloa painonpudotusta ja nämä loput kilot haluan saada äkkiä pois =) Melkein kaksi vuotta olen laihduttanut ja nyt on puoli vuotta ollut niin ettei ole tapahtunut muuta kun parin kilon painonnousu ja ei mitään motivaatiota ole ollut =/ Tavoitteeni on päästä tässä kolmessa viikossa alle 70 kiloon. Mielellään 67-68 kiloon ja sitten jutan dieetillä karistan vielä muutaman kilon. Sitten olen samoissa mitoissa kuin ennen raskautta =) Raskauskiloja kun minulle kertyi huimat 40!!
      Olen 29 vuotias kolmen lapsen äiti.

    • Joa

      Heippa!

      Olen 163cm pitkä ja tänään aamulla, kiitos muutaman joulukilon, paino 84kg. Aloitan tänään kokonutrauksella. Tarkoitus olisi mennä sillä pari viikkoa ja jatkaa sitten osittain nutreilla ja osittain kevyellä ruoalla. Olen kokeillut nutrausta kerran ja pääsin hyvään alkuun, mutta juhannus ja kesäloma aiheuttivat repsahduksen, jonka jälkeen on ollut vaikea löytää motivaatiota uudelleen. Josko se nyt tästä. Tarkoitus olisi kokonaisuudessaan pudottaa 18-20kg, jolloin olisin painoindeksin mukaan normaalipainoinen. Mutta ensimmäinen etappi on minulla -10kg, johon siihenkin tuntuu olevan järjettömän paljon matkaa =/
      Päivä kerrallaan vaan ja toisten onnistumiset tietysti pönkittävät motivaatiota ja uskoa onnistumiseen! :)

      • 74->65

        Moi =)
        Tsemppaan sen verran että tuo sinun kymmenen kiloa on äkkiä karistettu varsinkin jos olet pelkillä pusseilla =) Eka ja toka päivä on pahimmat mutta kolmentena helpottaa! Mieliteot tietysti kiusaa mutta nekin lieventyy ja kun tuloksia tulee niin sekin varmasti poistaa tehokkaasti mielitekoja.
        Ja kuten äsken kirjoitin niin minulta lähti viikossa 4,1 kiloa!! Ja olen 164cm pitkä ja lähtöpaino oli 74 kiloa ja nyt 69,9 kiloa!!
        Nyt kun olen viikon ollut näillä niin tämä alkaa jo olla ihan rutiinia ja tuntuu ainakin nyt siltä että voisi jatkaa vaikka kuinka kauan =)
        Käytän siis herbalifen suklaapirtelöä joka on muuten tosi hyvää! Olen sitä käyttänyt jo vuoden niin että pirtelö päivässä ja nyt vaan korvaan sillä kaikki ateriat. Ja myös nutrilett pusseja minulla tuolla on mutta syön niitä vaan silloin tällöin. Kuinkahan "terveellistä" on yhdistellä eri kuureja..? Mutta kun on kuitenkin monen päivän nutrit kaapissa valmiina niin on tää sen verran kallista puuhaa etten raaski olla käyttämättäkään niitä!

        Mutta paljon tsemppiä sinulle urakan alkuun ja uskon että kuursi pitää kun vaan ekat päivät pysyt lujana! Nyt kun on päässyt ketoosiin niin olo on todella hyvä ja energinen eikä näläntunne vaivaa kunhan muistaa pitää sopivat ateriavälit eikä venyttää niitä liian pitkiksi =)


    • 74->65

      Tänään siis tasan viikko täynnä pussikuuria! Ja eka punnitus.. En meinannut uskaltaa vaa`alle koska ajattelin että jos ei olekkaan paljoa lähtenyt niin olis sitten voinut motivaatio mennä. Mutta! Vaaka näytti 69,9kg!!!! Ja viikko sitten oli 74kg!! Jipiiiii!!!!!!! Tosin ei tuo 74 varmaan ollut se ihan "oikea" paino kun olin kuitenkin joulunpyhät syönyt ihan hulluna mutta kuitenkin 4,1kg viikossa ja kuitenkaan minulla ei tämän enempää ole ylipainoa =) Aikas hyvin vai mitä? Minä kyllä laihdun aina tosi nopeaan kun vaan laihdutan tosissaan. Ja lihon siis myös nopeaa.. Mutta olen aina ennen saanut pidettyä kiloni kurissa kun olen vaan laihtunut että uskon nytkin onnistuvani siinä =) Siis raskaudet on aina nostaneet painon sen neljäkymmentä kiloa ja sitten ne ovat tippuneet ja pysyneet poissa kunnes taas on tullut uudelleen raskaaksi.

      Mutta toivon että tuo minun 4,1 kilon pudotus motivoisi teitä muita nutraajia =) Minua ainakin motivoi! Tiedän että ensi viikolla pudotus ei todellakaan ole noin suuri mutta ei haittaa kun suunta on vaan alaspäin =) Nyt riittää tästä eteenpäin että kilo per viikko ja olen supertyytyväinen!

    • Ylensyönyt

      Mulla tuli sit vähän takapakkia vuodenvaihteen viikonloppuna, nyt olen tän alkuviikon osanutraillut, olen syönyt kaura-lese puuroa, karppileipää, nutrikeittoja ja nutrilett-patukoita. Mittarissa oli aamulla 71,4. Lähtöpainohan minulla oli 73. Minun täytyy myös yrittää ees yks viikko olla kokonaan Nutrilla että sais kunnolla vauhtiin tän homman.

    • 74->65

      Onko kukaan enää kuurilla tässä ketjussa? Mä täällä ainakin sinnikkäästi ja sortumatta jatkan =)
      Tulen sitten taas keskiviikkona kertomaan tuloksista kun silloin punnituspäivä!

      Hyvin on mennyt =) Eilinen ilta vähän meni nälässä mutta olin kunnon hikijumppatunnilla niin oliskos se vaikuttanut sitten..
      Olis kiva kuulla muidenkin tuloksia ja kokemuksia!

    • Ylensyönyt

      Täällä yritetään taas sortumisen jälkeen jatkaa, viikonloppuna vieraita ja herkkuja tuli niille ostettua joihin sitten itsekin sorruin... Mutta eiku eteenpäin sanoi mummo lumessa, tipaton tammikuu on onneksi vielä pitänyt.. Hiihtoinnostus on taas alkanut joten toivon mukaan nuo kilotkin alkavat saada kyytiä...

      • 74->65

        Hyvä hyvä tsemppiä vaan =)
        Mä en voinut vastustaa kiusausta ja kävin eilen eli sunnuntai aamuna vaa`alla ja paino oli 68,4!! Eli huimaa vauhtia kyllä tippuu! Vajaa kahdessa viikossa lähtenyt 5,6 kiloa =) Hirvittää vaan että kun näin ryminällä lähtee että tuleekohan takas.. Hmm.. Mutta ens viikolla aloitan tän jälkeen suoraan sen Jutta Gustafsbergin dieetin. Korvaan vaan aamupalan ja lounaan herbalifella.
        Piti aloittaa se dieetti vasta ens viikon keskiviikkona mutta luulen että aloitan jo maanantaina heti kun se virallisestikkin starttaa. Jotenkin tää dieetti alkaa jo tympimään ja mieli tekee jotain oikeeta ruokaa!! On päivisin vähän näläntunne ja heikotuskin vaivannut =/ Jotenkin helpompaa ajatella että tää viikko enää tätä =) Saa sit nähdä mitä teen kun maanantai tulee!

        Jotenkin oudolta tuntuu tää et on oikeesti hoikistunut! Ei meinaa sitä oikein itsekkään vielä ymmärtää =) Oon nyt sen melkein kaksi vuotta laihduttanut ja luovuin jo toivostakin että enää koskaan pääsisin raskautta edeltäviin mittoihin ja tuntuu niin hassulta kun kohta olen tavoitteessani! Tavoite siis 65 kiloa. Alemmasta painosta uskallan vain pikkiriikkisen haaveilla..


    • Pertti71

      Turhaa, kokeile tätä mun maagista erikois vinkkiä!!!! :)))
      1.Treeni
      2. Lepo
      3. Ruoka

      SYÖ ALLE KULUTUKSEN NIIN LAIHDUT!
      Muista syödä hyviä rasvoja ja jotenkin näin noi arvot 20% Hiilarit Proteiinit 40% Rasvat 40%. Niin takaan, että laihdut kilon viikossa.. Laihduttaminen on pitkäjänteistä ja jos teillä on pitkäjänteisyyttä syödä ittenne isoks niin on myös laihduttaa pitkällä kaavalla ja terveellisesti. Se on pysyvä ruokavalio muutos! Ei mikää viikko 800kcal dieetillä sit kebabille ja heseen jatkoille.. :) uskokaa mua.

    • Essi

      Heipsan!

      Täällä kans 26 vuotias plikka nutrailee... mutta mutta... mikäköhän mättää?
      Tänään tulee kuudes päivä täyteen täysnutrausta ja en malttanut odottaa huomiseen punnituksen kanssa vaan kipusin vaa'alle. Pituutta löytyy 164 ja lähtöpaino oli 83,6 ja kuuden päivän nutrauksen jälkeen vaaka näytti 82,9. Höh. :( On siis lähtenyt huimat ja vaivaiset 700g. (Kahtena päivänä oon syönyt 4 pussia keittoja ja korvannu viidennen pussin porkkanoilla,tomaatilla,kurkulla,paprikalla ja kukkakaalilla. Onkohan tuolla jotain vaikutusta? Ja vettä oon joka päivä juonu reilut 2 litraa).

      Voitte uskoo et motivaatio hiukan tipahti, mut koitetaan nyt vielä kun noita pussejakin on jäljellä. ;)

      Oon lukenu et kilpirauhasella voisi olla vaikutusta asiaan, mutta mulla aikoinaan jo todettiin vajaatoiminta ja lääkitys siihen on kunnossa.

    • uskokaa miestä

      Tollaset nutri kutri dietit on ihan huuhaata. menkää salille ja kuntoilkaa niin et hiki lentää, niin johan paino alkaa putoomaan. ette ikinä laihdu noilla hel..vetin nuti kuti dieteillä

    • uskokaa miestä

      niin, mä laihduin 25kg käymällä kuntosalilla. eikä kestänyt kun 6 kk.
      Joten tunekaa sellaset nuti dietit roskiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4499
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe