Uusi suomalainen country-artisti Larry Peninsula

BadBlake

Larry Peninsula on Oulusta kotoisin oleva country-laulaja & biisintekijä. 25-vuotias Larry on esiintynyt jo Amerikassakin ja keikkailee nykyään bändinsä kanssa Suomessa.

Allaolevasta linkistä voi katsoa hänen ensimmäisen singlensä tulevalta EP:ltä "Vagabond". Larryn levy on tehty one-man-band meiningillä, eli hän on soittanut kaikki soittimet itse.

http://www.youtube.com/watch?v=r2SSJpeu0bI

https://www.facebook.com/larrypeninsulaofficial

7

650

  Vastaukset

  • Mm Larryn voi tavata, eli kuunnella Meri-Lapin Country Campissä Kemissä vkl:n kestävillä country festareilla. (17-19.8 2012) Pääartistina Tony Lewis. Lisätietoa tulee myöhemmin. Järjestäjänä Meri-Lapin Country ry.
   Olin Kemissä Larryn keikalla ja en voi muuta kuin kehua :D

  • Ajan korjaus country festareille. Camp on 10-12.8. Viiden bändin verran musiikkia ym kaikkea hauskaa :)

  • En kyllä ollut kovin innoissani tuosta Peninsulan musiikista. Muutenkin kaveri on niin keikarityyppi. No,makuja on moneksi.

   • Soundcloudista löytyy kaksi levyllistä loistavaa countrytyyppistä folkia helsinkiläiseltä Skip zone yhtyeeltä, joka tekee paljon keikkaa pääkaupunkiseudulla. Kuusihenkinen kokoonpano, hieno naisvokalisti.


  • HYVÄ ALKU NUORELTA MIEHELTÄ. TÄSSÄ HOMMASSA KOKEMUS TUO UUSIA NÄKÖKULMIA JA SYVYYTTÄ CANTRIN ESITTÄMISEEN.

  • On kyllämelko homahtava taiteilijanimi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   295
   12110
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7710