Oletteko käynyt asuntoautollanne

Halpa polttoaine

Venäjällä , mistä rajanylitys , ja missä siellä seikkailitte , ja menikö matka ilman harmeja ?.

Kiinnostaisi ensikesänä mennä sinne, mutta olisi hyvä jos saisi joltain edelläkävijältä hiukan tietoa mitä tuleman pitää.

11

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -matkaaja-

      Jos sinne menet, autosi jatkaa reissua Igorin ohjastamana. Samaan aikaan istut junassa matkalla suomeen.

    • Hallilla

      Kävin viimeksi asuntoautollani varastohallilla edellisviikolla. Kaikki oli ok ja laitoin lataukseen muutamaksi päiväksi.

    • rfgfg

      Isäni oli käymässä Venäjällä joskus ,mutta ajettiin pyssyjen kanssa pois.
      Ei ole sentakia tullut lähdettyä sinne

      • kuollut ryssä paras

        ainoa kulkupeli jolla menen venäjälle on armeijan miehistön kuljetusvaunu ja minulla on rynnäri käsissä.......................


    • Ei ainakaan yksin

      Ennakkoluuloa pukkaa pahasti ! Pitäähän siellä tietysti eteensä katsoa ettei yövy väärällä paikalla. Suomen lipulla ja karjala mainoksilla ei kannata autoaan koristella, mieluummin venäjän lippu koelaudalle näkyviin. Esiintyminen ei kannata olla normaalia karavaanipöyhkeilyä, siellä nappaa herkästi takaisin. Yöpymiset "julkisilla" paikoilla..... yöverhoja ei kannata vetää eteen..... puukot ja patukat näkyville ! En lähtisi kovin kalliilla kalustolla kokeilemaan, niitä kun halutaan uralin taakse helposti...... menevät ilman papereitakin liukkaasti....

    • Venäjä info

      Turun caravan messuilla on ensi viikonloppuna lauantaina 14.1.2011 klo 11.00 infoa Venäjälle suuntautuvasta reissusta matkailuvaunuilla/autoilla. Kannattaisi varmaan mennä kuuntelemaan. Sieltä saisi varmaan hyviä vinkkejä, vaikka ei juuri tuolle kesäiselle yhteisreissulle haluaisikaan lähteä.

    • kaikkia tarinoita

      Eipäs taida karavaanareiden kannattaa turkuun opintomatkalle mennä, eihän ne Haminaa pidemmälle uskaltaudu. Siinäkin jo paskat housuun tupsahtaa ryssän pelosta. Voin mainita kyllä, 20 vuotta sinne on saanut pienillä tullimuodollisuuksilla matkustaa ilman että tarvitsee tulla ryöstetyksi. Ja voihan suomessakin voro autossa tai vaunussa käväistä, herkemmin kuitenkin kuin venäjällä.

      Eihän sinne suuria poliisisaattueita tarvita niin kuin karavaanarit joskus käväisivät. tekivätkin asiasta suuren numeron. Sehän olikin vielä miliisiaikaan. Paljon helpompaahan on ryöstättää itsensä vaikka ranskassa mitä tapahtuukin turhan usein. Tai miksei espanjassa, aina kuulee kerrottavan niitä ryöstötarinoita, kun itse sammuneena on hyvin yönsä nukkunut. Ja perkule sillä aikaa on autoon kaasua lykätty, tämä tätä karavaanari tarinaa. Niin on ja hölmöimmiltä lompakotkin viety, ei pitäisi rahoillaan jokapaikassa rehennellä. Riittääkin kun siellä kotimaassa SFC alueilla on niin kovin rikasta ja runsas velkaista.

      • hörönauraja

        Kuulin varmalta taholta, että Jormallekin on varattu mahdollisuus pitää luento etelässä talvehtimisesta fuken kämppärillä. Alaotsikkona kämppärillä majailevien suomalaisten keskinäiset sosiaaliset suhteet. Viimeisimmän epävirallisen tiedon mukaan, Jormalta ei vielä tähän mennessä ole tullut vahvistusta osallistumisestaan luentotilaisuuteen.


    • ei koskaan fiattia

      Kyllä vaatii rohkeutta lähteä Venäjälle Fiatilla ajelemaan . Ei Purhoa kauemmaksi kannata lähteä.

    • Kokemusta löytyy

      Varaosat varmuudenvuoksi mukaan, ja ei parane olla poropeukalo, jos odottaa että merkkikorjaamoja löytyy, vaan on varaudettava itse tekemään remonttia tienpäällä. Karjalankierroksella on joitakin sen kuntoisia tieosuuksia, ettei siellä kevytrakenteinen kalusto ilman vaurioita selviä, maavara ei yksinkertaisesti riitä matalaalustaisessa matkailuautossa.Muuten ainakin harvaanasutulla alueella on ystävällistä ja avuliasta väestöä, ja leiriytyminen onnistuu heidän pihoillaan pientä symboolista korvausta vastaan, toisin kuin Suomessa jossa on sellainen sisäänpäinlämpeävä tyyli, että meidän pihaan ette astu jalallannekaan mokomat kulkurit.

    • tyyliä tyyneen

      kuten näkee asiallista vastusta tuskin taas sai..täällä toinenkin jota kiehtos matkata rajan taa, eikä sen kauheen pitkäkään matka tarttes olla 100km.. aluksi.Tykkään idästä mutta sinne ei oo rohjennut ees junassa.Mutta että ne ihmisetkin osaa olla ihania en vaan tajua miksi niitä pitäs..mukavia auttavaisia ihania persoonia.Luonnollisia.Siellä olis paljon nähtävää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2854
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      531
      2696
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1875
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1857
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1758
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1689
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1342
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      61
      1149
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1112
    Aihe