Mies ei kykene rakastamaan

tottako ?

Näinhän asianlaita tuntuu monen mielestä olevan. Eli että mies ei kykene oikeasti rakastamaan, ja kaikki mitä hän tekee, suuntautuu vain hänen omien halujensa tyydyttämiseen.

Jos mies sanoo rakastavansa, tai tekee jotain naisen puolesta, niin hän ei tee niin suinkaan siksi, että rakastaisi naista, vaan hän kylmästi laskelmoi,että näin toimimalla hän saa (mahdollisesti) seksiä naiselta.

Vaan onko asia näikn mielestänne ?

43

1462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naisasialooseri.

      Se on oikeasti nainen, joka ei kykene rakastamaan. Nainen"rakastuu"siihen mitä mies pystyy hänelle tarjoamaan eli miehen taloudellisiin resursseihin. Eräs paskaduunari nainenkin sanoi ihan suoraan, että miehellä ei tee mitään jos sillä ei ole rahaa.

      Mies taas rakastuu suoraan naiseen, ei siihen mitä nainen pystyy miehelle tarjoamaan. Kuinka moni mies muka vaatii rikasta naista, ei vaadi vaikka mies olisi itsekin rikas.

    • aaaabbn

      Tuskin mies tekee itsemurhan siksi, ettei saa enää seksiä.

    • Perus-Pena

      Ei se nyt useimmilla noin ole. Itse ja useat kaverini ovat ainakin tehneet asioita tyttöystävilleen, koska tykkäävät heistä. Kavereista olen tietysti joutunut yleensä tekemään omaa tulkintaa.

      Monet miehet eivät halua tai osaa puhua tunteista, niin kylmä kuva voi tulla naisille siitä. Miehet ovat keskimäärin varmaan tunnekylmempiäkin kuin naiset, mutta se ei tarkoita etteivätkö ne vähän kylmemmänkin pään kaverit tekisi ihan pyyteettömästi asioita naiselle, tai rakastaisi.

    • Mikki Hiiri

      Seuraavassa hieman faktoja:

      -Naiset ovat pinnallisia ja materialistisia, naisen ajattelua ohjaavat tunteet, ei järki.
      -*yrpä ohjaa miehen ajattelua ja tekoja
      -Miehet valitsevat parisuhteen sinkkuuden sijaan varmistaakseen *illunsaannin.
      -*illun puute ajaa miehen itsemurhaan.
      -Kaikki naiset ovat lutkia.

      • Aivan selkeesti

        fatka homma. Totuudet ne ei kärvistele tulessakaan


      • mies on paha

        Tuo ei edes naurata siksi että joka sana siinä on totta.


    • Mies = itsekäs eläin

      Mies ei tee mitään ilman itsekkäitä tarkoitusperiä vain tuottaakseen naiselle mielihyvää.

      • dkfgjldfklg

        Entäs naiset? Eivät tee sen enempää kuin miehetkään vain tuottaakseen mielihyvää.


      • Mies = itsekäs eläin
        dkfgjldfklg kirjoitti:

        Entäs naiset? Eivät tee sen enempää kuin miehetkään vain tuottaakseen mielihyvää.

        Väärin.


    • yyemm

      Nainen miellyttää miestä saadakseen materiaa, mies miellyttää naista saadakseen seksiä. Miesten tavoite ei ainakaan tuhoa maapalloa.

      • sarkasmus

        Näin on! Miesten tavoite on lisääntyä ja täyttää maa, kun naisten tavoitteet kuluttavat luonnonvaroja. (Melkein yhtä paljon kuin formulat ja mannertenväliset lennot)


    • Suunnilleen saman verran kuin nainen sanoo rakastavansa saadakseen taloudellista hyötyä ja turvaa. Miten ihmeessä me heterot ikinä pystymmekään pariutumaan keskenämme...

    • Emilia .

      Jos tätä palstaa lukee, niin ei mitenkään. Jos ongelmaa ei ole, se tehdään. Ja mistä tää kaikki viha tulee? Miten nää ihmiset kasvatetaan? Eikö nää ole koskaan nähneet onnelista paria- niiden vanhemmat? Nyt herää myös kysymys: millaisia kykyiset nuoret naiset muka on? Onko tää valtavan yh-vanhemmus-kulttuurin-tulosta?

      Tunnen vain itseni ikäiset, eikä ne ole ihan näin ...miten tätä edes kuvailee?

      Vois olla Ratikka, että on terveempää poistua tältä Sinkut palstalta. Mä ainakin lähden nyt....kahville.

      • Taidan olla jo niin paatunut keski-ikäinen, ettei minuun minkään palstan jutut tai asenteet vaikuta.


    • ENFP-nainen

      Henkisesti hyvinvoivat miehet ja naiset pystyvät rakastamaan ja vastaanottamaan rakkautta.

      Ihminen joka käyttää rakkautta ja sen tunnustamista välineenä saadakseen hyödykkeitä tai seksiä on joko kylmä, itsekäs tai sairas. Tälläisellä naisella tai miehellä normaali empatian kokeminen on pahasti häiriintynyt ja hänen maailmansa on kääntynyt sisäänpäin.

      • M_38hki☺

        Kumppanuussuhteessa arvo syntyy toisen ihailun, arvostamisen, rakkauden ja turvallisuuden kautta. Peilaamme itseämme toisten kautta ja onnellisin tulos on "olen omana itsenäni hyvä, merkittävä ja rakastettava" ja "maailma on hyvä paikka olla ja elää, siellä on tilaa myös minun tunteilleni, ajatuksille ja teoilleni".


      • ENFP-nainen
        M_38hki☺ kirjoitti:

        Kumppanuussuhteessa arvo syntyy toisen ihailun, arvostamisen, rakkauden ja turvallisuuden kautta. Peilaamme itseämme toisten kautta ja onnellisin tulos on "olen omana itsenäni hyvä, merkittävä ja rakastettava" ja "maailma on hyvä paikka olla ja elää, siellä on tilaa myös minun tunteilleni, ajatuksille ja teoilleni".

        Olen täsmälleen samaa mieltä. Tosin lisäisin, että parhaimmassa tapauksessa positiivisia peilejä löytyy kumppanin lisäksi myös muista ihmissuhteista. Silloin ihminen kestää normaaliin parisuhteeseen kuuluvat ala- ja ylämäet ja ristiriitojen käsittelemisen paremmin. Suhteella on tilaa kasvaa ja kehitttyä ja muut ihmissuhteet tuovat tasapainoa kokonaisuuteen.


    • On vielä olemassa niitäkin ihania miehiä jotka osaavat rakastaa aidosti ja osaavat sitä rakkautta osoittaakin. Ovat empaattisia ja pitävät naistaan hyvänä. nih

      • Varmaankin

        Niinhän moni nainen on jonkin aikaa kuvitellut. Kyllä mies osaa teeskennellä pillua saadakseen. Kaikilla tavoin. Karu totuus paljastuu sitten myöhemmin.


    • gregerger

      trolli

    • nii... ja...juuu

      Ja sen isännän nimi oli Jussi,
      joka niitä piikoja nu-nu
      nukutteli kesällä piha-aitass`, juu.

      Sen emännän nimi oli Anna.
      Se anto kaikille pa-pa
      pannusta kahvia, juu.

      Ja rengin nimi oli Julli.
      Sillä oli suuri ku-ku
      kultakello taskussa, juu.

      Sen piian nimi oli Lillu.
      Sill`oli pi-pi
      pilkullinen mekko, juu.

      Sitten siellä oli pässi,
      joka niitä piikoja hä-hä
      hätisteli kaiket päivät, juu...

      • !!

        Katoamatonta kansanperinnettä sadan vuoden takaa vai?Miesperuskansalaisen mieleen....


    • pikkuveneMunchenistä

      Mä pärjään loistavasti sinkkuna.Kastelukannu esiin!

    • Mies1985

      Kaikki ihmiset ovat yhtä itsekkäitä jollain tavalla. Toisten itsekkyydellä on kuitenkin jalot tarkoitusperät ja toisten ei. Rikollinen paska laskelmoi ettei hänelle koidu haittaa siitä jos tekee jotain pahaa kun taas kunnollinen ihminen laskelmoi että hänestä voidaan ajatella huonoa jos hän ei tee jotain hyvää asiaa tai että hänestä ajatellaan tosi hyvää jos hän tekee paljon hyviä asioita. Ihmisten itsekkyys ei siis sinänsä ole ongelma.

      Pyyteetöntä rakkautta ei kuulemma ole olemassa mutta miesten seksuaalisuus on kirjavampaa kuin naisten ja on miehiä jotka kiihottuvat alistetuksi ja murjotuksi tulemisesta (kun taas tällaisia naisia ei ole) ja miehet saavat aivan eri tavalla nautintoa siitä että ovat jotenkin mukana naisen elämässä. Toki naisilla on sama tai suurempi taipumus peruskohteliaisuuteen mutta miehen auttaminen ei ilahduta naista samalla tavalla kuin miestä naisen auttaminen koska suurimmassa osassa tapauksista nainen ei pidä miestä komeana ja seksuaalisesti kiinnostavana.
      -

    • Naisten ihailija

      Tässä ero naisiin on missä?

      Ainakin suurin osa naiista on tunteidensa/himojensa/viettiensä orjia joille täytyy löytää joku suorittaja ja tekijä.

      Se suorittaja ja tekiä on mies.

      Niin pitkään kuin tuota "tunnemannaa" sataa naiselle hän on miehestä kiinnostunut, mutta jos niin ei käy heti alussa tai se lopahtaa niin naisen kiinnostus mieheen on yhtä suuri kuin vanha haiseva likainen ja reikäinen villasukka johon on kustu.

      Joten naiset suurella sydämellään eivät todellakaan osaa rakastaa ketään muuta kuin itseään ja sitä mitä se sydän sanoo.

      • Samalla kertaa

        spontaanit naurut aiheutit ja - miinuksen sait silti :)


      • karporaattori
        Samalla kertaa kirjoitti:

        spontaanit naurut aiheutit ja - miinuksen sait silti :)

        Naisten täytyy aina miinustella pahaa oloa tuottavia kirjotuksia, riippumatta siitä onko niissä totuutta vai ei. Vaistomainen reaktio kai.


      • Naisten ihailija
        karporaattori kirjoitti:

        Naisten täytyy aina miinustella pahaa oloa tuottavia kirjotuksia, riippumatta siitä onko niissä totuutta vai ei. Vaistomainen reaktio kai.

        Nimenomaan.
        Olen huomannut että varsinkin naisille ikävän totuuden myöntäminen itselle itsestä on todella kova paikka.

        Ehkä ensin sille nauretaan ja sitten miinustetaan jonka jälkeen ehkä pikkaisen itketään.

        Sitten kaikki taas on hyvin ja voi "hyvällä omallatunnolla" jatkaa itsensä loputonta ihailua.

        Nainen ei osaa miestä rakastaa persoonana ja yksilönä, vain jonain tekijänä ja suorittajana, eli miehisenä roolina joka tuottaa naiselle hyvän olon ja tyydytyksen tunteita.

        Naiset pyrkivät myös tukahduttamaan miehen oman persoonan ne "turhat" osaset.
        Se näkyy myös siinä kuinka naiset arvostavat mm. miehen älyä vain siltä osin kuin se heille tuottaa joko viihdytystä tai tähtää miehellä kunnianhimon kanssa statuksen nostamiseen.

        Ihailen naisia miten he osaavat rakastaa itseään niin narsistisen puhtaasti sekä käyttää hyödyksi miehiä niin vaivattomasti. Minulle tulisi vastaavasta tunnon tuskia kuinka satutan naista, mutta miestähän saa satuttaa koska hän on vain mies. Kone siis joka sopii jos sopii naiselle johonkin tarkoituksene kulloinkin.


    • kyllähänsev*tuttaa

      Saman havainnut.

      Tämän totuuden sanomisesta nousee suuri myrsy joka kerta, sekä miesten että vielä valheisiin uskovien naisten(niiden sokeiden sinisilmäisten) taholta.
      Mies haluaa hyötyä, mitään tunteita siihen ei tarvita, kylmää laskelmointia vain. Uusin tutkimuskin tukee tätä täysin, miehet ja naiset täysin erilaisia. Miehet erittäin tunteettomia, käyttävät naisten tunteellisuutta hyväkseen.

      Ikävää. Ja nyt, ampukaa viestintuoja.

      • Naisten ihailija

        Tuo tutkimushan tukee sitä että naiset ovat hyvin tunteellisia.
        Se ei tarkoita että tunteet kohdistuisivat muihin ihmisiin varsinkaan miehiin.

        Miehen on pakko kylmästi laskelmoida joskus koska muuten kuolee se loppu 10% tunnemaailmasta jonka hän jakaa naisen kanssa koska 90% on jo naisten valtaamaa ja tuhoamaa.

        Jos nainen hakee hyötyä niin sitä perustellaan naisen tunteilla joka tieetysti on se lentävä pyhä lehmä jota ilmatorjunnalla ei saa alas missään nimessä ampua.

        Miehen looginen ja järkevä ajattelu on hirveän kauheaa, mutta naisen tunnevammaiset tuulahdukset ovat hienoin hienoa koska nehän kertovat naisen rakkaudesta itseensä ja suuresta tunnemaailmasta johon sopii kaikki joka naista miellyttää.

        "Ikävää. Ja nyt, ampukaa viestintuoja. "

        Suotta ampua, kun hirtit itsesi jo valmiiksi ovenpieleen.


      • nimi merkki
        Naisten ihailija kirjoitti:

        Tuo tutkimushan tukee sitä että naiset ovat hyvin tunteellisia.
        Se ei tarkoita että tunteet kohdistuisivat muihin ihmisiin varsinkaan miehiin.

        Miehen on pakko kylmästi laskelmoida joskus koska muuten kuolee se loppu 10% tunnemaailmasta jonka hän jakaa naisen kanssa koska 90% on jo naisten valtaamaa ja tuhoamaa.

        Jos nainen hakee hyötyä niin sitä perustellaan naisen tunteilla joka tieetysti on se lentävä pyhä lehmä jota ilmatorjunnalla ei saa alas missään nimessä ampua.

        Miehen looginen ja järkevä ajattelu on hirveän kauheaa, mutta naisen tunnevammaiset tuulahdukset ovat hienoin hienoa koska nehän kertovat naisen rakkaudesta itseensä ja suuresta tunnemaailmasta johon sopii kaikki joka naista miellyttää.

        "Ikävää. Ja nyt, ampukaa viestintuoja. "

        Suotta ampua, kun hirtit itsesi jo valmiiksi ovenpieleen.

        Moni nuori nainen tuntuu hakevan elämästä tunteiden vuoristorataa. Ja se mikä milloinkin nimetään rakkaudeksi on pyhää, eikä sen järkevyydestä saa esittää epäilyksiä. Ikä ja kokemus muuttaa käsityksiä joillakin, mutta kyllä naisen omien tunteiden pyhyydestä taitaa olla vaikea luopua...


    • suomihuora=15nussima

      Rakastaako suomalainen huora sitten 15 kertaa elämänsä aikana.

      Lopettakaahan nyt arvon naiset tämä valehtelu. Mies on romanttisempi ja rakastavampi sukupuoli. Nainen haluaa nussituttaa itsensä käytetyksi heti 14v lähtien ja imeä mahdollisimman monen miehen mulkkua.

      Ja sitten syytetään miehiä kun eivät arvosta tämmöisiä kuravittuja.

      • no hohhoijakkaa

        Onko miehen pakko naida kaikkia naisia? Ei nainen yksin seksiä harrasta, eikä mies mikään siveyden sipuli ole, hu*ra kuin hu*ra, sukupuolesta riippumatta.
        Mies rakastaa alapäätään, ei naista/naisia.


    • aasbas

      Jos mies sanoo rakastavansa, tai tekee jotain naisen puolesta, niin hän ei tee niin suinkaan siksi, että rakastaisi naista, vaan hän kylmästi laskelmoi,että näin toimimalla hän saa (mahdollisesti) seksiä naiselta.

      Panomiehet tekee noin ja naiset ei sitä tajua koska oikein taitava PANOMIES
      tekeytyy kunnolliseksi kiltiksi mieheksi,tästä syystä naiset menee lankaan joka kerta ja tästä syystä naiset haukuvat kaikki miehet sioksi,myös meidät oikeesti
      kunnolliset ja kiltit miehet.

      • ATM:lle jämät

        Kunnolliset ja kiltit miehet saavat sitten aikanaan nuolla YTM:n sperman jämiä vaimonsa huoranvitusta jota YTM:t nussineet teinistä lähtien.

        Kunhan ATM:t nostavat tasoaan kiipeämällä sosiaalisessa hierarkiassa eivätkä ala valittamaan kuin mikkihiiri aisurin osastaan.


      • no hoijakkaa vaan

        SAmalla tavalla miehet "rakastavat" niitä pahoja/halpoja meikkitrendipimuja ja tavistytöt jäävät rakkaudettomaan elämään.
        Ette ole sen kummempia, oli pelimies, panomies tai tavismies, kaikki olette samaa rakkaudetonta kuraa!


      • panonyymi
        no hoijakkaa vaan kirjoitti:

        SAmalla tavalla miehet "rakastavat" niitä pahoja/halpoja meikkitrendipimuja ja tavistytöt jäävät rakkaudettomaan elämään.
        Ette ole sen kummempia, oli pelimies, panomies tai tavismies, kaikki olette samaa rakkaudetonta kuraa!

        Haluan antaa sinulle rakkautta, tavisnainen, ylitsevuotavasta rakkauden maljastani!


      • ...
        panonyymi kirjoitti:

        Haluan antaa sinulle rakkautta, tavisnainen, ylitsevuotavasta rakkauden maljastani!

        ...joka sijaitsee jalkovälissäsi.


    • fffgzzz

      Naista ei kiinnosta miehessä mikään muu kuin taloudellinen turva. Rikkaat naiset keinosiementävät itsensä ja elävät yksin tai naiskämppiksen kanssa.

      • fffgzzz

        Miehet taas haluaisivat naisesta rakkaan elämänkumppanin ja parhaan ystävän, jonka kanssa jakaa ajatuksia ja kokemuksia.

        Kukaan mies ei ole historiassa tällaista naista itselleen saanut.


    • Runqqari

      Miehelle oma pippeli on kaikista tärkein. Se ohjaa miehen kaikkia tekoja.

      • ...

        Mikä todistaakin, että kyllä mies osaa rakastaa..


    • Paha Mies

      Just niin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1885
    2. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      30
      1640
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      77
      1565
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1422
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      310
      1368
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1192
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1119
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1009
    9. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      997
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      238
      894
    Aihe