vivamondo.fi

Rulla

Onko kukaan tilannut? Itse tilasin muutaman edullisen jutun, hinnathan olivat tosi edulliset verrattuna muihin nettikauppoihin. Ja valitsin maksutavaksi laskun. Mietin vaan että onkohan ihan uusi juttu muillekkin kuin mulle. Kannattaa kyllä tutustua...

24

3034

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hk-

      Törmäsin vasta tänään kans ja katsoin että on kyllä edullista! Esim. Kanebon täyttöpuuteri oli vain 22,38e kun normaalisti on kaupassa n. 39e.

      Kannattaakohan tuolta tilata.. Kerro ihmeessä tuliko perille ja kauanko kesti toimituksessa :)

    • strawberry

      Tein myöskin tilauksen vivamondo.fi:n kautta edullisten hintojen vuoksi. Sivuilla mainostettiin kovasti, että yritys on ruotsalainen. Lähetystä pystyi seuraamaan Ruotsin postin seurantatunnuksella. No pakettihan tuli kuitenkin Hong Kongista asti eli jouduin pulittamaan tullimaksun ja alvin. Mikä mielenkiintoisinta, lähettäjäksi oli merkitty Strawberry. Sain tulli-ilmoituksen noin viikon päästä tilauksen tekemisestä. Nyt odottelen, että paketin saa tullista.

    • strawberry

      Jatkoa edelliseen viestiini: Sain paketin ja siinä ei ollut mitään merkintää, joka viittaisi, että olisi tullut Hong Kongista tai Strawberryltä. Selvitin asian Vivamondon asiakaspalvelun kautta ja he kertoivat, että heillä on useita jakelijoita, joista yksi on tekemisissä myös Strawberrynetin kanssa. Asiakaspalvelusta sanottiin, että minulta ei olis kuitenkaan pitänyt veloittaa tullimaksuja ja Vivamondo lupautui hyvittämään ylimääräiset kulut.
      Joka tapauksessa, vaikka olisin joutunut tullimaksut pulittamaan, tilaus tuli merkittävästi halvemmaksi kuin jos olisin ostanut tuotteet Suomesta. Tuotteet olivat siististi pakattu ja moitteettomassa kunnossa. Asiakaspalvelu toimi kiitettävän nopeasti (kirjoitin englanniksi). Eli jos rahat parin päivän päästä kilahtaa tilille, ei ole mitään moitittavaa ko. verkkokaupasta ja tilaan sieltä ehdottomasti uudelleen.

      • Emme

        Olen samassa tilanteessa kuin sinäkin, eli tullista tuli maksuvaade. Asiakaspalvelu vastasi samoin kun sinulle, mutta ennenkuin maksan mitään, olisi mukava kuulla palauttiko Vivamondo sinulle tullimaksut takaisin?


    • suosittelen

      Tilasin juuri muutaman hyaluronihappotuotteen ja tuli nopeasti ja oli halvempaa kuin täällä.

    • Aurinkoinen

      Kuka vois kertoa mikä tuon asiakaspalvelun sähköposti tai puh.num on?! Olen lähettänyt useampaan osoitteeseen sähköpostia, mutten ole saanut mitään vastausta. Kiitos, jos joku tietää mihin voi ottaa yhteyttä!

    • kuusi ja mänty

      Ärsyttävät nettisivut :-(
      Huonosti pystyy rajaamaan valintoja ja esim. Cliniquen tuotteista varmaan puolet "loppu varastosta", ollut jo monta kuukautta ja siellä ne vaan roikkuu sivustolla häiritsemässä. Kiva etsiä yhtä tuotetta yli 700:n tuotteen joukosta joista suuri osa loppu, eikä hakurajaus onnistu. Ei myöskään mitään merkintää milloin varastot täydentyvät ko. tavaroiden osalta.
      En aio käyttää, huonot sivustot! Monta muuta hyvin toimivaa nettikauppaa.

    • silkkii hiuksiin

      Tilasin vivamondon kautta muutaman tuotteen ja tullista tuli sama tulliselvitys lomake olin yhteydessä s.postilla vivamondon info s.postiin sekä asiakaspalveluvastaavaan.. kukaan ei vastannut ja odottelun lomassa tullin ilmoituspäivät vanhenivat ja maksuja tuli lisää.. uudestaan laitoin viestiä eikä vastausta koskaan kuulunut? nyt paketti lähti takaisin.. ja kun taas s.postilla kyselin et saanko rahat takain tai lähettävätkö paketin uudelleen niin eipä ole edelleenkään kukaan vastannut moniin viesteihin.. ?? minusta erittäin outoa toimintaa.. ja kyseiseen firmaan kun ei ole minkäänlaista puhelin numeroa?? en enään koskaan tilaa vivamondosta mitään!

      • Huijattu

        En kyllä suosittele tilaamaan Vivamodon kautta yhtään mitään. Tilauksestani puuttui suurin osa tuotteista. Maksoin etukäteen Paypalin kautta alvin


      • Huijattu
        Huijattu kirjoitti:

        En kyllä suosittele tilaamaan Vivamodon kautta yhtään mitään. Tilauksestani puuttui suurin osa tuotteista. Maksoin etukäteen Paypalin kautta alvin

        Jatkuu... Nyt sitten selvittelen saanko mahdollisesti rahani takaisin, jota kyllä vahvasti epäilen. Laitan huomenna sähköpostia Ruotsiin ja kerron sitten miten minulle kävi. Tilamaani tuotteet tulivat Hon Kongista, luulin tilaavani ne Suomesta kuten nettisivuilla ilmoitettiin. Olen kyllä hyvin pettynyt Vivamodon toimintaan.


    • Pahasti huijattu

      Säkköpostioisteet jotka minä löysin ovat: Hon Kong: [email protected] ja Vivamodo Sverige Ab [email protected]. Näihin molempiin osoitteisiin laitoin useamman viestin, sähköpostiin ei ole vastattu eli rahat mentin :( .

      Tilasin viisi tuotetta josta sai yhden, Dermalogica daily mikrofoliant ja sekään ei ole mielestäni aito, koostumus aikasempaan Suomesta ostettuun tuoteeseen verrattuna aivan erilainen ja haiseekin ihmeelliselle, ei sitä uskalla kasvoihinsa laittaa, oli kyllä paketoitu hopeiseen paperiin.

    • HUIJAREITA.

      VIVAMONDO EI OLE LUOTETTAVA.

      Olen kysellyt ulkomaalaisilta e-mail ystäviltäni Hollannista, Saksasta, Itävallasta, Venäjältä, Ranskasta, Brittein saarilta ja Japanista sekä Kiinasta.

      Yhteystiedot mättää, tuotteiden/rahojen palautus mättää.
      Tuotteista sanoivat lähes kaikki että ne ovat PIRAATTITUOTTEITA - toisinsanoen halpoja kopioita joita ei ole tarkastettu (eikä kukaan tiedä Mitä niissä on.) SIKSI hinnat ovat nin halpoja.

      ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA MAKSAKO TILAUSTA ETUKÄTEEN !!! Jos palautatte tavarat, rahoja ette saa itkemälläkään takaisin. Toisaalta laskuja (laskuasiakkaalta) saatetaan periä palautustenkin jälkeenkin!

      Huijausta tavalla tai toisella.

      TULLI on itse maksettava.
      Kysykää myös suoraan Suomen Tullista näitä asioita.
      http://www.tulli.fi/fi/

      Rahoja tullimaksuista Vivamondo EI palauta, eikä maksa, joten on viisasta ottaa selvää MISTÄ tuotteet tulvevat. Elleivät he sitä pysty kertomaan, se on suora osoitus siitä, että Kauppa Ei Ole Luotettava.

      • Oppirahat maksettu

        Hyvin tehdyillä nettisivuilla yritetään vakuuttaa ostaja, minä myös tilasin Vivamodosta ja petyin pahasti :(

        Tulevaisuudessa olen tarkempi ja perehdyn yritykseen ennen kuin tilaan mitään netin kautta, tai ostan tuoteet Suomesta : )


    • tietämätön

      Minä tilasin vivamondosta Silky sexy hairin shampoon ja hoitoaineen, jotka ovat ainakin mielestäni aidon veroiset.. Eli en pysty sanomaan onko piraatti vai ei.. paketti saapui viime viikolla.. ei ole vielä tullut tullimaksuja.. mutta katsotaan nyt. Onneksi en mennyt tilaamaan sieltä mitään lisää..

    • nettishoppaaja

      No ei kai ne nyt mitään huijareita oo... vaikka kuulostaakin pelottavalta että tuotteet tulee Aasiasta. Herää kysymys aikaisemmille kirjoittajille, onko teillä kenties jäänyt rahat saamatta vai onko kivaa vain valittaa keskustelupalstalla?

      Tilasin itse JT Beauty Outletista. Paketti oli postitettu Englannista, ei tullia ja tuli viikossa perille. Se ainakin toimii! Tosin saatan kokeilla Vivamondoa tulevaisuudessa...

      • ::::::::::::::::::

        Ihan tiedoksi vaan, että Aasia ja Englanti on tullauksen kannalta kaksi eri asiaa. Jos et ole sattunut huomaamaan, että Englanti on EU-maa ja kun EU:sta ostaa, ei tullia tarvi maksaa.


      • rahat meni

        Olin usemapaan kertaan yhteydessä sähköpostitse Vivamodoon, kun en saanut etukäteen maksamastani tilauksesta kun yhden tuotteen. Sähköpostiini en koskaan saanut vastausta, enkä myöskään hyvitystä maksamaani laskuun (laiton useamman mailin). Huijaustahan tämä mielestäni on. Vihastun vieläkin asiasta vaikka aikaa on jo melkein vuosi.

        Jos et usko asiaa niin sitten et, omapahan on asiasi.


    • help

      Haluisin tilata sieltä justin bieberin girlfriend hajuveden mut en oo varma onko se luotettava:/

    • jessicazaa
    • kuluttaja NDU

      Kyllä vastuullinen taho laittaa AINA selkeät yhteystiedot sivuilleen. Tottakai Internet on huijareita täynnä, sillä siellä on helppoa tehdä epämääräistä kauppaa kasvottomien asiakkaiden kanssa. Oli kyse huijarifimasta tai ei, niin itse en tilaa sieltä siksi, että sivuilla ei ole kunnon yhteystietoja tai muutenkaan tietoa firmasta kunnolla. Tuollainen (ylihalpojen hintojen lisäksi) aina laittaa raksuttamaan, onko firmalla puhtaat jauhot pussissa. Onneksi on ihmisiä, jotka myös täällä kertovat kokemuksistaan.

      • Nöpö

        Tilasin 50ml:n hajuveden hintaan 55,21€. Luulin tosiaan että tuote tulee Suomesta koska en tyhmyyttäni tutustunut firman taustoihin peremmin. Tuote tulikin yllätys yllätys Hong Kongista ja tulleja maksoin 13,25€. Paketin saamiseen kului aikaa 3 viikkoa.


    • Ei kiitos sitten

      Kiitos infosta! Meinasinpa mennä lankaan ja tilata halpaa hajuvettä. No en ainakaan tuolta sitten tilaa. Jotenkin sitä vaan on sinisilmäinen ja uskoo, että "joku" näitäkin valvoo ja kauppa ei voisi toimia jos ei olisi luotettava. Mutta onneksi etsin näitä mielipiteitä.

    • annamaria77

      Prettysta ja JT Beauty Outletista oon tilannut, ja hyvat kokemukset molemmista :)

    • sanna771

      JT Beauty Outlet :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      328
      3048
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2253
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1675
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      194
      1588
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1385
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe