OPSET Oy??

tietämätön

Onko ihmisillä kokemuksia Opset-nimisestä firmasta?
Onko palkanmaksu onnistunut moitteettomasti, mites työnjohto?

Ilmeisesti on OP:n ja ISS:n omistuksessa??

Ei vaan löydy mitään tietoa kyseisestä firmasta, niin ihmettelin kovasti.

Hakee juuri työntekijöitä, niin ihan mietin kannattaako tuonne hakea.

138

26269

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • opsettiläinen

   On hyvä ja vastuullinen yritys. Kaikki toimii moitteettomasti.

   • OPlainen

    Opsetiä käytetään lyhytaikaisen työvoiman tarpeeseen, etuna on työntekijöiden saaminen henkilöstöpalvelualan työehtosopimuksen piirin, kun suoraan Osuuspankkiin palkattaessa työntekijä on rahoitusalan työehtosopimuksen piirissä. Lyhytaikaisessa työvoiman tarpeessa vuokratyövoima on myös Osuuspankin kannalta joustavampi ratkaisu. Työntekijän näkökulmasta jokainen voi hakea netistä työehtosopimukset, verrata näitä ja todeta kumman piirissä itse haluaisi olla.


  • pimpollo

   hienoa jos on noin, mutta hakee porukkaa melko usein ja aina määräaikaisia, mihin ne aina ne entiset joutuvat?

   • Työterveysammattilainen

    Heidän työsopimustaan ei uusita, koska he ovat liian hitaita. Työnantajalle ei merkitse mitään se kuinka työntekiä saavuttaa määrälliset tavoitteet. On monta tapaa "huijata" työnantajaa, tosin työn laatu kärsii, mutta siitä työnantaja ei ole kiinnostunut.

    Opsetillä on vanhanaikainen tapa suhtautua työntekijöihin, he yrittävät tulosta mm. hiostamalla ja pitämällä työntekijöitä jatkuvassa jännityksessä jne. Sillä systeemillä ei pitkäaikaisia työntekijöitä saada. Mutta saadaan tilalle uusia ilmaisia työntekijöitä, jota ovat muka "koulutuksessa" eikä heille makseta palkkaa.


   • giuguyg

    "pitämällä työntekijöitä jatkuvassa jännityksessä" ja "saadaan tilalle uusia ilmaisia työntekijöitä, jota ovat muka "koulutuksessa" eikä heille makseta palkkaa". Tämä on niin totta kuin olla voi, ja niissä turhissa haastatteluissa juoksuttaminen.


  • ex-työntekijä

   Kusetusta koko Opset. OP-Pohjola-ryhmän toimistotyöt teettävät Kiinteistöpalvelualojen työehtosopimuksella, yhteistyössä ISS:n kanssa.

  • zen_1

   Jep - kusetusjärjestely alusta loppuun. Siirtävät porukkaa esim. taloushallinnon , asiakaspalvelun ja IT-hommien parista kiinteistöpalvelualan TES:n ja palkkojen piiriin (siivoojat jne). Heiltä karsitaan talon edut ja joutuvat edustamaan ISS:ää esimerkiksi työvaatteillaan. Kyseessä on siis yhteisomistettu yritys ISS palveluiden kanssa.

   Putiikki toimii ikään kuin vuokratyövoimana talon sisällä, eli tekevät ns. projekteja. Hyvin vähän vakituisia työsuhteita, paljon nuoria joiden oikeuksia helppo polkea ja poljetaan...

   Periaatteessa ISS on varmaan ihan kunnon firma ja palkanmaksun sun muun luulisi sujuvan jo ihan julkisuuskuvan takia, mutta sinänsä epäilyttävää, että näin voi toimia.

  • Opsettiläinen

   Hyvin on toiminut, muutamia omia poissaolopäiviä firma jopa sanomansa mukaan maksanut omasta pussistaan, eikä laskuttanut asiakkaalta. Kerran tai pari on palkka maksettu muutaman päivän jälkeen palkkapäivästä, ja vuosilomarahoista piti vähän kysellä, mutta muuten on toiminut ihan moitteettomasti!

   Aluks oli lyhyt sopimus, kun ei tiedetty, kuinka paljon hommia tulee, nyt tuli sitten vuoden soppari palkankorotuksen kera kun tuli vuos täyteen firmassa.

  • sdfasdfsad

   Opset on ISS Oy:n vuokratyövoiman välitysfirma

  • hdgxf
  • 65477654

   on kai ihan yleisesti tiedossa miksi vuokratyöfimoja käytettään

  • Julle18

   Ihan koira firma. Op Pohjola kyykyttää nykyään työntekijöitään, taukoja, palkkoja leikataan just ton Oppsetin kautta. Kauheet tavoitteet ja kyttäys mm ei taukoja, hyvä kun kuselle pääsee, aivan perse firma

   • Papparalla

    Näin on. OP tekee hyvää tulosta, mutta työntekijät on pienipalkkaisia ja todella alistettuja. Aloitin työelämässä 70-luvulla, silloin työntekijä sai asiallista kohtelua ja palkan eka tunnista alkauen. Nykyään nuoret ovat Opsetin orjia. Sinunkin kannattaa harkita oletko rahoinesi tukemassa tätä OP:n toimintaa.


  • Opsettiläinen

   Joooopajoooo.... Tulipa sitten aikamoinen tälli kasvoille, kun sähköpostia lukas tänä aamuna.

   Opset on vaihtanut työnantajaliittoa ja täten myös TESiä henkilöstöpalvelualan TESiin, vaikka ammattiliiton mukaan sen pitäisi käyttää rahoitus- ja vakuutusalan TESiä vuokra- ja rekrytointipalveluiden työtehtävien osalta.

   Meikäläinenhän on ollut kiltisti töissä kiinteistöpalvelualan TESillä täällä....
   Taitaapi kohta tulla oikeusjuttu tästä, mikäli ammattiliitto näkee, että 1½ vuotta ollaan pidetty töissä väärän alan TESillä.....

  • opsettionperseestä

   Joo, kyykyttävät ihan surutta. Älkää ihmiset vaan erehtykö hakemaan Opsetin hommia. Teettävät samoja töitä kuin vakkareilla 2-3 euroa pienemmällä tuntipalkalla. Lisäksi vakuutuspuolella käytössä nollasopimus eli töitä 0-37,5 tuntia viikossa.

   Tuo edellinen kaveri puhuu asiaa, juuri noin on tapahtunut.

  • ekakerta

   Tänä päivänä lienee tavoitteet tiukentuneet joka paikassa ja kaikilla. Tietyissä tehtävissä joudutaan noudattamaan tarkempia pelisääntöjä esim. taukojen osalta jotta homma toimii. Vakkareilla parempi palkka kun omaavat enemmän kokemusta? Joku aiemmin kirjoitti että oli vuoden oltuaan saanut palkankorotuksen, joten liksa lienee sidottu ammattitaidon kehittymiseen. Nollasopimukset on tätä päivää, vaikka ei työntekijän kannalta mikään hyvä, ajaa täysin työnantajan asiaa kun voi antaa tunteja vain silloin kun todella tarvii. Toki työnantaja halutessaan ajaa työntekijän etuja ja harvemmin lähtee ihan nollalinjalle vkotyöajan osalta?, mutta sopimukselliseti se mahdollisuus annetaan. Aina on myös peiliinkatsomisen paikka. Jokainen työpaikka on mukava jos hoitaa omat hommansa odotusten mukaisesti, sitten on se mahdollisuus että odotukset ei kohtaa ja tulee huonoja kokemuksia. Tsemppiä kaikille kevään ja kesän työnhakuun!

  • ärris

   Höpö höpö vakkareilla parempi palkka koska on enemmän kokemusta. Kyykytystä ja epätervettä työmarkkinakäytöstä tuo on. Kaunistellaan talon sisäisiä lukuja ja kierrätetään kustannuksia muualla.

   0-37,5 sopimus on työntekijän aliarviointia ja surkeaa johtamista. Millainen yritysjohto ei pysty arvioimaan työn todellista määrää vaan olettaa että työn tarve voi olla 0% tai 100%.

  • Tuleva opsetiläinen?

   Muita kokemuksia? Olen päässyt tuonne töihin, mutta en ole ihan varma haluanko mennä. Onko ihan paskaa hommaa?

  • Tseims

   Vitun idiootit. Just tuollaisten turhan nillittäjien takia tämä maa on menossa. "Paskaduuni" "Paskafirma" Tarjoaa töitä kuitenkin vielä vaikka ilmapiiri tekemiselle on aivan surkea. OP Set on perustettu aivan laillisesti tekemään ulkoistettuja töitä paremmassa kontrollissa kuin täysin ulkoistettu yritys. Riippuen paikasta hyvät työntekijät pidetään talossa ja osa rekrytoidaan listoille. Yksi vuokrafirman tehtävistä on myös toimia puskurina tuollaisten työntekijöiden virherekrytointien vuoksi. Valittajat tuskin jatkavat. Miksi tälläinen on mahdollista 1) työn kysyntä ylittää tarjonnan 2) toiminta on aivan laillista. Miten tästä kehititytään 1) suomalaisia alkaa työnteko kiinnostamaan 2) lainsäädäntöä kehitetään tes-sopimusten kiertämiseksi. Mutta kyllä tässä molemmissa on vikaa ja täällä huutelijoiden pitäisikin työskennellä siivoajina.

   • Ei omien puolien pitäminen ja vaatiminen että työnantaja noudattaa työehtosopimusta ole huutelua. Jos nämä vuokrafirmat osaisivat lukea ja noudattaisivat työehtosopimusta ei tälläistä mainetta tulisi. Kyllä ihmetyttää jos alalla pitkään työskennelleet vieläkään osaa työehtosopimuksen Tessejä noudattaa tai että mitä lisiä kuuluu maksaa ja mitä ei. Niin eikö sillöin kuuluisi jo vaihtaa alaa tai yhteiskunnan laittaa moiset yritykset toimenpide kieltoon? Ammattiliittojen puuttumatta jättäminen ihmetyttää myös?

    Itse ainakin jos perustaisin vuokrafirman niin ensimmäisenä opiskelisin alan Tessin ja ottaisin selvää lisistä jotka kuuluisi työntekijälle maksaa. Sen jälkeen tietäisi millä kenetkin pystyy vuokraamaan eteenpäin. Kun tuota ohjetta nämä vuokrafirmat jos ei noudata niin silloin kiertäminen on tietoista ja rikollista toimintaa. Nämä "huutajat" on hyvästä, koska he säästävät yhteiskunnnan varoja turhilta oikeudenkäynneiltä kun nämä "paskafirmat" saavat maksana kyseenalaisen maineen. Tuolloin luontainen poistuminen tulee käymään näin pienessä maassa.

    Itse ohjeistan kaikkia jotka eivät saa rahojaan niin viemään asian eteenpäin. Kun lopputilistä kysymys silloin kannattaa vaatia odotusajanpalkkaa viivästymisestä(6pv palkka).


  • nivo2

   En kyllä suosittele.

   Itse olin myös 0-sopimuksella kyseisessä firmassa. Tämä tarkoitti, että työnantaja kertoo vuorot ja jos et jousta/tule tuntien varotusajalla töihin, et jatkossa mitään tunteja saakaan - aina on toinen joustavampi 0-sopparilainen jonossa. Näitähän nollasoppareitahan voi tehdä vaikka rajattoman määrän, kun eivät sido työnantajaa mihinkään. Sairaskorvauksia ei saanut koskaan, sillä vuoroja ei oltu koskaan sovittu muuten kuin suullisesti ja ne myös siis peruttiin suullisesti, jolloin mitään vuoroa ei sairauspäivillä koskaan ollutkaan.

   Muutenkin mentiin vähän sillä periaatteella, että katsotaan mikä menee jengillä läpi. Työtehtävät saattoivat olla mitä vaan eikä niitä määritelty missään. Talossa oli paljon nuorisoa, tuettua työvoimaa ja muuta työmarkkinoilla heikossa asemassa olevaa väkeä, jotka luonnollisesti joustavat ja antavat periksi oikeuksistaan. Työtahdin ja työolot sekä budjetit sanelevat muuten "asiakkaat" eli entiset kollegat ja sanomattakin selvää, että kiire tulee.

   Jengiähän on opsetiin siirretty op-pohjolan piiristä jo vuosia. Tämä tarkoitti kyseisille henkilöille käytännössä aina palkanalennuksia ja työehtojen huononemista. Eläkeikää lähestyvät yleensä mielummin pihalle tässä vaiheessa.

   Mieleen on jäänyt muutama hyvin hämärä irtisanominen ja irtisanomisella uhkailu, enkä vieläkään käsitä miten ne ovat menneet läpi ilman jatkotoimenpiteitä. En muutenkaan käsitä, miten "vastuullinen" talo kuten op-pohjola voi käyttää kyseistä järjestelyä.

  • ttttttttttttttttttt

   Juttu menee suunnilleen näin
   1.Menet töihin kyseiseen firmaan siinä uskossa että olet ikäänkuin isossa pankkitalossa töissä. Ehkä perustelet sen itsellesi "saan jalan ovenrakoon"
   2.Teet samaa työtä kuin vakituiset pankin työntekijät
   3. Sinulla on reilusti huonmpi työsopimus, kymmeniä prosennentteja huonompi palkka kuin muilla vastaavilla.
   4. Palkanmaksava työnantaja firma jättää maksamatta sinulle kuuluvia korvauksia, huomaat tämän ja alat kyseenalaistamaan koko yrityksen.
   5. Tiedustelet asiaa esimiehiltäsi ja saat vihaisia vastauksia, tyyliin "ole sinä tyytyväinen että edes jotain saat"
   6. Huomaat että vakituiset pankin työntekijät katsovat sinua ylen.
   7.Ärsyynnyt koko yrityksestä ja etsit uuden työpaikan
   8.Päädyt tänne purkamaan tuntojasi.


   Niin ja sen unohdin sanoa, että työ itsessään ei ole kovin hääviä. Asiakkaat huutaa ja haukkuu sinua joka päivä, työkaverit valittaa mistä milloinkin kun työ on niin stressaavaa, ja kaiken kukkuraksi esimies käy kaatamassa niskaasi ämpärillisen paskaa aina silloin tällöin.

   Usko pois, kaikkea ei kannata kokeilla...!

  • liianläheltätodistan

   ^ Hyvä kirjoitus, juuri noin se asia on.

   Lisäksi Opsetin johto on tehnyt TES:n ohi päätöksen, että erään työntekijän lomarahan suuruus laskettiin peruspalkan mukaan, ei peruspalkan provisioiden mukaan. Tämä työntekijä älähti ja joutuivat taipumaan, kun ei muutakaan laillista vaihtoehtoa ollut.

   Uusille työntekijöille luvattiin työterveyshuolto, johon kuului mm. työterveyslääkäripalvelut. Kun ryhmä sitten aloitti, niin kerrottiinkin Opsetin puolelta, että tt-lääkäri ei kuulukaan, vain työterveyshoitajan palvelut. No, nämäkin älähtivät asiasta ja ilmeisesti joutuivat taipumaan tässäkin asiassa.

   Lisäksi jokaikisen palkkalaskelman joutuu itse käymään tarkasti läpi, melkein kaikissa virheitä, yllättäen Opsetin eduksi.

   Opset hoitaa ilmeisesti OP-Pohjolan likaisen työn, jotta emokonsernin tahraton julkisuuskuva säilyisi jatkossakin sellaisena.

   Näkyvät rekrytoivankin usein, sekin kertoo, että vaihtuvuus suurta.

   nimim. liian läheltä todistanut

  • Poolikkna

   Opset on innovatiivinen ja joustava firma, joka ajattelee työntekijän parasta kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Olemme yhtä suurta perhettä, jossa esimiehet pitävät meistä kaikista huolta, minulle on soiteltu esim sairaslommakin ja kyselty vointia. Masentavaa lukea ihmisten huonoja kokemuksia, koska ei elämä Opsetissa ole ikävää. Miellä on täällä hauskaa ja se näkyy varmasti myös asiakkaankin puolelle.

   Palkan kanssa on saattanut joskus olla hieman ongelmia, mutta sattuu sitä muissakin firmoissa ja sehän on verrattavissa vaikka lompakon katoamiseen.

  • 3453

   haahaa... ja kukas sen työntekijän lompakon tässä viekään

  • Ihmettelijä

   Miksi Op:lla on henkilöstövuokrausalan TES eikä rahoitusalan TESSIÄ vaikka työ on samaa?

   Laitontako?

  • nyt asiat paremmin

   No siksi, ettei vuokratyöntekijöille tarvitse maksaa samaa palkkaa kuin vakituisille eikä myöskään tarjota samoja etuja. Samasta työstä noin 500-6oo euroa pienempi palkka...

   Koko ajan rekrytoivat myös, näemmä. Kun vanhoista vuokratyöntekijöistä on imetty kaikki mitä irti saa, niin potkut persiille ja uutta väkeä sisään. Vakituinen henkilöstö kamppailee jaksamiskykynsä äärirajoilla.

   Kokemuksesta sanon, ilmapiiri tuolla on huono sekä Opsetissa että emokonsernissa. Osaavia, kokeneita vuokratyöntekijöitä laitetaan pihalle, koska nämä uupuvat hirvittävään työtahtiin ja tehokkuuden vaatimuksiin - työnkiertomahdollisuutta ei käytännössä ole kuin niille ruskeakielisimmille.

   Uudet jaksavat innokkaina ensialkuun mutta heistäkin suurimmalle osalle kohtalo on karu.

   Miettikää ihmiset tarkkaan, kun haette tai jos teille sieltä tarjotaan töitä. Kaikkihan vaikuttaa hyvältä, iso, tunnettu konserni, pitkähkö määräaikaisuus, jne. Mutta todellisuus jotain ihan muuta. Vuokratyöntekijöitä kohdellaan toisen luokan kansalaisina ihan kaikissa asioissa.

  • OP arbeit macht frei

   Joo, välttäkää tätä orjatyöleiriä. Tämä firma oli ensimmäinen lukuisista josta voi sanoa ainoastaan negatiivisia asioita. Työntekijällä on arvoa vain siihen saakka kun pystyy kiristämään tahtia. OP-palveluilta käy säännöllisin väliajoin tämä vanha ukko roadshownsa kanssa kertomassa kuinka kaikki on fantastista, mutta te olette pelkkiä numeroita. Laittomia irtisanomisia, valheellisuutta, palkanmaksussa jatkuvat ongelmat, painostava ilmapiiri, työntekijöiden mitätöintiä, TES:iä vaihdetaan edullisuuden mukaan jatkuvasti, kyttääminen sekuntikellon kanssa, jatkuva tehokkuus vaatimusten kasvattaminen ja ehkä irvokkainta on äitiyslomalle lähtevät eli olit vakkari tai määris niin kortiston kautta äitiyslomalle. Pelkkää ihmisten hyväksikäyttöä.

  • Luukurkkuunluuserit

   Älkää luuserit iniskö vaan tehkää töitä. Hyvistä persoonista ja työntekijöistä pidetään varmasti joka yrityksessä kiinni kaksin käsin. Sontasakki joutaakin pellolle jos työnteko ei maistu. Katsokaa rutisijat peiliin ja lopettakaa täällä keskustelupalstalla valehteleminen. Jos pitää kritisoida niin olkaa edes rehellisiä ja kertokaa kuinka asia on. Jos olette itse ryssineet hommanne tai petkuttaneet työnantajaanne niin sitä saa mitä tilaa! Se on juuri nuo tekosyyt joita itsellenne toistatte totuuksina joka saa itsenne voimaan pahoin ja aiheuttaa masennusta. Ihmiset on tänä päivänä heikkoja!

  • MIKAPETTERI2016

   KÄVIN REILU KUUKAUSI SITTEN HERMIASSA TAMPEREELLA NÄIDEN ESITTELYTILAISUUDESSA; TARJOTTIIN OIKEIN MUNKKIKAHVIT JA KAIKKI KÄVIJÄT PÄÄSIVÄT PIKAHAASTATTELUUN. NO MINUA EI KUTSUTTU JATKOHAASTATTELUUN. OLIN ENNEN KÄYNTIÄ TEHNYT HAKEMUKSEN JA ESIKYSELYN JOSSA KYSYTTIIN SUOSTUMISTA MM. HUUMETESTIIN. VÄHÄN AIKAA SITTEN PAIKKA TULI UUDELLEEN AVOIMEKSI JA LÄHETIN SÄHKÖPOSTIA, ETTÄ OLISIN EDELLEEN VALMIS HOMMIIN MUTTA EI NÄÄ SAATANA VASTAA.

   TERVEISIN MIKA AALTO

  • Haenkovaienkö

   Mitä tehtäviä Opsetin työntekijät käytännössä enimmäkseen tekevät? Tällä hetkellä näkyy olevan haussa työvoimakoulutuksen kautta 20 työntekijää Kuopion Opsetiin, mikä on mielestäni aika paljon. Onko työ käytännössä vakuutusten ja pankkipalvelujen puhelinmyyntiä vai mitä? Soitin ja kysyin tätä koulutuksen järjestäjätaholta (Saranen Consulting) ja sain vastaukseksi hyvin kiertelevän ja ympäripyöreän vastauksen, että tehtäviä on muka hyvin monenlaisia. Onko näin? Vai mitä tuossa työpaikassa käytännössä tehdään, jos tuonne hakee ja pääsee töihin?

   • AinaVoiKokeillaOnneaan

    Itse ainakin teen ihan samoja hommia kuin OP-Prosessipalveluiden (eli sen oikean OP:n virallinen nimi näissä työtehtävissä) väki: vastaan OP:n vakuutusasiakkaiden yhteydenottoihin (puhelin, verkkoviestit, chat).

    Päivittäinen työaikani on 15 min pidempi kuin OP:laisilla ja palkka n. 400€/kk pienempi.

    Toisin sanoen viikossa teen 1 h 15 min enemmän, kuukaudessa n. 6½ h enemmän ja vuodessa vajaan 2 viikkoa enemmän työtunteja, tämä siis huonommalla palkalla.

    Kyllähän 5.000 €/v enemmän olisi kiva saada. Siitä kertyy jo 10 vuoden aikana brutto 50.000 € mikä verojen jälkeen lienee 40.000 €! Että ei kannata väheksyä palkan merkitystä pitkällä aikavälillä, pyrkikää AINA siihen että palkkanne on mahdollisimman suuri.

    Ei vaan ainakaan itselläni ole ollut helppoa päästä OP-Prosessipalveluihin töihin. Kuudesti olen hakenut, aina kun on ollut avoin paikka haussa. En ole vielä päässyt.

    Esimiehet ovat mielestäni asialliset enkä heistä edes keksi mitään valittamista. En ole vielä runsaan vuoden aikana huomannut että minua vuokralaista kohdeltaisiin huonommin kuin OP:laisia. Työporukka on aika nuorekasta mutta onneksi on myös ns. vanhan liiton porukkaa jotka lähes poikkeuksetta OP:laisia. Erittäin määrätietoisia, valtaosin mukavia työkavereita jotka ovat tosi päteviä.

    Silti, jos voisin valita menisinkö esim. julkiselle puolelle töihin (Kela, Verohallinto, kuntapuoli, jne.) niin menisin julkiselle puolelle. Ei ehkä olisi niin kovat tavoitteet.

    Toisin sanoen etsin koko ajan paremmin palkattua työtä. Toivottavasti löydän sitä.


  • Mehupuristelija

   En näköjään päässyt, tosin tämän ketjun perusteella väistin luodin. Toisaalta taas huolestuttavaa jos en pääse edes tällaisiin koiran hommiin.

  • Otatkokopintästä

   Opsetissa jos haluaa pärjätä kannattaa ottaa kaikki paska vastaan iloisin mielin ja rakastaa esimiehiä ym ylempiarvoisia.
   Nöyrä ja halpa työmuurahainen ilman toivoa paremmasta on tulevaisuutesi, jos tähän miinaan astut.

  • gdgfgfdgdfdgfhkkloio

   Jotain kertoo työstä, kun aivan jatkuvasti hakevat uutta porukkaa (Osuuspankille) samoihin tehtäviin ja työntekijämäärä ei talouslukujen valossa juurikaan nouse. Vahva epäilys on, että kusitauotkin kellotetaan sekunnilleen ja asiakaspalvelussa on operaattorityyliin agendana lisämyynti. Juuh myydä yksityis/yritysasiakkaille "asiakaspalvelun" lomassa muutamat höpöhöpö-vakuutukset ja Lapin kelomökit, pitäköön tunkkinsa.

   • diibdaab

    Tuota lisämyyntiähän se siis olisikin sen asiakaspalvelun ohella...


  • toimistoduunari

   Ei suosittele Opsettia, saati OP-pohjolaa työnantajana. Juoksuttavat ihmisiä turhissa haastatteluissa töihin joihin ei sitten otetakaan ketään, eli todennäköisesti osalla OP:n porukasta ei ole riittävästi töitä vaan haastatteluja käytetään ajan vietteenä. Ei tiedetä mitä haetaan tai mihin tehtäviin, mutta hirveetä kuulustelua ja sitten mitään ei mistään maksettaisi...EN TODELLAKAAN SUOSITTELE jos vaan muita mahdollisuuksia!!!

  • Sepeteys

   Ei riittänyt vuosien työkokemus vakuutus ja rahoitusalalla. Ilmeisesti esteenä se, etten ole valmis tekemään töitä osa-aikaisesti. Opset luultavasti hakee nuoria kokemattomia tekijöitä joilla ei ole minkäänlaista tajua omista oikeuksista ja joita voi kyykyttää miten lystää.. Ehkä haen vielä joskus uusiksi, ehkä en. Haastattelutilaisuuden perusteella en luokittelisi "oikeaksi työpaikaksi"

   • Entinen_työntekijä

    Eli siis olit työtön ja olet edelleen työtön. Oikeat työpaikat eivät halunneet koskea sinuun edes pitkällä tikulla, eikä edes "ei oikeat" työpaikat ottaneet sinua😆

    Jotenkin tässä vaikuttaa siltä, että kukaan ei huoli sinua ja vika on kaikissa muissa. Olisiko sen kuuluisan peiliinkatsomisen paikka?

    Jotenki tää tuntuu, et tää suomi24 ketju ei enään edes liity Opsetiin, vaan tää on joku epäonnistuneiden ihmisten murjotuspaikka😆😂


   • Ihmeissäni

    Minäkin pääsin haastatteluun tai haastatteluihin.

    Ensiksi videohaastattelu, sitten paikanpäällä yksilöhaastattelu (haastattelijan puheista sai jo ymmärtää, että tulen valituksi).

    Tämän jälkeen vielä yksi yksilöhaastattelu parin haastattelijan kanssa. Tällä kertaa kysymykset olivat outoja pyskologisia kysymyksiä. Näytti vaikka kukkapellosta kuvaa ja piti soveltaa liittyväksi OP:een.

    En päässyt vaikka alalta kolmen vuoden kokemus ja yhä työsuhteessa. Huippu suositukset jne.

    Haastattelijasta (viimesimmästä) tuli ylimielinen kuva ja jotenkin vaikutti kateelliselta(?!). Tästä huolimatta olin 100% varma pääsystäni. Olen täysin kummastunut miten en muka riittänyt. Niin myös läheiseni. Vaikka itse sanon, en usko että tehtävään voi minua parempaa löytyä.


  • Pettymksi

   Samat ilmoitukset taas pyörii pitkin nettiä, joko siellä haetaan haamuja johonkin rekisteriin tai vaihtuvuus on todella suurta. Kumpikin vaihtoehto huono. Ei tuolla voi olla noin suuri (uusien) tekijöiden tarve!

   • Entinen_työntekijäpå

    Niin, eiköhän tämäkin ihan selvisi katsomalla mikäli firman työntekijämäärä on kasvanut. Sun looginen ajattelu on tasoa down syndrooma😂

    Firman sivuilla lukee, että ne on henkilöpalveluyritys ja tää valopaa ihmettelee suurta rekrymäärää🙈 Lord have mercy... Onneks Manpower ja Barona harrastaa vielä enemmän tota sun haamusalaliittoteoriaa😂😂😂


  • Juuso114

   Hain, mutta taidan skipata haastiksen. Outoa ettei minulle vastata onko kyseessä asiakaspalvelu/ neuvonta-, vai puhelinmyyntityö. Jälkimmäinen ei kiinnosta ollenkaan, ja ilmoituksessa mainittu "kannustepalkka" kuulostaa hyvin pitkälle juurikin puhelinmyynniltä.

   • Saasnähärä

    Ilmeisesti vähän sekä että. Itselle jäi haastattelusta sellainen kuva, että valtaosin olisi kyse tulevista puheluista ja viesteistä, eli neuvonnasta, jonka ohessa sitten ehdotellaan muitakin OP:n palveluja. Jonkun verran saattaa lisäksi olla sitä että itse soitellaan ja myydään. Mutta todellisesta työnkuvasta ja jakaumasta en osaa sanoa kun en ole työssä ollut enkä tiedä tulenko olemaan.


  • Kuopiostakajahtaa

   Puhelinmyynnistä on kyse, 100 prosenttisesti! Tuotteet ovat vain näitä pankki- ja vakuutustuotteita. Tilien avaamista, korttien myyntiä jne. Ja työtä tosiaan tehdään vakkareita huonommilla ehdoilla ja palkoilla. Vaihtuvuus kovaa, ollaan vissiin puskurina kun ei Op halua omille kirjoille ottaa. Ei eroa mitenkään lehtien myynnistä.

  • Kjinkavoinajttaa

   Nykyaikaisen työn kuvaus huonossa mielessä. Myynti on todennäköisesti ainoa tärkein mittari (vaikka siis ollaan aspassa), tauot kellotetaan sekunnilleen, hr on aivan kuutamolla, myytävät tuotteet on vähän nihkeitä liikkumaan, pauhaavat asiakkaat jne. Toki jos haluaa saavuttaa stressikuoleman nopeammin, niin suosittelen. Työntekijää arvostetaan niin paljon, että on perustettu tällainen aliyhtiöhimmeli kulujen karsimiseksi.

  • opsetorja

   toimihenkilöä haettaessa ei ole puhelinmyyntiä vaan backoffice-hommaa. asiakasneuvoja on sit niitä jotka soittaa, vastaa tai hoitaa verkkoviestit.

   joka tapauksessa, en suosittele. sinänsä homma toimii, palkka tulee ajallaan, taukoja ei kelloteta, työajat saa itse valita joustavasti... mutta eriarvoisuus OP:ssa työsuhteessa olevia kohtaan on suuri, palkka on todella pieni (vaikka samaa hommaa tehdään, jopa kolmen euron ero tuntipalkassa!), ylitöitä ei saa tehdä ja kaikki koulutukset, juhlat yms kiva kuuluu vain OP:lle.

  • töitäopsetilta

   Tänne ei vissiin kannata hakea töihin? Minkälainen palkka? Kiinteä vai puhelinmyyntimenekki malli?

  • Eieitodellakaanei

   Osuuspankki pitää sitä aspaa niin orjakaleerihommana ja toisen luokan työnä ettei halua omiin nimiinsä henkilöitä tekemään duunia! Tämä koko Opset-viritys on nykyajan irvikuva ja syy miksi tällaiset vuokrafirmat pitäisi kieltää lailla.

  • Veronkiertoa

   Opsetin touhu kaiken muun rinnalla on myös veronkiertoa, firma ei maksa veroja voitoistaan. Näin kuulin talon sisältä.
   Onko tämäkään oikein?

   • lulz

    Hyvä tyhmä! Suurimman suomalaisen finanssikonsernin tytäryhtiö varmaan harrastaa laitonta veronkiertoa.. Kaltaisiasi vajakkeja kyllä löytyy, siitä ei ollu kauan, kun kaltaisesi vajakit syytti Nordean puheenjohtajaa veropetoksesta... Eiköhän OP:n ja Nordean konsernien veroasiantuntijat tiedä miten nämä verot maksetaan pikkasen paremmin ku joku elämän koulun läpi käynyt nettitrolli...


   • Verokarhu

    Taidetaan tarkoittaa tuossa edellisessä kommentissa tuota arvonlisäveroa. Sitä ei Opset maksa, kun kuuluu alv:sta vapautettuun toimintaan omistussuhteensa takia (rahoitus- ja vakuutustoiminta). Voipi asian tarkistaa vaikka YTJ:stä.


  • Entinen_työntekijä

   Joo, eli vuosi sitten olin Opsetilla töissä ja jotenkin nyt satuin löytämään tämän ketjun. Sitä negaa mitä täältä lukenu en kyllä tajua tai allekirjoita lainkaan.

   Palkka tuli itselleni ihan normaalisti. Itellä ja oman tiedon mukaan kaikilla muillakin palkka yli 2000e/kk. Taitoi suurimmalla osalla olla juuri tuo kaks tonnia.

   Op maksaa paremmin ja vali vali... Menkää sit sinne Op:lle töihin. Totuus on, että täällä valittavilla lusmuilla ei ole sinne mitään asiaa heidän cv:llään ja osaamisellaan. Opsetin takia sain taas töitä Nordeasta ja palkka nousi 200e. Suurempi palkka ei paljoa merkkaa, koska täällä Nordeassa tehdään oikeasti töitä työajalla. Opsetissa nykyiseen verrattuna erittäin leppoisaa. Täällä marisevat jos eivät ole edes päässyt niihin Osetin tavoitteisiin, niin ei hyvää lupaa😂

   Itsellä oli hyvä tiimi ja esimies ja ihan hyvä maku jäi. Voin sen suoraan myöntää, että hain kanssa muualle suuriin pankkeihin, mutta hakijoita oli satoja jollei tuhansia.... Joten suuriin pankkeihin ei ovet heti auennut. Siksi Opset. Nyt olen Nordeassa töissä joten itse olen tyytyväinen siihen, että sain arvokasta pankin osaamista Opsetista.

   Yhdyn siihen, että täällä valittavat on vaan jotain Opsetista potkut saaneita😂 Jos Opset on kerta niin huono paikka, niin miksi haette sinne? Ottakaa ne työpaikat jotka tarjoaa 10 000/kk palkkaa ja teidän ongelmat on ratkaistu😂😂😂. Jännä ku niin moni vinkuu et pääsispä vaan sinne töihin ja sit ku saa kenkää on kaikki taas työnantajan vika. No, kait se on ku kerta syyllistyivät virherekrytointiin😂

   • Sniff

    Kas opsetin johtaja on löytänyt tämän viestiketjun.... ip:t paljastivat.


  • työnhakija_

   Ilmeisesti ei kannata hakea opsetin kautta töihin Op:lle, ainakin tän palstan perusteella...
   Onko kellään lisää kokemuksia kerrottavana?

  • Orjatäällähei

   Ei tarvii sanoo mitään sen enempää, muuta kun että negat on täysin totta ja monta ihmistä eri osastoilta vahvistaa tän oman mielipiteen. Pysyttele helvetin kaukana, vaikka työkaverit onkin mahtavia. Ne työkaverit ei auta siinä kohtaa kun palkka on niin paska että itkettää jokaisena palkkapäivänä.

  • HalpuutusPankki

   Opset on aikoinaan Osuuspankkiryhmän hankintayhtiö, 40 työntekijää. Aika tehoton sellainen. Viime vuosina sinne on haalittu yhteensä n. 900 nuorta ja reipasta määräaikaista. Hyvin pienipalkkaista.

   Muutama vuosi sitten Op-Pohjola aloitti YT:t ja vuosien saatossa irtisanottuja on kertynyt noin yhdeksänsataa. Pohjolan pääjohtaja Karhinen perustelee tätä automaatiolla. Irtisanottu ovat tyypillisesti olleet pitkään talossa olleita ja mielellään viiskymppisiä.

   Näiden tehtävät eivät suinkaan kadonneet eikä ainakaan automaation myötä, vaan niitä tekee Opsetin määräaikainen. OP-Pohjola ei ole tunnettu automaatiosta, ohjelmat ovat vanhoja ja paikkaiktuja ja manuaalityön määrä on suuri.

  • Jaana32

   Yks frendini on tuolla töissä. Kuulemani mukaan maailmanlopun touhua, eräskin esimies oli saanut viime kesänä fudut paneskeltuaan alaistaan. :) Hakekaa siis Opsetiin

  • Os18

   Onko lisää uusia kokemuksia? Kokoajan vaan haetaan lisää määräaikaisia...

  • opsettilainen

   Reipas vuosi sitten lähin määräaikasella sopparilla kokeilemaan mitäköhän töitä ois luvassa ja nyt vakkaripaikka. Aiemmin on tullu muutamaa puhelinmyyntihommaa kokeiltua (joissa ict-alan tessin takuupalkka ja provisio) ja huomattavasti rennompaa homma täällä eikä hommat oo ihmisten häiriköintiä turhalla tyrkytyksellä vaan todella vaihtelevasti erilaista projektityötä ja asiakaspalvelua. Hyvin mahdollisuuksia myös siirtyä ihan opn puolelle hommiin ja vaikka palkka ei päätä humaa niin on kuitenkin mukava työ, hyvä työporukka ja reilut pomot. En ollenkaan ymmärrä mistä kaikki täällä valittaa.

  • Eiikinäsinneduuniin

   Itsekin ko. firmassa töissä olleena, en suosittele kenellekään. Esimiehet valikoituvat hyvävelijärjestelmällä, mitä kiltimpi, nuorempi ja hiljeisempi, niin siinä vasta hyvää esimiesainesta. Osaamisella ei mitään väliä. Työehtosopimuksia muutetaan omavaltaisesti. Liitossa on useampi case selvitettävänä ko. firman osalta. Että noin.

  • Työntekijä

   Voin vahvistaa, että kyseessä on tosiaan OP:n palkanpoljentaviritys, jonka ainoana ideana on mahdollistaa työntekijöiden palkkaaminen määräaikaisiin lyhyisiin sopimuksiin ja maksaa samasta työstä työehtosopimuskikkailuilla 20-30 % huonompaa palkkaa. Määräaikaisuudet mahdollistavat myös työntekijöistä eroon hankkiutumisen vaivattomasti.

   Pysykää kaukana tästä paskalafkasta jos mitenkään voitte.

  • rsersdfdsrfwearerawer

   Itse olen katsonut vierestä, kun kaverilla oli eri soppari OPSETILLÄ. Kokemuksesta voin sanoa, että löyhässä hirressä saat olla. Modernia orjuutta. En lähtisi. Mitä tahansa muuta.

  • Koil

   Kiertäkää kaukaa kyseistä firmaa. Teettäävät orjapalkalla pankkitehtäviä. Todella kiva olla töissä paikassa, jossa OPlaiset tienaavat samasta työstä merkittävästi parempaa palkkaa, lyhyemmällä työajalla ja paremmilla eduilla.

  • Opsetti

   On kokemusta firmasta, suosittelen esim. opiskelijalle sivutoimiseksi duuniksi. Palkkaus ei millään vastaa työtehtäviä, tosin eipä OP:n normitoimihenkilöidenkään palkoissa ole kehumista. Ehkä ennen niissä on ollut enemmän neuvottelemisen varaa (?), mutta tessin mukaiset rahoitusalan taulukkopalkat ovat hieman päälle 2000e/kk. Itse suuntasin valmistumisen jälkeen pois koko talosta, vaikka OP:lle olisi ollut vakkaripaikka tarjolla.

  • kiinnostunut

   Mitä saatte opsetilla palkkaa ja minkälaista työ on? Entä jos olette lähteneet opsetilta niin minkälaista työtä teette nyt ja millaisella palkalla?

  • OPset

   Tällä hetkellä vastaan pääasiassa asiakaspalvelussa puhelimeen ja soitan silloin tällöin asiakkaille ajanvarauksia ja palkka suunnilleen 2200 e/kk lisät. Hyviä hommia eikä tarvitse leikkiä puhelinmyyjää niinku joku on jo ehtinyt täälläkin mainita.

   • Ops

    Siis Opsetilla tuo palkka? Voisitko kertoa vähän tarkemmin millä nimikkeellä teet töitä tai missä yksikössä? On meinaan huikeasti parempi palkka kuin itselläni...


  • OpsetPalkka

   Oman käsitykseni mukaan about 2200e/kk on OP:laisten palkka. Opsetilla tienaa hieman alle 12e/tunti, useimmat tekevät töitä osa-aikaisina (nuoria opiskelijoita jne.).

  • opsetillamyös

   Oma lähtöpalkka oli 12,60 tunti ja tällä hetkellä hieman alle 14 euroa tunti eli suunnilleen tuon 2200, lisineen himpun yli. Lähtöpalkoissa ei ole kai paljoa nousua tullut mutta henkilökohtaiset palkanlisät sitä eroa tekee. Tiedän porukkaa jotka tekee vuokratöissä ja OPn palkkalistoilla samaa tai heikompaa peruspalkkaa. Toki tuloksista palkitaan tuntuvammin OPn työntekijöitä mutta kun tarpeeksi hyvin tekee niin kyllä se palkka Opsetillakin nousee ihan hyvin. Tietenkin osa-aikaisilla opiskelijoilla yms saattaa vähän vaikeampi olla perustella palkan nostoa jos tunteja kertyy se max. 20 viikossa mutta kun tekee täyttä päivää ja osoitta vähän oma-aloitteisuutta niin kyllä se siitä.

   • Opsetti

    Itse en kyllä ole kuullut, että Opsetilla maksettaisi joillekin ylimääräisiä "lisiä" peruspalkan päälle (?). Oma käsitys on päinvastoin ollu se, että siellä ei juur makseta mitään ylimääräistä kuin se mikä on pakko maksaa työehtosopparin nojalla - näin siis ainakin siinä yksikössä, jossa itse olen ollut töissä. Aspan puolella tosin on kai saattanut saada hyvinkin lisäeuroja palkkaan kannusteina, mutta nythän nekin menivät leikkurin läpi.


  • lisiäon

   Ainakin omissa hommissa peruspalkan päälle maksetaan ilta- ja sunnuntailisät (jälkimmäiset mikäli sunnuntaiylitöitä tulee, sunnuntaivuorot ovat vapaaehtoisia ja ylipäätään harvoin edes tarjolla) sekä kahdesti vuodessa tulospalkkio. Mikään noista ei päätä huimaa, ilman ylitöitä peruspalkan päälle tulee yleensä pari kymppiä iltalisiä ja tulospalkkio on myös vuodelle laskettuna vain muutama kymppi kuukaudessa. Tämän lisäksi tulevat henkilökohtaiset palkanlisät jotka neuvotellaan vuosittain ja niillä se palkka lähinnä nousee. Meilläkin on tällä hetkellä osa porukasta saanut vanhan esimiehen aikana pykälää ylemmän palkkaluokan ja lähtöpalkka on suunnilleen satasta omaa palkkaa korkeammalla. Toki se palkka vaihtelee myös tehtävien mukaan mutta meillä on kokemuksesta ja näytöistä riippuen n. 300 euron eroja kuukausipalkassa saman tiimin sisällä jos ikälisiä ei lasketa.

   • Anonyymi

    Kilpailijalla tuo tulospalkkio voi olla jopa 250€ kuukaudessa lisää. Muutaman kympin tulospalkkiot eivät ole kovin motivoivia. En ihmettele yhtään, että työntekijävaihtuvuus on suurta ja jatkuvasti yritetään saada surkealla palkalla töihin porukkaa.


  • O000

   Muita kokemuksia?

   • Anonyymi

    Itse suoritin pakollisen harjoittelun opsetilla. Opset ei tästä tiennyt mitään, koska vakituinen työsopimus ja harjoitteluraportti omasta työstä riitti. ”Palkalliseksi harjoitteluksi” palkka ja työkuva ei ollut hassumpi. Tuon jälkeen vaihdoinkin heti työpaikkaa vakuutusalalle, jolloin palkka nousi 500-700€. Vuoden kokemuksen jälkeen pääsin esimieheksi, jolloin palkka oli n. 3,5k.


  • Arvoto

   Sellaisia kokemuksia on, että onneksi en ole enää Opsetilla tai OP ryhmässä töissä.

  • hohhohh

   Siis miettikää, että on olemassa firmoja, kuten Opset, jotka eivät maksa kielilisiä, ei lauantailisiä eikä kokemusvuosista.. Haetaan nimenomaan kaksikielisiä (suomi, ruotsi) eikä kielilisiä.. siis marketeissakin saa kielilisät.

   • Kdksjsuzvd

    Entinen opn esimieheni vetosi siihen, että Suomessa on muka yleinen käytäntö olla maksamatta kielilisiä. Sama heppu sanoi ettei työn laadulla ole väliä kunhan ei tule niin isoja mokia että hänelle asti suoraan joku tulisi valittamaan. En sanoisi, että on hyvä työpaikka millään mittakaavalla.


  • CAT2

   Tässä firmassa joskus työskennelleenä voin sanoa että oksetus. Pääset töihin jos olet jonkun esimiehen lapsi/sukulainen/tuttava. Pystyt töissä jos olet kiltti, hiljainen etkä vaadi mitään. Teet töitä kahden edestä ja jos imartelet esimiehiäsi, jotka ovat jatkuvasti "koulutuksissa" - lue: kylpyläkokemuksia hakemassa. Todella omituinen passiivis-negatiivinen työympäristö. Pahimman laatuinen orjatyönantaja. Vältä jos vain mahdollista. Jos kuvittelet pääseväsi joskus tätä kautta OP:n töihin, erehdyt. Sinne pääsevät vain jos joku iskä tai äiskä on avaamassa latua OP:n päässä eli nepotismin loistava esimerkki.

  • Unohda

   Älkää ikinä menkö ko. firman palvelukseen. Täysin joustamatonta ja työntekijöiden oikeuksia polkevaa toimintaa. Opsetin työntekijöille maksetaan samasta työstä kuin OP:n omille työntekijöille huomattavasti huonompaa palkkaa. Et ole OPSETilla orjaa kummempi.

  • Mandiiii

   En ole ikinä ollut tällaisessa työpaikassa. Aivan järkyttävää ja kaupan töissäkin toiminta ollut reilumpaa.

   Työpaikalla kohdellaan kuin toisen luokan kansalaista kun olet Opsetilla, et OPlla. Työ henkisesti raskasta; ei taukoja ja kaikkea mitataan: myyntiä, tehoja jne.. Kytätään joka minuuttia.

   Opsetin puolelta esimiehet eivät tunne esimerkiksi lainsäädäntöä juurikaan. Mutta ei heilläkään varmasti ole kivaa olla esimiehenä tuollaisessa firmassa, joka polkee työntekijöiden oikeuksia, kuten aiemmin on jo tullut ilmi.

   Palkkakuitti pitää syynata joka kk läpi, koska 90 % todennäköisyydellä siinä on jokin ”virhe”.

   Jos vain on joku muu vaihtoehto kuin tämä yritys, tartu siihen. Mielenterveys oli koetuksella tässä työssä.

   T: entinen työntekijä

   • kannatan

    Ehdottomasti eteenpäin!


  • fgfgds

   Juttu iltalehteen asap!

   • Snnsnsns

    Kannatetaan!


  • ElämäopettaaxD

   Aivan järkyttävää selkäänpuukotusta koko touhu. Esimiehellä ei ollut mitään hajua työntekijöiden tekemisistä eikä kiusaamiseen puututtu vaikka toistuvasti joutui sanomaan asiasta. Työnkuva oli varsin kasvotonta liukuhihnatyötä, joka perustui vain tehokkuuksiin, mutta kiitosta työstään tuntuivat saavan vain porukan äänekkäimmät koomikot, kun taas tuntitehokkaita tyyppejä pidetettiin jostain syystä häiriötekijänä tässä "hienossa" tiimissä.

  • Aappee

   En kyllä ymmärrä mistä puhutte. Itsellä vain positiivistä sanottavaa opsetista. Toki töitä joutuu tekemään mutta varmaan opn puolella vähintään samanverran...

  • Aappee

   Itse oon tosi tyytyväinen meidän esimiehiin, työntekijöiden mielipiteitä kuunnellaan oikeasti. Työterveys toimii hyvin myös. Tulospalkkiota maksetaan, on kivoja tyhyiltoja ym.

   • exOpset

    Tyhyillat = ryyppyjuhlat pomon kotona? Kai on kohta taas uusi rekry auki kun edelliset lähteny 6 kk sisään?


  • Aappee

   Ja palkka on tosiaan ainaki minulla 2200e kk plus lisät

  • hmmhjk

   paljonko opsetin projektipäälliköt tienaa? onko heillä kiinteistöpalvelualan tes?

  • OpsetlainenJNS

   Opset palkka 1500-1800 OP palkka 2300e. Riippuu myös miten on iltalisiä. Vaikka teet opsetilla samaa hommaa vaativuusasteeltaan kuin oopeelainen, niin saat silti paskempaa palkan ja paskemmat edut. Terveisin opsetlainen ollut nyt 7kk töissä.

   Ja nytkin menivät vuoden vaihteessa muuttamaan palkkiomallia epäedulliseen suuntaan. Jos vaan saan mistään paremman työn niin heti vaihdan. Kusetustahan tuo on.

   • uteliastyötön

    Oletko vuokrahommissa OPlle vai ihan Opsetin hommissa?


   • OpsetlainenJNS
    uteliastyötön kirjoitti:

    Oletko vuokrahommissa OPlle vai ihan Opsetin hommissa?

    OP:lla Opsetin kautta.


  • OpsetlainenJNS

   Plussaa on tietysti kokemus ja uuden oppiminen pankkiasioissa, mutta kuitenkin aika haastavaa ja vastuullista, joten odottaisi parempaa korvausta. Viime vuosi oli OK, kun sai palkkioiden avulla bruttona sen 2100€ - 2300€. Nyt siis palkkiot on muutettu ja kuukausipalkka tippui 300€-500€.

  • OpsetlainenJNS

   Ja ei siis uskoisi, että OP käyttäisi tytär-yhtiötään hankkiakseen halvempaa työvoimaa, mutta näin se vain on. Hullua.

   Opset käyttää henkilöstöpalvelualan TES:iä, vaikka jos loogisia ollaan niin rahoitusalan palkkaa ja etuja pitäisi mielestäni maksaa samaa työtä tekevälle. Sen toisaalta ymmärrän, että Opsetin kautta voi päästä sitten lopulta OP:n työsuhteeseen, kun todistaa että osaa hommat taitoa karttuu. Mutta sekään ei ole niin varmaa.

   Olen ollut jo sen aikaa töissä, että samoja hommia teen kuin OP:n työsuhteessa olevat ja vastuu vain lisääntyy. Silti ei näy palkassa eroa. Mainitsinkin tästä vaan mikään ei muutu.

   En silti sano, että ei kannattaisi hakea Opsetille. Sieltä saa kuitenkin hyviä kokemuksia ja oppii väistämättä uutta, mutta jos työntekijän vastuun ja kykyjen kasvaessa ei tule palkkaan muutosta, niin kannattaa miettiä muita vaihtoehtoja.

  • Palkkakuitti

   Vakuutuspuolella saat huonommat edut, koska teet työtä henkilöstöalan TES:llä, et vakuutusalan. Et myöskään saa samaa lounasetua kuin Op:laiset, et samaa liikuntarahaa, et tulospalkkiota tai osuutta henkilöstörahaston tuotosta. Se on nelinumeroinen summa vuodessa minkä menetät, jos teet Op:lle työtä Opsetin kautta. Saat toki työkokemusta ja elätät itsesi, mutta onko kivaa tehdä samaa työtä huonommilla eduilla?

   • OpsetlainenJNS

    Ei tietenkään ole. Mutta pakko jotain tehdä.


  • blääääh

   OP:lla selkeästi on suunnitelmana palkata työntekijöitä itselleen ensin Opsetin kautta ja napata sieltä parhaat/tehokkaimmat omille palkkalistoilleen. Ainakin omassa tiimissä tässä on kuitenkin epäonnistuttu, sillä Opsetin kautta töissä olleet ovat usein olleet esim. yliopiston opiskelijoita ja lähteneet lopulta paremmin palkattuihin hommiin (vaikka olisvat siis päässeet OP:lle). Omasta mielestä koko ala on melko hanurista ja palkat alhaisia vaatimuksiin nähden; puhumattakaan sitten vielä tästä, ettei OP tahdo maksaa duunareilleen edes rahoitus-/vakuutusalan minimipalkkoja vaan on kehitelty tällainen Opset-kusetus.

   • OpsetlainenJNS

    Olet asian ytimessä. Saanko kysyä missä päin Suomea työskentelet?


   • blääääh

    Etelä-Suomessa, mutta eiköhän samat ongelmat ole kaikkialla muuallakin. Stressaavaa kun päteviä työkavereita lähtee jatkuvasti paremmille palkoille ja vaihtuvuus on ympärillä suurta.


   • OpsetlainenJNS

    Totta

    Meinasin nyt hakea OP:n työsuhteeseen. Sitten kokeilla sopia sopimuksen että voi opiskelujen ohessa tehdä. En jatka enää tän sopimuksen jälkeen ainakaan opsetilla.


  • Anonyymi

   Opset Oy Kuopio maksutoimeksiantojen porukkaa kannattaa välttää!

   Työpaikkakiusaaminen ja syrjintä rehottaa - sekä esimiesten että "vakituisten" työntekijöiden johdosta.

   • Anonyymi

    Melkoista vinkumista koko ketju muutamaa positiivista kommenttia lukuunottamatta. Opset on ollut itselleni erinomainen ponnahduslauta Op:n palkkalistoille. Joskus alkuun tuntipalkka oli 11,36€/h (2013) ja ei se tuntunut epäoikeudenmukaiselta kun on juuri koulunpenkiltä alalle tullut. 2014 Op:n palkkalistoille ja kk-palkka 2180€/kk. Nyt olen useamman vuoden tienannut 40k/vuosi ja työskentelen asiakasrajapinnassa puheluita/viestejä/chatteja hoitaen. Lisäksi henkilökuntaedut Op:n puolella ovat erinomaiset. Vaihtuvuus on tosin harmittavan korkeaa, mutta on ymmärrettävää etteivät kaikki kovaan työtahtiin kykene ja tällöin kannattaakin katsoa joitain muita hommia. Tuntuu tosin monella olevan kaikki-heti-nyt mentaliteettia täällä havaittavissa, joten ei mikään ihme etteivät työt ole maistuneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Melkoista vinkumista koko ketju muutamaa positiivista kommenttia lukuunottamatta. Opset on ollut itselleni erinomainen ponnahduslauta Op:n palkkalistoille. Joskus alkuun tuntipalkka oli 11,36€/h (2013) ja ei se tuntunut epäoikeudenmukaiselta kun on juuri koulunpenkiltä alalle tullut. 2014 Op:n palkkalistoille ja kk-palkka 2180€/kk. Nyt olen useamman vuoden tienannut 40k/vuosi ja työskentelen asiakasrajapinnassa puheluita/viestejä/chatteja hoitaen. Lisäksi henkilökuntaedut Op:n puolella ovat erinomaiset. Vaihtuvuus on tosin harmittavan korkeaa, mutta on ymmärrettävää etteivät kaikki kovaan työtahtiin kykene ja tällöin kannattaakin katsoa joitain muita hommia. Tuntuu tosin monella olevan kaikki-heti-nyt mentaliteettia täällä havaittavissa, joten ei mikään ihme etteivät työt ole maistuneet.

    Itse kykenin "kovaan työtahtiin" ja olisin saanut vakipaikan OP:lta. Ongelmana oli, että tossa kohtaa olin juuri valmistunut maisteriksi ja OP:lla kk-palkka olisi silti ollut alle 2500e (brutto). Miksi ihmeessä olisin jäänyt taloon odottamaan mahdollista palkankorotusta, kun muualla tarjottiin heti selvästi parempaa liksaa plus etuja, joita OP:lla ei koskaan olisi saanut (pidemmät lomat, itse valittavat työajat jne.)?? Hetkeäkään en oo päätöstäni katunut.


  • Anonyymi

   Kiertäkää kaukaa, orjatyövoimaa käyttävät Kiinteistöalan työsopimusta lukevat, työn tahti kasvaa ja vaatimukset lisääntyvät. Pitäisi olla supersuorittaja, työn joudut itse kantapään kautta opettelemaan ja itse vastaat virheistäsi. Työntekijöiden vaihtuvuus suuri ja eihän tätä pitkään jaksakkaan, kun huono omatunto iskee jos vessareissu venähtää ja et pääse tavoitteisiin.

  • Anonyymi

   Ei mitään huonoa sanottavaa Opsetista tai OP:sta. Joulukuussa 2018 alotin Opsetilla 12kk märiksellä, tein työni tunnollisesti enkä laiskotellut ja rypenyt asenteella ”vittukun pitää tehä töitä” mikä vaikuttaa täälläkin olevan aika monen asenne. Kesäkuussa 2019 noukkivat mut sit OPn/Pohjola Vakuutuksen työsuhteeseen ja palkka nousi 1800€/kk -> 2150€/kk. Senkin jälkeen jatkoin työn painamista ja elokuussa 2019 sain palkan korotuksen ja kk-palkka nyt ~2500€. Tulospalkkiot tulee ihan vain tekemällä normaalilla rytmillä ja tehokkuudella töitä, eikä höpötellessä työkavereille tai räpläämällä puhelinta. OP:n/Pohjola Vakuutuksen työsuhteessa myös törkeen hyvät edut. Kaikista vakuutuksista -25%, asuntolainat yms ilman marginaalikorkoja tai toimitusmaksuja, rahastot yms. Ei mitään valittamista. Kuopiossa itse työskentelen ja täällä erittäin hyvä ilmapiiri. Tunnistajat tunnistaa ja tietäjät tietää. Ei ole täältä kyllä kiire minnekkään lähteä, saapi olla aika kova palkka, että lähtisin, koska edut ja työilmapiiri sekä myös etenemismahdollisuudet erittäin hyvät. En voi muuta kuin suositella.

   • Anonyymi

    Helsingissä ainakin todella nyrpeä ilmapiiri.


  • Anonyymi

   Valitettavasti olen erittäin pettynyt koko Opset firmaan. Jatkuvasti haetaan uusia työntekijöitä ja töitä tarjota lyhyinä kuukausien pätkinä. Välillä tuntui, että mitä vähemmän tiedät oikeuksistasi sitä halutumpi olet. Palkka on surkea, koska kuuluvat eri tessiin kun op:n omat työntekijät. Opsetin työntekijöille maksetaan 400-600e vähämennän palkkaa kun op:n työntekijöille.

   Ystäväni oli afc officer työssä ja palkka oli erittäin surkea. Lisäksi työ kesti vain 6kk ja monille luvattiin jatkoa mitä ei sitten toteutettukaan. Tuntuu tämä Opset hiukan orjatyövoimalta.

   • Anonyymi

    Työsopimus saatetaan myös laatia tyylillä "töitä 20-40h viikossa" vakuutellen, että kaikki halukkaat saavat kyllä tehdä täydet työtunnit ja töitä riittää kaikille. Sitten yhtäkkiä tulee ilmoitus, että kaikki Opsetlaiset saavat tehdä vain minimituntimäärän ja jatkossa ylitöihin pääsevät vain OP:laiset (aiemmin pääsivät kaikki halukkaat ylityökutsun ollessa voimassa). Jep jep, pitäkää tunkkinne.
    Jännä, miten jatkuvasti puhutaan hoitoalan surkeista palkoista, vaikka pankkialalla palkat ovat vielä huonommat, eikä ole samanlaista mahdollisuutta tienata lisillä. Tuokin, että OP:lle siirtyessä jonkun palkka on ollut 2100 e/kk on täysin naurettavaa. 1800-2100 e on tavallinen NETTOkuukausipalkka erilaisista duunarihommista, joihin ei vaadita korkeaa koulutusta.


  • Anonyymi

   Olin töissä Opsetilla kesän 2018. Hain silloin 12 kk määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa 20-40 h soppari. Ilmoitin työhön hakiessani, että kesä- ja loma-aikoina 40 h/vko onnistuu, koulun ohella 20 h maximi ja työnantajan puolesta tämä oli ok. Tehtävät sinänsä pankkitoiminnoissa aika raadollisia. Perehdytys oli pitkä, 4 viikkoa, mutta opittavaa ja käytännön kokemusta kertyi koko kesältä. Olen todella asiakaspalveluhenkinen ja pidin työstä. Muutaman kuukausi rekryn jälkeen oli uusi rekry ja minua pyydettiin uusien työntekijöiden perehdytyksen jälkeen ohjaajaksi. Olin siis sisäistänyt pankin toimintamallit sekä ohjeet hyvin ja pääsin ohjeistamaan uusia työntekijöitä työssä. Uusien työntekijöiden kanssa työskentely oli mukavaa ja pyrin omalla toiminnallani luomaan positiivista uskoa osaamiseen ja itsensä kehittämiseen. Omat tehokkuuteni näiden ohjauksien ohella laski. Osa tunneista minulla oli ohjattu uusien työntekijöiden opastamiseen, mutta ongelmatilanteissa usein uudet työntekijät hakeutuivat kiirellisten esimiesten sijasta kysymään asioita minulta. Esimiesten ohjeistusten mukaisesti autoin uusia työntekijöitä. Minulle ei kuitenkaan korvattu näitä ohjeistuksia asiaankuuluvasti ja oma tehokkuuteni kärsi kun 30 % työajasta meni kollegoiden opastamiseen (tähän oli siis suoranainen käsky esimieheltä opastaa kysyttäessä). Osa palkasta koostui tehokkuuedesta. Tehokkuuteen laskettiin asiakaskontaktien määrä, asiakstyytyväisyys ja myynti. Olin huomattavasti keskivertoa tehokkaampi asiakaskontaktien määrässä ja asiakastyytyväisessä, mutta myynnissä jäin top 20 % ulkopuolelle. Sain usein huomatutuksia, että myyntini voisi olla korkeampi, vaikka vastaavasti hyvän myynnin omaavilla asiakastyytyväisyys ja kontaktien määrä sakkasi. Koin ylipäätänsä epäeettisenä toimintana myydä asiasta ymmärtämättömille luottokortteja ja rahastoja. Muutama kollegoistani sai suurta hehkutusta huippumyyntituloksista, vaikka todellisuudessa samat asiakkaat soittivat seuraavilla viikoilla ja peruuttivat luottokorttinsa tai kuukausisäästösopimuksensa, koska eivät olleet ymmärtäneet sopimusten luonnetta tai mitä tarkalleen ottaen oltiin tilattu. Nämä "myyntityki" ohittivat tälläiset soitot, pahimmassa tapauksesa löivät valittavalle asiakkaalle luurit.

   Viimeinen tippa omaan linssiin tuli kesän päätyttyä, jolloin kysyin mahdollisuutta siirtyä 20 h/vko työvuoroihin. Työnantaja ilmoitti, ettei se olisi mahdollista. Työsopimuksen mukaan minulla ja työnantajalla oli kuuden kuukauden koeaika, jonka perusteella purin työsopimukseni. Ilmoitin purkamisesta sekä OP:n että Opsetin esimiehelleni. Työnantajan toiveen mukaan tein vielä listassa olevat työvuorot ja minua ohjeistettiin jättämään henkilökortti yms. lähiesimiehelleni (valmentaja). Viimeisenä työpäivänä putsasin oman työpisteeni ja vein henkilökorttini valmentajalleni, jonka leuka loksahti sijoiltaan. Kiireistään huolimatta tämä ihan ja hyvä ihminen kävi pikaisesti laittamassa työhuoneensa oven kiinni ja kysyi, mistä on kysymys. Esimieheni ei ollut ilmoittanut valmentajalleni (lähiesimies) työsuhteen purusta. Lähiesimieheltäni sain paljon kehuja työsuorituksistani ja suositukset jatko työhön, jos tilanne jossain kohtaa muuttuisi.

   Olin aidosti pettynyt, miten henkilöstöasioita talon sisällä hoidettiin. Luonnollisesti en lyhyen työsuhteeni aikana ehtinyt etenemään merkittävästi, mutta palkkauksen ja palkkiojärjestelmän epäkohdat hiersivät niin paljon, etten ikinä enää alentuisi moiseen.

   TLDR; Hyvää kokemusta asiakaspalvelusta, paskaa kokemusta henkilöstöjohtamisesta.

   • Anonyymi

    Erikoiselta kuulostaa. Onko muita kokemuksia niiltä jotka ovat talossa olleet? Itse olen kuullut varsinkin vakuutus ja afc-puolelta kehuja, että on mukava työpaikka, ja palkkakin n.2000€/kk luokkaa, mikä on ihan hyvä jos ei pankkialan kokemusta muuten ole..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Erikoiselta kuulostaa. Onko muita kokemuksia niiltä jotka ovat talossa olleet? Itse olen kuullut varsinkin vakuutus ja afc-puolelta kehuja, että on mukava työpaikka, ja palkkakin n.2000€/kk luokkaa, mikä on ihan hyvä jos ei pankkialan kokemusta muuten ole..

    2000e palkan saa perus tiskarit tai myyjät. Itselläni oli parempi palkka ennen kuin valmistuin korkeakoulusta ja aloitin työskentelyn opsetilla. Työn vaikeustason pitäisi olla suhteessa palkkaan, aivan kuten valtiolla käytetään yleistä taulukkoa johon palkka perustuu. Mielestäni on myös omituista, että samaa työtä tekevät saavat eri palkkaa kun op:n työntekijät.

    Palkka on huono ja työ kiireistä.


  • Anonyymi

   Olin noin puoli vuotta tänä vuonna töissä Opsetilla. Työ oli ihan mukavaa ja työkavereiden puolelta otettiin hyvin mukaan porukkaan. Esimiesasiat olivat taas erittäin huonosti hoidettu ja välillä tuntui sille, etteivät omat esimieheni olleet perillä omasta työnjaostaan vuokratyöntekijöiden suhteen ja välillä kukaan ei osannut neuvoa esim. työsuhteeseen tai työaikoihin liittyvissä asioissa. Oikeilla työntekijöillä oli enemmän oikeuksia ja etuja kuin vuokratyöntekijöillä ja huomasi myös sen, että esimiespuolella joustettiin paljon enemmän "omien" työntekijöiden asioissa.
   Puolet palkoistani tuli myöhässä ja jouduin itse hoitamaan sen, että ne maksettiin minulle. Palkka oli todella paljon pienempi mitä täysin samaa työtä tekevillä OPn työsuhteessa olevilla. En suosittele työnantajaa kenellekään, kenellä varaa valita joku muu.

   • Anonyymi

    Tulin lukemaan ketjua, kun törmäsin jjb juttuihin ja ajattelin, että Opsetistakin on varmaan jo jossain mediassa kirjotettu... ihmettelen, ettei siitä ole vieläkään tämän isompaa ”haloota”.
    Olin itse pari vuotta sitten hetken siellä töissä vastavalmistuneena tradenomina. Vaihdoin äkkiä muihin töihin koska sain muualta heti alkuun 1000e parempaa palkkaa. Opset järjestelynä tuntui epäeettiseltä, koska tiimissäni monien määräaikasia työsopimuksia oli ketjutettu vuosia. Mielestäni se on jo lain harmaalla alueella. Palkkaus oli surkea. Esimiehet ja ja johtamistyö surkeaa. Työkaverit oli huippuja, niitä jäi ikävä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tulin lukemaan ketjua, kun törmäsin jjb juttuihin ja ajattelin, että Opsetistakin on varmaan jo jossain mediassa kirjotettu... ihmettelen, ettei siitä ole vieläkään tämän isompaa ”haloota”.
    Olin itse pari vuotta sitten hetken siellä töissä vastavalmistuneena tradenomina. Vaihdoin äkkiä muihin töihin koska sain muualta heti alkuun 1000e parempaa palkkaa. Opset järjestelynä tuntui epäeettiseltä, koska tiimissäni monien määräaikasia työsopimuksia oli ketjutettu vuosia. Mielestäni se on jo lain harmaalla alueella. Palkkaus oli surkea. Esimiehet ja ja johtamistyö surkeaa. Työkaverit oli huippuja, niitä jäi ikävä.

    Itsekin olen ihmetellyt ettei tämän isompaa haloota ole kyseinen vuokrafirma saanut aikaiseksi. Itse olen yrittänyt pari kertaa avata keskustelua asiasta keskustelupalstoilla, mutta eivät ole ottaneet tuulta alleen. Hain aikanaan back office -töihin Opsettiin ja sitä varten oli ensin videohaastattelu, sitten ryhmähaastattelu ja lopuksi yksittäishaastattelu. En saanut paikkaa ja jäi aika kakkamaku haastatteluissa juoksemisesta. Ei työnhakemisesta tarvitse tehdä tuollaista haastattelumaratonia, vähempikin riittää. Nykyisen paikan sain 20 minuutin haastattelun perusteella.


  • Anonyymi

   4 vuotta opsetilla vakinaisessa työsuhteessa. Palkka oli taloon tullessa 2065e , nyt 2300e lisät ja tulospalkkiot.
   Töitä saa toki tehdä että ura etenee :)

  • Anonyymi

   Jaahas, Opsetin nimi vaihtunut Tribedo Oy:ksi mutta sama vanha kyykytys ja alipalkkaus meininki jatkuu.. ;)

  • Anonyymi

   Tribedo työnantajana tuntuu olevan täysin omaa luokkaansa. Moni toiminta kestäisi tuskin päivänvaloa tai tonkimista. Esimiehet laiminlyövät töitään, heidän tavoittaminen on usein vaikeaa, rekrytoinnit ova usein todella sekavia ja hitaita eikä niiden kulusta usein kuule kun vasta ”valitettavasti valintamme ei kohdistunut sinuun”

   Työnkuvakin on henkisesti todella raskasta, työnkuvaa ohjaavat tavoitteetkin varmistavat sen että pääsee nuori heti kokemaan burn outin tunteen

  • Anonyymi

   Tämän hetken kokemuksia Tribedo Oy:stä, kannattaako mennä?

   • Anonyymi

    Ei todellakaan kannata.


   • Anonyymi

    Älä mene t. Burnout


   • Anonyymi

    Ei todella. 1,5 vuotta tuota alipalkattua työt tein. Nykypäivän orjatyötä!!!


  • Anonyymi

   Tribedolla (ent. Opset) tehokkuus tavoitteita nostetaan koko ajan ilman mitään muutosta teknisiin ratkaisuihin tai muuhun tekemiseen. Pitää vain itse olla koko ajan nopeampi ja nopeampi ja nopeudesta johtuneista virheistä räyhätään. Sääliksi käy uusia työntekijöitä, joiden pitäisi heti päästä ihmiselle mahdottomiin tehokkuuslukuihin. Palkkaus on paska ja esihenkilöt haluttomia kehittämään toimintaa työkykyä tukevammaksi. Liekkö nekin väsyneet tähän jatkuvaan työntekijöiden riistämiseen. Ei anna kyllä hyvää kuvaa OP:stakaan kun ostaa palveluita tällaiselta yhtiöltä. Jossain vaiheessa tilanne oli jo parempi ja työ alkoi maistua, mutta hyvät esihenkilöt lähti ja epäpätevät jäi ja paska maistuu suussa. Voi vinkata hyviä pankki- tai vakuutusalan työnantajia, jonne siirtyä hommiin ja joissa työntekijöiden ei oleteta olevan robotteja tai tekevän nälkäpalkalla töitä. Ala on kuitenkin mielenkiintoinen ja asiakkaat ja työkaverit mukavia.

  • Anonyymi

   Tribedo nimellä kulkee nykyään! Yritys ei maksa palkkoja ajallaan tai maksaa ne väärin. Yritys ei anna työntekijöiden olla itse yhteydessä palkanlaskentaan vaan kaikki kulkee esimiehen kautta. Yrityksellä on käytössä tes: kiinteistöalan toimihenkilöt eli palkkataso on huono. Etenemismahdollisuuksia ei ole ja palkka nousee 100-400€ koko työuran aikana tribedon itse kehittämän taulukon mukaan.

  • Anonyymi

   Ei ole mitään hyvää sanottavaa ISS:stä ja sen yhteistyöyrityksistä. Paljon liikkuu lahjuksia, houkutuslintuja, korruptiota.

  • Anonyymi

   Olen aloittamassa nyk. Tribedolla työt, paikkaa tarjottiin noin tunnin mittaisen ryhmähaastattelun jälkeen. Onko lisää kokemuksia Tribedosta työnantajana? Ainakin haastattelun perusteella hehkuttivat, miten työtä tekemällä on etenemismahdollisuuksia ja palkkakin nousee koeajan jälkeen.

  • Anonyymi

   Taas on tainnut uusi ryhmä meillä aloittaa. Toivon kaikille, että löytyy joku muu työ. Itsekin etsin aktiivisesti muuta. Alipalkattua puurtamista, jossa vaatimukset vaan nousee koko ajan. Kaikki lähtöisin työn tilaajasta eli OP:sta, joka ei kuitenkaan mihinkään tilaisuuksiinsa halua meitä tribedolaisia mukaan. Siinä se yhteishenki ja arvostus. Kaikkea mitä teet valvotaan ja suoritustasosta pidetään kirjaa, nykyajan orjatyötä.

  • Anonyymi

   Yhteistyö työntekijän ja Tribedon kanssa ei suju. Mitään ei kerrota ellei itse kysy. Eli viimeiseen asti koitetaan hämätä ja huiputtaa. Tribedolla palkka huono vaikka työ aivan samaa kuin Op:lla. Mikäli haluaa päästä Op:n kirjoille ei muulla väliä kuin myyntiluvuilla. Vaikka työ on aspaa ja paperin pyörittämistä niin Op:lta paikkaa et saa jos myynnit ei ole aivan tapissa. Ja sillä ei ole merkitystä millä keinoin ne on saatu. On ne sitten kollegoilta viety vai miten. Ei olet kuinka paska työntekijä / työkaveri niin paikka tulee jos osaat myydä. Työntekijät nähdään vain suorittavina lukuina ja robotteina.

  • Anonyymi

   Tridebo hakee jälleen AFC Officereita moniin eri toimipaikkoihin ja 100% etätyö on mahdollista. Nimenomaan tuo etätyömahdollisuus houkuttaa. Onko jollain kokemusta tuosta AFC Officerin työstä?

  • Anonyymi

   Kuulisin mielelläni myös kokemuksia tuosta afc paikasta, palkasta ja tribedosta työnantajana. Vakkaripaikka kiinnostais määräaikaisen työn tilalle.

  • Anonyymi

   Vähän tuoretta näkemystä Tribedosta ja OP:sta:

   Itse aloitin Tribedolla pari vuotta sitten, alkuun sai tosiaan tehdä hommia aivan niska märkänä, koska kaikki tiedostivat, että OP:n paikasta tai vakipaikasta se ensimmäiset 4kk kisaillaan. Palkka oli huono, n. 1850/kk. Johto oli huonohkoa ja aika pihalla suurimman osan ajasta, työtehtäviin pääsi kunnolla sisälle vasta viikkojen jälkeen.

   Näin pariin vuoteen itse olen päässyt ensin OP:n määräaikaiseksi ja sittemmin vakkariksi. Palkka taitaa nykyisin olla 2600-2700 hujakoilla jos en aivan väärin muista. Toki OP:lla on sitten myös muita varsin merkittäviäkin henkilökuntaetuja, joista saa joitakin tuhansia hyötyä joka vuosi.

   Itse en pidä siitä kuinka juurikin on firmalla vähän tapana jakaa porukka kahteen leiriin, on Tribedon alakasti ja OPn yläkasti. Tämä vahvistuu varsinkin siinä, että Tribedo tekee suurinpiirtein samaa hommaa pienemmällä palkalla eikä pääse edes OPn juhliin yms. Siltikin Tribedo on ahkeralle ja aloitteelliselle tekijälle oiva ponnahduslauta OPn hommiin tälle puolelle.

   Bäkkäri vai frontti?
   Fronttiin otetaan enemmän, siellä työhön kuuluu vahvemmin asiakaskontaktit ja puhelimessa oleminen. Bäkkärissä enemmän taas keskitytään omaan tekemiseen eri tavalla. Kummassakin puolensa, työtaakka painottuu eri tavalla, mutta kummassakin on kiireensä ja löysänsä. Firman sisällä on liikkuvuutta ja mahdollisuuksia sitten vaihtaa hommia myöhemmin. Aina välillä jotkut siirtyvät palveluista toisiin.


   Saa kysyä enemmänkin yleisluontoista, en liian tarkkoja tietoja anna ymmärrettävistä syistä toki.

   • Anonyymi

    Haastattelua tulossa tuonne arkistojen digiointiin, ilmeisesti siis backoffice hommaa? Katoin että palkan puolesta ei ainakaan kannata täyspäiväiseksi lähteä, nykyisestä osa-aikahommista voi saada jopa paremmin. Muta jos ovat suostuvaisia osa-aikatyöhön niin voisihan sen tuohon rinnalle ottaa. Millainen meininki backofficen puolella?


  • Anonyymi

   Sen verran voin kertoa Pohjolasta enemmänkin työpaikkana. Sinne kuitenkin moni Tribedolta päätyy. Satun tietämään muutaman mielenkiintoisen tapauksen liittyen seksuaaliseen häirintään työyhteisössä. Aspatyöntekijöiden porukassa oli eräs tapaus, jossa aspalainen ahdisteli toista kollegaansa. Siinä keissi nähtiin selkeänä ja ahdistelija lensi pihalle välittömästi. Kuitenkaan johto ei saa talosta pihalle asiantuntijatehtävissä toimivaa henkilöä joka aina uudesta aspaporukasta koittaa naarata itselleen saaliin. Tiedetään myös että kyseinen henkilö on lähettänyt dp kollegoilleen. Joten tsemppiä vaan kaikille ketkä tuolla mahdollisesti aloittaa!

  • Anonyymi

   Instruun olin lähteä persaehdokkaan ilmoitettua olevansa varaton polarisointumisen eessä. Eli makaa jo täysillä.

  • Anonyymi

   Taas haetaan lisää porukkaa, lesgo!

  • Anonyymi

   Meinasin jo hakea tuohon arkistojen digitointiin Tribedolle jos ois päässyt vihdoin vaihtamaan alaa. Mut enpä taida kun saan tällä hetkellä enemmän palkkaa siivoojana ja mulla on tosi siisti kohde eikä oo ollenkaan raskasta työtä. 1857€ on ihan naurettava palkka noilla vaatimuksilla mitä tuossa ilmoituksessa on

   • Anonyymi

    Älkää hakeko!! Poistumaa tällä hetkellä enemmän kuin olisi tulijoita. Suuri savustus käynnissä pitempi aikaisempia työntekijöitä kohtaan kun käy kalliiksi yritykselle!!


  • Anonyymi

   Pääsikö joku tuonne arkistojen digiointi hommaan? Onko millaista?

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   3744
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   411
   1962
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   46
   1000
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   62
   864
  5. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   863
  6. Sinä siellä

   Kerro vielä oliko se aitoa rakkautta ja olet päässyt eteenpäin
   Ikävä
   101
   831
  7. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   291
   822
  8. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   21
   806
  9. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   252
   796
  10. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   78
   783
  Aihe