Kun ATM:sta kiinnostutaan

thought in the night

Jos käy niin harvinaisesti että joku ok näköinen nainen kiinnostuu ATM miehestä jostain syystä, niin mitä se oikeastaan merkkaa? Miten ATM suhtautuu asiaan? Iskeekö välitön pelko, jos kaikki oliski pilaa tai vastaavaa? Kuulemma ATM voi saada naisen, mutta se on todellakin sattuman kauppaa.

13

319

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lonely1976

      BItter

      Yksinkertaisin vastus tuohon on, hyväksikäytön suunnittelu ja testaus kuinka tyhmä tuo onneton on. Ei naisilla ole tippaakaan kiinnostusta tutustua ATM-miehiin seurustelu ym. mielessä, he vain haluavat käyttää miehen hyväuskoisuuttaa ja ystävällisyyttä omaksi hyväkseen niin pitkään kuin se palvelee heidän etuaan ja tämä onneton saa aina silloin tällöin armopaloja tämän kuningattaren ajasta. Mieshän luulee suhteen menevän oikeaan suuntaan, mutta nainenhan ohjailee sitä "suhdetta", kunnes on imenyt miehen tyhjäksi joko rahasta, muusta omaisuudesta tai vain käyttänyt miestä henkisenä roskakorinaan, kunnes kyllästyttyään heittää raukan ojan pohjalle kuin roskan, neidon kiitäessä huimaa vauhtia kohti uusia valloituksiaan ja muita ATM-typeryksiä, joilla jatkaa peliään entiseen tapaansa.

    • kiinnostaahan tuo

      ATM=ass to mouth?

    • Reipas Mies

      Tämä voi onnistua jos nainen tässä todella uskoo että miehestä voi kouliintua hyvä puoliso ajan kanssa. Toki on mahdollista että kokenut nainen tarttuu hyvä uskoiseen aatee-mieheen jokin hyödykekkin mielessä jos miehen puitteet ovat kohdillaan eikä kyseessä ole soskun luuseris mies.

      ATM miehen edellytykset toimia parisuhdetta johtavasti miehenä ovat luonnollisesti vaillinaiset eli nainen voi joutua tilanteisiin joissa miehen responssi ei ole sitä mitä nainen on etsimässä=siinä naisen usko mieheen punnitaan.

      Miksi ATM ei voisi olla suhteessa sillä uskon vakaasti että (jos mies on suht normaali järjkinen kyseessä) että miehen ujous tai iskemisen klikit tuottavat ne suuret esteet naisen saamisessa.

      Näille kavereille olisi niin valtava "valaistus" huomata että naiset ovat jokainen yksilöitä ja ihmisiä joita ei pidä yrittää laittaa muottiin jotta jonkun mallin voisi järkeistää miten heidän kanssa toimitaan vaan kyse on mielentilasta miehellä jolla saavutetaan positiivinen energia naiseen tutustuessa.

    • hyvä mies

      Joo nainen on joku narsistisesti persoonallisuushäiriöinen ja hakee itselleen alistettavaa marionettia.

      Seuraavana on sitten käytetty yh hakemassa itselleen elättäjää.

    • atm 37

      Itse olen at mies vaikka en olekkaan aivan toivoton tapaus sillä minusta löytyy myöskin hyviä puolia niin naisen saanti tuntuu aivan toivottomalta vaikka silloin tällöin joku nainen hakeutuu seuraani ravintolassa.
      Voin kertoa kokemuksesta että olen jo raflaan lähtiessäni täysin varma että tälläkään kertaa ei tärppää ja kun kuitenkin joku nainen tulee luokseni yllättäen niin mieleeni iskee välittömästi pelko miten olla ja jutella vieraan naisen kanssa ei suinkaan se mikä on naisen perimmäinen tarkoitus.
      Ja tietenkin en osaa/uskalla tehdä minkäänlaista ehdotusta jutun viemiseksi eteenpäin sillä en osaa olla määrätietoinen/röyhkeä sillä me atm:ät ollaan liian kilttejä.

      • glittergirl

        Eli olet selkeesti ihan kivan näkönen mies ja käyttäydyt ravintolassa fiksusti. (eli et horju silmät harittaen koomassa)
        Jos jutteleminen jännittää, niin kuuntele alkuun mitä nainen juttelee, nyökyttele ahkerasti ja hymyile. Koita uskaltaa katsoa naista silmiin ja hymyillä. Ja sitten tsemppaat rohkeuden vastata naisen kysymyksiin. Tiedän, että tää on helpommin sanottu kuin tehty mutta harjotuksella se helpottaa. Testattu yhdellä tosi ujolla kaverilla.
        Koita antaa mahdollisimman paljon positiivisia sanattomia signaaleja naiselle, jos et itse uskalla ehdottaa jutun eteenpäin viemistä. Ehkä joku nainen on joskus tarpeeksi fiksu ja tajuaa signaalisi. Ja ehdottaa itse. Siinä kohtaa ole skarppina, toosi skarppina ja tartu jokaiseen oljenkorteen joka voi vihjata sinne päinkään. Tää on kuulemma se kaikista vaikein homma, siis tajuta et nainen yrittää vihjailla jotain. Monelta menee ohi.


    • Naisethan tunnetusti pitävät haasteellisista parisuhteista. Moni on yrittänyt koulia rentusta kotirintamamiestä. Miksipä siis ei myös yrittäisi tehdä ATM:stä hyvää aviomiestä. Siinäpä sitä vasta onkin haastetta kerrakseen!

    • Reipas Mies

      Luulen että juuri se aateemäinen liika kiltteys naiselle tekee at-miehestä kuin hattaran: liian imelää paljon syötynä ja silti maistuu joka kerta samalle?

      Eli siis kun kiltteys ei toimi meidän kulttuurissa, on jokin muu syy-seuraus jopa parempi naisettomuuden taakaksi.

      Joku "sitoutumis kammoisuus" tjs, kuulostanee paljon raflaavammalta ja antanee "sitä haastetta" miehen kesyttämiseen.

      Moni at-mies ei todellakaan ole narsisti tahi luonnehäiriöinen. Ei. He ovat liian usein niitä jotka siivoavat muiden jätkökset duunin taukopaikalla, ovat kiltisti aina kun pomo pyytää ylitöissä, pitävät lomansa kuin muille parhaiten sopii, etc.


      En näkisi estettä että kunhan naisen kannalta iskemisen tarvittava miehen supliikki annos naisten käsittelytaidoista on päästy yli, niin sen jälkeen uskon että 9:n kymmenestä aatee-miehestä voisi olla aivan kelpo kumppani normi naiselle joka haluaa vakaan parisuhteen. Perusajatuksena.

      Atm37-mies edellä kertookin hyviä näkökantojaan ps-elämästä joka on useille tuttukin Suomessa, mutta neuvon sinua olemaan onnellinen kun sinun tykö naisia siis tulee. Aivan pohjalla ei mitenkään ole. Itsevarmuutta hei peliin ja älä ota sitä naisten kansa jutskaamista siinä niin vakavasti: paljonkin voi säveltää kun olet siinä sellainen kuin annat naiselle kuvan itsestäsi. Siinä on hyvä aspekti miten koko homman ydin tapahtuu- oletko sinut itsesi kanssa ja toimiiko konseptisi jolla lähestyt naisia?

      Näitä suurimmat iskemisgurut opettavat. Hyviä vinkkejä itsensä tutkimiseen.

      Älä jännitä yhtään, sehän on jo erävoitto kun nainen itse tulee siihen viereen ja avaa suunsa, muutakin kuin juomista varten. Siitä se lähtee, hyvää läppää ja naiselle, hyvänolon antavaa supliikkia, niin it's gonna be allright.

    • Se ihastuksenihan on kokematon, ei kuulemma ihan neitsyt mutta kuitenkin.
      Tykästyin tosi paljon tyyppiin mutta ongelmia tulee, sillä toinen ei suostu uskomaan, että joku tykkää hänestä....oikeasti ihan vitun rasittavaa.

      Rasittavaa on myös se että toinen jatkuvasti ylentää sinua täysin turhaan, kuvittelee että hänestä ei enää tykätä jos ei ole jatkuvasti yhteydessä, hakee jatkuvasti varmennusta, pitäisi tietää heti ollaanko loppuelämä yhdessä ja tehdä valtavia lupauksia ym.

      Sanoinkin jo hänelle että en tiedä jaksanko tälläistä draamaa, vaikka pidänkin hänestä ja hän on muuten aivan mahtava tyyppi. Ja tiedän ettei hän näille neurooseilleen mitään voi mutta eipä ole mikään pohja suhteellekaan.

      • 11+4

        Samantapaisia kokemuksia minulla.
        EI tuntunut tasavertaiselle, kun toinen nosti "jalustalle", osteli PALJON lahjoja jne. Se ei tuntunut jotenkin aidolta, ihan kuin ois saanut oman fanin tai jotain.
        Oli myös sairaalloisen mustasukkainen.
        Ois saanut omalla kohdallani jäädä tämä kokemus saamatta.


    • ujo rumilusnörtti

      Silloin kun sain treffit-osiossa monen kymmenen aloitusviestin jälkeen yhden ainokaisen vastauksen, niin reaktiona oli lähinnä epäuskoista naurua. Sellaista ihmettä taas ei vielä ole tapahtunut, että kukaan nainen olisi osoittanut minkäänlaista kiinnostuksen merkkiä oikeassa elämässä, mutta erittäin todennäköisesti kuitenkin epäilisin, että kyseessä olisi juuri jokin pila tai huijaus. Ei kiinnostumiseen voi oikein suhtautua luontevasti, jos sellaista ei ole koskaan saanut.

    • _U_

      Mää pitäsi sitä oikei kämmenel, taputtelisi ja hyvväilisi päivät pitkät ko se tommottis teki et meikäläist lähestys... Aika outo tilanneha se olis. Tarttis mennä taas vaatekauppaanki ja ostel dödöi sun muuta.... Kalliiks tulis.

    • alin alempi ATM

      Ei atmista kukaan kiinnostu, joten ei siihen voi suhtautua mitenkään. Jos nainen kiinnostuu, on mies vähintään KTM.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      148
      5226
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2252
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1688
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1574
    5. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1561
    6. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      322
      1561
    7. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      23
      1535
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      131
      1326
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1319
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      47
      1187
    Aihe