ajatteletko seksiä jos näet kauniin naisen

fiksu kysymys :D

Ajatteletteko miehet piankin seksiä nähdessänne kauniin naisen, mahdollisesti ihannenaistanne vastaavan? Vai tuleeko mieleen vaan että noh, nätti typykkä tai että olisipa kiva tutustua? :D

Tuli vaan mieleen... jotenki hassua ajatella että jos se stereotypia että miehet ajattelee seksiä paljon useammin kuin naiset pitää paikkansa niin mitenkähän moni on miettinyt joskus sekstailua minun kanssani.. :D

Ja kyllä, itsekin kuolaan miehekkäitä käsivarsia ja hartioita mutta harvemmin mulle ehkä varsinainen SEKSI tulee mieleen... ainakaan heti aluksi ;)

90

8231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ohgirey

      Riippuu vähän se että kuinka nainen tuo omaa seksuaalisuuttaan esille, jos rinnat ja peppu ovat kovin antavasti esillä ym. niin tottakai seksi tulee ekana mieleen. Jos nainen on söpö ja ns. siveän oloinen niin se saattaa ehkä olla lähestyttävämmän oloinen.

      • KaunisVsSeksikäs

        Tämä ensimmäinen kommentti kertoo kaiken. Kaunista naista ihailen silmilläni ja painan muistojeni lokeroihin. Mutta jos on pukeutunut haluja herättävästi niin kyllä sitä seksi tulee mieleen. Ja kuten alempana todettua, seksi ja kauneus ovat kaksi eri asiaa.

        Voisi sanoa niin että useammin seksi tulee mieleen nuorista naisista jotka pukeutuvat niukkoihin ja antaviin asuihin. He ovat kuitenkin usein vielä niin naiveja etteivät ymmärrä nännien näkyvän läpi tai juoksentelevat niin että rinnat heiluvat. Tai että kävellessä stretsihousujen pakarat pyörähtelevät. Sellaiset näyt herättävät halut heti.


    • Tosi ukkeli

      Kyllä Varmasti ajattelen !

    • pållö

      Kyllä tulee seksi mieleen. Yleensä se on siihen aikaan ja paikkaan sidottu fantasia. Esim. jos näen nätin naisen seisomassa kireissä housuissa metrossa niin kuvittelen vaikka miten menen ensin hänen taakseen ja tökkäisen housujen etumuksella peppua niin että hän huomaa jne. ja homma etenee. Mutta se fantasia on hetkellinen ja jää ikuisesti taakse kun se lyhyt hetki on ohi. Se on siis luonteeltaan erilainen kuin sellaiset normaalit seksifantasiat, joissa seikkailee vaikkapa oma tyttöystävä, jonka voi ajatuksissaan siirtää minne tahansa maapallolla. Nämä ohimenevät seksifantasiat ovat sellaisia lyhyitä aivobreikkejä.

    • kisumisu*

      Vou, mielenkiintoista ;)

    • Huohhh

      Kyllä se seksi tulee heti mieleen, jos näkee vähänkään paremman näköisen naisen. Siis ei mitään hirveitä kuolaamis fantasioita, vaan enemmänkin "Tuota olisi mukava päästä kokeilemaan" ajatus.

    • ten and seven teen

      Kyllä ei tarvii olla erityisen kaunis. Kyllä vaan tulee seksi mieleen melko vaatimattoman näkösistäkin varpusista. Kyllä enemmän merkitsee se että jos on vaikka kahdestaan hississä naisen kanssa niin kyllä ei ole merkistystä miltä se näyttää että kyllä siinä vaan tullee mieleen että mitenköhän tuo typy on innokas ja saisko siltä hyvää suuhoitoa. Ei ne kyllä ylleesä sitten mihinkään ala vaikka niitten kyllä miten mieli tekis kun kyllä niillä aina on joku tekosyy.

      Että kyllä jos oot minut tavannut niin kyllä ihan varmasti oon kyllä ajatellut sekstailua sun kans. Mutta jos oot kaunis nin en ole kyllä mittään ehdotellut kun jotenkin se on kyllä helpompi ehottaa semmoselle jota kyllä ei vois esitellä äitille.

    • Tuoreimmat haut

      Kauneus ja seksikkyys ei oo sama asia ja se jo karsii noita ajatuksia. Enkä minä miehenä ajattele seksiä semmoisina paneskeluajatuksina vaikka näkisin seksikkäänkin naisen. Tuskin edes ajattelen, reagoin vaan niin että kaikki mun energiat kääntyvät sitä naista kohti.
      Miehet varmaan ajattelee seksiä useemmin kun naiset mutta se on semmoista automaatti ajattelua joka ei edellytä jonkun seksikkään naisen läsnäoloa.

    • A.V.

      Katselen mielelläni kauniita naisia mutta ihanne naiseni on nätti typykkä jolla myös ILMETTÂ ja pilkettä silmäkulmassa, kainaloon sopiva, ruskeasilmäinen, tumma tai vaalea tai siltä väliltä. Siinä sitä sexikkyyttä

    • ..........

      älä huora valehtele.

    • yksinäinen mies

      Mä en koskaan kattele naisia kadulla. Turha niitä on katsoa kun naiset ei minusta ole kiinnostunut

      • Anonyymi

        Sama mulla ja vaikka olis kiinnostunut niin mitä sitten. Parisuhde on eri asia.


    • asdfghjklöä

      kattelen kauniita mimmejä,hyvä runkoinen ja nätti naama saa meitsin hormoonit hyrrää.

    • 25v ja ujoki vielä

      Jep ei siinä auttanut maammelaulukaan kun tänään nätti nuori nainen kuntosalilla ollessamme samaan aikaan pyllisteli tehdessään selkäojennuslaitteessa, niin siinä jo on todella vaikea pitää katse irti pebasta. Mutta siis en pelkästään seksiä mietiskellyt vaan ihan koko pakkausta, että tuostako itselleni vaikka kumppani. Kunpa vaan uskaltais alkaa tekemään enemmän tuttavuutta.

    • Mies24v

      Eipä tule kyllä julkisilla paikoilla tai muutenkaan tapaamishetkellä seksiä ajateltua. Myöhemmin saattaa toki haaveilla ja luoda mielessään erilaisia skenaarioita tapaamistaan naisista. Katsottua toki tulee, joskus varmasti useasti ja välillä pitkäänkin, mutta ei se kyllä mitenkään itselläni ole kytköksissä seksin ajattelemiseen ainakaan tietoisesti.

    • nainen20v,

      voi vittu, kiva. onneksi en ole kaunis.

      • 8+19

        20 v. nainen... Todennäköisesti olet kyllä ihan riittävän kaunis siihen, että sedät kuvittelevat harjoittavansa haureutta kanssasi kassajonossa. Se on biologiaa. Ei sitä tarvitse pelätä tai painottaa. Sama asia kun kysyisi "ajatteletko koskaan lentämistä kun seisot korkealla paikalla". Eivät nämä mieleen tulevat jutut ole tietoista miettimistä, vaan ajatuksia jotka tulevat ja menevät sitä mukaa kun maisema muuttuu.


      • Anonyymi
        8+19 kirjoitti:

        20 v. nainen... Todennäköisesti olet kyllä ihan riittävän kaunis siihen, että sedät kuvittelevat harjoittavansa haureutta kanssasi kassajonossa. Se on biologiaa. Ei sitä tarvitse pelätä tai painottaa. Sama asia kun kysyisi "ajatteletko koskaan lentämistä kun seisot korkealla paikalla". Eivät nämä mieleen tulevat jutut ole tietoista miettimistä, vaan ajatuksia jotka tulevat ja menevät sitä mukaa kun maisema muuttuu.

        Se on biologiaa, tuo oli hyvä


    • Hämmentäväää

      Voi apua näitä vastauksia... En nyt kritisoida voi, kun eihän moinen "fantasiointi" ketään vahingoita, mutta eipä juuri ole käynyt pienessä mielessäkään, että minua pitkään katsova mies suorastaan nai minua mielessään. Olen ajatellut, että silloin mielessä käy vain jotain tyyliin "kivannäköinen pakkaus, nätit sääret" - jos nyt edes ehtii ajatus käydä noissa sääriin asti. Itseeni tuo pätee, mutta eihän se omakohtainen kokemus mikään yleispätevä sääntö tunnetusti ole. Noh, en nyt viitsi ylireagoida näin mitättömästä asiasta, mutta jos suonette minulle kuitenkin hieman epämukavan olon tästä tiedosta.

      • Huohhh

        Tämän ketjun vastaukset voivat tuntua monista naisista varmasti kiusallisilta, mutta miehille ne ovat ihan luonnollisia ajatuksia ja tunteita. Toki olemme jokainen oma hormonaallinen kokonaisuutemme, mutta keskiverto mies nyt vain sattuu ajattelemaan paljon seksiä. Jos kuumana kesäpäivänä - kun naiset kulkevat niukoissa vaatteissa - napattaisiin kuva lämpökameralla, aika monen miehen etumus hekumoisi.


      • Voieivoi

        Itsekin olen kuvitellut tuijottajan ajatusketjun olevan lähinnä tuollainen, ollen siitä jopa hieman imarreltu. Mutta näitä lukiessa ei tunnukaan niin mukavalta enää.. :(


    • nuornaekkonen

      haha, musta tää on aika hauskaa että tällaisia vastauksia on tullu ketjuun! Ilmeisesti se ei ookkaan ihan bullshittiä kun jotkut puhuu siitä miten miehillä seksi käy mielessä paljon useammin kuin naisilla...

      Voidaan naiset ruveta ajattelemaan samalla tavalla x)

    • Minna

      Kyllä minä naisena myös katselen ympärilleni. Nimenomaan juuri niin, että onko joku seksikäs, pantava,yök vai jotain muuta. Miehiä on kiva katsella, varsinkin kun melkein poikkeuksetta saan flirtin aikaan. Se on mun persoona ja i love it!!!!

    • Ulkonäkö ei riitä

      Nuorempana ehkä ja nykyään (30v) lähinnä jos olla sillä tuulella.

      Nykyään kaunis (monet naiset ovat kauniita, ei siis klassien kaunis), tyylikäs (persoonallisen näköinen ja huoliteltu) ja ennen kaikkea luonteeltaan miellyttävä saa miettimään suhdetta enemmän kuin seksiä.

      Harmi että vaikka katseita naisilta jonkin verran saankin nii en herrasmiesmäisyydestäni huolimatta taida oikein olla naisten mieleen.

    • jonravolta

      Kyllähän seksi on mielessä jos on sillä tuulella. Ja miehet on yleensä joka päivä sillä tuulella. Minä ainakin. Geneettinen koodi on meissä kaikissa. Eikö se ole kaunis nainen mukavaa kun näin ajatellaan, kun on paljon naisia joista ei evä värähdä ollenkaan. Ei ilman vaatteita eikä mitenkään.

    • nuori nainen 18v

      Ei saakeli. Nyt alkoi todella ällöttää, en halua että kukaan äijä kyttää minua himoiten enää. Pelkkä ajatuskin siitä että joku katsoo ja miettii minua eri parittelu-asennoissa kun asioin esim. kaupassa hyi olkoon...!

      Oletteko miehet oikeasti noin yksinkertaisia.

      P.S tästä lähtien pukeudun nunnamaisesti

    • Hey*you

      Tääl yks nainen ja näit kommentteja ku lukee nii kyl muute alko inhottaa!

      Oon mielestäni aika hyvännäkönen ja jos miehet kattelee sillä silmällä ajatellen seksiä kanssani niin... very niceeee.

      Miehet hei, ihaks oikeesti? :D

    • vxcvxcvxc

      Lähinnä tulee mietittyä, että miltä tuo nainen näyttäisi ilman vaatteita tai tietyssä asennossa. Tosin yleensä vain ihastelen sitä mitä näen ilman mitään kummempia fantasioita.

    • usvudvuvduvd

      Naiset taas ylidramatisoivat asiaa. Ajatteletko joskus kahvittelua kun kävelet kahvilan tai vaikka Helsingissä Meiran paahtimon ohi? Sama asia. Ajatuksia tulee mieleen väistämättä. Kieltäydyn uskomasta, että naiset ajattelisivat jatkuvasti vain olohuoneen verhojen väriä tuolla kulkiessaan. Ero on ehkä siinä että miehet ovat visuaalisempia (kuulemma) ja haluavat seksiä enemmän, ja sen takia se seksikäs näky laukaisee sen eroottisen ajatuksen helpommin. Mutta turha naistenkaan on sievistellä: jos tekee mieli ja joku komea kundi tulee näköpiiriin niin aivan taatusti fantasioitte. Eikä siinä ole mitään pahaa tai fantasian kohdetta loukkaavaa.

    • flicka*

      Juuri näin!

      Itse olen nainen, hyvinkin aktiivinen seksuaalisesti, ja täll hetkellä vielä sinkku (voih mikä yhdistelmä :S). Ja etenkin nähdessäni miehekkäät, seksikkäät kädet mieleeni tulee ihan ekana että noilla kyllä pystyisi vaikka mihin. ;) Toki monesti käy mielessä seksi muutenkin tai mielikuva jostain raamikkaasta miehestä esim. ilman paitaa. :D
      Tällaisia ajatuksia tulee tietty eniten miehekkäistä, isokokoisista ja "vahvan" näköisistä miehistä, joita muutenkin ilokseni kattelen!

      Enkä tasan jaksa uskoa että naiset jättäisivät tällaiset ajatukset sivuun ja sitten napisevat että "iih yäk en halua olla seksuaalisten ajatusten kohde byäää", oon 100% varma etten ole ainoa seksiä ajatteleva nainen tällä planeetalla!

      • Nimenomaan!

        Itse olen nuori nainen ja voisin myös allekirjoittaa tämän. On täysin luonnollista että sekä miehillä että naisilla tulee seksiin liittyviä ajatuksia mieleen nähdessään seksikkään vastakkaisen sukupuolen edustajan.

        Kummallista toi muutaman naisen itkeminen että "hyiii nyt ällöttää, jos joku mies on ajatellut kassajonossa ********* mua!" Mitä ihmettä? Seksuaalisuus on ihan luonnollinen ja positiivinen asia. Ja tässä puhutaan vain AJATUKSISTA. Ei mistään sen vakavammasta. Ajatuksia pyörii meidän kaikkien mielessä jos jonkinmoisia. Miten tätä voi olla noin vaikea ymmärtää..?


    • human resource

      Ainakin mun kaikki pidemmät naissuhteet on alkaneet siitä että nainen on ajatellut seksiä. Sillä se varmaankin seuraavakin alkaa ja toivottavasti kestää vähintään 7v ni ois uus ennätys.

      Oils aika tylsää aloittaa ihmissuhde sellasen naisen kans kun ajattelee vaan koiran ulkoiluttamista tai seuraavan aamun työpaltsua. Niitä voi ajatella muullonkin. Mun seurassa kuuluu ajatella että tuntuisko varpaissa jos tota suutelis. Jonkun toisen miehen seurassa kuuluu ajatella miltä sen kädet tuntuis tai joku muu mielenkiintoinen kohta.

    • IhmettelijäN

      Ei voi mitään.

      ällöttää ajatuskin että joku fantasioi minusta.

      Kaiken rehellisyyden nimissä en ajattele seksiä kun näen komean miehen ja ihan nuori heteronainen olen. Jos miehellä on komeat kasvot voin ihailla lähinnä niiden symmetriaa, mutta mielessä ei edes käy kelata miestä alasti heppi tanassa...ei.


      Onko tämä siis epänormaalia etten ajattele niin paljon seksiä?

      • Erectus

        Sukupuolieroja. Vaikka näin feminismin aikakaudella aina jaksetaankin korostaa, että ihan samalla tavalla ne naisetkin haluavat seksiä, niin itse en siihen usko.


      • hum. res.

        Ei ole epänormaalia. Sairastahan se jos liikaa ajattelee. Tervettä taas ajatella silloin kun on sopiva tilanne.

        Miehen ja naisen hormonitoiminnassa eroja. Jos nainen ajattelee tasaisella kaudellaan yhtä paljon seksiä kuin mies, niin on se aika pelottavaa että miten paljon se ajattelee sitten kun se hormonipuoli on kiivaimmillaan. e-pillereillähän se hormonitoiminta hiukan muuttuu. Tasaisemmaks, kai.


      • Aina tätä hömppää

        Olet normaali. Miehet sekoittavat usein (tosin, tuolla yllä oli poikkeuksellinen kommentti) kauneuden ja haluttavuuden.

        Erectus taas sotkee tähän ihan eri asian, seksuaalisen halun sinänsä: "...aina jaksetaankin korostaa, että ihan samalla tavalla ne naisetkin haluavat seksiä, niin itse en siihen usko." - Usko vaan, kyllä ne haluavat.


      • Hormonit
        Erectus kirjoitti:

        Sukupuolieroja. Vaikka näin feminismin aikakaudella aina jaksetaankin korostaa, että ihan samalla tavalla ne naisetkin haluavat seksiä, niin itse en siihen usko.

        Ei kyllä pidä ihan paikkaansa tuo että kyse olisi sukupuolierosta. Ennemminkin kyse on eroista hormonitoiminnassa. Sekä miehillä että naisilla on eroja esim. testosteronin määrässä. Ehkä noilla "seksiä pelkäävillä" (sori) naisilla on todella alhaiset testosteronitasot. Itsellä päinvastoin. Korkeat testot vaikka olen nainen. Ja kyllä, todellakin fantasioin komeista miehistä joita näen!

        Yksilöerot siis kyseessä, ei sukupuolierot. Ja kyllä, testosteroni on ns. mieshormoni, jne. Ja keskimäärin miesten testosteronitasot korkeammat kuin naisten, mutta vain KESKIMÄÄRIN. Älkää pistäkö kaikkia naisia tai kaikkia miehiä samaan nippuun.


      • Anonyymi
        Aina tätä hömppää kirjoitti:

        Olet normaali. Miehet sekoittavat usein (tosin, tuolla yllä oli poikkeuksellinen kommentti) kauneuden ja haluttavuuden.

        Erectus taas sotkee tähän ihan eri asian, seksuaalisen halun sinänsä: "...aina jaksetaankin korostaa, että ihan samalla tavalla ne naisetkin haluavat seksiä, niin itse en siihen usko." - Usko vaan, kyllä ne haluavat.

        En usko, ei halua. Naisella on kuukaudessa joku aika että haluaa oikeasti. Muut ajat mennään milloin muutenkin. Miehen on oltava kyvykäs ja halukas useimmin jotta voisi osua yhteen naisen tärkeiden päivien kohdalle. Muuten ei lisääntymistä tapahdu ja sinunkaan ei olisi. Koko halu ja sen ympäristö liittyy oikeasti ja LUONNOLLISESTI lisääntymiseen. Kaikki muu on perversiota.


    • IhmettelijäN

      Olisi mielenkiintoista tietää pystyykö mies vain yksinkertaisesti ihailemaan jonkun kauniin naisen kauneutta himoitsematta häntä? Niinkuin objektiivisesti "hitsit ompa kaunis symmetrinen luusto, paksut hiukset, kaunis veistoksellinen lantion kaari kaunis tapa kävellä...ym." ?

      Vähän niinkuin katsoisitte kaunista taideteosta?

      Itse huomaan ajattelevani miehistä usein "Ompa raamikkaat komeat käsivarret, symmetrisen lihaksikas komea vartalo" mutta mitään himoa en tunne.

      • IhmettelijäN

        Hmm..

        Antiikin kreikkalaiset ja filosofithan sanoivat kauneuden kuvaitsevan totuutta jonka ihailu ja josta nauttiminen herättää ensin sensuaalisuutta ja intohimoa> Eros> eroottinen rakkaus, joka aikaa myöten kypsyy agapéksi ( rakkaudeksi, joka on epäitsekästä, ei himoitsevaa) joten jopa himon tarkoitus on kypsyä henkiseksi rakkaudeksi filosofien mukaan. Agapéksi kutsutaan myös rakkautta jota Jumala tuntee luotujaan kohtaan.

        Eli kauneuden tehtävä olisi siis herättää eros joka ei ole rakkus itsessään vaan portti jonka kautta eros muuttuu agapéksi.

        ...Intrigue.


      • Tuskinpa kuiteskaan

        yksinkertaista.
        Tuskin monikaan uskoo..jos näin miehenä sanon,että en ajattele todella kaunista naista vain seksiobjektina.
        Nainenhan voi olla todella kaunis,eikä näytä joltain pornotähdeltä.
        En nyt sanoisi myöskään että "taideteoksenakaan" pitäisin.
        Kyl se vaan on se määrätynlainen olemus yhdistettynä siihen ulkokuoreen.
        Eli pelkkä kuva naisesta ei saa tällaista ajatusta niin hyvin meikäläisen päähän kuin jokin ihan live tilanne.
        No vaikutus tietenkin on aikalailla sama kuin muuten "ajattelevillakin".
        Töllö jää päälle:)
        Kuka tykkää mistäkin ja minkä takia..


    • Ihmettelenminäkin

      Kyllä se taitaa olla niin että mieleltään yksinkertaiset ihmiset keskittyvät liiaksi siihen seksinajatteluun : = )

      Puhumattakaan että tuollainenhan on ihan sairasta, eri asia jos niin ajattelee rakastamastaan poika/tyttöystävästään.

      • kukapaei

        Kuivat ihmiset eivät vain tajua miten mahtava asia seksuaalisuus on =).


      • Mitä ihmettä?

        Minä ihmettelen tuota... Todella. "Yksinkertaiset ihhmiset keskittyvät liiaksi siihen seksiajatteluun" Että mitä?

        Ja vielä sanot että sairasta... Uskomatonta...

        Naisten välillä on näköjään todella suuria eroja tässä. Itse ymmärrän täysin miesten ohimenevät seksifantasiat vieraista naisista. Täysin luonnollista.


      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Mutta sairaita on ja he ovat usein tautienkin levittäjiä. Osa taudeista on tappavia.


    • Että silleen..

      Aina kun näen pienikätisen naisen pitävän kiinni tangosta esim. bussissa mietin ylettäisikö sen sormet mun penikseni ympäri.

    • tuhmamieli

      Riiippuu päivästä,toisinaan katsoo vain että"wau,nätti typy" mutta toisinaan tulee lyhyitä fantasioita mieleen kuten töissä on n.155cm n.20v,hento,neitokainen siivojana ja perässä kävelessäni mietin miltä tuntuisi panna seinää vasten tuota keijukaista.

      Ymmärrän kyllä että joistakin naisista tämä voi olla kiusallista,mutta eikö se ole toisaalta myös jännä ajatus että joku vastaan tuleva oman ikäinen mies voi ajatella sinusta sillä tavalla.Sen kyllä ymmärrän että jolleii ole taipuvainen vanhempiin miehiin niin se tuntuisi yääk.Itse kokisin samoin,jos joku puuma alkaisi miettimään mekäläisestä samoin.

      • nuorinainen.

        "mutta eikö se ole toisaalta myös jännä ajatus että joku vastaan tuleva oman ikäinen mies voi ajatella sinusta sillä tavalla"

        no ei todellakaan, yäk.


    • Tinkerbell:Ö

      Empä tiedä. Minua ainakin tuollainen inhottaa jo ajatuksena. Oksennus nousee kurkkuun.

      Oikeasti..for real.

      Toivoisin kai vain että ainoastaan aviomiehelläni olisi oikeus ajatella minusta tuolla tavalla, muista en piittaa.

      Jotenkin koen tuollaisen loukkaavan vaikkei tietenkään toisten ajatuksia voi hallita. Pyrin kuitenkin jo pukeutumisellani välttämään tuollaista huomiota joten en provosoi tietääkseni.

      Lisätään vielä että olen itse tuollainen 157 senttinen hoikka nuori "keiju" nainen ja todella tekisi pahaa jos saisin tietää jonkun muun miehen kuin rakkaan aviomieheni ajattelevan minusta tuollaisia. Olisi sitten kuinka oman ikäinen ja komea niin mitään jännää en tuossa koe. Tuntisin itseni vain halvaksi.

      • pieni&söpö

        Minulle tulee myös ällöttävä olo tuosta, ja myös sen takia että mitä jos oma miehenikin on tuollainen älykääpiö joka jokaisesta vastaantulevasta naisesta fantasioi jotain? Oksettavaa. Antaa tämän ketjun vastaukset kyllä aika hyvän kuvan taas kerran miessukupuolesta.

        Ja sitten vielä ihmetellään että miksi miehiä pidetään aivottomina seksin perässä juoksevina elukoina. Itse olette kuoppanne kaivaneet, todellakin..


      • ******** ***********

        Juuri tänään kuljin samassa bussissa sellaisen hippitytön kanssa ja ajattelin ohimennen seksiäkin. Tämä ketju muistui mieleen ja samalla mietin sitä, että usein se on juuri joku tuollainen poikkeava asuste, joka herättää sen mielenkiinnon. Hyvänä esimerkkinä nuoret hunnutetut musliminaiset, joiden muotoja yrittää aina tirkistellä tai juuri tällainen reppureissaajatyyliin pukeutunut hippi, joka ei normaalisti millään tavalla herättäisi seksuaalista mielenkiintoja (mm. vihaan rastoja).

        Siispä jos nainen haluaa välttää sen että joku näkisi hänet seksiobjektina, niin kannattaa ennemmin pukeutua perusseksikkäästi kuin johonkin kirjastonhoitaja-asuun tai hippivaatteisiin. Voin nimittäin taata sen, että helpoin tapa hävitä massaan on näyttää siltä kuin naapurin Tatjanakin. Tuolla on nimittäin liikenteessä lukuisia klooneja, joista vain se kaunein herättää miesten mielenkiinnon fantasiamielessä ja kaikki muuta ovat yhdentekevää taustahälinää. Sen sijaan poikkeavasti pukeutuvan ei tarvitse olla edes mitenkään seksikäs että mies käyttää hetken tämän omituisuuden tutkimiseen ja kenties vähän fantasioikin siitä...


    • Ajattelija, muttei

      Outo kysymys, sama kuin ''ajatteletko seksiä, kun kuulet hyvän musiikkikappaleen?'' tai ''ajatteletko seksiä, kun havaitset jotain ylipäätään esteettisesti miellyttävää?''

      Vastaus siis tosiaan on ei, en ajattele.

    • Naisen mielipide

      No teininä tästä sai kärsiä ihan liikaakin, vaikka kuinka yritti vältellä tilanteita jossa tiesi saavansa miesten härskejä ehdotuksia ym. tuijotukset jo kerto mitä niillä oli mielessä. En ole koskaan pukeutunut edes provosoivasti ja nykyään pukeudun mielelläni täysin massaan sekoittuen en halua todellakaan mitään huomiota, vaikka miesten töllötykset milloin missäkin ovat ihan arki päivää, en edes halua ajatella mitä ajattelevat. Suoransanottuna ärsyttää näin naisena varsinkin kun on jo varattu. Tosin jos katsojana on sellainen tyrmäävän upea mies, niin se saattaa ehkä hieman imarrella.

    • Oisko tää ero?

      Se ero meissä naisissa ja miehissä taitaakin olla että miehet kiihottuu pelkästä naisen näkemisestä ja varsinkin seksikkään naisen näkemisestä ja naiset kiihottuu hyvänäköisen miehen mielenkiintoisesta persoonasta. Minulle ei ainakaan kiihotusajatuksiin riitä vain komea mies vaan ajatukset alkaa harhaileen vasta kun se mies on sanoillaan tai teoillaan osoittautunut myös jollakin tavalla mielenkiintoiseksi.

    • Woman*

      ^ Juuri tuohan se ero taitaa olla.
      Miehet tuntuu kiinnittävän niin paljon huomiota ihan vaistomaisesti siihen naisen ulkoiseen puoleen, joka saa jo hormonit hyrräämään.
      Naisiin vetoaa sitten muukin!

    • tuhmamieli

      Niin,jotenkin en tajua mitenkä tämä nyt järkyttää neitoja näääin paljon!Siis onhan meilä sanontakin"katsoa saa,mutta ei koskea".Ja silloin se tarkoittaa että ihailla ja jopa fantasioida saa mutta that's it.Eikä se ole mun mielestä ketään loukkaavaa tai en kokisi mitenkään ällöttävänä jos joku nainen miettisi mitenkä laitan sitä.
      Jos joku nääin tekisi,olisin enemmänkin imarreltu.

      Sitten,on aivan eriasia mitenkä ajattelee parisuhteesta.Silloin jos ajattelee että seksi on kaiken keskus niin sitten ymmärrän mielipiteenne.

    • test o steroni

      Seksi tulee mieleen aina kaikennäköisistä naisista. Miksei tulisi? Eikös se ole normaalia?

      • Kyllä!

        Kyllä!


    • Ikä!?

      Laittakaapas muuten miekkoset ikänne kommentin perään! :DD
      Bonus-tietoa nääs :D

      • owowwow

        No itse olen 32 ja välillä ajatus harhailee seksiin kaunista naista katsellessani. Mielestäni ihan normaalia (tämä alkoi jo ennen murrosikää) ja ihmetyttää kovasti miten joku voi pitää tätä loukkaavana tai outona. Ei suoraan sanoen ole tullut mieleenkään, että voisi olla ihmisiä (naisia), jotka eivät saa joskus eroottisia ajatuksia katsellessaan itselleen mieluista seksikumppania. En usko, että iällä on tämän asian kanssa mitään tekoa, eli niin nuoret kuin vanhatkin ajattelevat seksiä ja ovat seksuaalisia sen jälkeen kun kerran ovat siihen ikään päässeet. Mieli ja penis eivät ole kytköksissä eikä impotenssi aiheuta halun loppumista, vaikka vanhemmilla miehillä tietysti laskevat testosteronitasot vaikuttavat yleisesti viriiliyteen.


    • sonni onni

      kauniit naiset laittaa mielikuvituksen liikkeelle..aika normi juttu meillä miehillä

    • ::Neitous

      ".Eikä se ole mun mielestä ketään loukkaavaa tai en kokisi mitenkään ällöttävänä jos joku nainen miettisi mitenkä laitan sitä."

      Voi helvetti olette miehet kyllä ällöttäviä...

      Ja ikää oli? 17v? Tuskin moni aikuinen on noin pöpi...toivon niin.

      • tuhmamieli

        Nojooo,myönnettäkööt että ilmaisuni ei onnistunut kohdalleen.Mutta,kuitenkin,jos joku neito haaveilisi seksistä kanssani,ei se oli mitenkään yäääk.Ainoastaan jos joku puuma näin tekisi niin sitten.

        Jotenkin en edellenkään tajua mitenkä tämä on nyt näin kamala asia.Vaii voiko joku neito väittää ettei katso että"wau,mikä mies".Tuosta on vain pieni matka siihen että tulee muutaman sekunnin fantasia seksistä miehen kanssa.Koska sitä kroppaahan monesti naisetkin katsoo ja samanlaista seksuaalista kiinnostusta se on kuin miehilläkin.

        Ja ikää on sitten tohon 17v:teen 11v:ta lisää.


      • Ei ihan noin
        tuhmamieli kirjoitti:

        Nojooo,myönnettäkööt että ilmaisuni ei onnistunut kohdalleen.Mutta,kuitenkin,jos joku neito haaveilisi seksistä kanssani,ei se oli mitenkään yäääk.Ainoastaan jos joku puuma näin tekisi niin sitten.

        Jotenkin en edellenkään tajua mitenkä tämä on nyt näin kamala asia.Vaii voiko joku neito väittää ettei katso että"wau,mikä mies".Tuosta on vain pieni matka siihen että tulee muutaman sekunnin fantasia seksistä miehen kanssa.Koska sitä kroppaahan monesti naisetkin katsoo ja samanlaista seksuaalista kiinnostusta se on kuin miehilläkin.

        Ja ikää on sitten tohon 17v:teen 11v:ta lisää.

        Neito haaveilee kyllä seksistä kanssasi kun herätä nuo haaveet hänessä ihanalla persoonallasi. Näitä vau mikä mies tyyppejä riittää katukuvassa pilvin pimein ja todellakin he ovat vain silmänruokaa ja useimmiten se siihen jääkin kun mies vielä avaa suunsa. Suurin osa on aika pöljää sakkia. Ei minussa herätä komea kroppa eikä naama vielä seksiajatuksia mutta ehkä kun kaveri vielä osaa laulaa ja soittaa kitaraa hyvin jo vähän lämpenee tai urheilla jep. Isoin kiihotin on kuitenkin se ajatuksenjuoksu ja verbaliikka mikä sieltä komeasta suusta tulee ulos.
        Miehillä taitaa kauniista naisista herätä heti mielikuvia myös jostakin superenkelistä tai seksipedosta vaikka typy olisi kuinka pöhkö, lahna ja bimbo oikeasti?


    • nothing but true

      Kyllä, normikäyttäytymistä, joka käynnistyy silmänräpäystäkin nopeammin...tällaisia kokemuksia syntyy kyllä lyhyelläkin aikavälillä vähintäänkin kymmeniä, jollei satojakin ihan normaalissa kaupunkikuvassakin.

      Tottahan se on, mitä aloittaja uumoili...eikä asialle taida juuri voida mitään, pitäisikö?

    • Kyllä

      Saan miinuksia tästä kommentista, mutta kuten jokainen aikuinen mies, näen joka päivä vähintään yhden naisen, jota ajattelen seksuaalisesti siltä istumalta. Ajattelen naisen riisumista, painamista lähintä kiinteää pintaa vasten ja työntymistä hänen sisäänsä. Sille ei voi mitään, evolutiivisesti on ilmeisesti ollut hyödyllisempää miehelle ajatella naista seksuaalisena olentona. Miehet, jotka eivät ajatelleet niin ovat kuolleet jättämättä jälkikasvua.

      Se voi olla naisista ällöttävää, mutta hyväksyn sen, pidänhän itsekin joitain naisten harjoittamia asioita kummallisina tai vastenmielisenä. :) En voi koskaan esimerkiksi ymmärtää, miksi esimerkiksi hienot kengät näyteikkunassa kääntävät naisen katseen, kun en itse edes rekisteröi nähneeni kenkiä. Ja sitten ne on vaan pakko saada, vaikka kenkiä on jo kaksi tusinaa, mutta kaipa sekin palvelee jotakin evolutiivista tarkoitusta, vaikka miehenä kengät ovat mielestäni täysin samantekeviä elämän, lisääntymisen ja kaiken muunkin kannalta.

      Toisin kuin seksi. Seksi tuottaa uutta elämää ja vaikka se onkin "ällöttävää" ja "eläimellistä", en välitä siitä, minun geenini ovat täällä vielä kuoltuani, toisin kuin ostamani nahkakengät. On vain ikävää, että jotkut naiset puhuvat miesten seksuaalisuudesta niin kuin heidän pitäisi hävetä sitä, en minäkään hauku tyttöystävääni lutkaksi, jos hän haluaa minulta seksiä, saati ketään muuta naista sen haluamisesta.

      • Nainen-

        Täyttä asiaa "Kyllä". Voisiko tätä enää paremmin sanoa.


    • justforlaughs9

      Oon nainen enkä tietääkseni ole ikinä mistään random-miehistä kadulla syttynyt, mutta nyt kun ajattelee niin seksuaalisesti aktiivisimpina päivinä tulee kyllä jotenkin puoli alitajuisesti pyöriteltyä seksuaalissävytteisiä ajatuksia päässä kaveripojista. Ja niitähän riittää, kun opiskelukavereista varmaan ainakin 90% on miehiä.
      Mutta jos minä naisena joskus leikittelen ajatuksella, että miltähän tuonkin suuteleminen tuntuis niin mitähän ne aattelee musta, kun on joku tylsä tilanne ja läsnä 10 miestä ja minä. Haah, nyt en voi olla naureskelematta ajatukselle! :D
      Onpas yleistä miehillä tommoset ajatukset... Kyllä varmaan pistää hymyilyttämään, jos seuraavan kerran kassajonossa näkee ajatuksiinsa uppoutuneen miehen :)
      No, ei se mitään, oishan se aika imartelevaa jos joku musta haaveilis... Toisaalta ehkä parempi, ettei saakaan tietää. Jotkut ajatukset on parempi pysyä ihan omana tietonaan. ;)

    • UP!

      UPPIA! UPPIA! UPPIA! ;D

    • VASTAAJAAAAAA

      AINA! Ajattelen miltä tuntuisi puristella hänen persettään, ja tunkea sinne paksu kyrpäni!

      TAI: Olisiko tuosta minulle vaimo loppuiäkseni!

    • burdo

      Riippuu ihan vitusti naisesta. Jos tykkään naisesta muutenkin kuin ulkonäöllisesti, eli olen ihastunut häneen, jostain syystä silloin ei ikinä ajattele seksiä. Taas jos nainen on hyvännäköinen, isot tissit, hyvä perse jne. mutta en varsinaisesti ole ihastunut häneen, niin silloin tulee heti mieleen seksi ko. naisen kanssa.

    • aggravated

      No oliko tää muka joku yllätys? Sisaret hoi, kyllä sen mittailevan/kiinnostuneen tahi kiimasen katseen huomaa (ellei ihan sokea ole). Vanhojen äijien toimesta ehkä vähän likaista, mutta jos nuorehkot miehet minua katsoo ni senkus! Kyllähän se imartelee jos joku hyvännäköinen mies liimautuu katsellaan :)

      Ja ihan tasa-arvon nimissä myönnettäköön, että kyllä minäkin sitä seksiä olen joskus ajatellut kun jotain miestä katseellani mittailen. Mutta ainakin yhtä usein saatan katsoa miestä pelkästään ajatuksena esimerkiksi "onpas mielenkiintoisen näköinen" tai "onpas suloisen oloinen".

    • u o m o °

      Eroottisesti ja seksuaalisesti kinnostavan näköinen ja oloinen nainen ja "kaunis" nainen eivät välttämättä sovi useinkaan samaan lauseeseen.

      Pelkän fysiikan lisäksi on oleellista naisen kokonaisvaltainen olemus, tapa liikkua, olla ja ennenkaikkea se mitä hän henkii sanattomasti ulospäin, aivot, sielu, eli kokonaisuus, fysikka ja spiritti. Kokonaiskuva ja olemus heijatstelee ja huokuu yllättävänkin paljon henkilön personaa ja arvoja.

      Onkin sanottu naisten jakautuvan karkeasti ottaen kolmeen kategoriaan ensivaikutelman, sen ensimäisen sekunnin perusteella. Nainen joka jättää välinpitämättömksi, nainen joka on suorastaan vastenmielinen ( minoriteetti ) ja sitten ne harvat jotka herättävät kiinnostusta ja vahvempaa uteliaisuutta.

      Mahdollsessa kontaktissa sitten onkin oleellisinta se mitä sharmantin naisen suusta tulee ulos kun hän sen avaa puhuakseen. Kiinnostus saatta pysähtyä kuin seinään tai sitten vain vahvistua.

      Sitten on asia erikseen vaikkapa katukahvilassa hieman ajatuksiinsa vaipuneena ja vaistonomaisesti tarkkailla ympäristässä liikkuvia ihmisä ja naisia. Naisten valtava kirjo ja erilaisuus sinänsä on varsin kiehtova maisema tarkkialtavaksi.

      Eroottis- ja seksuaalissävyteiset hetken ohikiitävät spontaanit ajatukset / flashit ovat aivan luonnollista, normaalia ja refleksinomaista aivotoimintaa. Toisinaan ihan omista fiiliksistä riippuen eroottissävytteiset tähdenlennt voivat olla enempi tai vähemi aktiivisia. Miehillä yleensäottaen sellaiset lienee enempi iholla tai spontaanimpia arjessa kuin naisilla joilla seksuaalissävytteiset ajatukset ja tuntemukset ja fantasiat ovat voimakkaampia tiettyyn aikaan kuukaudesta.

      Toisaalta on hyvä koettaa ymmärtää miesten ja naisten samanerilaisuus. Varsin useinkin miehet ja naiset lähestyvät samaa asiaa eri suunnista, samalla kun kaikki ihmisen perustarpeet ovat kummallakin pohjimmiltaan hyvin samanlaiset.

      Hieman karkeistaen yksikertaistettuna. Miehet lähestyvät tunteita seksuaalisuuden kautta ja naiset seksiä tunteiden kautta. Miehillä seksualisuus on arjessa enempi iholla kun taasen naisilla ovat tunteet enempi iholla ja tiedostettuina. Miehillä seksuaalisuus nostaa tunteita pintaan, naisilla tunteet nostavat seksuaalisuutta pintaan.

      Herkkä laji tämä naisten ja miesten yhteiselo.

    • dsggsdgd

      Itse ajattelen naisena kyllä miehiä aikalailla vastaavasti enkä ihmettele yhtään jos miehillä tällainen ajattelutapa, miehet katselevat väkisinkin nuoria nättejä naisia, ei siinä mitään ihmeellistä ole. Lähinnä omat ajatukseni ovat sellaisia, että jos joku nuori, pitkä ja komeannäköinen mies on takanani, tulee siinä väkisinkin tiettyjä värähtelyjä. Muutenkin miehekkäät hartiat, itsevarma olemus ja pitkä mies aiheuttavat väistämättä sivusilmälläkin katsottuna sellaisia ajatuksia että "jospa vain tapahtuisi niin että..." mutta haaveilen yleensä miehen aloitteesta. Haaveilen ihan siitäkin, että sellainen mies vain suutelisi yhtäkkiä kaulalle ja hyväilisi. Ajatukset pahenevat, jos katselemani mies vilkaisee minua. Ajatus jää kuitenkin aina siihen hetkeen eikä sitä sen enempää ajattele.

      Että kai ne ajatukset samankaltaisia ovat, mutta rankasti yleistäen naiselle luulisi olevan tunteellisempia ja enemmän hempeilyä.

    • nainenmyöskin

      Olen samaa mieltä edellisen naisen kanssa. Olen myös nainen ja ihan samanlaisia ajatuksia mulla tulee usein miehistä. Esimerkiksi jos näen jossain bussissa, metrossa tai junassa komean tai jollain lailla puoleensavetävän miehen, niin ajatukset alkaa harhailemaan. Yleensä mietin tyyliin, että miltä tuntuisi suudella kyseistä miestä ja mihin kaikkeen se voisi johtaa. Jos vaikka pääsisin hänen kanssaan puuhailemaan ihan yhtäkkiä.

      Ja sama myös kuntosalilla useinkin. Mietin, miltä tuntuisi päästä harrastamaan seksiä miehen kanssa esimerkiksi pukuhuoneessa;)

    • eee---

      Jep, varsinki salilla tulee ajateltua tuhmia kun näkee komean ja hikisen miehen, oijoijoi nam.

    • Hot;

      Tai periaatteessa missä vaan, himot herää välittömästi ;) Onneksi on kesä tulossa niin näkee niitä ihania miehiä ilman paitaa! Rannalla....

    • Shole

      Viime aikoin olen enemminkin ajatellut seksin aikana kauniita naisia :P

    • Lisäätymisentarve

      Pakko vastata tähän todella vanhaan ketjuun.

      Itseäni on helpottanut kun on ajatellut ja tutkaillut asioita evoluution kannalta.
      Olen siis noin kolmekymppinen mies. Eli itsellä monesti "lisääntymiskykyisen naisen kohdatessa tulee väkisin seksuaalisia ajatuksia.
      Lisäksi olen todenut, että tavallaan nais ihanteeni perustuu aikalailla siihen miten saa sukua jatkettua. Rinnat saa olla vähintään c tai d kuppia joka tarkoittaa, että nainen on kykenevä ruokkimaan jälkikasvun. Lantio on leveä ja vyötärö kapeampi joka taas tarkoittaa, että jälkikasvu syntyy suurimmalla todennäköisyydellä alakautta ja hengissä ja synnyttäjä pysyy myös hengissä jotta voi ruokkia lasta.
      Kaunis nainen on kaunis nainen, mutta mieleni tekee myös rumankin kanssa jos ulkoiset tekijät on kunnossa. Yli paino ei todellakaan haittaa, ompahan lapsen äidillä ns. vararavintoa. Jos ylipainoa on tosi paljon niin se toki vähentää suvun jatkamis haluja, mutta ei kovin paljon.
      Mitä naisen ikään tulee niin nuoret naiset herättää lisääntymis ajatuksia kovasti mutta myös yli 20v vanhemmat naiset jos vaistoni tulkitsee, että nainen on lisääntymis kykyinen. Tässäkin jos laittaisin iän puolesta johonkin järjestykseen niin lisääntymiskykyisimmät sytyttää parhaiten. Ei toki kauheasti ole iällä väliä.
      Miehen tehtävä tai no ikäänkuin tarve on jakaa siementä laajasti, että miehen geenit periytyy.

      Olen myös huomannut itsellä vaikka ei yhtään olisi sellainen fiilis, että haluttaisi yhtään, mutta kuitenkin esim. Näen vaimoni kontillaan hakemassa vaikkapa kaukosäädintä sohvan alla niin kiihotun välittömästi ja olen huomannut, että koko ajatusmaailma ja aivotoiminta muuttuu erillaiseksi. Ikäänkuin aivot menee eri moodiin.
      Noh jos tilanne ei johda mihinkään (tulen vaikkapa torjutuksi tai vaikka en ehdi yms.) niin kiihotus voi mennä 20sekunnissa ohi ja aivot palautuu eri moodiin. Ilmeisesti tässä hetkessä hormoonit vaikuttavat erittäin voimakkaasti ja tavallaan ohjaavat ihmistä "sanomalla" "-Lisäänny! Jaa siementä. Nyt on se tilaisuus."


      Kun taas katsastellaan naista omien kysymysten valossa.
      Esimerkiksi Naista panettaa eniten muistaakseni ovulaation aikana (tai jos muistin väärin niin vähän ennen) Juurikin parhaana aikana hedelmöittymisen aikana.

      Raskaus ajan lopussa vähän ennen synnytystä nainen haluaa seksiä paljon.
      Spermassa oli kuulemma jotakin joka avaa paikkoja tai käynnistää synnytyksen.

      Imetyksen aikana 5-15kk synnytyksestä nainen ei ole kauhean halukas, johtuen siitä ettei tavallaa luonto halua naista raskaaksi koska edellinen lapsi on vielä ruokittava. Toisin sanoen paremmat henkiin jäämis mahdollisuudet lapsella.
      Toki naisen kuukautiset alkavat vasta joskus 5-15kk synnytyksestä eli nainen ovuloi vasta kun on valmis jatkamaan sukua.

      Saattaapa aikaisemmin se naisten kenkien/vaatteiden ostotarve olla pohjimmiltaan kilpailu toisten naisten kanssa ja että näyttää lisääntymiskyvykkäimmältä miesten silmissä..

      Saattaapa myös luonto olla sekaantunut siihen miksi vasta seurustelemaan ruvennut pari harrastaa seksiä todella paljon. Ja suhteen edetessä seksin määrä vähenee tavallaan kun on lisääntymis toimet jo hoidettu. Kivikaudella olisi raskaus sellaisella seksin määrällä todennäköinen.

      Meetoo kampanjan aikana vieä semmoinen asia , kun on oma ja oli myös eräällä keskustelupalstalla mietitty samaa siis naisten antavaa pukeutumista.
      Eli esim jos nainen on kivan näköinen isoilla tisseillä ja hyvällä lantiolla/pyllyllä ja vielä antavasti pukeutunut tulee keskustelemaan niin se on monesti kiusallista. Ja vaikea keskustella kun pitää kokoajan keskittyä siihen ettei vastot ala heräilemään kesken keskustelun ja etten ala siirtelemään silmiä esim rintoihin.
      Vaikeaa ja kiusallista, mutta ei se loppujen lopuksi haittaa, päinvastoin. Aikalailla kaikki naiset on kauniita omalla tavallaan.

    • Eipinnallinen

      Tämä on lähes seitsemänkymppisen miehen näkökulma seksin ajattelemisesta kun näkee kauniin naisen. Kun olin kahdeksantoistavuotias niin tuntui että ei maailmassa muuta olekaan kuin seksi. Kesäaikaan tyttöjen ollessa vähissä vaatteissa heidän tissinsä ja perseittensä katselu aiheutti jatkuvaa panemisenhalua. Kouristavaa piinaa. Kun aina ihannoidaan kaksikymppisten elämää, sitä muistellaan jotenkin parhaana aikana ihmisen elämässä, minä olen erimieltä. Siinä iässä on paljon hyvää, mutta se jatkuva panemisenhalu ei ole hauskaa. Mutta se on luonnonjärjestys ja välttämätön siksi että ihmiskunta jatkaisi olemassaoloaan maapallolla. Tämä nuori nainen 18v, joka kirjoittaa: "Nyt alkoi todella ällöttää, en halua että kukaan äijä kyttää minua himoiten enää, hyi olkoon. Oletteko miehet oikeasti noin yksinkertaisia. Itselläsi ajatuksesi on hiukan yksinkertainen. Miten kävisi silloin jos kukaan mies ei himoitsisi sinua tai ketään muutakaan naista. Jos miehet katsoisivat naisia yhtä tunteettomasti kuin he katsovat lahonnutta puunkantoa. Sinäkin olet olemassa siksi että isäsi on himoinnut äitiäsi. Onko se ajatus sinulle vastenmielinen. Vai oletko keksinyt keinon jolla lisääntyminen hoidetaan neutraalisti himoa tuntematta? Ei miehet ole siinä asiassa yksinkertaisia. Heidän on tunnettava sellaisia tunteita. Se vain on joillekin naisille liian vaikeaa ymmärtää, että himo on elämää ylläpitävä voima. Lehtien yleisönpalstoilla näkee kirjoituksia jossa naiset ruikuttavat että heitä kohdellaan pelkkinä seksiobjekteina. Kyllä nuorella miehellä seksi käy edellä kaiken muun, mutta kyllä minä olen nuorenakin aina osannut nähdä naisessa ihmisen enkä pelkkää seksiobjektia. On tietysti niin että se himon tunteminen on yksilöllista niin miesten kuin naistenkin kohdalla. Onneksi se himo laantuu iän mukana, miehillä se huippukohta on 18-20 vuotiaana. Naisilla 35-40 vuotiaana. Nyt sitä jo lähestyy paljon puhuttua sukupuolineutraaliutta, mutta vieläkin joskus naisen takana kävellessä silmä tarttuu siihen näkyyn ja ajatus toteaa: Onpa siinä hyvännäköinen perse.

    • bebbo

      Sellanen älykäs fiksu katselu on ok ja tuo vaan hyvää mieltä katselijalle, ajattelipa siin seksiä tai ihan mitä vaan..mut sellanen lähes sairaalloinen monen minuutin tillittäminen tai jatkuva vilkuilu tekee ahtaan olon..jos sillä tyypillä on viel oma nainen vierellä niin tulee hämmentynyt olo ja vaikee olla tuntematta myötätuntoo naista kohtaan!

    • sfdfhdsfgh

      Riippuu siitä mitä se aktivoi, jos pelkkä seksuaalisuus niin haluu vaan seksiä. Jos siin on jotain muuta tuttua niin se kiinnostaa.

      Mut toisaalta jos puhutaan puhtaasta visuaalisesta kauneudesta niin tulee mieleen et kaunista on aina kiva katsella, pitkään ja paljon. Sillee haluis vaa tuijottaa. Ja mielikuvitus voi ehkä viedä myös sinne seksiin.

    • Nomore

      Miksi sitä kieltää. Naiset jopa ruokkivat seksiajatuksia, mutta se sitten jää usein siihen. Eipä siinä enempää

      Yksi entinen naispuoleinen kaveri jopa tietää asiasta

    • olikosenäin

      Hups naisetkin katselevat mielellään kauniita naisia ja tietysti komeita miehiä. Kauniita on todella mukava katella. Ei kuitenkaan seksuaalisesti, sitä tekee vain puuttees olevat.

    • kjlkjkjkjkj

      Ajattelen seksiä aina kun näen naisen. No, yleensä isken sen kauniin naisen vieressä seisovan "tavallisen" tytön, joka osaa arvostaa elettäni raottaen kuumia reisiään vielä samana iltana...

    • Up up up up

    • Anonyymi

      ajattelen heti kun näen rehevän naisen

    • Anonyymi

      Minun ihannenainen on erittäin seksikäs. Kun seksikkyys on se juttu, niin eipä siinä paljon muuta voi ajatella kuin panohommia... Eli kyllä. Ajattelen seksiä kun näen ihannenaiseni.

    • Anonyymi

      Tapahtuu nytkähdys eli viisari värähtää. Vasta sen jälkeen miehen aivot reagoivat. Eli täysin automaattinen ilmiö.

    • Anonyymi

      No kyllä, ihana ois päästä nuolemaan klitorista orgasmiin astii.... Jee aah
      Tuun kohta.... Nyt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe