Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

VTT Expert Services

AA

Onkohan tuosta VTT Expert Servicesistä kellään tietoa tai kokemuksia? Kannattaisiko hakea töihin? Firmalla on auki työpaikkoja. Edelliset YT:t on vasta viime vuoden lopulla olleet. Taisi viime keväänäkin haku olla, mutta YT:t tuli syksyllä.

http://www.vate.info/ajankohtaista/?NewsAction=ShowNewsItem&ItemId=9266&From=Archive

31

9343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joke

      Syksyllä 2011 oli kaikki ollut pakkolomalla vaikka monilla töitä olisi ollut, tuosta asiakkaat oli ollu aika suuttuneita.

      Henkilöstön kohtelu tuolla kuuluu olevan aika tylyä eli kannattaa miettiä firman väliin jättämistä.

    • L.anus

      Joo, kyllä siellä väki vaihtuu aika nopealla vauhdilla. Tampereelta oli terveyden huollon laitteiden testauksesta irtisanoutunut vuoden vaihteessa 6 henkilöä alle 10 hlö tiimistä.

      Väkeä haetaan koko ajan kun kypsyneet ihmiset lähtevät pois heti kun löytyy muita töitä. Firman talous on aika kuralla ja taitaa pysyä pystyssä vain valtion tukirahalla.

    • Demisko

      Firma näyttää tehneen tappiota aika rankasti viime tilinpäätöksien mukaan.

      Minäkin kuulin että VTT Expert Service:llä ihmisiä uhkaillaan varoituksilla yms. vastaavilla koko ajan. Espoosta oli joku rautatiesertifiointi kaveri nostanut kytkintä vuoden työssäolon jälkeen. Ilmeisesti firman ilmapiiri on edellä kerrotun mukainen. Kannattaa varoa tuota firmaa.

      Nyt näkyi olevan haussa tuonne terveyden huoltopuolelle joku pääarvioija

      http://tyopaikat.iltasanomat.fi/avoimet-tyopaikat/paaarvioija/681694

      • kannattaa välttää!

        Tuo pääarvioijan paikka näkyi olleen uusinta haussa helmikuussa. On sana tainnut firmasta kiertää...

        Yks kaveri oli irtisanottu henkilökohtaisilla syillä kun kaveri ei ollut suostunut "hyppäämään" Tampereella uusien päälliköiden mieliksi. Muutakin uhkailua on harrastettu vaikka porukka haluaisi vaan tehdä työtään, josta ovat kiinnostuneita. Narsismi on ikävää kun se pesiytyy koko organisaation yläpäähän!


    • Ex-pertti
    • ex-pertti
    • L.aura-lätyskä

      Siellä on taas ollut YT-neuvottelut. Lopputilit on jaettu parillekymmenelle ihmiselle ja muille lomautuksia max. 2 kk. Kiva on varmaan uusien ihmisten aloittaa firmassa kun samalla käynnistyy irtisanomiset ja pakkolomat.

      Hyvin on asioita hoidettu VTT Expert Services Oy :ssä... Ei taida firman johdolla olla mitään käsitystä miten yritystä pyöritetään.

    • Konkka tulossa

      Kaverit, joita noilla ilmoituksilla haettiin palkattiin, mutta saivat lopputilit saman tien. Kavereilla varmaan kiva tilanne kun ovat ottaneet loparit vanhasta firmasta.

      Melko reilua olla ilmoittamasta kavereille YT-tianteesta...

    • Ex-pera

      Joo, tuota firmaa kannattaa kiertää kaukaa!

      Lähteneillä on ollut ongelmia saada rahoja(tehdyt saldot, lomat) ulos firmasta. Firma on yrittänyt jättää loppupalkat maksamatta ja ihmiset on joutunu perimään niitä liiton lakimiehen kanssa.

      Ehkä VTT:lläkään ei oo laittaa rahaa firman tukemiseen, kun VTT:lläkin alkoi YT:t ja 200 pitäisi laittaa pihalle...

    • Who cares

      Oy:hän ei ole edes saanut mitään avustusta VTT:ltä. Konsernikin ollaan vaan, jos ES on maksumies. Työsuhdeasioissa ei myöskään olla konserni.
      Nyt on myös tytäryhtiö Labtiumissa käynnissä YT-neuvottelut.

    • Konkkaan menee

      Mitenkähän VTT expert Services on ilman lisärahaa pystynyt toimimaan kun joka vuosi tulee tappiota:

      http://www.finder.fi/Tuotekehitystä, tutkimusta ja suunnittelupalveluja/VTT Expert Services Oy/ESPOO/taloustiedot/2216657

      Taitaa VTT:ltä tulla "konsernilainaa".

      Itse olin vuoden tuossa firmassa ja se riitti. Toiminnasssa ei ollut mitään linjaa ja henkilöstöä kohdeltiin tosi ylimielisesti.

      Ensiviikolla alkaa VTT:n puolella lappujen jako ja päälliköiden paikat menee uudelleen haettaviksi, ES:llä on varmaan uudet YT:t syksyllä edessä kun väki laitettiin pakkolomalle ennen kesää eikä kukaan ole hankkimassa töitä syksylle.

      VTT:n tilinpäätöksestä löytyy teksti (sivu 66):

      http://www.vtt.fi/files/vtt/netra/vtt_tilinpaatos_2012.pdf

      Vuoden 2011 sijoitusmäärärahasta 2,9 milj. euroa jäi käyttämättä ko. tarkoitukseen, koska pää-omitustarve VTT Expert Services Oy -konsernissa osoittautui suunniteltua pienemmäksi.

      Eli VTT Expert Service:ä on pääomitettu VTT:n kassasta. Viime vuonna tarve on ollut arvioitua pienempi, mutta rahaa on laitettu.

    • hoo-hoo-hou

      No onneksi kohta vaihtuu väki teilläkin! Työtkin on pöllitty osakeyhtiöiltä, että saataisiin liikevaihtoa. Virastohan elää veronmaksajain tukirahalla osakeyhtiöt (2 kpl) sentään ansaitsee itse elantonsa.

      • kuka pelastaa suomen

        Nyt on jo pitkään ollut lamautukset labtiumissa (osakeyhtiö, jonka omistaa VTT Expert Services Oy) ja myös VTT Expertillä, jota isännöi VTT,
        lomautukset menossa. Ja isot irtisanomiset tulevat julki tälläviikolla VTT:llä-


    • FIN_Eurofins_R.I.P

      Koko lafkan osti ulkomainen iso pörssiyhtiö ja homma on kertaluokkaa kurjampaa ja olot kaikin puolin huonompia kuin entisaikaan. Kaikki kynnelle kykenevät tuntuvat jättävän uppoavan laivan niin pian kuin mahdollista. Työntekijöille ei edes riitä omia tietokoneita vaan käyttävät "yhteiskäyttökoneita". Pomon valtaa käyttää joku tanskalainen sörsselssöni joka on määritellyt, että suorittava porras pysyköön omassa lestissään ja ylemmät viskaalit omissa oloissaan.

    • MelkeenSinneHakenut

      Pelle firma nykyään. Paniikkinappula pohjassa samantein, että saivat tekosyyn yyteet päälle. Sen jälkeen ei tuolla kukaan tulosta tee, jos alempi porras ei kahleissa paina ilman ylityökorvauksia...

    • kunnolla_ryssitty

      Entinen VTT Expert Services aloittaa isot yt-neuvottelut – myynti laskenut rajusti
      Suuren eurooppalaiskonsernin tytäryhtiöksi myyty entinen valtionyhtiö on menettänyt merkittävän määrän myyntiään.

      Entinen VTT Expert Services Oy, nykyinen Eurofins Expert Services Oy aloittaa yt-neuvottelut. Rakennuslehden tietojen mukaan työnantaja hakee 35 työntekijän vähennystä. Yrityksessä työskentelee noin 200 eri alojen asiantuntijaa.

      Eli kuudesosa pihalle, uutta toimaria ei löydy smörrebröd-miehen tilalle, operatiivinen johto karkaa muualle jne. Miten menee noin niinkun omasta mielestä? Kun tullaan maailmalta ja yritetään orjuuttaa työntekijöitä ja polkea heidän kaikkia etujaan niin eihän sellaiseen kukaan järkevä ihminen suostu. Pitäkööt siis tunkkinsa.

      • Mate_Maatikko

        Nyt liioittelet, ei kuudesosaa vaan vain viidesosa. Saa nähdä jospa saisivat neuvoteltua vähennystarpeen vaan kolmasosaan.


    • Hihhuli

      Mitäpä tuosta. Lyhytjänteisellä toiminnalla tulevaisuus valoton ja erittäin lyhyt. Seyonara!

    • Anonyymi

      Kohta on yyteeprosessi käyty ja pyöröovi alkaa sylkeä porukkaa pihalle. Lähtöjärjestys lienee suoraan verrannollinen palkan suuruuteen eli alle 2000 eur/kk tienaavilla tuskin on isompaa hätää.

      • Anonyymi

        Uuden toimarin ei tarvitse pitää neuvotteluja porukka taitaa tajuta itse lähteä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uuden toimarin ei tarvitse pitää neuvotteluja porukka taitaa tajuta itse lähteä.

        Jo vain. Väki vähenee ja uutta ei saa tilalle...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo vain. Väki vähenee ja uutta ei saa tilalle...

        Voi olla vaikea saada, jos kokeeneelle tekijälle maksetaan joku reilu 2500 €/kk.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla vaikea saada, jos kokeeneelle tekijälle maksetaan joku reilu 2500 €/kk.

        No eihän kukaan tule töihin pelkillä lounasseteleillä. Taitaa olla koko homma pian finito.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eihän kukaan tule töihin pelkillä lounasseteleillä. Taitaa olla koko homma pian finito.

        Lopun alkua eletään. Uus johto saneeraa ja hakee vain säästöjä ja polkee työehtoja. Kaikki kynnelle kykenevät lähteneet tai lähtökuopis. Uudetkin on hetken ja lähtee. Paikkoja auki jatkuvasti, vaikka just oli yyteet!


    • Anonyymi

      Sain itse fudut lafkasta 2013. Huonommaksi on koko ajan mennyt. Johdossa on vieläkin vanhoja konttorirottia, jotka eivät ole koskaan tehneet kunnon työtä vaan keskittyvät byrokratian pyörittämiseen. Ei hyvältä näytä, sen olen kuullut vanhoilta kollegoilta, suurin osa vain odottaa eläkkeelle pääsyä

    • Anonyymi

      Mitä kertoo konsernista se, että luottaritkin lähtevät ja vuodessa on enemmän päiviä, jolloin YT:t ovat päällä kuin eivät ole? Jos tuonne joku hakee töihin niin täytyy onnitella optimistisesta ja riskejä kaihtamattomasta luonteesta. Tai sitten on vaan muuten vailla vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja toimeentulon muodostaa EVP eli elää vaimonsa palkalla.

    • Anonyymi

      Johdossa on kopla Jyväskyläläisiä jotka eivät ymmärrä tuon taivaallista toimialasta. Firmassa on pelastautukoon ken voi tunnelma päällä, kaikki jotka pääsevät muualle ovat lähdössä. Jäämässä ovat vain eläkkeellepääsyä odottavat ja juuri palkatut. Johdon mielestä mikään mitä tehdään ei vaadi minkäänlaista kokemusta. DI tasoiset tekijät lähtevät ja tilalle palkataan ketä sattuu bussipysäkiltä.

    • Anonyymi

      Miksi toimitusjohtaja vaihtui taas?

    • Anonyymi

      Hämmästyttävää, että tuollaiselle pääosin jyväskyläläiselle Kone Oy:ltä ja ZF:ltä keskenään tutuiksi tulleelle kaveriporukalle annetaan vapaat kädet miehittää toimivan yrityksen hallinnointi johtoryhmää myöten, vaikka kenelläkään ei ole tutkimus ja testaus alasta mitään kokemusta.
      Puheet oli kovia 2 vuotta sitten,( syksyllä 2019 ) ” kun me olimme Saksassa ZF:llä, niin liikevaihto nousi 40 miljoonasta yli 50 miljoonaan, ja seuraavana vuonna yli 60 miljoonaan”.

      Ei ole näkynyt miljoonia, eikä niitä kymmeniä miljoonia, vaikka tuollainen kykyporukka on ohjaimissa, viimeisen julkisen tilinpäätöksen mukaan Eurofins Expert Servicen liikevaihto 2020 samalla tasolla kuin 2017, tilikauden tulos 200 000€ miinuksella, eli siis ensimmäisen kerran miinuksella viimeisten 5 vuoden aikana.

      Nyt on sitten käsissä 2,5 vuodessa näivettynyt organisaatio, kun on toimintaa ajettu väkisin minimillä, bonuksien kiilto silmissä, siinä sitä on uudelle toimitusjohtajalle haastetta, kun kykyporukan pääjehu sai jo lähteä.

      https://www.is.fi/yritys/eurofins-expert-services-oy/espoo/2297513-2/

    • Anonyymi

      Tais yt päättyä montahan taas kerran lähti?

    • Anonyymi

      Palkkataso on yksi Suomen surkeimmista labroratorioalalla, Eurofins käyttää labratoriossa työskenteleville, siis laboranteille yms. suunnittelu- ja konsulttialan TESsiä (surkea palkka), eikä sopivammin yksityisenlaboratorioalan TESsiä, jossa hieman parempi palkka. Millä tavalla labra-analyysejä tekevä työntekijä liittyy mitenkään johonkin konsulttialaan...hohhoijjaa....Hävettää firman puolesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe