e-pillerit ja selluliitti

peloissaan

Hei!
Oletteko huomanneeet, että e-pillereiden syöminen olisi aiheuttanut teille selluliittiä? Minä olen syönyt vajaan vuoden diane nova -merkkisiä e-pillereitä ja selluliittiä on alkanut muodostua peppuun ja reisiin. En ole lihonut pillereiden myötä (normaalipainoinen) ja syömis- ja liikkumistottumukset eivät ole muuttuneet, kuitenkin selluliitti on alkanut uhkaamaan. En elä parisuhteessa nyt, joten ehkäisyyn en pillereitä enää tarvitsisi, mutta pelkään lopettaa pillereiden syönnin, koska ne on hillittynyt aknea ja pitänyt kuukautiskierron säännöllisenä.Entä onko jollain kokemusta pillereiden syömisen lopettamisen vaikutuksesta selluliittiin ja yleensä olotilaan? Vähenikö sellu? kauanko kesti, että näkyvästi selluliitti väheni, jos väheni?

12

9121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lupu

      Söin itse pillereitä kuusi vuotta ja selluliittia alkoi kertyä heti pillerit alotettuani. Se taitaa olla aika yleinen sivuvaikutus. Kivuliaat, epäsäännölliset ja runsaat kuukautiseni tasoittoivat pillereiden avulla, joten en meinannut niitä uskaltaa lopettaa, vaikka mielialani heittelehtikin melkoisesti. Puolitoista vuotta sitten lopetin pillerit, ja suuri yllätys oli kun kuukautiseni pysyivät säännöllisinä, kivuttomina ja niukkoina! Mieliala on myös hurjasti parempi, lisäksi ruokahalu pieneni huomattavasti. En lihonut pillereiden aikaan, mutta lopetettuani ne laihduin muutaman kilon (minulla ei ole ylipainoa, alipainoa mieluummin). Ihoni on ollut aina erittäin hyvä, mutta pillerit lopetettuani selkään alkoi ilmestyä näppylöitä, jotka eivät ihan finneiltäkään näytä. Niitä tulee vieläkin. Kasvoissa ihotyyppi muuttui kuivasta melko rasvaiseksi, mutta alkaa nyt tasottua. Selluliitti jäi, siitähän ei kovin helposti eroon pääse jos sitä on kerran päässyt tulemaan :(( Näitä samoja vaikutuksia pillereiden lopettamisesta (iho-ongelmat, mielialan tasaantuminen, ihotyypin muuttuminen jne.) on ystäväpiirissäni melko yleisesti. Myös hiusten rasvoittuminen voi nopetutua, itselleni tätä ei tapahtunut.

      Enää en koske hormonaaliseen ehkäisyyn! Selluliitin yritän pitää kurissa paljolla juomisella, ahkeralla liikkumisella ja hyvällä ruokavaliolla. Lopettamisen jälkeen lisää selluliittia ei ole kertynyt, mutta kuten sanoin, vanhat ovat tallella. Olen ruumiinrakenteeltani erittäin hoikka ja elämäntapani ovat aina olleet terveelliset ja liikunnalliset.

    • koivunen

      Jalat ristiin. Ei siinä mitään e-pillereitä tarvita!

    • stella

      Ainakin omasta kokemuksesta voin sanoa että kyllä tulee ns. sellua, eikä meinaa saada pois millään, teen hurjia treenejä salilla, luistelen, liikun, syön terveellisesti jne. Ja kaikki tämä Dianen jälkeen. Dianen aikana lihoin elämäntavoistani huolimatta 8 kg joka tosin lähti nopeasti pillerit lopetettuani, mutta jotain harvinaisen sitkeää jäi koko jalkojen alueelle. Pahinta kai kuitenkin on jo 4 vuotta kestänyt akne ja epäsäännölliseksi muuttuneet kuukautiset Dianen lopetettuani. Olen nyt 28-vuotias, joten tuskin tätä kaikkea olisi, jos en olisi nuoruudessani mennyt mukaan pillerirumbaan. Nyt en enää koskaan käytä näitä tuotteita, oli niin kamalia kokemuksia, joita en nyt tässä tarkemmin ruodi. Lääkärit aina ylisti pillereitä, nyt kuitenkin he ne minulta kielsivät eri riskitekijöiden vuoksi. Jos et tarvitse pillereitä, mieti kannattaako niitä syödä. Odotan että kehoni alkaa palautua, mutta se voi vielä viedä aikaa. Mitä pitempään söin tiettyjä pillereitä, sen vaikeampaa palautuminen oli. Tsemppiä, muista, että kehosi on temppelisi.

    • Minä

      On tullu mullekin ja lihoin n.6 kiloa... Lopetin pillerit ja olen pikkuhiljaa taas laihtumassa ja alkaa paikat kiinteytymään ku oon alkanu käymään lenkillä... =o) Pillerit on pahasta!

    • lopettanut

      Jep, kun lopetin pillereiden syömisen ja aloitin muutenkin terveellisemmän elämän, laihduin nopeasti n.5 kg. Iho rasvoittuu nopeammin, mutta mieli on korkeammalla! Ei kannata syödä pillereitä, nythän on kaikenlaisia laastareitaki saatavilla (niiden sivuvaikutuksista en kyllä tiedä).

      • Päivi

        syön nyt n.3tta vuotta Diane Nova pillereitä ja haluaisin lopettaa. eli onko teille lopetettuanne tullut finnit jäädäkseen vai onko se ollut vain ohi menevää?


      • tyttönen
        Päivi kirjoitti:

        syön nyt n.3tta vuotta Diane Nova pillereitä ja haluaisin lopettaa. eli onko teille lopetettuanne tullut finnit jäädäkseen vai onko se ollut vain ohi menevää?

        Ite oon syöny diane novaa 4 kuukautta suunnilleen, ja aloin heti lihoa, vatsasta ja takapuolesta, ja kyllä kyrsii tosissaan! Oon lihonut ainakin 6 kg. En haluis lopettaakaan pillereitä, koska kuitenkin tartten ehkäisyä, ja en oo huomannu muita sivuoireita, mutta mieluumin otan vaikka huonon ihon ja räplään kortsujen kans, kun "menetän kroppani".
        Finneihin ei oo kyllä auttanut mitään... Tai ehkä nyt alkanut vähän vähentyä. Jos lopetan pillerit sen jälkeen kun iho on hyvä, tuleeko finnit takaisin helposti?


      • Tulee
        tyttönen kirjoitti:

        Ite oon syöny diane novaa 4 kuukautta suunnilleen, ja aloin heti lihoa, vatsasta ja takapuolesta, ja kyllä kyrsii tosissaan! Oon lihonut ainakin 6 kg. En haluis lopettaakaan pillereitä, koska kuitenkin tartten ehkäisyä, ja en oo huomannu muita sivuoireita, mutta mieluumin otan vaikka huonon ihon ja räplään kortsujen kans, kun "menetän kroppani".
        Finneihin ei oo kyllä auttanut mitään... Tai ehkä nyt alkanut vähän vähentyä. Jos lopetan pillerit sen jälkeen kun iho on hyvä, tuleeko finnit takaisin helposti?

        Kun on syönyt e-pillereitä, niin todennäköisesti iho muuttuu n.6 kk:n päästä ihan rasvaiseksi vaikka ei koskaan ennen olisi ollut. Oma naama kiiltää koko ajan kuin naantalin aurinko, vaikka ennen pillereinten syöntiä oli mieluumminkin kuiva iho tyyppi... Ei kivaa :(


    • Neelo

      Entinen Diane Novalainen minäkin. En kärsinyt aknesta, mutta lääke päti myös karvaisuuteen ja mieshormonien vähentämiseen. Masennukseni pahennettua aloin harkita Novan lopettamista, olinhan lihonut 9 kg.

      Elän kyllä parisuhteessa (2 v. täynnä) ja olen harkinnut e-pillereiden hankkimista, mutta enpä ole tullut raskaaksi näiden vuosien aikana, joten mitä turhia. Ja jos raskaaksi tullaan niin mikäs siinä, perhe on tervetullut.

    • sellureisi

      Täällä kanssa dianenovalainen. 3 vuotta takana ja selluliittia löytyy pyllystä ja reisistä ja kyllä harmittaa.. Lihonut en ole ja olen aina ollut pieni (162 cm/48 kg, mutta selluliitin pirulainen on ja pysyy!

    • Huoh!

      Luin tämän ja heitin pillerit menemään! Itse ihmetellyt että jo se on kumma kun selluliittia senkun vain tulee lisää vaikka mitä tekisi. Toivon että siitä vielä pääsen eroon, keinolla millä hyvänsä! Tämän kun olisin tiennyt aikaisemmin....

    • Pjlök

      Kokemusta myös dianenovasta. Heti lihosi (sellua)viikon käytön jälkeen. Ihmeellisiä tuntemuksia tuli, tuntu että jaloissa kirjaimellisestii plumpsuu välillä joku, sellut kunkasvo ni teki varmaa ne olot. Lääkäri määräsi sen kummemmin kertomatta haittavaikutuksista. Jos olisin tiennyt tarkemmin haittavaikutuksista en myöskään olisii lähtenyt niitä popsimaan. Iho ongelmaan ei juuri kerinnyt vaikuttamaan. Melkein pahentui. Söin 3kk

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe