Mies hoitajana; surraavatko naiset ympärillä?

Johanna -77

Mieheni on alkamassa hoitoalalle, joko lähi- tai sairaanhoitajaksi. Mikäs siinä, ala on hänelle varmasti ok ja töitäkin on tarjolla.

Näin naisena (tämän miehen vaimo) vaan mietityttää, että kun sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja hoitokodeissa on niin paljon naisia töissä, että saakohan mieheni olla siellä rauhassa vai onko koko ajan naiset kimpussa?

Mieheni on miehekäs, isokokoinen ja monen mielestä komeakin. Hän on luonteeltaan aika hiljainen ja kiltti, voisin kuvitella että moni nainen iskee silmänsä häneen - varsinkin kun tutustuu paremmin.

Mitä tuumaatte hoitoalan ihmiset? Hän saa toki alkaa hoitajaksi ja varmaan pärjää näissäkin tilanteissa, mutta kyllä näin puolisona kiinostaa tietää onko miesten ympärillä kovakin kuhina, jos naisia 90 % ja miehiä 10 % työyhteisöstä...

20

1573

  Vastaukset

  • Etköhän nyt oikeasti todella tiedä jo vastauksen itsekin ;) Jaksamisia.

  • No sairaanhoitajat eivät tunne eroa oman ja toisen miehen välillä.

   • Olen perushoitaja ja mulla on työkavereina myös miehiä ja kyllä töitä ainakin meillä on niin paljon että,miesgollegat saa olla aivan varmasti rauhassa seksuaaliselta häirinnältä........ en kuitenkaan voi puhua kuin omasta työpaikastani ja omasta ammattiylpeydestäni :O


  • Ei naisia kiinnosta laajassa mitassa hiljaiset ja kiltit miehet. Ainakin työpaikkaromanssia ajatellen miehen pitää olla macho ja tietää mitä haluaa ja ottaa sen minkä haluaa. Vaikka sitten takaapäin lääkevarastossa.

   • TODELLA!


   • Mä tiedän yhden machon, joka on ottanut yhden jos toisenkin hoitsun skybaarissa....


  • Eipä sillä taida olla mitään eroa onko mies naisvaltaisella tai miesvaltaisella alalla. Jos pettää haluaa tjms..niin mahkut on missä ja milloin vain..Luottamusta vaan siihen ettei miehesi ole niitä jotka pörräämisistä välittävät :)

  • pettäminen vaan on helpompaa sairaalan alakerassa liinavaatekomerossa kuin skanskan kerrostalo työmaalla kypärät päässä haalarit ja 20 pakkasta revi siitä

  • onko sulla jokin erityinen syy pelätä miehen lähtevän ns. luvattomille teille?

  • Jaa että isomunainen ? ... No kyllähän nuita koko osaston sonneja aina tarvitaan lisää.

   Pari kuukautta niin on nussinu kaikki vapaat hoitsut läpi.

  • Hei. 10 vuotta takana sairaanhoitajana ja olen siis mies. Asetelma on todellakin niin päin, jotta naisia ympärillä pyörii. Vaikka olen melko tavallisen oloinen ja näköinen mies, minullekin riittää "riesaksi asti" sari sairaanhoitajia. Nuoret hakee deittiseuraa ja kumppania. Vanhemmat 45 on sitten taas seksin perässä: On yh-äitejä tai kotona ei enää hoidella...

   Kuormasta olen maistellut kerran jos toisenkin. Pitkää parisuhdetta ei tällä alalla saa kun on tämä epäsäännöllinen vuorotyö. Mutta aina voi vaihtaa.

   • taas yks urvelo,joka luulee että kaikki naiset maan päällä palvovat juuri häntä. Varmaan sun perässäs saattaa pyörit epätoivoiset 60 naiset jotka nyt yleensäkin lirkuttelevat kaikille mieheille joka heitä viitsii kuunnella.


  • Tosi hapeälista harrastaa seksiä työpaikalla. Vain puutteessa olevat ja muille kelvottomat halpa hoitsu naiset tekevät sen.

  • Kyllä munki työpaikalla noi miespuoliset työtekijät saavat olla ihan rauhassa.

  • Hoitoalalla kaikenlaiset ja kokoset ja näköset miehet saa huomiota. Naiset pyörii ja paapoo mieshoitsuja. ja sitten on flirttia ja sutinaa. ja mun työpaikalla ainakin monella mieshoitsulla on joko yks tai useampi työkaveri hoitona. Töissä flirttaillaan ja vapaa-ajalla sekstataan. niin se vaan menee. Ja sitten töissä mietitään että kenenkäs kaikkien kanssa toi on ollutkaan.
   Ite löysin nykysen mieheni töistä. Molemmat oltiin varattuja (naimisissa) ja sitten kun selvisi tunteet niin erottiin edellisistä, sitten tuli vasta seksi. Ja nyt ollaan onnellisesti yhessä.

  • Ei kiinnosta pätkääkään mieshoitajat. 10 vuotta on tullut tahkottua ja huomattua että yleensä hoitoalalle hakeutuvat idiooteimmasta päästä olevat urvelot. Luulevat olevansa hieman parempia ja fiksumpia kuin muuta ja laiskoja ovat tai machoja. Hyi, vähä pitää olla sisltöä pään sisälläkin. Sitä paitsi ei tarvitse hoitajaa katsella, kun on lääkäreitäkin tarjolla ;)

   • Onkos nimimerkki 'älä pelkää' saanut mieshoitajalta pakit, kun noin katkeraksi vetää ? :d


  • On se kumma miten täällä keskustelut kääntyvät heti miesvastaiseksi. Taas näitä pettyneitä... En jaksa lukea tota! Aina se paha, tyhmä mies on kaiken takana, se joka ajattelee vaa kyrvällä, vai ajatteleekö lainkaan. Naishoitsu kun tuntee jotain niin se on heti se uhri (varmaan tsemppaatte toisiaan kansliassa, itkette ja halailette. Ette kun irtoaa sympatiaa), mutta jos mieshoitajalla tunteet niin se on heti se sika, se predaattori. Ja laiskojakin hoitajia ollaan, vai niin. Aitoja, rehellisiä tunteitä meillä mieheilläkin. Ihan paskaa naistenpuhetta. Toivottavasti en joudu ikinää olee teidänkaa samassa työpaikassa. Rasistista paskaa.

  • Riippuu ulkonäöstä. Ruma mies on ruma. Komea saa huomiota missä tahansa.

  • Itse työskentelen hoitoalalla ja myöskin miehiä ollut työkavereina, ihan ovat rauhassa saaneet olla ilman häirintää. Tuovat hyvin tasapainoa työpaikalle, kun ala on naisvoittoinen.
   Itse en haluaisi saman alan edustajaa puolisoksi, liikaa varmaan keskusteltaisiin vaan alaan liittyviä asioita.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   196
   7927
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5299
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4228
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3149