Huijarit pois!

hyvinpettynyt

Kyllä fiksut ja kokeneetkin naiset voivat mennä vipuun, todella taitavia ja loogisia tarinankertoja Auervaaroja on liikenteessä myös täällä Lapissa. Mitä me naiset voimme tehdä? Yrittää olla varovaisia ja luottaa itseemme, naisen vaistoihin. Kannattaa seurata profiilia ja kuinka usein siellä käydään. Katsella vastaavanlaisia profiileita. Toisia treffipalstoja. Kannattaa vaatia puhua miehen sukulaisten ja ystävien, naapurien, työkaverien kanssa ja jututtaa näitä kahden kesken. Vaikka sitten ihan suoraan kysymällä, millainen mies on, onko luotettava ja rehellinen. Jos sieltä tulee välttäviä vastauksia, pitäisi herätyskellojen soida. Myös puhelinkäyttäytymistä kannattaa seurata. Vastaako toinen kaikkiin puheluihin sinun läsnä ollessasi? Tuleeko hänelle paljon viestejä? Soita yllättäen hänelle, vastaako hän sinun puheluusi? Jos mies tuntuu heti suhteen alussa olevan kovin rakastunut, tai hänellä on hoppu suhteen etenemiseen, kannattaa olla varuillaan. Jos kaikki tuntuu olevan liian hyvin, mieti. Kokeile, jos et anna rahaa, ruokaa, viinaa, seksiä, miten miehen käytös muuttuu? Onko hän sanoissaan hyvin suoraselkäinen mies, mutta ottaa kuitenkin vastaan kaiken, mitä tarjotaan? Mieti, tutki, tarkista, ansoita esim. valenikillä. Jos olet jo mennyt lankaan, ilmoita nimimerkki muille, laita viesti hänen profiiliin ja laita omalle sivullesi viesti tämän merkin epärehellisyydestä. Naiset, jotka osaavat epäillä jotain, etsivät. Ilmoita poliisille tietosi, hän hyvinkin voi olla jo tuttu heille. Ei ole häpeä olla uhri, sillä et todellakaan ole yksin, meitä on monia. Tärkeintä on tehdä, mitä voidaan, jotta tällaiset huijarit eivät voisi enää jatkaa ja aiheuttaa pahaa mieltä. Myös rehellisten miesten tulisi tehdä kaikkensa ilmiön kitkemiseen, jotta naisten usko nettitreffeilyyn ei menisi. Eli jos tiedätte jotain, ilmoittakaa siitä muille. Ole rohkea.

45

2503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siipeen saanut mies

      Muuten hyvä kirjoitus mutta,näet asian kovin yksioikoisesti..
      Täällä on paljon hyväksikäyttäviä naisiakin!!!

      • Tottakai naisiakin. Ja jos saan sellaisen tietooni, yritän levittää tietoa. Mutta kirjoitin omasta näkökulmastani.


      • Anonyymi

        Miks kun mamu on rahankerääjänä niin paljastuu huijariksi. Allahin väki kehuu että ovat hyviä ovat helvetin hyviä valehtelemaan. Punaisen ristin kerääjältä kysyy keräätkö matkarahoja vain menolippuun. Omaan taskuun menee aika suuri osa


      • Anonyymi

        Nimenomaan, niitä naispuolisia "Auervaaroja" löytyy ainakin etelä Suomesta läjäpäin. Ei se ole sukupuoleesta tänä päivänä kiinni.
        .


      • Anonyymi
        hyvinpettynyt kirjoitti:

        Tottakai naisiakin. Ja jos saan sellaisen tietooni, yritän levittää tietoa. Mutta kirjoitin omasta näkökulmastani.

        Kuules "hyvinpettynyt" poliisilla on etelässä muutama tapaus tutkittavana jossa naiset ovat huijanneet miehiltä rahaa. Ja paljon.

        Ehdotan että lopetat tuollaisen tekstin kirjoittelun ja teet poliisille tutkintapyynnön tai rikosilmoituksen tapuksestasi riipuen jätät nuo viestisi kirjoittamatta.


    • Että älä yleistä

      Viisi eri miestä on joutunut kahden naishuijarin uhriksi Oulussa.Naishuijarit tilasivat tuhansien eurojen pikavipit sairaan miehen matkapuhelimella.
      Internetin chatti-palstan kautta tuttaviksi löytyneet kaksi turkulaisnaista puhdistivat vakavaa sairautta potevan itäsuomalaismiehen pankkitililtä liki 4 000 euroa ja tilasivat vielä miehen kännykällä lähes 2 000 euron pikavipit.
      Kaikissa ryhmissä ylivoimaisesti suurin osa huijareista on miehiä - mikä tekee harvoista naishuijareista todella tehokkaita.

      Olen 47v. hyväkuntoinen, keskustelutaitoinen, ulkonäkö ei ole minua vastaan jos saan ympäristöä kuunnella. Olen tavannut muutamia mukavia naisia netistä, ei vain ole kolahtanut minun puoleltani. Pari kuukautta sitten Suomi-24 minulla oli ilmoitus johon tuli kymmeniä vastauksia, kuten varmaan muillekin kun naiset testaavat kuka tarttuu onkeen. Tämä nainen vaikutti ihan ok, joten hän tuli kotoa minua hakemaan, jotenkin oli fiilis että on luotettava tyyppi, olikin. Tunnetasolla hän sai minut pauloihinsa, vaikka olen tähän asti ollut tosi huono ihastumaan. Tämä tunnepuolen "nais-auervaara" selitti ummet ja lammet omasta ihastuksestaan minuun ja lopulta melkein uskoin.Pari kuukautta meni kivasti,minä aloin epäillä hänen liian suurta innokkuuttaan, loppulausetta ei kuulunut koskaan puolin eikä toisin. Tämä episodi sai minut taas uskomaan johonkin mitä ei ole. Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus.Miksi me olemme varovaisia suhteiden alkamisen suhteen? Nuorena oli helppoa heittäytyä virran vietäväksi mutta näin aikuisena on otetava monet asiat huomioon.
      Ehkä sittenkin siirryn normaaleihin tapaamisiin jossain nokatusten.
      Tuntui vaan hyvältä saada kertoa tämä eteenpäin. Ehkä minulle löytyy kanssa veljiä.
      15689e tuli turpaan...

      Onko kukaan törmännyt naispuoleiseen Auervaaraan ? Tämä nainen vaikuttaa ensi tapaamisilla hyvinkin nätiltä, hurmaavalta ja kohteliaalta. Hän on lahjakas puhumaan. Nainen, joka lupaa sinulle kuut ja tähdet sekä kaiken mahdollisen maan ja taivaan väliltä, vakuttelee sinulle sinun olevan ainut mies hänelle ja samaan aikaan hän kuitenkin todellisuudessa flirttailee muille, vikittelee muita miehiä heti kun pää kääntyy ja jopa esiintyy netissä omalla kuvallaan (jossa on ainakin 10 vuotta nuorempi), valehdellen profiilissa ikänsä, tulonsa, ammattinsa kaikki muut puolensa. Tämä nainen vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta ja vakuuttelee rakastavansa vain ja ainoastaan sinua, vaikka soittelee ja tekstaileekin hyvin usein muille treffikumppaneilleen.

      • En tarkoittanut yleistää.
        Voikohan nikkejä ilmoittaa täällä keskustelupalstalla tai muita tuntomerkkejä? Mikä olisi paras tapa saada näitä huijareita pois?


      • "Tuntui vaan hyvältä saada kertoa tämä eteenpäin. Ehkä minulle löytyy kanssa veljiä. 15689e tuli turpaan..."

        saako kysyä mitä kävi kun onnistuit menettämään yli 15000 euroa?

        naiselle ei koskaan pitäisi antaa rahaa. jos suhde päättyy siihen ettei anna rahaa alussa niin se kertoo kaiken rakkauden todellisuudesta.


      • Vanha uusi juttu
        zeroten kirjoitti:

        "Tuntui vaan hyvältä saada kertoa tämä eteenpäin. Ehkä minulle löytyy kanssa veljiä. 15689e tuli turpaan..."

        saako kysyä mitä kävi kun onnistuit menettämään yli 15000 euroa?

        naiselle ei koskaan pitäisi antaa rahaa. jos suhde päättyy siihen ettei anna rahaa alussa niin se kertoo kaiken rakkauden todellisuudesta.

        Sanot että naiselle ei pidä koskaan antaa rahaa. Älkää nyt hyvät ihmiset antako yhtään kenellekään rahaa joka sitä pyytää, ei miehille ei naisille. Ei missään tapauksessa ihmiselle johon olette tutustuneet netin kautta. En lähtis alkuunkaan tuollaiseen hyväuskoiseen hölmöilyyn. Olen aina yhtä ihmeissäni kun luen näitä eikö ihmiset koskaan opi!


    • mikä-mies-mikä-mies

      Hyvin pettynyt - oletko tehnyt itsestäsi liian helposti saatavan? Höynähdätkö liian helposti imarteluun. Onko miehentarve sumentanut järjen? Kannattaisi miettiä aina ensi!

      • ihmetouhua.pelse

        Kerro mihin olet pettynyt ja lopeta spsmmaus!!


      • En imarteluun, mutta höynähdän varmastikin liian helposti kilteiltä tuntuviin miehiin. Mielestäni järkeäni en ole menettänyt, vaan Auervaara oli taitava puhuja, joka kuukausien kuluessa kehitteli luottamusta itseensä.

        Olisin kaivannut tänne kehittävää keskustelua, miten rehelliset ihmiset voisivat auttaa toisiaan.


      • Älä höpötä
        hyvinpettynyt kirjoitti:

        En imarteluun, mutta höynähdän varmastikin liian helposti kilteiltä tuntuviin miehiin. Mielestäni järkeäni en ole menettänyt, vaan Auervaara oli taitava puhuja, joka kuukausien kuluessa kehitteli luottamusta itseensä.

        Olisin kaivannut tänne kehittävää keskustelua, miten rehelliset ihmiset voisivat auttaa toisiaan.

        No miten tämä Auervaara sinua huijasi??


    • pelsebuubi_akka

      No miten sinulla on varaa noin sanoa??Oletko jotenkin vingsahtanut??

    • "Kokeile, jos et anna rahaa, ruokaa, viinaa, seksiä, miten miehen käytös muuttuu?"

      Siis miksi antaisin miehelle rahaa, ruokaa, viinaa tai seksiä? Yhdessä voidaan toki käydä syömässä niin että vuoroin maksaa toinen, vuoroin toinen. Ja seksi on toivottavasti molemminpuolista antamista ja saamista.

      Toisen ihmisen puhelinkäyttäytymisen kyttääminen saati läheisten ihmisten "haastattelu" ei todellakaan kuulu tapoihini.

    • Hohhoijaa

      Ei se tee miehestä auervaaraa, jos huijasi sexiä ..

    • mikä-mies-mikä-mies

      Hyvin pettyneelle:

      1) Lipevä käytös. Suomalainen mies ei aloita suhdetta rakkauden lavertelemisellä eikä varsinkaan päätä sitä. Siinä välissä voi olla jotain mitä rakkaudeksi saattaisi tulkita. Usein onkin, vaikka ei sano mitään.
      2) Kova kiire. Kiire päästä suhteessa eteenpäin lujaa vauhtia. Normaali suomalainen mies antaa useimmin naisen viedä suhdetta eteenpäin tälle sopivalla tahdilla. Kiirehtijä kannattaa mitä pikimmiten lempata ulos, ei ole oikealla asialla.

      Nämä kun muistat ja osoitat kylmästi ovea, niin pärjäät. Jos olet heikkonahkainen, niin sinua viedään mieheltä toiselle kuin metrin mittaa!
      On jämpti niin!

    • 577

      547

      • huijarimiehet yritti

        Nämä nimimerkit ovat yrittäneet HUIJATA minua:
        -"Mageemace" suomitreffeillä esiintyy 37 vuotiaana, muta samalla kuvalla kotisataman treffeillä 31 v "Sinulle" nimimerkillä.
        -mr.maalaispoika suomi24 treffeiltä: profiilissaan ikä 40. kun googletin nickin löysin minäprofiilin, jossa ikä 36, sitä kautta myös löytyi TOINEN suomitreffien ilmoitus jossa ilmoitti iäkseen 39. kun sanoin tästä hänelle, poisti äkkiä ne.
        -justinlove2012 valehtelee kaken. samalla kuvalla esiintyy kotisataman treffeillä ikä, kotipaikka, uskonto, pituus kaikki eri. HUIJARI! Kuva jostain mallikansiosta napattu.
        On rikollista esiintyä vääärillä henkilötiedolla, etenkin monissa palveluissa on käyttöehdot jonka mukaan väärien tietojen antaminen voi johtaa oikeustoimiin.


      • Firestone42
        huijarimiehet yritti kirjoitti:

        Nämä nimimerkit ovat yrittäneet HUIJATA minua:
        -"Mageemace" suomitreffeillä esiintyy 37 vuotiaana, muta samalla kuvalla kotisataman treffeillä 31 v "Sinulle" nimimerkillä.
        -mr.maalaispoika suomi24 treffeiltä: profiilissaan ikä 40. kun googletin nickin löysin minäprofiilin, jossa ikä 36, sitä kautta myös löytyi TOINEN suomitreffien ilmoitus jossa ilmoitti iäkseen 39. kun sanoin tästä hänelle, poisti äkkiä ne.
        -justinlove2012 valehtelee kaken. samalla kuvalla esiintyy kotisataman treffeillä ikä, kotipaikka, uskonto, pituus kaikki eri. HUIJARI! Kuva jostain mallikansiosta napattu.
        On rikollista esiintyä vääärillä henkilötiedolla, etenkin monissa palveluissa on käyttöehdot jonka mukaan väärien tietojen antaminen voi johtaa oikeustoimiin.

        Ilmoita havainnoista palvelun ylläpidolle..


      • Anonyymi
        Firestone42 kirjoitti:

        Ilmoita havainnoista palvelun ylläpidolle..

        S24 ylläpito ei tee mitään. Rikosasiat kuuluvat poliisille jos siihen on aihetta.


    • Hohijaa

      Taitaa sulla heittää oikeenkin pahasti.

    • Roikkuja nainen.

      Lapissa, toivottavasti ei ole muita hulluja kuin sinä...
      Ala elää jo omaa elämää!!jätä deitit jos et kestä,jätetyksi tulemista.

    • 5747475

      niin ja se oululainen mies jonka profiilissa on purjevene kauka otettu, ja hän muka purjehtii siinä...kuules, se kuva on otettu netistä jostain ilmaiskuvista.

    • Mitä se kuuluu sul

      No mitä sitten,haittaako se sua!!Voit jatkaa matkaasi ja antaa asian olla.
      Kyllä täällä on naisillakin ,jotain ihmekuvia ja ikä monella alakanttiin..
      Varattuja jotka hakee hetken helpotusta.

    • 3545532

      om KIELLETTYÄ SÄÄNNÖISSÄ ESIINTYÄ JONKUN MUUN KUVALLA! Pitää olla oma kuva.

    • äiti tuu pyyhkii

      Eli petyit!! kun hait rikasta purjeveneen omistajaa!! Ja olikin tyhjätasku, jolla ei ollutkaan varaa kun puuruuheen jos siihenkään!!
      Taidat itse olla pyrkyri!! joka pettyi kun tavoite rikkaasta miehestä ei täyttynytkään.
      Vittu mikä feikki,sitä saa mitä tilaa.

    • 42342354r343

      höpö höpö. purjehdin itsekkin. minä se rikas olen jota tyhjätaskut tavoittelee. Asia meni niin että huomasin sen saman kuvan netin eräällä purjehdus-sivustolla, siis ulkomaisella. Eikä ole mahdollista että se mies olisi itse siinä. En epäile etteikö hän purjehtisi, mutta kyse oli siitä että kuvia otetaan muualta netistä ja väitetään omiksi.

      • feikkikeikkifeikki

        Eli kuinka toimia kun kohtasin feikkimiehen tai naisen joka (edelleen) S24-deitissä ja jolla varastettu/kopioitu huu-haa-kuva ???


      • kdöajdiohjoijn
        feikkikeikkifeikki kirjoitti:

        Eli kuinka toimia kun kohtasin feikkimiehen tai naisen joka (edelleen) S24-deitissä ja jolla varastettu/kopioitu huu-haa-kuva ???

        Ilmoita havainnoista palvelun ylläpidolle..


    • kiukkupussi

      Mun mies oli tällainen huijari. Esiintyi netissä useilla treffisivuilla ja oli saalistanut kymmeniä naisia.

      Profiileihinsa oli liittänyt paitsi ihan oikeita kuvia itsestään niin myös valekuvia. Esim. äitinsä koirasta, minun urheiluautostani, jostain satunnaisesta veneestä vierasvenesatamassa, kavereidemme mökistä. Ja antoi profiilissa ymmärtää, että ne ovat hänen.

      Sepusti olevansa sinkku ja asuvansa yksin.

      Juttu paljastui, kun mies oli unohtanut yöpöydälle salaisen kännykkänsä. Siellä oli viestejä kymmeniltä naisilta ja kuvia myös. Monet yh:t olivat lähettäneet lastensakin kuvia, nimiä, ikiä, kotinsa osoitteen... Näitä äitejä ihmettelen erityisesti, että tuntemattomalle, netistä löytyneelle miehelle lähettää kuvia ja tietoja lapsistaan. Olisi ollut lastensuojeluilmoituksen paikka.

      Viesteistä paljastui, että mies oli tapaillut useita näitä naisia. Parin kanssa hän muka seurusteli, jo yli puolen vuoden ajan. Näiltä naisilta oli usein tullut kiukkuisia viestejä, kun mies oli jättänyt tulematta treffeille ilmoittamatta - tai oli luvannut tulla esim. uudenvuoden viettoon ja perunut tuntia ennen, yms. Valittivat myös, kun mies ei vastannut puhelimeen, puhelin oli usein kiinni, viesteihin vastaaminen saattoi venyä yli viikonlopun, jne. Johtuen siitä, että mies oli minun kanssani.

      Silti nämä naiset vaan suostuivat miestä tapaamaan uudelleen ja uudelleen. Kaikki selitykset meni läpi. Eikö teillä todellakaan hälytyskellot tuollaisesta soi?!

      Itse en ollut miehen tekemisiä vahtimassa, kun olen usein työmatkoilla. Tapaamiset ja yhteydenotot näihin naisiin oli mies järjestänyt minun poissaollessani.

      No, nyt liikkuu sitten oikeasti sinkkuna. Pitäkää petturi hyvänänne, sinisilmäiset!

      • hjgy

        Ehkä olisi pitänyt ajoissa huomioida se omakin mies ?
        Tiedän myös naisia joiden "työmatkat" ovat kyllä muutakin, mutta hyvä alibi olla työmatkoilla...
        Ps. Ei voi olla kovin huono äijä kun muillekkin kovin tuntuu kelpaavan, taidat saada hakea yhtä edustavaa ?
        Ota sellainen joka odottelee kiltisti kotona, eikä muille kelpaa.


      • järki hoiii

        huomioin, että yo tapauksessa myös kommentoija itse syyllistyi rikokseen kajotessaan toisen puhelimen viesteihin. Valehteleminen netissä ei ole rikos, tekaistu henkilöllisyyskään ei ole rikos. Kuvien käyttö, joihin ei copyrightiä taas on.

        En oikein ymmärtänyt aloitustakaan. Siis onko useiden deittikumppaneiden "ylläpito" yhtä aikaa jotenkin muka huijaamista? Jos naisella on niin huono itsetunto, että yrittää ruokkimalla ja juottamalla saada miehen "ostettua", saa mielestäni syyttää vaan itseään, kun huomaa menettäneensä elatukseen omaisuutensa. Monille tekis hyvää mennä terapiaan selvittämään kuka oikein itse on ja mitä tarvitsee, ennen kuin aloittaa tapailemaan muita. Sen jälkeen tasavertaiset suhteet "tulevat kuin itsestään", eikä kukaan pääse käyttämään hyväkseen...


    • kusetettupahasti
      • Ammattilainen auttaa

        Hae itsellesi apua jooko!!!Et saa siitä mitään, että postaat täällä olosi vaan pahenee.
        Mutta kirjoituksista päätellen, olet todella epätoivoinen..


    • kiukkupussi

      Pointti ei ollutkaan se, onko laitonta valehdella netissä omistavansa koiran, urheiluauton, veneen, jne. vai ei.

      Pointti on siinä, millainen ihminen sellaista tekee. Ja kuka haulaisi tutustua ihmiseen, joka tällaisia valehtelee? Jossain vaiheessahan käy ilmi, että koskaan ei voidakaan mennä sinne mökille tai veneilemään.

      Ja millainen on puolestaan ihminen, joka tuosta vaan uskoo kaikki jutut, mitä netistä löytynyt mies lirkuttelee? Kannattaisi vähän eräiden naistenkin katsoa peiliin. Vaikka se mies kuinka laittaisi monta kuvaa sinulle upeasta avoautosta ja hulppeasta merenrantamökistä, niin ne kuvat voi olla otettu vaikka ja mistä. Mutta niin ne vaan tuntuu fiksutkin naiset tällaiseen lankeavan.

      Jos etsisin netistä seuraa, en luottaisi kehenkään. EN nyt tietenkään alkaisi mesota, että sä varmaan valehtelet kuitenkin. Mutta suhtautuisin terveellä epäluulolla miehen puheisiin, kunnes näkisin,miten asiat oikeasti on.

      Eipä sillä, treffailin ihan livenä bongattua miestä. Sitten mies kutsui mut kotiinsa. Siellä oli vauvansänky ja tavaroita, naisen ja lapsen kuvia, naisen tavaroita kämppä täys. Kysyin, mitä tämä tarkoittaa, sinähän sanoit olevasi sinkku ja lapseton.

      Mies alkoi kakistella, että nainen on hänen ex-tyttöystävä, joka asuu Tukholmassa ja sitten Suomessa käydessään punkkaa hänen luonaan. Ja lapsi ei ole hänen vaan jonkun rentun, joka ei välitä lapsesta, joten hän on sitten lapselle isänkorvike.

      Totesin, että haista jätkä pitkä paska. Onneksi ei oltu ehditty vielä kertaakaan sen kanssa sänkyyn. Lähdin ovet paukkuen, selvitin numerotiedustelusta naisen etunimen ja laitoin hänelle kirjeen siitä, mitä mies hänen selkänsä takana touhuaa.

      65% miehistä on valehtelevia sontaläjiä, siltä tuntuu.

    • surullinen murunen

      Kiitos sinulle! Älä välitä noista riekkujista, jollain on tosi kova pelko perseessä. Keskustelupalsta on sitä varten, että asiasta voidaan keskustella. Hyvä, hyvä.

      • Kiitos itsellesi! :) En toki välitä, kyllähän sen näkee, millä motiivilla riekkujat ovat liikenteessä. Eikä tärkeintä ole se mitä täällä jotkut sanovat, vaan se että tarvitsijat saavat tietoa. Tuollaiset nimimerkkien paljastukset ovat minusta hyviä, epäilijät osaavat etsiä ja ehkä täältä saavat vahvistusta. Toivottavasti huijareita saadaan näin vähennettyä tai ainakin vahinkoja pienemmiksi! :)


    • sdfkljieölls

      paalinaru valehtelee, se käy häneltä helposti.

    • toimittajatt

      Hei! Olen toimittaja ja kirjoitan artikkelia "herrasmieshuijareista" tai suoremmin sanottuna näistä pelimiehistä. Etsin haastateltavaksi tällaisen miehen uhriksi joutunutta naista. Olisitko sinä valmis kertomaan kokemuksestasi ja varoittamaan samalla muita? Jos haluat, voisit esiintyä jutussa nimettömänä. Ota yhteyttä, niin kerron tarkemmin. Osoitteeni on [email protected].

      • Anonyymi

        Ja miksi muka naista?! Ja mistä lähteestä teet muka haastatteluitasi?

        Ja email on gmail. Älkää ihmeessä kirjoita tollaseen osoitteeseen mitään. Mikään mesta ei tee juttuja gmail osoitteeseen.

        Tietoturva-asiat etunenässä tollasten suhteen.


    • Kiukkupussi

      Hm. Jos olisit oikea toimittaja, kai kertoisit, mihin lehteen teet juttua? Ja sinulla olisi jokin muu kuin gmail-osoite.

      Sinänsä ärsyttää, että toimittajat tekee usein nykyisin juttunsa jonkun nettikeskustelun pohjalta. Minulla ei ainakaan ole hinkua päästä lehteen enkä halua, että tässäkään kirjoittamaani siteerataan missään maksullisessa julkaisussa jutussa, josta joku muu tienaa rahat.

      • Anonyymi

        Kuullostaa jonkun palstanikkarin kusetukselta.
        En suosittele tuonne kirjoittamista.

        Fm, tiet.käsittely Kybertekniikka


    • Anonyymi

      Huijareiden ja feikkien määrä vähenee kun vaihtaa Tinderin pois. En sano nimeltä missä niitä on vähemmän, mutta Baddoo ei ole sellainen. On deittisovelluksia, jotka eivät hyväksy profiileja, joissa edes yhdessä kuvassa kasvot eivät näy selkeästi. Tinder hyväksyy ja Baddoo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe