Total Flex Ostoskanavalta koeajossa!

Tilasin Total Flex -nimisen kuntoilulaitteen Tvinsiltä, koska tavoitteenani olisi painonpudotuksen lisäksi ylävartalon ryhdin parantaminen kotioloissa. Olen toimistotyötä tekevä vähän alle 40-vuotias naikkonen. Ajattelin, että miksi en raportoisi samantien kokemuksistani tänne palstalle, koska olen itsekin välttänyt monia turhia ostoksia seuraamalla tätä palstaa. Aikomukseni olisi no. tuon 30 päivän palautusoikeuden sisällä seurata mahd. objektiivisesti ko. tuotteen laatua, tehokkuutta (tuleeko lihaksia ja putoaako paino) ja käyttömukavuutta. En pyri muuttamaan ruokavaliotani, enkä muutakaan suurempaa remppaa aio elämässäni tehdä. Syön terveellisesti ja lenkkeilen koiran kanssa jonkin verran.. ja todellakin aion palauttaa tuotteen, jos luonnollinen laiskuuteni voittaa tai laite ei vastaa odotuksia....Aloitan raporttini heti, kun laite tulee. Tilasin sen tänään....

16

2508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 16+18=?

      Miltä tämä laite vaikutti?

    • Hattirix

      Kerro kokeilusi seuraamuksista. Tulin itse tilanneeksi juurikin tuon laitteen.

    • lue tarkasti

      Jos olet lukenut ja kuunnellut tv-tuotteiden palautuksista, niin se ei ole niin helppoa kuin väitetään. Sinulla suinkaan ole oikeutta palauttaa tuotetta kokeiltuasi 30 päivää. Sinä et voi käyttää tuotetta, jos haluat palauttaa tavaran.

      Tvinsin sivulta:

      "Kuinka kauan minulla on oikeus purkaa kauppa?
      Kauppa on avoin 30 päivää alkaen siitä , kun vastaanotit tavaran. Jos haluat perua kaupan, sinä voit syystä riippumatta palauttaa tavarat takaisin 30 päivän kuluessa ja saat rahat takaisin. Ota huomioon, että avoimen kaupan sääntöjen mukaan tavaran täytyy olla palautettaessa ehjä ja käyttämätön."

    • --..--

      30 päivässä ei lihaksia rakenneta vaikka mitä käyttäisit. Sinne meni rahat hukkaan etkä varmasti jaksa palauttaa laitetta. siihen nää jutut perustuu.

    • huhhoih...

      maailmassa on paljon turhaa paskaa mihin rahansa työntää, mutta eikös se silti ole kaikkien oma asia? :) eihän se muille kuulu jos haluaa pitää omalla tavallaan kunnostaan huolta. itsekin hairahduin tähän "humpuukkiin", ja tilasin saman laitteen itselleni, silti uskon että saan sillä ainaki enemmän tuloksia kuin perseellä istuessani. Juoskaa muut -30 asteen pakkasilla niillä lenkeillänne ja hikoilkaa.

    • --..--

      Montako kertaa suomessa on talvella -30 pakkasia. Ei montaakaan, joten huomasit itsekkin yleistäessäsi että turhia laitteita nämä ovat.
      Miksi maksaa jostakin laitteesta kun ilmaiseksi saat paljon isomman hyödyn.
      Näihin laitteisiin tarttuu ihmiset jotka eivät viitsi liikkua ja luulevat että tällä saa helposti itsensä kuntoon.
      yksi asia kuntoilemisessa pitää paikkansa ainakin: Helposti ei tule mitään tuloksia.

      • mmmm3

        meilläpäin ainakin on ;) täytyy sanoa jotta kyllä itse sisällä mieluummin kuntoilee kuin kylmässä pakkaskelissä, tai saleilla, jossa riittää niitä itseään ihailijoita. Tottahan toki siellä muitakin on mutta suurin syy itselleni on mennä minnekkään harrastamaan mitään liikuntamuotoa ku on niin niitä nokan vartta pitkin katsojia... ja kuka helppoudesta mitään on puhunut? nyt on jotain väärin ymmäretty :) Meitä riittää moneen junaan, eikös niin.


    • ssooppii

      Kerrot olevasi toimistotyötä tekevä. Siis paljon istumista, enemmän istumista kuin on terveydelle hyväksi. Silloin kannattaisi liikunnasta hakea vastapainoa istumiselle.
      Tuo kuntoilulaite näyttää penkiltä, jossa istutaan.
      Lonkankoukistaja pitäisi saada toimimaan, samoin isot lihasryhmät jaloissa.
      Ehdotan kahvakuulaa kotiin kuntoiluvälineeksi. Ei se ole vaikea. Perusheilautuksesta lähdetään, liike lähtee jaloista ja lantiosta. Netissä on paljon ohjeita, joiden mukaan edetä.
      Ja voihan sitä jumpata ilman laitteita, omalla keholla. Helpottaa jos on käynyt joskus ryhmätunneilla. Jooga on erinomaista, samoin pilates. Dynaamista joogaa esimerkiksi 5 Tibetans Rites, antaa energiaa, ja 4. riitti on selkeä vastaliike istumiselle.
      Tulokset alkavat tuntua heti, kunhan pistää tuulemaan. Helpottaa jos on tietty kellonaika tai rutiini, joka käynnistää harjoituksen.

    • hyvä onnnn

      itselläni on pari päivää ollut käytössä tuo total flex, on kyllä tosi monipuolinen laite ja pystyy harjoittaa kaikki paikat kropasta. :) nopeasti saa vaihdettua nuo penkin asennot kahdella liikkeellä. vastustakin saa nii paljo laitettua jotta itelläni loppus voimat jo.... mutta ite tykkään, ei tarvii kymmentä laitetta tai salilla käyntiä kun tuolla saa tehtyä kaiken kotona omassa rauhassaan. Ja tuolla penkillä tehdään muutakin kun istutaan. :D

      • onnnnnn

        pitää muistaa kirjoittaa tänne tuloksistakin parin viikon päästä kun joitain ehkä kiinnostaakin..


      • ssooppii
        onnnnnn kirjoitti:

        pitää muistaa kirjoittaa tänne tuloksistakin parin viikon päästä kun joitain ehkä kiinnostaakin..

        jee, juu aa wellcome
        jos penkki kestää joulumässäilyn.


    • kfkfkfk

      voimanostotanko ja levypainot pesee moisen turhakkeen 100-0.
      Te ette taida tietää treenaamisesta mitään jos tota tuolia käytätte.Sillä voi hinkata jotain pikkuliikkeitä pienellä vastuksella mutta kaikki massaliikkeet loistavat poissaolollaan..Nyt joku ajattelee että "kyllä tällä tuolilla voi tehdä esim maastavetoa" joo kyllä voi mutta saatko siihen vaikka 200kg vastusta?Et..Tässä oli vain 1 eaimerkki...

    • Man 50v

      Itse hankin kyseisen laitteen ja se on elämäni ensimmäinen kotilaite joka osoittanut mahtavaksi ja äärettömän monipuolinen! Staattinen jännitystila ja moniuloitteiset venytysmahdollisuudet,miltei nukahtanut hyvään venytystilaan ja römpsähtäny lattialle.. ;) :) Raudoilla kuntoillessa keho tulee kankeaksi,tässä kimmoisuus ja joustavuus tuo hauskuutta lajiin! jk

    • --..--

      Jos olet miltei nukahtanut hyvään venytystilaan niin se kertoo jo tarpeeksi siitä että laite on täyttä paskaa.
      Onhan se aina parempi tehdä jotain, vaikka kotona jos ei muuten pysty mutta miltään näiltä laitteilta on turha odottaa mitään kehoa muokkaavia tuloksia tms.

      • Plääplää

        Päinvastoin, yleensä venytykset jätetään tekemättä. Näin tulee sellaiseksi jäykäksi lihaskimpuksi salilla.


    • Total Flex on jo toinen laite käytössäni alkaen vuodesta 2016, ensimmäisen annoin tyttärelleni. Laite on hyvä ja toimiva, laitetta on käytettävä jotta se edistäisi terveyttä ja kuntoa. Asetusmahdollisuuksista kannattaa valita itselle sopivia, muuten menee turhaksi asetteluksi ja käyttö jää vähemmälle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe