Meikkivoide pojalle

guugps

Morjes! Olen 15-vuotias poika ja mulla on pisamia ja muutenki näyttää et ois tosi likainen iho, vaikka puhdistankin aamuin-illoin.

Elikkäs, ajattelin kokeilla meikkivoidetta. Voiko poika käyttää? Onko jotain erityistä merkkiä, joka sopisi pojalle ja olisi mahdollisimman huomaamaton ja kestävä?

Kiitoksia vastauksista jo etukäteen! Niin ja ihan hetero olen jos joku miettii.. :)

9

1172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .............

      Tietysti voit käyttää, mutta meikkivoiteen käyttö niin, että se on huomaamaton, on aika vaikeata ja varsinkin miehillä, joilla yleensä on suuremmat huokoset. Lisäksi miehillä on taipumus hoitaa homma turhan raskaalla kädellä, joten meikkivoiteen laitto voi olla haastavaa tai lopputuloksena kauhea pakkeli. Puuterimeikillä on helpompaa tasoitella ihon väriä ja se voi peittää ihan yhtä hyvin ellei paremminkin, koska sitä on helppo lisätä. Alle pitäisi laittaa jokin kosteusvoide. Puuteri ikään kuin sulautuu siihen ja ihon omiin rasvoihin.

      Voisit kokeilla vaikka tätä:
      http://www.cosme.fi/pd.php?p=3079

      Melko kallista, mutta riittoisaa.

      .

    • kaaleppiew

      Clarinsin skin illusion on hyvä ja luonnollinen meikkivoide, käytän sitä itse aina ja olen mies. Meikkipuuterilla vain korjailen punoittavaa nenää yms päivän mittaan, koko naamalla se on liian mattainen ja kuiva minun iholleni. Kannattaa laitaa mielummin liian vähän kuin liian paljon meikkivoidetta.

    • Make-up for men

      Moi! Kyllä mieskin voi käyttää meikkivoidetta ja mielestäni useampikin mies voisi niin tehdä - tuskin me miehetkään halutaan näyttää rasittuineilta ja väsyneiltä.
      Olen samaa mieltä, että on parempi käyttää vain vähän ja ohut kerros meikkivoidetta kerrallaan. Lisäksi on tosi tärkeätä löytää omaan ihonväriin sopiva voide. En suosittele öljypohjaisia voiteita, sillä ne jättävät ihon rasvaiseksi. Lopuksi kannattaa silotella sellaisen vipan kanssa kivipuuteria, jotta iho jää mattapintaiseksi.
      Niin, ja se suositus: itse käytän Isadora -meikkivoidetta, sitä saa mm. Anttilasta. Sävyjä on useita, Cool beige toimii itselläni.
      Niin, ja pese kasvot huolella iltaisin ennen nukkumaan menoa.

    • kosmetologi

      Heippa, tässä tulee vinkkejä meikkauksen ammattilaiselta, naiskosmetologilta: kastele meikkisieni ja purista se kuivaksi ennen kuin levität sillä meikkivoidetta, niin meikkivoide levittyy ohuemmin ja tod. näk. näkyy vähemmän. irtopuuteri kiinnittää meikkivoiteen, kakkumainen puuteri on tarkoitettu lähinnä meikin korjailuun päivän mittaan ja jää helposti liian näkyväksi iholle. ilman puuteria meikkivoide voi valua päivän mittaan ja tuntua iholla epämiellyttävältä sekä näyttää likaiselta. kokeile ostaessasi meikkivoidetta leukaperään, jolloin löydät oikean sävyn. meikkivoiteen pitäisi sulautua kaulan ihon väriin. muista myös, ettet jätä leukaan rajaa!! vetele meikkivoidetta alaspäin kaulalle niin se häivyttyy.

      Toivottavasti tästä oli apua!

    • jani--dre

      Itse en tarvitse meikkivoiteen päälle puuteria ainakaan arkikäytössä, ja levitän siveltimellä, sienet on epähygieenisiä ja imee itseensä kamalat määrät voidetta...

      • YritysPiliisi

        Ja ehdottomasti kaulahuivi ja valkoiseksi värjätty siilitukka.

        Applen iFööni käteen ja Blue Oyster klubiin tanssahtelemaan illaksi.


      • emma watson makeup
        YritysPiliisi kirjoitti:

        Ja ehdottomasti kaulahuivi ja valkoiseksi värjätty siilitukka.

        Applen iFööni käteen ja Blue Oyster klubiin tanssahtelemaan illaksi.

        Kyllähän pojat / miehet voivat käyttää puuteria jopa mies / poika näytteliät käyttävät ja kyllähän Justin Bieberillä sitä on (; ja kyllä minäkin käytän puuteria aina kouluun mennessääni !


    • Kayta mineral tuotteita, ne ovat ohuita ja peittavia..Google CoverFX katso jos saat sita jostain. On paras mita olen koskaan kayttanyt .Miss Lee Graff kehitti sen Toronton sairaalassa syopapotilaille ja on siita lahtenyt myyntiin kikkialla.

    • 17v miehenalku

      Ite käytän BB-voidetta, huomaamaton, matta sekä kevyt mutta peittää silti tosi hyvin, kantsii kokeilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe