Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Minulla taitaa olla seksi suhde...

zirkkulirppu90

Näin on päässyt käymään.Välillä näemme pari kertaa viikossa välillä pari kertaa kuussa.Kun en häntä ole pitkään aikaan nähnyt ajattellen että "nyt lopetan koko homman enkä enää tapa tätä ollenkaan" sitkun hän ottaa tas yhteyttä,liekki leimahtaa ja mun on pakko nähdä sitä vielä.Tapaamisten jälkeen olen aina ihan hurmoksessa ja leijailen pilvissä.Tuntuu kun olisin ihastunut.

Sit pudotus maan pinnalle "tämä on vaan seksi suhde".Tuntuu pahalta,tiedän että satutan vaan itseäni,mutten tiedä miten lopettaa tätä hommaa?

Toisalta,ei me olla edes puhuttu tästä jutusta et mikä tää on,voihan olla mahdollista et meistä joskus tulis jotain vakavempaakin? Mut en jotenki usko...

Mitä hittoa mä teen? Miten seksi suhteen voi lopettaa? Mistä tietää pitääkö se lopettaa vai pitäiskö ottaa riski ja kertoa tunteistaan? Toisaalta,en mä edes ole varma mun tunteista.

7

721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei susta ole...

      Pistä jalat ristiin. Siinä se seksisuhde (muuten yhdyssana!). Kun nyt lopetat seksisuhteen, siunaantuu sulle aikaa opiskella äidinkieltämme.

      Etkä siinä horise turhia. Tosin hoitaahan tämä kaveri sun seksuaalielämäsi, joka on iso naisen elämää.

      Älä rehvastele. On sillä toisellakin tunteensa ja ottajansakin. Mutta tuskin olet korvaamaton kuitenkaan. Hyvästi!

    • suoraa puhetta

      Voit ihan hyviä kertoa tunteistasi. Sittenpähän tiedät myös toisen ajatukset. Tosin hänkään ei ehkä ole varma omistaan. Silti puhuminen kannattaa. Pelkkään seksisuhteeseen ei kannata jäädä. Toisaalta niistäkin voi ajan kanssa kehittyä jotain muuta. Monimutkaista. Mutta juttele ja tiedät ainakin jonkin verran enemmän ja toinen osapuoli myös.

    • 1+11

      Kerro tunteistasi ja katso, mitä saat vastaukseksi. Jos mies ei tahdo muuta kuin seksiä, sinun on vain pakko repäistä itsesi irti, jos et tahdo rikkoutua tuohon tilanteeseen. Tunteesi saattavat ajan myötä syventyä, mutta toiselle olet todennäköisesti vain sängyn lämmittäjä hamaan tulevaisuuteen saakka. Älä oleta, että hänen tunteensa yhtäkkiä muuttuisivat ajan saatossa.

    • Pöljä ei saa olla

      Itse ollu samanlaisessa suhteessa vähän yli puolivuotta ja toi kirjoittamasi juttu kuulost,i kun minun tarinaltani. Voin sanoa että seksisuhteesta ei seuraa mitää hyvää. Mies yleensä tyydytää suhun tarpeensa eikä mitään muuta. Meillä naisilla taas useimmiten nousee tunteet pintaa ja satamme ihastua ja pahimmassa tapauksessa jopa rakastua kyseiseen mieheen.
      Mulla oli ihan sama nähtiin joskus kaksikertaa viikossa ja joskus vain sen kaksi kertaa kuussa. Pitemmän tauon aikana mietin että nyt pääsin siitä eroon, kunnes tulee taas soitt,o tai viesti et tuun käymässä ja siitä se sit taas lähti vyörymään ne tunteet.....ettei olis vaan samasta miehestä kyse ;)
      Nyt päätin että se on loppu haluun jotain muuta elämääni ja olen enemmän arvoinen, enkä tyydy pelkiin panoihin

    • lahlala

      opettelisit yhdyssanat "seksisuhde" eikä mikään "seksi suhde"

    • sissi

      seksisuhde voi hetkellisesti tyydyttää yksinolemista, kun on kova halipula, muttei se auta pitemmmän päälle.Pitää olla myös jotain muuta yhteistä, muuten tulee hyväksikäytetyn olo.Jotain tunnetta pitää olla tai intohimoa jotta suhde kestäisi.Ei voi aina täyttää vain toisen odotuksia.Muuten jää itselle tosi tyhjä olo

    • kuitenkin

      >itse erosin 2009 miehestäni. Sitten päädyimme seksisuhteeseen ja laajentui vielä 2010 hänen kaveriinsa, joka on aviossa. Olimme kerran viettämässä saunailtaa exän kanssa ja hän kutsui kaverinsa mukaan iltaan. Siinä saunoimme ja exä sanoi voihan Jake tulla saunaan meidän kanssa ,vastasin myöntävästi.

      Olin vähän ihaillut salaa jakea. Jake tuli saunaan ja kehui minun kroppaani ja sanoi kylläpäs sinun Veke (exäni) on hylännyt kauniin naisen. Veke tuli lauteille
      ja alkoi hyväilemään rintojani ja kysäisi annatko jakellekin kun hänen vaimonsa
      on pihillä päällä. Jake sanoi ,että katsos kalua kuinka se halukkaana kovana katselee sinua Teija. Veke sanoi ,ettei juttu mene kenenkään korviin. Veke siinä laittoi pääni hänen haaroihinsa ja pyysi imemään häntä. Aloitin ihanan imemisen ja jake alkoi raplaamaan pilluani. Menin kontalleen veken haaroihin ja jake pyysi nostamaan vähän pyllyä jotta saisi nuolla pillua takaapäin.

      Tein työtä käskettyä ja jake alkoi ihanaisen nuolemisen takaapäin. Veke varmaan laukesi jo 3 kerran suuhuni ja imin jälleen mulkun pystyyn. Veke pyysi kääntymään Jaken puoleen jotta hän saisi vuorostaan pillua imeä. Niin käännyin ja aloin Jaken imemisen ,mutta hän laukesikin todella herkästi. Veke alkoi naimaan minua takaapäin ja minä imin Jaken jo kevettunutta mulkkua hengen hädässä. Sitten siirryttiin makkariin jatkamaan rakastelua.

      Oli minulla aamusella paikat kipeänä kun miehet vuorostaan naivat minua koko yön. Tässä kävi silleen ,että Jake jäi tahän minun ja veken rakastelu ketjuun kiinni. Miehet käyvät täällä eriaikoina ja minä harrastan sexiä kummankin kanssa. Jake kysyi tässä viikko sitten kun kävi luonani rakastelemassa ,että voisiko hän tuoda erään ystävän joskus kylään. Lupasin miettiä asiaa. Mutta minä haluaisin alkaa luomaan vakisuhdetta enkä olla tavallaan varapano exälle ja Jakelle. Tuttavat kyselevät seurustelenko ,mutten uskalla sanoa ,että kaksi hoitoa on toinen exä ja varattu Jake. Asuuhan exäkin vakisuhteessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe